-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz gelbelex #70098 üzenetére
A 2. kérdés és a végkövetkeztetés között nincs összefüggés. A WP-nek teljesen mindegy, hogy natívan vagy portolva nem írnak a nagy fejlesztők programot windows-ra.
Ettől függetlenül a felhasználóbázis a döntő a legtöbb fejlesztőnek, ha sok a wp user magas az exkluzivitás ára.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
Ha sms-t küld, az tiszta sor, jön az sms csengőhang. A nem fogadott hívás, ha úgy működik, hogy egyet csörget, majd bont, akkor lehet azért nem hallod, mert nekem pl. egyet rezeg, aztán jön a csengőhang. Szóval mire kezdődhetne, már vége is a hívásnak.
Olyan tuti nincs, hogy nem fogadott hívás értesítési hang.
De az értesítési központban nézd meg, mi van társítva a hívásokhoz. Hátha valamit pluszba hozzá lehet adni.
-
Polllen
nagyúr
válasz Zsoleszhun #69379 üzenetére
Mert akit az érdekelne, az szatyorban él & nem találja meg a többi topikban
-
Polllen
nagyúr
válasz Zsoleszhun #69377 üzenetére
Kapaszkodj, ez Windows Phone topik... Gondolom a 60 win10-zel foglalkozó topikot nem találtad meg...
-
Polllen
nagyúr
válasz d@minator #69338 üzenetére
Egyet csörög, majd foglaltat jelez. Ahol a tiltást beállítottad, semmit sem látsz belőle alapértelmezetten, sms-ből sem. Csak ha bemész a szűrőbe és ott mutatja, hogy van új. Ott az sms-t is el tudod olvasni.
Illetve lehet értesítést is beállítani a szűrés mellé. Ha kikapcsolod a szűrést, a kiszűrt hívások és sms-k nem kerülnek vissza a normál helyükre.
-
Polllen
nagyúr
válasz tomboy0013 #69331 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a már meglévőket csak egyesével outlook.com-ra belépve.
-
Polllen
nagyúr
válasz Micsurin #69299 üzenetére
Ha a bal szélső ikonról beszélünk, akkor az a sim locked.
Jellemzően restart után van. A környezetemben több 520-620 is sportot űzött a random restartokból, céges telóknál le is cserélték újabbra mindet.
Lehet sw, hw, nem valószínű, hogy ránézésre bárki is meg tudná mondani, mi okozza.
-
Polllen
nagyúr
válasz zsolt734 #69160 üzenetére
A cégnév megjelenítésre nincs tippem, nem jöttem rá, hogy lehet, ha lehet.
Keepass-hoz:
WinKee (ezt használom offline adatbázissal, mert semmi extra jogosultságot sem kér, reklám sincs)
7pass Ebből van fizetős is, működik - elméletileg - felhővel is"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Ateszpapa #69153 üzenetére
Én tegnap kíváncsiságból felraktam egy lumia 925-re. Itt napi használatra necces. Lassú és gyári appok lefagynak, esetleg restartolják a telót.
Innen letöltöd a windows recovery tool-t, elindítod, rádugod a telót a gépre és megnyomod a nagy restore gombot. Aztán mindent megcsinál magától és közben töröl minden adatot.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Az mennyire feature, h hr után a backuphoz a kezdő beállításoknál authenticator kódot/hívás/sms-ben küldött kódot kér, de nem férek ezekhez, mert a varázslóból nem lehet kilépni?
Mi a megoldás? Mert pl. E-mail opció nincs, amihez hozzáférnék máshonnan. Kiválasztottam a mégsem kérek helyreállítást, de legközelebb?
-
Polllen
nagyúr
Köszi urak. Restart után jó lett. Elég furfang.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Ismerősöm addig mókolt egy 830-n, amíg a back button-ra nem visszalép a menüben egyet, hanem az alkalmazás bezárás jön be azonnal, mintha hosszan nyomná...
Van ilyen beállítás vagy kiakasztotta a rendszert?
-
Polllen
nagyúr
válasz Partyface007 #63608 üzenetére
Ez ennyit tud, nálam általában 5-10 perccel később jelez, mint az android, BB, iOS megoldások. Az asztali e-mail kliens pedig még lassabb.
-
Polllen
nagyúr
Én csak az alapján vázoltam egy lehetőséget, amit a multiknál tapasztaltam eddig. Nem igazán ismerek sajnos olyan céget, akit ne a profit érdekelne. Ha így akkor így.
Asztali környezetben a háttérbe szorították a csempéket.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz szőröscica #55990 üzenetére
Power gomb + hangerő le. (azt hiszem, de ha nem menne, akkor hangerő fel)
-
Polllen
nagyúr
válasz T.Peter #52199 üzenetére
A programok egy része arra jó, hogy a készüléken található file-kat megjelenítse/lejátsza.
Ha ilyeneket használsz, hogyan szeretnéd kezelni őket? Fix helyre menti őket a rendszer és/vagy a programok scannelik és indexelik mindig az összes és teljes meghajtót?
Pl. e-mailben kapok egy doksit és egy audio jegyzetet. Ha már nincs rájuk szükségem az egyiket törlöm az office app-ból a másikat meg a zenelejátszóból? Vagy rádugom egy pc-re, hogy töröljem őket? Nem tartom kényelmes megoldásnak.
Ios - ha minden igaz - még mindig nem engedi a manuális zene törlést ha ne adj Isten kell a hely a telón...
gyurkikrisz
Ha egy progiban be tudod tallózni, akkor már lényegében van file kezelő.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz junior11 #52196 üzenetére
Igazából az egyik következik a másikból. Ha nagyobb lenne a felhasználótábor (nagyobb lenne a bevétel), jobban odafigyelnének, hogy mit adnak ki a kezükből. De jelenleg ios meg android mellett kicsi a piac.
Szóval első sorban m$ és a gyártókon múlik, hogy mennyire tolják a wp szekerét.
-
Polllen
nagyúr
válasz junior11 #52181 üzenetére
Igen, több olyan külső progi is van, ami sokkal többet és jobban tud más platformon, mint wp-n. Plusz, ha valamelyik gyári nem jön be, ott le tudod cserélni.
A skype mondjuk pont nem ilyen, mindenhová a modern felületes nulla funkciós verzió került. De egy spotify vagy viber esetén már kispórolnak dolgokat (meg még lehetne sorolni, hol). És verzió frissítések is lényegesen lassabban érkeznek.
Ember függő, hogy ez most valóban hiányzik-e vagy sem.emvy
Ez a "ne legyen file kezelő" nagy butaság.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Az első nem megy nokia készüléken
BT fájl átvitel elméletileg van
Zune már nincs, helyette usb-n lehet másolgatni
Hívás/fogadással nálam soha sem volt gond
Multitasking van, bizonyos programok futhatnak a háttérben és ezeket felül is bírálhatod
A wp-s viber hajlamos köhögni, néha késnek az értesítések, de ez nem csak viber-nél van így, a többi csevegővel is előfordul itt
Google címjegyzék működik rendesen, de ha nem az ms által használt (vagy beazonosítható) kategóriák vannak beállítva, megeshet, hogy nem látod a telefonon (pl. több embernél előjött, hogy nincsenek meg a telefonszámok a nevekhez)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
Polllen
nagyúr
Akkor jó, azon morogtam, hogy a gyárival nem tudok képet szerkeszteni a camera appból, de ha a creative studio fent akkor, megy minden egyben. Amúgy a galériából szerkesztés mindig rá fog kérdezni vagy lehet alapértelmezettet választani?
-
Polllen
nagyúr
Üdv,
az mennyire normális, hogy L925-n DP 8.1-n galériából megnézve engedi a képeket szerkeszteni, de a nokia camera-ból megjelenített képre meg feldobja, hogy telepítsem a nokia creative studio-t?
Szeretem én a nokiát, de nincs valami all-in one megoldás erre?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Bandi8bácsi #46826 üzenetére
+1. az óriás mobil miatt amúgy is zrikálni fognak.
-
Polllen
nagyúr
válasz F.B.I. #46820 üzenetére
Nekem kis kezem van, kb. a 65 mm szélesebbnél készülékeket már problémásan tudom egy kézzel vezérelni. (Igaz wp-nél a nagy csempék miatt az L925-l elvagyok, de a széle necces pl. evernote-ban)
Használtam galaxy note-t, ~83mm, esélytelen volt az egykezes használat. Néha nagyon zavaró tud lenni (nehéz szatyor a kézben és próbáld meg felvenni és egyebek), de netezni nagyon jó volt.
-
Polllen
nagyúr
válasz bluemirage #45689 üzenetére
Nem kell, itt is többen 8.1 DP telepítés után tolták serényen a factory reset-t, mert különböző gondjaik voltak.
Nincs új a nap alatt."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
A telefonnak (platformonként ) és a webes verziónak külön-külön alapértelmezett notebookja van. Skydrive-ból tudod törölni, de amint megnyitod az adott platformról a progit, azonnal hozza létre.
Nagyon imádtam, amikor az ipad, az androidos mobil és a webes alkalmazás is létrehozta a saját ****t és az alapértelmezéseket nem lehetett megváltoztatni... Nem tudom, hogy azóta javították-e, evernote-ra tértem át.
-
Polllen
nagyúr
válasz horgászfan #42067 üzenetére
A push üzeneteket ne keverd a VOIP-l
-
Polllen
nagyúr
Már régen volt téma a push értesítés, uh az elmúlt időszak tapasztalatai:
- viber néha jó, néha késik 5-10 percet, néha késik sokkal többet
- MS account a telefonon ha pár órát nem használom a mail app-t, kb. standard 5 perc késés. Ha megnyitom, akkor utána pár óráig jó, majd újra beáll erre az 5 perc késésre (ennyit arról, h tuti a viber szolgáltatás a fosna)Akkor érdekes amikor itthon vagyok, ugyanis ha jön egy üzenet a fenti két accountra a nexus 7 jelez először, aztán rá 1 másodpercre a BB Z10-m és a wp-s mobilom... vár... vár... aztán mikor már árkon-bokron túl vagyok mindenen, a wp-s készülék is jelez. MS account-nál ez sztem tré... És win 8.1 pro-ban a metro-s app ugyanígy nem jelez azonnal.
Így kell a user kedvét elvenni az egésztől. Végülis mi másra használnék egy mobilt, mint kommunikációra.
-
Polllen
nagyúr
válasz meszike91 #41432 üzenetére
"És itt még gyorsan eloszlatnék egy tévhitet. A Preview for developersben megkapott frissítések végleges termékek. Nem béták, nem tesztverziók. Ezek pontosan ugyan azok lesznek, mint amit hetekkel vagy hónapokkal később bárki letölthet, mint frissítés a telefonjára."
Remélem ez nem lesz igaz az itt olvasottak alapján.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
Amatőr kérdés, de egy mp3-t hogy lehet elküldeni windows phone-ra wireless? Átdobtam a csengőhangot e-mailben, de a célszemély azt mondja, meg tudja hallgatni, de le nem tudja tölteni...
Nem találja a megfelelő menüpontot vagy nincs is? Ha
skydriveoutlook-n megosztom, azt már le fogja tudni tölteni közvetlen a telefonra?"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz b4zsi- #31006 üzenetére
A beamer, ha jól tudom, böngészőből megy vagyis, ha az okostv tudja a html5-t, akkor menni fog.
Gondolom a böngésző sebességével.A klasszikus tükrözés wifi direct/miracast/airplay szokott lenni.
Szívesen megnézném, mit tud mondjuk.
-
Polllen
nagyúr
válasz Oppenheimer #22738 üzenetére
Akkor tényleg nem értem, hogy mit csodálkozol...
-
Polllen
nagyúr
válasz Oppenheimer #22734 üzenetére
Isten hozott a wp világában. Ez benne a jó, nem zavar össze a sok új funkció.
-
Polllen
nagyúr
válasz Oppenheimer #21894 üzenetére
Itt soha sem lehet tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!