- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
hülyegyerek #61461 üzenetére
azért az upgrade mondjuk tényleg arra utal, hogy frissíteni nem fogják. Az más kérdés, hogy nem a 925 lesz az ami kiesik ebből, ha nem is frissül, hanem egy htc 8s valószínűleg mondjuk, de felesleges pánikolni amíg nem tudunk többet.
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #61216 üzenetére
Hát, ha ez így marad lehet tényleg maradok androidon.. A lent levő címsor az egyik legjobb dolog, mai napig nagyon hiányzik, képernyőmérettől függetlenül. Az, hogy emelett még beraknak egy alsó sávot is az már no comment, remélem ezt átdolgozzák jelentősen a véglegesig.
-
Alexios
veterán
válasz
Bandi8bácsi #61209 üzenetére
Miért akarnál egy ~8000x8000 pixeles képet beállítani egy max 1920x1080 felbontású kijelzőre beállítani?
-
Alexios
veterán
válasz
Zsoleszhun #60693 üzenetére
nem tudjuk
-
Alexios
veterán
válasz
leslieke #59673 üzenetére
Oké, de azért lássuk be ezek nem olyan nagyon nagy dolgok, amik olyan hatalmas alap dolgok lennének, az e-mail csatolmány kezelés szerintem ami olyan hogy nagyobb, de abban meg biztos vagyok hogy változni fog. Mondom úgy ezt, hogy jelenleg androidot használok, de szerintem a wp-nek pont nem az alap dolgokkal van baja.
-
Alexios
veterán
válasz
Plazmacucci #57036 üzenetére
Mert kicsit megnyújtja, nagyobb képet csinál belőle, különben görgetésnél, nem mozogna a háttér
-
Alexios
veterán
válasz
Partyface007 #55232 üzenetére
Komolyan, van még aki meglepődik azon hogy Microsoft szerint világ=USA?
-
Alexios
veterán
Szerintem a rendszer méretéhez képest ki is használják.
Amiből hiány van, azok inkább a nagyobb játékok, és a nagyobb kiadók appjai. Pl. facebook appot nem fogsz tudni írni, hiába akarnád kihasználni a kisebb konkurenciát. Én úgy gondolom, hogy a piaci súlyához képest a wp egyáltalán nem áll rosszul alkalmazásokkal, a probléma inkább azzal van, amikor van egy népszerű alkalmazás valami más platformon, és annak portolása vagy késve/hiányosan vagy nem történik meg.
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz
karldergroße #54259 üzenetére
Volt egy párhónapos időszak amikor nem volt caldev/cardev szinkron, de ez egy jóideje nem áll már fenn.
-
Alexios
veterán
válasz
karldergroße #54255 üzenetére
normális szinkronizálás gmail-nevjegyzékkel, naptárral.
Miért nincs?
-
Alexios
veterán
válasz
szegecsovics #50150 üzenetére
ha wp8-at használsz akkor simán hozzáadod mint gmail fiók és menni fog. Ha automatán esetleg nem arra állítaná, akkor megnyitod a mailboxot miután hozzáadtad ... ->settings-> sync settings és átállítiod as soon as arrive-ra
-
Alexios
veterán
válasz
szegecsovics #50146 üzenetére
igen
-
Alexios
veterán
válasz
bluemirage #49656 üzenetére
sehogy
Az outlook vcf importon kivül máshogy nem tudod a gépen szerkesztett névjegyet a telefonra átvinni.
-
Alexios
veterán
lehet upgradelni kell 8.1-re(mondjuk nem mintha nagyon kéne emlékeim szerint, de mióta kijött a 8.1 nem foglalkoztam még fejlesztéssel wp-re, szóval nem tudom biztosra), de nekem a ~3 év wp pályafutásom során nem volt még ilyen gondom, kivéve valami gányul megírt appal ami random elszállt exceptionnel pl.
Nem csak akkor lehet "gagyi" a program, ha a funckionalitása hiányos.
-
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob #48988 üzenetére
Én jedi módban használom, úgy lényegében egyáltalán nem
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #48690 üzenetére
Most nem azért de az szerintem fehér
Direkt bedugtam az usb kábelt, hogy a méretet viszonyítsam, és az is pont akkora, ugyanott van a front kamera, minden, ha ez nem egy 1520 akkor még az n9-lumia800 se volt ekkora dizájn copy mint ez lesz. Főleg hogy ez tuti 6", minden mm-re pontosan ugyan ott van. -
Alexios
veterán
válasz
Воланд #47898 üzenetére
szerintem meg pont az van, hogy a játékosok egy marginális része, elkezdett hangosan óbégatni, ezzel negatív kampányt csinálva. azért ha megnézed a xbone és ps4 eladásokat, akkor ezt jól lehet látni, pedig az xbone-on ugye ott volt a kinect kötelezően(tudom, már nincs, de kezdetnél ott volt), ez van.
(#47900) Oppenheimer: Mert most mi? Kiszedték a kinectet, mert ezért sírtak, csak játékkonzolt akarnak, akkor azt kapnak, ld. ps4 amiből jelenleg jóval többet adtak el.
-
Alexios
veterán
válasz
King Unique #46197 üzenetére
ha van wifi kapcsolat akkor mindig azt használja a mobilnet helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest