Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett az új Google Wallet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Hirdetés
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
-
Az EU mégsem akarja feldarabolni a Google-t
it Jól értesült források szerint bár lép az EU trösztellenes hatósága, de fel már nem akarják darabolni a Google-t.
-
Rendereken és fotókon a Huawei Watch GT 5 széria
ma Ugyan csak csütörtökön mutatkoznak be Barcelonában a Huawei új, hordható eszközei, de természetesen kiszivárgott minden érdemi tudnivaló.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Muton
addikt
válasz Pttypang #3259 üzenetére
nem értelemszerűen, mert ha két különböző dolgot szeretnétek hallgatni, akkor a sofőr dönt. És ha nem Te vezetsz (ez azt is jelenti, hogy sörözhetsz ), akkor szívás van.
exileee: akkor nekem szerencsém van, mert azs60-as alapommal egy "gagyi" android is jónak nézne ki
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz Pttypang #3262 üzenetére
Ez nem apróság. A rádió kell. alap. A zombi apokalipszist is azon fogják bejelenteni, nem netrádión
a rádiót meg akkor is tudod használni, ha nincs telefonos hálózat, internet.De most tényleg, én szoktam hallgatni, nekem kizáró ok, ha nincs.
De remélem majd lesz, mondjuk ha veszek egy drága másfajta telefont, akkor jó időre elköszönök a wp-től, már elsősorban nem az ára miatt, hanem mert engem terhel az egész telefonvásárlás: funkciólistát írni (ez amúgy megdöbbentett, hogy kell, hogy nem alap, h a régi dolgokat tudja), érdeklődni, cikkeket olvasni, átköltözni, beállítani, belakni, megszokni, stb...Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #3447 üzenetére
Valami gebasz lesz megint szerver oldalon, mivel kliens oldalon jóideje nem történt változás. Van egy tippem, miszerint az okozza a galibát, hogy a WP8 is belépett az egyenletbe, és ezt nem sikerült a WP7-es konfiguráció maradandó károsodása nélkül megoldani. (A 8X-en hibátlanul üzemel a Facebook chat, ezt azért hozzá kell tenni)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #4485 üzenetére
Hónapok után fogod észlelni. MEgfoghatatlan és elkerülhetetlen, hogy az alkalmazások, és maga a rendszer is szemetel. Letöltött dolgok (mondjuk amiket böngészőben töltesz le, vagy a letöltött e-mail csatolmányok), a Facebookról, skydrive-ból megnyitott fotók megmaradnak a telefon tárhelyén, és foglalják a helyet. Csak hard resettel szabadítható fel a hónapok során felgyűlő "szemét" által elfoglalt tárterület. Ez főleg annak kritikus, aki majdnem teljesen kihasználja a telefon tárhelyét.
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #5056 üzenetére
Mert a WP8-nál normális sebességű a Facebook app (mint úgy általában minden, de tényleg jó, és kényelmesebb mint a böngészőben szenvedni, én legalábbis nagyon utálom a Facebookot mobil browserben), és ha már van, használnánk, ha nem FC-zne folyton
-
Integrale
veterán
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #5067 üzenetére
WP8-on a chat része király, megy valós időben, mobilról fent lévő partnerekkel is(ezt külön jelzi). De mivel alapból nem szinkronizál a szerverrel, ezért nem jelenít meg minden beszélgetést. (ehhez kéne a Facebook app, ami folyton összeomlik)
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Pttypang #5067 üzenetére
Én rendszeresen használom a beépített FB chat-et, szerintem teljesen korrektül teszi a dolgát.
Egy-egy visszaolvasás esetén jó lenne ha leszinkronizálná a teljes beszélgetést, de azonnal megérkezik az üzenet illetve a másik félhez a válaszom is."Bad reklám is reklám too"
-
Peetey91
senior tag
-
Oppenheimer
veterán
válasz Pttypang #5165 üzenetére
Há-há, még le se húztam, lefekvés előtt akartam, de inkább nem fogom mert lemerülne aztán nem lenne mi ébresszen!
(#5166) gerzsol: Üdv! Sajnos flac-ot sehogy se fogsz tudni lejátszani Windows phoneon
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
félisten
válasz Pttypang #5171 üzenetére
Felesleges is, mert ahhoz fosul szól a telefon, hogy kihozza a különbséget az mp3hoz képest. Ez a flac az olyan emberek drogja akik azt hiszik, hogy jobban szól a kis kütyüjükön mint a 320kbps mp3, és ettől jobbnak is hallják. "Normális" hangcucc nélkül fizikai képtelenség, hogy jobban szóljon.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pushalias
addikt
válasz Pttypang #5224 üzenetére
Az alkalmazásos gebaszra felfigyeltek a Nokiánál, és amilyen eszük van, önreklámot csinálnak belőle.
-
Blyan
félisten
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #5425 üzenetére
Nagyfelbontású ikonok, oda ne rohanjak, csak épp kurvára semmire nem jók, csak megnyitsz velük egy appot. Értemén hogy rendszerfilozófia, de akkor is szar, hogy semmi érdemi információ nincs a főképrnyőn.
Vicc az egész cikk, miért nem lehet egy telefont önállő eszközként tesztelni?
-
tybsen
addikt
válasz Pttypang #5437 üzenetére
Az en telefonom feltehetoleg a futura 2000 irattarto tovabbgondolt kiadasa
Egyebkent az nem lehet, hogy ha eler egy bizonyos szintet, akkor first in - first out alapon elkezdi torolni a cache-t? Valaki mintha multkor valami allitasi lehetosegrol irt volna, de ezt nem tudom, hol lehet szabalyozni?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
válasz Pttypang #5481 üzenetére
Nekem nem cserelni kelllene, hanem megevenni. Evel a paranyi kis szebseghibaval felaron van a keszulek, gondolkodom, hogy megeri -e....
Vagy 85.000 van L900Amugy en Erdely-i vagyok szoval nekem max Orange, Voda, Cosmote, es Digi van
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #5569 üzenetére
Ennyire zavar a betűk szerinti csoportosítás? Látszik hogy viszonylag új vagy még, eljön az idő mikor örülni fogsz neki. 60-70 appot végiggörgetni már igencsak kényelmetlen és hosszadalmas (nyilván minden relatív, nekem nem kellemes, és akkor még viszonylag visszafogott voltam a telepítéseket illetően), ha valamit a lista végéről akarok megnyitni, ezért én kifejezetten szeretem a hogy ott vannak a betűk
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
válasz Pttypang #5615 üzenetére
Azt rendszer globálisan állítja, az appoknak semmi közük hozzá.
És ilyennek kéne lennie az elforgatás animációnak is. Engem tökre zavar, hogy a gyári appok animálva fordulnak, a 3rd party appok meg "bumm nesze, nézetet váltottam!" módon. Ezt még a csúnya Android is tudja, iOS meg 2007 óta.
(#5617) btudos: persze hogy van. Ez is egy bug a sok közül
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
veterán
válasz Pttypang #5649 üzenetére
De egyéni hangot nem lehet megadni.
HawerKing: WP7-nél 1 MB és maximum 39 másodperc hosszú fájlt lehet a Zune-ban átírni csengőhangnak. (műfajt át kell írni Ringtone-ra), ezt követően ha rámásolod a fájlokat a telefonra, azok csak a csengőhangok között fognak megjelenni.
-
HawerKing
őstag
válasz Pttypang #5662 üzenetére
Ja ebben lehet igazad van :-D tulsok minden a wp 8 ban sincs ami szamomra hianyerzetet keltene , allitolagos wp 7.8 ban a fontosabbak benne lesznek. Pl kezdokepernyok jobb testreszabasa, meg gyorsabb rendszer , s kb ennyi ami nekem szamit :-D ja s meg a beepitett screenshotnak orulnek. Mas? Hm pl mi kellene meg szerintetek ?
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
tybsen
addikt
válasz Pttypang #5643 üzenetére
Milyen alternativ tomoriteses bongeszo van wp8-ra? Nem csak data sense?
Egyeb temak:
1. ma megneztem a 920-at, uhh.. dobbenetesen jo cucc mellette durvan latszik a 820-am gyenge felbontasa (persze az arak kozott is van kulonbseg), az anyagminoseg pedig szinten nagyon jo. Nem is tunt olyan nagynak es neheznek, mint hittem. Bar nekem +200 EUR arkulonbseget nem er meg (a fuggetlen keszulekarakrol beszelek), de tenyleg nagyon jo keszulek.
2.skypdrive automatikus feltoltes erdekes dolgot csinalt, csinaltam nehany kepet, de amikor wifire csatlakoztam, nem toltotte fel. Aztan csinaltam megint egy kepet, azt sem toltotte fel. Telefon ujraindit, es az utolso kepet feltoltotte skydrive-ra, de a korabbi kb 10-et nem, mintha ezek kimaradtak volna. Valaki tapasztalt mar ilyet?
3. L820 akksi: ma volt az elso nap, hogy nem kinoztam a telefont.. tegnap este 100%-ra feltoltottem, reggel 4-ig repulo mod, ebreszto 2x, aztan kis terkep meg bongeszes es egesz delelott repulo mod kb 11-ig. Azutan 3G-n volt szinkronizalva a szokasos e-mail, fb, stb-ket egesz nap, napkozben nehany fenykep, par perc bongeszes es este fel 9-kor volt 49%-on. Ezt inkabb csak erdekessegkent, akit erdekel a rendelkezesre allasi ido vagy valami ilyesmi (egyebkent en sem szeretem az ilyen "nem hasznalom a telefont es negy napig birja"-tipusu hozzaszolasokat, de mivel en egyebkent mindig aktivan hasznalom a telefont, ill. napkozben is toltom, pozitiv csalodas volt, hogy a keszenleti ido - szerintem - eleg jo, visszafogott hasznalat mellett).
-
tybsen
addikt
válasz Pttypang #5671 üzenetére
Ja ok.
(#5672) btudos: az UC nekem sem jott be, nem jol jeleniti meg a hosszu ö-t, ugyhogy nem is probalkoztam vele, pedig nem lenne rossz.
skydrive: nekem eddig mindig azonnal felpakolta, most eloszor nem csinalta meg (bar igazabol nemreg ertem haza, de en azt gondoltam, hogy amint wifin, rogton elkezdi tolteni, de ugy tunik nem)
(#5581) pushalias : "És ugye 720p-s kijelzőn már pont kiférnek a bötük. Yeah." --> ezt most nem nagyon ertem, miert, korabban nem fertek ki, vagy? Vagy csak nagyon faradt vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen