Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
tucsok.
üzenetére
Gondolom addig, amíg a revolut előfizetésed él.
2 éves plannak látom a nordvpn fiók infóknál, de ha lemondod a revolutot, akkor a nordvpn előfizetés is visszavonásra kerül [link] a support oldal szerint.
És gondolom amíg van ilyen partneri kapcsolatuk, addig hosszabbodik is az élő előfizetésed mellett, mert 2024ben aktiváltat most 2027es lejáratúnak ír nálam.
Tehát az nem megy hogy valaki csak egy hónapra előfizet és begyűjt két évet

-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
A prémium csomagban a partneri előfizetések meddig élnek? Gondolok itt a NORD VPN-re pld.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Szeretnék fizetni egy új virtulási kártyámmal és egyszerűen kb bootloopba megy a revolut. Azt mondja az engedélyezéshez nézzem meg a leveleimet. Megnézem. ott engedéylezem, de elvisz egy honlapra ami kér hadd nyissa meg a appmarketet. az frissítette a rvolutot, és onna semmi. akárhányszor engedéylezem csak ez történik de nem enged fizetni, ezt a kört futja már kb 30x mi lehet a gond?
Szerk. Amint ezt beírtam megoldódott, most küldött még 2x sms-t is és végre engedett fizetni -
Moleman
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
Ha valaki meghívott, csak akkor kap jutalékot, ha rendelsz fizikai kártyát.
Azon kívül csak a saját preferenciádon múlik, hogy van-e szükséged fizikai kártyára, ha amúgy is telefonnal fizetnél mindenhol, akkor nem feltétlenül kell.
Esetleg készpénzfelvételnél fordulhat elő, hogy egy ATM nem támogatja az NFC-t, de nincs vele tapasztalatom, én mindig fizikai kártyáztam. -
Köszönöm az észrevételeket. Szerintem is csak magyar számlára lehet forintot kiutalni.
Kíváncsi vagyok hosszabb távon mi lesz a sorsa, mennyire hagyják terjeszkedni (főleg a szolgáltatások terén) itthon vagy nemzetközi szinten.
-
Üdv!
Nem találtam pontos infót sehol...mikortól várható HU-s kezdetű IBAN a meglévő ügyfeleknek? És az újaknak? (Utóbbi esetben azt írták valahol, hogy januártól.)
A családban kellene valakinek nyitni, amire használná:
online vásárlás
Webkincstár kiutalás (ha lesz végre hazai számlaszám) -
Ka_
csendes tag
Jogosítvánnyal (vezetői engedély) nem lehet regisztrálni, ugye? Akit meghívnék, lejárt a személyije, csak jogsi érvényes.
-
Moleman
addikt
-
Zola007
veterán
CIB Eco és Revolut jól működik együtt vagy számoljak valami problémával ha regelek egy Revolutot a CIB mellé?
-
Kerio
őstag
Az általam említett hiba (#54949) nem új keletű, egy hete küzdök vele.
-
z0d1AK
nagyúr
Fogjatok másik kártyát, lehalt a Revolut. [link]
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
OTP kártyámmal Apple Payel szeretném feltölteni a Revolut kártyámat, azt az üzenetet kapom: hogy “A bankod nem ismerte fel a megadott adatok egy részét.”
Ha viszont beírom a bankkártya adatait, akkor sikerül a feltöltés.
Volt már valakinek ilyen gondja? -
Sanyi.mTs
addikt
Normális a következő működés?
Standard csomagban a havi átváltási keretem erejéig váltottam EUR-t.
Online vásárolni akartam az átváltott összegből, de a végösszeg 0,25EUR-ral több volt, mint, amit ez előbb átváltottam és a számlán volt. Gondoltam, majd a HUF számláról levonja a többit. De nem.
El kellett utasítanom a vásárlást (mivel a feltöltő bankom számlájáról akart EUR-t bekérni, amit persze nem akartam és az összeg is a minimum feltöltési szint alatt volt). Majd kézzel újra át kellett váltanom 0,25EUR-t és így a meglévő összeggel már tudtam vásárolni. -
István89
tag
válasz
bigdady
üzenetére
Szerintem jogilag nem tartozik alá, hiszen nem magyar leánybank lesz, a magyar ügyfelek továbbra is a litvánjegybank alá fognak tartozni, és ahogy olvastam az MNB közleményéből nekik csak az lenne megfelelő, ha leánybankot indítanának itthon, mert akkor teljes felügyelet alatt lehetnének.
-
Graphics
Jómunkásember
( ejh... Most meg 22500as jóváírás van meghívások után... Francnak kapkodtam el múlt héten....)
-
net91
senior tag
válasz
BullHurley
üzenetére
A Revolutnak pont az volt az előnye, hogy külföldi volt.
Magyar telephellyel MNB alá esik a működése.
Kötelezőek lesznek rá a mindenféle magyar adók, amelyet ki kell fizetnie.
Szerinted, helyetted fizetni fogja?
Szép lassan egyre rosszabb kondíciók lesznek. Végül csöbörből vödörbe kerülsz.
Én jobban örültem volna, ha marad külföldi. -
bigdady
nagyúr
válasz
BullHurley
üzenetére
Nem lesz gyors nyugi ez Mo
-
norrberth
addikt
válasz
BullHurley
üzenetére
Pár nap, talán pár hét vagy hónap.

-
BullHurley
csendes újonc
mikor lesz végre magyar iban számunk? (bocs, nagyon sokat kéne visszaolvasnom :/)
-
-
4Grider
félisten
válasz
kanyi51
üzenetére
Nem olvasod a híreket?
https://bank360.hu/blog/ingyenes-keszpenzfelvetel-modositas -
-
szimi57
őstag
Üdv. Gondolom nincs akadály annak, hogy egyesület Revolut számlát nyisson, és arra akár állami pályázati pénzek is érkezhessenek? Vagy tévedek?
-
válasz
Graphics
üzenetére
Van auto top-up lehetőség, itt leírja hogyan kell: https://help.revolut.com/hu-HU/help/adding-money/with-card/auto-deposits/
Mi mondjuk maradtunk a manuálisnál, van beállítva egy emlékeztető minden hónap 5. napjára, aztán befizetjük mindketten a közös Revolut számlára (Apple Payjel extra gyors és egyszerű). -
Noxy
veterán
válasz
Graphics
üzenetére
Automatikus feltöltések
Google: Revolut automatikus feltöltés: 1 találat. -
Graphics
Jómunkásember
Na ,ha ez már letisztázódott.
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet pl. OTP-ből havi 1x fix összeget automatikusan rátenni a revolutra?
( röviden, volt egy közös kártyánk, meguntuk az egész OTP-t... így lecseréltem revolutos kártyára, de saját részre a fizetés miatt 1-1 OTP-s számlánk maradt. Erről havonta mindketten utalunk fix összeget egy közös kártyára. Ez lesz most az új revolutos. Meg legalább járt érte 17500 Huf)
Szóval lehet-e automatizálni, vagy marad a manuális "'vásárlás".
Vagy ezt a Revolut appban kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mert ezek a bőröd is lehúznák ha így állsz a témához
El kellett utasítanom a vásárlást (mivel a feltöltő bankom számlájáról akart EUR-t bekérni, amit persze nem akartam és az összeg is a minimum feltöltési szint alatt volt). Majd kézzel újra át kellett váltanom 0,25EUR-t és így a meglévő összeggel már tudtam vásárolni.