Hirdetés
Hirdetés
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
lo Kutakodtam a neten hátha valaki már rátalált, de még nem olvastam erről bejegyzést.Amikor Marty a DeLorean-el átlépi a...
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
őstag
Lumia 520-on az Amber frissítés óta a Zenék + Videók app-ban a Zeneszámok alatt elcsúsztak a számaim. Most külön veszi az ékezetes magánhangzókat, de emiatt az A-n kívül mind másik betűhöz került.
Illetve nem csak a zeneszámoknál, hanem mindenhol el vannak csúszva. Pl. az "A" betűnél vannak a B-vel kezdődő albumok, elóadók, stb.[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz trisztan94 #24202 üzenetére
Gyári kamera app-ban van egy funkció, hogy koppintásra fókuszál, csak rögtön el is készíti a képet:
Beállítások->alkalmazások->fényképek+kamera -> Képek és videók készítése a képernyőre koppintással
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz westcoastog #25561 üzenetére
Ez engem is érdekelne, én is váltanék Outlookra (csak még nem tudom, hogy kell).
Do the thing!
-
cattus
őstag
Csináltam egy HR-t az 520-on, hoyg leváltsam a gmail-es MS accountot egy outlookosra. Gondoltam oké, csinálok biztonsági másolatot. A HR előtt kb. egy poerccel töltöttem fel. De mivel nincs mobilnetem, így újraindítás után nem tudrtam bejelentkezni az MS fiókba, így ezt a lépést kénytelen voltam kihagyayni. Már sikerült bejelentkeznem, de elveszett az összes beállításom és az appjaim is. VAn rá mód, hogy visszahozzam őket?
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz Oppenheimer #26317 üzenetére
Hellyel-közzel sikerült, jópár appnál viszont az Áruházban azt írja, hogy "Hiba történt a kérés teljesítése közben. Próbálkozzon újra később. Hibakód: 8000ffff". Mindegyiknél ezt a kódot írja.
Do the thing!
-
cattus
őstag
GDR3-mal felvértezett Lumia 520-on be lehet állítani, hogy automatikusan csatlakozzon az otthoni WiFi hálózathoz?
(#26326) daniel909: Akkor is, ha jelszóval védett?
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz sztrogoff19 #26386 üzenetére
Egyénileg csengőhangot lehet állítani, személyenként is, jelzőhang viszont csak a gyáriak közül lehet (egyelőre).
Gmail szinkronizációval, amíg használtam, nem volt gond.
%-os akksikijelzés megoldható appokkal, de csak félóránként frissülhet, ha jól emlékszem.A WP-hez meg nem kell csúcshardver, esetleg néhány komoly játék igényelhet 1 GB RAM-ot.
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz Oppenheimer #26390 üzenetére
Igen, közben eszembe jutott, csak lejárt a szerkesztési időm.
De azt tegyük hozzá, hogy "hivatalosan" még nem érhető el, csak developer unlock-kal.(#26391) sztrogoff19: a csempék színe természetesen állítható, de csak a megadott színekből lehet választani, valamint egy adott csempe színét nem lehet külön állítani - azaz ha a témaszín pl. piros, akkor pl. azeledin csempe is fix piros. A méret meg 3 féle lehet: kicsi ill. közepes négyzet és lapos, széles téglalap.
A Beállítások kitehetőek csempeként, viszont azt nem lehet, hogy ráböjsz és kikapcsolja mondjuk a WiFi-t, csak elvisz az adott beállításhoz.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
őstag
Be akartam állítani Office 365-nek az outlookos email címem. Nem csinált semmit, cserébe létrehozott egy olyat, hogy Hotmail 2. Ezt viszont nem tudom törölni. Pls help!
Do the thing!
-
cattus
őstag
-
cattus
őstag
Egy kis "érdekesség" GDR3-mon, Lumia 520-szal: ha több lap van megnyitva IE-ben, akkor ugye az alaklmazásváltóbam mindegyik megjelenik külön-külön, azonban itt nem lehet bezárni a lapokat, csak ha IE-n belül listázzuk őket. Ugyan ott a kis X, le is megy az animáció, de nem záródik be.
Do the thing!
-
cattus
őstag
Minap én is káromkodtam egy sort emiatt. Mivel még nem vagyok 18 (17!), ezért megcsnálatm azt a családos cuccot. De most meg nem engedte, hogy elfogadjam a szerződési feltételeket, folyton visszadobott, hogy jelentekezzek be. Sz*rkodtam egy sort, aztán inkább átírtam a születési dátumomat, szórakoztasson mást az MS.
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz Horgasztomi #27100 üzenetére
Töröld le, majd rakd újra a zenéket - ha SD kártyán van, a legbiztosabb, ha formázod is.
(#27101) Horgasztomi: Igen, ha követed ezt a leírást, te is felteheted, már most is. A 8.1-ről még csak pletykák vannak.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
őstag
válasz SpongyaBob #28342 üzenetére
Én momdjuk tényleg nem értem, hogy ami Android/iOS platformon ingyenes, az WP-n miért fizetős?
Do the thing!
-
cattus
őstag
SkyDrive-ból valamiért nem tudok egy általam a Nyilvános mappába feltöltött videót letölteni (83 MB). Valamiért szürke a letöltés felirat. Tud valaki megoldást?
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen