- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Továbbfejleszti a Tecno a Universal Tone-t
- Újabb Sony frissül Android 15-re
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78055 üzenetére
Hát igen, arról már ne is beszéljünk, amikor sír hogy SMG huszár meg "RunAndGun" stb.. és még én vagyok a noob mert nem a szabvány meta alapján játszom
Akkor meg felrobban ha megírom neki hogy ő is megveheti és próbáljon játszani vele.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Lacccca87 #78054 üzenetére
Az sokkal viccesebb, amikor az ellenfél kezd beszólni, mert nem META fegyverrel lőtték le. Hát, mivel nála az volt, akkor talán nem veled volt a probléma
Egyébként ez is érdekes, hogy általában az északnyugatiak higgadtabbak, együttműködőbbek (skótoktól a dánokig), szlávoknál meg vegyes a helyzet, a spektrum a nagyon jó fejektől odáig terjed, hogy lelő, mert nem vettél neki AWP-ot.
A trust factor egyébként működne, ha jól működne, de van, hogy simán összedob trollokkal, miközben én mindig együttműködök a csapattársakkal. -
Lacccca87
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78053 üzenetére
Ja hát igen
azok ellen amúgy a Valve se tud kifejleszteni szűrést. Én azokat utálom amúgy akik a legkisebb dolgokra is be tudnak sértődni. pl. én nem szoktam AK/M4 et venni, jobban szeretek SMG-vel rohangálni (plusz néha AWP) és ez nem teszik a csapattársamnak (úgy hogy adott esetben nekem több a fraggem, vagy az "impact/entry" fraggem mint a pofázónak, dmg ről már ne is beszéljünk ált 2-3K között szoktam zárni) erre elkezd trollkodni.
Ugye az ilyen lelki nyomorultak ellen lehetne jó a jeletés/ajánlás rendszer is. Ha hülye akkor egyre mélyebbre süllyed a saját fajtátja közé, de mellette van lehetősége javítani ha normálisan kezd viselkedni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Jatsz minnel többet (lehetoleg 12-14 ora utan, akkor mar csokkentebb letszamal vannak a balkani nepek), kozbe legyél normalis. Ha kapsz par ajanlast es picit feljebb jutsz a rankletran/premier pontokba jobb lesz. Azt nem irtad hogy ujrakezdokent regi accot, hasznalsz, de ha nem a prime statusz is sokat dob azon hogy kevesebb csalo maszkaljon körülötted.
Kitartas -
basaharc502
aktív tag
A csalókkal én is szembesülök...a heti drop miatt játszok annyit, hogy az meglegyen, de kb. addig is tart a történet.
Közhelyes ez a csalózás, de sokszor alig tud labdába rúgni az ember, míg mások osztják az 1hites fejeseket 2 km-ről, tökéletesen tudja a sarkon hova kell fordulni, mikor kell kinézni, füstön keresztül hova kell lőni és kb. reggelig lehetne ezeket sorolni. -
Elemental
addikt
Most kicsit bekavarodtam, mert két accounttal játszok. És a másodikban még meg tudok premiert menni. MM-ben biztos.
-
Elemental
addikt
Eddig is volt csaló, de most teljesen gátlástalanul, nem is titkolva csinálják.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Történt valami az utolsó két hétben a játékkal? Minden meccsen csalók vannak, de már fullba nyomják, rejteni sem akarják. Mi változott?
-
goccer
aktív tag
válasz
MikeWazowski #78039 üzenetére
Steam marketen 55 euro körül, már majdnem egy olcsó kesztyű ára
-
MikeWazowski
veterán
válasz
DrTechnoid #78036 üzenetére
Mennyi most az ára ennek?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
-
bepken
veterán
válasz
az szép! gg
-
DrTechnoid
őstag
Nah mit dobott egy kazuár után Gaben bácsi??? El se hiszem h ilyen van .
-
Van itt köztünk olyan, aki kereskedik skinekkel? Az dobna egy privit?
-
Sabre
őstag
-
Dency01
aktív tag
Érdemes youtubeon nézelődnöd ilyen téren, hogy RTX 2060-as kártya milyen fpseket produkál különböző processzorok mellett, csomó videó van. Így ha tudod hogy milyen procit veszel majd mellé akkor lesz hasonlítási alapod.
pl Ryzen 5 5600 + RTX 2060 , 1080P low-medium-high-very high beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
-
Skillerz
aktív tag
Semmit nem változott a premier...tele van 300 órás 1 éves accountos, csodat ukrán/orosz playerekkel akik 15 kör alatt 30+-t lőnek ránk...CSGO-ba fele ennyi volt a csaló..én már nem reménykedek hogy ez jobb lesz.
-
Dency01
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #78022 üzenetére
Egyelőre nem, gyári 3200 mhz-en van.
Megpróbálom majd az újra húzást. -
Cr00py
senior tag
Pedig ezek a "fagyások" cs2 specifikusak. Avagy inkabb source2 engine.
Beta ota jelen van..neten rakeresve millio talalat van ilyenekre.
A legjobb tudomasom szerint nincs ra kimondott "fix"..ez sajnos ilyen.
En azt csinaltam, hogy beraktam a task managert a dock-ra, mert fagyasnal nem lehet "letabolni". WIN key -> task managert megnyitni ( ilyenkor visszadobja a jatekot fullscreenbe fekete kepernyovel ) .. felfele nyil -> DEL. Ezzel bezarja a jatekot, majd indithato ujra steambol.Kozel 1 evig nem talalkoztam fagyassal..majd valamelyik update utan ujra elojott. Szerencsere kb havi 1x fordul elo kb.
Hasonlo volt a prognozis, mint a fentebb emlitett..megallt a kep..csak ugy.Nalam is boven eleg a vas..sot..illetve csak ez az egy jatek csinalja ezt.
Aki meg emlekszik..a source beta is igy kezdodott anno..azt viszont relative hamar orvosoltak.[ Szerkesztve ]
-
Dency01
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78018 üzenetére
Köszi a választ.
@sabre:
12. generációs intelnél alább ne menj és hasonló újabb gpuval , mennyi lenne a cél fps ? 150? Milyen beállításokkal?
1.6-ra elég volt a 100 de cs2nél már ez kevés.[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
sziasztok, elnézést ha már volt kérdés de nem találtam konkrétumot.
cs2-höz milyen gamer notebook szint, ami már elegendő hozzá hogy stabil fps legyen?
annak idején cs 1.5 / 1.6 / source volt amikkel sok évet letoltam, crt-n 100hz aztán tft/lcd monitoron is a 60hz és akkor 60fps alá ne essen felállás, most is hasonló a kérdés, 15-16-17 colos noti érdekelne emiatt és ne legyen drop, full hd felbontásnál nagyobb viszont nem kell. Meg annak idején logi mx518 volt, aztán g400 amikkel toltam, most nézem hogy g403 az utód ami kapható és hasonló karakter egér. -
Dency01
aktív tag
Sziasztok.
Elkezdek játszani a cs2-vel és meccs közben kb 10 perc után vagy valamikor hamarabb a játék crashel, de úgy, hogy a kép mintha beragadna. Lerakom tálcára majd rákattintok és mintha folyamat fel akarná dobálni az ablakot de nem tudja. Állandóan ez megy, azt hittem ez játék bug még mindig , de úgy látom nem sokan jeleznek ilyen hibával.Legújabb videókártya driver van fent.
Gép: i9-9900k, Geforce 1080 ti, 32GB ram. Nyomtam egy fájlok ellenőrzését is de nem hozott hibát. Mi lehet a baja? -
vigyori78
őstag
válasz
csurenzoo #78012 üzenetére
Mit vársz ha egy 10 eurós cheater programot elöbb frissitenek és CS2, faceit undetect. A multkori és elég sok premier top1 játékosról van fent videó, hogy csalt mégse kapott semmit, faceit ugyan az már ott sem nagyon takarják a csalást ugyse kapnak bant a fizetős csalással.
-
Tw3nTyFouR
csendes tag
válasz
GhanBuri Ghan #78013 üzenetére
nem is akarják. abban a módban csalnak a legtöbben, mintha az lenne számukra a teszt mód ... vicc még mindig a game sajnos ... vissza lehet sirni a GO-t ...
-
csurenzoo
aktív tag
Egyelőre a VAC 3.0 nem győzött meg, scout aimozás továbbra is megy....
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
bepken
veterán
sokfélét olvasni a neten, ezért itt is megkérdezem a legfrissebb tényállást: szabad e már win11-re frissíteni vagy halogassam, amíg tudom?
-
Spet
addikt
válasz
sanyek2 #78003 üzenetére
Ilyen a subtick. Nézni kell, hogy milyen az ellenfél pingje, illetev milyen a tied is (ha nagy az eltérés, akkor jönnek ezen jó dolgok).
Ezen kívül érdemes kikapcsolni a hit predictionokat (max a ragdoll-t meghagyni).
Ha meg csalni akarsz, mert úgy érzed, hogy attól jobban lősz (nem nem te lősz jobban, csak rádjavít a program), akkor rajta úgy is egy vicc a VAC. De ha elveszted az accountod, akkor csak magadra vess.
-
sanyek2
senior tag
Üdv!
Tudja valaki mi az oka, valamint hogy hogyan küszöbölhető ki az alábbi jelenség:
Meccs közben mikor célkereszt teliben a szeme között van az ellenfélnek, körbelövöm azt (bármilyen fegyver lehet) aztán ha a steam-et újraindítom, 2-3 kör erejéig telibe lövöm a célkereszt közepét, tarolok, aztán újra úgy spaw-nol a fegyver (ismétlem bármelyik) hogy vagy jobbra fel lövök, vagy ismételten körbe lövöm az enemy-t. Van hogy ide-oda csapódnak be a golyók, függetlenül attól hogy pötyögök, 2-4-es sorozatokat lövök, vagy húzom neki mint paraszt az istállós lányt...
Én eddig a hitboxnak tulajdonítottam, de csak egyéni vélemény.
Van esetleg valami amit tehetek ennek kiküszöbölésére csalás nélkül?
Restartolom a game-et akkor megint célba találok pár körig. Van hogy a csapatcsere hozza rendbe. Pl T oldalon kezdve ölök 5-öt, aztán fordul a kör, és TE-ként további 23-at.
Ez a hiba már az utolsó idegszálaimat tépázza! -
bepken
veterán
végre történik valami!
Next week we will say "goodbye" to Premier Season One, and "hello" to Season Two.
-
goccer
aktív tag
válasz
nanofocus #78000 üzenetére
Ezalatt csak azt értem, hogy az értékét az adja hogy hogy lehet tradeup-ra használni, nem pedig az, hogy hányan akarnak vele in-game játszani. Konkrétan most egy olyan skinről beszélünk, ami jó indulattal is csak átlagos kinézetű, viszont ha jó sokat vesz belőle az ember, akkor nagyon ritka és értékes skinekre tudna tradeup-olni.