Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
-
Full-size AT formai tényezőjű gépház restaurálása.
lo Már volt egy sikeres gépház felújítás korábban [link] , most egy teljes méretű AT gépház került sorra.Egy IBM klón...
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Adott egy Omnia W és a használója arra panaszkodik, hogy a FB üzeneteket nem kapja meg (be van kapcsolva a FB chat az üzenet alatt).
Ötlet?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz batai15 #1447 üzenetére
Értem, hogy szar... de nekem tavaly nyárig volt egy évig egy Trophym, és a Mango után majd minden üzenetet megkaptam azonnal.
Az illető idén nyáron vette, de neki szinte sosem megy ez a szar, ha meg a FB-ra meg az a desktopon, akkor meg látja, hogy üzenetei vannak.
Azért remélném, hogy a WP8-ban ez jobb lesz majd.
Apropó, ma van a nagy nap.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
-
Blyan
félisten
Na bazz, nem mondod, hogy a középkategóriás WP8 már nem támogatott minden szempontból.
Basszus, egy mára fos 3GS 256MB RAM-mal is tudja futtatni még a legújabb 3D-s játékokat, más kérdés, hogy emellett szinte semmi mást.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #1623 üzenetére
Én még nem jelenteném ki. Csak a legnagyobb bajom az, hogy várni kell rá. :S Pedig most van lehetőségem továbblépni (céges támogatást élvezve ), és létező WP8 alternatíva helyett akkor i5 lesz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #1625 üzenetére
Azt mondták, de én kételkedem ebben. Szolgáltatónál franc tudja mikor lesz. Ráadásul én Lumia 920-ra tenném a voksom. A 8S kiesik a RAM miatt, a 8X meg kisebb kijelzővel akkora, mint a 920.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #1628 üzenetére
Annyira nekem sem érne meg, bár ki tudja, ha meggyőző lett volna a demonstráció és a bejelentés, akkor talán.
Most költöttem el 130-at egy i4S-re, szóval akár lehetett volna WP8 is. De még mindig sok a kérdőjel sajnos.
Arról nem is beszélve, hogy lehetőség sincs egyelőre a kipróbálásra sem, nemhogy a vásárlásra.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Franc, még mindig a Nokia csinálja a legkívánatosabb WP készüléket.
Bakker milyen feketéje van a kijelzőnek? Pedig nem Amoled a cucc, nem?(#1707) csoki46
De ez csak a duma, valójában valami IPS cucc, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Gabesz77 #1710 üzenetére
Igazad van, de amit meg kell tudni érteni, hogy a VALÓDI különbségek, még csak ezután fognak kiütközni. Nézd meg félév múlva, mi az amiben különbözik majd a WP7.8 a WP8-tól.
Amikor majd jönnek az alkalmazások, amiketa. hiányoltál
b. bár megvoltak, de szarul és vagy nem megfelelően működtek.Szóval. ma még nem tűnik marha fontosnak a váltás. De minden nappal ez egyre erősebb lehet.
A legnagyobb genyaság, hogy nincs teljes értékű update a legalább a 2. gen készülékekre. ÉS persze lehet dumálni, hogy a hw meg izé, de eleve ott elbaszták, hogy a 2. gen alig különbözött a 1. gentől - másként fogalmazva, hogy nulla volt a hw követelmény bővítése, vagy ha volt is, az inkább csak lefele ment, felfelé nem nyitott egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Gabesz77 #1712 üzenetére
Nem nagyon volt lehetőség alkalmazásokat csinálni, amíg nem volt mire elkészíteni azt. Lassul a WP7.x bővülés, jelentősen. Viszont a WP8 alkalmazások készítése, frissítése, stb viszont a következő hónapokban ugrásszerűen fog nőni.
(#1713) Rage47
Egyszerűen nem tudom miért zavaró ez. Nekem nem volt vele problémám egy évnyi WP7 használat során sem, és az elmúlt 4-5 hónap iPhone tulajdonlás alatt sem okoz gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Szerintem nem meglepő. Elég jó modulok vannak a mai csúcs telókban (a jó képeket is csinálnak verőfényes napsütésben), sokat nem lehet nyerni ilyen kis cuccal, mint amit a 920-ban van, legfeljebb a zajszűréssel lehet játszani.
A lényeg a kisebb fény melletti képalkotásban van, ott meg elég jó Lumia.Amúgy sok sample képet nem csináltak.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #1795 üzenetére
Ez teljesen normál ár, nem értelek. Ami gáz, hogy 8K előfizetésre is 95ezer a cucc. Na az genyaság, de alapelőfizetésért (1890 forintos havidíj mellett) 128.000 nem drága szvsz egy 8X-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Srácok, kéne egy kis segítség:
Adott egy WinXp, a netet - laptopról van szó - kellene megosztani a telefonnal.
Tehát laptopról a telefonra, nem fordítva.
Megoldás?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Mathematics #1936 üzenetére
A Nexusok és a JB variánsai teljesen jók és jól használhatóak. Ritka a FC, a lassulás se gyakori. Aki droidot akar, az így gondolkozzon szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #1938 üzenetére
Nem mondtam, hogy a többin gyakoribb, azt, hogy ritka. Utalva arra, hogy a puritán, direkt hw-re tesztelt android változatoknál nincs jobb. Márpedig a Nexusok ilyenek. Szerintem ha valaki nem a kivagyizós csúcshw-re gerjed, és/vagy le tud mondani a gyártók felhasználói felületéről (amit nem tartok lehetetlennek, mert a ICS-től kezdve a stock android tök jól néz ki) akkor Nexusra tegye a vokság.
De ez nem ide való.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #1942 üzenetére
Szerintem azért tegyetek egy próbát. Az android mindig csak android marad.
-
Blyan
félisten
Látom, forradalom vagy lázadás készül. Mindenki lemond a WP8-róla, Android javára. ? Ez azért epic fail...
Főleg annak fényében hogyha félkész WP7 mellett meg mekkora kitartás volt.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
De pont a fő es keményvonalas WP felhasználók elegedetlenkednek.
Pedig most sem tudni semmit a WP8-ról. Akinek eddig jo volt, annak a WP8 is jo lenne.
Ami az alkalmazásokat illeti, azok meg most kellene hogy felfussanak, amelyek használják az új es eddig elérhetetlen apikat.Megmondom őszintén, nekem egyre jobban tetszik a WP8. Jövőre egészen biztos beszerzek egyet.
Android nagyon jo lett mostanában, de továbbra is Android marad. Rondak es egységtelenek az alkalmazások. Annyi változott hogy mára mar nem döcög. Hurrá! De nekem ettől még csak kényszerű alternatíva lehetne.Emvy:
Maximálisan egyetértek. Ha most meg meg lenne a WP7-es telefonom, akkor meg nagyobb valószínűséggel maradnék.
De nekem hamarabb kellett egy használhatobb választás.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #1981 üzenetére
Ha most állnék telefon vásárlás elott akkor nem várnék vele egy évet. Sőt, van lehetőségem (lesz talán) céggel vetetni egy i5-t, ha most kapható lenne a Lumia 920 akkor komoly dilemma lenne belőle.
Ami az iphone mellett szólna az az hogy mar féléve azt használok.
De ha most WP-m lenne akkor sokkal inkább arra dőlnek a mérleg nyelve.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Szerintem önmagában a 920 egy legalább 8,9/10-es telefon. Ami miatt nem kapna jobb értékelést a súlya es a bovithetetlensege, es talán az akksi. Ha ez androidos lett volna igy es ilyen értékelést kapott volna.
De nem az, ez egy WP8-as telefon.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #2029 üzenetére
Ha mar a platform támogatja a bővítést akkor vétekl kihagyni szerintem.
Lehetne picivel erősebb akksi is benne.
A lényeg azon volt, hogy mi az ami nálam mínusz pont lett volna, ha értékelnem kellene.
Es ezzel ellentétben a the verge miként értékelt.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #2031 üzenetére
Szerintem kártyája válogatja. Alapvetően egyetértek Veled, de objektíven nézve, ha van SD kártya támogatás, akkor egy ilyen zászlóshajó tudja, mert ez elvárható.
2100, 2300, 3000-es gyári akksik is vannak.
-
Blyan
félisten
válasz polonic #2036 üzenetére
Szvsz +300mAh nem kevés. Amúgy nem mondom, hogy ez rossz, de talán pont az említett plusz még beleférhetett volna.
Mondjuk valamely cikkben szar üzemidőt írtak, de ki tudja ez mennyire valós. Mindenesetre azért jobb, mint a HTC akksijai.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
PhoneArena
ATIV S [link]
PROS
Very large screen
microSDXC card slotCONS
A bit too big for some users
Camera and camcorder could be better
Excellent8.5out of 10Not ratedHTC 8X [link]
PROS
Stylish looking design
Exquisitely detail screen
Affordable price pointCONS
Few worthwhile improvements with WP8
Lackluster low lighting photo quality
Weak internal speakerThe ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
A vicc az, hogy a WP8-ban pont javítva illetve pótolva van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen