-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Ismerősöm néhány év után újra akarja használni a revolutját, de nem tudunk neki utalni, mindig "elutasítva", mitől lehet ez? Ő tud utalni, és vásárolni is tud, de fogadni nem
-
-
Moleman
addikt
Tegyük hozzá, hogy jó esetben 1-2 nap. Nekem most épp 5 napba telt, mire megérkezett egy HUF utalásom.
Van magyar bankszámlám több banknál is, de én is mindig Revolutról utalok, mert egyrészt csak ott tartok szabad számlapénzt, másrészt nem akarok utalási költséget fizetni.#52856 gban
Revolutról bármilyen magyar számlára történő forint átutalásnak nincs költsége - feltéve, hogy magyar regisztrációja van az illetőnek. -
gban
veterán
Venne valaki tőlem valamit, foxposttal.
Jelezte, csak revolutja van.
Korábban eljátszotta ugyanezt, hogy revoluttal tudná fizetni az automatánál, most talán előre utalna revolutra.
Mondtam neki, nekem nincs revolutom.
Kérdés: mi akadályozza meg abban hogy a revolutról utaljon a hagyományos bankszámlámra?
10 ezer forint alatti összeg, ha tudná utalni simán, mennyi lenne kb. a költsége? (hátha ez tartja vissza...)
-
atala
addikt
Utalnom kellene majd 130 EUR értékben egy Lengyel számlára Zloty-ban vagy Euroban.
Mi a legjobb módja ennek? Gondolom ennek lesz költsége. -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
xrvman #52846 üzenetére
1. És ha ApplePay/GooglePay- be tennéd?
Van valami oka, hogy ragaszkodsz a Simple-hez?
Én annak idején próbálkoztam Simple-vel, de annyi gond volt vele, hogy elengedtem. (Nem OTP-s vagyok.)
Régebben iPhone-on, most Samsungon tökéletesen működik a Revolut virtuális kártya.2. Direktben, közvetlenül is használhatod Revolut virtuális kártyát.
( Bepötyögöd a számát, lejáratot, cv kódot) -
xrvman
őstag
Revolut virtuális Mastercardot rögzítettem volna a Simple Classicba a meglévő OTP-s Mastercard mellé.
Megerősítés megtörtént, Revoluton nyoma van a 100 Ft terhelésnek, ám a Simple Classic nem hajlandó tudomást venni. (Ott van a kártya, de semmi infó csak a lap.)
Mit tudok tenni?
Mindenképpen szeretném a virtuális kártyát használni a napokban. -
esbii22
őstag
válasz
WhiteWalker #52842 üzenetére
Tipikus, mást hibáztatunk azért mert nem tudjuk elolvasni. mik a feltételek.
Amúgy meg ha sikeres lett volna, akkor kapsz mindenképp értesítést.
-
Friczy
senior tag
válasz
Ahol az akciót olvasod, ott a határidő is. Nekem pl. most 20ezret ajánl május 27-ig.
-
Moleman
addikt
válasz
A meghívásos program határideje egyben a feltételek teljesítésének a határideje is.
-
pècsimunkás
addikt
Nekem jött ma e-mail, hogy 100 eurót kapnèk új ügyfèlèrt.
4 embert kèrdeztem meg, hogy füledbe esetleg...???
Plusz 2 öcsèmet, hogy a gyerekeiknek csináljanak kártyát, nekik átutalnám a pènzt.
Ès nem...
Senki, semmi... -
esbii22
őstag
válasz
WhiteWalker #52839 üzenetére
Elvileg mindennek megfelelt helyett nézd meg szerepel-e pipa mindenhol a meghívottadnál. Bal felül fotód, ajánlások, legalul korábbi meghívások.
Ilyennek kell lennie mindnek.
Vagy várni kellett volna, mert mindig van ilyen promóció és akkor van ideje megcsinálni. Csak az összeg változik a különböző promóciók alatt illetve felhasználónként.Korábban írtad 12.000 Ft értékben vásárolt. Nálam eddig mindig az volt a feltétel hogy 3 alkalommal kell vásárolnia 1200 Ft értékben.
-
akooos
veterán
válasz
WhiteWalker #52836 üzenetére
Kiírja az app, hogy hol tart a meghívottad, mi hiányzik még ahhoz, hogy megkapd az ajánlói pénzt (ha még él és nem késte le a határidőt).
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok! Új Revolut felhasználó vagyok és az ajánlásomra az egyik ismerősöm regisztrált , most május 6-án és rendelt kártyát is aznap és még vásárolt is a kártyával 12 ezer Ft értékben.
Az lenne a kérdésem mikor kapom meg az ajánlás miatt járó bónusz összeget? (Ha jól tudom 20 ezer Ft) Vagy ez már nem élő "akció"?
-
4Grider
nagyúr
válasz
szita.erno #52833 üzenetére
Ki tudod fizetni a 350 EUR-t csak a terminál fizetéskor be fogja kérni a kártyához tartozó pin kódot.
-
szita.erno
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy azt olvasom az aplikációba hogy érintéses fizetési limit 150€
Most ez számít valamit? Ha például 350€ értékben vásárolok ki tudom fizetni? Vagy külön be kell állítani valamit?
Köszönöm 🙂 -
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400 #52829 üzenetére
Telefonnal nyilván nem kér PIN-t, hiszen a telefon feloldásával azonosítod magad. Kivéve az ATM-et, az mindig kér.
pècsimunkás
Kevered az érintésmentes kártyás fizetéssel, arra van a Revolutnál 150 EUR limit. Nem lehet változtatni, csak resetelni az appban a kártya beállításainál (Contactless limit). -
-
zsola400
aktív tag
válasz
szita.erno #52827 üzenetére
Többször vásároltam már kis bolt, Lidl, Bila, dohány bolt, benzinkút stb. fzikai kártyával, de főleg telefon/nfc-vel sosem kért kódot. De ahogy már írták pin kódot kérhet!
-
robag93
aktív tag
válasz
szita.erno #52827 üzenetére
A pin kódot kérheti.
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy Szlovákiába megyek vásárolni, váltottam át Forintot Euróra.
Revolut kártya fizetésnél,kér valami kódot?
-
Bicskei1885
csendes tag
visszaolvastam sztorno
-
Krethx
aktív tag
Revolut hamarosan elindítja mobilcsomagjait. Egyenlőre Németországban és az Egyesült Királyságban.
https://www.revolut.com/news/revolut_to_launch_mobile_plans_in_a_direct_challenge_to_traditional_network_providers/ -
fil
őstag
Én tavaly Rómában jártam így szállással. Revolut virtuálissal fizettem az előleget. A helyszínen ugyanazzal kellett volna a maradékot, de csak plasztikkal, a mobilt nem fogadta el. A megoldás az lett ,hogy a virtuálissal fizetett összeget stornózták - egy hét múlva vissza is kaptam - és egy fizikai kártyával kifizettem az egészet. Booking-os volt ez is, de nem a Booking vonta ,hanem a szállás.
Mindenesetre okultam belőle. -
Orgi
addikt
válasz
FireFox1996 #52815 üzenetére
-
mrots
junior tag
válasz
FireFox1996 #52798 üzenetére
"Majd amikor bejelentkezel helyszínen fogják kérni a bankkártyádat, amivel fizettél, hol szedjem ezt elő?"
Nem fogjak kerni. Igen, azt irjak, hogy kerik, de nem fogjak. -
4Grider
nagyúr
válasz
FireFox1996 #52812 üzenetére
Hogyne adnák. Mind a három hazai szolgáltatónál van, ráadásul itt most idegen esim szolgáltatókról van szó, akiket nem érdekel, hogy mi az alap előfizetésed.
-
Orgi
addikt
válasz
FireFox1996 #52812 üzenetére
Szerintem félreérted, olyasmire gondol mint pl a Saily (csak net), 1 hetes török utazáshoz török e-sim pl, csak példaként...
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
olyan lehet csinálni, hogy én veszek a Revolutban esimet és másnak adom vagy csak az én Revolutomnál működik?
-
jalos
tag
válasz
FireFox1996 #52792 üzenetére
Na majd amikor rajossz hogy a fizikai kartyaelfogadok nagyobb resze meg sem pin kodot, sem alairadt nem ket
.
-
Kasya
nagyúr
válasz
FireFox1996 #52803 üzenetére
Igazad van (rákeresve). Jó ideje nem adtam hozzá uj kartyat a Bookinghoz, de akkor kérte a CVV-t. Ettol fuggetlenul a bizalmam nagyobb a Bookingban, mint random szallasadokban. Mar csak azert is, mert ok legalabb elore jelzik, hogy mikor lesz terhelve a kártya (hacsak nem helybe kell fizetni) és könnyebb a "problémázás" a szolgáltatással kapcsolatban is.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A revpont gyűjtést hogy lehet kikapcsolni? Standard csomag van -
FireFox1996
őstag
"A Booking mondjuk CVV nelkul nem fogad el kartyat"
Nem igaz, mert tegnap foglaltam szállást booking.com-on, és nem kérte a cvv adatot.Általános probléma: kártyaszámokkal (plusz talán érvényességi dátummal) bármikor leemelnének a pénzedet cvv nélkül.
Terhelés probléma: mivel nem szeretnék nagy limitet hagyni kártyán napokig, és azt sem tudtam, hogy mikor vonják le a pénzt (nem abban a pillanatban, amikor foglalod. pl vasárnap foglaltam, ma reggel akarták levonni a pénzt). Szerencsére probléma mentesen ment az email váltás, gyorsan is válaszoltak, így 3. próbálkozás után sikerült megoldani a problmémát.
Kártya limit meg visszaállhat minimálisra.
-
Kasya
nagyúr
válasz
4Grider #52796 üzenetére
Nem mindig tudod kikerülni az ilyen helyeket. Attol, hogy keri a CVV-t, ahogy a neved is, nem feltetelen kell pontosnak lennie.
Irj be a legkozelebbi pizza rendelesnel a Simple, Barion, vagy más oldalon random nevet. Azt is elfogadja és teljesulni fog a vasarlas.FireFox1996:
Értem a problémát, de mégsem. Ha a kartyaadataidat megadtad, akkor tudtál rola, hogy terheles lesz rajta.A Booking mondjuk CVV nelkul nem fogad el kartyat. Valamint ha ott terheles tortenik, akkor az a Booking által (tehat EU-n belul vagy). A szallas csak kesobb kapja meg azt a penzt. Vedettebb is vagy, ha valami baj van a szallassal.
Noxy:
Autoberlesnel probald meg ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest