- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz marcusa #70379 üzenetére
Ezt jó tudni akkor lehet várok. De akkor a másik 3 LTE készülék (szintén zenész , tré mobilos) miért voltak teljesen jók ? Sőt a 635 is ma reggel már működik , igazából azért akarom elvinni , hogy kezdjenek vele valamit mert katasztrófa mindig van valami nyűgje
erahurka: köszi
@marcusa: Rendben köszönöm , kiprobálom
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
azigazimoris
aktív tag
válasz marcusa #39907 üzenetére
Ha a Locationt offba állítod, akkor a Bing jön be a nyalókára és van olvasó. Viszont nincs Cortana...
Vagy az előttem szólókra hallgatsz és kamera appot indítasz :-)[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Integrale
veterán
válasz marcusa #39907 üzenetére
Elindítod a kamerát, bal oldalon az egyik kör az a a kameraalkalmazás váltó, ott kiválasztod a Bing vision-t és már olvashatod is a kódot.
És egy újabb hiba nálam. A kamera lefagy, első indításra az is jó, kilépek belőle, majd elindítom újra és feketeség, kapcsolók nem működnek, és kilép. Csak újraindítás segít és a beállításokat ez sem jegyzi meg.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
Wyll
őstag
válasz marcusa #29622 üzenetére
Há'de akkor wtf hivatalos honlap meg minden fuckin fuck?!?!?!!!
Azért ez egy elég véleményes dolog. Lehetséges, hogy még az itteni WP kiveséző írásokban sem volt róla szó?! Vagy írták a srácok csak én siklottam el felette?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz marcusa #29333 üzenetére
Én is azt hasznalom de csak mert gyorsabb, mint a többi, es ennek a legjobb a csempeje. Amugy belul az app csúnya, es rossz a felépítése. Nincs heti nézet se... Kar érte. Kene nekem egy kompromisszummentes calendar app.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
dejaris
addikt
-
mhmpista
aktív tag
válasz marcusa #25231 üzenetére
Ténylég köszi sikerült.
Úristen nagyon sok névjegyem lett, itt még a régi sima WP (HTC touch HD) s időszakból is vannak most névjegyeim
Azt a mindenit, takarítanom kell egy nem kicsit.(#25232) Oppenheimer Nem mert használtan vettem. 30ért de garisan.
Ennyien mondjátok hogy ennyire szar. Komolyan? Ekkora különbség van a wp7 és 8 között?
Nem csak a multitasking? Erre nem lehet felaplikálni a 8ast?
Hát lehet picit használom aztán én is feldobom akkor netre, max bukok pár ezret.
De 30ért én nem találtam jobb wps telefont. Ami jó lenne az mind tmobilos, én meg telenoros vagyok. Függetleníteni meg nem tudom hogy kell, azt tudom hogy itt tilos kitárgyalni -
mhmpista
aktív tag
válasz marcusa #25229 üzenetére
Most beléptem, meglettek a névjegyek, kiválasztottam melyek kellenek.
De itt megint elakadtam, hogyan tovább?Fa...a küldtem mindenkinek egy üres mailt
Nemtalálok importálást. Exportálni sikerült de megint ugyan az a .CSV file jött ki mint amit a googlevel is sikerült.
Tegnap már egyesítettem a 2 fiókot.
Szóval neten megcsináltam a telefonon nemsikerül életre keltenem a kapcsolati listámat, csak a simes névjegyeim vannak.... -
mhmpista
aktív tag
válasz marcusa #25227 üzenetére
IM+? rendben kipróbálom.
IE nem tetszik annál jobb szerintem az UC, csak kicsit lassú.A névjegyek lementésére nm tudtok valamit?
Ekkora különbség van a 7.8 és a 8 között? Hát 30ért garisan ehez jutottam hozzá. Nexus Sem meg bekrepált és most nincs több telefonra.
Amúgy a telefon bejön, a rendszer is gyors pörgős, nekem bejön.
Csak ezek a bosszantó szoftveres apróságok ne lennének.Alsó ár kategóriából akkor melyik WP8as telefon jó? 30 ig bezárólag. Mit lenne érdemes vadásznom?
Köszi -
Tim82
félisten
válasz marcusa #24878 üzenetére
Én így tudom, még annak idején, amikor kitalálták ezt, meg is kérdeztük.
Amúgy nálam többé-kevésbé ilyen időintervallummal az összes eszközömön egyszerre kiléptet a PH!-motor.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz marcusa #24875 üzenetére
Szerintem meg kb. 3 hetente újra be kell jelentkezned még így is, ugyanis így van kitalálva a rendszer.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz marcusa #24832 üzenetére
Lehetséges, valaki először a Telenor-os 520-án sem látta a hívásszűrést a telefon topikjában. Nekem nem kellett Sysapp Pusher hozzá, magától megjelent az Amber után.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
junior11
veterán
válasz marcusa #24583 üzenetére
Köszi, na jól gondoltam én is, hogy van. Még azt elfelejtettem, hogy lock screen esetén bármilyen háttérképet ki lehet tenni? Gondolok itt pl. a számítógépből belerakok pár háttérképet s azok közül kiválaszthatok bármelyiket? Mert abban is azt állítja, hogy nem lehet...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
jockas
senior tag
válasz marcusa #23969 üzenetére
Gyors pillantás mellett éjszaka ugyanúgy ~2% -ot merült nekem, mint glance nélkül. Napközben akkor ez durván 4%, de még ezzel együtt is jobban áll a 920, mint a 820 AMOLED-del és azzal a kis aksival.
Én AMOLED-ről váltottam erre az IPS-re (igaz, hogy nem láttam még a 820 vagy a 925 AMOLED-jét), de semmi zavarót nem látok benne. Ez szerintem eléggé szubjektív téma...ezért írtam, hogy ha nem AMOLED fan, akkor nem lesz ezzel gondja.A 925 16GB-ja csak akkor előny, ha a használni kívánt appok mérete nem fér bele 8GB-ba. Egyébként nagy hátrány, hogy nem lehet bővíteni (nem is értem, hogy a 920-nál is miért vették ki ezt a lehetőséget), ebben egyetértek veled.
A 925 sok szempontból olyan, mintha a 820 utódja lenne... Nem látok sem a 820-ban olyat, sem a 925-ben ami a 920 ellen feléjük billentené a mérleg nyelvét. Leszámítva az olyan szubjektív döntő tényezőket, mint a méret, súly vagy a kijelző típusa.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz marcusa #22710 üzenetére
Honnan tudtad, hogy mi ragadt be és mit kellett kikapcsolnod? Ez a tudás nekem is kell.
Ja amúgy előbb hívtak. Rezgett, aztán megszólalt az X-akták zenéje, és többé nem rezgett. Hol az igazság? Odaát? Nekem miért nem rezeg folyton? Valaki csere Ativ S-re, vagy 920-ra?
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
jockas
senior tag
válasz marcusa #22679 üzenetére
Én meg AMOLED kijelzőről váltottam 920-ra és nem látom azt, hogy mennyivel jobb lett volna az AMOLED-es fekete. Ez megint eléggé szubjektív téma...
A témához: A cserélhető hátlap nem tudom mennyire lehet előny a 820-nál...ezzel szemben a 920 meg ellenállóbb. Ez az utóbbi szerintem inkább előny, mint az előbbi...szóval is szubjektív.
Bővíthetőség...ez megint szubjektív. Akinek nem elég a 32GB, annak hátrány. Akinek viszont bőven elég, annak inkább az a hátrány, hogy még plusz memória kártyát kell vennie (amire appokat sem tud telepíteni) a 820-hoz (tehát ár szempontból már nem is kerül annyival többe a 920).Az összehasonlítás objektíven nem nagyon lehetséges...mindenkinek magának kell kiértékelnie, hogy melyik telefon tulajdonsága előny vagy hátrány számára.
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #21708 üzenetére
http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Ezen az oldalon egyre több lesz Comming Soon, akkor ezek szerint az a jobb.:-)
-
no1r
őstag
válasz marcusa #21691 üzenetére
csatlakozom, amióta m,egvan egyszer indult újra magától, gyanítom a viber befagyasztotta... most már majd két hete megállás nélkül üzemel, kíváncsi vagyok mennyit hozok ki belőle mielőtt egyszer le nem merül véletlenül teljesen.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest