Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Yettel topik
Hirdetés
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
-
btudos
veterán
Mert egészen addig szokatlan, amíg nem jutsz el oda hogy tudd használni. Én megőrülnék nélküle, 50-60 alkalmazást minden egyes alkalommal végigscrollozni, valahányszor a telefonon támad kedvem mondjuk wp8.hu-t olvasni, hát beleőszülnék. Így meg két mozdult és indíthatom is... De ezt elsőre senkinek nem sikerül megértenie.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
catroot
veterán
Amúgy sokszor nem lehet észrevenni, mert ez abban áll, hogy a wifi nem kapcsol le és a csempéje is lefagy (pl. repülőmódba téve az adatforgalom és a wifi csempéje le kellene, hogy kapcsoljon).
Valamikor ennek ellenére megy maga a wifi, máskor nem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
blackmajesty
aktív tag
Hát, aki több mélyet és magasat, és kevesebb közepet szeretne, az vegyen olyan fülhallgatót/fejhallgatót, ami V-karakterű, abban eleve emelve lesz a mély és a magas. Én mondjuk pont nem bírom elviselni ha sok a magas, meg a mély, de a közép meg hiányzik.
Ugyan Omniát még nem hallgattam, de nekem az Optimusban is annyi a kakaó, hogy nem bírom elviselni ha 22-esnél magasabbra teszem a hangerőt. Megsüketülni még nem szeretnék. Ha pedig az a baj, hogy nehezen hajtható, érzéketlen a fej/fülhallgató amit használsz, akkor elhiszem, hogy kevés az Omnia, de pont ezért van a 8X-ben az az erősítő, hogy az bírja. Szóval elvileg elégnek kell lennie. Nekem biztos az lenne. -
btudos
veterán
Lehet egyedül vagyok hogy úgy szeretem hallgatni a zenét ahogy azt megálmodták, ha jó Ha meg nem jó, inkább hallgatok mást. A hangereje kegyetlen, én fejhallgatóval használom, kihajtja rendesen. A legjobb az egészben, hogy a zenei ízlésem elég sokszínű, és nagyon hangulatfüggő hogy épp mit hallgatok, de egy Kispál és a Borz és egy ütős Pendulum szám is ugyanolyan szépen szól És igen, megfelelő hangkeltő eszközzel képes dobhártyaszaggató dallamokra
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
T0rnad0
addikt
Ha megoldják azt a pár hiányosságot ( leginkább az értesítéseket ), akkor valószínű wp8-at veszek én is. Érdemes kipróbálni az Androidot is. Pár éve használom, nem rossz, de most már váltanék. Kell a változatosság
Plazmacucci: igen, lehet várok a 8.5re, hátha nyáron kijön
[ Szerkesztve ]
S24U
-
mbale
tag
Próbáltam már ezt is, illetve már a skype előtt is rossz volt, szóval inkább a rendszerben és szolgáltatásaiban (MPNS) keresendő a hiba szerintem... annál is inkább mert minden alkalmazásban rosszul működik, és kétlem hogy rosszul implementálták volna..
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
veterán
válasz nicu71 #11172 üzenetére
Nincs rá.
(#11173) bernadett79
Már elmagyaráztuk párszor, de minimum egyszer.
Csinálsz mappát, bemásolod, megjelenik a listában. [Not so hardcore... ] A mappa neve ott a leírásban, amit már linkeltem.(#11189) Integrale
Elvonatkoztathatnátok már a wp7-től Neki nem a hetes csengőhangok kellenének[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
petroleumlam
tag
-
jpisti
senior tag
válasz nicu71 #13901 üzenetére
na, király.... akkor mostanában nem várom a frissítést...
Remélem, így legalább lesz alkalma a Nokiának, vagy a MS-nek belehegeszteni a magyar prediktív szótárat és esetleg a magyar hangvezérlést is...
[ Szerkesztve ]
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
válasz nicu71 #13919 üzenetére
Ez nem működik csak a levelekre, a naptár frissítéseit nem tudod piszkálni.
Valahol az MS-nél olvastam, hogy adatforgalmi okokból hátra 2hét, előre 1 hónap a szinkronizálási időtartam és egy bizonyos idő után törlődnek a bejegyzések is... nekem most a napirendben Dec13.-ig vannak bejegyzéseim.
(A "nap" lapon visszább is tudom pörgetni a dolgokat...)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen