- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
=WiNTeR= #70178 üzenetére
Video: Hands-on with Android apps on Windows 10 Mobile
Idézet a kommentek közül: Well I have installed and ran Fallout Shelter on my 930. It seems that the first time you run it after getting it installed works decently fine. I just spent an hour or so playing it with little issue. There is one catch however.... As soon as you exit out of the game, your chances of getting it to load again are nill as every time I have tried, it crashes shortly after the main menu once you try to load a game. I've only been able to get it to work again by uninstalling the game and going through the command prompt stuff to side load it back on. Rinse and repeat.
I am assuming the crashing has to do with attempts to load or search for previously saved games, like the one I just played. I imagine the Android code is looking for some directories that are not the same as W10.... Looks for the existing save, doesn't look right and then crashes. -
Ádám16
addikt
válasz
=WiNTeR= #56006 üzenetére
Én is Omnia7-tel szálltam be az okostelefonok világába, utána 2 év SGS2 után nagyon vágytam vissza WP-ra, mert az UI nagyon bejött. A Panoráma hubok, az egyedi dolgok, mint pl. az "Én" csempe, vagy az integrált facebook, ahol tudtam üzengetni.
Persze mondhatjuk azt, hogy erre nem voltak vevők az emberek, de nem is tettek meg mindent érte, hogy azok legyenek.
Alkalmazások, fejlesztések hol vannak?! Ja, hogy inkább az iOS-re figyelnek. Így ezzel a hozzáállással részemről lassan bekaphatja a MS. -
btudos
nagyúr
-
no1r
őstag
-
-
Integrale
veterán
-
btudos
nagyúr
válasz
=WiNTeR= #27645 üzenetére
Szerintem külön nem kell semmit állítani, regisztráld be fizetési módnak webes felületen a PayPal-t, és elvileg egy telefon újraindítással menni is fog, feldobja választási lehetőségnek mikor fizetnél az alkalmazásért.
Pontosan nem biztos hogy így megy migrálás után, csak a leírt tapasztalatokból merítek, mert nekem a kezdetektől fogva US accountom van, de bankkártyával fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest