Hirdetés
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Csak azert ot ajanlottam, mert o sokat fejlesztett wp7-re is. Pl. a SurfCube 3D browser-ben is van munkaja. Igy gondolom tobb, mint vagja a temat.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #68 üzenetére
Mik az elvarasaid, ami alapjan a telefont valasztanad? Ha leirod konnyebb tanacsot adnunk. Lehet eleg a radar is es akkor megmarad 60ezred.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Miert tudod a 8S itthoni fuggetlen arat? Nem csodalkoznek ha kishazankban 100 folott nyitna. Radart kapni 60 korul. Ezert mertem megkockaztatni. Bar inkabb legyen neked igazad.
bernadett79: Mit szoktal csinalni a minin? Email, bongeszes, jatek, stb...? Erre lennenk kivancsiak. Mondjuk a mininel szvsz barmelyik wp-s telo jobb. Nem fagy, nem lassul be, de ennek ara, hogy megkotesek vannak benne. Nincs bt fajlkuldozgetes barinoknek, nincs feldugom a gepre es meghajtokent latom (mass storage), nincs flash bongeszesnel. De mielott dontesz mindenkepp olvass rola, nehogy pofara ess.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Ez igaz. Ugy legyen.
bernadett79: En mostmar megvarnam a 8S-t. A WP8 mindenkepp elore lepes a WP7-hez kepest. Ha pedig kiderul a hivatalos szolgaltatos ar es az jo, akkor 8S. Az ujabb mindig jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #77 üzenetére
Azt irtam, hogy szerintem jobb mint az android.
Ugy ertem, hogy pl. barinonek, ferjnek, rokonnak nem tudsz bluetooth-on atkuldeni tundi-bundi zenecsket.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #83 üzenetére
A gepedre tudsz. A Zune nevu programmal. De csak kepet, zenet es videot. Ezek a WP7 hatranyai (jelen esetben Radar). A WP8 hatranyait meg nem tudjuk, mert meg nem mutattak be. Kb. 1 honap mulva okosabbak leszunk. Addig szerintem varj turelemmel. Karacsonyra megveheted magadnak.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #85 üzenetére
"2 magos proci nagyon bejött nekem benne a win 8 ba"
Ezt nembaj ha nem ertem? Tul farad vagyok mar, de latom te sem kulonben. Mindenesetre jelentsen barmit is a mondat, mi orulunk neki.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #93 üzenetére
Elkeseritelek. A 8S akksija sem fog tobbet birni. De van ra megoldas. Tolore kell dugni! Mondjuk minden este, amikor lefekszel.
-
Lall
veterán
Gyenge, amúgy is ha más gyártó átirná a a fényképező firmware-ét, ugyan ilyet tudna és ez a gusztustalan sárga szín sem tetszik. Nem igaz, hogy nem tudnak kiadni egy szálcsiszolt fémnek látszó tejfelesdobozt.
-
Lall
veterán
válasz bull84ghia #106 üzenetére
Szarkazmus on.
-
Lall
veterán
válasz MasterMark #419 üzenetére
Nem is egyről beszéltek. Ő a Music+Videos csempéről beszél amihez, hogy mutasson albumborítót Zune Pass kell. Továbbá hidd el, hogy a music-on belül néhány mp3-hoz, ha fejtetőre állunk sem tudunk borítót hozzáadni és nem mi vagyunk a hülyék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz MasterMark #432 üzenetére
Bocsi, akkor lehet tényleg félreértettelek. Én is kicsit félreérthetően írtam. Szóval lehet albumborítót hozzá adni, amit a Zune, WMP és egyéb programok látnak, csak a telefon nem. Mondjuk nem olyan nagy probléma, csak érthetetlen.
-
Lall
veterán
Van egy olyan alkalmazas a marketplace-en a HTC alkalmazasok kozott, hogy Csatlakozastelepito (Connection Setup), ezzel probald meg beallitani.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Izé, kb. erről beszélgetünk fél napja, hogy nem lehet egyszerre az összest kijelölni.
Kövesd inkább Sandlert, az úgy látom megyen'
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz bull84ghia #951 üzenetére
Meg ha lenne benne egy 5000mAh akksi ami bírja 1 hétig.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #1117 üzenetére
Majd wp8-ban.
-
Lall
veterán
Meglestem, nekem végig csinálta, igaz a végén összehányja magát. Viszont simán be tudom zárni a tabot és az IE-be is vissza tudok lépni (HTC Trophy).
-
Lall
veterán
Szerintem az fb chat a chat átalakítása miatt szarakodott. Remélem ezután jobban fog működni.
-
Lall
veterán
Most kipróbáltam az fb chat-et a telón, mert kb. fél éve nem volt bekapcsolva, de simán megy. Egyből csatlakozott az üzenetek megjönnek és tudok is küldeni.
-
Lall
veterán
Pedig valami bűzlik Dániában. Ma voltam a Telenornál és készítettek egy új pultot amin csak Nokia kiegészítők (NFC-s hangfal, Bluetooth fülesek, ez az újfajta fejhallgató stb..) voltak (ezt a pultot amúgy az egész debreceni T-Mobile felsővezetés is szemügyre vette). Kérdezem a Telenoros barátosnémat, hogy tud -e valami konkrétumot, lesz -e valami akció, jönnek -e új készülékek? Annyit tudott mondani, hogy november 5-től lesz új készülékük, de még nem tudja, hogy mi. Lehetséges, hogy már a WP8-as Lumiák, HTC-k???
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz laccy88 #1837 üzenetére
Bizony komoly, mivel az elsődleges live fiókodhoz tartoznak a kiegészítő szolgáltatások és a vásárlásaid is.
#1839: Ahhoz nyomnod kell egy hard resetet a fenti ok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz catroot #1864 üzenetére
Szerintem én egy matt szürke L920-ra nevezek be (ez sem holnap lesz). Nekem annyira nem tetszik már ez a bazári külső meg a csiricsáré színes ikonok. Pl. Androidos telóból ami most teszik és a GUI is rajta az az LG Prada. Egyszerű, elegáns, letisztult. Öregszem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic V2 - Media Marktos Vásárlás -16 napot futott - Dobozában - 3 év GARANCIA
- Promax 15, natúr titán, független, még több, mint 2 év gyári garancia, karcmentes gyönyörű állapot.
- Iphone 11/12/13 Keresek
- Galaxy Z Fold 3 256 GB független, hibátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 512GB Deep Purple - Kártyafüggetlen, GARANCIA, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen