-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz this is life #89100 üzenetére
Onnantól nem értek egyet a hsz-eddel hogy alapjában véve jó rendszer. Szerintem (! figyelem, szubjektív vélemény) a wp egyik verziója sem volt jó soha.
-
MODERÁTOR
Megjött a szuper új frissítés, eltűnt a here drive a telefonról. Nagyon kedvesek.
Annak idején persze azzal tolták a nokiákat, hogy ingyen offline navi örökre.
Van helyette valami ingyenes offline navi? -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nálam a legújabb hibajelenség hogy nem működik a backspace az outlookban. Hiába nyomogatom, nem töröl. Bármilyen más appban próbáltam, ott működik. Ezen felül a levélnél a küldés gomb is szürke, inaktív. Újraindítással próbálkoztam, eredménytelenül.
-
MODERÁTOR
válasz szildavid90 #77963 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz hroberto #77956 üzenetére
Nálam (1520) a Core és a Loco is leáll (mindkettőből a fizetős verzió). A Loco néha továbbmegy, úgy, hogy olyan 5-6 mp szünet van a számok között, és két szám között pattan egyet a hang, mintha lekapcsolna valamit és utána fel.
A Groove szintén leállt, most valahanyadik újraindítás után működik. "Kár", hogy van erre két jobb programom, amiért pénzt adtam, de azok nem működnek. -
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #77911 üzenetére
Én is azt hittem hogy belefutottam egy bugba mobilon (mobilnézet) aztán rájöttem hogy nem ugyanaz ismétlődik, de én is skippeltem.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #77587 üzenetére
Szerintem sokan egyszerűen kíváncsiak, meg benne van az emberben az újabb iránti vágy.
-
MODERÁTOR
Új nap, új bug.
A onedrive nem tölti fel az új képeket. Ki kell lőni az appot a multitaszk képernyőn, utána újra elindítani és úgy tölteni fogja.Vigyázzatok ha azt hiszitek hogy menti a képeiteket, nehogy aztán elvesszenek.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #77447 üzenetére
Persze, simán minden gond nélkül.
(#77448) Syl
- 8.1 alatt beállított lock screen időjárás kijelzést egy sima háttérképpé konvertálta és a szép napos, kellemes 12 fokra is egy hűvös éjszakai képet mutatott.Basszus nálam is!!! 1520, déli 12 óra, és mutatja a Hold ikonját, meg hogy 8 fok (volt aznap este mikor feltettem. Szakadok...
- A Kapcsolatok csempén szép üres karikák mozogtak, holott a partnerek nagy részéhez van kép beállítva.
Ez nálam nem. Egyszerűen csak néha akad a névjegyek lapozása.
- Az Időjárás app 10 indításból legalább 5-6 alkalommal azonnal kilép.
Megegyezik a saját tapasztalataimmal. Nálam 2-ből 1x. Utána jó.
- Core és Loco Music Player simán leáll minden egyes zeneszám végén. Fel kell oldani a kijelzőt, hogy továbbinduljon.
Nálam a Core szintén (a fizetős Core). A Loco továbbmegy a következő számra, de valami 5 másodperc késleltetéssel. Most a gyári Groove lejátszik (kérdés, hogy így minek vettem meg annak idején a Core-t). Eleinte a Groove se működött, de valamelyik restart megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Találtam egy újabb bugot. Ha kb negyed órát, fél órát le van zárva a kijelző, akkor biztosan megfagy az időjárás app/widget. A widgetnek nincs képe, csak az ikon. Ha elindítom az appot, akkor kilép. Második, vagy harmadik próbálkozásra már elindul. (1520)
Alapvetően jobban néz ki, de működését tekintve, technikailag nagyon nagy csalódás a W10.(#77402) Syl
Szerinted. Most őszintén, ha azt mondanák pár Apple-programozónak, akik méltán érezhetik úgy, hogy a szakma csúcsán dolgoznak, hogy elmehetnek foltozgatni a W10 nevű szakma szégyenét, akkor rohamot kapnának, vagy csak simán bediliznének a röhögéstől?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #78032384 #77199 üzenetére
Amikor hasonlókat írtam, hogy mi van ha nem jön ki a megígért telefonokra, mert csinált már ilyet az MS a 7-»8 idején, akkor le lettem oltva, hogy de hát az teljesen más környezet volt, stb. Simán megcsinálták még egyszer. Persze, mert nem lenne olyan rajta... Igen, tudjuk, persze. Dolgozni kellett volna még rajta egy kicsit, és menne. Érdekes, van olyan gyártó, amelyik képes erre. Ja igen, az ő telefonjaik elterjedtek, nem hibahatáron mozgó piaci részesedésük van. Lehet, hogy a hozzáállásuknak köze van az elterjedtséghez.
Mondhatnám, hogy engem nem érdekel a dolog, mert a 1520-amra kijött a frissítés és tetszik is, de sajnos a bizalmam megrendült teljes mértékben a rendszerrel kapcsolatban, nem leszek újra a vásárlójuk. Sajnálom mert amúgy vannak jó dolgaik, de a sokadik megvezetés után (Here Drive plusz örökre a telefonodra stb) az ember legyint és odébbáll. De mit várjon az user mikor a cég egyik felsővezetője elmegy egy évre nyaralni, hab a tortára hogy szifont használ.
-
MODERÁTOR
Azt írtam korábban, hogy a 1520-on mennyire jó a böngészési élmény, hogy az (összehasonlítási alapot adó) i6+ 90%-a.
Ezt így bő 2 órányi mobilböngészés alapján inkább korrigálnám és finomítanám lefelé, azt mondanám hogy olyan 60%-a, de jobb mint 8.1 alatt volt. Persze, régebbi hw, tisztában vagyok vele. -
MODERÁTOR
válasz Воланд #77049 üzenetére
Mármint mit? Myappfree-t használni? Nem. Screenshotot feltenni? Nem. Fórumozni? Nem. W10-zel kapcsolatban poénkodni? Nem. Ezekre reagálni? Legkevésbé sem. A te hsz-edet egy kicsit feleslegesebbnek érzem a sajátomnál.
(#77050) Ice_Man22 válasza lugosi (#77047) üzenetére
Értem, köszi. Abszolút nem használtam még w10-et, így elsőre ez egy kicsit poén volt.(#77053) Nooeca válasza lugosi (#77047) üzenetére
Érdekes, a 1520-ra nekem is lejött a frissítés után még egy frissítés. Most indult újra, mindjárt nézem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Zenelejátszós buggal találkoztatok?
1. Core player (a fizetős). Lezárt képernyő, megy a zene. Szám vége, nem kezdi a következő számot. Ha feloldom a képernyőt, akkor elindítja a következő számot.
2. Groove music. Nem játszik le egyetlen zenémet se. Mind Apple itunes formátumban van, a régi 8.1-es zene hibátlanul lejátszotta.
3. Loco player (a fizetős). Lezárt képernyő, megy a zene. Szám vége, kis pattogás a hangszóróból, 4-5 mp után lejátssza a következő számot.A core-val megoldható, hogy menjen a következőre?
A Groove-val megoldható, hogy megszólaljon?
A Loco-hoz nincs kérdésem, sok a szünet de legalább megy. Elsőre fagyott, de azóta működik. -
MODERÁTOR
Még sosem volt a telefonomon w10, az első idők nagyon pozitívak. A böngészési élmény kb egy i6s+ és safari kombó kb 90%-át szerintem hozza.
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #76926 üzenetére
Hű azt nem tudom. Csak tölt valamit. Ha végez megnézem.
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #76921 üzenetére
8.1, sima, gyári, sosem insidereztem.
A telefonon boncser által megosztott második linket kattintottam, és ott az ms linkre az áruházba vitt, ahol letöltöttem az update advisor appot.
Ott alul van egy fekete ikon hogy "Gyártó Microsot", és arra kattintottam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz boncser #76901 üzenetére
A telefonfrissítés nem ad ki semmit! De a második linken látható update advisort ha letöltöm, akkor az alábbi jelenik meg:
És innen átlépve a telefonfrissítésbe már bizony tölti!!!
Tehát TÖLTI!
Ja, a statisztika kedvéért: 1520, független, hazai vásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Eléggé belelkesültem mikor láttam, hogy reggel óta 55 olvasatlan hsz van a topikban, mondom magamban, nana megjelent a w10 a telcsimre (1520). Gyorsan indítottam is egy telefonfrissítést, aztán láttam, hogy nem.
Akkor a március 17 is hápog, ha jól látom. -
MODERÁTOR
válasz Nooeca #76732 üzenetére
"Már volt erről cikk, hogy nincsenek nagy igényeik, és egyelőre nem is az a cél hogy piacot mozgassanak meg."
Ez szerintem nem más mint a kudarc kényszerű megmagyarázása. Nyilván azért kezdtek bele, hogy piacilag sikertelen legyen? Egy hibahatáron táncoló elterjedtségű rendszer megalkotása volt az üzleti modell?
-
MODERÁTOR
válasz consono #76718 üzenetére
Szerintem attól még, hogy valaki kritikus egy rendszerrel kapcsolatban, és látja a hibáit, használhatja azt, sőt láthatja annak az előnyeit is. Emellett vannak olyan hibbantak is, mint pl. én, aki 2-3(-4) rendszert használ néha egyszerre. Ritkán jó egy olyan ember összehasonlító nézőpontja, aki csak egyet használ, a szélesebb látószög szerintem többet lát.
Azon kívül bólogatásból meg vállveregetésből ritkán fejlődik egy platform, szükség van a kritikákra. -
MODERÁTOR
válasz Nooeca #76709 üzenetére
Azért ennél szerintem sokkal nagyobb hiányosságok, problémák vannak, pl:
- érthetetlenül cortanához linkelt dolgok, pl quiet hours
- angoltól eltérő régió és nyelv esetén nem létező cortana
- értesítések idétlenségei (rég olvasott levelek ott maradnak az értesítő sávon, kézzel törlendő)
- a ki-be-lapozós animáció app indításnál, kilépésnél
- maga a főmenü (8.1-em van), főképernyő és jobbra minden egy listában, ez mekkora elcseszett ötlet
- kikapcsolható telefon lezárt képernyőnél, még jelszó esetén is
- a böngésző önmagában minden hozzáfűznivaló nélkül
- appok hiánya
- meglévő appok minősége
- a beállítások menü felfoghatatlan logikátlanságaFélreértés ne essék, nem fikázni akarom a rendszert, csak a te hsz-edből úgy tűnik, hogy csak ilyen hab a tortán nüansznyi javítanivalók lennének benne, holott szerintem nagyon nem.
-
MODERÁTOR
Így van, egyetértek ezzel amit írtál. Itt jön be az, hogy nem mindegy, hogy az adott platform hol elterjedt (földrajzilag). Ott is, ahol költenek rajta az emberek az app store-ban, vagy ott ahol nem. Sajnos úgy tűnik a wp ott tudott elterjedni (szerintem elsősorban a nagyon olcsó modellek miatt) ahol nem igazán költenek rá.
(#76472) ZavaBalazs
"it is implied that earnings are generally not as high as on Android or iOS"
ez azt jelenti, hogy a jövedelem általában nem olyan magas, mint androidon vagy ios-on."but I also have serious doubts over whether InMobi's findings are accurate"
ugyanakkor azzal kapcsolatban is komoly kétségeim vannak, hogy az inmobi megállapításai pontosak"After all, if revenue is this high, there would be more developers interested in the platform. Also, InMobi is an ad network, so its findings may be skewed towards its own developer customers."
Elvégre ha a jövedelmezőség ilyen magas, akkor több fejlesztő lenne érdekelt a platformban. Ugyanakkor az inmobi egy hirdetőhálózat, szóval a kimutatásai a saját ügyfelei irányába ferdülhetnek.Ezt így összerakva szerintem nem annyira kiegyensúlyozott megállapítások ezek, nem olyan fajsúlyosak, ahogy te érzed.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #76469 üzenetére
Ajjaj, nem olvastad végig a cikket ugye? 😊
Az a statisztika egy reklámcég 1000-es felmérése amit maga a cikk is megkérdőjelez. Szóval erről ennyit.Amúgy az általad leírtak (az ingyenes appok használata) pont az általam elmondottakat támasztják alá.
Az, hogy te ingyenes appokat használsz, még nem lesz nagyobb a platform jövedelmezősége, ez remélem nem vitás. -
MODERÁTOR
válasz #78032384 #76463 üzenetére
Egy platform esetében nem csak azok a számok döntenek, hogy hány % user van pl Magyarországon. Az is lényeges, hogy az a létszám fizetőképes-e. A hazai magas százalék ellenére sem igazán fizetőképes a felhasználói tábor (érdemes megnézni, micsoda fillérezések mennek fórumokon, és szájhabzások 1-2 eurókon). Ezt a felhasználói bázist én se értékelném túlzottan és nem is fejlesztenék rá. Érthető, hogy nem értékelik túlzottan.
-
MODERÁTOR
válasz Teebee9206 #76452 üzenetére
Izgulni?
Szerintem már immúnisak vagyunk a mexikói / brazil facebook, meg olasz vodafone posztokra.
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #76365 üzenetére
Hát ja, így fejből az általam mostanában használt összes platformon ennél működőképesebb a dolog.
De hát ez wépé, miért kellene pont ennek normálisnak lenni?! -
MODERÁTOR
válasz gege547 #76310 üzenetére
Nem hiszem el... Még egy funkció (navigáció) aminek a valóságban semmi köze a cortanához, csak egy béna döntés következményeképpen hozzá van kötve. Kiváló. Még egy funkció, ami nem fog működni annak a pár százezer embernek itthon, akinek magyarra van állítva a régió és a nyelv (mert mire másra lenne állítva egy átlagembernél mégis).
Gratulálok az MS-nek, hejj de örülök ilyenkor hogy megpattantam szifonra. -
MODERÁTOR
válasz Воланд #76275 üzenetére
Hát én se akarok genyóskodni, de kb nem sokkal többre számítottam. Este 7-kor csináltam egy kézi frissítési kísérletet, és persze semmi.
Úgy ahogy ez ment eddig. Tavaly nyáron majd szeptember. Ősszel az, hogy év végén. Később feb.29. Ma mi? Az ms madagaszkári Fb oldalán megjelenik, hogy mondjuk május 20? Vagy csak a fanok találnak ki valamit?
Félreértések elkerülése végett; nem kárörvendő hanem csalódott vagyok. -
MODERÁTOR
válasz Nooeca #76229 üzenetére
Én már közel két hete elbizonytalanodtam. [link] [link]
Várj, nem igaz, már tavaly szeptemberben.
Szerintem olyasmi, aminek nincs a gyártó által vállalt, vagy a korábbi szokásaiból egyértelműen és pontosan ismert határideje, azt úgy kell felfogni, hogy nincs / nem lesz. Mert maga a gyártó is úgy áll hozzá. Nem ígértek semmit, így nem kell betartani semmit. Tökölődni, vakarózni lehet rajta, de nem kell megcsinálni, mert "mi nem ígértünk semmit, de azt betartjuk".
Ez a gyártási filozófia szerintem jól jellemzi az MS-t. Sok területen nincs igazi konkurenciája (pl irodai szoftverek, desktop oprendszer), és ez határozza meg a vállalat gondolkodását, mindennel így vannak. Meg is van az eredménye wp tekintetében market share-ben.Megmondom őszinén, hogy nagyon, de nagyon meg lennék lepődve, ha 29-én kijönne a frissítés. Mint korábban is írtam, 29-én majd megszületik egy új vágyálom, mondjuk egy márciusi időpont, aminek a közeledtével, egy április/májusi, és így tovább. És persze ebben a periodikusan visszatérő táncrendben folyamatosan megjelennek a fórumokon a sztenderd figurák eljátszani a szerepüket (a türelmetlen; a reménykedő; illetve az, aki minden egyes felvetéskor beírja, hogy nem ígért a gyártó határidőt; ja illetve még a vicces mellékszereplő aki mindig kijavítja, hogy nem wp10).
Így megy ez mindaddig, amíg (a) meg nem jelenik a 10-es, vagy (b) azt nem mondja a gyártó, hogy nem adjuk ki, mert nem hozná a régebbi hardvereken az általuk elvárt felhasználói élményt (haha), vegyen mindenki az új telefonok közül.
És valljuk be, ahogy telik az idő, a b variáns egyre valószínűbb, mert ugyan miért ölnének bele több energiát az egyre távolodó régi hardverekbe, mikor az az érdekük, hogy az újakat vegye meg az ember. És igen, emlékszünk még a 7-»8 váltásra, amikor lehetett kukázni a régi telefonokat (és igen, erre is mindig megjelenik valaki, aki megmagyarázza, hogy de hát az annyira más volt).Szóval, én már rég dobbantottam a wp felhasználói táborból, tudomásul vettem, hogy inkább olyan gyártótól kell vásárolni, amelyiknél évekig van új szoftver, hülye voltam mikor pár éve nem az ő új modelljüket vettem meg, de ezt a hibát nem fogom többet elkövetni. Elhasználgatom persze még egy ideig a wp-s telómat mint wifi hotspot, de gyakorlatilag semmilyen reményem nincs már vele kapcsolatban. Legrosszabb esetben pozitíven csalódok, de úgy érzem, hogy ha egy ekkora vállalat, mint az MS, ennyi idő alatt nem tud megcsinálni valamit, akkor ott inkább akarásbeli problémák vannak, mert ha tényleg nem tudja, akkor az végtelenül szomorú.
Szóval lélekben veletek vagyok, hátha jön az a 10-es, fogjuk fel úgy, mint egy kellemes meglepetést, ha véletlenül kijön 29-én, de ha nem, azért ne legyetek túlzottan csalódottak.
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #76088 üzenetére
Köszi neked is. A csempe eltávolítása és újra hozzáadása nem vezetett eredményre, de egy telefon-újraindítás megoldotta.
-
MODERÁTOR
Másnál is meghalt a naptár élő csempéje? Nem írja a következő eseményt mint eddig.
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #76035 üzenetére
Rákerestem, másfél hónap alatt 7x írtad be ezt az infót, hogy mi a neve a rendszernek. Érzem benned a küldetéstudatot, hogy pontosíts minden wp10-ezést, de szerintem rá kellene hagyni. Mindenkinek megfelel így leírva is szerintem, és mindenki tudja hogy miről van szó. Szerintem kár ebbe ekkora energiát belefektetni.
-
MODERÁTOR
válasz consono #75957 üzenetére
Hm azért ha valakinek valami problémája van wp telefonnal akkor a default megoldás mindig az hogy "HR". Ez szerintem egyértelműen lejön ha valaki követi a fórumot.
De írd be a topik keresőjébe, hogy HR, és kiad 1306 hsz-t találatként. Azért ez csak írdekös.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz watador600 #75756 üzenetére
Ezt se értettem soha, az android nálam tök stabil és megbízható volt. Sőt ritkábban kellett újraindítani mint a wp-s telómat.
Szerintem állati nagy csalódás lesz neked a váltás, minden tekintetben. -
MODERÁTOR
válasz watador600 #75747 üzenetére
Igazából nem tudok elképzelni olyan faktort vagy tulajdonságot, ami miatt konkrétan LG G2-ről lumia 640-re váltanék. Fordítva inkább el tudnám képzelni.
-
MODERÁTOR
Teljesen igazad van, nem értek hozzá, laikus vagyok a kérdésben (mint itt szinte mindenki, de ha van közöttünk hozzáértő iparági elemző, én pl nagyon kiváncsi lennék a véleményére).
Nem tudom egyébként, hogy csak leírod hogy hozzá nem értő vagyok, vagy esetleg pár szóban leírod annak a cáfolatát, amit én írtam?
-
MODERÁTOR
válasz bluemirage #75494 üzenetére
Azt kellene szerintem felismerni a vezetőknek az ms-nél, hogy az otthoni számítástechnika, pc-használat hajnalán jókor voltak jó helyen, és ezért terjedt el a termékük (nem azért mert a legjobb volt).
Ezt a jókor jó helyen lehetőséget bukták a mobil téren, így itt nem lesz már meg az automatikus (érdemtelen) siker, meg kéne dolgozni érte. De ez nem történik meg, a termék ugyanúgy gyengébb mint a konkurencia, csak itt nincs már meg a jókor piacra lépés faktora.
Sajnos desktop ésszel gondolkoznak, nagyon abban vannak hogy ők az MS, és ez bukta lett.
Szerintem ez nem kérdés, legfeljebb csak az, hogy lesz-e nekik feljebb. Szerintem sokkal már nem. Nem hiszek benne, hogy a w10m piacátrendező hatású forradalom lenne, így reálisnak tartom azokat a cikkeket, ahol leírják a rendszert.
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #75357 üzenetére
Értem amit mondasz, hangsúlyozom hogy mindaddig nem volt semmi problémám vele míg el nem kezdtem használni mást. Akkor viszont feltűnt.
Plazmacucci: Igen, pontosan, az ember mellé tesz egy másik flagshipet és látszik.
-
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #75355 üzenetére
Természetesen betöltött weblapról beszéltem. Böngészőből meg mindkét platformon a gyári sajátot használom, feltételezem így a gyártóval szemben lehetnek elvárásaim.
A billentyűzet esetén szintén. -
MODERÁTOR
válasz juve600 #75343 üzenetére
Az előbb épp a wp mítikus gördülékenységén gondolkoztam mikor megnyitottam az index címlapot 1520-on. Az elmúlt egy hónapban a szemem a szifon 6s Plus sebességéhez szokott és ahhoz képest nem volt gördülékeny. Sőt, lagolt. Ugyanígy lagol egy egyszerű szövegbevitel esetén a billentyűzet a szifonhoz képest. Ha nem azt szokta meg a szemem, akkor nem tűnik fel. De így igen. És a 1520 bár nem mai, de nem alja hardver.
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #75276 üzenetére
Csak gyorsan fejből:
- kisebb helyi appok (Szegedi menetrend pl)
- gyári levelezőben csak az olvasatlan üzenetek mutatása (fontos)
- glance screen (tudom...)
- file csatolásának lehetősége (nem link) dropboxból emailhez
- időjárás megjelenése a naptárbanHosszabb idő alatt biztos eszembe jutna még pár.
-
MODERÁTOR
válasz csabyka666 #75272 üzenetére
Szerintem nem annyira wp-gyilkos vagyok, vagy legalábbis nem kívánok annak tűnni, inkább wp-kritikus lennék. Azért, mert érdekel és még mindig drukkolok nekik valamennyire.
Éppen a közelmúltban volt választásom, hogy mit tartok meg másodtelefonnak, és a wp lett az, abban még látok jövőt és perspektívát, és hiszek benne hogy javulni fog az update-ek által.Sose gondoltam volna, hogy ilyen lesz, de vannak olyan appok, amiket wp-n szerettem és használtam, és ios-on nincs alternatívájuk, vagy csak nagyon körülményesen. Ez teljesen meglepett. Még ha kis, talán mások számára jelentéktelen dolgokról van szó, akkor is.
Talán a legjobb kifejezés vagy hasonlat a wp-hez való hozzáállásomra nem a "wp-gyilkos", hanem mint ahogyan egy kemény edző viselkedik egy sportolóval (ez most egy nagyon nagyképű hasonlat persze). Azaz nem azt mondja, hogy ügyesen futsz kisfiam, megdicsérlek, hanem azt, hogy futni mindenki tud, célozz is a labdával. Mert azt kell benne javítani. Úgy érzem, hogy a wp-ben van mit javítani, ugyanakkor még mindig érzem a gyártóban az akarást és a törekvést arra, hogy ezt megcsinálja. Tehát bár a hibáival illetve hiányosságaival lehet, hogy (túl) kritikus vagyok, de úgy érzem hogy megvan benne az, hogy ki legyen javítva.
Sajnos ugyanezt nem tudom elmondani egy másik kedvenc oprendszeremre, ahol ugyanígy megvannak a hibák, de sajnos az az érzésem, hogy a gyártó feladta, bedobta a törölközőt. Amit nagyon sajnálok.
-
MODERÁTOR
válasz csabyka666 #75265 üzenetére
Szerintem ha egy dologról beszélünk, akkor abba a kritika is bele kell hogy férjen. Ne legyen rajta fogás, és akkor nem lesz kritika
-
MODERÁTOR
Szerintem jóval kisebb a jelentősége, mint amekkora felzúdulás volt belőle a közösségi médiában, de azért van poénértéke: http://iphone.appleinsider.com/articles/16/01/26/microsoft-windows-phone-chief-joe-belfiore-tweets-from-an-apple-iphone
-
MODERÁTOR
válasz CsonkaImo #75243 üzenetére
"Skype mikor lesz újra használható WP-n?"
Két dolog jutott erről eszembe. Egyik, hogy nyilván ezt senki se tudja megmondani, a másik, hogy miért, korábban az volt? Amióta van wp-s telefonom (bő egy év) a Skype messze a legbugosabb volt üzenetküldésre a platformon. Szinte nem is tudom elképzelni, hogy jól működött valaha is. -
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #75196 üzenetére
iOS-on működik rendesen. A böngészős verzió hátránya annak, akinek számítanak az értesítések, hogy azokat nem kapja meg így. Engem pl konkrétan nem mozgat meg a dolog, mert hetente 3-4 alkalomnál többször nem nézek rá, de vannak akiknek ez számít, ott a böngészős változat nem jó.
Ispy: nem tudom. Nálam ugyanez van. Olyankor csak az működik, ha a taszkok közül kilövöm az IE-t, és újra elindítom - de akkor is csak úgy "javul meg", ha nem a fórum bejelentkező oldala volt az utoljára megnyitott. Tehát a "módszer" az, hogy nem adja fel a jelszót, akkor behozok egy másik oldalt, kilépés, taszkok közül kilövég, IE elindítás, PH fórum behozatal, és feldobja a jelszót. Ez így nem jó, egyértelmű, de így tudtam megoldani. Érdekes, hogy más platformon nem volt vele gondom, pedig egy páron már próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #75171 üzenetére
Mint írtam, úgy értettem, hogy rögtön a számokra váltáskor megjelenjen.
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #75155 üzenetére
Persze, ha - miután behoztad a számokat tartalmazó oldalt - még egyszer rákattintasz a -» gombra. Ahogy te is tetted a screenshot esetén, mivel jobb helyett balra mutat a nyilad. Szerintem úgy lenne logikus, hogy a műveleti jeleket azonnal a behívásra kerülő számok oldalán mutassa, és ne kelljen hozzá lapozni.
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #75151 üzenetére
Szerintem is eléggé el van dugva a + jel. Én úgy gondolom, hogy értelemszerű azon az oldalon lett volna, ahol a számok vannak.
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #75083 üzenetére
Teljesen igazad van abból a szempontból, hogy ez így nem fair. Plazmacuccinak meg igaza van abból a szempontból, hogy androidra vettél valamit, wp-re viszont nem, tehát bizony újra meg kell venned.
-
MODERÁTOR
válasz this is life #75047 üzenetére
Nézd, vegyük úgy hogy próbálok pozitívan hozzáállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest