Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
Meghozta a jelenlegi mobil generációs utolsó Radeonját az AMD
ph A Radeon RX 7800M régóta hiányzott a palettáról, de nem kell tovább várni rá.
-
Castlevania Dominus Collection teszt
gp Az itthon talán kevésbé ismert Nintendo DS-es Castlevania-trió – plusz egy még régebbi bónuszjáték – tér vissza, hogy ezekkel a gyöngyszemekkel hasznos modern funkciókkal kiegészülve játszhassunk.
-
Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
ma A dinamikus sziget után az iPhone 16 kameravezérlőjét is lemásolhatja.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #7824 üzenetére
Végig olvastam a topikot az 5000. hozzászólástól. Már ezért meg érte a 8S, hogy ilyen jókat röhöghessek az itteni szuper kérdésekért
-
dejaris
addikt
A 800as kijelzője pintile, a 900as rgb mátrixos kijelzővel rendelkezik
( Tudom, hogy sok ember szerint hülyeség, de szerintem óriási a különbség.)[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Nekem porticoval érkezett a telefon és csak feltöltés/nincs feltöltés között tudok választani a biztonsági mentés pontban. Úgyhogy lehet ez a bugfix
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
UK régióra váltottam, most mar rendes a feltöltéses menü.
-
dejaris
addikt
Super LCD a király
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #7892 üzenetére
🙉😈
-
dejaris
addikt
Ha valahogy migrálni tudnám az MS accountomat, akkor magyarországi bankkártyával tudnék fizetni?
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #8114 üzenetére
Minek állítottál be két csengetést? Szundi gomb már nem jó? Amúgy ha úgy teszed le a telefont, hogy ne legyen karnyújtásnyira, akkor tuti felkelsz az elsőre is, mivel egyre hangosabban cseng.
-
dejaris
addikt
Jelenleg akkor lehet migrálni az MS accountot USbe? Tudtok adni linket? Mik a következmények?
-
dejaris
addikt
Komoly problémák adóttak: folyamatosan kapok skype értesítéseket😈
-
dejaris
addikt
Nem kell platformot valtani, csak venni egy nexus 7-est melle:-D
-
dejaris
addikt
Meg optimuson jovogettek a fb ertesittok, de kikapcsoltam mert kellet a kakao masra. Viszont 8sen eddig osszvissz 2 dbot kaptam. Ez aztan a verzioszamugras. (mobilfeluleten miert nincsenek itt a szmajlik?)
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
válasz szabonagyur #9050 üzenetére
Nem lehet mas nezet. Megeloztek
Mellesleg hasznaljatok vimeot YT helyett.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Pontosabban: beallitasok/alkalmazasok/hatterben futo feladatok
-
dejaris
addikt
válasz daniel909 #9280 üzenetére
Az igen.
Errol jut eszembe: ha kipipalom a "kamera veletlen inditasanak megakadalyozasa zarolt telefon eseten" pontot a beallitasok/fenykepek+kamera reszben, akkor a keszulek kovetkezokeppen viselkedik: kijelzo lezarasa utan nem sokkal siman mukodik a bekapcsologomb, de ha mar fel orat pihen akkor az Istennek se lehetseg a bekapcsologombjaval a felebresztes, csak ha hosszan nyomodik es akkor megjelenik a kikapcslashoz szukseges felig felhuzott hatterkep, amit nem le hanem felhuzva vilagito lezart kijelzohoz juttat. Na erre mondjatok meg, hogy bug vagy ficsor. -
dejaris
addikt
Hard reset utan, hogy lehet elocsalogatni a restore funkciot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titan /Kártyafüggetlen/2027.08.01-ig Garancia/Számla
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen