Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Szia!
Végül váltottál?
Én is szeretnék egy Perplexity Pro-t, de 9k felett van /hó, míg ezt egy 3000 Ft-os Revoluttal megkapom (igaz, csak egy évre, de egy év nagyon sok idő és simán addigra alakulhat úgy az AI piac, hogy olcsóbb lesz addigra vagy eleve másik sokkal jobb lesz).
Hogy működik pontosan a Revolut Premiumra váltás után, a különböző ajándék szolgáltatások használata? Ugyanazt az emailt kell használni regnél, ami a Revo-s, vagy mindegyikhez 1-1 kódot kapok?
Köszi előre is!

-
Kasya
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
Raifnal is megy a pontgyujtes a vasarlasok utan (hk), pedig semmi ertelme. Azt se lehet kikapcsolni.
A Revos legalabb (nekem) evente egyszer jol jon, mikor EU-n kivuli SIM kartyat veszek.
Ha nem kell, valtsd be Alza, Emag, stb ajandekkartyara es dobd be a "Kupon" topicba. Segitesz és örömöt is okozol masnak vele. -
tobias40
veterán
Jól tudom hogy már nem lehet ingyenesen eurót felvenni itthon Otp automatából?(esetleg külföldön lehet? )
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Revpontok gyűjtését hogy lehet kikapcsolni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Akkor ne regisztrálj
Ha van okostelefonod, netán egy tableted, akkor ez nem kéne, hogy gondot okozzon igazából.
-
teptep
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
De utalásokat, fizetéseket nem tudsz kezdeményezni a webes felületen!
-
teptep
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
https://app.revolut.com/
De a mobil app szükséges a webes bejelentkezéshez. Amúgy minimális lehetőségekkel: számlatörténet, számláid közötti áthelyezés, számlakivonat, számlaadatok, bankkártya adatok, befagyasztás, megszűntetés, ... továbbá:
Csalás bejelentése
Jelezd, ha gyanús tranzakciókat vagy tevékenységet észlelsz.
Elvesztett eszköz
Jelentsd, ha ellopják vagy elveszíted a készülékedet.
Készülékek
Itt kezelheted azokat az eszközöket, amelyeken bejelentkeztél.
Hozzáférési kulcsok
Kezeld a jelszó nélküli bejelentkezéseket. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Böngészőből próbáltál már belépni?
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Revolutnak van számítógépen böngészőben használható weboldala utalásra, fizetésre, beállításokhoz stb?
Vagy csak a mobilos app létezik. -
citkar
addikt
Sziasztok!
Aktuálisan hogy változott az Euro elvétel Revolutról. OTP-ről vettem darabonként kroábban, de már számol fel költséget. 800-1000 Euro levételére mi lehet a legolcsóbb megoldás? Felemrült bennem, hogy OTP-s kártyával nem feltétlen drágább, ha egy összegben veszem, állítólag ott van egy felső limit és nem tűnt drágának.
-
Tamy
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Eltelt pár hónap, ezalatt volt néhány (kb. havi 2-3) pénz feltöltés, de nálam továbbra sem jelenik meg a rendszeres feltöltés ikonja. Mindegy, valószínűleg elengedem, jól vált a bankom, nekem csak a rendszeres euró utaláshoz kellett volna a Revolut, de inkább beállítom netbankba.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ha a számlaadatoknál a HUF számlánál még litván számlaszám szerepel, akkor még ingyen tudom utalni bármennyit?
-
bigdady
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Utalásnál bizony úgy van

-
bigdady
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy két nap? Normal bank 90 nap. Szóval magyar giro szám esetén ez már nem fog menni max Revolut tag esetén csak
-
fil
őstag
Görögországban (Athén) van olyan bank amelyiknél díjmentesen lehet pénzt felvenni? Egyáltalán kell, mennyire lehet meglenni kp nélkül? Az elmúlt 10 évben akárhova mentem nem nagyon kellet kp., de Görögországban még nem voltam, így nincs tapasztalat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bigdady
üzenetére
Hát tudnék mesélni durvább storyt a bírósággal és a fizetési meghagyásokkal kapcsolatban , de az nem a Revolut témaköre.
Itt valószínűleg több dolgot is néztek, usert szerintem megkeresték, lehet volt másik bejelentés is.
Azt az ígéretet kaptam ,hogy ma feladja. Én szkeptikus vagyok, mert akkor még mindig nem értem , hogy kerültem tiltólistára, azt mondá nem volt nála telefon .. mégse merült le...
Lehet lesz telefon, lehet happy end is... De már elengedtem.Nem ehhez az ügymenethez vagyok szokva. És megértem ha történik valami és kapok jelzést ..de nem kaptam 1 hetig
-
bigdady
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Durva hogy csak így visszaszerezte a pénzt és el jatszik egy ilyen kis bíróságot a másik meghallgatása nelkul. Nyilván h a igazad volt jogos de ha en eladok bármit boztos nem adok meg revolutot ha ilyen könnyen vissza tudja szeretzni a jóváhagyásom nelkul bárki átutalást
-
zerodot
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
-
xtend
senior tag
Tegnap esti üzenetváltás az ügyfélszolgálattal:
"
Nagyon köszönöm a türelmét. Ellenőriztem, és látom, hogy aggálya a fiókellenőrzéssel kapcsolatos. Teljesen megértem a helyzetet, és igazán hálás vagyok, hogy elmagyarázta nekem.
Szeretném tudatni Önnel, hogy technikai csapatunk megerősítette, hogy a fiókellenőrzése túl sokáig tart egy tőlünk eredő technikai hiba miatt.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a probléma megoldásának előrehaladását az alkalmazásán keresztül követheti nyomon. Létrehoztam Önnek egy jegyet, amelynek láthatóvá válása az alkalmazásában akár 4 órát is igénybe vehet. Értesítést kap, amint a jegy láthatóvá válik, kattintson rá a megtekintéséhez. A Profil → Súgó → Aktív kérések menüpontban is ellenőrizheti.
Amint a jegy megjelenik, megkapja a probléma megoldásának becsült ütemtervét."Ez olyan jó 11 órája volt...nem jelent meg semmi az appban, mint ahogy ígérték...ez már tragikomédia ez a szitu
-
szasanyi
félisten
Hali! Kis segítségre lenne szükségem: ha a számlán HUF és EURO is van akkor hogyan lehet megoldani, hogy az EURO fizetés (pld kártyás vásárlással) automatikusan ne legyen lehetséges?
-
Graphics
Jómunkásember
Telefonszámra küldtem smst, email cím is van és hívtam is.
Ha nem lenne sáros visszahívott volna, hogy Mizu...
De lehet ettől feltört, csak a Revolutja a revtag is az ő nevén van. Max ha a komplett telefonja máshoz került és tudja az azonosítokat is.
Szóval ennyi mindent egyszerre ellopni nekem fura.
Na de majd azért visszajelzek mi a fejlemény.
-
8
őstag
válasz
Graphics
üzenetére
https://prohardver.hu/tema/mit_tehetsz_ha_atvertek_megkarositottak_segitseg_h/friss.html
lehet, hogy feltört fiók volt
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, kéne egy kis segítség.
Adott egy hardverapros vásárlás, megbízható tag .. 20 éves profil.
Lebeszeltuk az üzletet, Revoluton küldtem neki a pénzt.Van lehetőség szerintetek chargebackre?
Tudom, nem utalunk előre, de hát van név, cím telszám minden, mégis lapít a user és a rendőrségi feljelentés előtt ezt megpróbálom, amit lehet..
Nem nagyon összeg és nem is értem ennyi idős tag miért válik csalóvá... -
válasz
Csokissüti
üzenetére
Én egyelőre otp juniort nyitottam a lányomnak.
Ha esetleg 14 év alatti még a gyermek, akkor érdemes megvárni, amíg betölti, mert a telefonos appot csak 14 éves kor felett engedélyezi az otp, így azért mehetünk újra be majd a bankfiókba. -
xtend
senior tag
Üdv újra!
Mennyi ideig szokott tartani a személyi meg a szelfi ellenőrzés? Mert 5. napja 60%-on áll az ellenőrzés....eddig jó ez a Revolut

-
mentor_4
csendes tag
válasz
pdr755
üzenetére
Tényszerűen világos a jelenlegi tájékoztatás a revoluttól a _jelenlegi_ állapotra vonatkozóan.
A revolut sem árult még el minden részletet, illetve további lehetőségeket is behozhatnak. Nem az első honosítás, amit csinálnak a világban, hanem n-edik.
A kérdésem a jövőre vonatkozott.A többinek pedig nincs köze a topik témájához, így pedig az egységsugarú fotelfeltételezések és ugrásra kész fotelaggresszorok között felesleges reagálnom

-
pdr755
aktív tag
válasz
mentor_4
üzenetére
Amit írtam tényszerűen igaz: csak úgy fogod tudni elkerülni a magyar fioktelephez való kerülést ha nem magyar lakcímet és adóazonosítót állitasz be.
Ami meg a provokáló kíserletedet illeti: ha annyira elégedett vagy, miért akarod elkerülni a tranzakciós illeték megfizetését? (Mivel nyilván ezért nem akarod hogy a számlád a magyar fioktelephez kerüljön)
Akkor már legyél következetes. -
Másik topikban írták, hogy pl Oracle Cloud-nál nem lehet fizetni sem normál virtuális, sem egyszer használatos, sem fizika kártyával.
Ez tényleg így lenne?
Valakinek van tapasztalata? -
prsq
aktív tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
A gyerekszámla nem önálló, tudtommal nincs bankszámlaszáma, a szülő vezethet rá át. De csak az, akihez tartozik.
Illetve lehet társszülőt hozzáadni, de a standard csomagban nem. (A társszülőnek is kell Revolut fiók, igen.) -
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Kids teens fiókról erdeklődnék, amiket a neten olvasok nem teljesen világos. Szóval 14 eves gyerekemnek szeretnék (bár lehet az otp junior is jó lehetne erre
) szóval 1 szülő fiókja kell a nyitasához (enyem lenne, nekem már van revolutom) viszont csak szülő utalhat rá, tehát en nyílván, de mi van ha a másik szülő is utalna néha rá. Kell ahhoz neki az appot letölteni es rendelkeznie legalább standard fiókkal?
Akik ezt valasztottáok a gyerekekteknek mennyivel jobb mint az otp junior? Nyílván költségmentest szeretnék, nem nagy összegek lennének rajta. -
adrian14
tag
Sziasztok!
A revolut alap csomagját használom és most vettem észre, hogy fél éve kerekítget vásárlások után és revpointokat gyűjt. Anno ezt beállítottam, de nem tudatosult bennem. Szóval 70 000ft-ot 7000revpointra váltott. Valahogy ki tudok ebből szállni közel 0-val? Néztem ajándékkártyákat, de ott 25 000ft-nak felel meg a pontom. Béna voltam sajnos. -
zerodot
aktív tag
válasz
prannk
üzenetére
Amennyiben a fogadó bank támogatja az Instant SEPA-t, akkor igen, azonnal megkapja. Ellenkező esetben 1-3 munkanap.
Revolutról ingyenes az euró utalás EU-n belül (legalábbis egyelőre). Neki pedig a bankjától függ, de nem hinném hogy bármelyik német bank felszámolna díjat bejövő eurós utalásra...
-
prannk
őstag
Üdv. Most regisztráltam revolutra. Szeretnék utalni egy német számlaszámra 135 eurot.
Első lépésnek google payal átrakok 52000Ft Ennyit ír a revolut 135 eurora.
Masodik lépésnél új utalás,iban szám,név magadás és mehet is?
Ezt azonnal megkapja? Neki lesz valami plusz költség? Illetve nekem? -
teptep
őstag
Igen, [alapértemezés szerint] nyilvános, kereshető.
-
Ka_
csendes tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Nyilván a feleslegesen hosszú felhasználónevet érdemes kerülni, hiszen minek kelljen annyit gépelnie, ha valaki az alapján keres rád, és kisebb az elgépelés esélye is stb. De azért legyen valamennyire egyedi, ne olyan, amiből millió létezhet és könnyen eltéveszthető, pl. Laci123 vagy Laci01234 vagy Lacika1234 és hasonlók
A komolyság meg attól függ, hogy mennyire akarod, hogy komolyan vegyenek (pl. ha adásvétel esetén is használnád) 
Egyébként nincs különös jelentősége. És igen, nyilvános, kereshető.
-
teptep
őstag
válasz
mentor_4
üzenetére
A migráció után is megmarad a Litván számlaszámod, de csak utalások fogadására.
Idézek a tájékoztatóból: "Mit tehetsz, ha nem értesz egyet a változásokkal? Ha valami miatt nem szeretnél átkerülni a magyar fióktelepünkhöz, akkor mielőtt ez megtörténne, díjmentesen megszüntetheted a Revolut-számládat. Ha ezt nem teszed meg, feltételezzük, hogy elfogadod a változásokat." -
mentor_4
csendes tag
vajon lehet majd valahogy opting outolni a magyar revo számlából? (tehát hogy maradjon a litván bankszámlaszám)
-
zsola400
senior tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Hozzáadás + gomb > betéti vagy hitelkártya. Innen próbálod a feltöltést? Az OTP-s kártyánál vásárlási limitek rendben vannak? Első feltöltéskor csak kisebb összeggel engedi.
-
jotzo01
tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Webkártyával a működnie kell.
-
nrg_52
addikt
válasz
Csokissüti
üzenetére
Otp virtuális kártyával töltöm rendszeresen.
-
Csokissüti
tag
Otp-s webkártyával tudok rá penzt tenni? Első penz feltöltésem lenne, nem engedi...... mindenképpen a fizikai kártya kell hozzá?
-
Pénteken beállítottam egy limitált vásárlási opciót. Reggelre szép nyugodtan megvette a valutát. Fasza!
-
benfolds
őstag
a magyarországi fióktelep nyitása után is érdemes még a revolutot választani, ha a 0 ft-os, kötöttségek nélküli havidíj a fontos, és kb. csak arra lenne használva, hogy tartok rajta pár 100 ezret netes vásárláshoz, néha bankkártyázok, ha muszáj, de igazából elég a gpay is, vagy van már jobb opció (gránit pl.)? nagy ritkán még külföldön is fizetnék, ahhoz gondolom, hogy továbbra is a legjobb megoldás, de igazából ritkán járok külföldre, szóval ez annyira nem fontos.
-
jotzo01
tag
válasz
Csokissüti
üzenetére
Soha nem használtam a revtag-et, csak a mobilszámot.
18 év alatti számla-standard csomaghoz is lehet. -
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Egy kis gyakorlati segítsegre lenne szükségem a regisztrációnál.
Revtag-et kell megadni. Olvastam hogx ha ezt adom meg akkor ezt megadva is kaphatok utalast.
Gyakorlati szempontból van bármi jelentősége hogy mot adok meg? Gondolom túl hosszú sem biztos hogy jó. És persze gondolom oda erdemesebb valami komolyabbat mint egy fórum regisztrációba felhasználónevet.
Ez mennyite nyilvános mármint a revtag? Pl idegenek is rámkereshetnek? (Téves utalás?)
A másik kérdesem, hogy a standard (ingyenes) csomaghoz is tudok gyereket regisztrálni ugye? -
Erről tudtok valamit? Ha beállítok neki egy árfolyam határt, akkor megveszi számomra a kívánt összeget?
-
Jövő hónapban utazun a barátnőmmel Egyiptomba egy hétre.
Direkt nem kötöttem biztosítást, gondolván hogy a Revolut Metal csomag már tartalmaz mindent.Odakell figyelni valamire utazás előtt, vagy közben?
Vagy elég szimplán gyűjteni a számlákat, meg mutogatni majd a kötvényszámot mindenhova, ha beüt a gebasz?Köszi
-
Sanyi.mTs
addikt
számít a hétköznapi átváltásnál, hogy a hétköznap az ünnepnap?
azaz felszámolnak-e ilyenkor plusz díjat? -
Most pénteken a Revónak hétköznap van? A valuta árfolyamok szépen mozognak. A hét végén ott be szoktak fogyni az árfolyamok. Nem úgy mint a váltóhelyeknél.
-
xtend
senior tag
Ezt én is csináltam már többször.
Ma működött is végre (bár szerintem nem ettől) és sikerült beküldeni a személyit meg a szelfit...most 60%-nál várakozik az ellenőrzés, gondolom egy embernek is rá kell néznie, de mivel ünnepek vannak így csak utána lesz ebből valami, de ne legyen igazam
-
azbest
félisten
válasz
namenlos
üzenetére
Köszi, régen talán erste hirdetményben láttam csak, de akkor otp is betette mással együtt. Általában jól el vannak dugva, nem ő ügyfelükként pedig kifejezetten nehéz kibogozni, hogy épp melyik bank mit hová dug el vagy bárhol közöl-e, amikor nem náluk lévő számla és kártya feltételei kellenének.
-
zseko
veterán
Engem idén megszívatott azzal, hogy igazolni kellett volna magam hogy ne altasák a számlát, de semmi nem működött a bejelentkezésen kívül, még olyan sem, hogy a súgó megnézése, még annál is hibába futott. Pedig évek óta a telón van - csak épp nem sűrűn léptem bele - , frissítve is volt a legfrissebb verzióra. Dühömben letöröltem majd újraraktam, azóta működik...
-
namenlos
tag
-
pdr755
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Itt mit értesz online elérhető díj táblázat alatt?
Az OTP tudtommal az 1999 forintos díjat közli valahol a hirdetményeiben. Az erstét nem tudom.
Amúgy ez a két bank a többi magyar bank (pl Unicredit, K&H stb) kártyákra is kiveti ezt a díjat vagy csak a külföldi kibocsátókéra? Mert én úgy tudtam hogy az utóbbi.
A többi (pl nem magyar) bankok díjaira meg ott az ATM Fee Saver és hasonló appok. -
zerodot
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ja oké, nálad 200 eur a limit, nem 75e forint. Így legalább a revolut díját megúsztad

Legközelebb próbálj meg más (nem Erste, nem OTP) automatát.
Amúgy mielőtt az OTP bevezette volna ezt a külföldi kártyás díjat, náluk konkrétan lehetett ingyenesen nem magyar bines revolut kártyával kp-t felvenni...
-
azbest
félisten
válasz
pictigjis
üzenetére
Nem tudom van-e bármi jogszabály, hogy ne vezethetnének-e be bármilyen díjszedést az atm-eknél. Valószínűleg csak összekacsintás alapú, hogy egymás kártyáit nem büntetik az atm-ekben, hanem csak a közös konkurenciát. Az, hogy "külföldi" csak propaganda valsz.
Ami engem leginkább felháborít, hogy az ATM-et üzemeltető bankoknál nincs online elérhető díjtáblázat. Csak a saját kiadású és általuk banki oldalról felszámított díjakról vannak hirdetmények, de arról nem, hogy amúgy az ATM-ek mit számítanak fel és milyen esetben. Ugyanez a kp limiteknél is. A saját bankszámlás kártyás limiteket írják, de azt nem, hogy ATM oldalról bármilyen kártyával milyen limiteket használnak. Az automaták sem szokták a limiteket közölni, csak kp felvételnél megtagadják.
Talán egy banknak találtam meg atm limit leírását régebben, de azt is google keresővel, mert amúgy el volt dugva valami alkalmi hirdetményben és csak arról szólt, hogy azután már kisebb.
-
pictigjis
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
de amugy miert lenne? az aztan tenyleg kulfoldi kartya (nemet bin). a magyar revolut kartyak magyar bin-esek, azokkal kapcsolatban szerintem tovabbra is jogtalan egy ilyen dijtetel. de a nemet kartya nem tartozik ebbe a korbe
-
Friczy
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az automata csak a kártyát látja, a mögötte lévő számlát nem, tehát ha az automata számította fel az 1200 Ft-ot (márpedig ha kiírta, akkor az volt), akkor nem a számlaháttér miatt történt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
zerodot
üzenetére
Köszi neked is, zsola400- nak is.
Megnéztem már tegnap rögtön. Az ATM számított fel díjat. Nekem 200 euró a havi "ingyenes" kp felvèteli limit. 198,xx euró lett váltva/ kivève forintban az automatából.
Majd kipróbálom májusban, vagy nyáron, hogyha kell megint kp, akkor veszek le pènzt úgy, hogy lesz elèg forint is a számlán.
Megírom majd akkor is, hogy mi a szitu.
Most először vettem le forintot a Revolut kártyával, ès egèsz egyszerűen nem jutott eszembe, hogy megnèzzem, van-e e elèg forint rajta.
Igazából mèg Nèmetországban sem vettem fel vele soha pènzt. -
pictigjis
őstag
ma reggeli tapasztalat: revolut metalt nem fogadtak el a gyorsitosavban, ok se ertik, de allitolag par hete ez van...
-
zerodot
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha az ATM kiírta, hogy 76200 Ft-ot fog levonni, akkor az ATM rakta rá azt az 1200 Ft díjat. Ha ez a Revolut díja lett volna, arról nem tudott volna az ATM.
Viszont mivel így már túllépted az ingyenes csomag limitjét, arra az 1200-ra gondolom a Revolut is rárakta még pluszba a saját extra díját.
De ahogy zsola400 is írta, ezt mind meg tudod nézni a tranzakció részleteinél.
-
zsola400
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A tranzakció részleteinél meg tudod nézni, hogy mire számolt fel +díjat, volt-e váltás, kereskedő díja, stb.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
teptep
üzenetére
Az nem lehetséges, hogy a eurós számláról kivett összeg miatt számolták fel az 1200 forintot.
Írtam is, hogy elfelejtettem megnézni, hogy mennyi forint van a számlámon.Szerk.: igaz, nem írtam oda, hogy Revolut Visa kártyám van.
Látom emlèkeztèl, hogy nemrèg kèrdeztem, hogy mi a helyzet a pènzfelvètellel
-
teptep
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
"Revolut Visa kártyám van." és felszámította az 1200 Ft eszközhasználati díjat? Akkor ezek szerint már finomítottak a rendszeren, mert korábban nem számítot fel csak MC kártyára. Legközelebb majd tesztelem én is.
-
pècsimunkás
addikt
Na, ma ügyes voltam
...
Szembe jött egy Erste automata, gondoltam kipróbálom, hogy ingyenes- e a pènzfelvètel.
Ki írta az automata, hogy 76200 Ft a 75 ezer helyett.
Mondtam magamban, akkor nem az, de mindegy.
Kivettem a pènzt.Aztán eszembe jutott, hogy lehet, nem is volt annyi forint a számlámon.
Hát nem volt. Csak 72 ezer forint volt rajta
...
Levonta az az eurós rèszből.
Na mindegy, nem leszek öngyilkos.Majd májusban, ha legközelebb jövök haza, majd akkor jobban figyelek.
-
csibe1
veterán
-
xtend
senior tag
válasz
kanyi51
üzenetére
User error-ra nem írná az ügyfélszolgálat, hogy a hiba náluk van. Ma is rá kérdeztem, hogy jött egy update de még mindig sz@r a rendszer, erre ezt írták :
"I understand it is frustrating to see the same issue even after an update.
While the app update is a good step, the specific technical issue mentioned previously by my colleague is being handled by our engineers on the back-end, so it might not be resolved immediately through a standard app update.
As Muhammad mentioned, this process can take up to 7 business days to be fully fixed. Based on your discussion on 28 March, the 7th business day would be 8 April. I recommend waiting until then for the fix to be fully implemented. Once resolved, you should be able to proceed with your ID and selfie verification without any further trouble.
I appreciate your patience while our team works on this."Szóval várjak míg megoldják, utána tudok regisztrálni rendesen.
Gondolom azért is tart eddig mert vkinél elöjön ez a hiba, valakinél nem, így meg mégnehezebb reprodukálni és megoldást találni rá, legalábbis gondolom én.
-
xtend
senior tag
válasz
Nikaré
üzenetére
Köszi de már próbáltam, ugyanaz.
Pl pénz hozzádasa gombra kiírja, hogy "szükségünk van még néhány információra" de ha az alatta lévő gombra nyomok akkor kiír egy pipát, alatta meg hogy "köszönjük, ha még egyéb információra lesz szükségünk akkor értesítünk" ... de ugye nem enged semmit feltölteni úgyhogy ennyit erről. Gondolom egyszer csak megjavul, öngyilkos nem leszek miatta, csak ekkora cégnél kicsit ez gáz, meghogy több napba tart megoldani a hibát az is...mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- VR topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) szóval 1 szülő fiókja kell a nyitasához (enyem lenne, nekem már van revolutom) viszont csak szülő utalhat rá, tehát en nyílván, de mi van ha a másik szülő is utalna néha rá. Kell ahhoz neki az appot letölteni es rendelkeznie legalább standard fiókkal?