Hirdetés
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Google Pixel topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
Hirdetés
-
Castlevania Dominus Collection teszt
gp Az itthon talán kevésbé ismert Nintendo DS-es Castlevania-trió – plusz egy még régebbi bónuszjáték – tér vissza, hogy ezekkel a gyöngyszemekkel hasznos modern funkciókkal kiegészülve játszhassunk.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok, teljesen ismeretlen előttem a wp világa, de délutánig tudnom kéne erre az infót. A telefon topikjába is beírtam, de hátha itt hamarabb kapok választ. Tehát:
Ugye mikor az ember beüzemel egy wp telefont, meg kell adni egy valamilyen ms-nél lévő emailcímet, mint fiókot? Gondolom, mint más mobilplatformokon.
Az a kérdés, hogy ez office 365 fiók is lehet? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Воланд #58219 üzenetére
A wp9-es appok nem mennek minden további nélkül 10-en? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, nekem az egész rendszer új, csak máshol szerzett tapasztalataim vannak.
Tehát nem olyan váltás lesz ez, mint mondjuk ios 7 - ios 8, hanem mint BBOS 7 - BB10? Azaz alapjaiban írják újra?
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Alexios #58228 üzenetére
Értem, köszi.
Most tartok a telefon negyedik újraindításánál, remélem már a 8.1 megy fel. Bár fogalmam sincs, mert hozzáértésem határtalanA WP frissítéseket befolyásolja egyébként az, hogy szolgáltatós a telefon, vagy központilag jön ki, és a szolgáltatónak ehhez nincs köze?
-
lugosi
MODERÁTOR
Újabb érdekes kérdésem merült fel, inkább megkérdezem mielőtt elbarmolom a dolgokat.
Ha adott egy gmail account, amit szinkronizálok a telefonra (kontakt is, naptár is), és beimportálnám az o365 accountomba a gmail kontaktokat, akkor a telefon kiküszöbölné, hogy duplán legyen minden? Vagy duplán lennének benne?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #58261 üzenetére
Azt annyira nem lájkolnám
849 kontaktról van szó. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz btudos #58282 üzenetére
Hát ez az... A gmail által létrehozott csv file egy nagy adag ballaszt úgy ahogy van.
Az lenne a jó, ha vcardba tudnám úgy exportálni, hogy az Outlook megegye. Viszont sajnos ami vcard filet exportál annak csak az első bejegyzését importálja az Outlook. Ami kár mert amúgy azt teljesen helyes tartalommal teszi. Nem szeretnék 849 kontaktot 849 egyedi vcard fileban exportálni / importálni. -
lugosi
MODERÁTOR
Egyébként akik panaszkodnak a rendszer miatt, meg hogy kevés az app rá, az használjon pár hónapig egy BB10-es telefont és gondolja újra a dolgot. Ezt csak halkan jegyzem meg.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Pttypang #58304 üzenetére
Én ha még egy chrome-ot találnék az app store-ban (esetleg firefoxot) akkor eléggé meglennék úgy kompletten. Szerintem sok mobil böngészőt használtam eddig, de a mobil ie eddig a legunszimpatikusabb. Pl itt a PH fórum oldalát is többször hibásan hozza be, egy hsz-ben a több sorban lévő betűk egymásra csúsznak. Egy újratöltés megoldja, de semelyik másik platformon ezzel a hibával még nem találkoztam. Remélem valamelyik frissítéssel javul ez is.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz orkati #58331 üzenetére
Én is kezdő vagyok A Gmail hibátlanul szinkronizál, azaz a kontaktok, naptárak minden adatmezővel szinkronizálódnak, csak úgy legyen bepipálva a gmailnál, hogy kontaktokat és naptárakat is szinkronizáljon. A másik kérdésre nem tudom a választ, még nem is néztem rajta youtube-on kívül semmit.
-
lugosi
MODERÁTOR
Tényleg idegesítő a FB app. Más platformon nem jön fel adott ismerősöm egymás utáni 10+ kutyás kép lájkolása
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Gabesz87 #58517 üzenetére
Nekem permanens jelleggel 2 telefonom van, abból az egyik mindig android. Most egy ideig mind a kettő az volt, és úgy alakult, hogy az egyik "elkelt" (= nekiadom fateromnak, akinek pont egy Galaxy Advance-ja van, csak nagyon panaszkodik már rá).
Szóval lett egy próbálkozás, és nézzük a wp-t. Eléggé wp-ellenes voltam eddig, meg kell mondani, hogy nagy hülyeség volt. Teljesen jól használható a rendszer, nagyon elvagyok vele. Azt hiszem ugyanolyan típus vagyok mint te, egyetlen telefonomat se rootoltam se nem jailbreakeltem soha (szifonom is szokott lenni). Ugyancsak pár alkalmazást használok, email, böngészés, FB messenger fontos. Emellett használok még pár dolgot, de eddig 1 kivétellel mind megvolt wp-n is (instagram, mert bár hivatalos, de még béta, attól működik).Ami android mellett más, de nagyon tetszik, hogy itt nem widgetek vannak, hanem az alkalmazásokat ha kiteszed a főmenübe, akkor az ikonjuk (csempéjük) aktív lehet, és az jelent meg különböző tartalmakat. Ezt szerettem a Blackberry OS 10-es telefonokon is, bár ott nem az ikonok viselkedtek így, hanem a futó programok voltak letehetők így widgetbe.
Van ez a Here Drive alkalmazás, még nem próbáltam ki, de van.
Amiket én használok, azok közül egy progi van, ami nincs meg és hiányzik, az mSecure nevű jelszókezelő progi, amit androidon megvettem, és nagyon szeretem. Itt nincs a store-ban, ha lenne simán megvenném.
Az első és eddig egyetlen wp-s telefonom 8.1-es, a korábbi verziókról semmit se tudok, csak annyit, hogy fujj csempe Ami mára már meghaladottá vált nálam, de a régi reflexek
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gyurkikrisz #58533 üzenetére
Igaz nekem magyar nyelv van beállítva, de próbálom kitalálni hogy ez mi lehet magyarul, mert semmi ehhez hasonló szöveg nincs ott. Mit kellene keresni?
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #58884 üzenetére
Világosítsatok már fel légyszi. Ez a Lumia Camera ez nem az, ami gyárilag a telefonon van (1520)?
Azon egy Nokia Pro Camera nevű app van, először azt hittem, hogy ez az a progi amiről beszéltek. Most ránéztem a store-ban, és látom, hogy van egy olyan, hogy Lumia Classic Camera. Ez most jobb, mint az a Pro, ami gyárilag a telefonomon van? Érdemes letölteni?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #58905 üzenetére
Köszi!
És most szerinted 1520-on a nokia pro cam, vagy a lumia classic camera ad jobb eredményt? Melyiket érdemes használni?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #58908 üzenetére
Nem tudom. Olyanom van, hogy Nokia pro cam. Ez volt gyárilag a telefonon amikor megvettem. Ekkor volt rajta 8.0 Ezután lett frissítés 8.1-re és így volt utána is. És a store-ban látom ezt a lumia Classic Camera appot.
Tehát akkor melyik a jobb?
-
lugosi
MODERÁTOR
Sajnos nem. Külön progit kellett letölteni, hogy lássa a gép a telefont.
Kíváncsi lennék egyébként, hogy milyen hibára gondoltál. Teljesen gyári állapotú telefon, feltelepített windows (eredeti), pár irodai program, egy böngésző pluszban feltelepítve, meg néhány kisebb program. Még a víruskereső/tűzfal is a MS gyári (essentials). Nem nagyon látok olyan szoftvert vagy eszközt a láncolatban, ami ennél windowsabb lehetne. Ja, de, ha az MS gyártotta volna a laptopot, na azt nem, az egy lenovo. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz captainnemo #58959 üzenetére
Könnyen lehet, hogy az általad írt lehetőségek androidon is csak a felhasználók egy kisebb részét érintik. Nekem pl a céges telefonom androidos (azt jóval többet használom telefonálásra), és teljesen gyári rajta minden, úgy használom, az előzőt is úgy használtam, és az az előttit is. Egyszer tettem fel egy nova launchert, pár napig jó volt, aztán kiderült, hogy egy program azért nem működik rendesen (egy fizetős időjárás widget) mert nem a gyári a launcher, utána többet nem is erőltettem. Az átlag user nem változtatgat ilyeneket ahogy én látom.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #58985 üzenetére
Szoktasd le róla az ismerősöket hogy akkor is írkáljanak ha nincs mondanivalójuk.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz captainnemo #59010 üzenetére
Nekem működik úgy a keresés, hogy a főképernyőn nagyító, és beírom a kontakt első pár betűjét.
-
lugosi
MODERÁTOR
Van egy gmailos fiókom. A levelek szinkronizációjaként az a lehetőség van megjelölve, hogy ahogy a levelek megérkeznek, gondolom ez lenne a push. De nem jönnek meg a levelek push-sal, mitől lehet ez?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz joysefke #59277 üzenetére
Headsetben amit csomagolnak hozzá, ne várj semmit. Nekem 1520 van, ami feljebb van mint az általad becélzott kategória, és hosszú időre visszatekintve a telefonjaimra, a legrosszabb minőségű füles járt hozzá (mind hangra, mind anyagminőségre, mind működésre, mindenre). Szóval az kb az a kategória, hogy ha véletlen elhagyod, nem kár érte. Zenét nem hallgatnék rajta, csak utolsó lehetőségként.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz justaview #59388 üzenetére
Én se örülnék neki, ha androidos appok felé terelődne a dolog. Semmi bajom magával az androiddal - egy androidos telefonon. De érdemes megnézni, mit csinálnak az androidos appok a blackberry os 10-es telefonokon, ahol futtathatók, katasztrófa nagyon sok esetben. És tényleg lehalhat tőle a fejlesztés, nem kell abba az irányba elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen