Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Sziasztok, olvasgatom a fórumot, lenne pár kérdésem
1. Várható a Lumiákra vmi jó zenelejátszó (ha jól tudom csak a sima gyári érhető el)? Az alap gyári zenelejátszóban van vmi hangbeállítási lehetőség legalább (gondolok itt pl. equalizer, basszuskiemelés stb...)?
2. Lehet külön szabályozni a csengőhang és a zenelejátszó hangerősségét?
3. Szerintetek meddig lesznek támogatva a Nokia Lumiák (pl. 920/925) a MS-Nokia házasság megkötése után vagy az MS már jobban csak a "saját" masináira fog koncentrálni? Van vmi infó, hogy mi jön a GDR3 és a 8.1 után esetleg? Vmi részletesebb, megbízható infó, hogy mit fog tartalmazni a GDR3 (ha jól hallottam, már lesz notifikáció lista, saját zene beállítása csengőhangnak és sms-nek) és a 8.1?
4. Az esetek kb. fele (míg a másik fele nem) panaszkodik, hogy az értesítések (FB, chat, mail, nem fogadott hívások, sms stb...) késve vagy egyáltalán nem jelenik meg. Hogy is van ez a probléma valójában?
5. Mit gondoltok várható a jövőben vmi szebb grafikus felület (pl. más alapszín kiválasztása mint a fehér és fekete vagy vmi hasonló?)
6. Még mindig hallok olyan esetekről, hogy problémák vannak a Lumiáknál (pl. 920) mikrofonnal, a hívás során a képernyővel, rossz, gyenge minőségű beszédhang hívás során stb... Mi a véleményetek, tapasztalat?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Lenne egy kérdésem: A haverral vitatkozom a Lumiákban az Amber frissítése óta az FM rádió tartalmaz RDS-t is vagy nem?
-
junior11
veterán
válasz marcusa #24583 üzenetére
Köszi, na jól gondoltam én is, hogy van. Még azt elfelejtettem, hogy lock screen esetén bármilyen háttérképet ki lehet tenni? Gondolok itt pl. a számítógépből belerakok pár háttérképet s azok közül kiválaszthatok bármelyiket? Mert abban is azt állítja, hogy nem lehet...
-
junior11
veterán
válasz dejaris #24730 üzenetére
Köszi, már azt hittem a 920/925 utódja... Bár azt még idén szerintem nem mutatják be. Amúgy az új frissítéssel már elérhető lesz, hogy a felső lista, ahol az óra, akksi, térerő stb. vannak nem tűnik el? Mert eddig csak az órát mutatja többnyire (csempéknél, menüben).
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Ma frissült az FB a WP8-ra, 5.1.1.0 verzió, már lehetővé teszi a beszélgetés során a kép hozzácsatolását, állítólag javítottak a stabilitáson és a gyorsaságon is.
-
junior11
veterán
Hali, azt szeretném kérdezni, hogy működik a WP8-on az alábbi dolog - ha aktiválom a wifit a telón s úgy csatlakozok a netre, akkor a rendszer automatikusan kikapcsolja, letiltja a netet mobilról?
-
junior11
veterán
Sok tennivaló van még ezzel a rendszerrel, mert ez így harmatgyenge... Egyre jobban az android felé húzok, bár tetszik a WP is, de...
-
junior11
veterán
Elérhető lesz valamikor a WP-n a Skypen keresztül a fájlküldés és fogadás? Ha jól tudom, androidon lehetséges.
-
junior11
veterán
Tetszik a 930-as, jól néz ki, bár szép lesz az ára is gondolom... A kijelzőről még nem tudni hogy szintém amoled (mint az Iconnak) vagy IPS?
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz Oppenheimer #41870 üzenetére
Biztosan bevágja majd a durcit
-
junior11
veterán
Mi a tapasztalatotok wp8 rendszerről androidra (s fordítva) bluetooth-on keresztül fájlok gond nélküli megosztása lehetséges? Vagy NFC-n?
-
-
junior11
veterán
Az egyik ismerősöm 925 vs. 1320 között töri a fejét. Mit gondoltok? Vélemény?
-
junior11
veterán
válasz BobTail #44096 üzenetére
Köszi, én is így gondolom. A 925-nél viszont tart az akksitól és állítólag gyakran nagyon melegszik a teló felső része, valamint az amoled display foltosodása és beégése is aggasztja. Az 1320-nál viszont ahogy írtad a fényképező gyengébb, nem világítanak a gombok, nincs NFC stb... Nehéz szülés lesz számára már látom
-
junior11
veterán
Hali, jó választás még szerintetek a 925? Jó áron jutnék hozzá.
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen