- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Az árfolyam ami az appban is látható, azon vált a Revo közvetlen kártyás fizetéskor is, semmi plusz költség.
Arra viszont figyelni kell, ha a terminál megkérdezi milyen pénznemben akarsz fizetni akkor mindig a helyi pénznemet (esetedben €) kell választani, semmiképp ne Ft, különben a terminál üzemeltetője vált lehuzos árfolyamon nem a Revo ( DCC váltásra keres rá) -
axlfsi
veterán
-
bugizozi
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi, ez hasznos!

-
gurabli
őstag
Teljesen új vagyok, alap (ingyenes csomag). Gyors kérdés: Szlovén bankszámlára ingyenes az utalás? Huf - Eur hétvégi konverziót tudom.
Köszönöm -
Húsvétkor megyek Bécsbe. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok olyan osztrák bankot, ahol ingyenes a kp felvétel Revolutról?
-
bugizozi
őstag
Köszönöm!

-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Mekkora az az összeg, ameddig nem kell izgulnom, hogy a Revolut zárolja a fiókom gyanús tevékenység miatt?
Általában pár 10e Ft-os internetes váráslásokra használom, évek óta, mondjuk most februárban volt 100e Ft környéki bankkártyás váráslás, vegyesen Ft és €.600€-t szeretnék Ft-ról váltani, ez beleférhet?
Köszönöm!

-
Orgi
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is úgy szoktam, ahogy Donki Hóte írta, hétköznap átváltom a kb szükséges pénzt Revoluton előtte.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hétköznap váltsd át a célország devizájára, mert ha hétvégén fizetnél kint, akkor a forintot felárral váltja át.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Ha külföldre megyek, hogyan célszerű Revoluttal fizetni? Hagyjam forintban és kártyás vásárláskor úgyis euróban vonja, vagy előre váltsam át a pénznemet?
-
axlfsi
veterán
válasz
pictigjis
üzenetére
"... akkor lehetett 1-2 oras utalasod, amikor napkozben utaltal"
Erre mondjuk ráhibáztál, mert jellemzően ezek mind délelőtt voltak, ... najó, akkor ezek szerint akár egy 500k-s utalás is realizálódhat még aznap, ha dél előtt indítom el? ... nem tudom. Egyszer, ha majd nem lesz fontos a gyorsaság, letesztelem ezt is...
Köszi mindenesetre az infókat
-
pictigjis
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
hidd el, hogy rossz a kovetkeztetesed. semmi koze az osszeg nagysagahoz. a revolutos gyujtoszamlas utalasok ig2 rendszerben teljesulnek, es az utolso ciklus ugyan delutan 5-kor kezdodik, de tobb, ilyen rendszert hasznalo termeknel a delutan fel 4 utani utalasok mar masnapra csusznak. akkor lehetett 1-2 oras utalasod, amikor napkozben utaltal
de a revolutnal korabban ez sem volt azert garancia semmire, az aktualisan hasznalt kozvetitotol fuggoen eleg sokszor huzodtak el tobb munkanapra az utalasok. ilyet pedig tovabbra sem lehet kizarni, mert a revolutnak nincs par oras vagy azonnali vallalasa. nagyon kene mar a magyar bankszamlaszam, az biztos
-
axlfsi
veterán
válasz
pictigjis
üzenetére
OKé, én hiszek Neked, miért is ne tenném, ... egyébként pedig valószínűleg azért nem tűnt fel nekem, mert eddig meglehetősen kis összegeket utalgattam (10k Ft körül) melyek - és most visszanéztem - rendre 1-2 órán belül jóvá is íródtak a fogadó fél számláján.
Itt az volt a furcsa és gondolkodtatott el, hogy vajon mikor ér át a pénz, mert egyik nap 17h környékétől, másnap közel 13h-ig nem mozdult (aztán azóta végül elvileg már a helyén az utalás).
Szerintem annyit kimondhatunk (legalábbis ezidáig ez a személyes tapasztalatom), hogy nagyobb összeg utalása esetén (Ft-os accról, magyar bankszámlára), nem feltétlenül realizálódik 12h-n belül az utalás (míg kisebb összegeknél pedig DE). -
teptep
őstag
A kártyás feltöltés azonnali. Utalás két Revolut számla között szintén azonnali. Kérd el a címzet @revtag azonosítóját, és oda kell küldened. Mindegy, hogy Te váltasz vagy a címzett. Az ellenőrzést egy automatikusan működő algoritmus végzi. Nincs pontosan definiálva, hogy mikor akasztja meg a folyamatot. De ha megakad, akkor azonnal küldöd (az előre kikészített) igazolásaidat, és rendszerint 1 (max2) napon belül el is bírálják. Tehát ha igazolhatóan nincs pénzmosás gyanúja, akkor nem áll a folyamat napokig.
-
Ninci
újonc
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor ez teljesen kiszámíthatatlan? Sajnos nem tudom bevállalni, hogy napokig nem ér oda… Ezért dilemmázok.
-
-
-
Ninci
újonc
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem kell utalnom valakinek a gb revolut számlájára.
Revolut nem kérdezi meg bizonyos összeg felett, hogy honnan a pénz, amit igazolni kell és stb? -
-
Ninci
újonc
Sziasztok,
Kérlek segítsetek, hogy GB revolut szàmlára utalásnak mi a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb módja magyar bankban vezetett számláról.
Iban és bic megadásával nemzetközi utalásként - ez gondolom 1-3 nap mire megérkezik
vagy
saját revolut-ról azonban ahhoz fel kell töltenem a saját számlára előbb az összeget, aminél hallottam rémhíreket, hogy bizonyos összeg felett igazolást is kérhetnek, hogy honnan van a pénz, ez több nap is lehet. Ezután viszont ismét gondolom várni kell 1-3 napot a két revolut számla közti átutalásra.
Vannak ezzel tapasztalatok, jól gondolom?
-
pictigjis
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
soha, ismétlem SOHA nem volt azonnali utalás a revolutnál, nem tudom, hogyan használtad eddig, ha nem vetted észre
1-3 munkanap között lehet bármi, és voltak ennél hosszabb utalási idők is. a revolut nincs benne az azonnali utalásban, és nem is lesz, amíg nem ad magyar számlaszámot
az utalások gyűjtőszámláról teljesülnek, ahogy esik, úgy puffan alapon. de a tegnap délután 5-ösnek ma célba kéne érnie azért
-
axlfsi
veterán
válasz
zsola400
üzenetére
Köszi,... Mindenesetre nekem ez tanulság most; azt hiszem nem fogok többet utalni velük, pláne ha fontos a gyorsaság... Ha magyar bankból utaltam volna, pár perc és ott van, bankoktól függetlenül

Most meg reménykedhetek, hogy ma azért realizálódik, hogy szerdán futárt hívjanak és talán a héten még megkapjam amit vásároltam... Ez van. Jó lecke! -
jilian
addikt
Már csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor fogják lezárni. Vajon a G2A kivárja a 90 napot? Vagy mit tud tenni? Mert gondolom ők ugyanolyan bunkó módjára addig várnak a vissza fizetéssel amíg tőlük kitellik. De ez egy bank a banknak tökmindegy mikor írják "jóvá" hisz úgyis pluszt hoz nekik nem?
Vagy a Revolut tud nyomást gyakorolni? Teszem azt megadja, hogy hogyan nő a kezelési költség az idő előre haladtával? (Remélem) -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Régóta használom, feleségemmel együtt, közös "széfünk" is van (vagy minek hívjuk), rezsi, stb innen megy jellemzően.
Utlani is szoktam - igaz, nem nagy összegeket, pár ezer Ft, de különböző helyekre és még sosem volt gond, jellemzően azonnal átment, mint egy magyar bankból, magyar bankba manapság.
Tegnap, nem sokkal 17h után kezdeményeztem egy utalást, immáron közel 200k.Ft-tal és ugyan nem vagyok türelmetlen, de ez egy tendencia, hogy a nagyobb összegeket (valamiért?) visszafogják kvázi, lassabban mennek át?
Ebben az állapotában áll éppen:
Kérdésem csak annyi lenne, hogy mit gondolok, mire számítsak, mikor megy át a másik félhez? (Az ún. banki idő, nyitás már megtörtént úgy gondolnám, így, közel 9h magasságában...).
Köszönöm

-
válasz
jilian
üzenetére
Igen, a chargebacknek van díja és ilyenkor a kereskedőnek ki kell fizetnie.
Nekem is pozitív tapasztalatom van a Revoluttal ilyen terén. Amióta használom a Revot kb 5 éve, 2 alkalommal éltem ezzel a lehetőséggel. Egyszer egy külföldi webshopnál, mert nem kaptam meg a megvásárolt terméket, egyszer meg egy offline magyar ruhaboltos vásárlásnál. -
itldj
aktív tag
válasz
jilian
üzenetére
99,9% hogy igen.
Ha ellopják a hitelkártya adataid, azzal vásátolnak 32467832 cd kulcsot mondjuk a Steamen, te bejelented a lopást, a kártyacég tőled nem kéri el a pénzt, de kopogtat a Steamnél a lóvéért. Utána a Steam pedig a kiadó cégnél, és tudtommal mind a kettőn van "eljárási díj" -
jilian
addikt
Volt egy kis afférom a G2A-val. Rohadt bunkó módjára bántak az emberrel egy félreértés miatt és nem volt hajlandó sem az eladó sem a support nekem segíteni. ..
Egyértelmű bizonyítékom volt az igazamra ezért pénz vissza térítést nyújtottam be a Revolut-nál.Hihetetlen egyszerűen ment az egész, mindent ki fotóztam, csatoltam és indítottam az eljárást, már 2 nap múlva jóvá irta a Revolut az összeget ideiglenesen.
Enegem nem is az a jelentéktelen' összeg érdekelt hanem ez a kapzsiság egy ilyen nagy vállalatól hihetetlen..pedig csak le akartam vásárolni az árát a rosszul megvett terméknek. (magyarul megvenni ott helyben a jó terméket)
A cég persze már bann-nolt is egyből, tudják hogy bukták a ceremóniát.
Viszont tényleg igaz,hogy ilyenkor a Revolut eljárási díjat fizettet meg velük?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Csuka740
üzenetére
Anno a haverom Szlovákiában regisztrált, Szlovák cimmel természetesen, de én küldtem neki a meghívót Magyarországról. (Ez vagy 4-5 éve lehetett). Simán tudta teljesíteni a feltételeket. Sőt, mivel náluk úgy van, (volt), hogy nem csak meghívó, hanem a meghívott is kapott jutalmat így Ő is megkapta, hiába magyar volt a meghívó.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Semmit nem érnek ezek a Screenshot-ok. Az az semmire sem jók.

-
Csuka740
újonc
Sziasztok!
Ha angol ügyféltől kapok meghívót (nyilván a magasabb jutalom miatt
), annak a feltételeit tudom itthon teljesíteni vagy vannak buktatók?
Köszi -
-
xrvman
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kamu a kép vagy nem tudom, én a linkedre kattintottam és 75e Ft van limitként.
-
efzoltan
csendes tag
Olvastam, hogy Ausztriában a Billa üzletekben debit kártyával a vásárlás mellett lehet kp-t is igényelni 200 Euro értékben, Revolut Visa Debit kártyával próbáltam 3 Billa üzletben is, nekem elutasította, normál banki debit kártyával működött. Van másnak is hasonló tapasztalat? Mstercardos Visával működik talán?
-
Sziasztok, fiam nagykorú, így már saját jogán van Revolut-ja. Nyithatok új gyerekkártyát ismételten?
-
vmarci21
tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Az eredeti cikk amúgy nem tévedett, egyetlen tényt írnak, hogy a Revolut oldalán megváltozott a csomagokat össze foglaló oldal, viszont azt végig feltételes módban írja, hogy menőhet a csomagok limitje.
Hogy több oldal, ami átvette a hírt, nem tudja mi az a feltételes mód, és tényként írják a növelést, az már más kérdés. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Eddig sem akarta letagadni a Revolut (valójában a Revolut semmit sem nyilatkozott erről).
Ahogy már az elején írtam, vagy hiba van ezen az oldalon, vagy egy jövőbeli állapot került ki hamarabb.Amúgy érdekes, hogy ez itt most sokakat zavar. Az kevesebb embert zavart, hogy eddig is fals infók szerepeltek itt, csak más arányokkal. Sőt, az átváltási limit és a revpont gyűjtés esetén is rossz információ szerepel.
-
válasz
z0d1AK
üzenetére
Az a jó, hogy a Revolut egyik oldalán meg írják a standard csomagra vonatkozóan a 150 eft-os díjmentes felvételi lehetőséget

Még jó, hogy egy ilyen komoly bank ennyire össze-vissza kommunikál

SZERK:
Berakom képként is, hogy később a Revolut ne tudja letagadni, hogy ilyet tettek közzé

-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Egy oldal megírta, a többi átvette. A Revolut továbbra sem erősítette meg és sehol máshol nincs nyoma.
Tehát igen, TÉVEDETT az összes oldal, amely azt írta hogy módosította a limiteket a Revolut. -
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
ez még ugynaz a hír, ami múltkor volt, de be is tettek frissítést, hogy
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem márciustól lesz 150?
-
pdr755
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Senkinek (aki gondolkodik) nincs kétsége arról hogy ingyenebéd nincs.
De a revolut drágábbá válása kapcsán nem lehet nem említeni egyfelől a startup életciklust (lásd az Uber eredeti piacain X éve mennyi volt és most mennyi), a világgazdaság változásait (egyszerűbb/olcsóbb VC tőkét szerezni és utána azt felélni mint startup amikor az irányadó kamatlábak 0-val kezdődnek), de a magyar jogszabályi változásokat ("tranzakciós illeték") sem.
Messze nem csak az X százalék optimalizáló miatt lett rosszabb az árfolyam.
Mondom ezt úgy hogy nem optimalizáltam és nem ugyeskedtem a revoluttal. -
pictigjis
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
miért ne tévedhetne? nem értem. és senki nem mondta, hogy "tévedés", de ha én bemegyek a profilomba, továbbra is 75 ezer forint látszik
ha mindenkinél átváltott 150-re, akkor mondhatjuk, hogy felemelték a limiteket
-
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ez furcsa, a BankMonitor is azt írja, hogy a Revolut 150 eFt-ra emelte az ATM-ből díjmentesen felvehető kp. összegét
Tévedne a BankMonitor?
-
pictigjis
őstag
felesleges újrakezdeni ezt a vitát, nem is szándékozom. tolmácsold nyugodtan az ismerősödnek azt is, hogy illene tudomásul venni, hogy ha használunk egy szolgáltatást, akkor fizetünk érte, nem pedig kiskapukat keresünk
taszító az egész alaphozzáállás. egyébként nem először írtam itt ezt le, valószínűleg nem is utoljára. abban meg senki ne kételkedjen, hogy ingyenebéd nincs, ha a piócauser nem is fizet, az összes többi (például a folyamatosan romló árfolyammal) igen. pont.
-
Orgi
addikt
válasz
pictigjis
üzenetére
Azt gondolom, hogy a véleményednek van vmi valóság alapja és én sem tartom elegánsnak a dolgot, de itt fentebb beidézték a Revolut szabályzatot, mely szerint "Azonban előfordulhat, hogy ezért díjat kell fizetnie. ....A díj elengedéséről teljes mértékben saját hatáskörben döntünk." - ha ez a dolog annyira zavarná a Revolutot, akkor vagy tiltaná vagy pedig megbüntették volna.
-
Moleman
addikt
Én az EUR-USD váltásokkal szoktam küzdeni, az Ersténél nem lehet idegen devizából másik idegen devizába váltani a kedvezményes keret terhére, ha viszont közbeiktatom a forintot, akkor már csak 0.15%-kal olcsóbb mint a Revolut.
Bár én annyiért már szívesen lehajolok, tök jó, hogy most kiszámoltam, legközelebb így csinálom inkább.

-
Moleman
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
De azt a 600 ezret 0.35% utalási költség terheli, legalábbis az én csomagomban, emiatt én nem is aktiváltam, vannak más számláink, ahol jobbak a feltételek.
De abban teljesen igazad van, hogy a Revolut felárához képest megérheti kifizetni ezt az utalási költséget is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Moleman
üzenetére
Aki az OTP-nél van, annak ingyenesen aktíválható az Árfolyamplusz szolgáltatás. Aktíválást követő hónaptól havi 600eFt-ig banki középárfolyamon vált.
Én így utalok ki egyből forint számláról revo-ra €-t, arra kell figyelni, hogy Új deviza utalás-nál a SEPA-utalást kell választani. -
pdr755
aktív tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ezért nem javasoltam az Interactive Brokers -t. Mert az egy értékes és jó platform ahonnan nem érdemes ha vki tiltatja magát.
Ha a jövőben a T212-t nem kívánja használni akkor nem mindegy mi lesz vele? Pénzt beutalja, 1-2 napig otthagyja átváltja euróra, 1-2 napig otthagyja aztán elutalja arra a számlára ahová kell. Ezek után már bannolhatják kedvükre.
Voltaképpen a revolut egy bizonyos részével (prémium előfizetés) is ezt csinálná - 1 hónapig igenybeveszi aztán elfelejti.
Egyébként én 1 évig csak euró tárolására használtam a Trading 212-t akkoriban amikor 4% volt az ekb alapkamat és ők 4.2-t adtak rá. A számlanyitás után 1 évvel küldtek egy e-mailt hogy akkor most méltóztassak már kereskedést is csinálni rajta, egyéb szankció nem történt. Azóta használom már másra is tehát amúgy is irreleváns. -
8
őstag
itt kb hetente felmerülő kérdés
fórumos félinformációk helyett az aktuális infókat megtalálod a hivatalos magyar revolut oldalon, ahol egyébként a kereső is igen jól működik
https://help.revolut.com/hu-HU/help/
https://www.revolut.com/hu-HU/legal/paid-plans/
"12. Fizetendő díjak, ha Ön a Fizetős csomagra szóló előfizetés helyett alacsonyabb szintre vált" résznél nézelődj
-
Moleman
addikt
Ilyenkor utólag levonják a teljes költséget, amit próbáltál elkerülni.
Hosszabb idő után vissza lehet váltani, akkor nem a költséget vonják le, hanem egy kötbér jellegű lemondási díjat, mikor utoljára csináltam, akkor kb 2 havi magasabb csomagdíjnak felelt meg.De érdemes szétnézni máshol, pl az Erste vagy a Gránit kedvezményes árfolyama jelentősen jobb, bár ott 2m egyben nem fog menni, a havi keret miatt több hónapig is eltarthat.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Rémlik vmi a topicból, ezért gondoltam megkérdezem: barátom szeretne 2m ft-ot euróba átváltani. Azt találta ki, hogy fellép magasabb csomagba, átváltja, majd vissza megy az ingyenesbe. Én mondtam, hogy gondolom a Revolut se hülye, ilyenkor nincsen vmi büntetés vagy akármi, hogy ilyet ne lehessen megcsinálni? Vagy egyszer az életbe vissza tud váltani 14 napon belül? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lkristóf
üzenetére
Arra utalok, hogy az OTP alkalmazása gond nélkül jelezhetné, akár a 3DS hitelesítés előtt/után hogy a tranzakció megakad a limit miatt.
Ha például a Revoluttal fizetsz, a 3DS hitelesítésnél jelez, ha nem áll rendelkezésre elég pénz a számlán a fizetéshez, lehetőséget kínál arra hogy a hiányzó összeget a tranzakció során, automatikusan töltse fel kártyával a számlára. -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez az OTP limite. Nem az a fura, hogy ez a Revolut írja ki, hanem az, hogy az OTP NEM írja ki.
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szia!
Valószínűleg elérted azt a határt , amikor már kellene fizikai kártyát rendelned.
Kisebb összegeket enged még feltölteni? -
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szia, szerintem otp appban a kártyáknál keresd a limiteket, az okozhatott problémát.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma este szerettem volna pénzt hozzáadni a revoluthoz otp-s kártyáról 100k fölötti összeget, de azt írta ki, hogy túl léptem a limitet. Síma standard revolutom van, nincs kártyám sem, csak netes vásárláshoz szoktam használni, pár száz forintot tartok rajta. Miért nem tudtam az összeget hozzáadni?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S9 S27C902PAU
- TUF A15 FA507UV 15.6" FHD IPS Ryzen 9 8945H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A17 FA707NV 17.3" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest