Új hozzászólás Aktív témák
-
hg6idn
csendes tag
válasz
domper2015 #676 üzenetére
Köszönöm megpróbálom megkeresni,a leírást, és induljon a rootolás😀
-
hg6idn
csendes tag
Sziasztok!;VoLTE szolgáltatás nem működik, kb 3 hónapja volt szolgáltató váltásom: One->Yettel, a SIM másoi készülékben támogatja a VoLTE-t. Korábban One-nál működött. Tanácstalan vagyok, 2 éves készüléket nem szeretném lecserélni, de a szolgáltatás fontos a munkámhoz. Van esetleg valami ötlet? Köszönöm
-
Lmh
őstag
válasz
domper2015 #666 üzenetére
Köszönöm. Én hibám, hogy pontatlanul tettem fel a valódi kérdést.
És hol kapcsolható ki? -
MLA
aktív tag
Sziasztok. A letöltött pdf-eket hol találom? Nincs olyan mappa amiben ezek tárolva vannak? (Dokumentumok, képek, zenék stb)
-
Lmh
őstag
hátul a ledet lehet állítgatni hogy mikor villogjon?
behalok hogy jelenleg alapertelmezetten akkor villog ha töltöm. nonsense, hogy pont akkor amikor aludnék, itt villog az éjjeli szekrényen. ki lehet kapcsolni vhol? -
vence
aktív tag
válasz
grizlisandor #659 üzenetére
És mit jelent, h vége a támogatásnak?
(azt hogy nem jönnek frissítések, amik elrontanak valamit?!)And 8 - körül van most, amin még a banki appok is mennek.
Sajnos a gugli még az ilyen telefonokra is bekever, próbálja meggyilkolni őket. :s
-
domper2015
senior tag
válasz
grizlisandor #654 üzenetére
Shizuku + abattery
Pixel topikban van leírás, egyszerű.
Nálam 95% az alig használt Moto Edge 30 neon. -
Lmh
őstag
válasz
grizlisandor #659 üzenetére
Zenfone? Igazából az igazán jó méret 6 col alatt van
Ami csak zenfone vagy régi iphone lehet. De androidból sztem csak a zenfone ami mérvadó ilyen méretben.
-
-
vence
aktív tag
válasz
grizlisandor #655 üzenetére
Ha a magasságot is bekorlátozod,
akkor kb. semmi választási lehetőséged nem marad ...
legalábbis a megfizethető/ vagy más értelmes kategóriában.C-ROM-ot meg lehet nem ezen a telón tesztelgetnék,
ez úgy jó, ahogy van! -
Lmh
őstag
Mindegy akkor ha ilyen bonyi, akkor elengedem a témát, annyira nem fontos.
-
-
grizlisandor
veterán
Az Android hivatalosan csak a Google Pixel 8a és újabb telefonokon engedi megnézni.
Accubattery erős saccolás szerintem, nekem a gyári akkura azt mutatta, hogy rossz állapotban van, az újonnan beszerelt akkura, több hétnyi használat után is 100% állapotot írt, de üzemidőben a felét sem tudta, mint a gyári.
Shizuku és aBattery páros megbízhatóbb, de ez már mély víz, mert nem csak letöltöd őket a PlayStore-ból.
-
vence
aktív tag
válasz
grizlisandor #649 üzenetére
A moto-nál van pár olcsó eSIM-es lehetőség:
- G34 5G
- G54 Power Ed.
- G55 5Gés valamelyikre már biztos van / lesz C-ROM is.
Be is írtam valahová, kutass kicsit.
A G34 Snapis, így ott több az esély ... ha nem zavar a HD-s IPS.Szerintem a moto-k többségére van CR, mert Indiában nagyon népszerűek.
-
Lmh
őstag
jah, a futásidő az a legutóbbi bekapcsolás óta eltelt idő
Az most 32 perc, mert frissített és újraindult. Az sok?
. Azt hittem meg lehet nézni hogy összesen mennyit ment a teló.
De toltam factory resetet amikor megkaptam, uh nem hónapok óta megy :-)
Most folyton frissítget még szépen sorban, szóval majd az lesz a mérvadó működési minőség ha elértem a végleges, legfrissebb verziót ;-)Gari, jó hogy szólsz, azt még nem, de elvileg van rá még valamennyi, el is kértem az eladótól.
-
Lmh
őstag
Használtat. Szép állapotú. Üzemórát hol lehet megnézni?
Amúgy most jött frissítés, ami elvileg hozott stabilitási újítást. Mondjuk ezt mindegyikbe beírják...majd meglátjuk.
-
vence
aktív tag
Használtat vettél?
Nézted az üzemórát?Elméletileg van/volt hozzá gyári tok ...
Azért ennek a vezeték nélküli töltéséhez ( 5W ) én nem vennék töltőt!
Nem is gazdaságos vez-nélkül és ott sok a hulladékhő is.
Ott az melegíti feleslegesen az akkut!És szerintem ne is a leglassabb töltőt keresd, olyan 30W körül szerintem nyugodtan tölthető.
Én mindent a moto 33W -ossal töltök ... és nem érzékeltem még nagyobb melegedést.
Pedig az Edge 30 -ban lehet u.ez az akku van (vagy nagyon hasonló).A GSM Arena-n elég jó teszt van, lehet érdemes átolvasnod, meg itt pl. az Edge 40-es topikot.
-
Lmh
őstag
Igen, észrevettem hogy nagyon melegszik töltés közben. Nem is tervezem a saját toltojevel használni, mert nekem annyira nem számít a gyors töltés. Megkeresem a leglassabb töltőt a lakásban és azzal fogom. Kár hogy nincs valami "lassú töltés/akku kímélő mód" a beállítások között. Az hogy 80%nal belassul meg hogy az uccso 80-at csak a végén tölti rá... Az nem egy nagy kimélés szerintem.
Lehet nézek majd vmi olcso vezeték nélküli töltőt, azt is ki akartam próbálni. Az legalább lassal tölt -
Đusty
addikt
Én 0,5-ös szilikon tokkal használom, kicsit vastagít rajta de jó.
Ezt a mostani hőséget még simán abszolválta szélvédő mögött töltéssel, gps-el, úgyhogy nekem mostanra hozta meg a gyümölcsét samsung, huawei ilyenkor már rég elbukott. Persze lesz még ettől melegebb, kíváncsi vagyok. -
Lmh
őstag
Na, tulaj lettem. Ez a méret...
szerelem!
Kicsit csúszós, tok ellenes vagyok de lehet ide kelleni fog.
+Enyhén irritáló hogy billeg a kamerajan az asztalon.
Amúgy tetszikLol pont most, hsz írás közben fagyott 10mp-re és villant egyet a képernyő
-
kiir
tag
Az egyik legnépszerűbb custom firmware. Mondhatjuk úgy, hogy egy nyílt forrráskódú, alternatív Android, ami egyrészről valamennyire Google-mentesített, másrészről pedig a hivatalos terméktámogatás lejárta után is biztosítja az Androidos frissítéseket a telefonra. Vigyázat: hekkelés, mélyvíz!
-
kiir
tag
Na, csak megjött az a LineageOS. Így már kicsit kevésbé izgulok a hivatalos támogatás őszi vége miatt...
-
Lmh
őstag
#626-ban írtam is, hogy engem nem zavar a frissítés hiánya "Támogatás hiánya persze nem a legjobb, de nézzük a jó oldalát, legalább már nem cseszeget frissítéssel." Ahogy szintén írtam, elsősorban az újraértékesítés miatt zavar, ezért nem adnék most nagyobb összeget egy 30 neo-ért, mert ezt a telót valószínűleg kivételesen eladnám pár hónapon belül.
Hagyjuk a részleteket, nem fontos ez most...Amúgy képek és videók alapján azt hittem tetszik a "piros" 50 neo, aztán élőben....úristen, nagyonnem. Viszont a mochát nem is láttam korábban neten és azóta megnézett videókon és képeken sem jön át, hogy élőben milyen zorall. Persze ízlések...
Mivel nem hajt a tatár, ezért kivárok. Ha majd valóban kell teló, akkor megteszi majd a fekete is, abból van bőven a piacon. Remélem addig esik 10-20ezret még az ára. Olyan 60-70 között vennék szívesen jó állapotú használtat apróról.
A többi motorola pedig szóba sem jöhet, mert nálam a méret a lényeg (meg néhány másodlagos dolog, de ne menjünk bele, eléggé körberágtam már a számomra szimpatikus modelleket a piacon.) -
vence
aktív tag
Azért ez a támogatottság nem kicsit túl van misztifikálva.
Leginkább a túlárazott márkák barátai szeretnek a frissítésekkel érvelgetni ... MERT MÁSSAL NEM NAGYON TUDNAK!Közben pedig már komolyabb botrányok, perek is voltak kétes, lassító frissítésekről, pl. alma-nál, de nem kevés Galaxy tulaj is írt már ilyesmiről, amikor - idő előtt - újabb telót keresett.
Épp a napokban cseszett ki velem is a G a nem kért és mobilhálózaton engedély nélkül letöltött frissítéseivel.
De úgy, hogy blokkolódnak az appok csak elfogadásra van lehetőség.
De a Win-ből is ezer példát lehetne hozni, hogy hogy felejtettek ki hasznos funkciókat a kétes fejlesztéseikkel.
A Win 11 tele van haszontalan (Android-koppintás) szeméttel, miközben nem kevés ALAPVETŐ, korábbi hasznos funkciós részlet kimaradt belőle. WTF, FY!Az Android is már átláthatatlanul bonyolult az átlag használó számára és sokaknak, (szerintem a nagy többségnek) nem marad más lehetősége, mint vakon okézgatni mindent.
Szóval nem ritkán csak rontani tudnak frissítésként, de valamivel mozgatni kell a piacot, sajnos inkább ez a valós motiváció.
Illetve, hogy egyre silányabb félkész termékek kerülhetnek piacra a
szoftver-vonalon, így állandóan foltozgatni kell.De normálisan működő dolgokon jobb lenne, ha nem változtatnának.
Évekig elégedetten és probléma nélkül használtam egy régebbi
Huawei-t (2. telóként) amíg a G ki nem nyírta a kéretlen és nem tiltható "frissítéseivel.Szóval, minimum nagyon nem egyértelműek ezek a frissítéses dolgok, amiről éles viták folynak a fórumokon, leginkább minimális szakmai és egyéb piaci stb. háttérismeretek nélkül.
Edge 50 Neo
Hmmm!
A lehető legrosszabb, amikor egy színhez ragaszkodik az ember ...
autóval jártam már így ...
(akkor szoktam kicsit le erről, keserves tapasztalatok árán).Egyébként pedig ... "Valamit, valamiért!"
Kint azért nem rossz áron vannak és kockázat nélkül nincs üzlet sem ... ill. ez is árkérdés. -
Lmh
őstag
Most edge 30 neo topikban vagyunk. Minden amit írtam, az erre a telefonra vonatkozik.
Ezt a telefont már csak nagyon olcsón venném, mivel lejárt a támogatottsága. És rendszerint a telefonjaimat addig használom, amíg kb eladhatatlanul elértéktelenednek...na mármost ez a telefon erősen zakatol abba az irányba, csak még most rövid távra kíváncsi lennék rá, ennyi. De látszik a használt piacon hogy nem nagyon veszik már ezt a telót, nem lehetne eladni ha megvenném, kipróbálnám és túl szeretnék adni rajta.
Más telefonért adnék többet, pl továbbra is vadászom az edge 50 neo mocha mouse-t ;-) -
vence
aktív tag
Kétlem, hogy a nagyon olcsónak happy vége lehet ...
Persze a vakszerencse is benne van a pakliban.
Egyébként szinte döbbenetesen jó áron vannak a legújabb telóik is.
Ezekben aztán nincs semmi mainstream, hype,
top-márka, vagy hasonló felárak.
Friss modellek sok extrával, mint pl. zoomkamera, wireless-töltés,
IP69 stb. € 300 alatt ?!
vagy az előző éviek még sokkal olcsóbban.
Pl. egy Edge 40-es szintű teló € 200 alatt ...
ha nem csak játékra kell, mindegyik POCO elbújhat egy ilyen csomag mellett.Persze ez nem nálunk van, ide csak szürke jut olcsóbban.
De az Amazon és társain bárki vásárolhat ...
csak a madzsár Á-FA & Co. fog kicsit belerondítani a vonzó árakba.Ettől már csak az jobb, akik nyugaton olcsó előfizu mellé kapják.
Itthon legtöbbünk külön is örülne bármelyiknek ...
Szóval, vagy a tel, vagy az előfizu ingyen van, ki hogy nézi, vagy mi a szándéka.
Nem ritkán eladják az ilyen bontatlan telókat, mert van 3-4 másik is már ...
és akkor tényleg ingyen van az előfizu, esetleg még pár EUR + is. -
Lmh
őstag
válasz
domper2015 #631 üzenetére
mindegy, de nagyon olcsón, amibe sztem max használt fér bele.
-
vence
aktív tag
Szeintem ez az O-ne! hibája.
Más telóval is előjött mostanában és teljesen változó, hogy mennyi idő alatt áll helyre, volt már, hogy semmi sem segített késő este.
A tornyot pedig - állítólag - még a műszaki szupport sem látja ...
Régen ez sem így volt!
Egyébként hivatalos reklamációra sem válaszoltak, rájuk nem vonatkozik a 30 nap, a törvény. -
Dtk2
lelkes újonc
Szerintem nem bánod meg. Én egy évig használtam (és csak azért adtam tovább mert családban tönkrement egy és oda kellett), de teljesen meg voltam vele elégedve. Normál használatra tökéletes, jól bírja az aksi, gyorstöltés is van benne, a mérete nem tepsi, és nagyon jó kis Motorola fejlesztések vannak benne. App-ok mentek simán, frissítések is jöttek. A micro SD kártyát, azért hiányoltam belőle.
Egyre jobban jön fel a Motorola, nekem bejönnek az új telefonjaik, és már van pár nagyon jó ár-érték arányú készülékük. -
Lmh
őstag
Úgy néz ki veszek egyet, kipróbálom... Backup telefonnak kell, főként itthon fog csücsülni a szekrényben, sim nélkül, mert amíg melóhelyem van, addig cégest használok két simmel.
Támogatás hiánya persze nem a legjobb, de nézzük a jó oldalát, legalább már nem cseszeget frissítéssel. + a most behalt 7-8 éves redmimen is ment amúgy még mindig minden fontos app, pedig annak is lejárt sztem vagy 5 éve a supportja. -
313313
addikt
Nem rossz készülék egyébként a súlya se rossz, mérete is jó, akkuja szó-szó (2sim, 2 buletooth eszköz), kijelzője is jöl látható, töltése viszont fenomenális a 68 wattal...
Nézegettem készülékeket, mivan ha jelégével még szervízben volt...
Samu csicsája, beállíthatósága azért jobb, ára erősebb, töltést inkább hagyjuk...
Jó a Motorola (kettő van a családban ez és egy edge 40 neo), viszont a gyári google alkalmazások nem az igaziak, keresni meg nem állok neki (lustaság.....) Azt veszem észre néha megreccsen, meg akad azért.
3 hétig használtam egy P20 Liteot inkább hagyjuk a gyorsaságát, ám néhány alkalmazásban smohtabb volt: opera, facebook... Több értesítés jött, ment minden...Szerk.: és majd elgelejtettem az extra fekete pontot a yettel volte hiánya, 40 neon már megy, P20 Liteon is van, a 30 neon meg...
-
Đusty
addikt
Én is a méret miatt vettem még egy nagyon kicsit lehetne keskenyebb, de teljesen jó. Ilyen méretben ilyen tudással nincs telefon. Talán a xiaomi de azt is elkezdték növelni.
Nekem a digi kártyát nem bírja épületekben elmegy és ha kiérek sem tér magához egyből ha már belenyúltam az appba. Nem tudom, hogy ez a one vagy a teló hibája szerencsére írta valaki ilyenkor, hogy újraindítás helyett elég a repülő funkciót be és kikapcsolni de akkor is mocera na. Viszont a hátul koppintásos képernyőkép verhetetlen.
-
Lmh
őstag
Én megjelenés óta szemezek vele, talán mire lejár a támogatása be is szerzek egyet
Mivel nekem is igényem a kicsi teló, ezért jobban feltűnnek az olyan kommentek ahol emberek ezeket hiányolják a piacról, de sajnos tudom hogy ez édeskevés a teljes piac szemszögéből.
Kár... -
domper2015
senior tag
Azt gondoltam, hogy sikertermêk lesz ez a teló, de nem sok embernél láttam.
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #619 üzenetére
Ez is Emagos gari volt. Minden rendben ment vele. 04.18-án jelentettem a hibát, 22-én elvitték a telót, 30-án szervízbe volt, múlt hét elején/közepénjött a mél, hogy kész, ma reggel a kezemben volt a javított készülék
-
313313
addikt
Megint előjött a hiba, gyárira visszaállított készüléknél is. Alig kapcsolt be, folyamatos bootloopba volt. A bekapcsoló gombbal kellett játszani, hogy elindúljon....
Elvileg augusztus végéig Emag garis (nem Emagon vettem, hanem Emag volt az eladó...) rendeltem hozzá garancia futárt, hát kiváncsi vagyok.... -
vence
aktív tag
válasz
domper2015 #614 üzenetére
A GSM Arena szerint meg igen!
de lehet elírás is ...Én nem csodálkoznék rajta, ha hosszabbítanának ...
mert nagyon népszerű tel. volt még tavaly is, a méret és egyéb dolgok miatt is.A legtöbb használó elégedett vele, volt aki még tartaléknak is vett egyet, mert hasonló speckót nem könnyű találni!
Pl. USB-C 3.1 - Miracast stb.Tényleg nem tudja valaki, hogy ebben milyen kat. belső tár van, az nincs megadva a speckókban ... ??
A Smart Connect-et (Ready for) használja valaki?
No az sem az € 200,- alatt elérhető kategória !!! -
vence
aktív tag
Megkapta már valaki az Android 15 -öt ...
állítólag már van rá ...
de lehet én értettem félre valamit.A moto G54 -esekre, már egy ideje,
a G55 5G-re pedig most jött ki. -
313313
addikt
Eddig még nem csinált ilyet, arra lettem figyelmes pittyeg/sípölól a headset. Azt hittem merül, kikapcsoltam. Erre csipog a telefon, ránézek, pont újra indúlt....
Eddig nem igen vettem észre rajta semmit, talán annyit, hogy néha az Opera kifagy, nem reagál semmire, alkalmazás váltás után jó.
Néha felkiáltó jeles a 4G a telefonon és nincs net (yettel...)
Talán a napokban volt rajta némi akadás/lag. De lehet csak -10 -5 fok nem tetszett neki.... -
vence
aktív tag
Ezek szerintem a G akciói lehetnek
Esetleg szolgáltató ...
de lehetne még sorolni.Szóval nem kevesen gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak ...
csak szándék kérdése.Épp hasonló problémáim vannak a Win. 11 el is.
Akkor frissít, amikor akar, pedig - amennyire lehet - le van tiltva.
Kikapcsol nyitott dolgoknál is -
utána pedig kiírja, hogy váratlanul bezárult a böngésző ...
Azt bezzeg még véletlenül sem oldották meg.Ha nem jelentkezik vmi hw-probléma akkor fentiek.
-
313313
addikt
Ma úgy jártam délelőtt, hogy magától újraindúlt a készülék és a power gomb túl érzékeny volt, néha bejött a "google szörcs" is. Kb egy óráig vacakolt, azóta semmi.
Más már járt így? -
Anakin007
aktív tag
Falls érintéseket érzékel, pl. hívás után lenyilt állapotban van az állapotsor v. hogy hívják azt a menüt, ami lenyílik, amikor alap állapotban fentről lehúzza az ember az újját. V. alkalmazás-előzményekben be akarom zárni az egyiket, felfelé húzom a listában, a lista eltűnik és persze nem záródik be semmi az előzményekben. Olyan is van, hogy én húzom le/hívom elő a fent említett állapotsort, de csak kb. félig "jön le" és ha elveszem az újjam, vissza szalad, mintha elengedtem volna.
Tehát rapszódikus, hogy túlérzékenynek v. épp ellenkezőleg, érzéketlennek tűnik. Írtam a Moto supportra, mert még garis májusig, de nincs meg a szla (emag-on v. alza-n v. vmi hasonló helyen vettem és nem töltöttem le, pontosan pedig nem tudom már, honnan van). Így cseszhetem. Javasolták az alapos képernyő-tisztítást, factory-reset-et és cache törlést, de nem segített.
Az Edge 30 Pro -nál van menüpont erre, direkt Touch-ra, tehát ismert hiba lehet, de a Neo-ban nincs ilyen. 3rd app is érdekelne, ha lenne... -
Đusty
addikt
Hogy kell kikapcsolni a képernyőzárat, hogy feloldásnál ne kérjen semmit?
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nekem túlérzékeny az érintőm, a support-al vergődök egy ideje emiatt, de semmi értelmeset nem tudtak még tenni. Agyarországi motorola márkaszerviz meg nincs tudtommal, úgyhogy jajj nekünk, ha valami hw-s gondja lesz...
Ehhez a tipushoz tudtok esetleg érintő-kalibráló sw-t? Az Edge 30 PRO-hoz találtam YT videót, de a NEO-ban nincs ilyen rendszerszoftver...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest