- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
Nekem az elsőnél kézbesítési díj se volt arra emlékszem, másodiknál meg valamiért kötelező csere volt 2022 januárban, lejárat előtt bő 2 évvel és volt szállítási díja.
De az új kártya lejáratát nem rövidítették meg 2 évvel szerencsére, így több mint 7 évig érvényes a második kártya.
-
Sanyi.mTs
addikt
Januárban lejár a fizikai kártyám. Automatikusan küldenek újat (mikor?) vagy valahol igényelnem kell?
-
negyven2
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
Oké, találtam egy-két másik esetet is, ami nem Revolut-os bank-al is ez volt és ott az Amazon ügyfélszolgálat az mondja, hogy 1 900-ba kerül, és nem többe (nekem is ennyit mutat a számla), a bank meg azt, hogy ennyi volt terhelés az Amazon felől. Vagyis akkor hol lehet a hiba? Nem ez a 26-28 Ft a lényeg, csak érdekes ez, hogy töredék összeggel is megterhel (mintha devizából váltana).
Esetleg a MasterCard-nál lehet a hiba?
-
negyven2
nagyúr
És megint többet vont le a Prime Video előfizetésért, mint amibe valójában kerül. Amazon account-ban azt írja, hogy csak 1 900 Ft, de a Revolt 1 928.16-ot vont le! Az előző hónapban ez még csak 1 926.91 volt. Ami érdekes, hogy más előfizetés, vásárlás az pont annyit vont le, mint amibe került. Vagyis még mindig érdekes, hogy ha forintban terhel meg (ráadásul most még hétköznap van), akkor miért így vonja le?
-
Moleman
addikt
Amúgy tényleg ritka, hogy ilyenekre ugranának, főleg pénzmosás címszó alatt. Rendszeresen utalok oda-vissza nagy összegeket saját számlákra, a feleségemnek, barátaimtól kérek kölcsön pár napra pár milliót, ahogy épp hozza az élet, soha nem kérdezett senki semmit. (Természetesen semmi illegális tevékenység nincs mögötte, csak mivel nem tartok szinte semmi készpénzt, néha át kell hidalni a cashflow-hiányt valahogy.)
Egyetlen egyszer akasztott meg az OTP, mikor elkezdtem használni a Revolutot, és óvatosan, 1-1 milliónként kezdtem feltölteni, nehogy letiltsanak a hirtelen pénzmozgás miatt. A harmadik milliónál felhívtak, hogy álljon meg a menet, mi ez. Elmondtam, hogy én vagyok, szándékos, és még pár tízmilliót át fogok tolni, aggodalomra semmi ok. Nem volt ellenvetésük.
-
mrots
tag
"Már ne haragudj de hol van abban pénzmosásra utaló jel, ha valaki a saját OTP számláról, a saját Revolut számlára tölti fel a pénzt,"
Nem akartam beleszolni de alapveto dolgokat ugy tunik, nem gondolsz at. Eloszor is, a sajat szamlak kozotti penzmozgas is lehet a penzmosas egy lepese, azert, hogy a penz utjat nehezebb legyen kovetni. A feltoltes pillanataban meg nem lehet tudni, hogy mi lesz a penz sorsa, amikor majd elkolteni akarod.Masreszt egy penzugyi intezmeny nem tudja, hogy a sajat szamladrol erkezik a penz, vagy valakinek a szamlajarol, akit ugyanugy hivnak. Igen, van olyan lehetoseg, hogy megadod: ez a penz a sajat szamlamrol jon, nade ezt barki mondhatja.
A kozlemenybe is barki azt ir, amit akar, semmilyen jogkovetkezmenye nincs. Irhatod azt, hogy autot vasarolsz, de irhatod azt is, hogy drogokat fogsz venni belole, senkit nem erdekel. Ez csak egy szovegmezo.
Ha valaki tenyleg penzt akar mosni, nyilvan nem azt irja a kozlemenybe, hogy ez a tisztara mosott penz, hanem mondjuk azt, hogy autovasarlas.
-
xrvman
őstag
Az már nem az én dolgom. Szerintem bankkártya van használatban. De most itt azon volt a hangsúly, hogy hogy-hogy a Raiffeisen app engedi, hogy aktív képernyőzár nélküli telefonon működjön.
Azt már tudjuk, hogy a Revolut még csak el se indul.
Van kedve valakinek kipróbálni, hogy képernyőzárral telepíti, amikor minden kész a Revolutban, utána a képernyőzárat kiveszi, hogy csak feloldással működjön. ... Ezekután működik továbbra a Revolut?
Mást nem tudok elképzelni, hogy a Raiffeisen app megy aktív képernyőzár nélkül. -
teptep
őstag
-
Noxy
veterán
válasz
teptep
üzenetére
Már ne haragudj de hol van abban pénzmosásra utaló jel, ha valaki a saját OTP számláról, a saját Revolut számlára tölti fel a pénzt, amivel feltehetően egy autókereskedő cégnél vásárol egy autót.
Nyilván utaláskor meg be lehet írni a közleménybe, hogy xy típusú, rendszámú, (alvázszámú) autó vételára. 
-
teptep
őstag
válasz
Frontiner
üzenetére
Igen, normálisan kérdezted, és normális, korrekt választ is kaptál [#54815] rá. És a köszönöm helyett jött az ilyenkor szokásos hiszti: "Ki kérdezné, hogy miért utalok?" S majd a nyomaték kedvéért az ellentmondást nem tűrő: "Pont." Ebből nekem az jött le, hogy nem egészen értetted meg amit írtam, ezért megpróbáltam újra elmagyarázni a rendszer működését is, és a lehetőségeidet is. Szívesen...
-
teptep
őstag
válasz
Frontiner
üzenetére
"Ki kérdezné, hogy miért utalok?" Leírhatom mégegyszer, ha elsőre nem lett volna elég világos: a pénzmosásra utaló jeleket figyelő automatikusan működő algoritmus. Pont. Az összefoglalóban le van írva bővebben. Ha ezt a szabályt, illetve ezt a működést nem fogadod el, akkor nem kötelező a Revolut szolgáltatásait igénybe venned.
-
-
Frontiner
aktív tag
válasz
teptep
üzenetére
Egy cégnek fogok utalni (autóvásárlás). Ki kérdezné, hogy miért utalok? Így fizetem ki az autó vételárát. Pont. Felvenni bankból és kp-ban kifizetni ezt az összeget kb. 40-50000 Ft + költséget jelentene. Ezért utalnám, ami a kereskedőnek sem jelent problémát. Tenném mindenzt minél kevesbb plusz költség nélkül. Ezért gondoltam erre a megoldásra.
-
Moleman
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az Erste, Gránit, CIB, Unicredit, Bank Austria biztosan működik képernyőzár nélkül is, pár hónapja nekem is pont egy Revolut frissítés miatt kellett ujjlenyomatot beállítanom, előtte soha nem volt rajta semmi.
-
teptep
őstag
válasz
Frontiner
üzenetére
Ha Magyar bankszámlára utalod, akkor igen, ingyenes. Figyelj a következőkre:
- Legyen meg a címzett lakcíme, mert meg kell adni.
- Jól gondold meg mit írsz a közlemény mezőbe. Ne írj olyat, ami kereskedelmi vagy pénzmosási tevékenységre utal.
- Legyen kéznél jövedelem igazolásod, ha esetleg kérdik honnan van neked ennyi pénzed.
- Ha rákérdeznek, valami magyarázatot is kell adnod, hogy kinek és miért küldöd az utalást. Ez utóbi kettő akkor lehet szükséges, ha a pénzmosásfigyelő algoritmus megakasztja az utalást. -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Van egy Standard csomagom, amit még sosem használtam, csak anno megcsináltam. Most utalnom kellene egy nagyobb összeget (1,5 M Ft). OTP-nél van folyószámlám, régi Net díjcsomag. Össze van kapcsolva a revoluttal. Ha feltöltöm az Otp-s számlámról a Revolut kártyám és onnan utalok (magyar számlára, nem tudom milyen bank) az ingyenes?
-
xrvman
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most, tegnap mondták nekem, hogy a Raiff app megy úgy hogy nincs aktív képernyőzár beállítva.
-
-
xrvman
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Telefont csak fogom és feloldom mindenféle pin, arc és minta nélkül.
Ám időközben kiderült, ha minden igaz, nem hajlandó működni a Revolut ilyen esetben. -
TrollBalint
addikt
válasz
xrvman
üzenetére
Hogy érted, hogy képernyőzár nélkül? Ha elindítod a walletet, akkor már nincsen képernyőzár. Én ha elindítom, és kiválasztom a kártyát, muszáj még hitelesíteni magam egy ujjlenyomattal (gondolom pin kóddal is működne) Ilyesmire gondoltál?
Revolutnak van webes felülete, de amennyire én tudom a felhasználók sírták ki, ezért nem is tudsz ott mindent látni / intézni. A mobilapp az elsődleges náluk.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Még ma reggelre sem lett változás. [link]
-
Lmh
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
nekem sem történt semmi

-
Celithrandi
addikt
Nektek zárták a coin számlátokat? Ma kellett volna zárniuk és átváltaniuk minden coint pénzre. Nálam szimplán csak annyi történt, hogy revo x alól áttettek minden coint revo alá.
-
z67
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Semmi titok nincs benne, 3% jár vissza a kiválasztott kategóriára, nekem ez utazás és szórakozás. Ez elég tág, étterem, kocsma, repülőjegy, booking, BKV bérlet stb.
250 ezer a maximum, de minden másra csak 1 % jár. Vagyis ha az első lezárt költésem a kiemelt kategóriában 250 vagy több ezer, akkor máris megvan a 7500 Ft. Ha nem, akkor csak 2500 a legrosszabb esetben. Havi zárlati díj és éves kártyadíj van. Sokkal több a bevétel, de a pontos összeget, ahogy a kategóriákat is a weblapon találod meg. Fél évente lehet kategóriát váltani. Régen 4% és 3 kategória volt, most már ez kevesebb, de így is ajándék pénz. Mivel a terminál kódja alapján megy a visszatérítés, így néha kibújik egy-két cég, pl. a Budapest Park kifejezetten geci, nem szórakozás kategóriába teszi a költéseket, de kevés ilyen van hála istennek.
-
xrvman
őstag
Google Wallet, a telefon képernyőzárja nélkül használható?
Vagyis ha csak a Walletet elindítom, akkor kérjen pin kódot és kész?Revoluttal lehet Webről is bankolni? Nem csak mobilappból?
-
tobias40
veterán
Tudsz mondani példát ahol jól fizetnek a kártyás vásárlásért?
Van Raiff meg Cib és revo kártyám is de sztem egyik sem igazán gazdaságos ilyen szempontból.(havi 3-400.000-et költök kártyán legalább)
Gondolkodtam hogy a revolutnál is előfizetnék nem csak a stanrd csomag lenne ha vissza jönne ezáltal az előfizetés nagyrésze.(vagy az egész
) -
azbest
félisten
prémium csomaggal, ha amúgy sok forgalom van a kártyán, akkor évente néhány 5000 forintos alza vagy emag kuponra összejöhet benne (1400 pont egy kupon). De bekapcsolni a felkerekítést nem gazdaságos, mert 3x annyi aprót használ fel, mint ami értékű pontot ad. (10 forint egy pont, és egy pont 3.6 forintot ér a kuponnál)
-
mrots
tag
válasz
xrvman
üzenetére
Hacsak valami akciot ki nem fogsz, a matek szerintem nem adja ki. A sajat, most mar standard fiokomban a return value 0.1%. A nem revolut hitelkartyakkal ha szigoruan csak a veluk gyujtheto pontokat nezem, akkor 1.5% a minimum return value, de ha azt nezem, hogy legjobb esetben milyen erteket tudok a pontokbol kisajtolni, akkor az elmult evekben 4% es 9% kozott mozgott atlagosan. Ehhez kepest a revolutos 0.1% meg kerekitesi hiba sincs es zero eroforrast er meg ebbe fektetni.
Megneztem most, hogy hatha a bevaltasnal lehet valami okossagot elerni, peldaul ryanair voucherekre lehet pontokat bevaltani, de igazabol nevetsegesen alacsonyra jon ki a matek, sokkal jobban megeri a hetkoznapi hitelkartyak utani visszateritesre gyurni.
Premiumabb elofizetessel elkepzelheto, hogy jobb szazalekot lehet elerni, tehat ha amugy is fizetos csomagban vagy akkor maskepp johetnek ki a szamok de csak ezert nem eri meg fizetos csomagba kerulni.
-
mrots
tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
kulfoldi IP cim (vpn) nem is feltetlen kell, teljesen eletszeru, hogy valaki epp nem abban az orszagban tartozkodik amikor revolut szamlat nyit, mint ahol amugy el. a szolgaltatas jellege olyan, hogy altalaban akkor van ra szukseged amikor kulfoldiekkel bonyolitasz tranzakciot, vagy epp te magad is kulfoldon vagy.
Amig csak cimet kernek, illetve bevallasos alapon megy az adorezidens statusz, addig mukodhet amit irsz. Abban a pillanatban, hogy dokumentummal kell ezt igazolni (peldaul adoszammal, NI szammal, SSN-nel - orszaga valogatja) azt mar nem tudod bekamuzni.
Erdekes kerdes peldaul, ha valaki mondjuk magyarorszagon el, de ausztriaban dolgozik. Valoszinuleg tudja produkalni azokat az iratokat, amivel osztrak regisztraciot tud inditani ugy, hogy igazabol magyarorszagon lakik.
-
xrvman
őstag
Sziasztok, vannak ezek a revpontok. Érdemes gyűjteni? Eddig még nem csináltam, nem gyűjtöttem.
Most van az a csalásokról szóló kurzus... ha érdemes, belevágnék. -
válasz
Blackhole13
üzenetére
VPN-nel akarsz szórakozni egy banknál?
-
Blackhole13
senior tag
Mi a megoldas azokra a kriptokra, amiket nem lehet kiutalni sajat tarcara? Kell egy kulfoldi ismeros, aki tarthat kriptot es neki kell kuldeni? VPN-vel es kulfoldi cimmel eddig sikerult kijatszani a kereskedelmi korlatozast, ezzel nem lehet valamit kezdeni?
-
-
8
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
400k aprópénz, nem lesz gond
"ezen meg is lepődtem mert sehol nem olvastam még ilyet hogy adószámot is megkell adni regeléskor!
"
Mármint a sehol nem olvastad az azt jelenti, hogy nem szerepelt egy fórumon a véletlenszerűen kiválasztott, véletlenszerű aktuális érvényességgel rendelkező leírások vagy szubjektív vélemények között?Szabályozott pénzügyi intézményként kötelesek vagyunk beszerezni az adóilletőséggel kapcsolatos adataidat. Az országodtól függően az adózási státuszod megerősítéséhez adóazonosító jelre (AAJ‑re) lehet szükségünk.
itt nagyon sok kérdésedre találsz választ:
https://help.revolut.com/hu-HU/help/ -
4Grider
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az online nyitott számlákkal kapcsolatos visszaélések 80%-a számlanyitást követő néhány héten belül következik be. Léteznek ui. ellopott/elveszett iratok és ellopott, sőt eladott identitások is, amik nagy részét ki kell tudja szűrni a rendszer.
-
válasz
4Grider
üzenetére
eléggé be biztosítják magukat!
tegnap mikor regeltem kérte az adó azonosító számomat is(addig tovább sem engedett) nem volt elég neki a személyi 2oldala, meg a szelfi kép, ezen meg is lepődtem mert sehol nem olvastam még ilyet hogy adószámot is megkell adni regeléskor!

-
4Grider
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezeket a banki csalás/pénzmosás monitorozó rendszereket folyamatosan fejlesztik/változtatják, tehát biztosat senki nem fog neked mondani. Van rá elég jó esélyed, hogy a frissen nyitott számlára érkező és azonnal továbbküldött 1000 EUR miatt az automatizmus megállítja az utalást és téged igazolásra/azonosításra/stb. kér fel.
-
sziasztok!
új vagyok tegnap nyitottam egy STANDARD számlát(mert szeretnék venni itt hardveraprón egy illetőtől egy terméket és csak revo-n lehet neki fizetni)
viszont most olvasom ezt :
Az elején csak kisebb összeget enged feltölteni, átküldeni, használni ugyan arról a kártyáról, számlaszámról. Ennek emeléséhez, normál használat kialakításhoz használni kell a kártyát - Revolut kártyával történő fizetés, pénzfelvétel, etc. Az elején nagyobb összegek feltöltse nagyobb eséllyel vonhat maga után zárolást/korlátozást.
az illetőnek közel ~400.e ret kellene majd átküldenem, jelenleg csak 1000.Ft-van a revo számlámon(tegnap mikor nyitottam, ennyit tettem rá csak) van félni valóm hogy nem fogom tudni feltölteni a tranzakció előtt az átutalni szánt (közel ~400.e) összeget, vagy esetleg ha engedi is zárolni fogják, és nem fogok hozzáférni utána?!
Van ezzel valakinek tapasztalata?
előre is köszönöm a segítséget

-
vnorbi
aktív tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Nem magyar címmel szerződött, az ő számlája megmarad.
-
mrots
tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Miert adnam el?
-
Gardaai
senior tag
Nem fogod tudni eladni, se kiküldeni.
Beszéltem az ügyfélszolgáltattal, azt mondták vissza fog automatikusan váltódni..
Hiába próbáltam bármi megoldást keresni, azt mondták nincs lehetőség semmire. Automatikusan eladja az akkori értékén, aztán crypto számla lezárva.
Szerencsére a Revolut nem fog díjat felszámolni az eladáskor.
Viszont ha ugyan ennyiért veszel máshol ETH-t, lesz eladás/vétel különbözet + az adott szolgáltató díja. De még mindig jobb mint egy 100%-os bukó. (Hacsak nem meme coinokban van, mert akkor ne is vegyél belőle, ha egyáltalán tudsz máshol.) -
-
Moleman
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Az FTX felszámolása is egy vicc volt, az első emailben még látszottak az egyenlegeim, de belépés után már mindenhol minden 0 volt, írtam nekik vagy 10 emailt, 0 válasz. Felszámolás helyett lenyúlták a maradékot.
-
z0d1AK
nagyúr
Vett már valaki Alza utalványt pontokból?
-
Celithrandi
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
FTX felszámolási eljárást 2 évig csináltam a Bahamai állami felszámoló biztos céggel. Természetesen ismét megteszem ha kell, viszont már csak akkor ha annyi pénzről van szó amiért megéri az ilyen bohóckodás. FTX után kaptam 300USD, a munkadíjam nagyjából 9000 USD. Megérte? Nekem nem. Revo is ezért fogja megúszni, mert csak filléres userek voltak nála. Én is csak mamecoin tesztre használtam, ezért buktam csak 300ezret és nem a százszorosát. De ettől még felháborító. Viszont mivel szakértő vagy kérlek az én nevemben is tégy panaszt. Privátban elküldöm az userid-met. Mivel szakértő vagy ennyi elég lesz számodra. Köszönöm.
Mod: Olvastam a 10 éves blogod.Kár volt. Értek mindent. Puszipacsi sziaban. (stry forum bant nem tudok tenni mert nem fizettem elő a lehetőségre) LOL

-
Lmh
őstag
revo stackelt kriptót feloldották már valakinek? elvileg ma van a határideje.
mondjuk en ket napja feloldottam, de azt irja hogy 50 napig nem használhatom, nem tudom ezt felülírja-e a revo 10-i feloldása..!?
-
xy.zsolt
őstag
Kérdés: beállítottam a kártyámhoz, hogy az usd számlámról ne költhessek, viszont jön majd egy visszatérítés usd-ben ezzel a kártyaszámmal....szóval ezt így is elkönyvelik majd az usd számlámra?
-
-
hatala
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, mivel a 12 éves gyereknek szeretnék Revolut Junior vagy OTP Junior kártyát igényelni, hozzá számlát nyitni.
Nézegettem mindkét bank oldalán az infókat, de nem egyértelmű nekem melyikkel járnék jobban, ha tudtok tanácsot adni ebben, azt megköszönöm.Van OTP számlánk és van Revolut is, a gyereknek azért is adnék kártyát, hogy ha elmegy kirándulni, utazik akár külföldön is, stb. tudjon vele fizetni a kontrolom mellet.
Köszi előre is!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Fals információ.
Revolutról utalva magyar számlára nem a litván számláról teljesítik, hanem magyar partnerbanknál vezetett gyűjtőszámláról (Citi bank és Erste). Nem azonnali átutalás. Az este indított átutalások következő 2 munkanapban érkeznek meg a címzetthez és ezek normál belföldi utalásként érkeznek, nem nemzetközi átutalásként. -
embe
nagyúr
Még nem adtam fel a csomagot, dél körül jön a futár. De lecsekkoltam a címzettet. Egy olyan munkahelyre megy a csomag, egy létező ottani dolgozónak, hogy azért gáz lenne -neki - ha csalás miatt kezdenék mocorogni.
Big_Boss: Akkor ok. Még nem volt ilyenhez szerencsém. Nekem Wise van, az gyakorlatilag azonnal átmegy.
Ez a kép valós lehet? Ilyen a felülete? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Eladtam egy cuccot. Tegnap este a vevő Revolutról utalt, fizetett, Erste számlára. Ezt a printscreent küldte. A pénz még nem érkezett meg. Ez életszerű, hogy egy éjszaka nem jön át a pénz?
-
Oliverda
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
Akkor tegyél panaszt és kérj kártérítést.
-
Celithrandi
addikt
válasz
pdr755
üzenetére
egyetlen cég se zárolta a világon a számlákat Magyarországra csak a revo. A 10 napon belüli kényszerzárás pedig felháborító. Legalább 60 napot kellene erre biztosítani ha már így döntöttek. De ha valós tulajdonos lenne a revo ügyfél akkor nem is zárhatnák a számlát amin tulajdon van.
-
lmno
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Akkor veszel egy Trezort/Ledgert és kiutalod őket arra.
A Revolut kripto vétel / eladásra nem volt rossz, de nem azon kellett tárolni sok pénzt. -
tobias40
veterán
Ismerősöm kérdezi ,hogyan tudja meghívni 17 éves fiát revolutra,illetve lehet-e neki saját számlája?Ha mehet a meghívás akkor is kapja a meghívási bónuszt?
Köszi!
-
pdr755
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ezt mondjuk nem feltétlenül azért történt mert a Revolut hirtelen úgy döntött hogy felfüggeszti a kriptó kereskedést, vagy most, hogy csak úgy passzióból megszünteti mert olyan kedve van (a' la elon musk amikor éppen bedrogozott)
Volt itt egy picike törvény amit nem a Revolut hozott. Szerintem igazából azoknak kellene panaszkodnod akik a törvényt hozták, meg áttételesen annak a 3 millió honfitársadnak akinek köszönhetően abban a helyzetben vannak hogy ilyen törvényt hozhatnak.PS. nem a revolutot védem, de mivel sehol máshol (ahol a revolut működik) nem volt ilyen, ez most kivételesen nem tőlük indult ki.
-
Oliverda
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
Kiutalod magadnak valamilyen tárcába.
-
zichie
senior tag
Van valami lista, hogy mely coinokat milyen hálózatra (blokkláncra) lehet kiküldeni? Nekem nincs revóm, de egy ismerősöm érintett, akinek szeretnék segíteni. ADA a kérdéses coin, amit ledgerre kellene kiküldeni cardano blokkláncra.
-
jalos
tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Mármint kik, mivel és hogyan? Vagy mindegy csak pörögjön a topic?
-
Celithrandi
addikt
csak 3kiló veszteséget raktak nekem össze ezzel. Jó hogy nem 3 millát. De bármit lehet ma már.
-
Serpiko
addikt
Van olyan kripto amit nem enged ki utalni Bybit-re sőt egy tőzsdére sem csak olyan opció van ismerősnek tudom küldeni. Más is találkozót ilyennel?
-
Benhill
senior tag
Nekem is csak ez van, meg még az összes ajándék coin amit a leckékkel lehetett szerezni. Volt időszak amikor 6000Ft fölé is felment össz érték, de most nekem is valami 900Ft.
Kérdés mindenkihez: Van értelme átrakni kripto tárcába? Hátha egyszer felkúszik az értéke... most a 900Ft-bol nem gazdagodok meg

Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nyilván utaláskor meg be lehet írni a közleménybe, hogy xy típusú, rendszámú, (alvázszámú) autó vételára. 

"