- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
sandró60 #110527 üzenetére
Telekomnál nem minden telefonnál írja. De ezt könnyen le tudod tesztelni. Indíts egy hívást 4gről, ha hívás közben is úgy marad (4g a hálózatnál), akkor működik. Ha levált 3gre vagy lejjebb, akkor nem aktív. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kapcsoltasd be velünk. (Ha előfizetéses vagy, Dominonál nem tudom, hogy ezt már bekapcsolták e.)
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Huroq #110009 üzenetére
Én úgy vettem a mate 20 prot, hogy még volt 4 hónap hűségem és mind a két számomon telefon törlesztés is (kb. 20 ezer), plusz erre jött még a mate 12 ezres törlesztője. Engedte a rendszer.
Más:
Tegnap délelőtt sikerült Telekom chaten bekapcsoltatni a voWifit a saját számomra (Kösz Jani!) . Ezen a sikeren felbuzdulva gondoltam délután, bekapcsolom az feleségem telójára is. Itt közölte a hölgy, hogy nincs lehetőség chaten keresztül bekapcsolni. Mondom délelőtt még sikerült. Kérte az üi nevét és, hogy továbbítja neki a problémám. Majd keresni fog telefonon. Írom, hogy ez nekem nem felel meg, inkább felhívom Vandát, megköszöntem a segítségét. Várok vagy 5 percet, semmi reakció, mondom akkor neked is szép napot kívánok és további jó munkát.
Amin meglepődtem, hogy este fél 7 körül kábé 4 perc alatt elintéztem Vandástól mindenestül és még be is kapcsolták3-ból 2, annyira nem rossz.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Fox Mulder #109372 üzenetére
Ja, a kommenteket olvasva látom a hatékonyságukat.
Mondjuk most már be tudtam lépni. -
AtiSnatch
aktív tag
Másnak is általános hibát ír android 9.1-en az app?
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
szabogabor10 #105111 üzenetére
Nekem megy. Én hozzárendeltem a fb profilomat, mert előtte nekem is problémás volt a bejelentkezés.
Chrome alatt nem tudtam belépni, de Edge böngészővel igen. Ott megcsináltam a társítást és így már chrome-on is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged