Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tw3nTyFouR #78853 üzenetére
Mongolok > Törökök, hehh
-
Tw3nTyFouR
tag
igy kell kiégetni 1 csapatot, nagy grt a mongoloknak
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz
deathcrow42 #78849 üzenetére
ESL pro League MVP nem számít kiemeltnek?
-
-
Z0C!
őstag
Azóta voltak jó meccseim, elengedtem a dolgokat. Most már csak ilyen meló közben/utáni levezetés...
Próbálok feljebb jutni, bár most rászoktam a szárnysegéd meccsekre, de hát amennyi retardált van...
pályán kívülre dobja a bombát, indulásnál késsel megsebez, controllerrel játszik...800as ping...persze a csalók itt is jelen vannak. pre fire, meg épp akkor lő amikor oda érek...
De ne negatívoskodj ezzel a mentalitással
Kár, hogy az Őrség megszűnt... -
-
csurenzoo
aktív tag
Esl yt csatornát szoktátok nézni, jó kis szkeccsek vannak.
Simple , Office sorozat, Shutter islandes( ez a kedvencem)
-
phenomHUN
senior tag
Nekem tetszik ez a hátteres-szegélyes, már untam hogy ~5 éve ugyanazokat a matricákat kapjuk folyamatosan.
Tournament pass 9€, utána tudsz választani csapatokat a megadott ágakra, és "fejlődik" a coinod ha jól tippeltél. A torna idejére kapsz ingyen graffitiket a csapatok logójával. A hozzá járó coin pedig csak display item, haszna vagy előnye nincs.
szerk.: #78838.LnB
Playoffnál már konkrét meccseket kell megtippelni, a csoportkör stage 1-2-3-ban csak a továbbjutókat / kiesőket kell kiválasztani. -
.LnB
titán
Elég furik lettek ezek az Austin matricák. Szerintetek?
Nekem ez a Pick'EM challenge is újdonság. Valaki elmesélné, hogy miért érdemes ezzel foglalkozni? Mit lehet nyerni? És ez a chellenge nem is ingyenes? -
bager13
aktív tag
válasz
vigyori78 #78828 üzenetére
Most mindennemű támadás nélkül.
A napi egyedi játékosszám az nem egyenlő az egyidejű játékos számmal.
Nyilvánvalóan több a napi egyedi játékosok száma, mint a napi egyidejű maximumé. De erről adatot, hogy napi szinten mennyi "ember" játszik, ebből a grafikonból nem tudsz kiolvasni.Egyébiránt meg a botok ritkítása pont, hogy jó a Valve-nek. Megpörgeti a piacot, a késő kínálat miatt. Szóval nekik pont azaz érdekük, hogy kevesebb legyen.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Az "innen szép nyerni" tankönyvi példája
-
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42 #78830 üzenetére
És az a durva, hogy onnan kört sem buktak. Eszméletlen. És Ádám nagyon jó volt. A legjobb a csapatban.
-
-
goccer
aktív tag
Torzsi komolyat megy eddig Dallasban, top1 rating a csoportkörben.
Csak meg lehetne lassan csípni azt a Vitalityt valahogy... -
vigyori78
őstag
válasz
goccer #78827 üzenetére
Várom továbbra is a "napi" játékosok számát:
Az, hogy egy diagrammot nem tudsz kezelni az már végképp nem az én hibám.
Bármelyik teljes napra és órára is mutatja a játékosokat, ( pedig nem bogyolult használni ).Meg mind meg lettek cáfolva, engedd el, benézted - vagy csak fogalmazni nem tudsz, vagy az angol nem megy.:
Semmi cáfolatot nem kaptam és eddig neked nem ment semmi"Vannak akik abba a kategóriába esnek akikkel elég csak egyszer beszélni... kétszer az már sok." Fóleg négyszer
Részemről zárom a beszélgetést mert eddig sem irtál semmi értelmeset vagy valósat esetleg cáfolatot csak a saját gondolataidat és már kezdem úgy érezni mintha a Facebookon lennék -
goccer
aktív tag
válasz
vigyori78 #78826 üzenetére
Current Players = Jelenlegi játékosok, szakértőkém. Most ez épp 1,26M de volt ma már 1,5M is, a hétvégén meg 1,7M, előtte meg 1,86M. Várom továbbra is a "napi" játékosok számát, jelentsen az bármit is nálad. Továbbra sem látom mi az 50%, ne beszéljél már össze vissza hülyeségeket.
Jó, hoztál egy számot, van 600k bot, ez még reális is lehet, de ellenőrizhetetlen, különösebben engem nem is érdekel, nem is reagáltam volna. Ezen kívül meg ezek a százalékaid meg nagyotmondásaid ("1 millió felhasználóból 500K az bot") meg mind meg lettek cáfolva, engedd el, benézted - vagy csak fogalmazni nem tudsz, vagy az angol nem megy. Én mindenesetre meguntalak, hantázzál tovább nyugodtan én valami értelmesebbel fogom tölteni az estém.
-
vigyori78
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #78823 üzenetére
-
goccer
aktív tag
válasz
vigyori78 #78822 üzenetére
Milyen napi játékosokról? Ezt most írtad le először
Amire reagáltál ott meg "játékosbázist" írtak
Ne bohóckodj már.
Amúgy most már kíváncsi vagyok hogy akkor szerinted hány napi játékos van? Mert bevallom erről még nem láttam adatot. Gyanítom te az Avg. player-re gondolsz, de remélem tudod, hogy annak semmi köze nincs a napi egyedi játékosokhoz és a nominális értéke az égvilágon semmit nem jelent (kit érdekel az EU nappali és éjszakai órák játékosainak átlaga). Ha meg a Peak players-re gondolsz, az se napi hanem havi adat, cserébe 1,8M-ból a 600k bot megint csak messze van az 50%-odtól.
-
goccer
aktív tag
válasz
vigyori78 #78820 üzenetére
óó akkor 600k bot van igaz? Jó nagy szám valóban.
Majdnem a 2%-a a 30+ millió aktív CS2 accountnak Végülis mindegy is hogy 2 vagy 50, lényeg, hogy te bennfentes vagy
-
vigyori78
őstag
válasz
goccer #78812 üzenetére
Én szerencsére nem a social médiából táplálkozok.
Nem értem miért kell meglepődni ennyire a botok százalékán főleg, hogy nem is tudod, hogyan működik.
( Igen én tudom! Nem olvastam a reditet és nem néztem róla videót, csak szimplán ismerek olyan embert aki ebből él )
A több százezer eladó 10 éves veterán accountból pedig könnyű kiszámolni, hogy nem egy hónapja vannak Bot farmok.
A Valvet meg pont nem érdekli, neki arról van infója amiről akarja, hogy legyen. A legfontosabb, hogy mennyi volt a havi bevétel.
Részemről lezárom, mint írtam én nem győzködni akarok bárkit is, csak vicces mikor valaki nem ért hozzá és butaságokat ír, meg ne erről szóljon a fórum mert a végén átmegyünk gamblingbe mint a Valve. -
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42 #78814 üzenetére
Félek a Falcons 2:0-tól..
-
-
.LnB
titán
Tegnap a s1mple srác rendesen szétkapta azt a BC gaming-et. +23-as KD-ben (129.6-s ADR Anubis-on) zárt. De szerencsére Torzsinak is jól ment, ő +20-ban a Liquid ellen.
Ma viszont féltem megint a Mouz-t, jön a Falcons..
-
goccer
aktív tag
válasz
vigyori78 #78811 üzenetére
Azért mert valaki redditen beírta ezt? Aztán forrás meg hogy trust me bro, nem kell mindent elhinni. Ki veszi, meg nyitja ki a ládákat akkor, a botok? 70 cent volt a dreams&nightmare 1 éve most meg 2 euró fölött. Egy aktívan droppolt láda. Playskinek ugyanez.
Nyilván sok a botfarm, én is láttam videókat róla, de ez a user base 50-60%a amit írtok az teljes képtelenség. Maradjunk annyiban, hogy erről kizárólag a Valvenak lehet megbízható információja, nem neked aki láttál erről 2 posztot social médiánban és kritika nélkül elhiszed.
-
Este 8-tól Mouz vs Liquid, utána meg Falcons vs. Heroic, a többi filler
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78807 üzenetére
Korán volt még...
Én valamiért teljesen abban voltam, hogy EliGE Az Liquid-es. Azt (is) már csak én költöttem hozzá, hogy shiuy-val van megcserélve.
-
Vismajor01
addikt
(bár a hltv.org-on a meccs statoknál EliGE a Faze-be, siuhy a Liquid-be van jelölve...
).
És ezzel mi a baj
-
.LnB
titán
válasz
deathcrow42 #78805 üzenetére
Én sem szurkolnék nekik. Már csak azért sem mert Oroszok. A Vitality alapvetően szimpi lenne, de apEX mostanra számomra már túltolja a kretént sokszor. A Falcons az oké. És végül Mouz-nak szurkolok természetesen. Akik még szimpik, az az Aurora, és a The MongolZ.
Tegnap s1mple jobban kezdett mint vártam. Ha hihetünk a hltv.org-nak, akkor a legjobb volt a Faze-ből (bár a hltv.org-on a meccs statoknál EliGE a Faze-be, siuhy a Liquid-be van jelölve...).
-
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78800 üzenetére
Az a helyzet, hogy én pont ezért féltettem, mert amiket láttam meccseket, ott nem remekelt.
De nehéz erről írni, vagy bármit mondani, mert annyira meg nem értek hozzá, nem látok bele a dolgokba, nem ismerem a taktikákat, hogy normálisan lehessen erről véleményt alkotni. Nem lőtte be sokszor, ez látszott. Hát ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest