Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tray86
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Kb. hasonló utat jártam be én is, 2022-ben elértem a GE-t, de ott SMFC-ig 4 haverral játszottam mindig egy 2-3 map-es poolból (mir, inf, néha d2).
Aztán leraktam másfél évre, CS2 megjelenésig a játékot, 10 meccs után berakott 5000-be. Onnan szólóban felgrindoltam magam 15k-ba.
Season 2 premier kimaradt teljesen, aztán Season3-ban 18k-ra rakott 10 meccs után.De úgy érzem, hogy ez az üvegplafon. Valószínűleg az is probléma, hogy 40 éves vagyok, de ~2 év CS2 után se érzem a lövést úgy, mint CS:GO-ban. Mert egyértelműen azzal van a probléma, egyelőre nem találtam meg azt az aimmapot, vagy gyakorlási metódust, ami utána működik élesben is.
A normál MM rank rendszerével azért kezdhetnének valamit, mert azért az nonszensz, hogy gold nova 3-4 tele van 20k+ és faceit lvl9-10-es arcokkal. Lehet látni a különböző, stats-os 3rd party site-okon, hogy nincs normális, haranggörbés rank eloszlás MM-ben, több mint 2 éve szrik a Valve rendbe rakni.
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Sztem 18k az nagyjából LEM szintnek felelhet meg. Bár nem nagyon játszottam az elmúlt hónapokban én sem és most ahogy nézem kicsit inflálódott a premier rating, szóval lehet inkább már 20k+ kéne hozzá. Egyébként ott van a top x% a táblázatban, fejből nem tudom, de ha megnézed a sajátod, kizárt hogy top10% lenne. Szóval annyira nem irreális, tekintve hogy egy LEM Go-ban az bőven top5% volt.
-
Vismajor01
addikt
Ezt az ELO rendszert se CSGO-ba se CS2-be nem fogom megérteni.
2017-ben hagytam rá CSGOT- akkor SMFC rankból
2020 végén újra kezdtem, 10 nyert meccs után úgy rakott LEM-be h játékhoz sok közöm nem volt, nem sokra rá rá is hagytam
2024ben megint újra kezdtem akkor már cs2, elverekedtem magam 10 winre és kaptam 7500 ELO-t
ki voltam akadva mert végig ilyen 7000 körüli emberekkel rakott össze és eléggé free for all volt. Kb 2 hét alatt elverekedtem magam 12k-ig.Na most megint elővettem, kb 20meccsből lett meg a 10 nyert és most viszont egyáltalán nem játszok jól szerintem, erre berakott 18 ezer ELO-ba. Wtf?
-
goccer
aktív tag
Torzsi hltv top17
GG, de azért kár a gyengébb őszért, a tavasza alapján még a top10 is reális lehetett volna. -
.LnB
titán
-
tray86
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ha van rá olyan real moneyd, amit nem sajnálsz / nem fog hiányozni, akkor megveheted kp-ből is sztem, de semmiféleképpen ne steam marketről.
Nekem a CSFLOAT vált be, adtam/vettem is róla, kifizetéssel se volt sose probléma, jött lakossági folyószámlára, ahogy kell.
Ha nem akarsz realmoneyt beletenni, akkor járható út, hogy eladod a coverteket, 3rd party site-okon már 100-150 EUR között vannak nagyon jó kések. Csak akkor azt is ki kell találni, hogy mit használsz a hyperbeast és az emperor helyett, mert gondolom kés vásárlás után se akarsz default m4/ak-val rohangálni. -
válasz
Vismajor01
üzenetére
Vagy csak nem kell a kés?
-
Vismajor01
addikt
Múltkor megnéztem mennyiért adtam/vettem skineket amikor aktív voltam, és most mennyi és hát nem kicsit meglepődtem
0.85 centért adtam el, most 133 euró meg barátai 
Covert skinekből vásároltam be pont az update előtt nem sokkal, az empreror AK skint 29 euroért vettem és 97 euró a legolcsóbb, a a hyper beast m4a1 skint 20 eurért vettem és 140et ér most
Gondoltam rá h felupdatelem őket egy késért, de aztán megnéztem a kés árakat és pf no wai
Minden értelmes filler 80-100 euró környékén van és akkor 5 kell belőle... 150-250 eur környékén meg már krva jó kések vannak nyílván a nagy hármason kívül (karambit, m9, pillangó)Mit tennétek? Adjam el a skineket mert sokat tudok rajta keresni (200 eur környékén) és abból egyek kést, vagy inkább vegyem meg a kést KPra azt csókolom?
-
szebe
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Nem csak a gyenge BP major miatt, szimplán rosszabbak az idei számai mint a tavalyiak (még ha nem is sokkal), miközben a többiek vagy fejlődtek, vagy minimum stagnáltak.
Ebben nem kis szerepe van a falcons-os szerencsétlenkedésnek, amivel kapcsolatban nem tudok objektív lenni.
Megvan (volt?) benne a sztárpotenciál, de amíg a könnyebb utat választja, és a haverokkal pénzt keres, addig nem tudok olyan szinten tekinteni rá mint donkra vagy zywoora -
goccer
aktív tag
válasz
kIsDe`
üzenetére
Nagyjából egyet értünk valóban zárjuk le, még annyit, hogy amúgy nem szeretem különösebben m0nesyt, anno mindig drukkoltam torzsinak még academy league-ben, hogy csicskítsa be, sajna azóta viszont nem nagyon ér a közelébe.
Csak hogy kezeljük a helyén azért, m0nesy tavaly pl hltv top2 volt zywoot megelőzve. Idén sztem 4.re fogják rakni, többek között a gyenge BP major miatt. Viszont én még nem láttam senkit aki összességében zywooval, donkkal egy lapon említené, szóval szerintem valamit félre értesz körülötte, vagy legalábbis nem tudom milyen PR-t látsz ami ennél többet sejtet.
-
kIsDe`
tag
válasz
goccer
üzenetére
Ez most az utolso hsz-em a temaban, mert tulbeszeltuk es nagyreszt egyetertunk csak lovagolsz ezen a overrated dolgon. Annak a fenyeben az mondjuk monesy, hogy szamomra es a statok alapjan is van vele megegyezo szintu jatekos akinek negyed annyi PR sem jut. Ez nem monesy hibaja ez csak igy van es kesz. Azt sosem vontam ketsegbe, hogy kivalo player. En elfogadom, hogy szereted monesyt, te pedig elfogadod, hogy engem ez nem erdekel.
-
goccer
aktív tag
válasz
kIsDe`
üzenetére
Persze nyilván könnyű beállítani az all time , all event szűrőt, beleszámolva az összes online tier3 kupát, a különbség az, hogy van szűrés aminek van értelme, van aminek nincs.
A másik hogy valami olyan irányba próbálod vinni, amit én soha nem mondtam. Sőt ha vissza olvastál volna egy kommentet a sajátod előtt, akkor látnád hogy pont azt írtam, amit te most bizonygatni akarsz nekem, mi szerint shironál nem járna jobban a Spirit m0nesyvel.
Egy dolgot challenge-eltem, hogy azt mondod m0nesy, kyo overrated. Ez a te screenshotjaid alapján is hülyeség, te rakod be kétszer is, hogy m0nesy all time top4 player. Miről is beszélünk? Megnéztél 2 mapot tőlük és az alapján megfejtetted, hogy ki mekkora player?
-
kIsDe`
tag
válasz
goccer
üzenetére
Az a jo abban a filterezesben, hogy nagyon konnyu ugy allitani, hogy a sajat narrativadat erositse meg es kozben lehet a szamokra hivatkozni, mert azok tenyek amiben igazad is van. Vegigneztem a BP majort es az alapjan nem ereztem, hogy felnottek volna a hypehoz Bp-en csapatkent.
Majors 2025 Top20 tul nagy kep inkabb linkelem

a fenti kepek kozul melyiken all kozelebb monesy Zywoohoz, mint sh1rohoz? -
goccer
aktív tag
válasz
kIsDe`
üzenetére
Így is lehet ferdíteni a statisztikát, miközben a számok meg azt mutatják, hogy zywoo-hoz közelebb vannak monesy statjai, mint shirohoz. Csak ha szerinted ők túl vannak hypolva kyouskueval, akkor nem tudom, hogy kinél kéne még jobbnak lenniük, hogy ne legyenek túl hypeolva

-
kIsDe`
tag
En nem gondolom rossznak ezt az uj lineupot, sot. zont1x habar kevesbe konzinsztens, de eleg sok clutchot hozott vagy multikillt, ami adott esetben eldontott koroket vagy meccset. Kicsit meziihez hasonlit szamomra, aki hatalmasat ment most is, iszonyu nagy segitseg volt a vitanak, amikor zywoo es a tobbiek eppen nem voltak formaban, de a British playa megoldotta aztan a tobbit mar Zywoo elintezte. magixx csak jobb lehet, mint chopper, aki Donk kozpontuva tett mindent a csapatban.Monesy es kyousuke szerintem kozel sem olyan jok, mint amekkora a hype korulottuk. Shirot akarmikor monesy melle rakom. Falconsba bevasaroltak 5 aimert aztan esnek-kelnek ez a helyzet, legalabbis ahhoz kepest amit varna az ember egy allstars csapattol.
-
goccer
aktív tag
Monesyben se vagyok biztos hogy jobban illene ide, mint shiro. Valahogy nem látom hogy overpass CT-ben eldobja az awp-jét hogy donknak mentsen egy ak-t, úgy hogy ki se jön már neki még egy awp kövi körre
(ez még tavaly volt valamikor, nem tudom melyik eventen, de beégett a retinámba). -
szebe
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Abban egyetértünk, hogy ez kb a legjobb orosz lu most amit reális keretek között össze tudtak szedni.
Nyilván monesy meg kyousuke beférne az all-star orosz ötösbe, de velük az olajpénz miatt felesleges számolni. Ezért nem is tudom hibáztatni őket, hogy elengedték az utóbbit, mert abból a pénzből valszeg pár évi működés és scoutolás biztosítva van.
-
Spet
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Már elindultak bizonyos ládák árai feljebb. Kérdéses, hogy azért mert botok felvásárolják, vagy pánik vásásrlás miatt. A másik kérdés pedig, hogy mennyi lehet még a farmoló botok inventory-ban amiről még nem tudunk (és nem bannolták).
Páran az utólsó mondantodat látják, hogy megvalósúl ezzel az "alapkő" letétellel.
-
goccer
aktív tag
válasz
tray86
üzenetére
Pedig volt rá kb 1% esélyed, nekem évente egyszer azért esett. De nem ez a lényeg, hanem hogy mi lesz a régi ládák árával? Fognak-e még farmolni a botok? Ha nem akkor hogy hat ez a játékos számra? Kapunk-e valaha még új ládát drop poolba, vagy csak ilyen terminálokat? Ha igen, akkor a most active pool-os ládák is sorra eltűnnek? Én most úgy látom arra halad a Valve hogy ha marad is láda a játékban, azt csak armory-ból lehessen venni a jövőben.
-
goccer
aktív tag
Úgy tűnik gyakorlatilag kivették a ritka ládákat a heti drop poolból. Kíváncsi vagyok mennyire ugranak meg.
Ezzel a case farming botok kérdése meg is lett oldva.
-
kIsDe`
tag
Zweih es Chopper bucsuzik a Spirittol.
X link"Сhanges in the Team Spirit CS2 roster Following the StarLadder Budapest Major and after reviewing the results of the current season, we’ve made a decision to alter our main CS2 roster. Starting from today, Leonid @chopperis Vishnyakov and Ivan @zweih1437 Gogin are out of the starting roster. Miroslav @zont1x977 Plakhotia returns to his original role. He has had a good rest, sorted out his personal problems and is eager to get back into action. Boris @magixx772 Vorobiev takes on the IGL role. We fully trust Boris and hope he adapts to his new responsibilities swiftly. The refreshed roster will gather to prepare for the upcoming season very soon."
-
Bence942
tag
valaki segítsen már hogy discord közben miért dobál Audio device starved 217 és társai gondokkal? csak discordnál és az nem opció hogy nem használok discordot..
-
Z0C!
őstag
Másnál is megjelentek ilyen üzenetek?
2 olyan barát kérelem jött amit nem tudtam hova tenni...
aztán jöttek az üzik.
Mind2 profilja nyilvános ugyan, de ugyan úgy nézett ki mind 2 profil
500tp, 1300 óra CS2

Soha senkinek ne adjatok ki semmilyen adatot és ne kattintsatok semmilyen linkre. -
-
szebe
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Ha lenne egy donkom, akkor elsősorban köré próbálnék olyan csapatot építeni, ahol jól érzi magát.
Nyilván ha a falcons nyitja a pénztárcát, az más a dolog. Kyousuke esetében is elég meredek összegeket lehetett hallani, akkor hiába tudod hogy mekkora tehetség, el kell engedni annyiért.Én egyébként a zont1x visszatérést se zárnám ki. Nyáron az volt a téma, hogy ő kérte a padoztatást személyes okokra hivatkozva, és télen visszatér(ne) [link]
-
goccer
aktív tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Overdrive szerint Spirit is és a Mouz is cserél. Lehet donk és Jimmy falcons?
-
ESEA fizetős valóban, viszont a faceit ingyenes is, de! Van opció vásárolni valami 3-4 euróért havonta prémiumot, ha a fiókodat validáltatod személyivel vagy bármi igazolvánnyal és veszel prémiumot akkor van opciód csak validált fiókos keresésre, illetve a faceit anticheat-nek kell tpm 2.0 secure boot és memory integritás is, én ezekkel mentem és egyetlen egy csalót nem láttam, tegnapi eredményem a képen látható

-
.LnB
titán
válasz
pRoject22
üzenetére
Én egészen múlt hétig azt hittem, hogy a Faceit fizetős. Aztán összebandáztam Major-ön egyetemista srácokkal, aztán ők mondták, hogy amúgy nem.
Úgy rémlik, hogy régen, amikor én az ESEA-n toltam, az nem volt ingyenes. Szóval ezért nem jutott sose eszembe eddig Faceit-ezni. -
Scale
őstag
Playoffokra a szuvenír koint miért nem engedi felhasználni? Nincs ott a gomb mint a tobbi stage meccseinel? Vagy csak később fogja engedni? Bár elég sok idő eltelt
-
Spet
addikt
Végre valaki készített erről a problémáról videót. (régebben könyebben voltak felismerhetőek, pörögtek spawn során, és hát jó az AIM)
VOLVO pls ban BOTS.
-
.LnB
titán
Tegnap, hónapok után megpróbálkoztam ismét a Premierrel. De soha többet. Ha esetleg, valaha még 5v5-höz lenne kedvem, megpróbálom majd a Faceit-et. Bár szerintem én ezt elengedtem. Ez nem CS ami ott folyik...
Maradok a casual püttyögésnél hetente egyszer, és elég annyi. -
tray86
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Üvöltöttünk
Utána megindult haza mellőlem 5-10 navi szurkoló. Aztán másnap én is az overpass vége előtt elindultam haza, ilyen ez 
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Jah Faze vs. Navi meccs volt magasan a legjobb szerintem.
-
Vismajor01
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Faze-Navi elődöntőt nagyon szívesen néztem volna helyszínről. Biztos felállva üvöltök mint egy állat miután Twistzz kinyomta a szemüket deagle-el
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Fasza volt mindkét meccsnap, bár sajnálom, hogy nem a Faze nyert...
Sikerült összefutni Kodival is, Edwardot meg későn vettük észre, Őt már sajnos nem láttuk utána.

-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Nálam specifikus székre szóló jegy volt, és vasárnap késve jöttem (második map végefelé). Az azon ülő szép brunette csajt megkértem, hogy üljön máshova, mert az az én székem.
Kiderült a mellettünk ülő srácoktól, hogy a lány a Launders barátnője/jegyese. Mondom szorri nem szorri attól még az az én helyem

-
.LnB
titán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Én ugyan így foglaltam magamnak a helyet mindkét nap. Vagy repohárral, vagy másnap a széldzsekimmel. Na de volt is hely, meg ott is ültem, ahova szólt a jegyem.
Valaki írta a napokban a büfét, hogy milyen lassú volt. Akartam is arra írni, hogy nekem az egyik büfés kiscsaj mondta, hogy ő direkt lassan csinálja, hogy álljanak ki az ő sorából.
Kajak így elmondta, hát mondom te tudod.. Mákom volt, mert én voltam az első abban a sorban. -
IreN!CuS
őstag
Mindig lehetett olyan bejáratot találni ahol nem foglalkoztak ezzel. El se kérték a jegyet vagy éppen csak ránéztek, de már nem foglalkoztak azzal mi van rajta.
Szombat ebből a szempontból egyszerűbb volt, vasárnap egy fokkal jobban figyelték főleg a két hosszanti oldalon.
Angolul nem nagyon beszéltek, mi meguntuk, hogy alapból mindenki külföldinek hitt minket szóval a végén már direkt átváltottunk angolra és besimultunk a környezetbe
Sok helyen volt kabáttal meg egyéb cuccal """"foglalva a hely"""" mindig éppen az illető legjobb barátjának. Aztán 3 óráig a kutya nem ült oda.
Mi direkt mindig máshol ültünk így de mindenhol volt 1-1 szabad hely -
tray86
tag
válasz
Lacccca87
üzenetére
Sztem se volt mentális nyomás. A negyedik mapon, overpasson jött ki az karriganékből, hogy esélyük sincs ellenük, akkor már sokkal jobban lőttek, és gameplan-jük se volt / maradt overpassra. Szerintem, ha behúzzák infernót + Vita viszi az overpasst, akkor a mirage-ot ugyanúgy simán vitték volna Apexék.
-
szebe
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Banán a mapkontroll miatt kell, ahogy mirage-on közepet, vagy d2-n közepet/rövidet "szeretik" elfoglalni.
Infernonál maradva, egy b foglalást nem tudsz megindítani banán nélkül, míg a-ra gyakorlatilag bárhonnan megdobod a gránátokat. Ugyanezért nehéz/nem érdemes elfoglalni ct szemszögből, mert túl sok irányra kell figyelni, túl sok utility kéne folyamatosan, nem éri meg.
Pl wp nem is nagyon néz ki középen, max kisköz felé tart egy rövid ideig, aztán inkább keresnek egy passzívabb pozit. Pont azért, mert annyi irányból jöhet valami vagy valaki, hogy nem éri meg megtartani a pozit. -
.LnB
titán
válasz
Lacccca87
üzenetére
Mentális nyomás a Faze részéről? Ezek végig röhögtek amikor vesztésre álltak akkor is. Én aztán nem akarom védeni a Faze-t, de ők nem a mentalitás miatt kaptak ki, hanem taktika miatt.
Igen, a Vita nagyon passzívan védi A-t, az nekem is feltűnt. De általánosan nem mondanám el minden csapatról. A Faze is röviden boostolt is az egyik körben, és rendszerint ment apiba is ember leskelődni kisközépre. -
Lacccca87
addikt
Kicsit másabb téma, nem tudom ki mit vett észre, és bevallom most nem igazán volt időm követni az összes meccset így csak a döntőre fókuszálok mint reprezentatív példa, de pl Infernon azt látom hogy banánba megy a sokadik világháború mindig már a kör elejétől kezdve mellette miden alig alig van valami akció. Mármint nem arra gondolom hogy sose mennek arra, csak hogy CT oldalról szinte ki se néztek nem harcolnak érte. Ehhez képest bármelyik Premier vagy MM meccseben meg miden is megy a harc sok a peek CT oldalról is, arról már nem is beszélve hogy szétfüstölve sokszor letolják kisközép vagy underpass-ig. Lehet ez csak nekem fura.
A döntőről sokmindent nem lehet elmondani. NUKE-után még azt gondoltam hogy izgi lesz és kell majd a decider, de D2 után csak reménykedtem hogy nem lesz egyoldalú az INFI, hát csalódnom kellett, ezt követően ahogy fentebb is írtátok a mappool hiány meg szerintem a mentális nyomás hatására a pánik és szétesés miatt már egyértelmű volt hogy OV dara lesz.
Összegezve nem mondanám izgi döntőnek, de voltak szép pillanatok, és okos játék is. -
goccer
aktív tag
Jó a technikai hibák a TO felelőssége, nem a helyszíné. Ettől függetlenül nem volt minden oké az MVM-ben sem a hétvégén. Twitter tele van panaszkodással, hogy embereket nem engedték be a premium szektorokba ahova a jegyük szólt, mert megteltek olyanokkal akik átszerkesztették a jegyükön a szektor számát meg hasonlók. Security meg a tipikus angolul szót se beszélő NPC-kből állt, és semmit nem tettek, hogy megoldják a problémákat.
Biztos nem volt olyan sima mint egy ny-eu rendezés, de nem is kerültek 1000 euróba a jegyek mint mondjuk Kölnben
Összességében persze jó volt a hangulat, de az legkevésbé a közönség magyar részének volt köszönhető. Meglátjuk lesz-e még hasonló, ritkán térnek vissza ugyanarra a helyszínre major-ök, leszámítva pár kultikus helyszínt.Én jól éreztem magam, de minden évben nem mennék én se, ennyi most pont elég volt egy időre.
-
szebe
addikt
válasz
goccer
üzenetére
Nem csak maga a BO5, hanem hogy idén ez volt nekik a 10. Amíg a Faze szerencsétlenedett a Twistz - Elige cserével, meg rain kint vagy bent, addig a Vitality kb minden eventen játszotta a bo5 döntőt.
Map pool mellett valszeg fejben is sokkal jobban ott tudtak maradni egy 4-5. mapra, mert ugye volt döntőjük bőven, ami 5 mapos lett.Ropz-t a rating miatt mondtam, azzal holtversenyben végzett zywoo-val, és a kills per round volt a tie-breaker (hltvorg szerint).
-
Spet
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Rengeteg technikai probléma elejétől a végéig (Faze-Lynvision órás kiesés), úgy hogy lett volna a szervezőknek rendesen felkészűlni (lsd Furia-NAVI negyeddöntőnél több perces leállás Furi oldalán, ami szerintem pszichológiailag is hathat az emberre)
Ha megnézzük, hogy rendeztek EU vesenyeket, akkor inkább nyugat euróba preferált.
-
tray86
tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Abszolút.
Ebből a 3 elbukott CS2 major döntőből igazából a tavalyi, Spirit elleni volt az, amit hozni lehetett volna. Az nagyon keserű pirula volt, jó pár napig szrul éreztem magam, ha eszembe jutott...
De ez a szurkolói lét velejárója, egyszer fent, egyszer lent. -
Miért utoljára?
Szerintem az MVM Dome egy zseniális helyszín volt a majorra, és a jegyeladást nézve remélem nem loss a buli a starladdernek. Az after hours beszélgetésben Banks áradozott arról, hogy magasan a leghangulatosabb Major volt amin részt vett (7 Major), a közönség és a 360 fokos atmoszfére zseniális volt.
-
goccer
aktív tag
Ez a mennyit számít a bo5 igazából bullshit. Vagyis nem teljesen, csak ebben a megfogalmazásban nincs értelme.
1. Ami számít az a map pool mélysége, ez nyilván nincs meg a Faze-nél miután kettőt-hármat is cseréltek idén.
2. Viszont ha a saját, második mapodon kikapsz, akkor a BO3-at is már rég elbuktad volna (miután faze pickelte az Infernot feltételezem minden más potenciális bo3 decider-en mégkevesebb esélyük lett volna). Az hogy utána van mégegy map, az igazából csak plusz egy esély a comeback-re.MVP kapcsán, statisztikákban kevésbé elmélyülve, de a legfontosabb elődöntő, döntő meccseken látottak alapján nálam simán mezii. Vita ultrák is neki adták volna, ment az MVP skandálás a multikilljei után, rengeteg nagyon fontos kört hozott. Ropz-ot azért nem mondanám, mert lehet hogy nagyot statpaddolt az utolsó mapon, de igazából az már rohadtul nem számított. Ha hátradől és 1-es KD-t hoz (ahogy mezii tette btw
), akkor is meglett volna nekik a map. -
Spet
addikt
Igaz én csak onlien néztem a döntöt, de pl sajnáltam, hogy nem lett egy Herendi vagy Zsolnay porcels trófa készítve, hogy tényleg emlékezetes legyen ha már Budapesten láthattunk talán utoljára Majort. (olyan gyönyörű volt a 3D nomtatott trófea az alján a csavarokkal, hogy majdnem elsírtam magam
) -
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Overpasst már nem nagyon néztem, bekapcsoltam közvetítést hogy lássam hogy állnak, Apex besétál B lerakóra egy sprayel két fejest kioszt felmegy rámpán ott is kioszt egy fejest és kész ennyi a kör
Ez ellen mi a **t tudsz csinálni... Brutális.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tray86
üzenetére
Eleve úgy jöttek majorre, hogy lesz ami lesz. Ezt lenyilatkozták, a korábbi eredményeikből is látszott, a hltv rankon is látszódott... Többen írták, hogy ez a legrosszabb lineup Fazeből valaha majoron.
Erre mit csinálnak? Döntőt játsznak.
Hány mapot is játszottak?29? Ezt én teljes sikernek könyvelem el
-
tray86
tag
Nehéz úgy majort nyerni, hogy csak két mapon tud világelit szinten játszani egy csapat, és abból az egyik most nem is lett meg.
De biztos vagyok benne, hogy lesznek még döntőben.#FazeUp
-
szebe
addikt
Meccs előtti stage interview-ban említette Banks vagy styko, hogy a Vitality-nek ez volt idén a 10.(!) bo5 döntője.
Ez azért rengeteget számított, még akkor is, ha egyébként is jobb csapat.Zywoo az MVP, én szívesebben adtam volna ropz-nak, de a playoff alapján leginkább mezinek. Legtöbb mapon ő volt szerintem az x faktor.
-
Mezcal
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ami tételes nem igaz, mivel tud angolul, eleve úgy is kommunikál faceiten.
-
Sajnos ez nem volt egy jó döntő, egyoldali verés volt
-
.LnB
titán
Na legalább nem a Faze nyert.
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
Stage3 továbbjutáskor fordítót játszott a hally interjún, simán jó lehet már nemzetközi csapatba.
De jobban járnak ha chopper helyett találnak egy jobb igl-t -
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Na ez várható volt, dara volt és alázás, ha OP-on is ez lesz akkor lehet, hogy meg is törik a faze
-
-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
De ez a map az övék, sztem az lesz majd érdekes mi lesz a köv mapon
-
GhanBuri Ghan
őstag
Azért az hihetetlen, hogy a Faze nagyjából esélytelenként indulva (Stage1 meghívott...) most éppen döntőzik, és az első pályát már vitte is.
Navi és a Faze volt egyedül nem Stage3 a rájátszásban .pRoject22
Igen, azt láttam, csak nem akartam már túlfogalmazni a hozzászólásomat.
Hármat kell hozni, egy már megvan, de a maradék négyből kettő a Vitality választása. -
goccer
aktív tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Falcons így elsőre?
-
-
Mezcal
addikt
Hát donk innen dobbantani fog, lőtte a 2-3-at, a csapat többi tagja meg képtelen volt elintézni a többit. Csopper meg elbalfaszkodta a meccspontot amatőr hibával.
-
szebe
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Szerintem nem vészes a szék, más arénában sincsenek jobbak, sőt...
Árakat szerintem a hely határozza meg, szóval ha másra idejössz, akkor is ennyi, attól függetlenül, hogy Hans Zimmer van, vagy Pamkutya.Én a lépcsőre "szorultam" (különösebben nem zavart mondjuk), mellettem volt 1 üres hely, de a csávó foglalta valakinek. Na az a valaki második mapra se jött meg, de a másik irányban mellettünk a spirit drukkerek leléptek a meccs után, így elfértünk. Jegyet egyszer se csekkolták nálunk.
-
Nos tegnap baromi jó volt a Vita - Spirit.
A szervezés szódával elmegy. A szék az borzasztó... Már 15:15-nél konkrétan szétülte mindenki a seggét. A büfénél a kiszolgálás sok helyen baromi lassú (ahogy láttuk a kajára várakozás nyújtsa el a dolgokat)
Az árak, olyan amilyenek, az nem nekünk magyaroknak van kitalálva.
A pultosok viszont jó fejek, ha látják, hogy magyarok voltunk, kb a repohár fel se volt ütve, kaptunk ingyen popkornt stb.
Bár gondolom úgy voltak vele az 1750-es 0,5 sör mellé belefér
Volt amúgy a 3xx szektorban valami balhé is valami helyfoglalás miatt, utána már minden kapunál nézték a jegyeket kinek hova szól, nem lehet már pl standard jeggyel premium helyre ülni. (lehet ha időbe mész, és nem jössz ki a végéig, de ez kb lehetetlen küldetés a kaja pia, wc miatt)
Mai döntőt várjuk, de szerintem fele olyan izgalmas nem lesz mint a tegnapi Vita.
Az pedig sajnálatos és meglepő, hogy kb magyar szót alig hallani, szerintem az emberek 90%-a külföldi. -
tray86
tag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Óriási volt! Nagyon komoly a FaZe B közép is
A Vita sztem behúzza, de ez menetelés volt a javából!#FaZeUp
-
IreN!CuS
őstag
válasz
deathcrow42
üzenetére
Szegények meg cipőre se futja
-
-
szebe
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Kodit bárhol lehet(ett) látni, rohangált össze-vissza fényképezővel, meg valami 360 fokos kamerával, néha 2-3 méteres nyéllel

Tegnap a Deadfox, Bly, vice, ney, khris, kuli csoportosulás mellett néztük a furia-navi-t, meg valamelyik büfénél streamelt natu
A magyar kommentátorok állása mellett meg a brazilok nyomják, Gaules, Taco, meg nem láttam ki volt a 3. arc
-
IreN!CuS
őstag
Keresd a “hibát” -
szebe
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ugyanez volt tegnap is, ahelyett hogy lezárná a navi, tálcán kínálják a clutchokat
-
Élőben átélni ezt a Faze hülyeséget borzasztó

Streamet ki tudom kapcsolni, itt csak megélni lehet

-
IreN!CuS
őstag
-
bager13
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Mi baj van az Oroszokkal?
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem az a kérdés hogy kit ajánlanék példaképnek az ártatlan kisiskolásoknak hanem hogy ki szórakoztat jobban. Lehet ez az én szégyenem, de engedd meg hogy apexet mondjam donkkal szemben, aki viszont folyamatosan triggerel.
-
Azért ez a multi screen eléggé adja

-
szebe
addikt
Kicsit megreccsentek attól a dupla OT-tól 6 meccslabda után, érthető módon. Vitality meg köszönte szépen a lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

)

Szegények meg cipőre se futja
Keresd a “hibát”