Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
addikt
válasz leslieke #52947 üzenetére
ja bocs, ha már ki lett tárgyalva.
Mindenesetre azért ez megnyugtató:
We haven"t stopped developing for Windows Phone, but we are discussing with Microsoft how to proceed. At the end, whether as a HERE app or not, your location experience on Windows Phone will improve. Btw, we updated the maps on Windows Phone just a short time ago and more updates are coming soon.
Run&Ride
-
Caldera1
tag
válasz leslieke #56690 üzenetére
Igen itt kellett, miután LTE-ről 3G-re kellett a beállítást tennem. A hívásvárakoztatás bekapcsolása önmagában még nem oldotta meg, de fene gondolta, hogy az ezen belüli beállításoknál pl. ha foglalt vagyok a saját számomat kell beállítani. Így már rendben jönnek az értesítések!
Köszönöm! -
Alexios
veterán
válasz leslieke #59673 üzenetére
Oké, de azért lássuk be ezek nem olyan nagyon nagy dolgok, amik olyan hatalmas alap dolgok lennének, az e-mail csatolmány kezelés szerintem ami olyan hogy nagyobb, de abban meg biztos vagyok hogy változni fog. Mondom úgy ezt, hogy jelenleg androidot használok, de szerintem a wp-nek pont nem az alap dolgokkal van baja.
-
St3ven
addikt
válasz leslieke #74232 üzenetére
Ja, hát ez az, kártya nélkül ez is ment, csak úgy meg kevés a kb. 3,5 GB szabad hely.
De mondok jobbat: családban 625 belső tárhelyét kártya nélkül sem látja másik gépen, bár ugyanezen a disztrón.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen