-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #80622 üzenetére
S6 vagy P8. Igazából egyéni preferencia kérdése. Én P7-ről váltottam S6-ra, mert kellett egy kis változatosság Elvileg április elején céges teló csere és maradnék is Samu vonalon S7 edge-et választva. Nekem nagyon bejön az S széria, de a Huawei és Honor készülékek is rendben vannak. Csak ne a lite verziókat szerintem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #78669 üzenetére
Kár, lett volna helye. No mindegy, így sem rossz ár.
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #78667 üzenetére
Hmm erre kíváncsi leszek, mert most nem tudom sehogy előhozni a részleteket már.
-
Jadro
veterán
A nemzetközi hívás az más tészta, az külföldi szolgáltatóhoz tartozó kártyáról indított hívás. A roaming az viszont saját szolgáltatódhoz tartozó kártya, de idegen hálózatra csatlakozva. Épp ez lenne a lényege a törlésnek. Mindegy, hogy itthonról a saját szolgáltatóm hálózatából indítom a hívást vagy ugyanezzel a kártyával, de más EU-s országban lévő szolgáltató hálózatáról, nem lesz plusz díj.
-
Jadro
veterán
válasz gabor9108 #29076 üzenetére
Én is automata rendszerre tippelek. Lehet hogy csak nem tud hozzádkapcsolni automata bemondást és azért bont le. Nálunk is volt a családban a héten pár ilyen hívás. Az egyik öcsémhez ment és ugyanígy csak a csend volt, rá 5 percre feleségemhez is beesett, de ott volt néni a végén. Biztosítós ajánlatokkal akarta zaklatni.
-
Jadro
veterán
válasz DeathAdder #8541 üzenetére
Én rendeltem már 4 különféle címre, eddig nem volt gond. Természetesen mindenhol nekem kellett átvenni, de a futár volt hogy meg sem nézte a személyimet.
-
Jadro
veterán
válasz DeathAdder #8535 üzenetére
Ezt szerintem így nem, mivel ez webshop kedvezményes ár. Személyesen a 114900 forintosat tudod kötni, részletre is akár.
-
Jadro
veterán
Pedig simán vállalhatsz újabb két évet a meglévő számodra ha lejárt az előző hűség. Most a webshopban ugyan nem tudom megnézni, mert az enyémre nem lehet aktiválni még. Nem kizárt hogy akkor marad az ügyfélszolgálat, de a lehetőség tuti adott.
-
Jadro
veterán
Félreértelmezed szerintem. Vagy új előfizuval veszed a Dézit MM L csomaggal és akkor 28 ropi, vagy a mostanit is meghosszabbíthatod. A számod megmarad, a többi meg ugyanaz mint ha újként vennéd. Persze ehhez át kell lépned a médiamánia L csomagba. Az ár is és a hűség is az lesz mintha újként vennéd.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Spepper #8451 üzenetére
Nem vagyok dominós ugyan, de ezt találtam.
-
Jadro
veterán
Én azt látom hogy tudtál mindenről ami számodra problémát okoz/hat a telefonban illetve a rendszerben. Ennek ellenére mégis megvetted és most hőbörögsz. Ehhez csak gratulálni tudok, de tényleg! Az internet korában továbbra is csak olvasgatni kell és dönteni. Kicsit időigényes ugyan, de más nem nagyon kell hozzá. A gondolkodás előbbre visz mint a rinyálás. Add el és vegyél olyat ami bejön! Igaz bukóban leszel, de ez az ára a kapkodásnak.
-
Jadro
veterán
válasz DonMedve #7447 üzenetére
Szerintem teljesen jól használható a Webshop. Belépsz és értelemszerűen követed. Kiválasztod hogy új ef vagy hosszabbítás és kidobja az ajánlatokat. (Fejből nem tudom hogy a készüléket előtte vagy utána kell kiválasztani, azt hiszem előtte.) Kiválasztod, megadod az adatokat és megy minden ahogy kell. Nekem volt olyan hogy kedden kicsivel dél előtt még feladtam a megrendelést és csütörtökön hozták is a készüléket.
A belépéshez kell a telefonszámod és az 5 jegyű kódod.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Volt egy kis afférom. Nem fizettem időben a számlát, megcsúsztam és kikerültem a 15 napból. Természetesen rendezve lett a dolog. Viszont most lejár a két évem és szeretnék webshopból vásárolni két év aláírással, készülékcserével. Azt írja lejárt tartozás miatt ez a készülékcsere opció nem játszik. Gondolom személyesen nem lenne ezzel gond, de ugye ott nincs a webshopos kedvezmény. Tudja valaki mikor évül el egy ilyen dolog?
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
Ezekben a karácsonyi akciós webshop ajánlatokban hogy lehetne olyat alkalmazni, hogy a meglévő előfizetést hosszabbítani két évvel? Vagy csak teljesen új előfizetésre lehet használni? Csak mert rögtön az első pontban kér egy csomagbeállítást.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #5862 üzenetére
Ilyenkor nem. Szerintem sima díjcsomagváltás és kész. Az új előfizetésnek örülnek, ezért is gondolom hogy a számmegtartással sem lesz gond.
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #5860 üzenetére
Ilyen felhasználásra a legjobbak szerintem a Médiamánia csomagok. Mondjuk a legkisebb éppen hogy belefér az 5k-ba, de teljesen lebeszélhető stb. Nézd meg mi van benne!
A számot szerintem simán viheted tovább, de ezt majd a 1430 megmondja.
A hűség az készülék vásárlásakor szokott szóba jönni, amiért cserébe olcsóbb a készülék. A hűségvállalás vonatkozhat a készülékre és a csomagra is. Meg kell nézni az adott készüléknél a konstrukciókat. Ha nem vállalsz hűséget, akkor lesz a legdrágább a készülék. A csomag ára fix, de ha van olyan konstrukció hogy arra is vállalod a hűséget akkor még olcsóbb lehet a készülék.
-
Jadro
veterán
válasz GeneraL_XTX #5845 üzenetére
Nézd meg mi mennyi volt. Van a készülék ár + dominónál egy belépési ár is, de mondjuk az jóval kevesebb szokott lenni. A My T-mobile oldalon meg tudod nézni és ha nem stimmel akkor jöhet a 1430.
-
Jadro
veterán
27-ért veszel hozzá egy előfizetést is amit fent kell tartanod. Ezért üzlet ez. Nekem pl most csak egy készülék kell (nem ez), előfizetés még véletlenül sem. Így olcsóbb lenne mint mondjuk dominóban vagy függetlenül. Lehet azért nem érted, mert nálad automatikusan összekapcsolódik a készülék és az előfizetés vásárlás. Vagy nem tudom.
-
-
Jadro
veterán
"1) A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön."
Tehát míg a csomagban megadott percdíjakkal számolva el nem éred a havidíjat, addig nincs plusz költség. Ehhez jön még a 300 sms és az 1GB adatforgalom, ami szintúgy benne foglaltatik csomagban.
A buktató az ha nem használod ki. A havidíjat mindenképpen fizetni kell ugye. Ha meg elhasználod, akkor fizetsz még annyit, amennyivel túllépted.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz wentworth #4718 üzenetére
Szerintem ott használod ahol akarod. A T-nek pont mindegy hogy laptoppal járod a várost és úgy használod vagy a telefonba téve. Az előfizetésed a kártyához kötődik. Ahogy írod is, a hátránya a cserélgetés. No meg ha van adatszámlálód feltelepítve akkor ugye össze kell adogatni őket.
Szerintem. Majd jönnek és megerősítenek ( vagy nem. )
-
Jadro
veterán
A rendelés állapota a visszahívásra vár. Tehát mentek tovább és majd újra átnézik azokat akik nem voltak elérhetőek valamiért. Én így értelmezem a dolgot. Felhívhatod mondjuk a 1430-at, (biztos ami tuit) de borítékolom hogy ők nem tudnak webshop ügyben intézkedni és csak annyit fognak mondani hogy várj türelemmel.
-
Jadro
veterán
Dedike: Ja ECO. Ez a mobilotthon direkt helyhezkötötten értelmezendő, azért azzal a két készülékkel lehet csak megrendelni szerintem. Amolyan vezetékes telefon pótló. Én mondjuk le is korlátoznám fixen egy toronyra.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
A néni azt mondta az ügyfélszolgálaton hogy 72 óra a feldolgozási idő. ( Gondolom ennél rövidebb lehet, de hosszabb nem nagyon.) Kb a 70. órában hívtam éppen és utánanézett és mondta hogy majd hívnak hamarosan. Ezután nem sokkal hívott is egy srác, de nem hiszem hogy azért mert volt valami ráhatás a hölgy részéről. Egyszerűen tényleg sok lehet a rendelés. A lényeg hogy hétfőn rendeltem 14:00 körül, tegnap 14:00 előtt hívtak, megbeszéltük a szállítást. Ezután nem "sokkal szállításra vár" állapotra változott a megrendelés, majd ma délelőtt "szállítás alatt"-ra változott. Hétfőn délelőtt hozzák, mert hétvégén nem szállítanak. Így kb pont egy hét lesz az egész. Türelem kell hozzá, bár ilyenkor nem nagyon van amikor az ember már tapicskolna.
-
Jadro
veterán
Ugye nem gondolod komolyan hogy a hálózat ingyen van? Elültették az adótorony magokat, kinőtt a torony és kábelgyökeret eresztett a központokig. Amik persze társadalmi munkában épültek. Nem védeni akarom a T-t, de az ingyen percek is csak nekünk lesznek ingyen, a szolgáltatónak nem. Persze ez a minimum a kiesésért.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
válasz valentinho #1940 üzenetére
Nézd meg a webshopban! Általában nem olcsóbban, csak ha pl részletre veszed kisebb kezdőrészlettel tudsz venni platinásan. Persze ha a havi számlád jó magas akkor változhat a helyzet.
-
Jadro
veterán
Ne aggódj, "csak" egy átverés akar lenni a dolog. A lényeg hogy nyertél pár millát mert jaj de szerencsés vagy. Akkor kapod meg ha veszel feltöltőkártyát és a számot ami rajta van bediktálod. Ha bedőlsz, buktad a feltöltőkártyát és természetesen nem kapsz semmit. Ha nem, akkor röhögsz és ezek meg hívnak mást. Minket is hívtak már. A lényeg itt elolvasható: [link]
-
Jadro
veterán
válasz Viktor0610 #1824 üzenetére
Magához a netezéshez miért kell PC suite? Simán egy új kapcsolat a megfelelő beállításokkal és mehet a csatlakozás. RÉgebben legalábbis így ment nekem. Mostanában nem próbáltam, de úgyis össze akarom lőni a laptoppal a telefonom. Hátha kell egyszer hogy így netezzek.
-
Jadro
veterán
válasz Csapi007 #1644 üzenetére
Nemrég még mindenkinek aki beesett 22 ezer volt dominoval. Öcsém vett is egyet. Aztán az akció után ez felment 28-ra az árlista szerint. (vásárlás - készülékakciók menüpont utolsó oszlop a dominós ár.) Webshopban látom hogy egyedi ajánlatként maradt a régi ára, tehát hajrá, Neked is annyiba kerül új ügyfélként! A webshop működéséről nem nagyon van közelebbi infom. Gondolom regisztrálni kell, vagy esetleg érdeklődj a 1430-on!
-
Jadro
veterán
válasz pandemonius #1501 üzenetére
Szerintem itt valamit nagyon elcsesztek, mert ha veszel új előfizut simán viheted tovább a számod. Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább? Családban már csináltuk így hasonló forgalommal mint nálad és nem volt gond. Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed. Ez egy elég balfasz ügyintéző lehetett. Ez olyan Vodás már nagyon. Megvizsgálgatnak és eldöntik mennyiért adják a telefont meg hogy mennyi előleget kell letenned.
-
Jadro
veterán
válasz Alvin_ti4200 #728 üzenetére
Ez szinte a kezdetektől így van. Érdekes dolog az tény, de hozzá lehet szokni.
-
Jadro
veterán
Próbáld meg, hátha! Mi amikor asszonnyal 6280-at vettünk, akkor az első amit a kezünkbe adtak lötyögött. Mondtuk hogy akkor egy másikat szeretnénk. Kicsit húzta a leány a száját de cserélte. Azóta már el is adtuk és ez a példány még mindig tökéletes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest