- Fotók, videók mobillal
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz SOAD19 #69502 üzenetére
A Win10-ben mindenhol lecserélgetik a profilképeket ilyen kör alakúra, gondolom ezért jelenik meg így a kapcsolatok csempén is. Így "ömlesztve" viszont furán hat a sok karika. Engem speciel a baba szappanra emlékeztetett. És tényleg hülyén néz ki a sok négyezetes csempe között.
Böngésző: Edge: Most már használható, így, hogy alul van a címsor. Már kevesebbet fagy, egyre közelebb van a régi IE-hez, de nekem a régi valahogy jobban muzsikált, főleg oldaltördelésnél, linkek megnyitásánál. Az Edge-ben ezek valahogy nem az igaziak. Működik, de valahogy az IE ebben picit jobb volt.
Meg a lapkezelés - bár nagyon hasonló - ez is jobb volt az IE-ben. Szóval én visszasírom.
Hogy van-e előnye? Fene tudja, én nem érzem, ha van is. -
BiP
nagyúr
válasz chipesz #69479 üzenetére
Félek tőle, hogy nem. Elvégre céges levelek, dokumentumok simán lehetnek a telón, ezért a full reset indokoltabb. Sosem próbáltam.
Nekem egyszer dobta fel, (bezavarodhatott a Win10, mert az asztalon volt, hozzá sem nyúltam), hogy elrontottam csomószor a kódot, üssem be jól, különben reset. Izgultam rendesen.Bár ahogy olvasom, sokaknak "csak" lockolta magát a telefon, viszont elég hosszú ideig. (több nap)
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Rambovits #69473 üzenetére
Azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne feloldani, sajnos nem tudok infót, de tartsd bekapcsolva a telefont. Hátha a Live profilból az illető megpróbálja lenyomozni, és ha Te őt nem is találod meg, talán ő igen.
A feloldó kóddal kapcsolatban viszont óvatosan, mert sok-sok próbálkozás után reseteli magát a telefon.
Mondjuk erről nem tudom, hogy csak Win10 feature-e, vagy 8.1 alatt is már tud ilyet.Próbáltam kicsit utánaolvasni, de mindenhol azt írják, hogy csak hard resetttel lehet kikerülni a kódot. Ekkor viszont minden elvész, így annak az esélye is, hogy megtaláld a tulajt, úgyhogy ez nem jó.
(viszont szembesültem, hogy bakker, mennyi ember van, aki meg sem próbálja, hanem örül annak, hogy van egy ingyen telefonja. Siralmas. Neked viszont RESPECT)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ha mindkét email cím ugyanahhoz a fiókhoz van rendelve, akkor mindegy.
Nekem is ilyen volt, egy régi freemailes cím mellé tettem újat (és ezt a gmailest tettem meg elsődlegesnek is), most már mindenhol azt használom. Fura mód, a telefonon az ellenőrző kódos résznél még mindig a régi emailcímemre küldi a kódot.De egyébként hamar ki fog derülni. Belépsz, és ha az adott pontnál nem dobja fel a mentésedet, akkor újra és belépsz a másikkal. (de mutatnia kell, mert a mentés a fiókhoz tartozik, nem emailcímhez)
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz ArsenalF #68471 üzenetére
Ha csak az IE volt a kifogásod, talán felesleges volt emiatt W10-re váltani. Több alternatív böngésző is van WP-re (UC Browser, Surfy, Maxthon, stb). Igaz, ezek szinte mindegyike IE alapú, de lehet, hogy megfelelne az igényeidnek. (nem tudom, pontosan mi kifogásod van az IE-vel, csak UI, renderelő motor, funkciók vagy csak maga a program nem szimpatikus, fagy, stb.).
Ill. ott az Opera, mint nem IE alapú böngésző. Ezeket próbáltad már?[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz zsoltzsolt #68355 üzenetére
Ha most W10 TP-d van, a végleges W10 frissebb verziójú, fel fogja ajánlani. (meg ugye most nagyságrendekkel több tesztelő van, akik részt vesznek az Insider programban, nem lesznek ott hagyva, a megjelenéskor frissíthetnek majd ők is).
Ha HR-t csinálsz, attól még W10 TP-d marad, a mostani 8.1 frissítést nem fogja felajánlani. A végleges Win10-et igen.
Ha visszamész 8.1-re, és nem teszed fel az Insidert, akkor ezt a security update-et fel fogja ajánlani, majd a W10 megjelenésekor azt.(addig viszont semmit) -
BiP
nagyúr
Egyszerűen más karakterkészletből dolgozik, így rövidebb kódolással tárolja a karaktereket, több belefér a 160-as limitbe.
Dőlésszögekkel és sosem foglalkoztam. Mivel ez is hozza azt az elfogadható szintet, rendes magyar karakterekkel, ami bőven elég, nem variáltam vele. -
BiP
nagyúr
válasz ricsip #67938 üzenetére
(#67938) ricsip + (#67939) ZavaBalazs:
Elvitatkozgathatunk, én meg mutathatok olyan screenshotot a telefonomról, amin ugyanúgy GDR2 (update 2) van (L930), és van magyar Wordflow. L640 alaprendszerén (szintén GDR2) is volt magyar Wordflow.Maradjunk annyiban, hogy ez egyedi vagy típusfüggő vagy fene tudja. Én leginkább Firmware-re tippelek.
(#67937) no1r: Nem tudom, 1020 egy ideje asszonynál van, azóta nem buheráltam rajta a rendszert, csak a hivatalos frissítések mennek, nála Update1 van még. Gyanítom azonnal W10-et dobna fel rá az Insider, és azzal a jelenlegi állapot használhatósága miatt inkább nem szivatnám.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz ZavaBalazs #67922 üzenetére
Az update2-vel jár.
-
-
BiP
nagyúr
válasz #42308056 #67448 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. A youtube annyira tömörít, hogy FullHD-s megjelenítőn is érdemes a 4K anyagot nézni, az lesz kb. az épp megfelelő.
Bár szerintem a telefon által készített videókon nincs ekkora látványos minőségromlás.
De a méreten ill. a nehezebb lejátszhatóságon kívül más nem szól ellene. Ha ezekkel most megbírkózik az ember, jövőbiztosabb. (én nem tudtam, mert én is a nem törlök típus vagyok) -
BiP
nagyúr
válasz Zsoleszhun #67445 üzenetére
A Lumia Camera v5 óta. Fene emlékszik már, mikor jött ki hivatalosan, de hónapokban mérhető.
(#67446) Melack : Ma már 200e alatt is lehet 4K tévét venni, pár év múlva meg pláne nem lesz ritkaság egy olyat birtokolni, tehát mire visszanézed a gyerekről a videót, hogy nosztalgiázz, milyen aranyos volt pár éve, pont reális lesz. Tehát azt mondanám, inkább 4K.
(ugye mit nem adtunk volna, ha a VHS korszakbeli vagy az első bélyegmozi mobilos videókat akár DVD minőségben tudtuk volna felvenni) Szóval a pillanat nem jön vissza, érdemes már most a legjobb elérhető minőségben felvenni.
Viszont -hogy legyen ellenpont is- a méret miatt én is inkább visszaváltottam FullHD-ra. Telefonon, FullHD tévén az is gyönyörű, nem tudom, 4K-ban mennyi plusz lenne, valóban van-e reális haszna rááldozni a többszörös méretet egy jövőbeni ismeretlen mértékű haszonért.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ahogy woland írja, még lehetetlen megmondani.
Én még egy jóval korábbi verziót próbáltam, az nagyon nem volt jó ebből a szempontból, merült, melegedett, és lassabb is volt. (L930) De ez egy fejlesztés alatti verziótól nem furcsa, ott ez még nem annyira szempont. Ráadásul azóta sokat fejlődött.
Szóval nem érdemes következtetéseket levonni a végleges rendszer teljesítményét illetően. (max. annyit, hogy a jelnelegi állapotnál biztosan jobb lesz)[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz sunpower #65999 üzenetére
A lényeg, hogy a béta kell. A végleges már nem tartalmazza ezt az opciót, és talán már nem is jelenik meg külön alkalmazásként, hanem a Beállításokon belül van csak meg.
Lumia Storage Check Beta [link] (nem Storage Sense), vagy magyarul tárterület-ellenőrzés (nem tudom a pontos nevet, de még a kötőjel is fontos, hogy megtalálja az ember, ha még fent van egyáltalán).[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Archos2014 #64449 üzenetére
Én max. ár/paraméter aránynak hívnám, amire gondolsz.
Nálam ér/értékbe beletartozik a gyártó, a garancia, a support, stb. Ezek mind értéknövelő tényezők.
Én pl. nem vennék másikat. -
BiP
nagyúr
válasz littlelion21 #63894 üzenetére
Utóbbi.
Bár szerintem is jobb lett volna a 1330-as név. -
BiP
nagyúr
válasz Bukk900 #63835 üzenetére
Az elnevezésen én is meglepődtem.
Mert a 630-635 ill. 730-735 esetében meg volt különböztetve az LTE, itt nincs.
Ill. fura, hogy a 2 készülék azonos számmal, de betűvel (XL) megkülönböztetve kerül forgalomba. Fura, na.(#63836) kolosanyi + (#63840) Melack : Bár azon túl, hogy nem is vicces, viszont igazatok van, hogy most változtak az elnevezések, azért érezni kéne, hogy nem egy kategória a Samsung elnevezéseivel.
Itt egyedül az XL, ami készüléket jelöl, az LTE, Dual sim pedig paramétert. Pl. a Dual sim eddig is mindig külön volt jelölve, és az LTE is most húzó marketing elem. Nincs ezzel semmi baj, ha ezek a paraméterek a névben is megjelennek, legalább látszik.(#63841) afk22: Most olvasom, én is így vagyok vele.
(#63818) Boonen007 + (#63820) bwooster: Bármire van esély.
Főleg azok után, hogy Gabe beígérte február utolsó hetére a desktop verziót, erre elmegy szabadságra. Tehát se build, se infó.
De mind a desktopból, mobilból csináltak 10029-es buildet, fene tudja, mikor lesz publikus.[ Szerkesztve ]
-
-
BiP
nagyúr
válasz ZavaBalazs #63271 üzenetére
(#63271) ZavaBalazs: Én is erre gondoltam, de abban az esetben nem úgy mondanám, hogy "van egy 214GB-os Onedrive-om". ha nem számolja a foglalt helyet, az a többieknek nem sokat mond. Mindegy.
(#63273) Integrale: De igen, a hivatalos elnevezés Camera Roll.
De mivel neki is Lumiája van, így volt egyszerűbb.
Gyanítom jár nem Lumia WP telefonokra is.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz lugosi #63157 üzenetére
Viszonylag óvatos típus vagyok, de most semmi olyan komoly kivetnivalót nem láttam benne én sem, ami miatt nagyon aggódnék. Ezeket kb. eddig is tudta rólam a OneDrive. Lassan kezdett betelni így is a képekkel a 30Giga (15 alap + 15 Lumia), szóval jól jött a +100giga
Ha azt nézem, hogy megvásárolva a +100GB az havi 580Ft-ba kerül, 2 évre ingyen szerintem nem rossz.
De aki még óvatosabb, de kéne neki a tárhely, Office 365 mellé 1TB-ot adnak. Na, az biztos elég lesz egy ideig.
(#63166) emvy: Én csak az 1TB-ról tudtam, de mintha rémlene, hogy volt valami akció korlátlan tárhelyről is. Nem tudtam, hogy az még él.
Én ezt az oldalt néztem most. [link]szerk2: Valóban. Most megtaláltam. [link]
Bár nem egyértelmű, hogy mindenkinek automatikusan update-elik-e, vagy spamet kell bevállalni érte és meglévő előfizetés mellé lehet igényelni. [link][ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Garada #62092 üzenetére
A felvásárlás kapcsán mire gondolsz? Ugyanúgy lesznek telefonok, mint eddig, nem sokminden változik. WP-s telefont tervezve gondolom nem,zavar, hogy a strategiavaltas reszekent kukázták az "androidos" Nokiákat meg az Ashakat.
Idén jön a Win10, amit minden bizonnyal minden WP8-as teló meg fog kapni, nem kell emiatt sem aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz _Gyedavid_ #61838 üzenetére
Totál laikusként kérdezem. Erre a célra nem praktikusabb egy fitnes-karkötő ?
És akkor nem kell telefont vinni. (bar ha igyis-ugyis viszed magaddal, akkor valoban jobb a teló.
Lebeszélni meg végképp nem akarnálak, tenyleg csak a kíváncsiság vezérel, hogy ha mar Úgyis nagy divatja van ezeknek a karkotoknek, ilyen célra hasznalhato-e. -
BiP
nagyúr
Ha annyira akarod használni a Cortana-t, akár angolul, akkor onnan már csak 1 lépés, hogy beállítsd a telefont angolra.
Én telefont világéletemben magyarul használtam (Win-t meg a mai napig csak angolul), de pár hónapja átállítottam a telefont is angolra, teljesen megszoktam már. -
BiP
nagyúr
Benne van az, csak nem minden országnál. Gondolom ott nem forgalmazták.
(#61263) Partyface007: Most jött ki a Denim. Sokkal nem vagy előrébb a PfD-vel sem jelenleg.
Február elején meg már itt a W10 előzetese. (igaz, azt nem tudjuk még, hogy milyen formában, mennyire publikus, stb.). Erre a pár hétre már felesleges szerintem sz*rozni vele, akkor meg majd még mindig eldöntheted.
De abból kiindulva, hogy a PfD hivatalos fejlesztői program, szerintem nem kizáró ok a végleges frissítéshez.
(Ahogy most sem a Denimnél.)(#61258) csabi10: Ki kivel van? Vagy csak én nem értem, mit szeretnél?
A Preview for Developers programon keresztül a WP8.1 még nem publikus, de a fejlesztőknek már kiadott változatait lehet megkapni. Hivatalos fejlesztői program, de mivel fejlesztői szoftvert kapsz, előfordulhatnak problémák. Szerintem úgy értendő, hogy magától a használattól nem ugrik a garancia, de ha emiatt van gond, azzal nem tudnak már mit kezdeni. Eddig nem nagyon fordult elő.
(1 példa volt rá, talán a 925-nél, ott le is tiltották a frissítéseket egy időre)
A Phone Insider mibenléte publikus felhasználók számára még nem tisztázott. Csak Microsoftos alkalmazottak tudnak belépni jelenleg, sima MS (live) login még nem engedélyezett.
És az sem tiszta, hogy ez lesz-e majd a PfD Win10-es megfelelője vagy azon belül folytatódik-e a W10 előzetesek tesztelése.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Воланд #61111 üzenetére
Most ez a trend. Android 5, iOS 8, mind ugyanezt a gagyi monokrom elvékonyított ikonos sémát követi.
(#61118) erahurka: Expand
(#61122) ilgatto: A WP8.1-es mobiljára kap mobilos W10-et.
A desktop gépén meg ha Win7 vagy 8.1 van, akkor frissíthet Win10-re.(#61131) bogyo112: Szerencsére módosítható a Start menü tartalma. Amúgy desktop módban start menü, tablet módban start screen (teljes képernyős start menü) lesz.
(#61138) DJosef: Azon nincs ilyen. Snapdragon 800-as chip kell hozzá. (L930, L1520, Icon)
És persze Cortana azokon is csak a megjelent nyelvekre/régióra való beállítás után, magyarul nincs. -
BiP
nagyúr
válasz #16820480 #61081 üzenetére
Korábban én is sokat agyaltam, mi a fene, de aztán ahogy egyre több programba bekerült az idők során, leesett. Ha már annyira éhes vagy, hogy már délibábot látsz, ez a 3 vonal (főleg, ha épp lekerekített a dizájn), akkor úgy néz ki, mint egy hamburger piktogramja.Ahogy a keresőnek a nagyító piktogramját is nyalókának hívják sokan, mert arra is emlékeztethet.
szerk: Na, ennyire vagyok gyors
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #60907 üzenetére
8, tényleg. Friss vagyok
-
BiP
nagyúr
Fene tudja, hogy az lesz-e, én is csak tippelgetek.
Ha valami ilyesmi lesz, akkor majd W10M-nek fogjuk emlegetni, vagy W10, WM10, WP10. Egy kis idő úgyis kell, mire átszokik a nép a WP8-as elnevezésről az aktuálisra.(#60853) woland_y2k: Remélem azért valamilyen formában (akár internal) tesztelés azért lesz.
(#60869) bogyo112: Amíg nincs mindenhol Denim, addig W10 sem lesz
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Vagy simán Windows 10 az egységesítés jegyében vagy Windows 10 Mobile-ra tippelek.
De az nem teljes visszacsatolás, hiszen az Windows Mobile 5-6 akármi volt (tehét WM + verzió), ez pedig Windows 10 Mobile, tehát itt a W10-en van a hangsúly, a Mobile pedig szegmensbeli megkülönböztetés, mint Pro, Enterprise stb.
-
BiP
nagyúr
válasz Unlimited #60796 üzenetére
Főleg, hogy Firefox alatt csak 720p-t enged, IE alól ment a 4K.
Persze FullHD monitoron ki vagyok segítve , meg a youtube is tömörít, szóval eredetiben ez csak még jobb lehet, és már így is álleejtős.Úgy nézem, a tömörítéses problémán segít az, ha FullHD-ben nem az 1080p-t, hanem a 4K-t nézem.
Sokkal jobb így a minőség.szerk: Firefox 720p-re megoldás: about:config-ban a media.mediasource.enabled -et true-ra kell állítani.
(#60805) kolosanyi
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz spiderpig820 #60634 üzenetére
Biztos, hogy más lesz a neve, Windows 10 lesz egységesen. (WP10 név sosem volt képben, mint lehetőség.)
[ Szerkesztve ]
-
-
BiP
nagyúr
válasz csabi10 #60412 üzenetére
#60402, #60403, #60406.
10 hsz-nyit kell csak visszaolvasni.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Bár maga az app egy ideje elérhető az áruházban, mégiscsak most kezdtek róla hírezni:
Phone Insider app.
Forrás: neowin, wpcentral
Talán ez lesz a Preview for Developers Win10-es változata, ha már ott úgyis Windows Insidernek hívják a tesztelői programot.Szerk: Közben látom, tegnap woland már belinkelte. Sebaj.
(#60299) bogyo112:
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz szacsee #59916 üzenetére
Én karácsonyra vettem egy Nokia 220-ast, ami belépő kategória, mégis lehet kimenő hívásnál választani, melyikről menjen.
WP-n mondjuk nem tudom, hogy megy ennek a kezelése.Szolgáltatónál nem igen fordulnak elő dual-simes telefonok. Az utóbbi időben volt a T-nél akcióban 530, de ott értelemszerűen mindkét kártya függő.
Szóval csakis gsm-boltban vagy hivatalos viszonteladónál (edigital, MM) érdemes venni, ha függetlent akarsz.
530-535-630-730 vonalon én azt mondom, inkább 730, ha a tárcád engedi.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz temagad.aho #59903 üzenetére
Szerintem igen.
A szolgáltatói frissítés mindig firmware frissítés, ami több, mint egy sima OS frissítés (mint pl. a preview), így tudsz majd frissíteni.
Bár korábban volt egy bug miatt ebből fennakadás, várakozniuk kellett a preview-soknak, de szerintem egyedi eset volt. -
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Az ominózus twitter üzenetekben azt írták, minden WP8 mobil megkapja a W10-et.
De ahogy woland írja, a gyártón is múlik, így nem biztos, hogy lesz is rá elérhető, hivatalos firmware vele.(#59757) Dtomka: Na, így már látszik a lényeg
Különösen tetszik, hogy megoldottad áttetsző csempékből. Természetesen kizárólag szakmai szempontból értem(#59773) captainnemo:
Így van. Az értesítésekben az alkalmazás neve és maga az üzenet külön "link", attól függően, hova szeretnél ugrani.
pl. áruháznál az áruház felirat simán bedob a store-ba, az "x alkalmazás frissült" üzenet pedig a frissítési előzményekhez.(#59776) Pinyo16689: Akkor szerintem is 830. Több kamerás frissítést megkap, mint a 925.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz captainnemo #58944 üzenetére
Igy van. 930-ra teljesenjo. Csak mivel ez nem a 930 topik, es sokan mas tipusu telefonnal értetlenül álltak a helyzet elottt, kiegeszitettem azzal, hogy azokon atelokon, ahol nincs v5-ös Lumia Camera, ott a 4.9-es Classic fut sima Lumia Camera néven, emiatt nincs kulon Classic nevű.
-
BiP
nagyúr
válasz CJ4567 #58915 üzenetére
Az kimaradt az amúgy részletes leirasbol, hogy azokra a modellekre, amelyekre nem érhető el az új 5-ös Lumia Camera, ott a 4.9-es verzió fut Lumia Camera Classic helyett Lumia Camera néven.
Ezeken a telefonokon csak egy verzió van (4.9) ezt simán Lumia Camera néven kell keresni, nincs külön Classic, mert ez az. -
BiP
nagyúr
válasz angelus8925 #58875 üzenetére
A PfD még mindig csak OS frissítés, nem FW frissítés, nincs köze a Denimhez.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz captainnemo #58798 üzenetére
930-ra még csak a Lumia Camera Classic (Nokia Camera átnevezve) elérhető, szerintem azért. A felspécizett Lumia Camera mostanában jön majd.
A többi telefonon a Classic fut sima néven, más ezért találja meg.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Pozitron #58364 üzenetére
Ha esetleg nincs vagy nem találsz külön appot a NAS-ra való direkt mentésre, miért nem fordítod meg a problémát?
OneDrive-ba automatikusan felmenti, és te ezek után nem a telefonról a NAS-ba mentesz, hanem inkább azt próbáld megoldani, hogyan mented le a NASra a OneDrive-ból. Lehet, hogy erre hamarabb találsz megoldást. -
BiP
nagyúr
válasz Воланд #58264 üzenetére
Én már egy ideje nem tudom megfejteni a desktop facebook logikáját sem.
Mindig feldob 1-2 napos dolgokat (gondolom a top stories miatt), de én tök időrendben szeretnék mindent látni.
Hiába állítom át, legközelebb megint összekutyulja.
A reklámok, ajánlott oldalak is zavarnak, szintén nem tudom kiirtani.
Mivel viszonylag ritkán facebookozok, napi max. egyszer nézem át, túlélem, de folyamatosan azon agyalok, hogy ott kéne hagynom az egészet a francba. Viszont érdekelnek az ismerőseim, ezért nehéz megtenni. -
BiP
nagyúr
válasz this is life #58230 üzenetére
Arra is érdemes felkészülni, hogy ha korábbi rendszer kerül fel, akkor nem biztos, hogy a Start screent vissza tudja állítani a frissebb rendszer backupjából.
pl. PFD rendszer alatt készített mappákat a stock Cyan-os 8.1 nem tudja még kezelni, és akkor az egész start screenre a default beállítás jött be, nem a backupban szereplő.
Én legalábbis ebbe szaladtam bele.
Az appok persze megmaradtak. -
BiP
nagyúr
válasz Guillotine91 #58138 üzenetére
Beállítások -> Terület+nyelv.
Itt átállítottad már? -
BiP
nagyúr
válasz gyurkikrisz #58125 üzenetére
Ha az adott laon elfogy a vissza előzmény, akkor bezárja a lapot, és a többi, hatterben levo lapbol megnyitja a legutolsót.
Ezert lehet az, hogy egy mar regebben olvasott lapot kapsz vissza.
(ha pl. Nyitottal új lapot közben) -
BiP
nagyúr
válasz gyurkikrisz #58038 üzenetére
Többféle módon lehet regisztrálni. Az egyik az App studio-n keresztüli regisztracio, a masik pedig a linkelt megoldas, ahol az SDK-n keresztül aktivalod a telefont.
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #58015 üzenetére
Mivel elég ritkán van hivatalos FW frissítés, emiatt PfD-ben jóval előbb jönnek a cuccok, így a mappázás is jóval előbb jött. Mondjuk ez a hirtelen 930/1520 frissítés kicsit előrébb hozta a dolgokat, de most a Denimes FW frissítésig szerintem nem lesz köztes. Meg ugye ki tudja, hogy az is mikor lesz letölthető az adott típusokra, variánsokra.
De attól még az OS-t fejlesztik, így a PfD-seknek csöpögnek a feature-ök addig is.lsd. Cortana: A múlt heti OS frissítésben már benne van a német, francia, olasz,.. verzió, de aki megvárja a Denimes FW-t, az még jó ideig nem fogja ezt megkapni. (még ha ez itt Mo-on annyira nem is releváns.)
Ill. másik oldalról megközelítve: Mivel a felturbózott Lumia Camera viszont Denim feature, hiába PfD-zik valaki, ő is csak a Denimes FW frissítéssel kaphatja meg.
Persze, aki csak a hivatalos frissítéseket teszi fel, annak mindegy, mindent csak a Denimmel egy kupacban fog megkapni, aki PfD-zik, annak lehet kérdés, hogy mi OS feature, mi Denim, mert az OS-t előbb kaphatja meg.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #58012 üzenetére
Igen, csak pont így, hogy így egyszerűbb volt leírni, pont így okozhat félreértést.
(meg én is csak utólag olvastam a kommentedet, de nem szerkesztettem át.)Mert a Denimnek még így sincs semmi köze hozzá, az kb. egy véletlenel ér fel, hogy pont azok a friss telefonok kapták meg az adott OS update-et.
Ráadásul ez ugye csak a hivatalos frissítés, ha valaki PfD-zik, akkor úgy is meg lehet kapni a mappázás feature-t.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #57994 üzenetére
A mappázás OS feature, nem Denim.
Így aki PfD-zik, az már megkapta.Denimes telefonokra valóban jöhetett már hivatalosan is, 930-ra már olyan verzió a legfrissebb, amiben már ez az OS verzió van, 1520-at nem tudom, de ezek szerint az is.
Azért érdemes pontosan fogalmazni, mert így is sokan keverik, mi a Denim, mi az OS frissítés, ne okozzunk még nagyobb zavart.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Integrale #57858 üzenetére
Ha elobb kesz lesz, mint a denim, akkor egyutt jon,majd, ha csak utana, akkor gyanítom, hogy az eppen aktuális OS verzióval jon ki a denim, es a gdr2-kor meg kijön egy új (az is még denim)
De az is lehet, hogy beváratják egymast, es egyszerre jon.
De aztán fene tudja, a gdr2-rol jo ideje semmit nem tudni, bar a rendszert fejlesztik közben (ahogz a pfd-ben is latszik), de elegge kerulik ezt a gdr2 vagy update2 elnevezést.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz kolosanyi #57619 üzenetére
Ebben egyetértek, hogy ha mar ugy döntenek, hogy okostelefont vesznek neki, akkor valoban egy jo kompromisszum. Nem draga, es megis sokat tud.
Tudom, hogy valoszinuleg azert döntöttek igy, azert engedtek a nyomasnak, hogy a lányukat védjék a kikozositestol. Eddig aláírom. Viszont kerdes az, hogy az-e a kiközösítés oka, mert nincs tapicskolos telefonja vagy mert nem tud veluk órán chatelgetni vagy miert nincs neki iphoneja, samsungja, androidja, kellően draga telefonja,stb.. Utobbiak ellen az 530 sem véd.
Jo esetben tenyleg csak annyi, hogy kimaradna olyan trendekből, aminek a tobbiek a részesei (aktuális divat szerinti csevegoprogram, epp menő vagy divatos jatek, amire mindenki racuppant) , nem tudjak egymas aktuális agymeneseit lajkolni, stb.
Egyebkent tenyleg komoly szülői dilemma, meddig menjenek szembe az árral az elveik mentén vagy mikor érdemes feladni, es beadni a derekukat, csatlakozni a fősodorhoz. Nincs egyertelmuan jo döntés.(bar azt kell mondjam, az 530 valoban mev mindig egy eleg jo kompromisszum). Gyakorlatilag egy butafon sem olcsobb ma mar. -
BiP
nagyúr
válasz DoorsPhone #57259 üzenetére
Attól függ, mennyiért.
De kicsit olvass vissza, pont ezen ment a tanakodás, hogy 925 vagy 735. Igazából egyikkel sem lősz mellé, mindegyiknek megvan a maga előnye.Amúgy minden WP8-as Lumia meg fogja kapni a Windows 10-et.
(#57260) tomboy0013: 60-ért valóban megérte annak, aki tudott venni, de hamar elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Kolondrum #57213 üzenetére
Én is fél8 körül néztem, már nem volt.
A másik, amit azonnal elkapkodtak, az az iphone 5s
Főleg annak fényében, hogy a többi, ami már elfogyott, az mind olcsó készülék.A néptelefon státusz először az 520-é, az volt eddig a legkelendőbb Lumia. Az 530 annyival jobb pozícióban indul, hogy már többen ismerik a WP-t, és a Lumiákat. (no meg még olcsóbb, mint az 520 volt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest