Hirdetés
Hirdetés
-
Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
ph Elsődlegesen az IGP teljesítménye nő, de az egyik technika erre vonatkozóan inkább trükkösnek számít.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #48830 üzenetére
A méreten és a kijelzőn kívül (Amoled/IPS) nem sok. Glance, üzemidő, microSD bővíthetőség az 1520 javára.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
br.rak
őstag
válasz zsoltzsolt #48832 üzenetére
T-nél tuti nincs már, nem tudom másik kettőnél volt-e egyáltalán.
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #48832 üzenetére
Úgy tudom nincs. Nem is volt sokáig.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
-
Sofian
őstag
válasz zsoltzsolt #49024 üzenetére
Mondjuk a kedves fejlesztő trimmelhetné.. de mindegy..
-
Blyan
félisten
válasz zsoltzsolt #50867 üzenetére
Annyit lehet egyelőre tudni/sejteni, amit a képen látsz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SsPL711
őstag
válasz zsoltzsolt #55704 üzenetére
Máj profájl, jobbra gördítés, Contacts.
NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Воланд
titán
válasz zsoltzsolt #55759 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
cattus
őstag
válasz zsoltzsolt #55769 üzenetére
Ha új készülékre váltasz / visszaállítod az alap rendszert, akkor nagyon hasznos tud lenni. De ezek egyike nélkül nem tudod visszaállítani.
Do the thing!
-
Воланд
titán
válasz zsoltzsolt #57749 üzenetére
nem tudja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz zsoltzsolt #57751 üzenetére
majd jovore. vagy majd utana.
-
félisten
válasz zsoltzsolt #57751 üzenetére
Amilyen önző köcsög a fb még a csoportos üzenetekre is külön appot fog kitalálni, nemhogy majd Skype-ban lehessen bármit is csinálni,..
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Воланд
titán
válasz zsoltzsolt #57755 üzenetére
mert az fb ugy dontott, hogy mobilon a chat legyen kulon alkalmazasban es az az alkalmazas az ove legyen. en is jobban orulnek neki, hogy ha minden egy helyen lenne, mint regen, de hat ez van.
-
btudos
veterán
válasz zsoltzsolt #57760 üzenetére
HR-rel sem, de amúgy nem lesz instabil, én április óta PfD-vel használom a telefonjaimat (közben váltottam).
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
viewdetails
addikt
válasz zsoltzsolt #57760 üzenetére
Na, megcsináltad a napi témát, béta vs nem béta, stabil vs instabil.
Megszabadulni tőle HR-el nem tudsz, de az NRT-vel igen.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
polonic
félisten
válasz zsoltzsolt #59496 üzenetére
Az rejtett szamrol hivok tiltasat.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #59517 üzenetére
Igen.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #59519 üzenetére
Fogaskerék, kategóriák kezelése, az ismerősöket kijelölöd (megjelenítés, szűrő). Visszalépsz a főoldalra, majd bal alul lesz olyan kategória, hogy Ismerősök. Rendezésnél témakört kell kiválasztani és megjelennek a levelekkel együtt.
-
Integrale
veterán
válasz zsoltzsolt #60036 üzenetére
Két ember nem huny szemet egy 100+ ezres telefon nevetséges hibáin. Bocsáss meg!
Másrészt, láttad, hogy még hányan írták ugyan ezeket a hibákat? Kapásból nem csak ketten.
Érdemes rákeresni a 930 proximity sensor szavakra, meg fogsz lepődni, hogy hány tulajdonos szenved még ilyen hibákkal.btudos: sebessége milyen a 920 a 930 után?
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Partyface007
őstag
válasz zsoltzsolt #60152 üzenetére
ha szeretnél Cortánát (nekem a quite hours miatt kell igazán) akkor a telefon nyelvét is át kell állítani English US -re
beállítások / rendszer / nyelv (gondolom így fordították én minden telefonomat amúgy is angolul használom)
illetve
a beállítások / rendszer / régiónál az ország/régiónál United States kell hogy legyen de a régiós formátum az lehet magyar is
illetve a beszédfelismerésnek is beállítások / rendszer / beszédfelismerés angolnak English US kell lennie
(ha tévedek valaki javítson ki)
-
BobTail
őstag
válasz zsoltzsolt #60395 üzenetére
Total Commander?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zsoltzsolt #60398 üzenetére
A WP-nél nem sok variáció van az áruházon kívül.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zsoltzsolt #60401 üzenetére
akkor lehet, hogy még zárt béta.
#60403: passz.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Levwi
aktív tag
válasz zsoltzsolt #60403 üzenetére
[link]
Itt megadod a live accountod és 1-2 nap múlva a fejlesztő elküldi a linket a programhoz. Még mindig lehet csatlakozni ha jól tudom. Tud ftp-t, dropbox-ot és googledrive-ot is kezelni.[ Szerkesztve ]
Huawei P20 Pro Black
-
Partyface007
őstag
válasz zsoltzsolt #60405 üzenetére
ez is tud elvileg ftp-ről letölteni...
-
air
nagyúr
válasz zsoltzsolt #61769 üzenetére
Milyen kis nyílra? Nincs kis nyíl a térképen.
És Map options - Live Sight opció sincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #63132 üzenetére
Pár számot próbáltam ki, az alapján igen.
-
kiszi07
senior tag
válasz zsoltzsolt #64742 üzenetére
Elég zavaró, mert rossz a kábelem érintkezése és új kábelt meg nem akarok venni és így folyamatosan csatlakoztatja magát
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
waces
aktív tag
válasz zsoltzsolt #64764 üzenetére
ami egeszen addig jó, amig csak 1 filet akarsz csatolni
Every living creature on earth dies alone.
-
bgergo
csendes tag
válasz zsoltzsolt #64764 üzenetére
Ez nagyon szép és jó csak ez még nem oldja meg azt, hogy válasznál lehessen bármit csatolni. Még a Onedrive-ról sem lehet. És ezeknek ez üzleti mobil?!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #64852 üzenetére
Egyszer már ajánlottatok itt rá appot, de 3rd party app-ban nem szeretném megadni a Google fiókom jelszavát. Ez ilyen egyéni hülyeség nálam.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #64852 üzenetére
Ha előfizetsz és az eszközre letöltöd a zenét akkor utána meg is lehet szüntetni az elérést, mert a cm onnan olvassa be. Droidon a nativ kliens miatt ezt nem lehet megtenni
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #64859 üzenetére
Annyit, de a 60napos ingyenes próbával zenéhet lehet jutni WP-n, vagy már csak a felhő a menő?
-
Integrale
veterán
-
D1L1ZS
őstag
válasz zsoltzsolt #65836 üzenetére
(#65837) Crytec210
Kár, akkor marad az IE.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Bukk900
őstag
válasz zsoltzsolt #65867 üzenetére
Ez amerikai gyártó, de nem véletlen a hasonlóság, Kazam néven is fut ugyanez a készülék, azt pedig htc-s ex vezetők alapították.
199 dollár a microsoftnál, vajon itthonról mikor lehet majd innen is vásárolni? [link]
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz zsoltzsolt #66265 üzenetére
Nincs rá API.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Pano
addikt
válasz zsoltzsolt #66279 üzenetére
Ez tök komoly?
WP platformra nincs más csak időjárás app szarásig. -
ferensz
senior tag
válasz zsoltzsolt #66296 üzenetére
A linkeden az nem windows phone-hoz, hanem windows mobile-hoz való verzió van.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Pano
addikt
válasz zsoltzsolt #66286 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a többi platformhoz viszonyítunk, akkor a WP-re elérhető appok mind szarok Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyi app érdemli meg azt, hogy rendes appnak nevezzék.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #66785 üzenetére
Most látom, tudom telepíteni ezeket
-
kiskakas
senior tag
válasz zsoltzsolt #67232 üzenetére
Zsoltzsolt,
igazad volt, a pin megadás után kiirta,h már megvásároltam és újratelepitette rendben.. köszi..bár nem volt egyértelmű a dolog
-
littlelion21
addikt
válasz zsoltzsolt #67691 üzenetére
Csak egy hálózaton tudom megnézni sajnos.
Luck Dragon: ez lehetségesnek tűnik, de akkor a többi eszköz hogy maradhat a hálón?
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz zsoltzsolt #68325 üzenetére
mitől? hogy egy tárcsázot megnyitó csempét kiraksz a "desktopra"?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ricsip
addikt
válasz zsoltzsolt #68342 üzenetére
"Vagyis ilyen esetben hogyan jelez a telefon egy esetleges új, más jellegű frissítésről?"
Sehogy. Azt írják a dev.windowsphone.com-on hogy az update-k kötelező érvényűek, azaz amint a telefon kiszagolta h. van új update, és előjegyezte telepítésre, onnantól csak a factory reset tudja lebeszélni erről. Én is belefutottam ebbe a pofonba, GDR2-re update után nem voltam elég gyors megszakítani a wifi-t. Ezért aztán megtalálta a W10 update-t is, azóta ott zaklat naponta hogy rakjam fel azt a bugos vackot. Eddig ki tudtam szlalomozni minden húzását az MS-nek h. ne kelljen hard resetelni a telefont vásárlás óta (a cyan-os DP-s 3 hónapot is kivártam nem reseteltem), de itt most szerintem nem marad más opció ha még hoznak ki W10 előtt a 8.1-hez újabb updatet és azt fel akarom tenni.
-
-
BiP
nagyúr
válasz zsoltzsolt #68355 üzenetére
Ha most W10 TP-d van, a végleges W10 frissebb verziójú, fel fogja ajánlani. (meg ugye most nagyságrendekkel több tesztelő van, akik részt vesznek az Insider programban, nem lesznek ott hagyva, a megjelenéskor frissíthetnek majd ők is).
Ha HR-t csinálsz, attól még W10 TP-d marad, a mostani 8.1 frissítést nem fogja felajánlani. A végleges Win10-et igen.
Ha visszamész 8.1-re, és nem teszed fel az Insidert, akkor ezt a security update-et fel fogja ajánlani, majd a W10 megjelenésekor azt.(addig viszont semmit) -
cattus
őstag
válasz zsoltzsolt #68623 üzenetére
Első: Nem hiszem, max. screenshotolod az applistát.
Második: Az akkor a telefonra telepített appokat rakja csak vissza.
Do the thing!
-
Bukk900
őstag
A biztonsági mentés lementi a jelenleg telepített app listát és visszateszi az áruházból.
-
mrbego
aktív tag
Szia,
ha be van kapcsolva a biztonsági mentés, akkor az annak készültekor aktuális alkamazásokat telepíti újra nem az összeset, ami valaha volt a telefonon. Én szoktam néha képernyőmentést csinálni, hogy később lássam mi volt fent (ha esetleg nem állítom vissza bizt.mentésből a telefont).
Az első kérdésre nem tudok válaszolni.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
Pikkolo^^
addikt
válasz zsoltzsolt #68628 üzenetére
Több óra is lehet az annyi alkalmazás visszarakása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen