- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
a kártyának BIN-je van, és abból magyar címmel regisztrált userek évek óta magyart is kapnak
-
Ka_
csendes tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem, nincs még magyar IBAN-os számla.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Revolut magyar IBAN számos kártyát küld már Magyarországra?
-
Moleman
addikt
Ez nem egyedi dolog, nemzetközi utalásoknál teljesen normális, ha OTP-ről indítasz devizautalást, akkor is meg kell adni a címet. Az új internetbankban már opcionális mező, de a régiben kötelező volt.
A munkabéres utalásnál meg beírtam egyszer 5 éve, többször nem kell, mert elmentette partnerként, ahogy az OTP-nél is el lehet menteni címestől-mindenestől.
-
zerodot
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Nem "litván bankból lesz nemzetközi utalás". Magyar bankszámláról fog érkezni a forintutalás (csak nem a te neveden lévőről -- ha valami miatt, akkor emiatt érdemes átgondolni).
Gyakorlatilag is kiírja a díjakat, nem csak elvileg, és magyar reg-gel ingyenes lesz a magyar bankba utalás.
Általában 1 munkanap alatt ér át, de ha reggel küldöd, általában még aznap megérkezik. Most azért látsz 9-ét, mert péntek este nézed.
-
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Ha csalás miatt feljelentek egy magánszemélyt a Revolutnák (sajnos előre utaltam, itt Hardverapró-n egy személynek, nem küldött végül semmit az ígérgetéseken kívül), ott milyen ügymenet várható?
Most kér a rendszer printscreent meg mindenféle kérdésre kell válaszoljak, van ennek az egész folyamatnak bármi értelme? Ilyenkor a Revolut valamilyen magyar hatóságnak is továbbítja az esetet vagy "házon belül" kezelik?
-
azbest
félisten
mármint belőle kiutalni?
A fizetések részen felül a + jelre van banki is. De érdemes átgondolni, mert (még) litván bankból lesz nemzetközi utalás, ha magyar számlára akarod. Bár elvileg kiírja a díjakat. [link]szerk: Az oldalon írt kalkulátor szerint mondjuk ingyenesnek tűnik, de nem azonnali, hanem 9ére ér oda. [kép]
-
mzso
veterán
A Revoluttal nem is lehet rendes banki utalást csinálni? Eddig csak kártyás fizetésre használtam.
Gondoltam most kipróbálom egy díjbekérővel. De címet kért meg ilyen marhaságok. Amit nem tudok és nem is érdekel. Megjegyzés meg nem volt, ez meg kellett volna. -
Moleman
addikt
válasz
pirosmajom
üzenetére
Van rá valami megoldás, vagy itt, vagy a Magisk topikba írta be valaki pár hónapja.
Én végül nem szórakoztam vele, most már megszoktam az ujjlenyomatosdit, összességében gyorsabb, mert így a többi banki alkalmazásba sem kell pin kódokat pötyögni.#55132 4Grider
A Revoluton kívül nálam még egyik alkalmazás sem követelte, pedig sok banknál van/volt számlám, külföldieknél is.
A zárolásnak amúgy semmi gyakorlati haszna nincs a biztonság szempontjából, jelszó/pin kód nélkül egyik app sem enged be.
Az ujjlenyomatos zárolás valójában még veszélyesebb is, mert ha leütnek, oda teszik az ujjad, ahova akarják, máris beléptek mindenhova, amit a pin kódos megoldásnál nem tudnának megtenni. -
-
4Grider
félisten
válasz
pirosmajom
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy létezik még olyan banki program, ami nem követeli meg a telefon zárolását. Gondolod ez véletlenül van így?
-
pirosmajom
tag
Sziasztok!
Valakinek van megoldása revolut app használatára a mobil zárolásának beállítása nélkül?
Régi telefont most cseréltem és egyből kérte az újon, hogy zároljam, mert anélkül nem indul. Érdekes módon a régiben most is simán be tudok lépni. -
F34R
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Igen es az ujat nem fogadja el. irtam supportnak meglatjuk.
-
TrollBalint
addikt
Próbáltad feltenni az appot és belépni? Valószínűleg kérni fog egy ID checket, de mivel - jó esetben - nem változott csak az ID száma / kinézete / meg a fényképed, akkor azt mondanám, hogy beenged. Az, hogy lejárt, Ők is látják,sejtik, hogy nem azzal fogod magad azonosítani.
B verzió, egy ismerőst, akinek van Revolutja, megkérsz, hogy írjon a supportnak, hogy mit lehet ilyenkor tenni. -
F34R
nagyúr
Adok egy kis tryhard feladatot

Adott egy Revolut szamla, lett igenyelve 2024-ben fizikai kartya; magat az appot vagy 2 alkalommal hasznaltam. Most az en nem figyelesem reven, kerult erre egy bizonyos osszeg. Mivel mar az a telefon sincs meg amin a szemelyi ID mat felvittem jelenleg tehetlen vagyok. Viszont kozben az ID is lejart. Ilyenkor mit lehet meg csinalni? Mormoljak el egy imat?
-
teptep
őstag
OTP-ről Revolutra az nemzetközi iutalás. A Revolut egy szerződéses magyar Bankon keresztül utal az OTP számlaszámra (forintot), így az utalás még aznap, vagy a következő munkanapon megérkezik. Jelen esetben a partnered nem utalta, vagy valamit rosszul csinált, vagy zárolták a számláját... de ezeknek az Ő tranzakció történetében nyoma kell, hogy legyen.
-
F34R
nagyúr
udvozletem, revolutrol kuldtek nekem egy kissebb osszeget OTP-s folyoszamlara.
ha jol gondolom ez nemzetkozi utalasnak szamit, azonban eltelt 5 nap es meg most sem erkezett meg. -
mzso
veterán
Helló!
Ha az egyszer használatost újragenerálom akkor a régi de nem használt adatok érvénytelenné válnak? Mit csinál egyszer használatosnál a törlés opció? -
norrberth
addikt
A wise is megemelte 300 ra a kp t [link]
-
Sanyi.mTs
addikt
azt írja a standard csomagomra, hogy a díjmentes deviza váltásom február 2-án áll vissza. ez a mai napon mikor várható? mert most még ez nem történt meg.
-
zseko
veterán
Attól hogy nincs hálózat még tudsz fizetni (~tíz alkalommal). Ugyan így a DÁP-nak is működnie kéne net nélkül, hogy igazolni tudd magad, ha nem így működik akkor egy igazi balf@sz a fejlesztő.
De abban igazad van, Angliában mobilről vettük a jegyet meg a bérletet a buszra meg a vonatra, akivel kint voltam egyik csajszi az nem figyelte és lemerült a telefonja, így hiába volt neki bérlete, nem tudta igazolni, ezért meg kellett vennie a jegyet. (nálam mindig volt powerbank) -
spst
csendes tag
Valóban, sőt a jogsit sem. Gondolom akkor biztosítási kötvény sincs nálad, hiszen azt is ellenőrizheti a hatóság a gépjármű nyilvántartásból.
Azonban ha balesetbe keveredsz nem csak a másik autóst, gyalogost sz.tod meg, hanem magadat is. Ugyanis a biztosítás miatt szükség van rá, hogy igazolni tudd a személyes, a gépjármű és biztosítási adatokat, ha nem tudod megtenni, mert nincs nálad, akkor a másik fél biztosan rendőrt fog hívni, akkor is ha nem lenne rá szükség. Az ilyen eljárást pedig nem ajánlom senkinek.
Más. Ha a telefonod lemerül, elveszted, ellopják vagy megsérül útközben pl. gépjármű baleseteben, esetleg nincs hálózat, akkor elég macerás lesz a helyzet, mert még egy bankkártya sem lesz nálad amit használni tudnál, sőt semmire sem mész ha mást is a telefonról kezelsz, használsz.
Én nem javaslom senkinek ezt a másokkal szemben is felelőtlennek tűnő megoldást, még ha legjobban saját magával szúr ki probléma esetén. -
csibe1
addikt
Nekem van egy a kártyáknál nem sokkal nagyobb méretű pénztárcám.
Belefér kb 16 kártya, pár darab papírpénz, meg némi apró a bevásárlókocsihoz, parkoláshoz, ha a kocsiban éppen nem lenne.
Az mindig nálam van a telefonnal együtt, sosem hagyom a kocsiban. Kényelmesen elfér, nem kell azon idegeskedni, hogy mi van ha éppen az én kocsimat törik fel.
Mindegy, mindig vannak új, divatos agymenések.
-
zseko
veterán
3.5mm. Ilyen vastag a személyi+jogsi+lakcímkártya tokkal együtt, ennél több meg nem kell temetésre, ha már az volt a példa. Harmada egy mobiltelefon vastagságának. Ezen hisztizni valóban óvodás szint. Az összes kártyám együtt, amiben már olyan hülyeségek is benne vannak mint például munkhelyi- , edzőtermi belépő, meg kedvezménykártyák és egyéb egy vastagabb tokban, sem több 11mm-nél.
-
kw3v865
senior tag
Üdv!
A tapasztalatok alapján mostanában nagyjából mennyi idő alatt jön meg a megrednelt fizikai kártya? Az appban megadott időintervallum mennyire pontos? Tavaly meglepően gyorsan megkaptam, hamarabb is, mint amit írtak. -
Ka_
csendes tag
válasz
kozeposztaly
üzenetére
Random az összeg, nekem is mutatott már 22500, 20000 és most épp 15000-et is. Csak a meghívó kap.
-
kozeposztaly
csendes tag
sziasztok,
ha ismerost ajanlok jelenleg ugy latom ez el:
"Szívesen zsebre tennél 15 000 Ft összeget?"
par napja meg ez volt:
"Már csak 7 napod maradt, hogy 22 500 Ft jutalmat szerezz "Ti akik jartasabbak vagytok ebben mit tudtok?
1) milyen surun szoktan emelni (visszaemelni) ezen a dijon? Ergo megeri varni par hetet, stb?
2) az ajanlott is kap valamit vagy ez csak egyiranyu az ajanlo kapja?koszonom!
-
csibe1
addikt
"Na meg ugye nyáron 32-35 fokban egy szál ingben, nem tömi ki az ember a zsebeit igazolványokkal, kártyákkal. Hasi-tasival meg hülyén nézne ki."
Na, akkor legalább csak akkor néztél ki hülyén amikor kiderült, hogy kirabolták a kocsit;
de a temetőben biztos nagyon jól mutattál. Értem, ez a lényeg.
Ez a felfogás biztos nem óvodás, csak így tovább.
Jobb is, hogy nem terjeszted a hülyeséget...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iqos cigaretta
- Villanyszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Óra topik
- További aktív témák...
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs