Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Ilyen egy teljes kör a Call of Duty: Black Ops 6 zombi módjában
gp Ahogy arról korábban már szó volt, az idei COD részben elfelejthetjük a nyílt világú élőhalott vadászatot.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
"addig ugyanazt a kínálatot mutatta, mint a Zune"
pont ez. ha mar ott van az a szajba.... wp-s telefonom, plusz hajlando lennek meg a win8-at is megvenni, akkor elvarnam, hogy a csatolt szolgaltatasok mukodjenek rajta. igy mind a telefonon, mind pedig a gepen bamulhatom az ures, win8-on szurke zenealkalmazast. es baszhatom a zune-t, mert ugye az magyar regios reggel nem erheto el, ujat csinalni nem fogok, normalis migralas jelenleg nincs es ha lenne is, az sem erne semmit a kesobbiekben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Izé.. csak ha kijön az X-Box Music, akkor pápá Zune, azt ugye tudod?
Más:
Telenor függő Lumia 800-on van valami jele annak, hogy telenor függő? Haver náluk vett egyet, és most másik kártyával használná, de addig nem nyírná szét a normál SIM-et, míg nem tudja, tudja-e használni benne. Ezt most csak azért kérdem, mert a Vodás 2 év hűséggel vett Trophy az nekem független, de itt kicsit egyszerűbb volt a próba..Everybody lies.
-
Воланд
titán
persze, wp7-en nem valtozik semmi, csupan a nev. nekem csak annyi a problemam, hogy jott a mango, ok nem bovult a zune pass elerhetosege, megertettem, kicsi a wp reszesedese. erre jon a win8-wp8 vonal, nyomni kellene ezerrel ezeket a szolgaltatasokat, es bar bovul a tamogatott orszagok listaja (hogy mennyivel, azt nem tudom, de szerintem tiz alatt van az uj orszagok szama), de mo-n nem lesz elerheto es raadasul az ms account regiojaval sem eri meg trukkozni hosszutavon.
es meg kapsz ezer ms pontot is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Ccaa, tévedni emberi dolog, de korábban nem arról volt szó, hogy az X-Box music váltja a Zune-t, az pedig meg lészen szűnni? A kettőnek együtt mi értelme, de komolyan?
Arról ne is beszéljük, hogy én, mint Win8 tulaj, nem tudom használni az X-Box musicot, tegyek fel Zune-t, azt meg igen? Meg ha van a családban egy Wp7 telefon, meg egy Wp8 van egy win7-es gép, meg egy win8-as(netán egy winrt tablet), fél órát gondolkodjak majd, melyik gépen mit mivel? Ez aztán az egységesítés mit ne mondjak..
Bár $599-es árú Surface Win RT tablet mellett azom úgyse lesz..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Lall
veterán
Meglestem, nekem végig csinálta, igaz a végén összehányja magát. Viszont simán be tudom zárni a tabot és az IE-be is vissza tudok lépni (HTC Trophy).
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
danilla
őstag
Kétszer futattam le. Első alkalommal csak eltűnt a kép, de nem volt semmi gond, simán ki tudtam lépni a böngészőből, majd vissza. Viszont második alkalommal egy pár másodpercre megfagyott a telefon, majd sokszorozódott a kép. Képernyő lezár majd felold, és minden ok, nem kellett újraindítanom. (omnia7)
[ Szerkesztve ]
-
robotjatek
tag
Omnia7-tel elég nehéz leírni mit tapasztaltam. Először ugyanaz volt amit leírtál: elkezdte kitölteni a háromnegyedéig, aztán a kép elfehéredett. Ezután az IE használható maradt. Megnyomtam a start gombot, és olyan látvány fogadott, mint a Windows Xp-n, ha egy alkalmazás lefagy és megmozdítod az ablakot. A körvonala ott marad, és kirajzolódik újra. Valami ilyesmi. Ezen kívül az összes tile helyén megjelent a "status bar" az órával, a térerővel, meg a wifi visszajelzővel. Hosszan lenyomva a visszagombot, majd innen visszatérve a start-ra, látszólag megjavult. Egy kép a hibáról. Ez itt a music tileom sokszorozódva. Bocs a minőségért, ilyen kamera volt kéznél, screenshot opció meg ugye nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Betölti majdnem a legvégéig, ott fehér kép, simán be lehet zárni (2x próbáltam).
Más: music hubban egy ujjadat tartsd egy fix ponton, másikkal húzd el a következő oldalra (vagy akár "adogathatod is egyik hüvelykujjról a másikra), 20mp (sok lapozás után) elengeded akkor ilyen megsokszorozódott cuccal ugrik vissza a helyére. Remélem lehet érteni
App listánál legtetején húzd kijelző felső részéről alsó részére, nyomd a középső gombot, ha visszalapozol az app lista úgy marad, beakadva.
Ugyanolyan "kitolós" módszerrel, mint az elsőben ki lehet tolni a lockscreent/háttérképet, aztán akár visszahúzni, érdekes módon ez haverom HD7-jén nem működött.
(Omnia 7)
[ Szerkesztve ]
-
andris811
tag
Értem, kösz a gyors választ! Azért ez nem tántorít el a váltástól! Ti meg vagytok elégedve a wp7.5-tel? Lumia 710 annyira nem rossz befektetés?
(#2977) btudos WP8 még egy kicsit magasabb árkategória, de ha beválik a 7.5 később még az is lehet. Gondolom jönnek jövőre a alsó-közép kategóriás wp8-as telefonok is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
Kosz az NSO tippet, nem is tudtam, hogy van ra app. Mindig konyvjelzobol nezem. Btudos meg fogja tudni mondani, mert van egy 8x-e. Szerintem minden wp7-es cucc elerheto trukk nelkul. Viszont nekunk wp7-eseknek a wp8-as appok kiirjak mar a programon belul szurkevel, hogy a keszulekunk nem alkalmas a futtatasra, (pl. Nokia Drive+) es ha ranyomunk az installra igy is, akkor is feldob egy ablakot, hogy nem telepitheto az adott alkalmazas a keszulekunkre.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
sd kartyara csak kepek, zenek es videok mehetnek, mas nem.
szerk.: pontosabban mehet mas is, csak nem fogja latni a telefon, meg az alkalmazasok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
hüpp... csak arra emlékeztem, hogy mennyire eleged volt belőle, hogy az első WP7 telód (talán Omnia 7?) nem tudta...
Arra nem emlékeztem, hogy ez már ment Mango után, sőt... akkor is azt hiszem azért panaszkodtál, hogy ott nem ment.
Vagy ez is Nokia specifikus?legiaap: Gratulálok (üzbégről magyarra fordítva: rohadj meg)
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Ferling7
tag
Én még wp 7.5-tel muzsikálok.
Valószínűleg én értettem félre a kérdezőt. A készüléken elhelyezkedő kereső "gomb" megnyomásakor felugró bing keresőre gondoltam. Ha ott keresek képre a képet megnyitás nélkül is lehet menteni.
Viszont akkor érdekelne mire vonatkozott a kérdés, hadd tanuljak belőle.Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
-
negyven2
veterán
Amúgy igen tudom, hogy nem a Microsoft sara, csak ez a fajta megoldása, kicsit nem szép húzás. Tudom, hogy nem egyszerű betenni a CardDAV, CalDAV támogatást július 31.-ig (legalábbis ha Microsoftról van szó), de lett volna gond ha bent marad a hagyományos támogatás? Na mindegy. A lényeg, hogy így már újra szinkronizál. köszönöm .
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Dale
aktív tag
Nem akarom egyelőre átnevezni, főleg a HR miatt, de ilyenkor mit választhatnék, bármelyik aliast ami az outlook accountomhoz tartozik? Vagy csak a fő account nevet? Volt valami kavar régebben az aliasokkal de nem tudom hogy ebben a témában volt-e.
https://enginedesigns.net
-
Psychonaut
addikt
Te vagy a második, aki felhozza ezt a cikket anélkül, hogy több forrásból tájékozódott volna.
Bár az általad is említett mondat jobban illik a Microsoft = Sátán mantrába.
SZERK: amúgy Blyan fogalmazta meg a legjobban, mindkettő csinál megkérdőjelezhető dolgokat, aztán ezeket nyilván próbálják egymásra kenni, hogy átcsábítsák magukhoz az ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
-
-
neooen
aktív tag
A telefonon kellene. Tovább szeretném küldeni, de az email amiben jött már nincs meg.
Ezt meg pár napja kérdeztem:
"Apród.hu mobil felületén ti tudtok keresni?! Beírok valamit, amiből ha ő nem ad fel valami tippet, például VW Golf, itt a legördülőben a VW Golfra rá lehetne nyomni, de én írom tovább, hogy szűkítsem, például bal első lámpa és miután beírtam, bármire is nyomok, semmi sem történik. Nektek működik?!"
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
kuszal
tag
Értem és köszönöm, ez így tiszta dolog. Ezzel már együtt tudok élni, mert tőlem és a telefontól független. Így lett fejlesztve és kész!
Ezek után már csak az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e esetleg olyan programot amely támogatja a tlejs képernyőn való videónézést, mint ahogy azt a telefon böngészője tette a 8.1 előtt?
Köszönöm!
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
neooen
aktív tag
Itt, ha rányomok az enterre, nálam semmi sem történik [link]
Nem lehet .pdf file-t e-mailhez csatolni?!?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen