Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- iPhone topik
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Drágább lesz a Galaxy S24 FE
ma Nem mintha ezen bárki is meglepődne. Manapság nem jellemző, hogy az árak kedvező fordulatot vesznek akármiről is legyen szó.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ez milyen cache? Böngészési vagy egyéb? A WP7 is érintett vajon? Nem követtem, de ez így elég gázul hangzik. Ha a 8 jellemzője csak, akkor szerintem várj még kicsit, nyilván másnál is probléma és javítani fogják.
AZ IE cache-t próbáltad törölni? Hátha...
zsírsámán: ehhez elég a soft reset is (menüből), nem? Na de viccet félretéve tényleg gáz, csak létezik erre valami egyéb workaround... Ja és akkor ez milyen cache is valójában? A törölt elemek maradnak valójában a telefonon, vagy weblapok vagy micsoda?
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Homebrew alkalmazás van a cache törlésére, de az nyilván keveseknek megoldás. Az others mappa mérete hol látható? Illetve az IE-ben a cache törlés nem hat ki erre a mappára?
-
Dave™
nagyúr
Lehet outlook alól használni a gmailes címed is. De akár át is lehet irányítani Nekem egyre kevésbé szimpatikusak a google húzásai, az operát is direkt szívatják, szóval én már szépen át is migrálgattam a fontosabb dolgokat. Semmivel sem rosszabb, sőt, az outlook nekem jobban be is jön, mint a gmail.
WP8-al lehet még érdemes várni, ha nem sürgős a dolog. Van még pár betegsége.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz zozzzzzzzzzz #6688 üzenetére
A gmail levelezés imap alapú, azzal nem lesz gondod később sem, a naptárat érinti a közelgő változás. Ha ezt migrálnád (illetve megosztanád) outlookra az megoldás, de ha most beállítod akkor menni fog a gmailes is. A saját domaines gmail is megy, típusnak a gmailt válaszd ki, email cím meg értelemszerűen a belépési név is a saját domaines cím. Működik, én is használom A Lumia 920 pont most kap egy fényképezős frissítést.
A youtube-ra pedig a gugli megváltozatott valamit, hogy a 3rd party appok ne férjenek hozzá rendesen, de a metrotube készítői állítólag megtalálták a kiskaput és hamarosan frissítik is a programot, szóval no para Ettől függetlenül érdemes amit csak lehet elhozni a guglitól, mert a don't be evil szlogen már rég csak a múlt.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Már csak az a kérdés akkor, hogy országspecifikus-e a zárolás, vagy menne pl. a hazai T-mobile hálózatán is az EE-s 920-as. Mert ha igen, akkor ingyen van kártyásan 115-ért.
kezman: nem tudtam hogy direkt írod-e másként, de bíztam benne, hogy nem
emvy: hát akkor a hazai közönséget ez annyira nem hozza lázba. Itthon nem számítanék ilyen akcióra a közeljövőben, esetleg ha majd kifutóvá válik egy év múlva, talán
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz #32711680 #7317 üzenetére
Még mielőtt félreértenéd: annyi változás lesz gmail fronton, hogy nem azonnal jönnek meg a levelek, hanem mondjuk 15 perces szonkronizációval, tehát maximum ekkora késéssel. Ezzel azért talán még együtt lehet élni. De inkább outlook.com szerintem is, én az alól kezelem a gmail fiókom
-
Dave™
nagyúr
válasz Bogyó bá' #7424 üzenetére
Miért döbbenet? Az egyik céleszköz, a másik nem. A telefon is elérné azt a minőséget, ha akkora optika lenne rajta olyan érzékelővel. Nem tudom szeretnél-e akkora telefont. Fényképezni csak fénnyel lehet, azt pedig a minél nagyobb és jobb lencsével lehet begyűjteni. A kompaktokban sokkal nagyobb lencse van, mint a mobilokban. Ugyanígy vérzik el egy tükörreflexessel szemben egy kompakt is, előbbivel akár vaku nélkül is lehet félhomályban/este fényképezni, utóbbival vakuval sem.
-
Dave™
nagyúr
válasz AMD Power #7427 üzenetére
Miért vennél 710-et amikor kártyásan 60k a 800?
bocso112: Akkor nem értem miért csodálkozol. Az intelligens mosóport meg a többit elhiszed? A zenében is igénytelen a többség, hányan hallgatnak pl. youtube-ról zenét. Na most nekik tökre megfelel a mobil is az esetek többségében, aki meg nyaraláson is azt használja emlékek megörökítésére úgy, hogy nincs tisztában a korlátaival, az meg is érdemli szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
válasz Flashback #7437 üzenetére
Én azt mondom most egy 800-as, és amikor kifutó lesz akkor cseréld le egy 920-ra. A belépő telefonok (8S, L620) nem szoktak túl jók lenni e téren, nem meglepő módon. Ugyan ott van a 820, de az elég öszvér megoldás, nem hinném, hogy képekben is kimagaslót tudna nyújtani. Valószínűleg sokat fog veszíteni az árából belátható időn belül. A 920 részben erre van kihegyezve, és mindene meg is van hozzá, a firmware reszelésével egyre jobb lesz a képek minősége is. Most még nagyon drága, de egy év múlva már nem lesz az (elvileg).
-
Dave™
nagyúr
válasz Plazmacucci #7553 üzenetére
Lehetőség sokkal több van a WP8-ban, a fejlesztők sokkal több mindenhez férnek hozzá. El is kezdték már az ismerkedést, és haladnak is vele, de nem fog pillanatok alatt végbemenni a rendszer kiismerése, illetve a fejlesztés sem 2 napig tart gondolom. Az MS dolga elsősorban a bugok megszüntetése lenne, legmagasabb prioritással a fagyások likvidálása. Utána jöhetnek az értesítések meg a többi. Újra lett írva a rendszer, teljesen más alapokon nyugszik, tehát elvi szinten érthető hogy miért stabilabb a 7.5, de amennyi időt töltöttek vele, ahhoz képest meg nem. A WP7 is a Mangoval lett kiforrott, igazán használható rendszer, és ehhez 1 év kellett a WP megjelenésétől. Kicsit gyorsíthatnának a tempón, de nem várnék nagy csodát fél éven belül.
-
-
Dave™
nagyúr
válasz legiaap #7671 üzenetére
Az a baj, hogy sok birka van, aki megveszi így is, és mivel látják hogy működik a rendszer, nyilván erre fognak építeni. Ugyanolyan (sőt, még pofátlanabb), mint a DLC-s darabolás a konzoloknál. Egyszerű a megoldás: nem kell megvenni, hagyni kell a fenébe. Csak sajnos sokan nem így gondolkodnak és ezért ez a trend.
-
Dave™
nagyúr
De ez pl. nem elég a Nokia music meg hasonlókhoz, nem? Tehát azok az alkalmazások, amik szolgáltatásokhoz is kapcsolódnak (bár azok nélkül is használhatóak lennének) csak a live id régióját figyelik, nem? Pl. a Zune csempéje is meg tudja jeleníteni az előadót, meg a záróképernyőn is, feltéve persze ha megfelelő id-vel használják
-
Dave™
nagyúr
nyilván nem elég a telefon régiója, az ID nem tetszik neki és mivel egyszer már migráltam angolról magyarra (nem tudtam a kártyám működésre bírni, csak magyar ID-val), így úgy fest marad továbbra is magyar az ID-m
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #8473 üzenetére
Nekem is megy, magyar ID, minden magyar kivéve a keresés nyelvét, az angol. Lumia 800. Viszont alig tud pár helyet, itt lakom a Hősök teréhez közel és állatkert meg hasonlókat tud, de vendéglátóhelyeket pl. már nem. A Nokia városnéző összehasonlíthatatlanul többet ismer, még a sarki kínait is.
-
Dave™
nagyúr
megcsináltam a régióváltást US-re (xbox miatt is, pl. a Birds of prey on demand csak 15 USD, egyébként meg nagyon drága és látszólag a telefonon is működik, pl us market van meg minden, de a zenelejátszás csempéje nem veszi fel az albumborítót egyelőre (rendesen tagelve van), és lock screenen sem jeleníti meg az előadót. Csak sima újraindítás volt. Régió meg minden angol a telefonon. Ötlet?
-
Dave™
nagyúr
válasz catroot #10001 üzenetére
Ez azért ebben a formában nem igaz, én többször is használtam már, hibátlanul ment. Az, hogy nem fut a háttérben persze erősen limitálja, ez igaz, de amit tud azt hibátlanul tudja. Annyi a lényeg, hogy te hívd a másikat, ne fordítva, és ne wp7-es telefont hívj, vagy előtte jelezd ezen szándékod De ettől még nem használhatatlan.
-
Dave™
nagyúr
válasz Akron99 #10198 üzenetére
A kontaktokat jan 31-ig igen, de érdemes lenne migrálni outlook-ba, illetve most már van rá külön alkalmazás is. Emailek menni fognak később is, csak a push nem, tehát 15 perces automata szinkronizációval, vagy manuálisan lekérdezve, imapen keresztül. A kontaktok meg a naptárak a szívás, de január végéig egyszerűen megoldható a dolog, később meg valószínűleg lesz rá frissítés.
-
Dave™
nagyúr
A másik topikban írták a Mango-nál bevált force update módszert, nekem ezzel elindult Lumia 800, T-mobile.
-
Dave™
nagyúr
Erősen gondolkodom a 920/925 beszerzésén. Tisztában vagyok az eltérésekkel, és ár/értékben a 920-at tartom jobbnak, de a 925 jobban tetszik, illetve jobban kézre esik a vékonysága miatt. A 920 a 32GB miatt szimpatikus, illetve a polikarbonát jobban tűri az esést, a 925 pedig a külsőn kívül a kontrasztosabb kijelző miatt, bár a pentile miatt kicsit kár. Lumia 800-ról váltok. Az újakat nem hiszem, hogy van értelme megvárni, lévén elég drágák lesznek és nyárnál előbb nincsenek itt. Észrevételek ezzel kapcsolatban?
-
Dave™
nagyúr
válasz tomboy0013 #34011 üzenetére
Jól közelítetted meg a kérdést A 925 felé húzok, de ha lenne nagyon jó áron 920, akkor lehet elcsábulnék. Valahol olvastam, hogy 11 szinten lehet állítani a 925 kijelzőjét, tehát elvileg elég jól testreszabható. Persze túlszaturált, meg pentile, de bejön a kontraszt és a teljes fekete fekete. De ha lenne jó áron 920... a külső hamgszórója jobb a 925-nek, nem? A Lumia 800-é nagyon rossz, a korábbi Omnia 7-em sokkal jobb volt. Mivel a 920-nak is hasonló a kialakítása, kicsot félek tőle. A 925-é viszont jobbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Diego! #34398 üzenetére
Nem fog lefagyni net nélkül, viszont egy okostelefon esetében sok mindenről lemondasz, ha nincs hozzá neted. Ez független attól, hogy WP, Android vagy iphone, mindhez "kell" a net ahhoz, hogy 100%-ban kihasználhasd. Net nélkül sok alkalmazás értelmetlenné válik, vagy korlátozott funkcionalitású lesz. De játszani pl. ugyanúgy tudsz sok mindennel, ha az érdekel.
-
Dave™
nagyúr
Tegnap a night shopping akció keretében sikerült vennem a MM-ban egy Lumia 920-at 76500-ért Csak a Lumia 925-nél jelzi ki a névjegy alatt, hogy Lumia Amber (sárgán) vagy Lumia Black (feketén)? Mert frissített tegnap sokat, és vártam ezeket, mert nem ismerem a verziószámokat, de nem akart megjelenni. Onnan tudom, hogy black van rajta, hogy mennek azok a Nokia alkalmazások, amiknek ez előfeltétele.
jockas: köszi!
savoo: ott se jelzi, néztem De frissítem az appokat is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Megkimélt Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB Szürke szinben, garanciával
- Redmi Note 7,Duál Sim,4/128GB,Szép Állapot!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete szinben, garanciával!
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér szinben, kártyafüggetlen, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen