- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
válasz zerodot #51000 üzenetére
nálam most épp 407,62 körül vált míg a weblapon 402.6
minden váltásnál kb 1% az eltérés több devizánál is.
és igen díjmentes váltást ír nekem, nem léptem túl a limitem
nálatok a weboldalon ugyan azt látjátok mint az appban?[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Mindkét telóm custom romos, ráadásul egyik rootolt is. Okozhat ez problémát pl. kártyás fizetésnél?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
Ismerem a témát, sokáig használtam is, csak a sorozatos tiltások után visszaálltam Simple-ra. Egyelőre ott tartok, hogy kell-e nekem Revolut. Jelenleg csak a kártyás és a netes fizetések lennének az opciók.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Moleman
addikt
válasz 7Heads Drago #51013 üzenetére
Leginkább adblockerhez és a sok gyári bloatware törléséhez. Persze biztos vannak még mindig néhányan, akik mélyebb vizekre eveznek.
-
pvt.peter
őstag
Ma konstatáltam, hogy jól besz*ptam én is ezt a "Rev points" funkciót
Valószínűleg anno "automatikusan" aktiváltam és mára összegyűlt 5000 pontom.
Sajnos a főoldalon a tranzakciók között nem kerül feltüntetésre, aminek az oka a minden lében kanál ügyfélszolgálatuk szerint az az, hogy ez egy belső tranzakciója a Revolutnak és nem ott van a "helye".
Enyhén szólva is pofátlannak érzem ezt a funkciót, nem is vettem volna észre a levonogatásokat, ha nem kérek egy havi kimutatást a Revoluttól...
Persze, tudom, én aktiváltam, úgy hogy ez egy drága tanulópénz volt, kb. 50eFt.Szerintetek visszalehet "varázsolni" valamilyen módon ezt a sok apró levont összeget?
Még csak repülőjegyre sem tudom költeni, mert ami szóba jöhetne (Wizz Air, Ryanair) nem elérhető a listájukból.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
7Heads Drago
veterán
-
szimi57
őstag
válasz 7Heads Drago #51013 üzenetére
Pl. használom a MacroDroid automatizáló appot. Nagyon hasznos tud lenni. Pl. az egyik makróm feladata, hogy adott távolságra a garázstól megcsörgeti az asszonyt, hogy nyissa ki a garázsajtót. Régebben tíz fölötti makrót is használtam. Voltak olyanok is, amik csak rootolt eszközön működtek.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz zsola400 #51018 üzenetére
Nem vágom mire használtok hívás rögzítést és mire mentek vele. Hivatalosan sehol semmit nem fogadnak el mivel a hívott fél hozzájárulása nélkül készült.
Nekem a Poco-n megy a képernyőkép készítés és True Phone tárcsázót használok (szerintem nincs ettől jobb).[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz szimi57 #51019 üzenetére
Na ez mondjuk tud kényelmes lenni. Remélem nem illegális cuccokat szállítasz és azért menekülsz az utcáról.
iPhonenál én is használtam ilyen automatizált parancsokat. Pl ha kapcsolódik az autó BT-re, akkor elindítja a online rádió appot magától és nem nekem kell. Viszont így is megvagyok és ez nem tartott meg az Ios-nál.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
szimi57
őstag
válasz 7Heads Drago #51022 üzenetére
Már miért ne szállíthatnék illegális cuccokat?
-
ACE-
addikt
válasz 7Heads Drago #51021 üzenetére
Hivatalosan sehol semmit nem fogadnak el mivel a hívott fél hozzájárulása nélkül készült.
Na ez egy jó nagy baromság... nem értem ha valamiről fingod nincs miért szólsz bele...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
7Heads Drago
veterán
[link]
Jó sokáig kellet keresnem.
Na de térjünk vissza a témához:
Az elébb lett volna egy fizetésem, de lefagyott az oldal menet közben. (PAYU)
Az appon keresztül jóváhagytam a fizetést, a fizetési oldal frissült is hogy folyamatban van. Aztán nem történt semmi sem. Eddig ilyennel nem találkoztam. A normál mastercard-al fizetem volna a Fashionday oldalán.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
zsola400
aktív tag
A hívásrögzitésen kívül a többit használom, pl. a banki appokban nem engedélyezett a képernyőkép készítés alapból, rootolva viszont megy.
-
kapasz
tag
A hívásrögzítés sok esetben egy jegyzetelést is tud pótolni. Mikor, hol, mennyit, milyen számon, milyen címen stb. - könnyű utólag is csekkolni, ha az ember nem emlékszik valamilyen részletre.
-
Kasya
nagyúr
válasz 7Heads Drago #51030 üzenetére
Pl. Samsung gyarilag kepes ra 3rd party app nelkul. Evek ota hasznalom, mert rengeteg infot kapok telefonon, amit kesobb "eletmento" visszahallgatni. Kapasz nincs egyedul az igennyel.
Az itt emlitettek amugy mind mennek egy Samun root nelkul is. A banki app fotozasa viszont nagy ervagas, azt nem igen lehet normalisan kikerulni (lsd. Rafi). -
fjudors
aktív tag
válasz 7Heads Drago #51026 üzenetére
„A Bírósági Döntések Tára 2009. 2126-ban ez áll:
„Nem hivatkozhat sikerrel alanyi jogsértésre – hangfelvételével való visszaélésre – a fél, ha e jogérvényesítéssel valótlan, hamis tényállítását akarja leplezni, és az igazságot tartalmazó nyilatkozatának a felhasználását kívánja személyiségi jogvédelem tárgyává tenni.”A Bírósági Döntések Tára 2011. 2442. pedig kimondja:
„Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése, avagy felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel készítése vagy felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet.”
Tehát az adatvédelmi és a polgári jog tiltja az érintett tudta nélkül hangfelvétel készítését, azonban büntető ügyben, mint bizonyítékot föl lehet használni. Példaként említette az előadó a csepeli kettősgyilkosságot, ahol a bizonyítás során a bíróságon figyelembe vették a gyilkosságot megörökítő hangfelvételt.” -
workin
senior tag
Sziasztok!
Kérdezek, mert bár elolvastam az összefoglalót, de nem teljesen tudom mennyire up -to -date . Szeretnénk a feleségemmel közös revolut számlát nyitni, hogy innen tudjuk kezelni, szabályozni a közös költségeket havi szinten.
(két verzió volt, vagy a Revolut, vagy a Gránit bank 890-ft is számlacsomagja).Ahogy olvastam, Revolut esetében nem enged első körben feltölteni "sok" pénzt, amíg fel nem építi valaki a "history"-át. Ez él még? Ha igen, ez mennyi idő?
OTP- ről töltenék fel, feleségem CIB -ről, a kérdés, hogy ennek mennyi a költsége, ha át rakunk havonta egy bizonyos összeget?Köszi .
[ Szerkesztve ]
-
teptep
aktív tag
válasz workin #51040 üzenetére
Hivatalosan külön-külön saját Revolutos számlát kell készíteni mindkettőtöknek. Bankkártyáról a feltöltés díjmentes. Ha csak a havi fizetésed egy részét töltöd fel, akkor azt bármikor meg tudod igazolni. Ha a Revolut esetleg rákérdez, akkor bemutatod a fizetésed banki utalási bizonylatát. Elvileg csak saját kártyáról tölthetsz. Google Pay mögül a párod kártyájával is tölthetsz. De ez esetben bukó lehet, mert csak az egyik töltés forrását tudod igazolni. De meg lehet próbálni, legfeljebb visszautalják a pénzt a párodnak.
A legtutibb, ha a két saját számla mellé (közé) nyittok egy közös számlát. Ezt most nem magyarázom, mert csináltam róla a családnak egy oktató bemutató ábrát
-
-
robag93
aktív tag
-
workin
senior tag
válasz robag93 #51050 üzenetére
Teljesen jogos!
Igazából a dupla regisztrációs revolut számla, amiből majd lesz egy közös virtuális számla, túl sok macera.. de őszintén belegondolva, lehet, hogy mégiscsak ezt fogjuk választani.
Akkor a feleségemnek is lesz egy revolutja, nekem is, de a közös számla lesz az amit mindketten tudunk használni, és mindketten egyenlően hozzá tudunk férni, és költeni róla, pl google wallet-en keresztül. Jól értelmezem ?
kicsit jobban utána olvastam a magyar "bankszektorban" lévő közös számláknak, és úgy tűnik, hogy nem teljesen egyenjogúak a felek a közös számlát illetően. -
workin
senior tag
válasz szimi57 #51053 üzenetére
Semmi gond, azt gondolom, hogy a szerződési feltételek szerint, 1 személy 1 számla. Szívem szerint azt csinálnám, hogy mindkét telefonra, az övére, és az enyémre is feltelepítem az appot, beléptetem, de ha bárhol, bármikor kér valami authentikációt, akkor már azt hiszen bajban vagyok.
1 Account nem csak 1 telefonszám ? -
Bogyi007
veterán
válasz Tomi0703 #50442 üzenetére
Én kikapcsoltam - sok értelmét egyébként sem látom itthon - és mint kiderült Standard kártya esetén arra nkabb vesz el az egyenlegemből mint nyernék rajta...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
szimi57
őstag
válasz workin #51054 üzenetére
Van egy egyesületünk. Valamikor az elnök száma lett megadva, majd később a saját is hozzá lett adva. Ehhez persze mindkettőnknek be kellett menni az OTP-be. Csak én használom a fiókot. Azt még nem tudom, hogy hitelesítéskor mindkét telóra küldi-e a kódot. Szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ki lehet kapcsolni vhol az értesítést, h ismerős (tel.könyv kapcsolat) csatlakozott a Revoluthoz?
Széttúrtam a beállításokat, de nem találtam ilyet.
Már a többedik tel.könyv kontaktom jelentik meg a fizetések fülön, akikkel jó eséllyel sosem fogok Revoluton kapcsolatba kerülni.
Kitörölni sem lehet őket, sem húzásra, sem hosszan érintésre„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
pdr755
tag
Üdv,
Lehet hogy már volt de én nem olvastam.
A Revpoint scam (nekem az) ugye magától nem tud aktiválódni? Megnéztem az appban a Revpoint fület, és az van ott nekem hogy "join now for free" (értelemszerűen nem kattintottam rá). Akkor ez így nem is fog engem érinteni ugye?Csak mert több helyen vinnyognak ilyenen hogy vki kapott egy visszatérítést repülőjegy etc vásárlásból és kamupointban került vissza nem pénzben.
Még ha ez így is van (és nem az van hogy mondjuk részben vagy egészben a kamupontokkal fizetett és készpénzben kérte vissza az árát), gondolom aki nincs enroll-olva a kamupontrendszerbe, annak elméletben se lehetséges ilyen? -
kp78
addikt
válasz workin #51066 üzenetére
Köszönöm, ez nekem is megvolt, h vszínű megoldaná, de ez nem szimpatikus megoldás.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
batyuska100
senior tag
Hali
"Csatlakozz a Revoluthoz és szerezz 8500 Ft üdvözlőbónuszt"
Ha jól értelmezem akkor 4000Ft-ot kell elkölteni ami megvan, azonnal kellett volna jönnie és elrontottam valamit vagy van valamennyi átfutási ideje?
Mert amikor regisztráltam akkor ugye SMS-be küldött egy elég hosszú linket, azt megnyitva átdobott a Play áruházba hogy töltsem le és utána kezdtem el regisztrálni. Ilyenkor lehet hogy el is veszett a link és csak egy natúr regisztrációt csináltam, promo kód nélkül? -
zsola400
aktív tag
válasz batyuska100 #51068 üzenetére
És teljesítetted az összes feltételeket, fizika kártya rendelés stb. , van vagy 4db, mellette zöld pipa amiket teljesítettél.
-
batyuska100
senior tag
válasz zsola400 #51069 üzenetére
A promóció feltételei között a sikeres regisztráció után ez van:
Miután feltöltötte fiókját, egyenlegét egy vagy több virtuális vagy fizikai Revolut kártyás fizetéshez kell felhasználnia. A tranzakciók szükséges összértéke a Céloldalon kerül meghatározásra. Minden tranzakciónak valódi vásárlásnak is kell lennie ahhoz, hogy beleszámítson ebbe a teljes összegbe (például a fizetési szolgáltatók felé irányuló kártyatranzakciók és a pénzátutalások nem számítanak bele a teljes tranzakciós összegbe). Ne aggódjon – nincs szüksége fizikai kártyára a fizetéshez: egyszerűen generálhat virtuális kártyát az alkalmazásban, és felhasználhatja erre a célra. Ha pedig nincs elég egyenlege egy adott tranzakcióhoz, banki átutalással vagy bankkártyával további Ügyfélfeltöltést hajthat végre.A regisztráció befejezésénél van 3 pipa meg az ötből, de fizikai kártya és 3 tranzakció nem kell.
-
válasz batyuska100 #51070 üzenetére
És hol nincs pipa?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zerodot
aktív tag
válasz batyuska100 #51072 üzenetére
Ha ott a fizikai kártya a listán, akkor elég egyértelmű, hogy rendelned kell azt is, nem? Plusz a 3 tranzakciónak is meg kell lennie. Nemtom honnan vetted, hogy ezek nem kellenek...
-
batyuska100
senior tag
válasz zerodot #51073 üzenetére
A promóció feltételei között ott van hogy egy vagy több virtuális vagy fizikai Revolut kártyás fizetéshez kell használni legalább 4000Ft értékben.
Az is benne van hogy fizikai kártyára sincs szükség, a generált virtuális kártyával is működik.
Egyébként ma 13:50kor megjött a promós pénz, úgy látszik hogy ennyi idő kell neki.
Az viszont érdekes hogy 0:25-kor korlátozták a számlámat de 0:58-kor fel is oldották úgy hogy nem is csináltam semmit. -
zerodot
aktív tag
válasz batyuska100 #51074 üzenetére
Az, hogy a fizetést virtuális kártyával is lehet teljesíteni nem ugyanaz, mint a fizikai kártya szükséges vagy nem szükséges megrendelése...
Akkor ezek szerint itt a Revolut hibásan jelezte a teljesítendő feltételeket a pipás listán. Lehet hogy a meghívásos bónusz feltételeit írta ki neked is, mert annál szükséges a fizikai kártya rendelés és 3 tranzakció is.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest