- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
-
Pirostank
csendes tag
Szia,es tudsz esetleg vmi megbizhato voip-os alk. Wp7-re , ami nem a Viber?Most ezt azert nem ertem ,mert mikor a Skype-ot kinyirtak, a Piacrol is eltünt, ellenben most az összes Tango fennt van, meg ma reggel is. Nem kellene ertesiteni a felhasznalokat, esetleg? (naiv kerdes volt bocs) Köszi
-
Воланд
titán
at lehet allitani az elsodleges aliast, de nem mukodik tokeletesen, mert vannak olyan szolgaltatasok, amiknel a regi cim jelenik meg alapbol. nalam peldaul az mcp oldalon volt az, hogy regeltem az outlook-os cimemmel es a beallitasoknal meg az eredeti hotmail-es cim szerepelt, holott nem az volt az elsodleges alias.
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
"Ha minden rendszerapp kiegészülne a rendes filepickerrel, ahogy te is írtad, még kevésbé."
jah, nagy altalanossagban korulbelul evek ota erre varunk, hogy a rendszer kiegeszuljon egy - ket dologgal.
szoval az zavar a leginkabb, hogy ott a file picker, csak eppen nem implementaljak mindenhova, inkabb csinalnak egy fajlkezelot. persze, tudom a szokasos, nem fert bele az idobe magyarazat jonne itt is.
-
Воланд
titán
nos, ha olyan fajlt masolsz fel, amit nem kezel a telefon, akkor azzal nem sokmindent tudsz kezdeni a keszuleken. max megosztani, de ugye ahhoz meg eleg lenne a mail alkalmazas is. vagy ha bt, akkor az ottani megosztasnal beletteni egy downloads/miscellaneous mappat. ehhez sem kellene fajlkezelo, csak nekik valamiert egyszerubb ezt megoldani.
-
PuMbA
titán
Lehet benne valami, mert email szinkron nélkül 3 nap alatt 20 perc telefon pöttyögtetés, 10 perc net, 50 perc beszélgetéssel így állok (6 nap meglesz, ami jobb eredmény, mint a 8.0-n az 5 napom). A hátralévő üzemidő azért nem jó, mert ki van kapcsolva a battery saver app, de az időjárás megy a háttérben és éppen a kép készítésekor kérte le a helyzetemet:
-
Boonen007
őstag
Nem RT, sima Win8.1, de még csak nem is tölt a teló tabletről. Ötlet?
-
kuszal
tag
Értem és köszönöm, ez így tiszta dolog. Ezzel már együtt tudok élni, mert tőlem és a telefontól független. Így lett fejlesztve és kész!
Ezek után már csak az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e esetleg olyan programot amely támogatja a tlejs képernyőn való videónézést, mint ahogy azt a telefon böngészője tette a 8.1 előtt?
Köszönöm!
-
neooen
aktív tag
A telefonon kellene. Tovább szeretném küldeni, de az email amiben jött már nincs meg.
Ezt meg pár napja kérdeztem:
"Apród.hu mobil felületén ti tudtok keresni?! Beírok valamit, amiből ha ő nem ad fel valami tippet, például VW Golf, itt a legördülőben a VW Golfra rá lehetne nyomni, de én írom tovább, hogy szűkítsem, például bal első lámpa és miután beírtam, bármire is nyomok, semmi sem történik. Nektek működik?!"
-
Psychonaut
veterán
Te vagy a második, aki felhozza ezt a cikket anélkül, hogy több forrásból tájékozódott volna.
Bár az általad is említett mondat jobban illik a Microsoft = Sátán mantrába.
SZERK: amúgy Blyan fogalmazta meg a legjobban, mindkettő csinál megkérdőjelezhető dolgokat, aztán ezeket nyilván próbálják egymásra kenni, hogy átcsábítsák magukhoz az ügyfeleket.
-
-
negyven2
veterán
Amúgy igen tudom, hogy nem a Microsoft sara, csak ez a fajta megoldása, kicsit nem szép húzás. Tudom, hogy nem egyszerű betenni a CardDAV, CalDAV támogatást július 31.-ig (legalábbis ha Microsoftról van szó), de lett volna gond ha bent marad a hagyományos támogatás? Na mindegy. A lényeg, hogy így már újra szinkronizál. köszönöm
.
-
Ferling7
tag
Én még wp 7.5-tel muzsikálok.
Valószínűleg én értettem félre a kérdezőt. A készüléken elhelyezkedő kereső "gomb" megnyomásakor felugró bing keresőre gondoltam. Ha ott keresek képre a képet megnyitás nélkül is lehet menteni.
Viszont akkor érdekelne mire vonatkozott a kérdés, hadd tanuljak belőle. -
hüpp... csak arra emlékeztem, hogy mennyire eleged volt belőle, hogy az első WP7 telód (talán Omnia 7?) nem tudta...
Arra nem emlékeztem, hogy ez már ment Mango után, sőt... akkor is azt hiszem azért panaszkodtál, hogy ott nem ment.
Vagy ez is Nokia specifikus?legiaap: Gratulálok (üzbégről magyarra fordítva: rohadj meg)
-
Lall
veterán
Kosz az NSO tippet, nem is tudtam, hogy van ra app. Mindig konyvjelzobol nezem. Btudos meg fogja tudni mondani, mert van egy 8x-e. Szerintem minden wp7-es cucc elerheto trukk nelkul. Viszont nekunk wp7-eseknek a wp8-as appok kiirjak mar a programon belul szurkevel, hogy a keszulekunk nem alkalmas a futtatasra, (pl. Nokia Drive+) es ha ranyomunk az installra igy is, akkor is feldob egy ablakot, hogy nem telepitheto az adott alkalmazas a keszulekunkre.
-
-
andris811
tag
Értem, kösz a gyors választ! Azért ez nem tántorít el a váltástól! Ti meg vagytok elégedve a wp7.5-tel? Lumia 710 annyira nem rossz befektetés?
(#2977) btudos WP8 még egy kicsit magasabb árkategória, de ha beválik a 7.5 később még az is lehet. Gondolom jönnek jövőre a alsó-közép kategóriás wp8-as telefonok is.
-
Dunbar
senior tag
Betölti majdnem a legvégéig, ott fehér kép, simán be lehet zárni (2x próbáltam).
Más: music hubban egy ujjadat tartsd egy fix ponton, másikkal húzd el a következő oldalra (vagy akár "adogathatod is egyik hüvelykujjról a másikra), 20mp (sok lapozás után) elengeded akkor ilyen megsokszorozódott cuccal ugrik vissza a helyére. Remélem lehet érteni
App listánál legtetején húzd kijelző felső részéről alsó részére, nyomd a középső gombot, ha visszalapozol az app lista úgy marad, beakadva.
Ugyanolyan "kitolós" módszerrel, mint az elsőben ki lehet tolni a lockscreent/háttérképet, aztán akár visszahúzni, érdekes módon ez haverom HD7-jén nem működött.
(Omnia 7)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest