Hirdetés
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
válasz Integrale #950 üzenetére
Ilyenre gondoltam, nagyon bejönne.
randras: A felsorolt kb. megegyezne az Ativ S spec-ével, sőt a kijelző kisebb is De a kis kínais megoldás nem rossz ötlet, olyan Vonnegut Kékszakáll elgondolás alapján
Ha lesz WP8-as telefonom (az nem most lesz, hanem majd ha lemennek az árak, vagy ha meghal az Omnia) akkor valószínűleg az ATIV lesz a mai kínálatot elnézve, pedig műanyag, a WP meg AMOLED-gyilkos Csak hát cserélhető akksi nincs sehol máshol, az pedig alapkövetelmény nekem.
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #1795 üzenetére
Ez teljesen normál ár, nem értelek. Ami gáz, hogy 8K előfizetésre is 95ezer a cucc. Na az genyaság, de alapelőfizetésért (1890 forintos havidíj mellett) 128.000 nem drága szvsz egy 8X-ért.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #1938 üzenetére
Nem mondtam, hogy a többin gyakoribb, azt, hogy ritka. Utalva arra, hogy a puritán, direkt hw-re tesztelt android változatoknál nincs jobb. Márpedig a Nexusok ilyenek. Szerintem ha valaki nem a kivagyizós csúcshw-re gerjed, és/vagy le tud mondani a gyártók felhasználói felületéről (amit nem tartok lehetetlennek, mert a ICS-től kezdve a stock android tök jól néz ki) akkor Nexusra tegye a vokság.
De ez nem ide való.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
laccy88
senior tag
válasz Integrale #1938 üzenetére
és meg tudja határozni, hogy hol vagyok? nekem ezt is kellene tudnia, és tökéletes lenne
még valami: olvastam, hogy a HTC-nek van olyan app-ja market-en, amitől a telefon "intelligens" lesz vagyis variálja a csengetési hangerőt magától stb. tudjátok mire gondolok? volt, hogy a market-on kidobta magától, de azóta sem találom
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Integrale #2044 üzenetére
aztan ha melleteszed egy masik elso genes wp melle, amiben nem sd van, akkor egybol lathatod, hogy de bizony megallja a helyet, amit legiaap irt. a programbetolteseknel latszik a kulonbseg (meg ha minimalis, akkor is).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
válasz Integrale #3005 üzenetére
Kis méretű az statikus zöld (korábban linkeltem egy képet, azon látszik). A közepes így néz ki.
US a MS Account, szóval az nem lehet gond De érdekes módon ha a Store-ban hallgatok zenét azt kijelzi. Szóval most úgy tűnik mégis van, de hiába van rendes ID3 tag meg kép is a zeneszámhoz, a Billy Talent nem nyerte el a tetszését
Visszaszívtam mindent, VAN előadókép tile-on is. Csak Store-ban kellett egy kis zenét hallgatni hozzá, azóta jó
Murphistic: A MetroTube a legjobb Youtube app, mit használtál eddig?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
nagyúr
válasz Integrale #3202 üzenetére
Na annak a csempéje nem valami szép. Szerintem nem is illik a "Metro design-ba".
Ami szerintem bele illik az a Weather Flow, Weather, Weather Smiles és most az AAA Weather. Mindegyiknek letisztult a felülete, nem ilyen csilli-villi színes ikonos.
Ráadásul az AAA Weather Striped felülete megtöri a csempék "egyhangúságát a csíkos design-val.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
amanoba
őstag
válasz Integrale #3453 üzenetére
utánad nem sokkal leírtam én is a véleményem, nem érkezett reakció, ugyanúgy, mint a korábbi tesztes/tv-s kritikáimra sem.
De már korábban is mondtuk, hogy ne így tesztelje, inkább hagyja csak nyugton, mint rángatja össze vissza..kényszeres.tényleg süllyed színvonal, alig lehet elkapni valami szakmaiságot, olyan, mintha unottan, csak "tudjukmárle" lenne a hozzá állás egyre inkább.
a lumia meg hivatalos/sufni bármilyen árazás ide vagy oda, nem ér 40-el többet nekem se, mint a 8x..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Ádám16
addikt
válasz Integrale #4892 üzenetére
Talán rosszul emlékszem, és Omnia only dolog, de biztos vagyok benne, hogy többen írták ezt a problémát. Nekem biztos, hogy sokszor előfordult, hetente legalább egyszer, bár napi 4X csatlakoztattam kb. a gyári Omnia fülest.
mintha catroot-ra emlékeznék, hogy neki is voltak ilyen gondjai, talán ő megmondja a frankót. -
Oppenheimer
veterán
válasz Integrale #5055 üzenetére
Bootnál, hangoknál nincs, böngészőbe be volt állítva a T-mobile honlapja a kedvencek közé. Ezen kívül más T-s nyomot nem találtam. Felőlem kipróbálhatjuk valamikor, csütörtökön 3 körül érnék rá.
(#5056) Crytec210:
Annyira gyors és smooth és szép a facebook app WP8-on, hogy már nem akarom többé megnyitni a böngészőben.
(#5053) Peetey91:
Nem találtam olyat, ami arra utalna, hogy lessen szűrni a bejövő hívásokat (8X), de a diktafon elvileg korlátlan ideig vesz fel.[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
veterán
válasz Integrale #5249 üzenetére
Nekem volt már rá példa, hogy másodpercekig töltött be egy zenét. Vagyis a zene ment, csak nem ugrott a menü a lejátszásra egyből. Meg a marketplace nem valami reszponzív, néha másodperceket késve reagál az érintésre.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tdd587
őstag
válasz Integrale #5353 üzenetére
Hidegtől és terheléstől függően -20%, de akár -50% (gyors merítés) üzemidőcsökkenés is elképzelhető a li-ion akkuknál. Ezt természetesen úgy kell érteni, hogy amíg kint van az eszköz a hidegben, ennyivel kevesebb naftát tud kinyerni a teló az akkuból, tehát sokkal hamarabb kell majd tölteni a szokásosnál. Szobahőmérsékleten visszaáll a normál működés. Egyébként az li akkunak nem árt (ez) a hideg. A nagy meleg annál inkább.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen