Hirdetés
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78213 üzenetére
Nekem ez a audiotech vonal nem jöbb be játékra. Hiába volt jobb/profibb a hangminőség/a hangzás a trapokat nem hallottam jól és pontosan.
A SteelSeries ellenben nekem bejött etéren, azóta is kitartok mellette. -
.LnB
titán
Torzsiék megint hatalmas meccset játszottak a Spirit-tel!
-
Lacccca87
addikt
SS Arctis 3 (talán 2019-es verzió) amit használok, szerintem bőven elegendő (a virtuális 7.1 -et be se kapcsoltam rajta), asszem ez már nincs is hanem Nova az utód modell. Én kb 21-25e vettem ha jól emlékszem, de többet nem szántam volna rá, nem érzem/gondolom hogy egy komolyabb fülessel jobban tudnék játszani.
-
bepken
veterán
mindig van drágább, de azon/azzal is lehet ugyanolyan szarul játszani szerintem
nekem spec már ez a 30k+ is átlépi a gamer fejhallgatóra szánt lélektani határt, viszont ahogy látom, itt tartanak az árak, ja....sajnos az enyémnek is nemrég ment szét a párnája, szóval valószínűleg rövidesen csere lesz. (mondjuk nekem csak egy kis Stinger Core van évek óta
)
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78213 üzenetére
Én is sokáig játszottam Sennheiser fülessel, és álló mikrofonnal. Talán azt cseréltem le a Hyper X-re. És egyébként ha szántam volna rá most pénzt, én valami Audio-Technika cuccot vettem volna, nem gamer-t. Sosem volt AT-m, és mostanában megkívántam..
Itt most annyi mentségem van a Pro X fülesre, hogy ez tényleg csak game-re kell. Régen azért sokkal többet számítógépeztem, zene is fontos volt, és a jó hangzás. Most semmi ilyenről nincs szó. És nem is várok egy gamer fülestől, stúdió minőséget.
-
Vismajor01
addikt
Én próbáltam sok fülest, végül feladtam a gamer fejhallgatókat mert mindegyiknek fos volt a mikrofonja.
Ugyh 15 körül vettem dedikált mikrofont, és egy Soundcore Q30at mert mindenki dicsérte. Így jobb a hangzás mint bármelyik gamer füles, és jobb a mikrofon mint bármelyik gamer füles.
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78211 üzenetére
Nekem is Cloud volt, az a fasza (azt hiszem) első szériás, amiben még a Takstar Pro 80 belső volt. Csak az évek alatt elkezdett önmagába roskadni mint egy feketelyuk. Mállott szét az egész. Ragadós lett a műanyag, foszlott a párna..
Nyilván azért vettem meg a Logi-t mert láttam, hogy G2 shox pref beállítás van a szoftverben. Attól leszek én is pró plaja!
Félve írtam, hogy ezt a Logi-t veszem, mert látva a mostani árakat, azt hittem majd lehurrogtok, hogy hát az nem jó.. 100 ezerért kell venni valami csilli-villi Razer-t.
Amit amúgy sose vennék, sőt semmi Razer-t. Utálom azt a márkát, halomra haltak az egereim régen. Mondjuk akkoriban elég lassan esett le, hogy nem kellene a DA-kat venni, mert gari lejárta után úgy is duplaklikkes lesz mind.. de ez már az én hülyeségem volt.
-
.LnB
titán
válasz
bepken #78209 üzenetére
Tegnap, 3 ruszki csapattárs, csak putyinul nyomták a vakert. Írtam nekik, h english pls. Nem érdekelte őket. Mondjuk ahogy játszottak, csoda hogy az anyanyelvükön tudtak kommunikálni..
A másik meg a inkorrekt kommunikáció, amikor meglátnak egy embert, aztán call-olják a (pl.) full B támadást..Jó de én amilyen szinten játszom lvl10-es accal, Competitive matchmaking-ben, ott ez van. Nem is nagyon akadok fent ezeken. Na meg amíg egyedül játszom, addig ezt el kell fogadnom. De egyébként vannak jó meccsek is, jó csapattársak. Sőt én is lassan kezdek szép dolgokat csinálni. Tegnap is USP-S-sel leaceltem, hozok 1v3-at. Ilyenkor örülök magamnak, de rögtön leesik, hogy milyen ellenfelek ellen is játszom..
Na mindegy is, ez még ilyen mókamiki szint. De most, ennyi év kihagyás után erre is van szükségem.
A rossz csapatkommunikáció, nekem így is jó most, hogy megtanuljam olvasni a radart. Nem csak azt, hogy feltűnik rajta egy ellen, de megpróbálni beazonosítani a poziját is. -
bepken
veterán
én mostanában azt kívánom, egyeseknek bárcsak inkább ne is lenne mikrofonjuk....főleg premier meccseken.
de amúgy ja, sokkal hasznosabb tagja tudsz lenni a csapatnak, hogyha jókat infózol. szerintem olykor még a frageknél is fontosabb (volna), hogy a csapattársak jól infózzanak egymásnak. na ez premieren, random csapattársakkal elég kétesélyes, hogy működik e
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78207 üzenetére
Logitech G Pro X
Nem vagyok hajnaldó többet költeni erre. Akkor mi maradna skinekre?!
Agyrém, hogy milyen árak vannak mostanság, mióta én utoljára fejhallgatót vettem. -
.LnB
titán
Tegnap megnyílt a premier. De ahogy Vismajor01 kolléga is utalt rá, mikrofon nélkül neki sem állok ott játszani. Épp most keresgélek fejhallgatókat, mert a gyerek pont nemrég törte el ami van.
Elvileg meg is van, hogy mi lesz.
-
.LnB
titán
Remélem ezen a BP-i Starladder-en is Freya lesz a desk host. Akkor az első sorba veszek jegyet.
Ez az oldala is sokat fejlődött a CS-nek úgy látom, mióta én nem néztem versenyt.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78200 üzenetére
wat? 50 eurós láda... ilyeneket max streamerek nyitnak ki manapságAzta rohadt, akkor ezt jól benéztem tegnap...Mondjuk kíváncsi lennék, hogy elvitték e volna, ha 40 körül felteszem marketre..
Ja neeem!! Keverem. Huhh bazdki, megnyugodtam. Revolution case volt. És ugye a Headshot AK... Amúgy egy Insomnia Mag-7 jött belőle.
Megvan már miért a Bravo láda jutott eszembe elsőre, mert itt olvasgattam vissza, és valaki linkelt képet, hogy ő azt kapott... szerk.: [link]
-
.LnB
titán
Lenne még egy kérdésem, a matricázásról. Tudom, hogy vannak tök jó sticker craft-ok, nézegettem már én is párat. De miért van az, hogy a legtöbb fegyverre csak "fel van hányva" a 4-5 matrica, aztán kész? Mindenféle esztétikát nélkülözve. Ennyire csak az érték számít, hogy rajta legyen, aztán kész? Ilyenekre gondolok például: [link]
Én próbálom dizájnozni kicsit a fegyvereket a matricákkal.
-
goccer
aktív tag
Ládák megterülése - most épp nem látok olyat ahol a profit esélye kétszámjegyű lenne százalékban kifejezve. Az egész ládázás egy illegális kaszinó, ahol a house edge sokszorosa a hagyományos kaszinókénak.
Operation Bravo. Néztem az árát mielőtt kinyitottam, hogy semmit sem ér.
wat? 50 eurós láda... ilyeneket max streamerek nyitnak ki manapság
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78198 üzenetére
Ki kell majd próbálnom, hogy milyen a fülhallgatóm mikrofonja. Mert van rajta, csak játékra nem tom' mennyire alkalmas. Jó rég nem kellett ingame kommunikációval törődnöm.
-
.LnB
titán
válasz
goccer #78195 üzenetére
Azt hittem, hogy valamennyit fizetnek annak, aki kölcsön adja. De így jó biznisz. Nem is tudtam, hogy így vissza lehet követni a skinek trade történetét. Okos dolog.
donk.. Nekem a srác felemelkedése kimaradt. Azt hallottam, hogy iszonyat gyorsan lett top player. De az a viselkedés... Rosszul vagyok attól a gyerektől, már most. Persze a biznisz részét megértem, hogy most növelte volna az értékét..
Akkor ne nyissak ládát?! Tegnap kaptam egyet, kinyitottam. Operation Bravo. Néztem az árát mielőtt kinyitottam, hogy semmit sem ér. Na de mondom ha egy Fire Serpent vagy kesztyű kiesik, akkor elviszem mekibe belőle a családot!
Más téma:
Lassan megnyílik majd nekem is a Premier. De azon gondolkodtam, hogy nem fogom rögtön elkezdeni. Annyi minden tanulni való van még számomra, kicsit szednem kellene még magamra. Viszont ez a Competitive matchmaking ez.. kemény. Mivel én is lvl10 alatti accal játszom, ahogy néztem olyan emberekkel/emberek ellen is nyomom. Na de ezek se nem látnak, se nem hallanak. Tegnap volt egy csapattársam, aki egy teljes mirage meccs alatt 15dmg-t tudott produkálni. Azt hiszem ezt nem kell ragoznom. Persze nincs feszkó bennem, mert nincs tét, és tanulásnak fogom fel az egészet. De elképesztő dolgokat látok azért.
És amit még szeretnék kiírni magamból az az, hogy egyre szerelmesebb vagyok a USP-S-be. Hát miket lehet azzal pötyögtetni te jó ég!
-
mepet
addikt
Ezt jol latod, kb 3-szor annyi a save, mint 10 eve. Nem csak a profi meccseken... En sem tudom megszokni. Es mar 2v4-eket is lementenek... Es ez alap lett, meg csak nem is szol nekik senki, hogy tesok, gyavak vagytok?! Soha tobbe nem lathatsz 1v5 clutchot, ha csak nem te magad lovod meg.
-
goccer
aktív tag
Szerintem hatalmas fail, hogy úgy csináltak MR15-ből MR12-t, hogy az economyn nem igazítottak semmit. Nem tudom egyébként mit kéne csinálni, twitteren szoktam látni néha 1-2 jó(nak tűnő) ötletet, de tesztelés nélkül nem lehet megmondani, hogy valóban működne-e.
Skinek kapcsán, nem is bérlik a prok ezeket sokszor hanem csak simán kölcsön kapják a gyűjtőktől. Trade history-ból meg látszik majd cserébe, hogy "torzsi az én DL-ommal lőtte meg a majort". Hogy az övé pont honnan van azt persze nem tudom. Fun fact, keringett egy screenshot a neten, hogy donk még amíg az academy-ben játszott, próbált tarhálni skineket egy tradertől az ilyen tier3 versenyeire, aki akkor leszarta, aztán kicsit később, amikor Katot lesimázta a donk tavaly már fogta a fejét, hogy miért ignorálta a srácot
Viszont általánosságban sztem az nem a helyes látásmód, hogy skineket vásárolva "pénzt költesz" a játékra. El is tudod adni, pénzt ki tudod venni bármikor. Olyan emberről nem nagyon hallottam, aki pénzt bukott skineken, főleg nem play skineken, amikre relatív stabil a kereslet
Ez simán egy NFT-szerű befektetés. Ha ládákat nyitsz, na az a pénzköltés
#78194Vismajor01: na jó de akkor még csak 1000€ volt, nem 10.000 a FN
És amúgy is nyitotta asszem, nem vette.
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78192 üzenetére
Ő mondja a Kodis interjúban, hogy van egy zárt csoport a top profi playerek-nek, ahol tudnak bérelni skineket, vannak ilyen dealer-ek. Meg azért ha az értékrendje a helyén van, (vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy átlag magyar ember szintjén van helyén) akkor nem vesz 5-6 millió ft-ért skint.
Bár ha vesz, akkor sem ítélem el.
-
.LnB
titán
Ti mit szóltok a CS mostani economy-hoz? És én ezt most inkább mint néző kérdezem, nem mint játékos. Mert amilyen szinten, amilyen emberekkel én most játszom Competitive matchmaking-ben, ott ez nem létezik. A csapattársaim mindent megvesznek, amire van pénzük. Az echo szinte ismeretlen fogalom.
Azért gondoltam, hogy beszélhetnénk erről, mert profi meccseken elég sok a save. De durván. Tegnap is a Mouz vs. Falcons-on, volt hogy a Falcons 4v5-ben nem próbálta meg a retake-et. Idő lett volna, utility-jük mondjuk nem tom' mennyi volt. De 4v5. Az nem a világvége. Viszont low bankjuk volt. És sok a hasonló. És nekem erről az jutott eszembe, hogy így nem lesznek 1vX clutch fragmoviek, ha mindig mentenek.
Aztán lehet, hogy ez már rég így van, és csak nekem fura.Torzsinak tényleg van Dragon Lore-ja? Vagy béreli? Tegnap, hogy egy fél napot rászántam arra, hogy felzárkózzak skin témában, láttam ezt a DL-t. Aztán este feltűnt, hogy Ádám azzal nyomja.
Tegnap a skin témában arra jutottam, hogy azért az szerintem elég jó fej dolog a Valve részéről, hogy a Factory New és a Minimal Wear között (szinte) nincs szemmel látható különbség. Tök jó, hogy így oldották meg. Mert így a FN szinte már inkább eszmei érték miatt drágább, nem a valódi kinézet miatt. Persze vannak kivételek de általánosan szerintem ez egy jó rendszer.
Kesztyűket nézegetve meg arra jutottam, hogy azoknak meg sokszor még jól is áll ez a kopottság. Elsőre megakadt a kezem a Caution! Hand Wraps-en, mert olyan rikkító, feltűnő, tetszik. Aztán este egyik csapattársamnak volt is, szal' ingame se rossz. -
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78189 üzenetére
Nem. Hülye voltam este, a mobile authenticator most lett aktiválva. Csak korábban meg egy másik szöveget írt ki. Akkor meg lehet, hogy az volt a baja, hogy nem volt publikus a profilom. (A steam-et fiam használta ez idő alatt, szóval az nem volt inaktív)
Egyébként sem olyan égetően fontos ez a reg. Addig is spórolok, amíg nem tudok belépni.
-
goccer
aktív tag
Röviden, mert talán az a legkékebb (bluegem) case hardened pattern. A variációk sokasága pedig nagyon ritkává teszi. Hogy az értéket ki dönti el? Megint csak röviden, a piac. Azok az emberek, skin community, akik hajlandóak vagyonokat áldozni ritkaságokra és/vagy arra spekulálnak hogy ez az érték idővel nőni fog.
-
.LnB
titán
Elolvasva ezt: [link] Egy dolgot nem értek. És a cikk sem írja le. Miért pont a #661-es minta? Ezt ki dönti el? Miért annyira különleges pont a 661-es?
Egyébként meg sztem nem is szép.. -
.LnB
titán
válasz
goccer #78179 üzenetére
Most, hogy megemlítetted, utána olvastam rendesen ennek a finnish style dolognak is. Nem tudtam, hogy ilyen különböző skin típusok is vannak. Azt hittem csak a kopottság számít (na meg a rarity). De amikor eljutottam a Heat Treated Patter -ekig, ott már kicsit ledobta az agyam a láncot. A mintákról tudtam, hogy azok se egyformák, és van külön számuk.
Nem csoda, hogy ekkora biznisz épült ki eköré a skines..Köszi a segítséget neked is!
-
goccer
aktív tag
Na jó kezdjük az skin trade oldalaknál. Két fajta van, vannak az automatikus trading site-ok, meg vannak a P2P site-ok. Az előbbi esetben az "oldallal" trade-elsz, az ő botjaiknak adod veszed a skineket, az általuk meghatározott áron. Miután itt bármit el tudsz adni, ezért képzelhetetd milyen árréssel dolgoznak ezek az oldalak (nagyobb mint a piros tejfölön!). Ha nincs végtelen pénzed nagy ívben kerüld ezeket (pl az előbb "ajánlott" skinsmonkey is ilyen, valójában rohadtul nem ajánlott).
Ezzel szemben a P2P oldalakon a userek direktben trade-elnek egymással, legtöbb esetben nem kell botoknak küldözgetni semmit. Előnye, hogy kisebb kockázat, és jóval alacsonyabb az ár. Hátránya, nem biztos hogy instant el tudod adni a cuccaidat (meg kell várni hogy jöjjön egy user aki megveszi az adott áron, pont mint Steam marketen). P2P oldalak között is van persze különbség. Van ahol 10% transaction fee-t vonnak le (Skinbaron, felejtős, ez már majdnem annyi mint a Steam market 15%), az ajánlottakon (csfloat, gamerpay) pedig csak 2-3%ot. A top nyugati oldal egyébként a csfloat jelenleg, messze ott a legnagyobb a volumen, és 2% csak az eladási fee. Ettől függetlenül vásárolni sokszor jobb Gamerpay-en (3%) mert sok cash trader oda nyomja ki nyomott áron a cuccait. Itt van 5 eurós referral program egyébként, ha érdekel írj rám pm-et.
Amúgy meg csgoskins.gg lesz a barátod. Összesíti a third party marketek ajánlatait, és egy jól használható skin adatbázis mellesleg. Nem listázza a kaszinó oldalakat (legjobban kerülendő), mint más összehasonlítók. Azt is látod itt, hogy milyen típusú a "festés" a fegyveren, ha gunsmith mint a black lotus-od, akkor nem kopott lesz a magas float, hanem ahogy írod kevésbé csillogós. Míg az általánosabb "paint job" meg a simán kopó festést jelenti.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem, minden oldalon a saját ottani egyenlegből lehet vásárolni, amire általában bankkártyával, paypallel vagy valamilyen kriptopénzzel lehet feltölteni.
A skineken szokott lenni trade limit, van, hogy amit megveszel, még nem adhatja tovább az oldal pár napig, és mintha egy nap telne el aközött, miután elküldi az oldal, és te megkapod. -
.LnB
titán
válasz
GhanBuri Ghan #78174 üzenetére
Köszi szépen a választ. És mondjuk ha egy Skinbaron-on vásárolok, akkor ott is a steam balance pénzből fizetek? Vagy lehet paypal-lal? És ilyen esetekben is rögtön megjelenik a vásárolt skin az inventory-ban?
Tegnap megint becsúszott egy skin, balesetből...
M4A1-S | Black Lotus (MW). Pedig ennek az ára már túl volt a "lélektani határomon". És mégis ha az összképet nézem, ez mennyire egy olcsó skin.. Nem lesz ennek jó vége érzem..
Amúgy ennél a Black Lotus-nál én alig vettem észre különbséget a kondíciók között. Mintha karc nem is lenne egyiken sem, csak kevésbé csillog. De annyira szép ez a skin, hogy matricát se teszek rá. -
GhanBuri Ghan
őstag
A nagyobb skin oldalakkal nincs semmi rizikó, régen Opskins-en, később DMarketen vettem őket.
Viszont a Steam néha bannolja a szerencsejátékos oldalak botjait, tehát ha egy skinkereskedő oldal "ládanyitással" is foglalkozik, akkor van rá valamennyi esély, hogy pont akkor tiltják a botot, amikor skint vennél - és akkor az beragad.
A még kisebb oldalakkal (amelyek még a SteamAnalyst-on sincsenek rajta) meg még óvatosabbnak lenni, vagy egyenesen kerülni azokat.Gránátot lehet dobni jobb klikkel (kis dobás, ejtés) vagy a két egérgombbal egyszerre (közepes dobás)
-
.LnB
titán
válasz
nanofocus #78163 üzenetére
Priviben említetted a gránát mapokat, aztán azt se tudtam, hogy mik azok, amikor olvastam. De tegnap utána jártam, és tök jó, hogy vannak ilyen workshop mapok, ahol lehet a gránátokat gyakorolni. Én eddig YT videókat néztem. Régen is max az volt. Szóval nekem ez az egész workshop mapozás is új dolog.
Egyébként hogy lehet kis ívben dobni a gránátokat?! Mint amikor smoke-ot akarsz robbantani HE-vel.
Tényleg lehet a viewmodel-lel is szórakozni? Az legális?
Láttam, hogy van arra is workshop map.
-
.LnB
titán
Tegnap végighallgattam az EsportLabor-os Torzsi interjút (is). Az a srác nagyon egyben van fejben. Szerintem 22 évesen én közel sem voltam ilyen érett gondolkozású.
(Há' meg most se..
) Érdekes az, amikor arról beszél, hogy azért ebben a karrierben volt egy ~5 év rizikó, amikor még nem dőlt el, hogy megérte e a beletett idő és energia.
És belegondoltam abba, hogy mennyi ember álma ez a profi esport karrier. Azt gondoltuk, hogy mekkora király abból élni, hogy játszol. És lehet, hogy régebben lazább volt a dolog, és Heaton-ék élete maga volt számunkra a tündérmese. De mostanra ez is ugyan olyan megfeszített munka mint a többi profi sport. Mostanra elég kemény gépezetté nőtte ki magát ez az esport. Tisztára olyan mint más sportligák. És nagy a nyomás, sok az utazás, sok az edzés.. Nem semmi az a schedule amit lenyomnak. És akkor tényleg ott van az, hogy ~15 éves kortól lassan bele kell tenni nagyon kemény 5 évet, hogy esélyed legyen. Na de egy 15 éves tininek ritkán van olyan érettsége, és fegyelme, ami a cshez kell. És hát még így is álom melónak tűnik sokaknak. Csak abba gondoljunk bele, hogy a mi munkánkhoz kell mental coach? Abból is látszik, hogy megvan ennek az árnyoldala is bőven. Na meg arra is kíváncsi lennék, hogy ezek a szervezetek milyen szerződéseket kötnek ezekkel a fiatal srácokkal..
-Múltkor kérdeztem, hogy van e tapasztalat ezekkel a külsős skin oldalakkal (mint a Skinbaron), de senki nem írt róluk semmit. Akkor kerülni kell őket? Van benne kockázat?
-
Srácok kéne némi help.
4K-s monitorom van, viszont a CS-t FHD-ba tolom.
Jelenleg az a problémám ha elindítom a játékot akkor pl az asztalon a megnyitott TS-t szinte teljes képernyőre átméretezi. Ha bezárom a játékot akkor is átméretezve marad.
Régi rendszeremen ilyen nem csinált, mióta újraraktam a wint- azóta van ez, és nem jöttem rá mi lehet a gond.
Van valakinek ötlete? NV control panelben nincs semmi állítva, nem szokásom. -
Lacccca87
addikt
válasz
Tw3nTyFouR #78168 üzenetére
Eléggé szukited a latoszoged
De igen, kinek mi a kenyelmes.
En mindig a monitor nativ felbontasan jatszottam akar crt (mondjuk ennel nem is tudom ertelmezheto e) akar lcd, igy 4:3 5:4 es most 16:9. -
.LnB
titán
torzsi-n és sl3nd-en kívül ki a harmadik magyar, akinek bekerült az aláírása CS-be?
Ja, Dead Fox. Megvan. -
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78165 üzenetére
Köszi. Az a rész tök érdekes, hogy az Nvidia panelben bekapcsol vsycn nem okoz input laggot, a játékban bekapcsol opció meg okozhat...
Nekem tegnap amikor bekapcsoltam a gsync-et, amikor beléptem CS-be, maga a játék írta ki, hogy kapcsoljam be a vsync-et a gsync mellé.
De igazából a konklúzióban jól leírják, hogy annyira tud jól működni a gsync mint amennyire jó hw-n fut. És nálam ezen bukik el a dolog. Na meg mivel a profik se használják, én sem akartam.Csak kipróbálni, hogy milyen. De majd lehet, hogy más játékkal fogom.
-
.LnB
titán
válasz
nanofocus #78163 üzenetére
Nincsenek nagy igényeim. Meg nem is vagyok a sok év konzolozás miatt naprakész már a témában. Csak kíváncsiságból bekérdeztem a monitor topikban, hogy "amúgy mi a legolcsóbb, de már jó gamer monitor FHD-ra!? Aztán ezt írták. De jónak tűnik tényleg, meg 55-ért vettem. Szerintem az vicc ár érte. Most még azt nem tudom eldönteni, hogy FhD-ban játszak e, vagy maradjak a 1280x900 széthúzottnál. Előbbi mellett szól, hogy sokkal szebben mutatnak natív felbontásban a skinjeim.
-
.LnB
titán
-Meg is van a gamer monitor. Na ez is egy impulzusvásárlás volt.
De szerintem jó áron volt, gondoltam kipróbálom, aztán max túladok rajta. Rendesen még nem teszteltem le, de elsőre jónak tűnik. Ilyen egyébként, semmi extra, a monitoros topikban ezt ajánlották: [link]
Játszik valaki itt G-sync-kel? Lenne egy kérdésem. (Bár nem azzal fogok játszani én sem.)
-Prime téma: Tényleg van Prime-om. De még nem aktív az opció. Ha fölé viszem az egeret, akkor írja, hogy 79%-nál vagyok. Szóval valószínűleg az account szint kell hozzá.Amit meg a store-ban láttam, az tényleg valami "pass" féleség, amit meg tudok venni.
#78156Vismajor01: &nanoocus
Ez az együtt játszás ez velem problémás. Mivel 10+ éve nem játszottam semmivel csapatban, ezért a gép is olyan helyen van, hogy nem tudok például este beszélni már. És most ráadásul fülhallgatóval játszom nem fejhallgatóval, és annak a mikrofon minősége is alkalmatlan lehet erre. Szóval este zavarnám a családot, nappal meg bringázni fogok úgy is ha jó idő van. Vismajor elvileg látja, tudja, hogy mennyit tekerek. Tavaly 9500km-t bringáztam az évben. Szóval velem iszonyat körülményes lenne ezt összehozni.
#78157goccer
Sl3nd-ről is hallottam, azt is, hogy magyar. De amikor akkor utána néztem, akkor azt láttam, hogy Román zászló van a neve mellett. Szóval nem tudtam mi az igazság. De most néztem, és a hltv.org is Magyarnak írja. -
nanofocus
tag
válasz
Vismajor01 #78154 üzenetére
Detto, irtam LNB-nek a régi sztorikkal kapcsolatban, vegyetek fel: https://steamcommunity.com/profiles/76561198838745369/
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Vismajor01 #78159 üzenetére
Csak azt lehet
-
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #78158 üzenetére
Lehet veled baitelni?
-
GhanBuri Ghan
őstag
Na, a nagy nosztalgiázásban a végén még megint lesz mixelés és újraéled a prohardveres discord csatorna
Rám bármikor számíthattok, ha kell egy stabil golyófogó vagy trade áldozat -
goccer
aktív tag
Ott van sl3nd is a Gamerlegionban, top15 csapat, azért őt se felejtsük el.
Amúgy ez a faceit kitörés meg olyan, hogy inkább a szükséges minimum, ahhoz hogy esélyed legyen bekerülni valami ESEA main szintű team-be, de ha nem vagy egy donk vagy cemen bakin akkor komolyabb lehetőséget (pl: tier 1 team academy-je) nagyon nehéz összehozni és az se mindegy hogy kit ismersz.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78154 üzenetére
Hogy én mennyire nem szeretem a Dust2-t most CS2-ben. Sokszor azt dobja be a matchmaking, és valahogy nem érzem azt a mapot.
Nyerek rajta nem az a baj, csak lehet az évek alatt elegem lett belőle.
Meséltem fiamnak, hogy szerintem a d2 minden idők legismertebb multiplayer pályája. Ez vagy a hülye COD, hülye Nuketown pályája. Bár inkább a dust2. Na aztán kérdezte, hogy miért?! És tényleg sose gondolkodtam rajta, hogy miért. Mondtam neki, hogy szerintem ez volt az első jól balance-olt pálya talán.
#78152Vismajor01
Visszatérve erre a Faceit kitörés témára. Mégse jut fel senki magyar onnan se a nagy csapatokba nem? torzsi se ezen az úton került oda. Ez a ranked-ről kiemelünk tehetséges játékosokat, ez moba-ba (Dota 2) is nagyon megy. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78152 üzenetére
Iszonyat kifinomult lett a játék. Olyan irányító olvasások vannak néha, hogy csak pislogok. Meg szerintem az aim is sokat javult. Mondjuk a source hitbox-szal amúgy is voltak bajok.
Na regelek is erre a Faceit-re, érzem, hogy most jött el az én időm!
-
Vismajor01
addikt
válasz
Lacccca87 #78149 üzenetére
De a nemzeti csapatok ezzel együtt gyengültek, már nem kell a magyar scenek megfelelni és itt építkezni, erőlködni. Elkell menni faceitezni szarrá kell lőnöd magad és pikkpakk egy semipro csapatban találod magad ahonnan továbbmenni csak hozzáadott idő és tehetség kérdése. Cs:sourceban csapatot kellett itthon csinálni, ha össze is hoztál egy N1 csapatot nem nagyon volt kivel LANon gyakorolni, szponzorok nem voltak akik fizették volna a sok külföldi LAN eseményt, így fejlődni is nagyon nehéz volt...
Ma már egy feltörekvő fiatalnak sokkal több esélye van mint anno. Viszont emiatt minden sokkal nehezebb is, nézzetek meg egy cs:source döntőt meg egy cs2 meccset, és a régieknek köze nincs a mai játékhoz, kb mintha a 60as évek 8-2es foci meccseit vetnéd össze a mai meccsekkel.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78150 üzenetére
Megvettem az tuti. Mert megvan az email a vásárlásról, 2012. aug. 7. Sőt még két havernak is megvettem gift-be. Nem tudom mi volt velem?! Adakozó kedvemben lehettem... Én hülye...
De ha kellett az a szint követelmény GO-ban hozzá, akkor azon fog elbukni szerintem nálam a dolog.Ez a CS2 menüben a Store-ban van ugye? Mert úgy rémlik, hogy megvehető volt ~15€-ét valami ilyesmi. De majd otthon megnézem délután.
-
Lacccca87
addikt
Jol láttad már akkor is, később csak rosszabb lett a helyzet. Sokkal rosszabb. Csgoba szinte csak a holdudvar kapott esélyt/lehetoseget. Arrol meg ne is besteljunk hogy alkalmazkodoi kepeseg es akaras nulla volt. Lathattuk hogy a "nagy" remenyekkel időről időre rebootolt galerik 2-3 het aztan mar forgattak ki egymast.
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #78146 üzenetére
Ha már felhoztad ezt a témát: [link] Ez 2008-ban történt. Most nem olvastam el az egészet, lehet hogy mostanra szánalmasnak tűnik amit írtam, vagy nem tom. De én már akkor is ezt a témát boncolgattam. És mivel kihagytam pár évet, nem mondom biztosra, de az ott leírtak szerintem nem sokat változtak. Bár ha jól tudom némi pénz megindult a CS-be, létrejöttek akadémiák, meg ilyenek. Na meg a híres Budapest5 formáció is az én felvetésemet támasztotta alá..
Sokszor volt téma ez köztünk Kodival. -
.LnB
titán
Te, a Steam az 2003/2004-ben jelent meg. És ha most jól googliztam, akkor 2009-től méri a gametime-ot. Szóval nekem ez így okénak tűnik a számaim alapján. Mert a Source megjelenése mellett simán lehet, hogy csak 100h-t 1.6-oztam már. A Source-ot meg nem mérte, mert a nem hivatalos "kalóz" Steamet használtam jó ideig, szóval ott meg azért nem adja ki a gametime-om.
-
Lacccca87
addikt
Na az meg a masik diszpinty
Messzire lehetne vinni ezt a beszelgetest mert pont a legnagyobb pofaval es arccal es ismerettseggel rendelkezok miatt nem jutott 1 rol a 2 re anno a Source, de gyanitom az 1.6 is azért rekedt meg egy szinten, habar abba nem vettem reszt aktivan anno. Önös kis erdekekbol ott tettek keresztbe ahol csak tudtak, meg probaltak ugy beilleszkedni a rendszerbe hogy megkerulhetetlenek legyenek. Szomorú, magyar valóság. Pedig a gyakorkati pelda is azt mutattja hogy azert akadnak tehetségek itthon is, csak legtöbbször esélyt nem kapnak vagy ha kapnak is egyből elszalnak aztan mehetnek a süllyesztőbe.
-
.LnB
titán
Mérte már az 1.6-ot is a steam?! Nekem arra is csak 96h-t ír, ami nonszensz.
#78144Lacccca87
Megnézem akkor majd jobban a menüben, hátha van Prime-om.Ó hát a Source-ban én is egy igazi hülye gyerek voltam.
Nagyon okosnak próbáltam tűnni. Bár nem tudom mire, mert azon kívül, hogy ismeretségem megvolt a scene-en belül. Soha a büdös életben nem értem el semmit CS-ben. Ilyen top magyarokkal való mixelgetés volt a max. Vagy ha valamilyen érthetetlen anomália miatt, összesorolt az ESEA ilyen nagy nevekkel. Azért megnézném a régi önmagamat a mostani szemével. Tuti valami egészen elképesztő f*snoob voltam, csak elhittem magamról, hogy jó vagyok..És azt szépíti meg az idő..
Deep is egy gazdag kiscsávó volt. És ez látszott a mentalitásán is. Én valamiért a Dev-től voltam ki. Az okára már nem emlékszem..
-
Lacccca87
addikt
Azt a Deep gyereket de utáltam. Anno amikor ujra probalkozott meg a source ba visszaterni. Kétszínű kis senkihazi volt. Szemtől szemben jo pofizott, aztan meg fórumon nyomta a full ellenkezőjét. Pl ICL eke eseteben hekyszinen minden jo minden fasza, utana meg semmi se volt jo. Pofazott is sokat a vegen hogy engem kell elrakni a vezetosegbol es majd o elintezi es majd jo lesz a sceen nek mert majd o megmutatja. Aztan en maradtam meg a covid nem boritott mindent, o meg fel ev alatt a süllyesztőben.
Egyebkent ha anno megvetted a GO t akkor kellene hogy legyen prime statuszod cs2 ben is. Csak a free2play es accok nem kapjak meg.
-
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78140 üzenetére
Legyen úgy! Te mindig nagyon képben vagy az esporttal szerencsére.
Amikor itt volt a NiP azon a V4-en, arra felmentem, hiába nem játszottam akkor már jó pár éve. Azért f0rest-ékat csak megnéztem élőben. Mondjuk jó gyengék is voltak. De Pasha beszólása miatt megérte az egészet.
[link]
Azóta nem tudom volt e bármi hasonló itthon. -
.LnB
titán
CS:Source-ra 170 valamennyi órát ír a steam..
Pedig az valójában ha nem is több ezer, de tuti bőven 1000óra felett lehet a valóságban. Csak akkoriban még volt buhera megoldás a steam-re, és én úgy játszottam "ingyen", mindennel.
Vicces is volt, amikor volt az ancients-nek valami Samsung által szponzorált VB selejtezője vagy valami a WestEnd-ben. És ott voltam velük. Aztán mondtam Piki-nek vagy Deep-nek, hogy elkísérhetnének a (valamilyen gamer boltba). Mondtam nekik, hogy illene már megvennem a HL2-t. Aztán értetlenkedtek, hogy akkor hogy játszok én velük évek óta, ha nincs meg a HL2?!...Akkoriban még nagyon új volt ez a steam, simán ki lehetett játszani.
-
.LnB
titán
Valószínűleg nem. Mert láttam a CS2-ben már ezt a pass-t, de nekem ott az opció, hogy megvehetem. Csak én meg azt hittem, hogy ez valami battlepass szerű unlockolgatós móka.
Nekem az sem rémlett, hogy a GO-t meg kellett venni. Én azt hittem, hogy az ingyenes volt.
De most megkerestem az emailjeim között, és tényleg megvettem. 2012-ben, 9.89€ volt. Arra emlékszem, hogy már ilyen korai teszt verziókkal is játszottam.
Egyébként a CS2 és a CS:GO gametime-ot egybe számolja a steam ugye? Mert akkor összesen van a kettőben 500h-m. Szal' nem sok.
-
.LnB
titán
válasz
miazmá #78130 üzenetére
Felsorolni se tudom, hogy mennyi multiplayer játékkal játszottam én régebben. És egy dolgot nagyon megtanultam, letojni a csalókat. Ha másban nem is, de ebben marha jó voltam mindig is.
Nem rágódok azon, hogy csal e az aki lelő. Felesleges. Ha egyértelműen látszik, akkor se érdekel, mert nem tudok mit tenni. Amúgy meg sokszor nehéz eldönteni. Mindenkinél van jobb játékos. És mindenki tud mák lövéseket lőni. Na meg online ott van az is, hogy mit ad be, és mit nem... Meg régen, amikor ezt megszoktam nem volt ilyen ranked rendszer, ahol volt bukni valód ha vesztessz.
Én sose csaltam semmilyen játékban. Még is voltam CS-ben is bannolva.. Az fájt is mondjuk. Mert anno 1.6-ban a cs.hu volt a fő magyar szerver. És annyira szétlőttem az egyik admint, hogy perma bannolt idegességében. Akkor nagyon röhötem rajta. De utána sz*r volt, hogy nem tudtam a legnevesebb magyar pub szerveren játszani..
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78131 üzenetére
Mi ez a Premier? Én még azt nem is láttam a játékban.
Jó, most közben rákerestem, miközben ezt írom. Meg kell venni a Prime status-t. De szerintem lvl10-sem vagyok még.
Egyébként most azon gondolkodom, hogy én szerintem a CS:GO-t játszottam ESEA-n még. Szóval valamennyit nyomhattam vele. Mert emlékszem, hogy a NiP akkor ment nagyon, és én ESEA-n voltam Xizt-tel egy csapatban, nuke-on, még az is rémlik. Örültem mint majom a farkának. De aztán lehet, hogy csak álmodtam....
Azt tudom, hogy az ESEA fizetős volt, és inkább fizettünk, mert a matchmaking egy kutyasz*r volt. Meg pr0nax ellen is játszottam, de a fnatic-ot mindig is utáltam...
(basszus olyan mintha 100 éve lett volna..)
Matchmaking-ben már 2 win után kapod a rankot a mapokra. Ez tuti, mert mostanában kaptam meg jó párat.
Ohh, lehet így linkelni az inventory-t? Itt az enyém, bár tényleg semmi extra: [link]
Vannak jó skinjeid, főleg az az AWP. Abból én a Phobos-t vettem, de utána néztem, hogy a Atheris se annyira drága, szóval a Phobos-t kicsit bánom. Bár ahogy lövök most awp-vel nem kár még érte. Ami még piszkálja a fantáziámat, az a Fuji MP9. Ez a japán téma amúgy is bejön, és az egy nagyon pofás skin az én ízlésemnek.Torzsi is olyan mint a többi sikeres magyar esportoló. Egy fecske.. és nem is csinálnak nyarat. Ahogy Vizicsacsi sem tette LoL-ban, Raisy sem tette Quake-ben, stb stb.. Meg hát gondolom a magyar scene ugyan olyan mint volt. Sőt mostanra felnőtt egy teljesen új generáció..
Két olyan pici gyerek mellett nem is csodálom, hogy nincs idő. Az enyém már 13 éves, "lassan" kezdi ő is a CS-t.
Na megyek ma egy Odyssey G4 monitorért. Bár az 240Hz-es, de a gépünk nem tud annyit CS2-ben...
Ráférne már egy upgrade lassan, i56600-as proci meg ilyenek...
-
Steven
addikt
Én amúgy az egész cs2 story-t nem értem. (mondjuk , hogy ki csal én sem tudom megállapítani) Lehet nálam is szépülnek az emlékek ,de régen úgy érzem konstansabbak voltak az eredményeim.
Fura ,hogy ilyen full randomokat játszunk és vagy nyerünk 13-2 re vagy szarrá vernek 13-2 mintha ilyen global Elitekkel vagy amatőrökkel játszanánk válltásban. Tegnap mondjuk vertigo első félidő tele prefire mindig instant fejes 10-2 re vezetnek (szarrá vernek) aztán ct be meg vissza hoztuk haverral 13-11 re kb nem is értem.
Azért vertigo szerintem ennyire nem unbalance -olt és T be amúgy is jobban is szeretek támadni. -
Vismajor01
addikt
Szevasz! Bringa topik után jó ismerősként látni!
Egész hasonló életpályát írtunk le, csak én még jóval a gyerekem születése előtt felhagytam a csével. Meg én CSGO-val is játszottam annyit mint sourceal, elég magas szinten.
Valóban nagyon idegörlő, hogy a fejedben megvan, hogy hogyan és mit kéne csinálni, de az aim nincs meg, a gránátok nincsenek meg, az egész egy új játék, de az elvárásaid viszont olyanok mintha a sourceot pöccintetted volna fel
Veszélyes dolog a profikat lesve "tanulni", mert sajnos a te ellenfeleid nem úgy fognak reagálni mint az övéké, szal náluk lehet kihúzott füstgránáttal fogni T rámpát mert úgyis fogja csapattrás meg ugyse futnak ki, nálad meg ha ezt csinálod 5mp alatt ledarálnak a rusholó CT-k mp9el.
Én is visszatértem CS2re kb 6 év távolmaradás után, én is casualon és matchmakingen kezdtem. Túl hamar tértem át premierre, úgyhogy jó kis 6k ELO-val kezdtem
Onnan kb 20 győzelemmel mentem fel 13k körülre. Én a helyedben inkább orrvérzésig DMeznék, bekapcsolnám a pattern guideot v mi a toszt, és megtanulnám h kell sprayelni. Én pl mai napig elég szarul sprayelek, de közbe nagyon crisp 1shot hseket tudok osztogatni
Matchmakingbe 3nyert után kapsz rankot arra mapra, amin nyerted a 3at. De csak arra a mapra. SZal lehets rank nélküli D2n és global elite infernon. Premierbe kell a 10 nyert győzelem de ott nincs maphoz kötve, amint 10et nyersz megkapod az ELO-t ami alapján később rangsorol a játékosok között amikor "warozni" mész.
Így hogy ki maradt CSGO így el nem tudom képzelni mennyi minden újdonság van
Skinek
Ugyanígy jártam én is! Elkezdtem tolni, mondom nem kellenek a skinek szarok rá...De van pár régi skinem meg dobozom azokat eladom azt meglájuk. Ja lett belőle 200 EUR
Mondom akkor ezt elköltjük. Ültem rajta 1 hetet miket vegyek
Most ilyen a raktáram
Tudtommal nincs ilyen magyar oldal
De nem is nagyon kerestem TBH, semmi kontent nem tud olyan színvonalt hozni mint a nemzetközi, úgyhog marad a hltv hirekre
Torzsi
Nagyon örülök, hogy így alakul a karrierje. Feljött a képzőből, és nagyon sokszor változtatták körülötte a rostert de ő mindig maradt. És mostanában már elég jó átlagokat hoz, legutóbbi LANon döntőt játszottak, előtte lévőt meg megnyerték...
Most lesz majd pesten vmi rendezvény, hátha MOUZ eljön és láthatjuk élőbe!
Hajrá. Engem elvitt a lendület kb 30 meccsig, aztán most kb 2 hete offos. Van egy 2 éves meg egy 1 éves lányom, viszonylag kevés olyan 1-2 órám van amikor tuti senki sem fog megzavarni és nekem se kell felállnom valamiért...
-
.LnB
titán
Elkezdtem mostanában újra játszani a játékkal, mármint a CS2-vel elsőre, mert ezzel még sosem játszottam. Egy jó 13 éve szerintem én nem CS-ztem, mióta a fiam megszületett. De előtte beletettem kb ugyan ennyi évet 1.5-től Source-ig. CS:GO-val már aktívan nem játszottam.
Ezért most olyan, mintha nulláról kezdeném. Kezdem azt gondolni, hogy a régi emlékeket, a jó skillemről, lehet, hogy csak az idő szépítette meg.
Azok mellett, hogy tisztára elkapott a nosztalgia, hogy újra CS-zek, és tetszik, azért nagyon látszik a kihagyás. Nagyon. Sok dolog szokatlan, sok az újdonság, és a tanulni való. Nézegetem is bőszen a tutorial videókat, például a smoke-okról, meg mindenről. Na meg a meccseket is nézem, azokból lehet sokat tanulni. EPL 21 most kapóra is jött, mert egész héten volt mit nézni. És szurkolni Torzsás úréknak persze.
Szóval a lényeg az, hogy baromira tetszik.
Először nyilván casual-ban kezdtem el játszani. Tök jó, hogy így mapokra van osztva a matchmaking. Bár az állandó de_vertigo-n nehezen tudtam túltenni magamat. Régen az a map szinte nem is létezett(senki nem szerette játszani). Itt meg valamiért állandóan azt szavazza meg a nép... Ráadásul az általam imádott de_train helyett!
Aztán jó pár nap után, felmerészkedtem ranked-re. Nem akartam hamar, gondoltam ne csesszem el mások játékát. De gyerekek, amilyen emberek ott vannak... tyűűű.. Van, hogy simán beírja a csapattárs, hogy ő most játszik először Ancient mapon. Kérdezem tőle, hogy de akkor miért jelölöd be a map poolba? Vagy miért nem mész casual-t?
Na mindegy, én se vagyok jó. De kegyetlen híg a felhozatal. Jah! Micsoda "véletlen", az első ranked meccsen rögtön cheater csapattársam volt, nullára nyertünk. Én nem is figyeltem, de a csapattársak írták neki, hogy ne csaljon már...
Engem egyébként sem foglalkoztat az, hogy csal e valaki. A sok év alatt szerencsém volt elég profi játékos ellen játszani, és ott megtanultam már, hogy vannak "csodák", és az én szintemnél van sokkal feljebb. Nem azon kell kattogni, hogy csal e az ellen. (Egyik este már régi ismerősök hívtak mixelni, de azért még udvariasan elutasítottam.)Kíváncsi vagyok mikor fogok rankot kapni. Mert ez ügyben nem túl informatív a game. Rágoogliztam, és ha jól értem, minden mapon kell 10 győzelem, és utána sorol be? Az nekem még el fog tartani egy ideig.
Most gondolkodom is egy gamer monitor beszerzésén. Bár a gépünk is iszonyat régi, mert én sok évre átmentem konzolozni már sok éve. Szóval a monitor azért foglalkoztat, mert eddig mindig csak 60Hz-en CS-ztem. És már kipróbálnám valami jobbal. Ma meg már elég olcsó egy 240Hz-es monitor is.Skinek. Ez a skin téma nekem teljesen kimaradt. Tudtam róla persze, meg olvastam a híreket, ha valami nagyon extrém áron ment el, de sose értettem, és sosem érdekelt. Mert régen tilos is volt skint használni. A GO-val meg egy feature lett. Nekem az egész fura. Szóval úgy voltam vele, hogy nekem nem kell skin. Lőni kell jól, abba meg a skin nem segít. Na, ez a gondolatom nem tartott túl sokáig, mert szombaton vettem skineket.
De csak nagyon alapokat, nagyon olcsón. Minimal wear-ek közül válogattam. Például a Minimal wear Ice Coaled AK-t nem voltam hajlandó kifizetni, csak egy Crossfade-et. Szóval ilyen, tényleg low árkategóriára gondoljatok. Mondjuk az AK-t leszámítva, szinte mindenből StatTrak-et vettem. És minden fegyóra vettem Torzsis matricát. És most ilyen jóleső mámor van, hogy fú de jól néznek ki a fegyóim. ~40 évesen... mint egy gyerek.
Egyébként ezek a külsős skin oldalak megbízhatóak? Hogyan működnek? Mert én csak a Steam market-ről mertem venni. Pedig ezen az oldalon nézelődtem, és itt listáz jóval olcsóbb trade oldalakat: [link] Mik a tapasztalatok, tanácsaitok ez ügyben?
Létezik ma még olyan magyar oldal, mint amilyen a cs.hu és a Hentesék féle counter-strike2.hu volt?! Utóbbi még működik, de az egész egy fogadás reklám úgy látom. Mert nekem az is fura, hogy itt sem pörög a topik. Pedig ha valami, akkor a CS2 az nagyon pörög manapság. A jó öreg hltv.org az még megy.. 200 éves az is minimum.
Torzsi. Nem semmi a srác, hogy 2024-ben Top 20-ba választották. Soha az életben nem volt még ilyen sikeres CS játékosunk. Néztem most sok meccsüket, tökre örültem, hogy a döntőbe jutottak. Jó, hogy van kinek szorítani. És nem tudom, hogy általános e, de a magyar közvetítést néztem, teljesen rendben volt. Ez is sokat fejlődött az évek alatt.
Torzsi ezen a clutch-án rendesen felugrottam a kanapéról: [link]Fuh, de gyerekek ez a donk...
Jó mindegy, ő még kisgyerek...
Szóval most nagyon élvezem, megvan a lendület. Kíváncsi vagyok meddig fog tartani. Mert manapság már nem a játék az első. Nagyon sokat tekerek országúti bringával. De szerintem mellette lesz helye a játéknak is majd.
-
Vismajor01
addikt
válasz
goccer #78127 üzenetére
Semmi közöm az oldalhoz, nem védem őket, de nemvolt semmilyen clickbait, a cikk cime:
Hivatalos: 2025-ben Budapesten küzdenek majd a világ legjobb CS2 csapataiAmi teljesen fair, és alatta így folytatja: "Korábban mi is beszámoltunk arról a futótűzként terjedő iparági pletykáról, miszerint 2025 második Major tornáját a StarLadder a magyar fővárosban, Budapesten rendezheti. Ez az információ azonban felettébb gyanús, hogy pontatlan volt, mert az ukrán cég bejelentett a hétvégén egy nagyszabású versenyt, amit Magyarországon fog tartani, csak ez nem egy Valve által szponzorált esemény lesz, és nem is a Major idejére időzítették."
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78125 üzenetére
Sorry, nem gondoltam volna hogy ez is egy ilyen click bait fos oldal ahol az első mondatnak ellentmond a második
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78123 üzenetére
Ja, ez közben meglett. De azóta semmi hír. Még a hltv.org-on sem. Helyszín, jegyek érdekelnének. Mondjuk szeptember még messze van. El fogom felejteni, ezért állítottam be emlékeztetőt.
-
goccer
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #78123 üzenetére
Ez kicsit outdated, ugyanis nem major lesz. Az majd valamikor decemberben lesz, de még tudtommal nincs bejelentve.
-
.LnB
titán
Ez a Starladder, ami idén szeptemberben lesz itthon, erről mit tudni? Hol lesz? Mennyi lesz a jegy rá? És ez major torna?
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78120 üzenetére
Ilyen fragek ingame simán voltak. Ezekből voltak az "Aztaqvamitlőttem?!" felkiáltások...
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78118 üzenetére
Tagadhatatlan, hogy világszínvonalú fragmovie!
(amúgy tényleg nem rossz.)
Azok a frankó source fragek, amikor a célkereszt pozíciójához képest 2km-re adja be a fejest.. Szép időszak volt.
Ilyenek nézése közben mindig attól tartok, hogy csak nehogy én is benne legyek mint áldozat.Tényleg, nektek mond valamit az, hogy Smalla szerver?!
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78116 üzenetére
Annihilation 2 szerintem nagyon durva, abba tényleg jó fragek vannak.
Meg most találtam ezt az Echoes-t 2017-ből. Ez nekem új, de elég jónak tűnik. (f0rest két dezi fejes kis ablakban @ Overpass?! omg.. )Na meg régen nem volt Youtube. Nagy kincsek voltak ezek a moviek. Sok játékost ilyenekből ismertél meg.
Kodiak-kal egyébként is jóba volam, nagy Ancients fan voltam. Minden Kodi movie egy ünnepély volt.Na meg ő irl vágó, szóval szerkesztésileg rendben voltak. A fragek, hát ja. Akkoriban azok is tetszettek.
-
Vismajor01
addikt
Emlékszem, hogy régen mennyire hypoltuk a fragmoviekat, all Stars, Synced, Cadre, Kodiak, etc.
Most meg megnézek párat, és pf...teljesen mediocre fragek vannak benne zenére vágva
Kodiak filmjei konkrétan vicc kategória, kimegy hosszún kijön a kapun egy terror, lelövi és ennyi, ez a szegmens, váltunk máshova. Hát mondom tyűha ilyet sose csináltam !
Persze voltak benne epik részek, de a nagyrésze az ilyen semmi.
Bezzeg az én saját fragmoviem
szétaláz mindent
-
.LnB
titán
válasz
Zimmi91 #78112 üzenetére
Az a NiP... Nekem is a kedvenceim voltak. Meg hát a 87-0-val megkérdőjelezhetetlenül a legjobbak is. De én egyébként is, mindig svédeknek szurkoltam. Korábban a Heaton féle NiP-nek, SK-nak. (fNatic-nak viszont sose! pedig f0rest, és GeT_RigHt volt ott is.)
Én még az a korosztály vagyok, aki ilyen csodákat írogatott ki CD-re: [link] Gyűjtöttük őket.
A napokban elkezdtem újra kicsit játszani (olyan 12 év után), de hát hihetetlen, hogy milyen béna emberek lőnek be. Lehet, hogy nem fogom inkább ezt erőltetni..
-
Zimmi91
addikt
válasz
Vismajor01 #78109 üzenetére
ha megnézel egy Forest, Friberg, Get_Right streamet, teljsen normális korrekt srácok maradtak, pedig ha valakik akkor ők voltak nagyok minden CSben
Forest a best of best nálam, imádtam a játékát a stilusát mindent -
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78106 üzenetére
Amúgy nekem se túl szimpatikus donk, de csak a hogy maradjunk a tényeknél: csak figyelmeztetést kapott, ahogy a cikk írja.
Az meg hatalmas félreértés, hogy az új generáció kezdett bármit is. Apex, Karrigan, Cadian folyamatosan nyomják a trash talk-ot, miközben 10+ éve a legmagasabb szinten játszanak.
Videot most nem keresek, de pl legendás ordibálások meg mutogatások mentek 2017 PGL Krakow-n BIG vs Immortals meccsen. Hatalmas hangulat volt, kb ott szerettem meg a CS-t mint esportot.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78109 üzenetére
Nem a pénz miatt ilyen. Mert nem érdekli a pénz. Amikor megkérdezték, hogy mit csinál a major nyereménnyel, mondta is, hogy a szüleinek adja, őt nem érdekli..
-
.LnB
titán
válasz
Hát akkor ez még sem annyira megszokott dolog. Csak jól gondoltam én. Ha ekkora cirkusz lett belőle, és nem is régen. Erről a donk gyerekről hallottam, hogy iszonyat tehetségesnek tartják.
-
PeL
addikt
válasz
Nekem ez a csávó már első pillanattól unszimpatikus. Nem vezet sok jóra az ha már ilyen fiatalon ekkora arca meg egója van valakinek... Nagy pofonokat kaphat még az élettől.
-
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78104 üzenetére
Nice kép!
Régen a Cod játékosok voltak ilyenek. Még voltak vicces összehasonlító "mém" videók is a két professzionális szcénáról.
A másik ami feltűnt, hogy mennyire eltűntek a svédek a top csapatokból. Mármint régen mindig volt egy, de inkább több, full svéd lineup. Ez nagyon fura nekem. Ugye régen a svédeknek az volt az előnyük, hogy nagyon korai években már jó net elérés volt az országban (mint nálunk is). Aztán a világ mostanra utolérte őket.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Bocsi, hogy ilyen butasággal jövök ide, de manapság elkezdtem nézni nosztalgiából CS meccseket. Én régen 1.5-től a CS:GO elejéig CS-ztem, szóval láttam ezt-azt már a játékkal kapcsolatban. De most az tűnt fel ahogy nézem a meccseket, hogy a játékosok teljes sutyerák módjára kiabálnak át a másik csapatnak a monitor felett, mindenféle trágárságokat. Leginkább az Észak-Amerikaiak.
De ez mi?! Ilyen régen nem volt. Leszámítva talán a JW féle Fnatic-ot, ők igazi gyökerek voltak.Értem én, hogy ez már egy másik generáció mint az enyém. De régen ez a CS-re kimondottan nem volt jellemző. Sőt lehet, hogy a szervezők külön ki is tértek erre, hogy ezt nem kellene csinálni. Most meg ahogy nézem a meccseket, szinte rendszeres...
Titeket ez nem zavar? Vagy ez már mára normálisnak számít?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Elemental #78100 üzenetére
Nem, nem egy kategória, de, hogy is fogalmazzak. Mindkettő besorolásért erősen meg kell "dolgoznod". A jó besorolásért pedig csak annyi a dolgod hogy normálisan játsz és viselkedj.
Meccs kezdetekor én személy szerint 2 dolgot szoktam megnézni, és ezzel kb fel is tudok készülni. Megnézni a játékosok ajánlás számát (ez kb az egyetlencsekkolható adat arról hogy milyen trust faktorral rendelkeznek) Ha itt olyakat látok akik 10-20 alatt vannak akkor az tudom hogy eljött a 10-ből az a 2 game amikor ki fog lógni a lóláb valakinél.
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78099 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy jelenleg faceiten tapasztalatom szerint nagyobb az esélye hogy banoljanak valakit ha smurfölésért reportolod mintha csalásért. Szóval egyetértek, ne relativizáljunk. Attól mert a smurf kevésbé sérti a játék integritását, mint a csaló, attól még megsérti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -35% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- HP Z440 workstation munkára/játékra: Xeon E5-1650 v4 (4GHz)/32GB/256GB+512GB/RTX 2060/700W/Win 11Pro
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest