Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceT
csendes tag
Sziasztok, az alábbiakban szeretném kérni a segítségeteket, ötleteket:
Van egy sima s24-em, Samsung store-ból, normális forrásból eredeti garival.Lassan éve úgy használom, hogy 1. sim saját, 2. sim céges (próáltam fordítva is)
Eddig vodafone+telekom volt - semmi probléma nem volt, most a cégest átváltottuk yettelre - azóta kb 10 hívásból 5-t kapok meg, de van hogy sokat gondolkodik, ha be is érkezik a hívás. Ami zavar, hogy semmi konzisztencia nincs benne, teljesen random a hiba, és nem csak 1 helyről van így. A one+telekom kombóval semmi gondom nem volt, a megadott kontakt annyit mondott, hogy nézzem meg másik telóból...
De nyilván nem véletlen használok 1 telefont, hogy kettőt ne kelljen cipelni, szóval meg sem néztem.
Valószínűleg e-sim lesz, jobb ötletem nincs, volt nyilván telefon kikapcs, sim cserélgetés stb.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Köszi! -
mhydas99
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2486 üzenetére
Igen, attol meg jelen van. Mar elleszek ezzel igy, 2 het mulva ugyis jon az uj rendszer, addig nem rugozok ezen. Ha utana sem lesz jo akkor kicsit kiganezom a rendszert...
-
nincsnév007
addikt
Én nem tapasztalok semmi ilyesmit. Frissitetétek az alkalmazásokat?
-
mhydas99
aktív tag
Nalam is ilyesmi van par napja. Amugy Youtube appban is, ha olvasnek kommentek alatti hozzaszolasokat, akkor nem üutat semmit. Aztan legorgetek a semmin, es ott vannak a koümentek, mint mikor a wordben 2 oldal kpzr beekelpdik egy ures oldal
Ugy vettem eszre hogy ez a Google Play Services szarakodasa, megint...
Jelzi, hogy van marciusi, ujra is inditom aztan marad februarin es azota csinalja ... -
diegho
nagyúr
Pár napja van egy bosszantó hibám a chrome-ban, nem tudom, hogy ez telefon vagy chrome miatt van. Ha 3-nál több lap van nyitva és visszamegyek az elsőre, akkor nem látok semmit az oldalból.
Az oldal be van töltve, mert ha beletapizok, akkor kijelöli a nem látható szöveget. Nyomok egy vissza gombot és azonnal lép is vissza az adott lapon. Mi okozza ezt?
-
mhydas99
aktív tag
válasz
AdamBatyam #2479 üzenetére
Nagy cegek sok boltot berelnek/tulajdonolnak, szamlakat fizetnek rajuk, rengeteg alkalmazottat stb...
Webshopok, amiknek csak 1 raktaruk van es max. 1 kis uzletuk, azok tudnak joval olcsobbak lenni, kb. 10 alkalmazottal.
Ha szamit a penz, szoba johet a hasznalt/felujitott okostelefon is. Tudom sokan odzkodnak tole, pedig a felujitottakkal max. annyi lehet a gond csak, hogy a vizallosagukat elvesztettek az akksicsere miatt (mar ha volt). Cserebe jelentosen olcsobbak.
Aktualis csucsot egyszeruen nem eri meg venni, 1-2 eves top telefon a legjobb vetel. -
zoger
tag
válasz
AdamBatyam #2479 üzenetére
Haverom aqua-ba vett egy tv-t. Meghibásodásnál derült ki, hogy nem magyar importőrön keresztül érkezett az országba így gyakorlatilag "bolti garancia" volt.
-
AdamBatyam
csendes tag
válasz
mhydas99 #2475 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igen az Aqua-ban még úgy megbíznék. Bár azt is feltételekkel kezelem, amikor egy oldal mindent is forgalmaz. Persze attól még lehetnek rendben a termékek.
Valószínűleg a nagy cégeknek (gondolok itt arra is, akiknek üzleteik vannak és országos médiában is reklámoznak) nagyobbak a költségeik is, és talán emiatt drágábbak a telefonok is.
De persze ez csak találgatás részemről. 🙂
Nem kevés pénzről beszélünk még az olcsóbb üzletek esetében sem, tehát nem szeretnék rosszba nyúlni, inkább megyek a biztosabbra, de érdekes látni ezeket különbségeket. -
mhydas99
aktív tag
válasz
AdamBatyam #2474 üzenetére
Aqua megbizhato webshop, igaz telefont meg nem vettem naluk. Planet viszont biztos szurkeimport, 3 ev garit nwm fog adni az tuti.
-
AdamBatyam
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata mobilos, vagy azt is forgalmazó webshopokkal?
Pl Aqua Webshop, Planet GSM...
Ez a kettő nemcsak webshop ugye, de szemmel látható mértékben kerül náluk kevesebbe pl egy S24 256GB tárhellyel, mint pl nagyobb ismert üzletlâncok vagy szolgálatató esetében (pl. Media Markt, Euronics, Alza, Telekom) a 124 GB - os.
Van ebben bármi 'buktató', vagy egyszerűen ennyivel olcsóbban tudják adni?
Köszönöm előre is a hozzászólásokat! -
fauv
őstag
Üdv !
Most vettem egy s24 plust, simán átköltöztem a 13T proról, de sehogy nem tudom az sms hagját beállítani, azaz egyéni hangot adni neki. Ez a xiaominál sima liba volt.
Segítsetek már, hol lehet egyáltalán az sms hangot beállítani, az értesítések hangjai ok, de az sms hangot nem találom.
Előre is köszi
-
Atomgoa
csendes tag
pár napja nálam a galaxy store indításkor végre nem dobja fel a napi 1 reklámablakot...nálatok?
-
sajby
senior tag
S24 keret nekem jobban tetszik mint az s23 lekerekített változata.Kettő közül az s24re szavaznék.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
Kiskopika #2458 üzenetére
S24 hiaba nem Snapdragon, erosebb. Emellett tobb AI frissitest fog kapni valoszinuleg, mint a 23 (pl. Video log, mint az S25-ben).
Meg 6 ev tamogatas lesz ra amint megjon az android 15, az S23-ra onnantol kezdve csak 2+1 ev.
Ha frissitesi idon belul eladnad hasznaltan, az S24-ert tobbet fogsz kapni.
Aztan napfenyben, nyaron erosebb a kijelzoje is.
Ha azert gondolkozol az S23-ban, mert Snapdragonos, akkor ne parazz, az S24 marha jol sikerult, akksiidoben kb. ugyanaz, mint az S23. Kicsit jobban is birja.
En is az S24-et valasztanam a 2 kozul kerdes nelkul, az is van -
hmatthew19
tag
Kint a márciusi frissítés
-
nincsnév007
addikt
válasz
playmaker90 #2457 üzenetére
én az s24-et választanám.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
playmaker90 #2457 üzenetére
Amazonon 499 ert megy a s23 az s24 meg 530.
Nem nagyon különbség de csak olcsóbb. -
playmaker90
lelkes újonc
Hali!
Német piacon(Media Markt) találtam új bontatlan kiszerelésben S23-t 530€-ért, illetve S24-t szintén bontatlan állapotban 550€-ért. Mindkét àr nagyon jó. Snapdragon miatt hiába 1 évvel öregebb teló jobban megéri a 23?
-
baitsee23
őstag
Használja valaki a gyári kábelt töltésre? Most láttam fotókat az Alin, hogy gyárinak mondott töltővel kábellel 24,3 W-tal tölt valakinek a telója. Mondjuk az nem látszik, hogy melyik modell. Nekem az S24 bármilyen töltővel, nem gyári kábellel max. 20 W-tal tölt. Gondoltam, hátha a gyári kábellel gyorsabb. Nem, mintha számítana, csak érdekel.
-
-
mhydas99
aktív tag
válasz
Kiskopika #2453 üzenetére
A jovo zeneje. De olyan lesz mint a jack dugo. Ha egy nagy bevezeti a fizetos AI-t, akkor az osszes tobbi is be fogja 1-2 even belul. Mindig ez van.
Szerintem az alap AI funkciok ingyenesek lesznek, max egy reklamcsikkal, a komolyabb funkciok meg fizetosek. De ez a Googlenel is igy van mar evek ota. Peldaul a komolyabb fotoszerkesztes a Google Photosban mindig is elofizuhoz voltak kotve... -
Kiskopika
senior tag
Azért kérdeztem így mert nem tudom még. Eddig nem volt Ai telefonomba, de ha sok bosszúságot okoz ha ki kerül mert annyira függ a rendszer tőle az zavarna.
Vennék egy s9 tabot is és igy teljes samsung rendszerbe csöppennék, mert jól hangzik a 7 év support.
De hanem, mert a samsung nagyon ugy alakitja hogy fizess, lehet inkább xiaomit választom -
tms+
aktív tag
válasz
Kiskopika #2451 üzenetére
én használom a Galaxy AI funkciókat, leginkább a weboldal összegzést, a szövegellenőrzést/átírást, a képszerkesztőt, ami egyébként nagyon ügyes lett mostanra.
amúgy az volt a mondás, hogy addig biztosan ingyenes lesz, szóval lehet, hogy utána is maradnak ingyenesek, vagy nem minden kerül be a fizetősbe, vagy ezek maradnak, az újak lesznek fizetősek. persze, lehet minden fizetős lesz.
szerintem jól integrált a rendszerbe, könnyen el lehet érni a funkciókat.
engem zavarna, ha minden fizetős lenne, mert a fent említetteket napi szinten használom, de nem akarnék ezekért fizetni.
az, hogy mennyire fájna a hiányuk, ezt te tudod, mert te tudod, hogy ezekre szükséged van-e.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, tervezem a telefon váltást és képbe került az s24. A kérdésem az lenne hogy mennyire van ez az AI cucc integrálva a rendszerbe? Olvastam hogy 2025 végétől fizetős lesz, mennyire fog ez fájni? Már mint az AI szolgáltatások hiánya.
-
Moherr
újonc
Sziasztok!
Most konfigoltam be az új telomat(Samsung s24) és azt tapasztalom, hogy mindegyik alkalmazásnak ugyanaz a hangja. A korábbi s21-es telomnál más hangja volt a messenger, gmail, viber alkalmazásoknak. Hol kell beállítani ezt? ( Már fogalmam soncs elöző telomnál hogyan oldottam meg)
Köszi a választ előre is. -
mhydas99
aktív tag
Ugy tunik haladnak a Samsungnal...
Most eleg erosen vizsgaljak az Exynos es IsoCell reszlegiket, mert veszteseggel mennek annak dacara, hogy mennyi penzt ontottek rajuk...meg persze teljesitmenyben sem erik be a konkurenciat...
Egy kis remenysugar, hogy egyszer talaln ezek is kivaloak lesznek...
Bar feltetelezem hiaba nagy a vilag, egy mareknyi ember erthet csak a mobilprocesszor tervezeshez/szenzorokhoz kivaloan, oket meg mar elhappoltak masok... -
kmarci25
veterán
válasz
sulyokferi #2442 üzenetére
A Copilot szerint igen. Kérdezd meg tőle és leírja, hogyan csináld. (Nem próbáltam ki...)
-
sulyokferi
lelkes újonc
Sziasztok!
Bixby Routines-ban van lehetőség bárhogyan is beállítani, hogy a Spotify offline mód bekapcsoljon?
Én eddig nem találtam ilyet, de nem zárom ki, hogy csak én vagyok ilyen béna.. -
nincsnév007
addikt
Hivatalosan is áprilisban jön a one ui 7
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Létezik olyan szilikon tok, ami nincs felül a hangszóró felett kivágva (amúgy nem is értem, tök felesleges), hanem egyenes?
Rendeltem már vagy 10 félet Aliról, Sheinról, de egyik sem olyan amit keresek.
-
Bass
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ 😀
-
Bass
addikt
Sziasztok
Elgondolkodtam egy S24-n találtam helyet ahol 200e ft az új készülék [link] és van ahol 300e felett van ugyan az a modell,mennyi most a reális ára,szabad megvenni onnan ahol 200e vagy valami átverés? Köszönöm -
versionen
csendes tag
Ma reggel jött egy frissítés, 302,78 mb.
Új vagy bővített funkciók.
Teljesítmény növelés.
Stabilitási és hibajavítások.
Biztonsági javítási szint 2025.02.01 -
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007 #2428 üzenetére
Kérdés, hogy melyik télen?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
baitsee23 #2426 üzenetére
Ne vedd készpénznek, biztos hogy csúszni fog, majd kitalálnak valamit, ráadásul ha már ilyen sokáig húzzák a frissítést akkor ennek hibátlannak kell hogy legyen.Retek sarsung szopatja a népet, más gyártó aki nem arról híres hogy gyorsan kiadja a frissítéseket lásd motorola még az is foglalkozik a tavalyi alsókategóriás készülékeivel. És nekem ne mondja senki hogy most ez így meg úgy mekkora változàs meg szegény sarsung dolgozik a frissítésen, nagyívben leszarják a felhasználókat, az a lényeg vedd meg 5-600 ezerét a telefonjukat.
-
baitsee23
őstag
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Viktor77 #2419 üzenetére
Egyetértek. Hagyni kell automatán a szabályzást és igen, tudok olyan emberekről akik indokolatlanul magas fényérőn használják, függetlenül a sötét-világos módtòl. Magukra vessenek...felfoghatatlan számomra, miért? Automata szabalyzassal is minden jól olvashato, látható.
-
baitsee23
őstag
-
Amikor érdekel valakit egy telefon, idejön a fórumába és megkérdi, hogy kibír egy napot? A válaszhoz nem elég annyi, hogy igen/nem. Tehát ha csak saját magadnak nem kell az infó, akkor persze, hogy nem nézegeted.
Nekem pl. annyira irritáló, hogy nap közben töltenem kell egy telefont, hogy ha nem bir ki 1 napot, akkor nem veszem meg. Az S23 üzemidejétöl tartottam, mert kicsi telefon, kicsi akkuval. Aztán végül eddigi legjobb üzemidejű telefonom lett. Ha csak 5 órát birna naponta, meg sem vettem volna.
Márpedig 5 óra sot-ot elég sok telefon tud és az nagyon sok embernek elég is egy napra. Nekem nem elég. Én sem bámulom állandóan a sot-ot, de néha amikor érzem, hogy nagyon jól bírja, vagy épp ellenkezőleg nagyon rosszul, akkor ránézek. És ezekkel a konkrét adatokkal segíteni is tudok másokat. -
zzola
titán
válasz
sulyokferi #2413 üzenetére
A kijelző idő időtartamát elég nehéz meghatározni, mert sok mindentől függ. Én pl. amióta okostelefon létezik, még soha nem néztem, mert minek? Mire mész vele? Ha reggeltől estig kibírja 1 töltéssel, az már jó.
-
sulyokferi
lelkes újonc
válasz
nincsnév007 #2414 üzenetére
Spotify-t BT-val melóban, YT, Google Wallet miatt NFC általában be van kapcsolva, néha egy kis Reels
Igaz, volt, hogy összehoztam 1.5 óra Reelst, de arról már leszokóban vagyok, mostanra max fél óraU.i.:
Mobilnet mindig be van kapcsolva, irodai napokon Wi-fi lehetőségem nincs, valamint autó és Buds miatt a bluetooth is be van kapcsolva -
nincsnév007
addikt
válasz
sulyokferi #2413 üzenetére
mit használsz a telefonon? 5-6 órás sotot lehet hozni, nekem általában annyi megvan attól függ mennyit beszélek videóhívásban mert az zabálja akkor szokott kevesebb lenni nekem.
-
sulyokferi
lelkes újonc
Sziasztok!
3 hete már nyomkodom a sima S24-et és alapvetően nagyon szeretem, viszont az akksi azért csalódás..visszaolvastam és látom, hogy ez a kb. 4 órás SOT a tipikus. Ezzel kapcsolatban merül fel bennem, hogy ezidáig én voltam ennyire eltévedve és ebben a méret kategóriában ez a normális üzemidő? Jó, tudom, hülye voltam, nem jártam utána, mert ha tudtam volna, hogy az S24+ mennyivel jobb üzemidővel bír, akkor biztos azt választom a "kompaktság" helyett, de ez a 4000mAh megtévesztett a Note9 után (igen, tudom, hogy azóta a hardver jóval komolyabb lett) és simán azt hittem, hogy ebben a telefonban 1 napot lazán bír mondjuk olyan 6 órás SOT-vel..😅
Valamint meg felmerült bennem a csere S24+-ra, általában az ilyen cserék mennyire érik meg? -
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2409 üzenetére
ne a családi naptárba vidd fel az eseményt, hanem a privátba
-
nincsnév007
addikt
telefonon a naptáramba írtam be hogy melyik nap milyen programjaim lesznek, ezeket hol tudom ki kapcsolni hogy a család tagok ne lássák? kicsit ijesztő
-
nincsnév007
addikt
akinek fent a one ui 7 beta ott változtak a gyári hátterek?
-
sulyokferi
lelkes újonc
Végül nekem összekapta magát, fogalmam sincs mi volt, de legalább működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új fóliával, iPhone 14 Pro 128GB Space Black
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N3540 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest