Hirdetés
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Mobil flották
Hirdetés
-
Drágább lesz a Galaxy S24 FE
ma Nem mintha ezen bárki is meglepődne. Manapság nem jellemző, hogy az árak kedvező fordulatot vesznek akármiről is legyen szó.
-
Castlevania Dominus Collection teszt
gp Az itthon talán kevésbé ismert Nintendo DS-es Castlevania-trió – plusz egy még régebbi bónuszjáték – tér vissza, hogy ezekkel a gyöngyszemekkel hasznos modern funkciókkal kiegészülve játszhassunk.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Azt anno én használtam is, amíg a chevron nem szűnt meg. De ez van wp8-ra is?
Ha lenne rá amúgy egy app (amit nem mókolással kéne feltenni), akkor már nem lenne olyan nagy gond.
Amúgy akit érdekel keressen rá a témára "reserved space bug on Windows Phone" néven.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
modd3r
őstag
Az a baj, hogy a gmail-es címemet régóta használom, oda jönnek a céges dolgok is, mindenki ezt ismeri.
Eddig nem volt semi gondom vele, sőt, az időről-időre érkező újdonságok is tetszenek.
Szóval ha egy mód van rá, nem váltanék.
A Google szívózása ellenére meg fogom venni magamnak karira valamelyik új WP8-as csodát, aztán lesz ami lesz.
Azért bízom benne, hogy a MS kitalál vmit a helyzet orvoslására. -
zozzzzzzzzzz
tag
Dave™, Blyan :
Outlook-os fiókom kettő is van, egy nagyon régen, még msn-hez regisztrált gmail-es és egy hotmail-es, a névjegyek is megvannak tehát ez oké.
Az hogy nem push, az azt jelenti, hogy nem kapok értesítést, csak akkor jönnek ha megnyitom a levelezést?
A naptárnál kapok egy megosztást (elfogad, elutasít, stb.) ezt elfogadva betette a sajátomba, majd a küldő kapott egy visszaigazolást, akkor ezt buktam?Szerintem vásárlás előtt lövök egy WP-t kölcsön és próbálgatom, azt hiszem valakinek van egy Mozart ..
De akkor is kell ha ezentúl határidőnaplót kell használnom .... -
Bogyó bá'
nagyúr
Engem az akaszt hasba, hogy bizonyos tv-reklámokban nyomják ezerrel a reklámokat, hogy ezzel aztán milyen képeket lehet csinálni. Meg 8-10-12-16 megapixel... Valójában meg guriga taknyot sem érnek azok a képek, max. fészbukra posztolni valók. Még kinyomtatni/előhívatni sem érdemes ezeket. Csóró júzer meg elhiszi a reklámokat, elmegy nyaralni a vadiúj méregdrága csúcstelójával, kompakt gép nélkül, aztán meg otthon csodálkozik...
Engem személy szerint nem lep meg annyira a dolog, van némi közöm a fotózáshoz.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kezman
őstag
A Reinstaller appot meg lehet **szni, ugyan azt mutatja mint a piactér, ömlesztve az eddig használt összes appodat, válogathatsz, de amit tényleg használsz azok ott maradnak a sd-n
(#7512) woland_y2k ok, rendbe elhiszem, kösz,
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
félisten
Adta volna magát, hogy ilyen alapvető dolgok mint a tárhely bug, nem kerül bele az új rendszerbe. Nem logikus, hogy benne van. Új kernel, de ugyan az a hiba. Ez hogy lehet? Ez szerintem iszonyatosan nagy baklövés. Az oké, hogy az új dolgokra várni kell, de hogy a régi baromságokat megtartja, én nem hittem volna...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
btudos
veterán
A Zune csempéje az a telefon régiójához kötődik, legalábbis WP8-nál biztosan, kipróbáltam. (Nekem US ID-m van, ennek ellenére magyar régióval nem megy az előadők megjelenítése)
Zárképernyőnél ugyanez van. De WP7-nél nem emlékszem hogy volt.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
catroot
veterán
Jó, ha bejelentkezek és éppen fent van akivel beszélni akarok, akkor tudok vele kommunikálni, ez tényleg igaz. Idáig még rendben is van a dolog. De ennyi sajnos.
Az meg azért nem tökéletes megoldás, hogy "előre jelezzem" a szándékomat, hogy majd beszéljek vele skype-on.
Viszont azt lássuk be, hogy ez így elég szerény.
@pzstm
De azt betudod tenni a naptárhoz, hogy jelezze (aktuális névnap). Vagy nem erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Akron99
aktív tag
Köszönöm. A naptárat ki is hagytam, pedig az is fontos.
Hát nem túl jó, de remélem egy közeli frissítésben ez meg lesz oldva (mint iPhone-on). Egy következő telefonvásárlásnál maradnék a WP-nél. De ha nem lesz megoldott ez a dolog akkor kényszerből kell visszatérni a Droidra. -
tomboy0013
veterán
Melyikre szeretnéd, hogy rábeszéljünk?
Én is a 2 telefon között töprengtem egy ideig, de én a külsőségek alapján szoktam sokszor meghozni a döntést mert nekem számít a külleme a tárgyaknak amiket birtokolok. Régebb óta tetszett a 920 és végül is amellett tettem le a voksom. Ha te is ilyen típus vagy akkor a 925-öt javaslom hiszen azt írtad, hogy az jobban tetszik. A tárhelyet bővítheted netes megoldással, szóval ha ez a megoldás nem okoz gondot akkor a tárhely ne legyen előny a 920-nál. A 920 kijelzője viszont szerintem jobb mint a 925 amoled kijelzője és ezt úgy mondom, hogy amoledre esküdtem eddig, mert azt használtam a 920 előtt. Éjszaka kicsapja a retinám az Amoled hiába veszem le a fényerőt -
tomboy0013
veterán
Én zenét nem szoktam hangszórón hallgatni csak fülessel, de amikor próbálgattam akkor nekem nem volt gond a hangzással. Én használtan vettem a 920-am 60-ért kicsit több mint 1 hónapja és az szerintem jó vétel volt. Hajszálkarcos a hátulja amit csak erős fényben lehet látni és kb ennyi külső problémája van. Jah és garancia is van rá még több mint 1 év. Ilyesmi áron találsz szerintem használtba is jót. De ha érdekel van egy ismerősöm aki még a múltkorában árulta a fehér 920-asát, rákérdezhetek megvan-e még ha érdekel mert annak sem sok problémája van és arra is több mint 1 év Nokia garancia van.
-
-
Blyan
félisten
Mi az hogy mostohagyerek? Mihez képest? MS jobban szereti a 920-at. mint a 8x-et? Vagy nem értem
Mi az amiben WP szempontjából kevésbé támogatott a 8x, mint a 920 (most ne Nokia oldaláról közelítsük meg a dolgot, mert úgy jó hogy a 920 kap több támogatást, mint a HTC terméke )?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Egyszerűen úgy lehet megközelíteni, hogy a futtatott rendszert nézed, nem pedig azt,hogy a gyártó önszorgalomból miket csinál hozzá.
Mert ha azt írod,hogy a HTC 8x kevésbé támogatott készülék mint a 920 akkor óhatatlanul az jut eszébe az embernek, hogy mié'? Nem kapja meg a rendszerfrissítéseket?
Pedig erről szó sincs.Ezzel az erővel az 520 támogatottabb eszköz, mint a 8x pedig hát nem az előbbit ajánlanám, ha ebből a kettőből kellene választani (van 520-am is és nincs vele semmi bajom).
Ha a Nokia szolgáltatásokat nézzük akkor oké, de ez gyártóspecifikus, nem pedig a WP szempontjából jobb ez vagy az (sőt, ha ezt nézzük, akkor a 8x valszeg előbb kapja meg a 8.1-et, mint a 920).[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Világos, csak a megfogalmazás nem volt jó. Ha azt írod,hogy a gyártó szempontjából támogatottabb, az azért mindjárt másként hangzik.
Bár még ez sem igaz, mert a HTC 8x házon belül pont annyira támogatott, mint a 920 a saját házán belül (vagy van bármi a más WP készülék a HTC-n belül amely többet kap, mint a 8x?). Csak hát az egyik kicsit többet ad, mint a másik.Emeld ki a Nokia szolgáltatásokat és akkor jól érthető a dolog, de ahogy írtad abból az jön le, 8x-et ne vegyél, mert az nem támogatott. Pedig francokat nem!
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Csak azt felejted el, hogy mi van, ha a Nokia exkluzív extrái valakit nem érdekelnek, inkább a rendszerfrissítések fontosak, ott meg 8X bizony földbe döngöli bármelyik Nokiát.
Nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy a 920 jobb telefon. A száraz adatok alapján talán, de más szempontok is játszanak. Én gondtalan másfél évet húztam le egy legelső szériás 8X-szel (3 nappal a hazai megjelenés után vettem), szoftveres vagy érdemi hardveres probléma nélkül (egyszer elszállt a jack csati, de az bárhol előfordulhat), és minden frissítést az elsők között kaptam meg. Ez az abszolút stabilitás nekem nagyobb érték, mint az, hogy kapok 15 féle kamerához kötődő extra szoftvert, a navigációt meg nem tekintem előnynek, mert 8X-re is elérhető a Transport, Maps, Drive+ hármas.
-
Blyan
félisten
-
btudos
veterán
Melyik frissítéssel voltak gondok? Nekem kimaradt, a GDR1 előtti, mindenkit érintő OS szintű újraindulási problémák óta nem volt szoftveres gond a telefonommal.
A többi meg szubjektív. Én nem mondom, hogy nem jobb öszességében a 920, csak azt, hogy nekem nem adna olyan felhasználói élményt, mint a 8X, és ez másnál is ugyanúgy igaz lehet, szóval nem mondanám, hogy a kettő közül mindenképp a 920-at kell választani.
Ativ S meg a GDR3-hoz tartozó fw update-tel bizonyította, hogy igazi Samsung modell lett (WP vonalon, természetesen, igazi utódja az Omnia 7-nek ), egész odáig én is úgy gondoltam, hogy az is jó alternatíva lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen