Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Volna egy érdekes kérdésem: létezhet-e WP7.5-re olyan e-könyv olvasó, ami Java alapú? Azért kérdezem, mert még a buta Samsung S5320-hoz kaptam egy csomó regényt "jre"-kiterjesztéssel, formátumban (pl. Rejtő Jenő szinte összes műve). Nagyon jó lenne, ha ezeket fel tudnám pakolni az új telefonomra is...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Alexios #6398 üzenetére
Köszönöm, és neked is exileee!
Az olvasó jónak tűnik, de az ingyenes könyvválasztékkal meggyűlt a bajom: letöltöttem a Sherlock Holmes összest, ami - a kiírottakkal szemben - magyarul nem megy, kéretlen reklámokkal van tele, és 2 perc alatt összeszemetelte a telómat. Ingyenesen tehetnek egy szívességet a feltöltői...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #6522 üzenetére
Droidot?! Én 2 hete vettem életem első okostelefonját, és előtte hetekig-hónapokig teszteket fórumokat böngésztem. Arra jöttem rá, hogy az Androidos topicokban mindenki "hegeszt, reszel, fúr-farag, főzött ROM-okat buherál, századjára újrainstallál, hard-resetel, stb." Na, nekem ehhez a "barkácsszakkörhöz" már túl sok a 49 évem, így ezek alapján, meg egy félórára kölcsön kapott Lumia 710 tapperolása után végülis a Lumia 610-et választottam. Nem bántam meg! Szükségem van 10-15 alkalmazásra, valóban működőképes offline GPS-re, ezeket mind "megkaptam" a készülékkel (letöltöttem), a többi meg csak fölöslegesen foglalná a helyet. Bocs az OFF-ért.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #6631 üzenetére
Köszi a választ!
Más: Látom, te járatos vagy a WP7-ben(én csak 2 hete tartozom a táborba), lenne egy kérdésem:
Az új telóra a régi Samsung 5230-ról és a céges Nokia 6303i butatelefonokról átmásoltam a névjegyzéket a Lumia 610-re. Fél napi munkával arcképekkel láttam el az ismerőseimet, mail-cím, lakcím, stb.
Hogyan tudnám ezt a kollekciót kompletten, fényképestül-mindenestül lementeni PC-re? Ha jn a Wp7.8 frissítés, félek, hogy az egész megy a levesbe... ...jól sejtem? "Közkinccsé tenni" nem szeretném a személyes adatokat, tehát ilyen online "Facebook-megosztás", meg Skydrive nem ér.... ...itt szeretném tudni ezeket az asztali gépemen. Levelezésre Thunderbird-öt használok, tehát Outlookkal, meg hasonlókkal nem rendelkezem.(#6632) becksim: nekem egyáltalán nem jelzett a Market...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #6635 üzenetére
Köszi a segítséget! Szóval nem fognak elveszni a fényképes névjegyeim frissítéskor, ezt jó tudni!
Live-os fiókom természetesen van, de onnan csak valami rendkívül zagyva .csv-fileba exportálja, fényképek nélkül. (Excelben megtekintve legalábbis elborzaszt...)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #7001 üzenetére
Nekem ugyan csak 610 van, de piszokul várom a frissítést. Sose nem jön már?!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #7003 üzenetére
Pont telenoros vagyok, basszus...
(Ráadásul most lettem azzá, számhordozással: itt volt legjobb az akció + a számhordozásárt is járt 10k)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Hogyan tudom ellenőrizni a netkapcsolat (3G és Wifi) átviteli sebességét a wp-s Lumia 610 telefonomon?
(Az asztali gépen használt speedtest.net a telefon böngészőjében nem műxik, mindenféle javascriptek hiányára hivatkozva)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz becksim #7074 üzenetére
Köszi, rögvest!
Már meg is van az elkeserítő eredmény:
Wifi, 10Mbites nethozzáférés, n-es routertől fél méterre a telkó (asztalin tényleges 10/2Mbit a sebesség)
Port query response time: 460 ms
Domain name resolution time: 146 msec
Download speed:883 kbps
Upload speed:163 kbpsÉreztem én, hogy valami nagyon sz*r, de hogy ennyire....
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lumia 610-en - gondolom, hogy a kevés RAM miatt - elhasal a Nokia böngészője. Simán települ, majd az index.hu megnyitásánál csak fehér képernyő, kimerevedett folyamatjelző piros csíkkal alul. Nem fagy le, "ki lehet lépni" belőle, de semmilyen weboldalt nem bír megjeleníteni. Utána softreset kellett, mert már az IE sem bírt semmit sem elérni....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Engem az akaszt hasba, hogy bizonyos tv-reklámokban nyomják ezerrel a reklámokat, hogy ezzel aztán milyen képeket lehet csinálni. Meg 8-10-12-16 megapixel... Valójában meg guriga taknyot sem érnek azok a képek, max. fészbukra posztolni valók. Még kinyomtatni/előhívatni sem érdemes ezeket. Csóró júzer meg elhiszi a reklámokat, elmegy nyaralni a vadiúj méregdrága csúcstelójával, kompakt gép nélkül, aztán meg otthon csodálkozik...
Engem személy szerint nem lep meg annyira a dolog, van némi közöm a fotózáshoz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez nem ily olyan vészes (Lumia 610). Az előző telefonom (Samsung S5230 "fícsörfón") sokkal rosszabb volt: ot legalább 3-4 másodperc lemaradt a beszélgetés elejéről... Ennél én észre sem veszem, senki nem panaszkodott még (vagy én álltam be pár másodperces késleltetésre? )
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Barthezz2 #8395 üzenetére
Ez most az MS s(z)ara, a Nokiáé, vagy a hazai szolgáltatóké?
szerk: köszi, legalább tisztábban látok. De akkor mi az ami kering a neten, és egyesek már rég felrakták? Akkor az MS-től már csak kikerült, nem? Vagy az valami kiszivárgott betaverzió?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #8616 üzenetére
Azért a Lumia 610 sem rossz (printscreen-t nem tudok, így begépelem):
"akkumulátoradatok
Akkumulátor töltöttsége: 19%
Becsült hátralévő üzemidő: 1 nap 1 óra
Utolsó töltés óta eltelt idő: 6nap 20 óra"WiFi ON, Mobil adatátvitel OFF, 3 frissülő postafiók, stb. Fényerő fix közepesre állítva, a folyton változót nagyon utáltam.
Napi 2-3db 3-5 perc körüli beszélgetés, napi pár perc mail és Facebook-cset mellett.És még azzal riogattak az androidos ismerősök, hogy ha okostelót veszek, akkor naponta fogom töltögetni...
(#8626) AMD Power: "... én Nokia és a HTC kívül más WP telefont nem vennék..." Ezzel én is így vagyok, kivéve a HTC-t!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz mukibuci #8653 üzenetére
Én pont most dugtam töltőre az enyémet, 7nap és 0 óra után még volt benne 10%. Eddig bejön a dolog!
Illetve töltőre a fenét, azt még kis sem vettem a dobozából: simán az asztalon álló PC-be szoktam dugni a csatiját...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz martin66 #8854 üzenetére
Pedig a WP (és az IOS) ez ilyen, eléggé zárt rendszer. Marad még a Skydrive, mint lehetőség, de ott is "témakörök" szerint ki kell válogatni a dolgokat. Aki "barkácsolni" szeret, annak meg marad az Android...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #8933 üzenetére
Thc, mi? Mit szívsz?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szuper a cikk, végig olvastam! Sajnos - érintőképernyő híján - egy kicsit még mindig idegenkedek a váltástól, pedig egyelőre nagyon jó áron lehetne a - jogtiszta - Win7 HP-met Win8-ra upgradelni az asztali gépemen. Kicsit félek a programkompatibilitásoktól is, elsősorban a CAD-programokra gondolva (az asztali gépem egyben a kenyérkereső eszközöm is). Félek attól is, hogy ami "tapizással" magától értetődő, az egérrel/billentyűvel sokkal körülményesebb lenne.
Véleményed szerint be merjem vállalni a váltást?Tavaly, az első publikus beta megjelenésekor feltettem az egyik itthon kallódó gépre (most is rajta van), de egy-két napi ismerkedés után nem sok kedvem volt használni, annyira idegen - és unpraktikus - volt minden, hogy azóta sem próbálkoztam újra. (Magyarul az a gép sem volt bekapcsolva vagy 8 hónapja...)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #9231 üzenetére
Az enyém dec. 6 (a vásárlás napja) óta ketyeg egyfolytában, újraindítás nélkül. Mondjuk sok mindent nem is csinálok szegénnyel (Lumia 610). Napi pár perc beszélgetés, meg kevés netezés, f@szbuk.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Egy bárgyú kérdésem volna:
Lumia 610-en hogyan lehet futtatni a Piactérről letöltött Antutu Benchmarkot? Telepítettem, kitűztem a kezdőképernyőre, Start benchmark, végig ment pár perc alatt a folyamatjelző, majd minden eredmény nélkül visszakaptam a kezdőképernyőt.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én azon akadtam ki, hogy maga a telefon mennyire sarkos és borotvaéles lesz (tudom, csak grafika), ez nem csak a zsebemet vágná ki, hanem egy hirtelen leüléskor még a zacsit is lenyisszantaná. Bár ennek az én koromban egyre kevésbé van jelentősége....
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Vaze: a WP nagyobb migrációs hullámot indított, mint kormányunk unortodox gazdaságpolitikája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen