Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #18 üzenetére
nekem ez működött fake SD kártyaval:
emag oldalon jobb alul az online segitséggel kezdtem.
ott eljutottam élő emberig aki felvette a problémát.
jött email a visszaküldés megkezdéséről.
14 napon belül nem kérte az eladó a visszaküldést igy a pénz jár vissza.
hetente pingeltem az emagot hogy mivan má.
tegnap jött email arról hogy jön a pénz.két hónap de úgy néz ki legalább a pénzemnél leszek.
-
Aprósólyom
addikt
"Világ végén" székelő cégtől rendelni (Franciaország) feltűnően olcsó terméket... Nincs kommentálni valóm. Ami lenne, az megsérthetné személyében az ismeretlent.
Esetleg elgondolkodnék azon, hogy szükséges lehet-e gondokság alá venni a személyt a saját érdekében. -
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Igen, ez valóban érdekes, mivel ha szó szerint értelmezzük, akkor lehet "noname" mivel nincsen rajta márkajelzés, más vonatkozásban viszont a kevésbé ismert gyártók termékeire is szokták használni.
Az viszont tény, hogy egy ilyen 2,5" SATA SSD címkéjén (is) normál esetben mindig fel van tüntetve a gyártó illetve a márka, + a sorozat, stb., ellenben amelyiken nincsen, az eleve abnormális és már ebből sejthető, hogy alapból fake cucc lehet.
-
Sirus86
aktív tag
Megneztem, es ez bezony Aliababa/Aliexpress csoda. Nemetbe szallitassal egyutt 13 Euro.... Azaz olyan 5200 Ft. Es akkor ha a kedves vasarlo mondjuk nem tesz panaszt, mert nincsen ideje ra, es mondjuk elad ebbol a csodabol 100 darabot, maris nyert egy millio HUF-ot. Ugyanez van pendrive-val, vitaminokkal, cipokkel (Dorko is egy kinai, csk szitazott cipo pl) es stb. Undorito ez a vilag. En vinnem tovabb az ugyet, hogy ne gazdagodjon meg az ilyen elado a johiszemu kisemberekbol.
-
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Azért az SSD-k és általában a háttértárolók esetében a noname == fake. A legjobb esetben is csak a selejtből mentett meghajtókat árulhatják noname "márkajelzés" alatt.
De noname Intel vagy AMD processzorra sem izgulnék be.
A VGA kártyák világában sem váltak be az olcsó változatok. -
válasz
Armagedown #17 üzenetére
Megtanulta, bementem az első számtech boltba és felhívtam hogy 13eft egy SP A55 512GB-os és már itt is van az asztalon klónozásra vár, tudom ez low end de legalább azt tudja ami rá van írva. A fake szemétnél meg nem aktív az emagon a visszaküldés azt mondta, hát boxolja le valahogy.
-
Armagedown
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a vevő megtanulta-e, hogy nem veszünk olyan noname ssdt, aminek a cimkéje egy másikéhoz hasonlít.
Mondjuk elvileg még az is lehetséges, hogy egy apróhírdetési oldal moderátora nem találná gyanúsnak. 😂 -
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Noname-nek indult mivel tényleg nem volt rajta márka és kiderült hogy fake a kapacitása de meg is döglött.
-
A cím eléggé félrevezető, ez nem egy noname SSD teszt, hanem egy fake SSD teszt.
Fake SSD-hez az aliról sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, kár volt ezért az SSD-ért ennyi pénzt kiadni
-
pengwin
addikt
válasz
Valamivagyok #12 üzenetére
A vicc az, hogy ha belebotlasz egy ilyenbe AliExpress-en, akkor 99%, hogy vissza fogod kapni a pénzedet.
Emagon nem vagyok ebben ennyire biztos...
-
Valamivagyok
tag
Amikor megláttam a WD koppintás matricát, már éreztem, hogy ebből nem lett klónozás.
Mióta piactér lett az eMag tele van ilyen Aliexpresszes szeméttel.
Valami hatóság k@rogathatná őket a vásárlók megtévesztéséért. Tudom nem ők sz eladók, de az eMag név mögé bújt bűnözők sok tudatlan embert károsíthatnak meg.
-
pengwin
addikt
Mert ha értesz hozzá akkor simán lehet szivatni az ilyen mocsok eladókat meg az emagot.
Ennyivel is tisztul a hazai felhozatal, és elég pluszköltség után talán még emagék is rájönnek, hogy jobb lenne valamilyen szűrés a piactér szereplői között.
#9 Pferi
Még az Emag által eladott termékeknél is gagyi, hibás, vagy egyenesen hazudik a leírás, meg az egész oldal egy kalap fos ami pl. nem hagy békén a nyomorult genius előfizetés reklámmal és nem képes megjegyezni a süti beállításokat.Szerintem szigorúan tilos emagéknak pénzt adni, ahogy más olyan webshopoknak is, amik feltűnően sumákolnak vagy direkt használhatatlanok... pl. PCLand, ami csődbe ment, új kézbe került, és az új weboldalon SEMMILYEN garancia információt nem találsz a jogszabályilag kötelező maszlagon kívül.
-
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Ha ezt problémának tartod, akkor helyzetfeltáró levél a fogyasztóvédelemnek, panaszként. Egy másolat a vám és pénzügyőrségnek termékhamisítás okán.
Gyorsan kiderül az Emag valóban nem felelős vagy mégis csak van felelőssége a piacterén forgalmazott termékek törvényességéért.
Az Amazon ennél keményebben védi a vásárlók érdekét.
-
Pferi
senior tag
Emagról már csak Emag által forgalmazott cuccot veszek, ha fontos a garancia, rengeteg hamis szart árulnak már, egér, pendrive, ssd, fejhallgató stb...
-
ncc1701
veterán
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Lehet, h igazad van.
Én még sosem voltam olyan gazdag, h valamiből megvegyem a legolcsóbb xart.
-
User rámegy az Emagra, örül hogy megbízható helyről vásárol...(ha ha ha) Emag az atyaúristen mert onnan csak jót lehet venni...ja Emag piactér.....
rákeres hogy 1TB-os SSD, majd sorbarendezi hogy hol a legolcsóbb és már rendeli is meg. Blue háát az olyan ismerős mintha boltba is látta volna valahol. (WD bluera hasonlít) Akkor csak nem lehet rossz.
Jaaa és articsókás hologram sincs rajta meg szerintem törlőkód sincs, bár lehet ez csak a magyar boltokra vonatkozik. -
ncc1701
veterán
Nem értem, minek megvenni az ilyesmit. Ránézésre is ehulladék.
-
Zolás
addikt
Garancia nincs! Kenyérpirítóval jártam így az emagnál, vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, ők csak a weboldalt üzemeltetik, le vagy sz@rva széles ívben. Az eladó meg nem reagál semmire, a pénzed jó ha náluk költöd, de ha baj van...
-
Én sem gondoltam, hogy végigmegy. Ráadásul lassabb (volt) mint a HDD.
Ami nagyobb gond, hogy a hasonló termékek (a vásárló megtévesztésére alkalmas), forgalmazása törvénytelen. A garanciáztatás után még fel is jelenteném a forgalmazót.
-
Ahogy írtátok nem ment végig a teszt. Én amúgy 256-ra tippeltem mert a dobozon szerepel 256-os szám a vonalkódon.
Az SSD meg is halt a teszt végén. Gép nem ismeri fel, sem a rack... -
SutPet
aktív tag
szerintem se fog végigmenni. Nem is értem miért vesz valaki noname f*st mikor 20-25 között kapni normális belépő szintűt az legalább tényleg 1TB és nem gyök2-vel megy rá az írás.Persze értem százalékosan jóval olcsóbb ez de ne azon a 5-7e Ft-on muljon az adataim biztonsága. Tippre azt mondom max 256gb-ig fog elmenni ott fog nyekkenni
-
salaud
aktív tag
Szerintem nem fog végigmenni az a teszt. Pláne hogy pont itt volt erről már bejegyzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest