- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz this is life #73251 üzenetére
Azt már néztem. Nincsen felszinkronizálva.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Volt 3 e-mail fiókom, az egyiket töröltem. A gond az, hogy az ehhez tartozó e- mail címek továbbra is megjelennek a másik két fióknál! Lehet ezt valahogy törölni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz MasterMark #69595 üzenetére
+1! Nekem sincs gond vele.
-
leslieke
Jómunkásember
Hívásvárakoztatás bekapcsolásához kell még valamit aktiválni?
-
-
leslieke
Jómunkásember
630-ra megérkezett a Denim! (bocs, ha már volt)
-
leslieke
Jómunkásember
925-re mikorra várható a Denim?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Pinyo16689 #57579 üzenetére
Csempe: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz EatSleepPush #56189 üzenetére
Másold be a Ringtones mappába.
-
leslieke
Jómunkásember
Szuper! Köszönöm a válaszokat!
-
leslieke
Jómunkásember
Egyes névjegyeknél nincs sms menüpont, csak a hívás. Mit kell állítsák, hogy legyen sms is?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz hülyegyerek #52430 üzenetére
Ok, értem. Én badáról költöztem így. és még az sms-ek is átmentek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Cingáriusz #52420 üzenetére
Frissítsd az Adatátvitel nevű appot, akkor átmegy az összes névjegy.
-
leslieke
Jómunkásember
A hangpostát miért nem lehet kikapcsolni?
-
leslieke
Jómunkásember
SMS kézbesítési jelentés beállítható úgy, hogy ne külön, hanem a beszélgetésen belül legyen?
-
leslieke
Jómunkásember
SMS kézbesítési jelentés beállitható úgy, hogy ne külön, hanem a beszélgetésen belül legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest