- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkllikk
friss újonc
válasz Viktor77 #2153 üzenetére
Hali!
Ez online stream. Én nem töltöm le. De ez mobilnettől wifitől függetlenül így van. Azért is fura, mert wifi6-ra szépen felmegy. Nem szakadozik a vétel. Telefon nem melegszik. Szóval nem értem, miért lehet. És amúgy csak az emberi mozgásoknál szoktam ezt észrevenni. Tehát ez a mikro lagg akkor jelentkezik, amikor mondjuk a karakter a sorozatban elsétál a kamera előtt, leng a keze, vagy előre hátra mozog leülésnél. Ilyenkor pl.: a lengő kéznél, nyaknál mikro laggot veszek észre. És mindig máshol fordul elő tehát, ha visszatekerem a jelentet, akkor nem pont ugyanott jön elő. És teljesen rendszertelenül fordul elő.Tesztnek megnéztem ezt a 4k-s videót: [link] Na, itt sehol nem laggol, kivétel amikor a lajhár mászik a fán 0:17-nél, akkor néha amikor nyúl az ágon felfelé, akkor akad. Majd visszajátszom, akkor már nem akad. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson K550i - Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy A5 (2017) - Samsung Galaxy A32 5G - Samsung Galaxy S24 256 Gb
-
kkllikk
friss újonc
Sziasztok!
Alap 256 Gb-os S24-esem van. Netflixet, Maxet használok rajta. Viszont HD (1080p) minőségben kis mikro laggokat veszek észre folyton egy sima Netflixes sorozat lejátszásakor is. Valaki meg tudja mondani, ez mitől lehet? Az előző szuperlassú A32-essel nem volt soha ilyen probléma. Előfizettem McAffee Security: Antivirus VPN-re, lehet az lassítja be?
Sony Ericsson K550i - Samsung Galaxy Ace - Samsung Galaxy A5 (2017) - Samsung Galaxy A32 5G - Samsung Galaxy S24 256 Gb
-
sajby
senior tag
Srácok, most akkor virtuális vagy fizikai a közelségérzékelő? Nézte valaki tesztprogrammal?
-
Guba4
tag
Sziasztok!
Tegnap én is csatlakoztam a klubhoz.
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hoigyan lehet a Chrome-ból áthúzni a könyvjelzőket a Samsung Internetbe? -
nincsnév007
őstag
köszi. alapból nem panaszkodok az akksijára mert 2 nap fixen megvan, csak viberen minden nap videóhívásban beszélek és ott tűnt fel hogy látványosan szívja. gondoltam hogy a viberrel van már megint valami. de csak ezt használom, de gondolom akkor a messenger videóhívása is merítené.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Az sajnos az összes ilyen szolgáltatásnál ilyen.
Általatok említettek mellett én használtam már Zoomot, Webexet, MS Teams-t is.
iPhone-on is ha az ember használja a FaceTime-ot olyan szinten elkezd forrósodni a telefon, meg merülni az akksi mint az állat.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
őstag
válasz nincsnév007 #2142 üzenetére
Nem csak a viber videohivás zabálja az áramot, hanem a gugli meet is. Más videohívást nem használok ezeken kivül (S23 egyébként), de véleményem szerint azok se lehetnek spórolósak. A magyarázat egyszerű. Kétirányú videokamera kapcsolat még a csúcstelefonoknak is megterhelő feladat. Amit bizonyos körülmények még tovább nehezítenek, pl. mobilnet, alacsony térerő, napsütés/túl világos környezet.
-
nincsnév007
őstag
Használja valakj itt a vibert ? Videohivasban valami eszméletlen hogy zabálja az akksit. Mas is tapasztaltam ilyet ?
[ Szerkesztve ]
-
Alc
tag
válasz nincsnév007 #2138 üzenetére
CoolMobile
-
Pano
addikt
Eddig még nem sikerült olyan Samsung terméket vennem, ami a gyártó őshazájában készült.
s24-el sikerült[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
zzola
titán
-
Benőke
őstag
GPS -t lehet valahogy újra kalibrálni?
-
prannk
őstag
Üdv. Mikrofont mivel lehet kitisztitani? Poros meg szöszös
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nálam most olyan anomália van, hogy felemelem a telefon és rezeg kettőt. Ez mi? 0 darab értesítés érkezik ilyenkor. Felemelem és rezzen.
-
LoGeN90
aktív tag
Sziasztok. Egy ideje sajnos gyakran elofordul, hogy a Messenger megnyitas utan nem erzekeli az erintest. Be kell zarjam az appot es ujranyitni, hogy mukodjon. A cache torles es a reinstall utan is fennall a problema. V.kinek van tippje mi lehet a megoldas? Koszi.
-
diegho
nagyúr
Ilyen [spigen ultra] tokot használ valaki?
-
zzola
titán
Ha valakit érdekel a most megjelent béta rendszer, így telepíthető:
[How to Install One UI 7 Beta 1 NOW on Samsung Galaxy S24 | S24 Plus | S24 Ultra phones!]
[Itt] pedig a #2 hsz.-ban vannak a letölthető fileok.
Jó szórakozást.
-
Roland-87
aktív tag
válasz nincsnév007 #2107 üzenetére
Létezhet, bár valamelyik app hamarabb kavarhat be, viszont nem észrevenni sokkal nehezebb, amióta 120hz-es a TV, a laptop kijelző, és most már a telóm is, azóta bármilyen 60hz-es telóra ránézek és azonnal feltűnik, és zavar is a darabosság, persze lehet van akinek kevésbé feltűnő, én már nem tudom nem észrevenni, sőt egyre nehezebben tudok elvonatkoztatni ha 60hz-es kijelzőn kell bármit nézni.
-
nincsnév007
őstag
az létezik hogy valami frissitésnél vissza teszi a képet 60 hz-re? véletlen észre vettem hogy 60 hz-re volt állítva és fel se tűnt, pedig ez volt az első amit be kapcsoltam a 120 hz
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy S24 256gb. A problémám az, hogy nem tölt az autóban lévő töltőpadon (elkezd, de utána hibát ír ki). Minden más eddig használ telefont töltött Iphone, S24 U, stb. Valakinek van valami ötlete?
-
tms+
aktív tag
válasz nincsnév007 #2103 üzenetére
Nekem korábban S23U-nál volt ilyen portrémódban, akkor az app adatainak törlése segített.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Nézzétek már aki frissített, hogy ha előlapi kamerával akar sima fényképet készíteni, darabos e ahogy mozgatja jobbra balra? Mintha 15 fpsel menne
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
versionen
csendes tag
válasz gezatata #2096 üzenetére
Nincs más program.
Lehet telepíteni.
Amikor vírus fenyegetést jelez a tálcán katt a pajzs értesítésre és a vírus fenyegetés
lesz látható ami nem vírus de a warezt is vírusnak értelmezi a rendszer.
Ott jobbra van lenyíló fül és engedélyezed az elérési utat figyelve a samfw letiltott
állományt. Utána már lehet telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is