Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Castlevania Dominus Collection teszt
gp Az itthon talán kevésbé ismert Nintendo DS-es Castlevania-trió – plusz egy még régebbi bónuszjáték – tér vissza, hogy ezekkel a gyöngyszemekkel hasznos modern funkciókkal kiegészülve játszhassunk.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Okkal nem beszélt a Sony a PlayStation 5 Pro részleteiről
ph Sajnos sok újítás olyan hardverhez kapcsolódik, amelyről az AMD még nem engedte meg a partnerét értekezni.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
veterán
válasz kolosanyi #6539 üzenetére
Te is tudod, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen Majd a WP9-be beleraknak valami összetákolt cuccot, ami legalább jól fog kinézni...
(#6541) tybsen: Nem tudom mi zabálja nálad a tárhelyet, de úgy néz ki igen.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
polonic
félisten
válasz kolosanyi #6625 üzenetére
"Szerintem fogom magam és mindenhol a MS cuccait használom inkább, a gugli meg rohadjon meg."
Én már régóta ezt vallom. Nekem már egy ideje az a nézetem, hogy gugli bekaphassa. Már gugli szörcs sem játszik, bing the king
Na jó gmail még van, steam fiók, origin fiók, uplay, ilyenek ezzel mennek. De elgondolkozom a leváltásukon. Csak azért tartottam meg, mert az előbbiek miatt jönnek reklámok is. Azt meg nem szeretem, ha belemásznak a privát levelezésem közé.
De most tényleg lépni kell a gugli buzulása miatt.[ Szerkesztve ]
-
-
Alexios
veterán
válasz kolosanyi #7666 üzenetére
passz. nekem amióta megvan a telefonom a fb chat 99%-ban müködött, viszont tudom hogy ez nem sokat jelent, mert a fórumban mindig van valaki akinek valamiért nem megy. Nekem általában az értesítésekkel se szokott bajom lenni, szóval tényleg nem tudom. Esetleg próbáld ki az im+t, nekem mikor nem megy a beépített chat/messenger azzal menni szokott.
Ja igen, esetleg ha a battery saver-t bekapcsoltad akkor nem müködnek az értesítések, így a beépített messenger sem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kolosanyi #13516 üzenetére
Előkerültek azok a házi videó felvételek, amin Paris Hilton, egy a Megan Foxx-szal közös leszbi partin veszíti el a szüzességét, mindezt egy félig strapabíró szénszálas, félig titán, éjjel látó Nokia Lumia 1000-essel rögzítették a beépített SSD-re, amit utána egy UHD Win8 Nokia SmarTV-n játszottak vissza.
Amúgy semmi különösről nem maradtál le.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
veterán
válasz kolosanyi #14492 üzenetére
Nyilván mások az igényeink, nekem jelen pillanatban majdnem tökéletesen megfelel a WP az igényeimnek. Se egy 2.3-as droid (SGS még a WP korszak előtt, 2011 augusztusig), se egy 4.0.4 (Xperia Ray) nem győzött meg. Lehet, hogy egy rakat testreszabási művelettel az Androidot rendbe tudnám rakni hogy nekem megfeleljen a felület, és a sebesség is, de még mindig ott leszek, hogy belépek egy alkalmazásba, aztán mégegybe, és már 3 teljesen eltérő designnyelven alapuló felület van előttem, aztán igazodjon el benne akinek 7 anyja van.
Nekem fontos az hogy következetes, kényelmes, egységes felületet kapjak, ezt nekem mindenféle launchertelepítés nélkül megadja a WP. A közösségi integráció és a névjegyzék együtt nagyon rendben van, a rendes hívásinfó és a mindenféle mérőprogramok nem hiányoznak (ha kell a telefon használom, cak azért úgyse hívok fel senkit, mert van rá keret, ha meg kell, akkor kell, nem mondhatom azt hogy kicsúsztam a keretből ezért nem telefonálok, sorry), az e-mail kezelés szvsz jobb mint droidon, pedig nem egy programot próbáltam októberben Androidon, mikor nézegettem hogy vajon WP8 vagy droid lesz a HD7 utódja. Emellett az én készülékem stabil, nem fagy, nem indul újra, nem dobálja a hívásokat, jönnek az értesítések (WP8-ról beszélek), lehetne kicsit funkciódúsabb a Facebook app, hogy jelezze az üzeneteket akkor is ha épp nem vagyok chat-en online, de ez hidegen hagy ha cserébe minden mást amire feltétlenül szükségem van, tud. Az IE buta, de sokat fejlődött WP7-hez képest, meg sokaknak még egy rakat program hiányzik, én egyedül a Viber használnám igazán, ha jönne, de arra se vagyok rászorulva.
Számomra az egyetlen életképes rendszer amit napi szinten a telefonomon örömmel használok az a Windows Phone. Az android távol áll az én világomtól, az iOS-t meg napokig próbálgattam, aktívan használtam egy kölcsönkapott iPhone 4-et, de kényelmetlen volt a rendszer. Így marad a WP, és a remény, hogy a Microsoft összekapja magát, és a külsős fejlesztőkkel együtt kicsit megtolják a platformot, hogy életben maradjon, és a növekvő felhasználói igényeknek is megfeleljen.
Azért nem rakom off-ba, mert a WP-ről szól, de bocs ha kicsit hosszú lett.
adam014: 1st gen. készülékek azért be tudnak akadni, ha nagyon meghajtod őket és sokmindent kell egyszerre csinálnia, akár ugyanazt a folyamatot hirtelen oda-vissza. (pl. alkalmazáslistába be és félúton visszarántva mert rájöttem hogy más kell, volt hogy elgondolkodott kicsit a start screen betöltésén.) De mondjuk ilyen extrém eseteket leszámítva a folyamatosság megvan, szerintem általánosságban nézve az az egyik legerősebb pontja a WP-nek.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
xperiasigi
őstag
Értem a problémád hasonloktól felék.azt hozzá teszem h a wp8-on(amit én akarok)talán jobban oda figyeltek ezekre de nem tudom..s3 mini s advence és lumia620 ezeken gondolkozom mondjuk az elsö kettö gondolom nem egy sebeség ász de na mind1 átgondolom még.. de ezeken túl meg nagyon tetszik a rendszer neked meg thx a vélményért
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
petroleumlam
tag
Teljes mértékben a szívemből szóltál, 100 %-osan egyet értek minden írásoddal a kezdőbetűtől az utolsó pontig. Azt tenném még hozzá utóiratban, hogy egy copy-zott szöveget rövid időn belül 1-2 alkalommal lehet felhasználni, aztán elfelejti a vágólap. Aztán nincsen a copy-paste opcióban "összes kijelölés és kivágás", amit pedig rengetegszer használnék.
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz kolosanyi #14607 üzenetére
WP7-ről nagyban nyilatkozni nem tudok, de WP8 nálam tökéletesen működik.
Notik, Viber,Skype,ESPN,WPCantral,Emailek,Facebook, Twitter, FSQ, jön minden azonnal. Facebook csevegéseket is azonnal dobálja, csak bejelentkezve kell lenni. Az app a csevegésket nem jelzi.
A kontaktok össze vannak vonva, így az elején kiválasztom, melyik csatornán szeretnék üzenni, és utána megy minden flottul.
IE jelszavakat, emailcímeket, menti. Emellett iszonyat gyors, nem is értem mi baja van vele egyeseknek.
Appok nem ragadtak még be egyszer sem. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz kolosanyi #15094 üzenetére
Valószínű azért írtad az utolsó bekezdést mert a 8X-et még nem próbáltad. Egy Pioneer SE-MJ511, közel sem csúcskategóriás fülessel használom, de a két formátum közt a különbség jól hallható.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Szalagos tárolás (Dat, LTO, stb...)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 50 Pro 12/512gb, szép állapotban, eladó!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen