Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
domper2015 #614 üzenetére
A GSM Arena szerint meg igen!
de lehet elírás is ...Én nem csodálkoznék rajta, ha hosszabbítanának ...
mert nagyon népszerű tel. volt még tavaly is, a méret és egyéb dolgok miatt is.A legtöbb használó elégedett vele, volt aki még tartaléknak is vett egyet, mert hasonló speckót nem könnyű találni!
Pl. USB-C 3.1 - Miracast stb.Tényleg nem tudja valaki, hogy ebben milyen kat. belső tár van, az nincs megadva a speckókban ... ??
A Smart Connect-et (Ready for) használja valaki?
No az sem az € 200,- alatt elérhető kategória !!! -
vence
aktív tag
Megkapta már valaki az Android 15 -öt ...
állítólag már van rá ...
de lehet én értettem félre valamit.A moto G54 -esekre, már egy ideje,
a G55 5G-re pedig most jött ki. -
313313
addikt
Eddig még nem csinált ilyet, arra lettem figyelmes pittyeg/sípölól a headset. Azt hittem merül, kikapcsoltam. Erre csipog a telefon, ránézek, pont újra indúlt....
Eddig nem igen vettem észre rajta semmit, talán annyit, hogy néha az Opera kifagy, nem reagál semmire, alkalmazás váltás után jó.
Néha felkiáltó jeles a 4G a telefonon és nincs net (yettel...)
Talán a napokban volt rajta némi akadás/lag. De lehet csak -10 -5 fok nem tetszett neki.... -
vence
aktív tag
Ezek szerintem a G akciói lehetnek
Esetleg szolgáltató ...
de lehetne még sorolni.Szóval nem kevesen gyakorlatilag azt csinálnak, amit akarnak ...
csak szándék kérdése.Épp hasonló problémáim vannak a Win. 11 el is.
Akkor frissít, amikor akar, pedig - amennyire lehet - le van tiltva.
Kikapcsol nyitott dolgoknál is -
utána pedig kiírja, hogy váratlanul bezárult a böngésző ...
Azt bezzeg még véletlenül sem oldották meg.Ha nem jelentkezik vmi hw-probléma akkor fentiek.
-
313313
addikt
Ma úgy jártam délelőtt, hogy magától újraindúlt a készülék és a power gomb túl érzékeny volt, néha bejött a "google szörcs" is. Kb egy óráig vacakolt, azóta semmi.
Más már járt így? -
Anakin007
aktív tag
Falls érintéseket érzékel, pl. hívás után lenyilt állapotban van az állapotsor v. hogy hívják azt a menüt, ami lenyílik, amikor alap állapotban fentről lehúzza az ember az újját. V. alkalmazás-előzményekben be akarom zárni az egyiket, felfelé húzom a listában, a lista eltűnik és persze nem záródik be semmi az előzményekben. Olyan is van, hogy én húzom le/hívom elő a fent említett állapotsort, de csak kb. félig "jön le" és ha elveszem az újjam, vissza szalad, mintha elengedtem volna.
Tehát rapszódikus, hogy túlérzékenynek v. épp ellenkezőleg, érzéketlennek tűnik. Írtam a Moto supportra, mert még garis májusig, de nincs meg a szla (emag-on v. alza-n v. vmi hasonló helyen vettem és nem töltöttem le, pontosan pedig nem tudom már, honnan van). Így cseszhetem. Javasolták az alapos képernyő-tisztítást, factory-reset-et és cache törlést, de nem segített.
Az Edge 30 Pro -nál van menüpont erre, direkt Touch-ra, tehát ismert hiba lehet, de a Neo-ban nincs ilyen. 3rd app is érdekelne, ha lenne... -
Đusty
addikt
Hogy kell kikapcsolni a képernyőzárat, hogy feloldásnál ne kérjen semmit?
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nekem túlérzékeny az érintőm, a support-al vergődök egy ideje emiatt, de semmi értelmeset nem tudtak még tenni. Agyarországi motorola márkaszerviz meg nincs tudtommal, úgyhogy jajj nekünk, ha valami hw-s gondja lesz...
Ehhez a tipushoz tudtok esetleg érintő-kalibráló sw-t? Az Edge 30 PRO-hoz találtam YT videót, de a NEO-ban nincs ilyen rendszerszoftver... -
Đusty
addikt
Valakinek sikerült már wifin keresztül összekötni PC-vel?
Ha igen érdekelne a mikéntje, a qr kód olvasásnál nem jutok tovább. -
honeker
őstag
Üdv Hogy kell alapra állitani a rendszert ?
-
313313
addikt
Nah megtörtént a váltás, céges számot átvitték Telekomból Telenorba. Volte az előfizetési csomag része, be is bírom állítani a sim menüben, ellenben a telefon még nem tudja, így marad továbbra is a 2G telefonálás.
-
Đusty
addikt
válasz
domper2015 #587 üzenetére
Jól működik de nekem mindig csak ott alul középen.
Ami azért rossz mert az alkalmazásnak amit legtöbbször használok ugyanott van egy gombja amit baromira nem jó csak úgy véletlenül megnyomni.
És még ideiglenes kikapcsolás sincs az újlenyomatnak csak ha törlöm őket utána meg megint be kellene mindig állítgatni. -
Đusty
addikt
Na a fentieknél is nagyobb problémám akadt, nem jelzi az SMS-eket.
Az alkalmazásoknál a telefon-értesítés és egy csomó menü inaktív.
Megkapom csak nem csippan és nem ugrik fel mint ahogy kellene csak úgy látom ha rányomok az üzenetekre.
Járt már így valaki? -
Đusty
addikt
Na megvan a teló, jönnek a hülye kérdéseim.
Csak a felület igazításra ráment 1 napom és még nincs vége:-)
Azért nem véletlen, hogy az pl. időjárásjelzőből, a huaweié a legnépszerűbb csak az itt nem fut.-Hol találom a naptárat? Leírásban benne volt de nem találom csak letöltöttet tudok használni?
-hogy tudok ("huaweis" galéria widgetet) létrehozni ahova a fotókat és képernyőképeket tárolja és egy kattintással elő lehetne hozni?
Csak a files-be lépve a képekre kattintva találom ömlesztve.
Lehet ez nem is csak telo hanem android kérdés de akkor sem tudok új widgetet létrehozni arra amire akarom
- újlenyomat olvasót nem lehet áthelyezni mindig csak alul lehet?
- gyűjtő widget háttérszínét lehet állítani?ez a két kattintásos dolog viszont tényleg zseniális
-
nobela
senior tag
Ez eddig fel sem tűnt
Köszi!
-
Đusty
addikt
válasz
domper2015 #568 üzenetére
De ugyanazzal a kézzel, hogy tartom a telefont?
Nincs egy alkalmazás ami odavarázsolja azt a nyomorult ikont a gyorsmenübe azt kész? -
Đusty
addikt
Van arra valami megoldás, hogy egy kézben fogva egy újjal tudjak képernyőképet készíteni mint pl. huawei, xiaomi, honor-éknál?
Felső menüt egy újjal lehúz majd képernyő mentés ikont megnyom.
A többi gyártó nem tudom miért bonyolítja ezt túl. -
313313
addikt
válasz
domper2015 #565 üzenetére
Flotta, utolsó utáni user vagyok. Szept végén okt elején már yettelnél leszünk....
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #563 üzenetére
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #561 üzenetére
Van egy Telekom és egy Vodafone kártya a készülékbe, VoLTE kapcsoló nincs egyiknél se, csak VoWifi. Telekomos előfizuról közben kiderült, hogy abban nincs benne a VoLTE hang, cserébe ócsó és a cég fizeti, ez kerül át Yettelhez, ott meg azért nem lesz, mert a készülék nem tudja (az se biztos csomagban benne lesz....)
Vodafonos kártyánál megincs nincs VoLTE, régen tán volt, de azóta kivezették ezt az előfizetést, gondolom a VoLTE-t meg elvették.... -
313313
addikt
Yettelnél még mindig nem megy a Volte?
Ez mivel jár? Céges flotta telekomtól átmegy a yettelhez...Ha jól értem az új sinmel telefonálni nem tudok majd csak 2g? Net menne rajta rendesen?
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #557 üzenetére
Nekem egy Huawei P20 Liteot váltot. Szempont volt a kis méret. Én szeretem nagyon.
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #555 üzenetére
Gyári, autó mód. Pár fotót kattingatva, szinte laikusként.
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Pár mai kép:
-
ben11
őstag
válasz
domper2015 #550 üzenetére
Köszi!
-
ben11
őstag
válasz
domper2015 #544 üzenetére
Erről van valami jó leírásod?
A Volte nagyon csábító. -
judas13
addikt
válasz
domper2015 #544 üzenetére
Így van!
-
vence
aktív tag
Semmi bennfentes infóm nincs!
Publikus anyagokból dolgozom. És nem nagyon csinálnak már kisebb telókat. De ne csak a kijelzőméreteket nézd, mert a Motorola telók egyébként is nagyon karcsúak, az átlagtól jobb fogásúak.
Tehát a tényleges méreteket kell nézni, pl. ilyen összehasonlításoknál!A frissítések fontosságát mindenki maga döntse el!
Én nem fitisizálom, mint itt szokás.
Egy kiforrott és eleve stock-közeli rendszernél kevésbé fontos, mint a bonyolultabbaknál!
Az ésszerű használat pedig sokkal fontosabb, mint akármilyen frissítések.
Ár/értékben nagyon jó a Neo ...
A többi említett a többszörösébe kerül használtan is.
Esetleg hasonló áron az Edge 30 jobb vétel, de kicsit nagyobb is!
Ez is sík kijelzővel van !!!
(Egyébként a sík kijelző nagyon behatárolja a dolgokat, mert az edge-kijelzősek sokkal keskenyebbek és jobban kézre állnak.
Pl. az Edge 40 és az Edge 40 Neo alig szélesebbek a 30 Neo-nál!
És ezek csak frissebbek és a 40 Neo kb. egy kategóriával jobb is, sőt ... nagyon extrás kis teló, ami kiemelkedik az árszintjén.
Külsőben meg több kategóriával magasabb telókat is ver.A két dolog, hogy függ egymástól?
Erre talán van Lineage OS is, ha minden igaz ...
-
judas13
addikt
válasz
domper2015 #542 üzenetére
Olyasmit tippeltem én is. Még egy év kb.
-
vence
aktív tag
válasz
elfelejtette #538 üzenetére
Esetleg egy speditőr (címszolgáltató) ...
De valószínűleg máshol is kerül még hasonló áron (pl. Amazon, ebay) esetleg a 256 GB-os vagy más szín.
De már kezd nagyon kifutó lenne,
pl. az EMAG-on már nincs jó áron.Szerintem, nagyon jó kis teló, utoljára a Moto G34 tesztjét olvastam
(u.ez a SD 695 SoC) és nagyon jókat írtak róla. -
judas13
addikt
válasz
elfelejtette #538 üzenetére
Nem 100% de szerintem sajna nem. De ha lenne kint esetleg ismerős egyebek az megoldaná a kérdést.
-
judas13
addikt
159.99EUR most itt:
[link] -
Lmh
őstag
Nekem jelenleg három telefon jöhet szóba: edge 30 neo, pixel 8/8a, zenfone 8/9.
Ebből is látszik, h a legfontosabb kritériumok a max 6.3", az android, a lekerekített sarkok és a sík képernyő.
Nyilván a fentiek közül magasan a legolcsóbban az edge 30 neoval úsznám meg.
Megőrülnék ha ~6.5"-os telók is szóba jöhetnének. Soha az életben nem tudnék választani annyi közül xD. -
-
vence
aktív tag
válasz
Daywalkerke #531 üzenetére
Ettől azért, még most sem nehéz jobb ajánlatokat találni ...
és ha már Amazon, akkor inkább az olasz!
Lehet fizetni kell a fuvart (10 € alatt),
de náluk sokkal jobb árak szoktak lenni.
Szóval, szét kell nézni!Ha valakit érdekel, segítek!
Itthon, sajnos már nagyon felment az ára, elfogytak az olcsók ...
Mondjuk a színek már másfelé is!Szerintem egyébként, valahol 200 € környékén el kell gondolkozni, hogy nem jobb-e 1 moto G54 Power, vagy megnézni az Edge 40 Neo-t.
Én 200 fölött már inkább,tennék hozzá és a 40 Neo lenne. -
Daywalkerke
aktív tag
Ismerősöm (akinek kérésére érdeklődtem itt a fórumban ezen mobilról) a német Amazon-ról rendelte meg fekete színben, mert pár hónapja újra szállítanak Magyarországra is, és 40€ feletti kosárértéknél még a szállítás is ingyenes és hivatalos EU garancia van a mobilra és kb. 1 hét alatt meg is kapta.
Itt tudod megrendelni fekete színben (Black Onyx) a 256GB-os mobilt, jelenleg 246€ áron, ahol jár még hozzá ingyen tok+autós töltő is: [link]U.i.: Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat, ismerősöm nagyon meg van elégedve a mobillal.
-
Lmh
őstag
válasz
domper2015 #528 üzenetére
Már csak a jégpalota 128-as, de tetszik ez a szín, kíváncsi lennék élőben milyen :-) Amúgy onnan lehet ide is rendelni?
Egyébként újat nem szeretnék. Gyakorlatilag minden tech cuccom hardverapróról van.
Akkor olyan 35-45 között mozoghat használtan... -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Tetszetős nekem ez a telefon, lehet a rövid-középtávoli jövőben vennék egy ilyet, mindenképpen használtan.
Szerintetek egy 128gb-os verziónak kb mennyi lenne jelenleg a használtpiaci reális ára?
Sajnos nagyon kevés ilyen teló pörög a piacon, ezért nem tudtam belőni :S
Előre is köszi! -
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Nekem mosmár egy éve van meg. 101k-ért vettem Black Onyx színben, ami egy tizest drágított rajta. Nem tudom, a cikkben a 170k-s hivatkozás mikori, vagy hol volt annyi, de az EMAG-on vettem.Eddig teljesen jó, de egy ideje az érintőjével van mindössze bajom. Fülemhez emelem, beszélek majd mikor leraknám, általában a legörülő menü van megnyílva, mint amikor a főképernyőn lefelé húzza az ember az újját az órától és előjönnek a gyorsgombok. A közelség-érzékelő jó, kipróbáltam. Olyan, mintha túl érzékeny lenne. Youtube-on van az edge 30 pro -hoz videó, épp a túlérzékeny touch 'érzéketlenítésre', de nekem nincs ilyen menüpont.
Másnak nincs ilyen gondja? Vagy valami ötlet, hogyan érzéketleníthetném? -
quailstorm
nagyúr
válasz
Daywalkerke #522 üzenetére
Igen, ez eMagos vásárlás volt. A TMX-et adják meg kontaktnak, de az e-mailben a Depanerora hivatkoztak, mondván hogy ők csak közvetítők, nem ők trancsírozták szét a telót.
LineageOS-t akart rátenni, elrontotta, téglázta. Ez nem átlagos felhasználás, de csak annyi volt az elvárás hogy tegyék vissza a gyári szoftvert. 1 hetes telefon volt ami a lakást sose hagyta el.
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
quailstorm #521 üzenetére
Köszönöm a részletes választ és ez nem hangzik valami biztatóan, de akkor is ezen román céggel kell a garanciát lemeccselni ha mondjuk az emag-nál veszi az ember meg hivatalos 2 éves emag garanciával?
Azon meg egyébként pontosan mit értesz, hogy "elflashelt telefon"? -
quailstorm
nagyúr
válasz
Daywalkerke #520 üzenetére
Depanero végzi Romániában. A TMX a szerződött partner de ők csak továbbadják.
Pont most 1 éve volt haverom G31-es kálváriája, ahol az elflashelt telefont szétszaggatták, majd kijelzőhibára és nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva visszaküldték, hogy garancia megtagadva. Persze megfelelő mennyiségű fenyegetés hatására kapott egy új telót.
Amúgy alapvetően Magyarországon a normális garancia nem létezik Applet leszámítva. Mindenki a TMX-en keresztül tolja, még a Samsung is. -
Daywalkerke
aktív tag
Magyarországon a garancia időn belüli Motorola mobilok szervizelését lehet tudni, hogy mely cég végzi, illetve aki vitte már be ezen céghez mik a tapasztalatok ezen hivatalos Motorola szervizzel kapcsolatban?
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #517 üzenetére
Android 14 van a mobilon. Nem tapasztalok negatív hatást. A telefon most is pörög ahogy kell, számomra megfelelő.
Office ugyan olyan gyors, mint rég, csak már nem használom napi szinten.
Amit még nem nagyon említettek, az a kijelző és annak fényereje. Szerintem ebben is nagyon jó a telefon. -
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #515 üzenetére
Azt akartam mondani, hogy jól ment rajta, megnyitotta egyből, gyorsan. Normálisan kezelhető volt. Már nem kell terveket néznem napi szinten.
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #513 üzenetére
Nekem bejött a telefon, én játszok is vele, igaz nem RPG-kel...
TrainStation2, Survivor.io, Alieninvasion
Régebben ment rajta office, napi szinten gyorsan betölte a 20-30-40 megás doksikat is. Gyorsan lapozhatö volt, nem fagyott/aksd bele... -
Daywalkerke
aktív tag
Egész jó minőségű képek ahhoz képest, hogy a mobilarena tesztben mennyire le volt húzva a szürkületi és esti fényképek és videók minősége.
Ezek szerint akkor itt a fórumtagok közül akiknek ilyen mobilja van, ők nem bánták meg, hogy ilyet vettek és akkor ismerősömnek is megmondhatom, hogy nyugodtan vegyen ilyen mobilt ha nem játékra kell neki? -
313313
addikt
Kis esti szösszenet.
-
Daywalkerke
aktív tag
Ez nem hangzik valami jól, de ahogy a többiek hozzászólását olvasom ezek a hibák lehet, hogy csak a te mobilodon vannak, ami lehet attól, hogy pont kifogtál el nem 100%-os példányt?
Ismerősömnek is a legfontosabb a kompakt méret, ezért is találta ezt a mobilt a gsmarena Phone finder oldalán, illetve még a dual sim fontos neki.Ezen kívül ismét köszönöm mindenki hozzászólását.
-
kiir
tag
válasz
Daywalkerke #502 üzenetére
Nyilván attól függ, mik az igények. Amire én használom, arra elég az ereje, a kamerája, a tudása stb., plusz én relatív kicsi telefont kerestem. Pozitívan lepődtem meg az üzemidejét tapasztalva: nekem 3-4 napot rendszeresen kibír 10-12 óra képernyőidővel.
Három dologban kötöttem kompromisszumot: (1) lehetne még kisebb; (2) a kamera körüli fényjelzés nem valódi értesítő LED, mert az elmulasztott hívások és üzenetek után nem jelez; (3) nincs rá custom ROM (ami Google-mentes használathoz és a gyári frissítések leállása után lenne hasznos).
-
kiir
tag
Megnéztem, és tök igazad van. Kikapcsoltam a Lock screen - Wake the display - Tapping the display opciót, és így is működik az ujjlenyomatérintős feloldás.
Vagyis rögtön ujjlenyomatérintéssel is fel tudod oldani a képernyőt, ha a megfelelő helyre tartod az ujjadat. A képernyőfelébresztés pedig ehhez nem kell.
Bocsi
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #501 üzenetére
Videózni nem szoktam, így arról nyilatkozni nem tudok.
Szerk.: nem olyan rossz mobil ez, pláne ezzel a kijelző mérettel, nálam az volt a fő szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kis termetű mobillal támad a patinás márka és az apró részletekkel gyűlik meg a baja.
- OpenWRT topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Disney+
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest