Hirdetés
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Yettel topik
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
Szvsz Surface Pro lesz az... Bár abban nem tudom mi a meglepetés
kolosanyi: Alapvető erőforráskezelési problémákat és a számomra megszokhatatlan egységes design-t nélkülöző kezelőfelületet leszámítva egy baj van a droiddal: nem WP
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
daniel909
addikt
nincs hivatalos cáfolat, de szerintem max akkor fogják bevállalni ezt, ha a surface tabletek népszerűek lesznek (eddig ugyebár rengeteg negatív visszhang jött a sajtótól, ugyh ez elég valószínútlen)
másrészt meg legelőbb a wp9-el jöhetne, mert a wp8 referenciatelefonja már a HTC kezében van, így felesleges lenne még egy referenciakészülék. az, meg hogy esetleg kijönne wp 8.5-el a SP, és frissíthető lesz wp9-re, elég vad álom, hisz a wp9-el jönni fog új hardver lista, amit viszont a wp8 nem fog támogatni.szóval én nem nagyon hiszek ebben az egészben. (főleg h a gyártók is hisztiznének egy sort a bejelentés után..)
oké, majd elolvasom, viszont az objektív tesztek szerint (akár külföldi akár magyar) egy félkész termékről van szó ami majd egyszer lehet jó lesz, de még nem ér fel az iPad-hez, akivel ugye versenyeznie kell...
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szuper a cikk, végig olvastam! Sajnos - érintőképernyő híján - egy kicsit még mindig idegenkedek a váltástól, pedig egyelőre nagyon jó áron lehetne a - jogtiszta - Win7 HP-met Win8-ra upgradelni az asztali gépemen. Kicsit félek a programkompatibilitásoktól is, elsősorban a CAD-programokra gondolva (az asztali gépem egyben a kenyérkereső eszközöm is). Félek attól is, hogy ami "tapizással" magától értetődő, az egérrel/billentyűvel sokkal körülményesebb lenne.
Véleményed szerint be merjem vállalni a váltást?Tavaly, az első publikus beta megjelenésekor feltettem az egyik itthon kallódó gépre (most is rajta van), de egy-két napi ismerkedés után nem sok kedvem volt használni, annyira idegen - és unpraktikus - volt minden, hogy azóta sem próbálkoztam újra. (Magyarul az a gép sem volt bekapcsolva vagy 8 hónapja...)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
szabonagyur
félisten
-
daniel909
addikt
sokkal jobb a 4th and mayor nekem 80%ban jelez is a csekkolásokról, kommentekről meg mailt kapok úgyis.
nincs valahol oszd meg a kezdőképernyőd topic? (wp verzió persze) kíváncsi lennék ki hogy lakta be a kezdőoldalt... annyi variáció van
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pzstm
titán
az a vicces, hogy Surfacen a Storeban bent maradt payment methodnak a kártyám....
Ez az xbox music hol kellene hogy legyen Win8 alatt??? mert semmit nagyon nem ad be Music app....
Jah hogy sign in isn't supported in your region....ezt dobja.....
Windows storeban most erősítettem meg bankkártyámat, sikeresen, de commerce oldalon nem látja.....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
"Your 30-Day Music Pass Trial gives you unlimited access to millions of songs on your Windows PC or tablet, and Windows Phone. Download or stream as many songs as you like and listen to them for as long as your subscription is up to date. Credit card required. After your free 30 days, this trial continues to a paid monthly subscription at $9.99 per month (subject to change) plus applicable taxes unless you cancel before the end of the trial period." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
Ez valóban "User Experience". Így kéne működni mindennek.
Assdak: A zenék jó minőségűek, kb. mint bármelyik netes zeneáruházba.
woland: Ha kiszámolod kb. 1500 forint havonta és nem kell szenvedned (lopnod), ha valamilyen zenét akarsz.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
savoo
addikt
Nekem a telefon régiója magyaron van, csak a böngészés és keresés nyelve van US-ra rakva a zenefelismerés miatt, és így is jó.
Oppenheimer: én gépen nézem, ott a Zunenál a letöltésnél nem ír ki árat, most néztem, hogy telefonnál írja dollárban a zene árát, de gondolom akkor ott sem von le, ha gépen sem..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen