Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Google Pixel topik
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
-
4500 - 4401
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
-
erer1000
őstag
-
Aweriot
aktív tag
-
erer1000
őstag
Szerintem arra gondolt, hogy a kliesed aktív-e vagy passzív? Ez nem azt jelenti, hogy 0-24-ben járatod, mert attól lehetsz passzív, hanem hogy a bejövő kapcsolatokat fogadja-e a kliensed, tehát nyitva van-e a port, amin használod?! Ha nincs, akkor csak töredékét tudod produkálni feltöltésben, mint egy aktív kliens. Ha nem tudod mi ez, hogy kell beállítani, nézz át a Bittorrent topikba.
Direkt nincs port forwardolva a transmission által figyelt portokon, biztonsági okokból.
-
gulyasa
őstag
Elnézést, az lemaradt, hogy a több gigabites feltöltési sebesség természetesen nem az otthoni home-made megoldásokra vonatkozott, hanem a szerver parkokban telepített fizetős seed server szolgáltatásokra értettem.
-
Kekmen
senior tag
0-24 már 2016 óta.
#4491: 100Mbps a feltöltés, tudom egészen más liga, de a napi átlag 1-2GB nagyon nem a net sebesség miatt ennyi, egyszerűen alig jön feltöltési kérés.
Oké, elég az Elit ranghoz Nc*re-n ez is, a rengeteg bent lévő torrent miatt, és hitnrun-ra se kell figyelnem, de azért kicsit böki a csőröm hogy akiket pár éve hívtam meg, és pc-n seedel csak amikor használja, az is 10-20x ennyi uploadnál tart.
Szerintem arra gondolt, hogy a kliesed aktív-e vagy passzív? Ez nem azt jelenti, hogy 0-24-ben járatod, mert attól lehetsz passzív, hanem hogy a bejövő kapcsolatokat fogadja-e a kliensed, tehát nyitva van-e a port, amin használod?! Ha nincs, akkor csak töredékét tudod produkálni feltöltésben, mint egy aktív kliens. Ha nem tudod mi ez, hogy kell beállítani, nézz át a Bittorrent topikba.
-
erer1000
őstag
0-24 már 2016 óta.
#4491: 100Mbps a feltöltés, tudom egészen más liga, de a napi átlag 1-2GB nagyon nem a net sebesség miatt ennyi, egyszerűen alig jön feltöltési kérés.
Oké, elég az Elit ranghoz Nc*re-n ez is, a rengeteg bent lévő torrent miatt, és hitnrun-ra se kell figyelnem, de azért kicsit böki a csőröm hogy akiket pár éve hívtam meg, és pc-n seedel csak amikor használja, az is 10-20x ennyi uploadnál tart.
-
gulyasa
őstag
itt olvasom a kommenteket, és angyon nem értem hogy csináljátok ezt a sok tíz, szát TB/év és hasonló feltöltéseket.
nekem van otthon házi szerverem, és 12 éves ncore fiókom életpályája altt 6TB jött össze eddig.
Pedig 60-80 Torrent mindig seedben volt, annó 2TB tárhelyemen, most már egy ideje 5TB-on kezdek terpeszkedni. De egyszerűen kb soha nem hasznáták ki a sávszélességemet. Napi átlag 1,37GB ez a 12 év alatt.
Gondolom feltöltés irányban lehet max pár MBit/s a sebességed. Seed szervereknék ez a sebesség több10 GBit/s.
Na így jön össze a több TB forgalom.
-
Aweriot
aktív tag
itt olvasom a kommenteket, és angyon nem értem hogy csináljátok ezt a sok tíz, szát TB/év és hasonló feltöltéseket.
nekem van otthon házi szerverem, és 12 éves ncore fiókom életpályája altt 6TB jött össze eddig.
Pedig 60-80 Torrent mindig seedben volt, annó 2TB tárhelyemen, most már egy ideje 5TB-on kezdek terpeszkedni. De egyszerűen kb soha nem hasznáták ki a sávszélességemet. Napi átlag 1,37GB ez a 12 év alatt.
Aktív vagy?
-
erer1000
őstag
-
Maulgar
tag
-
dances
tag
Van itt valakinek a Bestbox.be -nél szervere?
Nekem a legkisebb csomagjuknál az FTP letöltési sebesség nagyon gatya: 400 KB/s és 2 Mb/s között ingadozik.
Másnál is ilyen? -
anyulakcukik
csendes tag
Ha nem ragaszkodsz feltetlen a kodi-ert es az ftp (mondjuk bitvise es/vagy filebrowser kivaltja ezt neked) szerverert, akkor itt kersz egy altalad jonak gondolt szerverre application service-t es valogatsz abbol a media szerverbol, amit swizzin tamogat es felrakod...
[link]
Vagy csak kersz ra egy debiant es felraksz magadnak mindent ssh-n keresztul.
Esetleg meg itt nezzel szet, ha a masodik verziot valasztottad.
[link] -
tamás86
tag
Sziasztok tudtok olyan csomagot ami tud vps docker futna rajta meg rutorrent es ftp lehesen stremelni kodiban?
-
Maulgar
tag
-
Gunners!
csendes tag
-
gsmtomi
csendes tag
sziasztok magyarul is tudó seedszervert tudtok ajánlani ???
Teljesen lehalt bestbox seed server
FTP elérést is tudjon
-
gulyasa
őstag
Azzal nem lossz melle, jo a whatbox, a support is gyorsan valaszol
Így van. Egyelőre még csak gyűjtögetem rá az anyagokat.
Mivel nincs még vele tapasztalatom, a Plex-et még nem sikerült úgy működésrebírjom, ahogy szeretném... -
anyulakcukik
csendes tag
-
gulyasa
őstag
Seedmonster pl.
Köszi a tippet. Valójában máshol is érdeklődtem, nézelődtem. Több javaslattal is próbálkoztam.
Jelenleg a whatbox-ra fizettem elő, azzal próbálkozom. -
Aweriot
aktív tag
Seedmonster pl.
+1
-
LeroyJetro
csendes tag
21 éve torrentezek, de még sosem használtam seed szervert, de most eljött ennek is az ideje.
Melyik szolgáltatót tudnátok ajánlani arra, ahonnan a letöltött torrent anyagokat - többnyire FHD/4K DV/HDR filmeket/sorozatokat - akár saját magamnak "streamelve", meg tudjam nézni, nem csak PC-n, hanem akár mobil eszközön vagy okostévén is?
~500GB-1TB tárhely elég lenne.Seedmonster pl.
-
gulyasa
őstag
21 éve torrentezek, de még sosem használtam seed szervert, de most eljött ennek is az ideje.
Melyik szolgáltatót tudnátok ajánlani arra, ahonnan a letöltött torrent anyagokat - többnyire FHD/4K DV/HDR filmeket/sorozatokat - akár saját magamnak "streamelve", meg tudjam nézni, nem csak PC-n, hanem akár mobil eszközön vagy okostévén is?
~500GB-1TB tárhely elég lenne. -
anyulakcukik
csendes tag
-
Razor5100
újonc
De ugyanúgy érdekel tapasztalat vagy vélemény az Ultra.cc-ről is!
-
Razor5100
újonc
Sziasztok!
Totalseed-del kapcsolatban tapasztalat, vélemény?
HDD csomagok megérik, vagy inkább SSD ?
Sebesség milyen? -
kullervo
csendes tag
-
xTech
tag
-
kullervo
csendes tag
-
xTech
tag
Hello sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy most melyik seed szerver szolgálatatóval lehet elérni a legjobb sebességet, mik a tapaszalatok, egyelőre csak a legalapabb feral csomagot használom, de szeretnék azért gyorsulni mert itt azért a sebesség nem a legerősebb. Előre is köszi mindenkinek a választ
Ultra.cc olcsó HDD-s csomagjával gyakran látok 400-450 MB/s körüli feltöltési sebességet új, illetve felkapottabb torrenteknél.
-
kullervo
csendes tag
Hát amit max eddig sikerült kipréselni, 120Mbs- 150mbs de ez a csúcs volt, még akkor is mikor legkorábban becsatlakoztam egy felkapott torrenthez. De a jellemző inkább 30Mbs-70Mbs feltöltés
és az is lehet, hogy mivel a legkisebb csomagban vagyok ezért van, mert mikor régebben használtam jóval magsabb sebességekre emlékszem
-
whiskeys
őstag
Hello sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy most melyik seed szerver szolgálatatóval lehet elérni a legjobb sebességet, mik a tapaszalatok, egyelőre csak a legalapabb feral csomagot használom, de szeretnék azért gyorsulni mert itt azért a sebesség nem a legerősebb. Előre is köszi mindenkinek a választ
Mennyi a sebesség?
-
kullervo
csendes tag
-
Kekmen
senior tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Kekmen
senior tag
-
Aweriot
aktív tag
ja futnak, de mennyit tudsz Havonta Uploadozni ??
Le / Fel mennyi a forgalmad havonta ? ,, mert ha csak allnak annak nincs haszna.
Egy év alatt 80 tera ment fel. Nem nézegetem különösebben
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Aweriot
aktív tag
na, sajat tapasztalat :
a Seedmonster es a seedserver.co
ezek ugyanaz a Ceg, ugyanaz a Marika' ,, csak masik kalap alatt.
Ugyanaz a gane' minosegu szolgaltatas, amire NEM SZABAD elofizetni !!
a torrentek nem indulnak letolteni sem, csak nagyon sok start stop start es kliens ujrainditas utan.
potyara kidobott penz, mind a ketto. !!
349 futatott torrentem van seedmonsteren, tökéletesen megy majd 2 éve.
-
Dr.FantastiK
őstag
na, sajat tapasztalat :
a Seedmonster es a seedserver.co
ezek ugyanaz a Ceg, ugyanaz a Marika' ,, csak masik kalap alatt.
Ugyanaz a gane' minosegu szolgaltatas, amire NEM SZABAD elofizetni !!
a torrentek nem indulnak letolteni sem, csak nagyon sok start stop start es kliens ujrainditas utan.
potyara kidobott penz, mind a ketto. !!
-
Maulgar
tag
Sziasztok!
Mivel régóta nincs már új vélemény vagy tapasztalat a totalseed.hu-val, aki manapság is használja mennyire van megelégedve velük?
Egyébként összességében megéri csak azért ilyenre előfizetni, mert paranoiás módon tartok attól, hogy az internetszolgáltató elővesz torrentezésért ?
Úgy tudom ez biztonságosabb olyan szempontból, hogy nem látni, hogy sok felől töltök valamit, hanem egy helyről jön, így nem szembetűnő.
Illetve a számlázási adatoknál megadhatom a valódi címet ?
Vagy már túl sokat parázok?
Köszönöm a válaszokat!
SOha nem hallottam még olyanról hogy bárkit elővettek azért mert otthonról torrentezett normál módon. (Értsd: Nem 40TB HDD meg legalább ekkora forgalom havonta)
Szolgáltatót magát nem ismerem de ha kexelsz ilyenen, használd inkább a feralhostingot pl. -
Razor5100
újonc
Sziasztok!
Mivel régóta nincs már új vélemény vagy tapasztalat a totalseed.hu-val, aki manapság is használja mennyire van megelégedve velük?
Egyébként összességében megéri csak azért ilyenre előfizetni, mert paranoiás módon tartok attól, hogy az internetszolgáltató elővesz torrentezésért ?
Úgy tudom ez biztonságosabb olyan szempontból, hogy nem látni, hogy sok felől töltök valamit, hanem egy helyről jön, így nem szembetűnő.
Illetve a számlázási adatoknál megadhatom a valódi címet ?
Vagy már túl sokat parázok?
Köszönöm a válaszokat!
-
gsmtomi
csendes tag
-
whiskeys
őstag
-
Maulgar
tag
Rezsit, hardvert ha számolod nem jössz ki olcsóbban sajnos egy kisfogyasztású géppel sem. Vagy hát nem sokkal.
-
stuka20
senior tag
-
Kekmen
senior tag
-
ggg666
őstag
-
Aweriot
aktív tag
-
PPix
újonc
-
Aweriot
aktív tag
-
PPix
újonc
-
Aweriot
aktív tag
-
PPix
újonc
Sziasztok! Mostanában nem nagyon érek rá seedelni, és a netem sem a legjobb, szóval úgy döntöttem, hogy bérelek egy seedservert. Mit ajánlanátok? Nem költenék rá sokat, csak úgy 2000-4000 forintot havonta. A válaszokat előre is köszi.
-
Maulgar
tag
-
stuka20
senior tag
Whatbox egyéni rekord:

-
anyulakcukik
csendes tag
-
basel00
tag
Köszi a választ neki, én ebben butus vagyok.
#4419Dantesl
Én a whatbox-ot tudom ajánlani, nem olcsó, de bitang egy cucc. Nálam 50 TB a limit, de még nem telt el 1 hét és már megette a felét...
Ezzel tuti jó arányt szerzel. autodl-irssi kell és igazából csak törölgetned kell, hogy ne teljen be. Bár van olyan beállítás, ami x idő elteltével törli a torrentet. (ezt nem tudom hogyan kell)
Bár én elég sok mindent beraktam: játékok (rip, iso), filmek angolul és magyarul (sd és hd), sorozatok magyarul (hd), tripla x
Ezek mondjuk hamar megeszik az adatforgalmat.M107 kollégára mondjuk kíváncsi lennék, hogy a gigabites seedserver.co-val hogyan hozott össze havi 200tb-ot.
én tőlük béreltem egy hónapot katasztrófák, mármint nem a szerver az nagyon jó de pl 300Gb helyet adtak 30Gb-t oké két nap alatt sikerült válaszolniuk, naa mondom fasza... szept 27én fizettem elő de már okt 13-án kikapcsoltak mindent hogy fizessem be újra az összeget, szintén írtam nekik semmi válasz
-
stuka20
senior tag
-
M107
addikt
-
stuka20
senior tag
-
ggg666
őstag
-
stuka20
senior tag
De rég voltam itt.
Több szerverrel egyszerre értem anno el, de most csak egy van előfizetve tőlük. 2 TB méret HDD
+ van 1 600 GB SSD-m a feraltól 3 havonta hosszabbítva persze jó áron miért is.
De amúgy már unom az egészet.....
UI:
átalakítottam az .rc-jét.
## Peer settings
throttle.global_down.max_rate.set = 0
throttle.global_up.max_rate.set = 0
throttle.max_uploads.set = 50
throttle.min_peers.normal.set = 1
throttle.max_peers.normal.set = 100
throttle.min_peers.seed.set = -1
throttle.max_peers.seed.set = -1
throttle.max_uploads.global.set = 250
trackers.numwant.set = -1
protocol.encryption.set = allow_incoming,try_outgoing,enable_retry
## Limits for file handle resources, this is optimized for
## an `ulimit` of 1024 (a common default). You MUST leave
## a ceiling of handles reserved for rTorrent's internal needs!
network.http.max_open.set = 250
network.max_open_files.set = 600
network.max_open_sockets.set = 300
network.receive_buffer.size.set = 0
network.send_buffer.size.set = 0
## Memory resource usage (increase if you have a large number of items loaded,
## and/or the available resources to spend)
pieces.memory.max.set = 5400M
network.xmlrpc.size_limit.set = 20M
Köszi.
Nálam a whatbox ssd csomagja a jelenlegi favorit, drága, de élvezem. Csak hamar elmegy az az 50tb, de a kövi hónapban kicsit visszább veszek vele.
Ez az átalakított .rc min változtat? -
M107
addikt
#4419Dantesl
Én a whatbox-ot tudom ajánlani, nem olcsó, de bitang egy cucc. Nálam 50 TB a limit, de még nem telt el 1 hét és már megette a felét...
Ezzel tuti jó arányt szerzel. autodl-irssi kell és igazából csak törölgetned kell, hogy ne teljen be. Bár van olyan beállítás, ami x idő elteltével törli a torrentet. (ezt nem tudom hogyan kell)
Bár én elég sok mindent beraktam: játékok (rip, iso), filmek angolul és magyarul (sd és hd), sorozatok magyarul (hd), tripla x
Ezek mondjuk hamar megeszik az adatforgalmat.M107 kollégára mondjuk kíváncsi lennék, hogy a gigabites seedserver.co-val hogyan hozott össze havi 200tb-ot.
De rég voltam itt.
Több szerverrel egyszerre értem anno el, de most csak egy van előfizetve tőlük. 2 TB méret HDD
+ van 1 600 GB SSD-m a feraltól 3 havonta hosszabbítva persze jó áron miért is.
De amúgy már unom az egészet.....
UI:
átalakítottam az .rc-jét.
## Peer settings
throttle.global_down.max_rate.set = 0
throttle.global_up.max_rate.set = 0
throttle.max_uploads.set = 50
throttle.min_peers.normal.set = 1
throttle.max_peers.normal.set = 100
throttle.min_peers.seed.set = -1
throttle.max_peers.seed.set = -1
throttle.max_uploads.global.set = 250
trackers.numwant.set = -1
protocol.encryption.set = allow_incoming,try_outgoing,enable_retry
## Limits for file handle resources, this is optimized for
## an `ulimit` of 1024 (a common default). You MUST leave
## a ceiling of handles reserved for rTorrent's internal needs!
network.http.max_open.set = 250
network.max_open_files.set = 600
network.max_open_sockets.set = 300
network.receive_buffer.size.set = 0
network.send_buffer.size.set = 0
## Memory resource usage (increase if you have a large number of items loaded,
## and/or the available resources to spend)
pieces.memory.max.set = 5400M
network.xmlrpc.size_limit.set = 20M
-
stuka20
senior tag
seedserver.co-nál miért tart a merevlemez titkosítása ilyen sokáig? Más szolgáltatónál azonnal kezed ügyébe veheted a szervert, itt meg akár 12 óráig is dolgozhatnak, ami már 24 óra. Másoknál nagyobb a kapacitás.
Szimplán csak érdekel.
-
anyulakcukik
csendes tag
Berelsz egy rendes szervert.
Pl. Ok teljesen kielegitenek az igenyed, rendelesnel op rendszernel kivalasztod, hogy swizzin es felraknak neked elore mindent
[link] -
stuka20
senior tag
-
Maulgar
tag
Nagy fájlok letudják húzni a teljesítményt :-) Ha csak arányt akarsz növelni akkor érdemes kisebb fájlokat forgatni (5-10gb max)
-
stuka20
senior tag
A utóbbi néhány napban belassult a whatbox. Alig 100MB/-s-mal tölt felfelé (elosztva), új torrent esetén is hátul kullog. Lehet ez ellen valami tenni?
-
Dantesl
csendes tag
-
Kekmen
senior tag
-
Dantesl
csendes tag
-
Dantesl
csendes tag
#4419Dantesl
Köszi a válaszokat

Regeltem a whatboxra egyelőre a legolcsóbbra. belőttem 2 terrányi torrentet, most szedi, kíváncsi vagyok. A kezelése nevetségesen egyszerű
köszi az infót -
stuka20
senior tag
Szia! Ritka de van távoli asztalos megoldás is a többinél pedig egy webes GUI ami gyakorlatilag hasonlít az asztali megoldáshoz de rögtön a torrent kliensben találod magad, amiben az általad említett módon megy a fel, letötlés. Magát a fájl a böngészőbl is letudod tölteni vagy pedig egy FTP-nek csúfolt kapcsolattal amihez szintén kell egy kliens (FIlezilla, Total commander pl) azzal pedig elég a fileokat a szerveren ha esetleg le is szeretnél valamit tölteni róla nem csak arányt csinálni.
#4419Dantesl
-
Maulgar
tag
Szia! Ritka de van távoli asztalos megoldás is a többinél pedig egy webes GUI ami gyakorlatilag hasonlít az asztali megoldáshoz de rögtön a torrent kliensben találod magad, amiben az általad említett módon megy a fel, letötlés. Magát a fájl a böngészőbl is letudod tölteni vagy pedig egy FTP-nek csúfolt kapcsolattal amihez szintén kell egy kliens (FIlezilla, Total commander pl) azzal pedig elég a fileokat a szerveren ha esetleg le is szeretnél valamit tölteni róla nem csak arányt csinálni.
-
Dantesl
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a témában.
Arányt szeretnék növelni, semmi komoly.
Ezek az oldalak úgy működnek, hogy előfizetek, távoli asztalt elérek és oda átdobom a torrent file-t, letölti és mehet a seed? Kb 10 terrát szeretnék.
Sorry, ha fotykos a kérdésÜdv
-
stuka20
senior tag
-
Maulgar
tag
-
stuka20
senior tag
3 napja megy a whatbox, de már megevett 10 tb-ot az 50-ből.. Asszem' keresni kell valami "unlimited" alternatívát.
-
stuka20
senior tag
autodl-irss úgy állítottam be, mint ahogy magon leírja, de nem tölt le semmit. Mi lehet a gond?
-
Maulgar
tag
RSS letöltő témában nézz utána az adott oldalon, biztos van leírás a beállításról,
illetve rtorrentbe tudsz szabályokat beállítani hogy mi után törölje az adott torrentet. -
stuka20
senior tag
Köszi, épp nézegetek magamnak is. Nem kell nagy tárhely most, hanem inkább erős feltöltési sebesség, olyan 6-7000 forintig. Whatbox tuti jó lenne, de az 10ezer, seedhost.eu lenne jó, de nem elérhető jelenleg, csak a 24 eurósból, de akkor meg már ott van 28-ért a whatbox.
Pl. seedhost.eu-nál ssd és nvme között van különbség feltöltési sebességnél? Sima ssd mennyit bír?
Whatbox lesz mégis valszeg. Viszont kérnék tőletek segítséget.
Hogyan tudom beállítani azt, hogy amint feltöltenek egy torrentet, aztán már be is rakja letöltésbe?
Meg az is érdekelne, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy x idő után törölje az adott torrentet? -
stuka20
senior tag
Köszi, épp nézegetek magamnak is. Nem kell nagy tárhely most, hanem inkább erős feltöltési sebesség, olyan 6-7000 forintig. Whatbox tuti jó lenne, de az 10ezer, seedhost.eu lenne jó, de nem elérhető jelenleg, csak a 24 eurósból, de akkor meg már ott van 28-ért a whatbox.
Pl. seedhost.eu-nál ssd és nvme között van különbség feltöltési sebességnél? Sima ssd mennyit bír?
-
anyulakcukik
csendes tag
Van egy eleg jo akcio a franciaknal, ha valaki seed szerot keresne.
[link] -
anyulakcukik
csendes tag
Nem tudom. 2000-3000 havi szinten. Nagyon maximum 5000 forintra. De az már a plafon!
Erre igazából azért van szükségem, mert a hely ahol tanulok tiltja a P2P forgalmat, és ezért gondoltam arra, hogy egy távoli gépre letöltöm a cuccot, és onnan FTP protokollon keresztül letöltöm magamnak.Szia!
[link] ez teljes mértékben kiszolgálja az igényeidet -
Kekmen
senior tag
Nem tudom. 2000-3000 havi szinten. Nagyon maximum 5000 forintra. De az már a plafon!
Erre igazából azért van szükségem, mert a hely ahol tanulok tiltja a P2P forgalmat, és ezért gondoltam arra, hogy egy távoli gépre letöltöm a cuccot, és onnan FTP protokollon keresztül letöltöm magamnak.[link] 500Mbit mini csomag szerintem neked való.
-
Ricsii2001
tag
Erre igazából azért van szükségem, mert a hely ahol tanulok tiltja a P2P forgalmat, és ezért gondoltam arra, hogy egy távoli gépre letöltöm a cuccot, és onnan FTP protokollon keresztül letöltöm magamnak. -
Maulgar
tag
Sziasztok! Olyan szolgáltatást keresek, amely segítségével torrenteket tudok letölteni, és seedelni tudom azokat. Kb. 256-512 GB tárhelyre lenne szükségem, és a nagyon-nagyon gyors le és feltöltési sebességre nincs szükségem. Ha 100 Mbps-el letölt és ha kb. annyival tölt is fel, én már nagyon boldog lennék. Természetesen a biztonság is fontos, tehát hogy ne férjen hozzá rajtam kívül senki az adataimhoz, és az adatok addig legyenek tárolva, amíg nem törlöm onnan őket (vagy legalább is amíg fizetem a szolgáltatást). Köszönöm szépen a segítséget!
Szia
És összegben mire gondoltál? :-)
Feralhosting, seed.st esetleg jó lehet. -
Ricsii2001
tag
Sziasztok! Olyan szolgáltatást keresek, amely segítségével torrenteket tudok letölteni, és seedelni tudom azokat. Kb. 256-512 GB tárhelyre lenne szükségem, és a nagyon-nagyon gyors le és feltöltési sebességre nincs szükségem. Ha 100 Mbps-el letölt és ha kb. annyival tölt is fel, én már nagyon boldog lennék. Természetesen a biztonság is fontos, tehát hogy ne férjen hozzá rajtam kívül senki az adataimhoz, és az adatok addig legyenek tárolva, amíg nem törlöm onnan őket (vagy legalább is amíg fizetem a szolgáltatást). Köszönöm szépen a segítséget!
-
xTech
tag
-
Maulgar
tag
seed.stnél volt ez szokás egy jó darabig. 100mbites csomagnál gyakorlatilag sosem érted el a gui-t mert rottyon volt a szerver. Mára mondjuk ezt már kinőtte
-
paler
aktív tag
Valaki használja az ULTRA seeedbox Essential csomagjaiból valamelyiket? Mennyire elégedett vele?
-
trance89
őstag
Ennyiért biztosan elégedett leszel velük, valszeg rátesznek 30+ usert egyetlen szerverre aztán alig lesz értékelhető sebesség és ez még a jobbik esetben. Az ár általában elárul mindent...
-
aothar
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
-
4500 - 4401
4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo ThinkVision T24-40 Monitor - bontatlan - full HD 1920x1080 - IPS panel - 120Hz - több db
- Lenovo M75Q-1 Mini PC - Ryzen 5 PRO 3400GE + gyári wifi! - 16Gb ram - 256GB SSD - HDMI
- Lenvoo M70q Micro - Mini PC - Core i3 10100T 16Gb ram 256GB SSD - gyári wifi - több db - gari számla
- GIGABYTE Z690 GAMING X garanciával, számlával (a Te nevedre)! Akár 32GB 6400-7600MHz RAM-mal is!
- Lenovo ThinkPad L530 i5 3210M 8GB DDR3L RAM 256GB SSD 100/100
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 2 az 1-ben érintőkijelzős üzleti laptop!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Még egy seed.st is komolyabb szolgáltatást nyújt.