- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
Én is így terveztem, de elkövettem azt a hibát, hogy kibontottam és kipróbáltam. Most adhatom el még a szomszéd telefonját is, hogy nullásan zárjam a hónapot: nem volt betervezve telefon csere
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
addikt
A tel. számot meg a kódot tudom,csak még a T oldalán nem vásároltam,és csak azért kérdeztem meg,hogy biztos legyek a dolgomban.Meglévő előfizu mellé veszek,tehát végül is hosszabítás,csak még nem aktív a lehetőség,elvileg jövő hónapba érem el a kívánt pontot,és vehetek telót.Mondjuk érdekes,hogy úgy lett kötve az előfizu,hogy nem volt hozzá teló véve,és később nem lehetett venni.Sőt ugye kötik az aranyszint eléréséhez.Mindegy elvileg jövő hónapba vehetek.Köszönöm a segítséget.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ZoliM@ster
aktív tag
Nem tudom én a domino-s kártyámat akarom előfizetésesre váltani és úgy venni készüléket,de nem jöttem még rá hogyan is kellene.Ha belépek,akkor az adott készüléknél már csak a listaárat látom,semmilyen akciós konstrukciót.Ha a személyes menüben rámegyek,hogy átváltás havidíjas előfizura,megcsináltam 1-2 lépést,de sehol nem láttam,hogy lehetne készüléket csatolni hozzá,így nem mertem tovább menni,nehogy elcseszerintsem.Bár még van időm mire meglesz a kezdőrészlet,de gondoltam kipróbálom.Sajnos nem ment,de remélem esetleg itt kapok egy kis helpet,ha nem majd telefonos üfsz-on próbálkozom
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
-
Mr.Csizmás
titán
-
addikt
Mobilotthon arra jó, hogy a vezetékes számokat tudod olcsón hívni mobilról, bárhol vagy! Tipikusan azoknak van, akik az (eddigi) vezetékes számokat akarják továbbra is hívni, de nem akarnak ilyen meg olyan telefonelőfizetést. Előnye (az előfizető felé) pedig, hogy ezt bárhonnan megtehetik, a mobil irányú hívás pedig olcsóbb, mint a T-Home vezetékes hálózatából. [link] 2.1.2.pont
Jó szerencsét!
-
addikt
Azért írtam, hogy csodálkozom a T-n, mivel nem vagyok ekkora időtávokhoz szokva a Webshopos rendelések esetén.
Hétfőn rendelek, kedden jön a telefon. (Ez így oké, igaz upgrade!)
Vagy hétfőn rendelek és szerdán jön, még ez is belefér új előfizetésnél!
(Mindkettő 13 óra előtt.)Jó szerencsét!
-
club1
veterán
Nem, nem gondolom, hogy a hálózat magából nőtt ki a földből. Viszont ha a 100 Ft-os kenyeret 10 Ft-ért odaadják neked, akkor te is azt fogod mondani, hogy majdnem ingyen van. És pont ezt írtam...
Másrészt ha én országos szolgáltatást végzek, és abban egy alvállalkozó is szerephez jut, akkor minimum úgy kötöm meg a szerződést az alvállalkozóval, hogyha az elcsesz valamit, minimum kifizesse a káromat. És nem gondolnám, hogy ezzel a T máshogy volt... -
DarkByte
addikt
Remélem rendben fog működni.
Egyébként érdemes tovább olvasni a topikot mert rájöttem hogy egy másik dolognál valószínűleg nem gondolkodtam helyesen. Egész pontosan ugye a forgalom egymást követő 7 napon nem haladhatja meg a 20GB -ot vagyis a 8. napra ez a halmozódás a -7 -edik nap forgalmával csökken. -
pandemonius
csendes tag
"Akárhová hordozhatod miért pont cégen belül ne vihetnéd tovább?"
nekem is ez a legnagyobb talány.
"Mellesleg mi van akkor ha nem vagy aranykártyás? Attól még aláírhatsz két évet szerintem, max a kezdőrészlet pl magasabb lesz ha részletre veszed."
Aláírhatok 2 évet, ebből nem csinált titkot az ügyintéző, de se részletre vásárlás, se semmi, dominó áron vehetem meg. Nagyon valószínűnek tartom, hogy az ügyintéző volt zokni, mert a mellette lévő kollégáját kérdezgette elég gyakran, és reális indokot nem tudott mondani, miért maradnék 2 évet a Tmobilnál.
A többi szolgáltatónál teljesen egyértelmű: a 2 év hűségért cserébe olcsóbb a telefon és kész. Függetlenül attól hogy "eleget" beszélek-e év közben.
Gondolkoztam rajta, hogy átmegyek egy másik Tmobile-ba és megkérdezem miújság, de annyira fel*szták az agyam hogy inkább a kékekhez mentem be. -
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem meg kénytelen leszek hozzászokni, de akkor is idegesít ez a dolog Korrektnek tartom viszont, hogy kamatmentes részletre lehet telefont venni hitelbírálat nélkül. Tényleg ha részletre vettem egy telefont, de nem akarom 12 hónapig fizetni a részleteket, hanem mondjuk meggondolom magam és egy összegben ki szeretném fizetni a hátralékot, azt megtehetem vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Hp 650 g2 ,6200U processzor, 8 gb ddr4 új ram, magyar billentyűzet ,256 gb ssd m2, kamera, gyári töb
- Huawei-SoyeaLink Mobile WiFi E5785-330 LTE hordozható wifi router
- HDMI to SPDIF audio extractor
- Remarkable 2 + Marker plus + Book folio uj, csak kicsomagolva volt
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 128GB fehér KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest