Hirdetés
Hirdetés
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Androidon pl. megszokott dolog másik telefon ROM-ját portolni, én is használtam az egymagos DHD-n a kétmagos Sensation ROM-jának portját.
Szóval ez elvileg nem lehet akadály, gyakorlatilag persze nem biztos, hogy ilyen egyszerű. A teljesítménytöbblet meg nem akkora, hogy nem bírná el, szerintem.
-
MODERÁTOR
Nem minimum a két magos proci. Nézd meg az MS keynoteot, single coreon is elfut a rendszer.
Ami viszont kell majd: wallet hubhoz NFC, és elvileg a Bitlocker Encryptionhöz kell egy speckó chip is (talán itt olvastam az MA-n).
randras: Desire-ön is használtam Sensation portolt romot akkor hajítottam el a dézit jó messzire
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
blex
senior tag
a beállítások, szoftver, gyűjteményben be lehet állítani, hogy honnan szinkronizálgasson a program. viszont csak egy konkrét mappából automatikusan és a többiből manuálisan szinkronizálni nem nagyon lehet...
a telefon, szinkronizálási beállításoknál lehet beállítani, hogy hogyan közelítse meg a program a problémát. döntsd el, hogy neked mi a jó.. -
btudos
veterán
-
legiaap
nagyúr
-
catroot
veterán
-
Blyan
félisten
válasz batai15 #1447 üzenetére
Értem, hogy szar... de nekem tavaly nyárig volt egy évig egy Trophym, és a Mango után majd minden üzenetet megkaptam azonnal.
Az illető idén nyáron vette, de neki szinte sosem megy ez a szar, ha meg a FB-ra meg az a desktopon, akkor meg látja, hogy üzenetei vannak.
Azért remélném, hogy a WP8-ban ez jobb lesz majd.
Apropó, ma van a nagy nap.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
@matthew@
őstag
válasz batai15 #1450 üzenetére
Mondjuk a sima FB-nél nem tudom h hol van olyan lehetőség h chat, ott én csak üzenetként tudtam írni, aztán frissítettem és akkor jött a válasz, így használtam eddig most a PC-s verziót használom, ott megy egész használhatóan, te milyen verzión használnád a chat-et? vagy eddig min használtad?
Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen