Hirdetés
Hirdetés
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz ZavaBalazs #51708 üzenetére
Beállítások, jobb oldalt a program beállítások, internet explorer, és keresőnek a binget állítsd be. Nem biztos, hogy ott van, emlékezetből írom.
-
Dave™
nagyúr
válasz ZavaBalazs #51710 üzenetére
Ja és a keresés nyelvét állítsd angolra, úgy már jó lesz. Google keresére meg van külön alkalmazás is, ha jól rémlik.
-
moleculez
veterán
válasz ZavaBalazs #51708 üzenetére
Hohy lehetne megoldani ezt 8.1-en? (nyalóka a googlere dobjon)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
veterán
válasz ZavaBalazs #51715 üzenetére
7.8-on valtozo, hogy melyik rom-ban van benne a kereso allitasi lehetoseg.
Everybody lies.
-
moleculez
veterán
válasz ZavaBalazs #51715 üzenetére
Szerintem már a keresés nyelvét nem lehet állítani 8.1-n, legalabbis nem találom. Valakinek 8.1-n sikerült már ez?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #53601 üzenetére
Szerintem a 730/735, újabb négymagos processzor, erősebb grafikus chip.
-
savoo
addikt
válasz ZavaBalazs #53601 üzenetére
Ha kapsz még rendes garanciával akkor szerintem nem kérdés, hogy 925...
-
cattus
őstag
válasz ZavaBalazs #53949 üzenetére
Hol láttad azt az 1 év garit?
Alapból 2 évet ad a Nokia.Do the thing!
-
bepken
veterán
bolti (sufni) garancia lesz az... én spec nem venném, akármennyire is vonzó az ára. akkor már inkább nézz egy használtat az apróról, amihez van 1 év garancia
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz ZavaBalazs #53955 üzenetére
ja vagy úúúúgy!
a kiterjesztett garanciából indultam ki, mert ugye olyat egyes üzletekben van lehetőség vásárolni. szerintem utólagosan már nem tudsz rá ilyen szolgáltatást vásárolni, de ezt most csak hasraütés-szerűen mondom...
(talán még akkor érdemes lehet körülnézni, ha van róla számla)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
m1lan
őstag
A kiterjesztett garancia leginkább a Samsungnál szokás, máshol még nem is nagyon láttam.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Kbali
nagyúr
válasz ZavaBalazs #54643 üzenetére
Amire tudom (sejtem) a választ:
1. FB messenger (én spec nem használom, mert az FB appban is megjönnek az értesítések): Beállítások/értesítések+műveletek - ezen belül tudod beállítani, hogy melyik alkalmazás hogyan jelezzen, ha egyáltalán akarod, hogy jelezzen
2. Onedrive: be lehet állítani, hogy a videókat is automatice feltöltse, utána már nem lenne szabad helyet foglalnia a készüléken. Ezt a beállítást a Fényképek/beállításokon belül találod. Ha belépsz online a onedrive-ba, akkor meg tudod nézni, ott mi mennyit foglal (lehet, hogy mégis felment automatikusan meg kézzel is a video)
3. Zune nem is fogja felismerni a készüléket, ha nem használod már máshoz, akkor le is törölheted. A Win sima külső meghajtóként fogja felismerni, tudsz rátenni bármit az engedélyezett (látható) mappákba.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
FB Messengeren belül, ki tudod kapcsolni a chatet.
Beállítások/ értesítések + nem tudom mi, azon belül megkeresed a messengert, vagy amit némítani, állítani szeretnél. Ott pedig értelem szerűen, kikapcsolhatod a rezgést a hangot, megjelenjen-e az action centerben stb.
"Bad reklám is reklám too"
-
hroberto
veterán
A Messenger értesítéseinek kikapcsolására az alkalmazás beállításain belül két opció van: kikapcsolható 1 órára, vagy másnap reggel 8-ig. Ezen kívül az értesítési központban is kikapcsolható.
A hang és a rezgés is kikapcsolható a beállításaiban. De a legbiztosabban akkor kapcsolható ki, ha kikapcsolod a netet.
A WP8 nem támogatja a Zune-t (szerencsére ). Simán csatlakoztatod a telefont a számítógéphez és látni fogja Zune nélkül.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #55271 üzenetére
Félre értettél az én javallatom arra való,hogy amelyik csempe nem átlátszó azt ias olyanna varazsold.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Azazael
aktív tag
válasz ZavaBalazs #55326 üzenetére
Az asszonynak van 520-a, frissítve. Normál használat (beszélgetés, Skype, Facebook, Whatsapp) nem lehet meggyőzni, hogy cseréljük le, nem szaggat, stabilan működik, teljesen elégedett. Üzemidő kicsit jobb lett (ellenben a 920-ammal, az most 10 óra alatt lemerül).
-
forest_ns
tag
Sokak szerint instabilabb, hibásabb lett a 8.1-el, de bővebben itt találsz tapasztalatokat.
Nekem speciel nem jött elő szinte semmi bug. -
törölt tag
Én eleve 8.1 kaptam a telefont és elég sokat nyomogattam mivel új volt nekem a wp, de hibát nem tapasztaltam.
-
ghost364
senior tag
Szerintem nem, mert jóvall több a bug, a sebesség -és funkcionális probléma az új rendszerben. Ha felteszed és mégsem tetszik, akkor csak viszonylag bonyolultan lehet visszarakni a 8.0-t.
[ Szerkesztve ]
-
sentinel
aktív tag
Nekem semmi bajom a frissítés után vele: L520. Vodafonos, de Telenoros belepiszkáltal hallottam hogy voltak gondok valakinek. Vodással semmi!
-
BobTail
őstag
válasz ZavaBalazs #55638 üzenetére
Heló Balázs
Ha itt nem kapsz választ a kérdésedre, akkor itt is próbálkozhatsz -
Szakáczki
csendes tag
válasz ZavaBalazs #55638 üzenetére
Próbáld ki az Agen+ICQ alkalmazást, ez pontosan ezt tudja, ingyen. Én Gtalk-ra használom és sokkal jobb mint az IM+! Mindenkinek ajánlom!
http://www.windowsphone.com/s?appid=65e4ff35-7b57-4f74-91d4-8e67817067ccAgent+ICQ. bocsánat a t lemaradt.......
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz ZavaBalazs #55702 üzenetére
IM+ neked megjeleníti telefonon, amit gépen írsz?(gtalk/hangouts)
NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #56186 üzenetére
Felhőbe is mehet a kisebb, és a telefonon is visszanézhető a nagyobb. Ettől függetlenül, lehet az áll fenn amit mondasz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #56619 üzenetére
erre valami tipp?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Gery1987
őstag
válasz ZavaBalazs #56619 üzenetére
Hát ezt meg nem mondom így kapásból, de szerintem GPS alapon kéne beállítani neki, hol mire menjen fel. Ezzel meg lehet oldani.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #57342 üzenetére
Igen, bocs, azért kérdeztem vissza, mert nem tudtam, hogy te hogyan tudod feloldani a telefont a windows gombbal.
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #57435 üzenetére
KB csak a 930 megkapta ezt már a cyan-nal.
symbian: a gyorsítótárat 5/10/15 percenként törölje-e című beállítás, ha jól értelmezem.
Összehasonlítás: [link]
Menő, hogy két simes a cuccosod. ;-)[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
veterán
válasz ZavaBalazs #57508 üzenetére
Olyan kérdésem lenne még, hogy a mappákat csak úgy húzza le, hogy külön bele kell lépegetni mindegyikbe? Mert a 820ason másképp volt
Tigris, tigris, csóvafény...
-
azigazimoris
aktív tag
válasz ZavaBalazs #57909 üzenetére
Hát eladója válogatja, egy próbát megér. Nekem még mindig megoldódott egy email váltással a problémám, igaz két esetről beszélek csak. Lehet, hogy csak neked nincs szerencséd
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
l925
tag
válasz ZavaBalazs #57939 üzenetére
*tól.
130 körül már lehet találni megbízható helyről is. De a samsung galaxy s4 re kíváncsi lennék 73 ezer ftért -
kcsa
veterán
-
no1r
őstag
válasz ZavaBalazs #58276 üzenetére
nincsmit. hát az átirányítást nem oldják meg sajnos, de nem is tudom van e olyan jelenleg...
(#58270) blakey: ezt még nem próbáltam, nálam még a metrotube vált be de majd ezt is meglesem.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
cattus
őstag
válasz ZavaBalazs #58658 üzenetére
A telekom honlapja meg nem tudom, hogy lehet ennyire sz@rul megcsinálva, ez már művészet.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
valaki_xy
tag
válasz ZavaBalazs #58658 üzenetére
Hoppá, bocsi. Már előttem linkelték
-
veterán
válasz ZavaBalazs #59171 üzenetére
Mert lehet, hogy mast allitanal, pl masik wifi halozatot valasztanal, torolnel, etc.
Ha ki van kapcsolva, akkor pl csak siman bekapcsolja.
Kikapcsolni pedig ritkabban szoktak. Legalabbis en pl nem szoktam.
Nem feltetlenul a hazai felhasznalasi szokasokhoz terveztek a keszuleket es a rendszert
Ehhez vezetheto az adatforgalom kapcsolo hianya is valoszinuleg, hogy nekik nem jutna eszukbe annyit kapcsolgatni, hogy erre szukseg legyen.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kolosanyi
veterán
válasz ZavaBalazs #59171 üzenetére
Nem bug, fícsör. MS-ék úgy gondolták, hogy csak bekapcsolni akarod gyorsan és ha magától nem csatlakozik, akkor második megnyomásra minden bizonnyal a wifi beállításokhoz akarsz menni, hogy ott aztán jól felcsatlakozz valami hálózatra.
(#59172) Crytec210
Na mondjuk ez a rész a droidnál sokkal jobban ki lett dolgozva, bár az se a stock rendszeren. Hosszan nyomod, beállításokba visz, röviden nyomod, kapcsolgat. Tök egyszerű.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz ZavaBalazs #59174 üzenetére
Na en csak kikapcsolom ugy havonta egyszer es soha nem kapcsolom be, mert beallitom, hogy x ido mulva uzemeljen magatol
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #59210 üzenetére
Na ez az 5 megás és 16 megás kép mizéria engem is érdekelne, attól függetlenül, hogy alig látni különbséget a kettő között, csak méretben. Én örülnék, ha lenne olyan opció, hogy csak 16 megásat csináljon.
-
ZavaBalazs
őstag
bump, erre valami ötlet?
-
ZavaBalazs
őstag
na akkor próbáljuk meg még egyszer, erre valakinek ötlete?
-
félisten
válasz ZavaBalazs #59321 üzenetére
Ha a tárterület segéd nem tudja kipucolni akkor sehogy. Csak nagy méretű képeket nem lehet a Lumia camerával, de szerintem a gyárival sem.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
btudos
veterán
válasz ZavaBalazs #59321 üzenetére
Az elsot passzolom, a kepekre vonatkozolag viszont ugy van ahogy mondod, WiFi-n a teljes felbontast kuldi fel OneDrive-ba, a normal galeriaban pedig az 5 megas kepek szerepelnek, igy a nagyfelbontasu kepek torlesevel helyet takarithatsz meg.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #59650 üzenetére
az os nem tud belenyulni kulso fejlesztok altal keszitett csempebe.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #59656 üzenetére
Valamit hagyni kell a W10 GDR1/2/3-ba is.
(#59657) Melack az app lista rendezéséről van szó. Nagyobb méret pedig nem mutatna rosszul, pont úgy mint Windows 8.1-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #59656 üzenetére
ez nem az os feladata. ha transparent csempe kell, akkor azt majd a fejleszto megcsinalja. ez nem ugy mukodik, hogy egy csuszka es akkor atlatszo lesz a csempe, az egy kulon fajl.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #59726 üzenetére
"és balról behúzva jöjjön elő"
ott a kids corner van.jah, nem, az jobbrol van.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #59808 üzenetére
A 930-rol is letepi a hatlapot a biztonsagi "cucc". Ha az Arenaban nezted, akkor par napja en pattintottam vissza
Egyebkent az ott kirakott peldanyon, jol megfigyelheto a kijelzo elvalasa es a lilulas is.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #59813 üzenetére
Teljesen csak azert nem jott le rola, mert a masik oldalon is ra van rogzitve. Egy bacsit le is basztak, hogy miert szedte le
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen