- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok! Elég erősen hajlok arra, hogy egy ilyen készülék legyen a következő. Igazából egy bizonyos tapasztalatra lennék kíváncsi, az pedig nem más, mint az Android auto működése. Jelenlegi Xiaomi Mi 9t Proval folyton szétkapcsol, persze "tesztüzemben" tökéletesen működik.
Páromnak Apple Car Playel semmi baj, az kimegy a világból. Nem kell rendszeresen, de évi párszor kell, akkor legyen már jó.Köszönöm
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #2860 üzenetére
Szerintem simán, főleg, ha különböző szolgáltatok kártyái. Most 2 sim kergeti a hálózatot.
-
diegho
nagyúr
7.0 óta nagyon gyorsan merül a telefon, korábban 6 óra SOT simán volt, most 4 a max. Annyi a különbség, hogy dual sim megy pont a 7.0 telepítés óta. Lehet, hogy ez okozza?
Most is 82% szinte 0 képernyő idővel és azt írja 3% akksi használat... kellene egy gyári visszaállítás, vagy ez ilyen lett?
-
baitsee23
őstag
Jött júliusi frissítés.
-
tibbike01
őstag
válasz
Parallaxis #2855 üzenetére
One UI 7-el jött pedig. Az van neked?
-
amdboy
senior tag
Az a helyzet, hogy nekem ezek az adatok hiányoznak
Nekem ebben a felsorolásban az akkumulátor kapacitása az utolsó, utána nincs semmi. És ami érdekes, hogy neked pl: 4000mAh-t ír, nekem 4900-at
[link]
-
amdboy
senior tag
Hogy lehet megnézni az akksi állapotát?
-
ddsteel
aktív tag
válasz
tibbike01 #2843 üzenetére
szuper
más: olyan helyen vagyok külföldön, ahol free public wifi van. Mindenféle biztonság, jelszó nélkül. Kéne használnom munkalevelezésekre stb a telót, de connection failed hibaüzenettel nem enged fel. Család többi tagja gond nélkül csatlakozik - 2 xiaomi, 1 samsung telóval. A redditen, youtubeon található infókat megcsináltam, semmi sem segít, mindenhol máshol a free wifire is tudok csatlakozni az s24gyel. Nem tudom, mi lehet, de elég idegesítő. Volt telefon restart, wifi settings restart, DNS állitgatások, nem tudom, mit lehetne még. A legujabb OS van fent. Factory resetet nem szeretnék. Valakinek otlet? -
ddsteel
aktív tag
válasz
baitsee23 #2840 üzenetére
Nekem 271 ciklus után 97%os, de használtan vettem és akkor 100 ciklus volt benne, de ugyanúgy 97%os volt. Valószínűleg ennyit számít, hogy én figyelek, hogy töltöm, vagy nem tudom. 80%ig töltöm és mindig csak lassan, vezeték nélkül. Egy számítógépre van csatlakozatva a 15W-os vezeték nélküli töltő, de jóval lassabban tölti, mintha a falba dugnám, nyilván a gép 5V-os USB kimenete miatt. Nem tudom, hogy emiatt maradt-e ugyanúgy 97%on és jól csinálom a töltést, vagy amúgy is ennyi maradt volna. Ez nem fog már kiderülni
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #2839 üzenetére
Nyugodjatok meg! Nekem 345 ciklus után is 99%-os az akkum. Legalábbis ennyit ír.
-
nincsnév007
addikt
válasz
hmatthew19 #2838 üzenetére
én most ebben az 1 hétben elég sokat használtam wazera és tegnap is 40 fok telibe sütötte a nap végig, tokban volt, de nem panaszkodott, pedig elég forró volt, annyi hogy minden energiatakarékos cuccot bekapcsoltam rajta, gps-re úgyse kell több.
nekem 94 ciklusszámmal is 100% -
hmatthew19
tag
válasz
nincsnév007 #2837 üzenetére
Személy szerint már jó lesz ez a kis lehülés majd a napokban. A telefon azért melegszik szépen, legtöbbször tok nélkül töltöm inkább, vezeték nélkül nem is merem.
Saját észrevétel hogy kb 200 ciklus után is 100 az akksi kapacitása. -
zsolez76
tag
Látom pörög a topic.
-
hmatthew19
tag
Júniusi csomag jött nekem ma.
-
TODI1111
veterán
válasz
vilmaboy #2830 üzenetére
Próbáld meg törölni, majd újra telepíteni az alkalmazást. A törlésnél ne csak egyszerűen töröld hanem a következőképpen:
Kényszerleállítás - Tárhely - gyorsítótár törlése - adatok törlése . alkalmazás törlése.
Ha csak simán törlöd, akkor maradhat a készüléken olyan információ ami miatt maradhat a hiba is. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Rendszerfrissítés óta sem az S24emen, sem az asszony S22 telóján nem tudunk belépni a DÁP-ba. "A készüléked nem felel meg a minimális követelményeknek" "Feltételezhetően rootolt készülék" hibaüzenet fogad minket.
Open ui 7.0, Android 15, Verzió: S92BXXU6BYE7
Van valakinek ötlete miért lehet ez? -
baitsee23
őstag
Szinte napi szinten jönnek értesítések, hogy melyik app mihez fér hozzá. Van hogy egyszerre több is. Mit kell kikapcsolni ez ellen?
-
baitsee23
őstag
-
migabi24
nagyúr
válasz
the radish #2824 üzenetére
Ez olyan lesz mint az S23-nál a nagy kamera javító ápdét amit évekig vártunk
-
Ricardo
titán
válasz
the radish #2824 üzenetére
Kicsit csúsznak vele.
-
baitsee23
őstag
Már megint jött frissítés?!
-
Benőke
őstag
Sziasztok. Csak most engedtem az 24 -nek hogy feltegye a ui7 -t.
Viszont a widgetek teljesen megváltoztak. Olyan nagyon elbaxott módon néznek ki Mindegyik gyáriakat is beleértve. Nem gyáriak betűméretei megnőttek, 1/4 része nem fér ki kb (deviza árfolyamok, maximum méretben 2 vel kevesebb fér ki), a gyáriak felíratai meg zavaróan aprók lettek (4 db időzóna, időjárás). Transzperencia csúszka meg nem sokat változtat ha adok neki hátteret. Vagy van egy nagy kocka a közepén egy ici pici felírattal, vagy teljesen stranszparens és nem olvasható jól.
Ikonokat megtaláltam hogy kb eredeti méretben legyenek, de ezt nem.
Van erre valami beállítás? -
leslien
nagyúr
sziasztok!
kéne egy kis segitség...
ismerősnek beregadt a Google Play Services és meríti az akksit ..( one ui 7 frissítés után)
Wipe cache partition az volt..
április 1 ami most rajta van.. másnál is van vagy volt ilyen?
választ előre is köszönöm... -
zsolez76
tag
Jött frissítés.
-
nyesix
senior tag
A google play rendszerfrissítés nálatok is 2025. április 1? Frissült valamikor a napokban , de a dátuma nem változott
Régebben gyakoribb volt, hogy frissült -
baitsee23
őstag
Használja valaki a hátlap koppintásos funkciókat? Nekem rövid ideig működnek csak.
-
gabor1974
tag
Lemondtam a samurol, a oneplus a vivo s az iqoo mar ismét a megfizethetetlen..nekem.amik sokkal jobbak antennában. igy maradtam a realme vonalon egy ujabb variánssal. Köszi a tapasztalatokat. Sziasztok
-
Vikooo
addikt
válasz
manokaki #2808 üzenetére
Viszont holisztikusan nézve én azt vettem észre hogy a térerő tekintetében nem nagyon fejlődött az ország. Én 5G -re nem vagyok jogosult a 3G pedig már egy ideje off. De legalább drágák az elofizetesek
Erre rakozelitve igen az exynos modem gyengébb, nekem ezért ment a Pixel8, szánalmas volt de az S24 -hez képest is.
-
gabor1974
tag
Netmonster appal lehet monitorozni a térerőt is, még 10 mapig maradhat a telefon addig pröbálkozom lehet hogy csak egyedi s egyszeri gond volt. Sajnos nekem nem is, de a vezetőmnek rendkivül fontos hogy mindenhol bevethető legyek 😁.
-
manokaki
addikt
válasz
nincsnév007 #2806 üzenetére
Ez egyéni mindenkinek ,helytől függöen a lényeg , hogy az S25-nek ugyanott jobb a térereje..
-
tibbike01
őstag
válasz
nincsnév007 #2806 üzenetére
Nekem és haveromnak sincs.
-
gabor1974
tag
válasz
manokaki #2804 üzenetére
Szomorú vagyok a realme utodját keresnem, s ez méretben is teljesen jó, bár az aksijával azert együtt kéne élni újabb kihívás. Az s25 re mar nem merek beruházni még részletben is sok lenne. Köszi a választ. Sziasztok.
Esetleg az s23 még lehet opcio abban snapi proci van ha jol tudom?
-
gabor1974
tag
Helló.
A beépített antennával, térerővel van probléma másnál is, vagy csak ennyit tud az exymos? Vagy fémház lehet a ludas?
Valami sw el esetleg ki lehet mérni hogy megfelelő e a teljesitménye az antennának?
uj: olyan helyentapasztalom ahol az iphone szintén elbukik viszont a 4 éves csúcs Realme még simán állja a sarat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest