Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
sziasztok! én még új vagyok a windows phonehoz, ezért felmerült pár kérdés, amire ti már biztosan tudjátok a válaszokat:
volt még 10 évvel ezelőttről MSN regisztráció miatt windows live jelszavam, és azzal keztem el használni a telefonomat. sjanos... kezdeti bénázás miatt importáltam az outlook.com oldalon a címjegyzékemet a gmailból, és csak utána jöttem rá, hogy teli van az outlook ezer éves sosem hazsnált szemét kontaktokkal. ki akartam törölni mindent, hogy újra bele rakjam szépen, üresen magában a google-ös címtáramat, de nem tudok itt csak egyesével kijelölni címeztteket. ez nem járható út, mivel így most több mint 600 címzettem van, nem mehetek neki kézzel. erre van valami megoldás? sehol nem találtam angolul.
második kérdés: van valamilyen app ami százalékosan mutatja élő csempén az aksi töltöttségét? találtam egy ilyet (battery status), de csak feloldott telefonra telepíthető, nincs fent a piactéren sajnos.
és a plusz kérdés: látom, hogy ti már wp7.8ról beszéltek, és láttam neten is, hogy valaki ezzel hirdete a lumia 800át, nekem viszont csak 7.5 van rajta frissítés után? miről van itt szó?
köszi szépen előre is a válaszokat!
-
cerb
tag
válasz saiyajin #811 üzenetére
az árakat szvsz a kereslet/kínálat szabja meg. biztos lesz át csökkenés, de akkor is lenne, ha nem jelenne meg semmi új. ha viszont továbbra is többen keresnek új telót, mint amennyien eladnak, akkor erős csökkenés biztos nem lesz.
szerk: ja bocs, alapból használt árakban gondolkodtam, bolti áraknál biztos lesz valamennyi esés, de ha továbbra is sokan vesznek, és már csak az újakat gártják, akkor elfogyhat a raktárkészlet a szolgáltalóknál.[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
Ezt láttátok? : http://m.sg.hu/cikkek/93301
Ennyit arról hogy melyik rendszeren hány app érhető el. -
cerb
tag
Ti milyen naptárat használtok? Tudtok mondani olyat, ami mondjuk a következő 3 eseményt írja ki a csempére, nem csak a holnapit? Köszi
-
cerb
tag
-
cerb
tag
Srácok, ma megtapiztam egy üzletben egymás mellett a Nokia 920at, és a 820-at. Akinek a 820 a kijelző kisebb felbontása miatt nem tetszene, azt megnyugtathatom, hogy bár ha figyelem, látszik a felbontás különbség nagyon apró betűknél, de ez semmilyen formában nem megy a felhasználhatóság rovására, értsd: olyan pici btűknél, amit már nem lehetne elolvasni a 820 felbontásánál, azt az apró mérete miatt már a 920on sem lehet elolvasni, max nagyítóval, ami valljuk be, túlmegy az általános felhasználás határain. SZVSZ A 920 már túl nagy isa kényelmes egy kezes használatra még az én kezeimben is(péklapát, mivel 2méter magas vagyok) . Akinek az egyszerűbb formája nem jönne be, az ha kezébe veszi a kettőt, rájön, hogy sokkal ergonomikusabb a 820 a lekerekített sarkaival. Mindent összevetve a drágábbik tesó csak a sötétben jobb fényképezőgépével erősebb a 820nál, amit ez utóbbi a kb 45.000ft-al alacsonyabb árával bőségesen kompenzál, így jobb vétel lehet. köszi a figyelmet!
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
úgy néz ki előbb lesz 7.8 mint vártuk! http://www.wpcentral.com/windows-phone-78-showing-navifirm-nokia-lumia-800-510
-
cerb
tag
válasz catroot #6323 üzenetére
megnéztem, és nekem működik a netes felületen keresztüli telepítés. Illetve másodszoora működött, elsőre nem. A kettő között annyi történt, hogy visszakapcsoltam a telefonon a "telefon nyomonkövetése" funkciót. Ha így sem menne, am még a két próbálkozásom között törtnét az annyi volt, hogy megnéztem számítógépen a telefonom helyzetét térképen.
-
cerb
tag
akár az egész meegos menükezelés koncepciót beleépíthetnék a windowsba, de van egy olyna érzésem, hogy valamelyik konkurencia fogja ezt meglépni hatalmas újítás néven. Nem volt oylna telefonon, de múltkor láttam egy előadást róla, és nagyon meggyőző volt: http://vimeo.com/28758945
-
cerb
tag
srácok, van valaki, aki sokat skypozik WP8on? Fut már a háttérben, fel tudnak hívni? esetleg össze lehet kötni a kontaktokat a people hubban? vagy pont olyan félkész mint wp7en?
-
cerb
tag
válasz kolosanyi #28419 üzenetére
Miután megnéztem ezt a videót, nagyon sajnáltam, hogy nem erőltette jobban(és sokkal korábban) ezt az oprendszert a nokia.
Az egész annyira átgondolt, és minimalista, hogy biztos ezt választottam volna bármi más helyett, ha minden tud úgy mint a többi OS(és anniyba is kerül)
Mondom mindezt úgy, hogy sosem volt a közelemben N9, és már nem is valószínű, hogy lesz. Ha akadt is azon a hardveren, azt nagyobb erővel, meg egy kis fejlesztéssel lehetett volna orvosolni.És az emlegetett videó a végére: Marko Ahtisaari előadása a Koppenhágai design héten
http://vimeo.com/28758945
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
Nektek mennyit fogyaszt Lumia 920 Amberrel?
Most vettem egyet és Lumia 800 után szokatlanul gyorsan merül. Tegnap este kipróbáltam. Éjszaka csak wifi volt bekapcsolva, email negyed óránként szinkronizál. Mobilnet kikapcsolva. Mivel aludtam, nem birizgáltam.
Ilyen beállításokkal majdnem 4%ot merült óránként, ami nekem mellbe vágó! Van valami ötletetek, hogy mivel lehetne ezt orvosolni, mert remélem ez nem normális! -
cerb
tag
tud valaki olyan aksi ellenőrző appról, ami nem kér hozzáférést a tartózkodási helyemhez? Pofátlanság, hogy minden ilyen kis tingli-tangli app a telefon szinte minden adatához engedélyt kér.
-
cerb
tag
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy bizonyos zenei albumokat nem szeret a WP7-WP8? Konkrétan arra gondolok, hogy ha lejár az egyik szám, nem folytatódik a következő, ameddig rá nem nyomok újra a play gombra. Marha idegesítő. A régi, és az új rendszeren is ugyan azok az albumaim produkálják ezt a hibát.
-
cerb
tag
beírom újra, hátha csak vélelenül siklott át rajta mindenki:
Találkoztatok már azzal a problémával, hogy bizonyos zenei albumokat nem szeret a WP7-WP8? Konkrétan arra gondolok, hogy ha lejár az egyik szám, nem folytatódik a következő, ameddig rá nem nyomok újra a play gombra. Marha idegesítő. A régi, és az új rendszeren is ugyan azok az albumaim produkálják ezt a hibát.
-
cerb
tag
válasz HawerKing #29101 üzenetére
920!
Én is most vettem 920at. Inkább örülök annak a pénznek, amit spóroltam az olcsóbb telóval, és veszek belőle mondjuk egy videokártyát, vagy valami más drága dolgot. Úgy is egyszerre fog elavulttá válni mindkettő, és már rég nem addig használunk egy telót, ameddig működik....
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
válasz block18 #29694 üzenetére
Ma voltam a Váci úti Nokia Careben. Nem volt semmi a Lumia 920-ammal, "csak" a szokásos elülső kamera porosodása. Délután voltam, holnap zárva vannak két napig, azért még elvállalták, mondták, hogy 2 óra múlva menjek vissza. Meg is kaptam a telefont kitisztított kamerával. Kimegyek az üzletből, kicsit tesztelem, hogy tényleg pormentes lett-e. Nokia Camera, elülső fényképező: exponálásra kifagy. Hátsó szintúgy. Sima WP kamera megy, de nem forgatja el a képeket. Kis teszt után kiderül, hogy egyáltalán nem egy a giroszkóp, sőt az ezt használó játékok emiatt el sem indulnak(pl temple run). Mivel ott voltam nyomtak egy "frissítést" ami ugyan annak a szoftververziónak az újra flasheléséből állt. Nem javította meg. Mivel holnap 31, és csak másodikán nyitnak, inkább nem hagytam ott, úgy sem megy már két napig a teló onnan sehova. Azóta itthon tovább nyomogatva látom, hogy a fényérzékelőt is sikerült kilőni. Történt már veletek hasonló? Nem tudom eldönteni, hogy most a szervizesek ilyen bénák, vagy a hardver ilyen tré, hogy csak a jedi erő tartotta egyben, esetleg valami más a hibás?
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
Itt egy cikk a DPREVIEW.com fotós oldalról, amiben a Lumia 1020-at hasonlítják össze fénykép minőség szempontjából többek között filmes, és digitális tükörreflexes fényépezőgépekkel( CANON 10d - 20d - 30d - 40d, Nikon D800, meg egy iphone5s)
elég sok a szöveg, de érdekes cucc: -
cerb
tag
válasz germinator66 #30178 üzenetére
én a mini recordert használom. elég fapados, de legalább designos.
-
cerb
tag
Sziasztok!
Nektek nincs problémátok mostanában a gmail fiók szinkronizációjával?
Lumia 920asom egyszerűen nem tudja sem a leveleket szinkronizálni, sem a címzetteket.
Sajnos a fiók kitörlése, és újra beállítása sem oldotta meg a gondot, és most úgy tűnik a hardreset sem.
A hardreset miatt most nem látom egyetlen telefonszámomat sem.
SEGÍTSÉG!!!!:S -
cerb
tag
válasz x1port #37450 üzenetére
Aki azt hiszi, hogy ma egy mobilalkalamzás legyártása "pár tízezer forint" nagyon el van tévedve. Egy olyan vállalkozásnak, ahol nincs állandó alkalmazásban embere, aki kifejezetten ezzel tud foglalkozni, ezért egy külső céggel kell legyártatnia egy ilyen programot, a költségek a több millió forintot is elérhetik. Abban az esetben is, ha a design ugyan az, mint egy másik platformon, mert a programozást szinte teljesen újra kell csinálni. Javítsatok ki, ha mást tudtok.
-
cerb
tag
Tudja valaki, hogy ha veszek windows phonera egy appot, ami elérhető WIN RT-re is, akkor külön kell fizetnem a két verzióért, vagy csak az egyik kerül pénzbe, mint IOS-él?
Köszi!
-
cerb
tag
válasz shunter #47116 üzenetére
emailre, böngészésre simán jó a gyári a googleös dolgok helyett, youtubera, viszont a "Mytube" nagoyn ajánlott. párszáz forintba kerül, de sokkal jobb, mintha a googlnek lenne hivatalos appja: Itt nincsenek reklámok a videók előtt, és a videókat le lehet tölteni offline megnézésre, illetve be lehet tölteni a videonak csak a hangját adatspóroláshoz.
-
cerb
tag
Van vlami megoldás arra, hogy az index.hu-n lévő videókat (indavideo) teljes képernyőre lehessen tenni internet exporerben? 8.1 óta nem engedi, ami elég frusztráló.
-
-
cerb
tag
Szombaton voltam az A38on koncerten, és a Lumia 920ammal lőttem pár képet. Kicsit PS xpressel húzva vannak (zajszűrőm nincs benne...) Tök jól jött a manuál beállítás, de nagyon kár, hogy videónál nincs legalább egy expo korrekció, illetve a manuál fókusz ilyen körülmények között nem a legkönnyebb mutatvány :S Kiváncsi lennék, mit tudnak az újabbak.
Itt van kettő a jobbak küzül -
cerb
tag
válasz karldergroße #54261 üzenetére
Megy a gyári naptárral is a google naptár, de én azt nem szeretem, mert a csempéjén csak egy teendőt tud kiírni egyszerre, ami ultragáz. Jelenleg a "CAL" nevű naptárat használom lassan egy éve, vagy mióta megjelent. Nagyon pofásan néz ki, és tud mindent, amit elvárok egy ilyentől. Természetesen ez is tuja szinkronizálni googleból, liveból, facebokból a naptárakat.
-
cerb
tag
én vagyok az egyik legnagyobb támogatója a WP platformnak a környezetemben, a hatásomra 5-6 ember biztos hogy váltott, illetve elsőre a WPt választotta, de azt kell mondjam, hogy ha eddig elégedett droid felhasználó voltál, minek váltanál? Nem azt mondom, hogy biztosan, de nagy valószínűségben érnének bosszúságok, amik működnek droidon itt meg nem. Nekem, akinek már fájt használni a droidot a legkülönbözőbb okok miatt kompromisszumokat hozni a WP miatt gyerekjáték volt, mivel az előnyök messze felülmúlták a hátrányokat. Viszont neked, akinek a droid nem jelent hátrányokat( az elmondásod alapján) lehet hogy az pár előny nem lenne elég.
Persze az is előfordulhat, hogy miután használnád a WP platformot az igényeidet is megváltoztatnád, és nem tudnál többé droidot használni, de ez egy kicsit hazárd játék egy két éves hűségszerződéssel( egyébként én ilyen szerződéssel vettem anno droidot, amitől 10 hónap után megszabadultam, pedig előtte soha sem vettem/adtam el használt telefont ezek alapján az a rablánc sem olyan baromi szoros)A lényeg: én nem váltanák a helyedben, hacsak nem akarsz direkt kísérletezni. Az összes többi amit írtam magyarázkodás a fórumtársaknak
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
Látom neked 1020ad van, amiben 4,5"os kijelző van.
Mi van ha azt mondom, hogy lehetne 5"nál nagyobb kijelzője is a telefonodnak, úgy, hogy semmivel nem lenne nagyobb a teljes gépház, mint a mostani. Sőt még vékonyabb is lehet.
A lényeg a jobb készülékméret/kijelzőméret arányon van mostanában mindenki megelégedésére.[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
kiváncsi voltam, hogy mit lehet kihozni a 930 méreteiből egy 1 milis oldalsó kávával 16:9-es képaránnyal.
Ez lett az eredmény:nem rajzoltam meg, de ebből az is látszik, hogy 5"os telefont is lehet kisebb külső méretekel készíteni, mint a 920 volt. (aki még nem hallott volna Sharp Aquos Crystal telefonról, 1 mm-nél keskenyebb a kávája! és ma kapható telefon)
u.i.: látom a piros kontúrokat megette a jpg tömörítés, de a lényeg érthető így is.
e képernyő tetejének elérésének problémája valós. nekem nagy kezem van, de így is kényelmetlen. remélhetőleg előbb vagy utóbb lekoppintja mindenki az új iphoneokben bevezetett UI csökkentéses trükköt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Külpolitika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Fujifilm X
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kutya topik
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen