Hirdetés
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Yettel topik
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #306 üzenetére
Nem akarlak meg sérteni de a hsz-id alapján neked tök mindegy:-D bár most meg köveznek, de maradj az androidnál. Valszeg nem értenél a pwhez csak szidnád a windowst. Szvsz amúgy droidot többet soha wp után.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #309 üzenetére
Figyu nem kell az neked. Hidd el csak szidnád. Zune használata is bonyolult ..=P
Tailor ne nevess =P[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #311 üzenetére
válaszolok nem nem rakhatsz ki ilyet. Amugy is csak androidon is fogja a procit rendesen meg szivja az aksit. Itt egy letisztult baromi gyors atlátható home screen van.
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #314 üzenetére
Áá isten ments nem akarlak eltántorítani. De nem akarom hogy csalódj és szidjad a wpt. Csak itt nem ugy mennek a dolgok mint droidon hogy pl sd karira felmasolod a zenét azt jóvan. A zune más . Én szeretem bár másabb a kezelése mint irtam. Probáld be a wpt nagyon szivesen segitünk.
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #325 üzenetére
Erre mind kiváló a windows phone. Egyedül a kevesebb app lehet hátrány ha játszol. De mindenben kiváló a sebessége.
-
batai15
félisten
válasz bernadett79 #327 üzenetére
Lumia 710. második generációs, 1.4es proci szinte ugyan az hardverileg mint a lumaia 800.
garantáltan oda leszel érte.
Master- Nekem spec semmi bajom sőt szeretem. Elején furcsa volt de azóta szeressem szinte helyettem dolgozik. csak aza fránya wifi szinkronizáció jönne össze..[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz balcsida #638 üzenetére
ÁÁÁ én meg rakhatom újra a telefonomat.. lumiatrix 5 letéglásította magát.. össze harcolt egy appal és puff neki meg halt a telefon.. -.-"
Valaki tud meg oldást arra a custom rom problémámra, hogy az xbox live csempét mért egy egyszerű ikonra cseréli? (ilyen teke bábú ász ikonra) első indításnál berakja rendes live csempére utána meg átvált -.-" -
batai15
félisten
válasz bull84ghia #644 üzenetére
Nekem is.. -.-" Találtam pár erre való appot amivel tudtam helyettesíteni, csak ugye az meg sajnos többi csempével váltja a színét ... és pont egy ilyen icon customizer kavart bele.. -.-" pakolhatom újra még jó hogy sikerült a hard reset ..
-
batai15
félisten
válasz bull84ghia #650 üzenetére
Superme tiles vagy valami ilyesmi volt az app.
-
batai15
félisten
zuneban hogyan tudom meg oldani hogy meg adok egy mappát, abba bele dobálok dolgokat és magától felpakolgatja a telefonra?
-
batai15
félisten
válasz mukibuci #880 üzenetére
Mien teló volt ez?
MEgvan 5700 xpress-olvasom is a tesztet
Másik kérdésem, hogyan lehet beállítani a hálózat beállítással tmobilos teló esetén hogy ne legyen korlátozva a net sebessége? olvastam hogy van valami trükk beállítás amivel nem olyan lassú tiltás után. na már most én ezeket elvégeztem, de akkor meg nem megy net. viszont a lassú net elég idegesítő néha..
Köszi[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz MasterMark #884 üzenetére
Pedig az volt írva.. mmesen keresztük kapcsolódás vagy mi.
-
batai15
félisten
Lehet buta kérdés , de eddig nem jöttem rá. Ha a teló össze van kapcsolva a fbvel, akkor hogyan tudok valamit ki postolni? pl hogy mi jár a fejemben..
-
batai15
félisten
gyerekek meg találtam a legjobb appot ^^snake néven van fenn még a kezelő felület is a nokia 3210 es korszak ^^
Viszont lenne egy gondom hogy lehetne meg oldani?
teló immár teljesen össze van kapcsolva fbvel. De szóval, rám írtak fészen gép előtt voltam, teló is jelezte hogy jött üzi. vissza is írtam gépen, de telefonon meg hiányos a beszélgetés. kontkrétan amit telóról írok azt a gépen szinkronizálja, de viszont gépről telóra nem, remélem érhető a dolog. köszi[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Szerintetek mi lehet a baj? A telo fb chatra azt írja állandóan hogy sikertelen csatlakozás így nem lätható ki online. Így az üziket se kapom meg......
-
batai15
félisten
Köszi
-
batai15
félisten
Semmi érdekes.Főleg gyerek zsúr volt.jessica albával meg néhány kis gyerekkel.
olvasd -
batai15
félisten
Hogyan lehet képet meg ilyeneket csatolni egy fb üzihez?
ismerősömnek szürke a csatolás gomb.. -
batai15
félisten
Srácok, kölcsön adtam a telómat, aza gondom hogy vissza lett factory resetelve a telóm, és nem tudom a live accauntomat... ilyenkor mit lehet tenni?(pontosan az email nevére nem emlékszem,,)
-
batai15
félisten
sziasztok, régebben lumia a tulaj voltam, de az appok minősége miatt , váltottam droidra. de viszont a lumiát hiányolom.mondom az appok minősége gyér volt, gondolok itt pl a hasznáhatatlan viberre. a wp8 változtatott ezen? mert szeretnék ismét wp tulaj lenni, sokkal jobban szerettem mint a droidot.
-
batai15
félisten
Megoldott a wireless conection a pcvel már? Pl mint droidon az airdroid?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)