Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
AI segít tanítani az olasz iskolákban
it Úgy érzik, hogy le vannak maradva az IT-s képzettségben, ezért AI segítségével javítanának az olaszok az oktatáson.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VZT
tag
válasz Francia91 #73938 üzenetére
Nem is fogja igényli a sok appot, mert neki ez nagyon új, és bőven elegendő lesz a gép relativ komplexitását elsajátítani (touch screen, fényképezőgép is egyben, meg minden más). Ebből a szempontból a 8 Gb belsőtárhely is rendben van. Nem fog nagy játékokat, meg semmi agyleszívó programot használni. Az offline térkép az nagyon pozitív, és ha lenne ilyen fordító progi, akkor kvázi más nem is kell.
mindig más
-
spider80
őstag
válasz Francia91 #73975 üzenetére
Egy S6-hoz hasonlítva sajnos az. De ez szerintem a rendszer felépítéseből adódóan így is marad. Androidon gyakorlatilag folyamatosan fut a hatterben az rgész program. Így kb 0.1 mp alatt nyílik meg a program,amiben már ott is az új üzenet. Wp-n csak értesítést kapsz üzenetről,de mikor elindítod a programot,akkor szinkronizalja le az egészet. Ez néhány masodperc. Nagyon messze van a 0.1től.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz Francia91 #74051 üzenetére
Hangerő le+kikapcsológomb hosszan?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
csabyka666
addikt
válasz Francia91 #74138 üzenetére
A gyári FB klienssel tudsz kommentre írni, és egy hosszabb beszélgetés nem lesz érthetetlen, mert össze vissza adja be a komment kommentjét!? Ne csináld!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
válasz Francia91 #74145 üzenetére
Most néztem meg asztali böngészővel párhuzamosan, de telón nálam olyan, mintha az összes komment ki lenne terítve, és így értelmezhetetlen, mert nem látom, melyik hova szólt hozzá.
Pedig friss.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
addikt
válasz Francia91 #74148 üzenetére
Operát feltelepítettem, és töröltem is le. Fagy, kilépked. Symbian-on tökéletes volt. Sajnálom, mert azt szívesebben használnám, de nálam botrányos a 820-on.
-
Postas99
senior tag
válasz Francia91 #74363 üzenetére
Szerintem próbáld meg a lumia 822-t. Nekem is az van. 1gb ram 16gb tárhely+microsd ,8mp kamera + vaku 4.3" képátmérő.
Ha esetleg wm10 is érdekel akkor ez második körben megkapja a frissítést.
Plusz minden Verizon modell gsm független.Win10 ezen már fent van. Jól megy igaz. Mikro lagg van benne.
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #74363 üzenetére
Akosnak
Hogy konnyebben donthes[822/735/928]
Hasonloan sokat toprengtem mint te , de a qsd s4píus miatt lemondtam a regebbi keszulekek beszerzeserol gondolvan a w10-re. Igy lett 735 mert a meret sokat szamit.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #74368 üzenetére
Az 1020-hoz semmit se lehet hasonlitani , mert az egy telefonnal szerelt, kompakt fenykepezogep ... vannak a kameraval szerelt mobilok es van a 1020,808 ,sams g zoom,e keszulekek mellett a tobbi csak jatekszer.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
StLui
veterán
válasz Francia91 #74941 üzenetére
én még soha nem jártam 3 év alatt abban a menüben, (szinte soha nem állítgatok semmit a telefonokon), ezek szerint hozta a beállítást, ami gondolom 8.0 alatt gyárilag így volt, a 8.0-ból nekem?
Megkerestem most a beállításokban, nekem az szürke, nem kapcsolható, és nincs semmilyen egyéb billentyűzet telepítve.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
maximilian4
addikt
válasz Francia91 #75092 üzenetére
(#75096) bogyo112
Igen, közjogilag. Tudom az időpontot,...de én még máig nem fogadtam el és nem is fogom. Mikor a barátaimmal megyek ki, akkor sem úgy tekintünk a dolgora h Romániába megyünk, hanem Erdélybe. Az erdélyi sem Románnak vallja magát...amit meg a román politika művel kint, ne is beszéljünk róla. Na mind1..."lesz még Erdély Magyarországé".
[ Módosította: MurdR ]
Maxi
-
SOAD19
addikt
válasz Francia91 #75675 üzenetére
Sokszor hagytam, nem vettem észre, hogy teljesen lemerült kikapcsolásig. Lehet ez nem tett jót neki. Majd valamikor elviszem szervizbe, még van pár hónapom, júliusban lesz két éves... Halogatom, mert nincs póttelefonom. Meg először egy másik, hasonló teljesítményű töltővel akarom ipróbálni, hátha csak a töltő adta be az unalmast.
[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
-
consono
nagyúr
válasz Francia91 #76300 üzenetére
Megy a Here Drive+ is és ott a beépített Térképek alkalmazás ami szintén tud hangos navigációt. Meg persze a Store-ban a Sygic, Navigon, stb.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Francia91 #76328 üzenetére
ez mondjuk jó kérdés...
ugyan is nekem a lumia 532-ről csak a névjegyeket volt hajlandó átvinni, mást nem is ajánlott fel a lumia 550-re, win 10-re...
szidtam is mint a bokrot
bezzeg visszafele mentek az üzik, amire pont nem volt szükségem hogy a win 10 bemutatkozó üzit átnyomta a lumia 532-reui: szép ez a win 10, de egyenlőre csak szép, nekem még nem igazán hasznos...
viber alatt néha "ugrál" a kép és nem tudok írni (csak újra indítás segít rajta), van hogy nem jön fel a gépelő eszköz
nem megy a win 10 alatt az otp bank smart, sem a mobil vodafone alkalmazás sem, pedig már cisnltam visszaállítást...
remélem azért idővel rendbe rakják, mert én nagyon szerettem eddig a WP-t
a facebook alkalmazás úgy xar ahogy van, viszont ha nem engedem neki hogy lefrissítse, akkor megy rendben a régi verzió
egyenlőre ennyi ami nálam eljött, de majd szaporodik ez még, bizakodó vagyok[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
spider80
őstag
válasz Francia91 #76328 üzenetére
A vásárlást a microsoftos fiókodhoz köti. Amíg azzal vagy bejelentkezve, addig a vasárolt dolgokat ingyen letöltheted bármikor. Ha masik telefonon jelentkeznél be ezzel a fiókra,arra is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Francia91 #76333 üzenetére
Jaja, igazad van. En is igy voltam vele, de sajnos haldoklik a lumia 532-em... Lassan megy gariba. Ezért venni kellett másikat es hat gondoltam a jövőre
Meg van mit javítani a win 10en, de szerintem rendben lesz ez, csak győzzem kivárni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Francia91 #76764 üzenetére
De nem csak az autós navi miatt szopás a hír. A Transit évek óta megszokott app nálam is.
Azért egyre kalandosabb a WP user élete. Eddig volt az, hogy adott app csak ios és droid. Most már házon belül is fasza dilemma lesz maradni 8.1-en vagy frissíteni 10-re, rendesen egyik se lesz támogatva.
-
SOAD19
addikt
válasz Francia91 #76991 üzenetére
Így jártunk! Nekem már az upgrade advisor letöltését se engedi. A közeljövőben tervezem beadni szervizbe mielőtt lejár a két év, hátha nem javítható és hozzám vágnak egy 950-est.
Pedig, arról volt "híres" a wp, hogy elég kis hardverigényű... Azért talán a 1020-asunk még megkaphatta volna, vagy lehet a 10-es már jóval hardverigényesebb?! De, hogy miért kellett anno hitegetni az embereket, hogy a nagy többség meg fogja kapni a 10-est is. Nem kellett volna kijelenteni anno, és most nem venné az ember zokon a dolgot, de így.Sírás OFF!
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
SOAD19
addikt
válasz Francia91 #77057 üzenetére
Te például nem rég vetted a telefont, és talán annak tudatában is vetted meg, hogy megkapja a 10-est. Sokan voltak így, hogy kicsit régebbi telefont vettek, mivel úgyis megkapják a 10-est. Sokszor olvastam itt a fórumon is, hogy nyugodtan megveheted xy telefont, az is meg fogja kapni. Ezért is írtam, hogy nem volt szerencsés anno olyan határozottan kijelenteni.
Anno az ingyenes világszintű offline navigáció miatt, jó kamera miatt, illetve mert az előző telefonom is Nokia volt vettem meg ezt a telefont. A Here is kár, hogy eltűnik, szerintem a német auótgyártó trió szabatolta volna, hogy minőségi lesz a Here térkép állománya.
Lehet jövőre kipróbálom az androidot, bár nagyon tetszik ez az élőcsempés dolog, nem tudom, hogy tudnám szeretni az androidot.Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
törölt tag
válasz Francia91 #77204 üzenetére
holott jogos, a 1320 meg még a 1020 felett van...na mind1... de amúgy pofátlanság tényleg hogy a 435 a 2magjával(csupán 2x1.2GHz) megkapta a 10-et... tehát oda jutottunk hogy ez marketing fogás miatt csinálta az MS, nem a hardver volt az ok amiért nem, hanem azért mert régiek az új telók meg nem fogynak...
Zsoltifree: az nem bug...az normális, nekem anno a 930on is ott volt, a 1320on ii, meg most a 640en is ott van
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz Francia91 #77204 üzenetére
A 435 szar volt így is, nem ront a helyzetén a frissítés. A 925 920 1020 triot pedig tonkrebaszta, nem fut rajta közel sem úgy, mint egy 8.1. Bumm. Használjátok insiderkent, ha mégis szoptatni akarjátok magatokat vele, ennyi a megoldás. Ebben nem tudom, mit lehet ertetlenkedni. Egy hétköznapi fickó ha kap egy frissítést a jól futó telefonját egy nap, nagy örülve felrakja, majd aznap délutánra a kva anyjaba kívánja az egészet, az kinek jó? Se az MSnek, sem a usernek. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Francia91 #77262 üzenetére
Öreg hardver modern harver, jó tesz a merkatingnek...amúgy vicc hogy krait soc jobban pörög mint a cortex, a dead trigger 2 szépen ment a 1320on medium-ban, a 640en meg low-ban akadozik...modern hardver valóban, bár azt észre vettem hogy az új instagram bétában a 640en szépen játsza a videókat, a 1320on meg darabosan...érdekes eltérések...
-
törölt tag
válasz Francia91 #77266 üzenetére
L1020 MSM 8960 Snap S41.5 GHz dual-core Krait, Adreno 225
L640LTE MSM 8926 Snap 400 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 ,Adreno 306(Wikipédia szerint 305)A gond szerintem az utasítás készlettel van, a SoC között 1 év és rengeteg fejlesztés áll, ennek okán a 1020 és hasonló technológiás SoC-ok nem kezelnek bizonyos Architektúra utasítás parancsokat amiket használna a Win10. De a felhasználó élmény rendes kiszolgálásáért viszont a GPU felelős ami a 1020-ban csak egy 225-ös míg a 640-ben egy 306-os Adreno grafikus chip felel, erősebb GPU jobb felhasználói élmény jelent, anno nagyon robbantott a Nokia a 1020-al, de csak a kamera miatt, állítólag nagyon szép képeket készít, pályáztam régen egy 1020-ra. De ha a hardvert nézzük a mai kor és technológiákhoz mérve, sajnos már elavult, komolyabb 3D-s játék futtatására alkalmatlan már a GPU, bár a 640-é is, de azért erősebb mint a 225.
ez majdnem hasonló mint ha összehasonlítasz egy intel core2quad és intel i3-at vagy i5-öt, mind kettő 4mag, de az i széria jóval fejletebb és gyorsabb műkűködésre képes.
Windows Phone antutu-t meg hagyjuk... csak van de semmire nem jó, 3D teljesítmény nem mér ami nagy hátrány egy ilyen tesztben... matematikailag lehet hozza ugyan azt a pontszámot, csak az sem mindegy hogy mennyi energiát fordít rá... amúgy az igazi CPU teszt az egy FLOPS teljesítmény mérés, ez az úgymond lebegő-pontos matematikai számítás....ilyen teszt applikáció meg sajnos nincs windows-ra
a WP Bench Free-vel is teszteld le...
640LTE win10mob .164 235,01brownus: a Nexus 5 még a Android(7) N bétát is megkapta
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen