- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszibmw
tag
Sziasztok!
Van itt közületek, aki kikapcsolja az animációkat a telefonon? Ha igen, ezt hol teszi meg?
A fejlesztői beállításokban van három az animációval kapcsolatos menüpont, ez mind 1x en van alapban.
Ezt a hármat kell ki opcióra állítani, vagy a normál beállításokban is van erre lehetőség?Köszi, Maszi
-
diegho
nagyúr
Nem engedi a temu linket betenni. Böngészőbe illesztve tökéletes, linkelve nem jó.
https://share.temu.com/qKmIqpchQ1A
-
Jadro
veterán
válasz
sutiand #2733 üzenetére
Én ezt ajánlom. [link] Arra figyelj, hogy van különböző hosszban és azt hiszem 2A illetve 5A kivitelben is. Külön is vehető akár a fej is ha később pótolni kell, de így csomagban éri meg leginkább. Nekem kell a 3 kábel, hogy legyen eg az autóban, kettő meg a lakásban és 3-3 micro és "c" fej is van benne, így akár több eszközbe is bedugdoshatod.
A wireless megoldással csak az a bajom, hogy nem tölt közben. (Bár lehet, hogy van ilyen verzió és csak tájékozatlan vagyok)
-
baitsee23
őstag
válasz
ddsteel #2731 üzenetére
Én Hat éve használok AA-t, és nem volt gondom kábel téren, egyedül egy bérelt RAV4 volt válogatós, de egy gyári Xiaomi kábellel neki sem volt baja.
Kiszálló szerviztechnikus vagyok. Az AA állandóan használva van. Egy nap 10-20-szor szállok ki-be a kocsiba, és csatlakozok a kocsihoz kábellel. Hogy kíméljem a teló USB-jét, régóta mágneses adaptert használok, és nagyon jól bevált. Idönként megtisztítom,, és boldogan működik. Azért is jó, mert, ha vezetés közben akarok csatlakozni, vakon, odanézés nélkül is odaszippantja a kábelt a telóhoz, csak közelíteni kell hozzá.Tudom javasolni.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2728 üzenetére
Köszi Neked is és mhydas99nak is, megoldódott.
Tökéletes nekem a kábel, amikor AAt használok, úgyis tölteném a merülés miatt. Kábelnyűg volt, 4 különböző kábel közül (2 xiaomi, 1 samu, 1 noname kínai) végül a noname kínai győzött. Rögtön azért nem gondoltam erre, mert az előző poco teló minden gond nélkül indult azzal a kábellel. -
mhydas99
senior tag
válasz
ddsteel #2726 üzenetére
Nem gondolkodtaleg azon, hogy rendelj adaptert hozza? 10-20 ezer korul van es megy a vezetekmentes android auto.
Nem tudom mikori a Corollad, de lehet hogy lehet flashelni/updateelni manualisan a szoftvert. Forumokon biztos van rola szo....Amugy erdemes frissiteni az Android Autot telefononon, aztan ha ra van dugva a kabel akkor kivalasztani az adatatviteli opciot.
Ha ugy sem jo kiprobalhatsz egy usb kabelcseret is, lehet az megoldja.
Csak egy otlet amugy. -
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, android autot szeretnék használni. A 2021es corollam csak vezetékkel tudja, ami nekem megfelelő. Előző telot csak radugtam és ment, ezen nem indul el.
Létezik, hogy csak vezeték nélkül tudja? A kábel elvileg jó, ezzel ment az előző is. -
szami777
addikt
válasz
mhydas99 #2721 üzenetére
Ezt sorry, de így nem értem.
Tudtommal a biztonsagos mappa lényege, hogy feloldott telefonnál kvázi egy extra széfként működik, az oda telepített appokat extra azonosítással lehet megynitni.Simple nem kér semmilyen bejelentkezési azonosítót, ha egyszer fel van oldva a telefon.
Nem az otp appról beszélek.
Engem az zavar hogy feloldott telefonnál bármilyen kód vagy azonosítás nélkül működik a simple vagy a google wallet fizetés, ezért használom a biztonságos mappát. Pontosabban használtam.
Lehet hogy ebbe oldszkúl meg nyugger vagyok, vállalom, de nem érzem biztonsagosnak.Ezért van a biztonsági mappában, mert oda belépve kér +1 azonosítást a simple eléréshez.
-
szami777
addikt
válasz
kmarci25 #2693 üzenetére
Köszi a választ.
Sajnos rájöttem mi a baj.
A samsung kiszedte az nfc-s fizetést, ha az app a biztonságos mappába van.
A google wallett esdig sem működött ott, azt tudtam, de a simple classic igen.
Érthetetlen amúgy, de a simple classic a biztonsági mappába volt évekig és a frissítés pillanatáig működött.
Nagyon bízom benne, hogy visszahozzák ezt, mert nekem a google wallett azonosítás nélküli vásárlása nem adja. -
Ricardo
titán
-
manokaki
addikt
Engem is ez érdekelne , mondjuk 1 honapos volt mikor vettem
nagy előéletre nem számitok
, én meg elvagyok vele 3 naponta töltöm , nagyon jol birja , ezt a Oneplus 13 után is kimerem jelenteni..
Azért az Exynos ( S24 )után ez ha tetszik ha nem egy fontos lépés volt a proci csere , már csak ezt a virtuális közelségérzékelőt kellene lecserélni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest