Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
beach head #442 üzenetére
És ez mit jelent egy magamfajta nagyapa-készségű júzernek?
Észre sem veszem vagy tépni fogom a hajam, hogy semmit se találok?
Köszi! -
beach head
senior tag
megjott a hyper os 2 android 14 alapon
-
beach head
senior tag
nem nagyon jon a hyper os 2.. meg a google play biztonsagi frisistes se... erdekes mod redminpad se-n van mar hyperos 2 android 15tel de ott meg csak okzoberi a google play biztonsagi frissitese...
-
válasz
beach head #438 üzenetére
Igen, de érdekes, mert Samsung meg megkapta a januárit.
-
beach head
senior tag
a google play rendszerfrissites nalatok is novemberi verzio csak?
-
spirit78
tag
Sziasztok!
Feleségem telóján HyperOS 1.0.9.0 UMSEUXM van. Belépve azt írja ki, hogy nincs elérhető frissítés. Ellenőrzésre kattintva ugyanez. Viszont ha az itt levő (jobb felső sarok) A legújabb frissítőcsomag letöltésére kattintva elkezd valamit letölteni, de nem írja, hogy mit. Mit töltene le, ha se lapból, se az ellenőrzésre kattintva nem talál frissítést? A https://miuirom.org/phones/poco-x5-pro-5g oldalra belépve már 1.0.10.0.UMSEUXM verzió él. Akkor mért nem látja alapból a frissítésnél? Xiaominak/Poconak van olyan progija, mint a Huaweinek a HiSuite?
Köszi!
-
shootme2
senior tag
Több helyen is azt írják hogy az X5 Pro (Redmi Note 12 Speed Edition) megkapja az android 15-öt de ezt nem kell készpénznek venni. Annyi biztos hogy a Redmi note 12 Turbo (Poco F5) tutira megkapja a Redmi 12 és a Redmi Note 12 pedig már megkapta. Szóval az hogy a Redmi 12 Sorozat és Redmi Note 12 Sorozat nem kapja meg az már meg is dőlt. Reméljük a legjobbakat...
-
-
Soká
senior tag
D4v3 cikkéből az derül ki - ha jól értelmezem - hogy megkapja a telónk az új OS-t.
"Az új verzió fejlettebb mesterséges intelligenciát, simább animációkat és jobb multitaskingot ígér. Íme a teljes lista azokról a készülékekről, amelyek hamarosan megkapják a HyperOS 2.0 frissítést, amely az Android 14 alapjaira épül.
A HyperOS 2.0-ra jogosult készülékek az Android 14 alapján:
Xiaomi 11 Sorozat
Redmi 12 Sorozat
Redmi Note 12 Sorozat
Xiaomi 11 Lite 5G / NE / LE
POCO C5 sorozat
POCO M5 sorozat
POCO X5 sorozat
POCO F4 sorozat
Xiaomi Pad 6" -
-
Soká
senior tag
válasz
spirit78 #424 üzenetére
Nem tudom, itt vagy-e még, de engem - fotósként - annyira érdekelne, hogy mit és hogyan akarsz fotózni, ami miatt "katsztrófa" képeket készít a teló? Annyira nem értem. Persze, lehet, hogy én - éppen azért mert értek hozzá - eleve nem fotózok ott, ahol nincs fény. Merthogy a fotó fénnyel működik. Ezek a mostani kamerák már olyan érzékenyek, hogy analóg fotós szemmel nézve kánaán amit tudnak. Nyilván, akinek nincs viszonyítási alapja az nyugodt szívvel várná el minden kütyütől, hogy az ablaktalan kamrában is jó képek készüljenek. A telómon HyperOS 1.0.9.0. van.
-
spirit78
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy nem szinkronizálja az SMS-eket a Xiaomi cloudba? Rányomok, hogy 1. kártátyáról, megadja a telszámot, kiválasztom (jó a szám), majd nem csinál semmit és nem lesz aktív a csúszka, hogy akkor szinkronizálás aktív.
-
D@niel
addikt
válasz
spirit78 #424 üzenetére
Szia,
Miui lesz az, nem emui =)
Ezt telepítsd, Google kamera x5 pro-hoz: [link] - legelső felül.
Itt egy másik: [link] - szintén legelső felül.
Mindkettőnek van külön konfig az x5 pro lencsékre írva, ha valóban ki akarod hozni a maximumot.Ha nem tudod beadni neki a konfigot, jelezd és írom, de minden bizonnyal konfig nélkül is sokkal jobb lesz az eredmény.
-
spirit78
tag
Sziasztok!
Valakinek EMUI 14 helyett van rajta Hyperos 1.0.9.0? Most vettem feleségemnek; a teló tetszik, de katasztrófa mosott és zajos képeket csinál nemcsak vaku nélkül, hanem vakuval is. A tesztekben EMUI-s verziókat láttam, azoktól nagyon messze van. Lehet ez HyperOS miatt?
Köszi!
-
Soká
senior tag
Tulajdonképpen jót jelent, hogy senki sem aktív ebben a topikban, ezek szerint nincs gondja a telójával. (vagy már rég lecserélte...
)
Én most érzékelem, hogy az akkumulátora már nem olyan combos mint fénykorában. Valaki esetleg tudja, hogy hol vagy miként lehet benne akkumulátort cserélni, cseréltetni?
Köszi! -
maross
nagyúr
Valaki esetleg tudja a megoldast arra, hogy barmire rakeresve (chrome), a szponzoralt linkek alatti tartalomra kattintva ne a "this site cant be reached, www.googleadservices.com refused to connect" jojjon be? Ha minden igaz, nem chrome beallitasi problema (nem mintha ott nem neztem volna at mar egy tucatszor), mert van olyan jatek ahol szinten nem nyitja meg a reklamokat. Eleg sok googleozesen es probalgatason vagyok tul, de még semmi nem segitett.
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olcsón és aránylag jó minőségű tokot a telefonra? A gyári szilikon tok kezd besárgulni. rendeltem egy szilikon tokot és nem a legjobb. Nem védi semmi a kamerákat és kicsit éles a széle. A másik ami kellene az övre csíptethető vízszintes tok. Ezt is rendeltem,de valahogy a mérete nem ugyan az mint amit írtak. Szélesség 170mm (régi tok és ezt írták a weboldalon) és 180mm amit küldtek, szóval lötyög benne a telefon. Az nem jó ha folyamatosan csúszkál. Ezért inkább a régi szilikon tokot használom és az övtokot is -
beach head
senior tag
nektek mukodik rendesen a fb messenger buborek?
brkem nem jelenik meg még mindig rendesen, az ertesitesre katzintva nem nyilik meg a messenger app se... nslatok mi a helyzet? asecurity patch (hyperos 1.0 3.0) se segitett rajt -
beach head
senior tag
-
D@niel
addikt
Üdvözlet,
melyik webshopból van a legkedvezőbb áron az x5p?
Kezd aktuálissá válni a csere.
Köszönöm. -
beach head
senior tag
a messenger buborekok se akarnak mukodni
-
beach head
senior tag
van arra valami megoldas hogy az ertesitesi savon ne csak 1 alkalmazas ikonjat es egy pontot mutasson ez a vacak , hanem a tobbi ikont is? megint sikerult alulmulni magukat ezzer a hyper os-el
-
shootme2
senior tag
Global TMSMIXM szoftvereseknek brazil
EEA TMSEUXM szoftvereseknek szlovák régióra kell váltani és rögtön megjelenik a frissítésnél. Vagy várni kell pár napot amíg ide is elér. -
shootme2
senior tag
válasz
beach head #408 üzenetére
És kaptunk mellé egy jó kis bloatware appot is (Get apps). Első indításkor 1.5 Gb-nyi appot akart telepíteni...
-
beach head
senior tag
kijott a security patch, 14.0.7.0
-
Blizzardking
őstag
Sziasztok, szervizre van valami javaslat? Kijelző csere kéne. Sose volt ezelőtt Xiaomi cuccom, nincs tapasztalatom szervizben. Köszönet
-
iff
senior tag
válasz
beach head #405 üzenetére
Köszönöm a választ, tényleg EU
Azt hittem, hogy csak Indiai, kínai és global verzió van. Megnéztem mi a különbség a global és az eu kiadás között.
"Globális ROM (MI) a rendszer hivatalos verziója, amelyet Kína kivételével az egész világon használnak. Az Android felhasználói felület és operációs rendszer új verzióinak tesztelése iránt érdeklődők számára elérhető egy béta program. A frissítések egy-két havonta egyszer jelennek meg.
Európai ROM (EU / EGT) csak európai országok számára készült. Az okostelefon kezdeti beállítása során lehetőség van egy helyről letiltani az előre telepített alkalmazásokban található összes hirdetést.
A globális verzióban ezeket le kell tiltani magára az alkalmazásra lépve. Ez az Európai Unió (GDPR) szabályozása miatt lesz így. Megjegyzendő, hogy az EEA ROM-nak nincs bétaprogramja, és úgy tűnik, hogy a szoftverfrissítések egy kicsit ritkábban jelennek meg.
A különbség a frissítések sebességében is van
Ezen verziók között is van egy nagy különbség a frissítések elosztási sebességében. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk Az EGT-verziók, vagyis a telefonok európai verziói valamivel korábban kapnak új frissítéseket, mint globális MI verziók. Ez azonban nem feltétlenül vonatkozik minden telefonmodellre. Sajnos a Xiaomi sehol nem közöl menetrendet a frissítések kiadására.
A kínai verzió nálunk kicsit korlátozottabb, gond van az értesítések fogadásával egyes alkalmazásoktól és több, előre telepített kínai eredetű alkalmazás is jellemző rá. Viszont könnyen megszabadulhatsz tőlük és egyébként egész jól használható a készülék. De az előnye, hogy a MIUI kínai verziója először kapja meg a legújabb frissítéseket, mivel továbbra is Kína a Xiaomi legnagyobb piaca." -
iff
senior tag
válasz
beach head #402 üzenetére
Nekem a POCO x5 pro MIUI 14.0.3.TMSEUXM , (MIUI Global 14.0.3) nincs semmi frissítés. Android 13 TKQ1.221114.001. Android biztonsági frissítés 2023-09-01
-
ddsteel
aktív tag
válasz
beach head #402 üzenetére
Köszi, updateltem is.
-
beach head
senior tag
-
dljkacs
csendes tag
válasz
beach head #399 üzenetére
Ha rootolod szerintem hozzáfér. Csak az a kérdés, hogy megéri a fáradságot.
-
beach head
senior tag
a total commandernek lehet valahogy hozzaferest adni a a belso tárhely/android/data mappahoz? sehogy se akarja....
-
beach head
senior tag
Senki? hibas lenne a telefon?
-
beach head
senior tag
válasz
beach head #396 üzenetére
van ahol miui14/android bugra gondolnak...
ugy tunik mobil nettel nincs ilyen gond, wifivel lehet valami bug.... megoldast nem nagyon lattam ra -
beach head
senior tag
Valaki észlelt hasonlot?
messenger videohivasoknal stakadozik a hang es kep, ugyanugy ha pl mi home appban nezem a biztonsagi kamerak streamjet.... miui 14.0.4.0, (tmsmixm) android 13.mi lehet a baj?
-
Blizzardking
őstag
válasz
beach head #391 üzenetére
Azt is kapcsold be hogy újra tudjon indulni.
-
shootme2
senior tag
válasz
beach head #387 üzenetére
A messenger app az android saját buborékok szolgáltatását használja már egy ideje. A messenger szervere észleli hogy a telefon képes rá és szépen átáll. Van rá hack de nem tudom mennyire működik. [link]
A kisegítő lehetőségeknél tudsz kirakni egy gombot a navigációs sávra vagy lebegő formában ahonnan elérhető a bekapcsológomb akkor nem kell külön app sem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
beach head #389 üzenetére
Hát már jó ideje buboréknak hívják a chat fejet úgy is van a messengerbe nekem régebben xiaomin most nem tudom csak azon e de kocka alakú volt a chat fej
vannak a miuinak furcsaságai néha apró bosszantó dolgai mint pl előző telefonomon bármit csináltam a google keep hol jelzett ,hogy beállítottam figyelmeztetést hol meg nem de ugyan ezt tapasztaltam levelező programnál is néha jönnek értesítések néha nem és állítasz ezt meg azt mégse.De egyébként meg nem rossz rendszer ez.Amúgy a messenger meg az egész meta egy fos az még plusz rájátszik
-
Robi04
csendes tag
válasz
beach head #389 üzenetére
Engedélyezve van minden értesítés az alkalmazásnak?
Esetleg telepítsd újra. -
Robi04
csendes tag
válasz
beach head #387 üzenetére
Szia,
A messengernek engedélyezve van az hogy a háttérben fusson mindig?
Talán a másik problémádra is igaz lehet ez. -
beach head
senior tag
udv, megvettem a telefont, frissittetem miui 14re es van egy ket furcsasag amit nem ertek.
pl
messenger -t feltelepitem. a beallitasok al bekapcsolom a chat heads-et, eltelik x ido (kb 24 ora) es mar nem mukodik , nem jelenik meg a chat heads , sot!!! utana a beallitasokban mar buberokok szerepel, nem chat heads...pl2
felraktam egy appot ami a kikapcsolo menut(kikapcs ,ujrainditas, repulomod..) hozza elo h ne kelljen bekapcs gombot koptatnom.
megadom a kisegito legetosegek kozt az engedelyt neki, de ez is elillan x ora utan ..miert van ez?
ilyen szar a miui 14/android 13 kombo? -
Pityu.
nagyúr
Az emag ál biztos,hogy jó garanciát kapsz csak kicsit borsos áron,olcsóbbak ál meg mondjuk az aquára kérdezz rá. Rám bővítést inkább kapcsold ki ha veszel telefont nem sokat ér. Azt szokták mondani ugye degradálja a tárhelyet meg a tárhely lassabb mint a rám így nem nagyon gyorsít a másik szerintem 8gb rám bőven elég mindenre.
-
Robi04
csendes tag
Kedves Kiss_R!
Köszönöm válaszodat. A garanciával én is pontosan úgy vagyok ahogy te is
Még egy kérdés. Ezzel a RAM bővítéses dologgal mi a véleményed / véleményetek?
Én személy szerint nem találkoztam még ilyennel, nincs tapasztalatom benne. Amit olvastam róla, az az, hogy a tárhelyből csípi le és azt teszi a RAM-hoz? Ezzel van bármi negatív dolog? -
Kiss_R
tag
Bárkiként hozzászólva: én ezt találtam, amikor nézegettem ezt a telefont, ezek a hivatalos viszonteladók:
https://xiaomiofficial.hu/hivatalos-viszonteladok/
Ha itt veszel, akkor gyártói garanciát kapsz, ezért jóval drágábbak (20-40k) is itt a készülékek, mint a többi helyen. Bár láttam olyan boltot is, amelyik nem ad gyártói garanciát, de olyan áron kínálta, mintha azt hivatalos forgalmazónál vennéd, szóval van azért pofátlan lehúzás, ha nem figyelsz. Emagnál is figyelmesnek kell lenni, mert ott csak annál van gyártói garancia, amelyiknél maga az Emag a forgalmazó, és nem valamelyik kisebb cég, amelyik ott árulja a készüléket. Ez amúgy az áron is látszik, a hivatalos Emagos szintén drágább, mint a sufni gsm-es.
A hivatalos garanciásoknál nem találtam érdemi különbséget az árnál, így a Media Marktban vettem végül (ott volt készleten, az volt viszonylag közel). Nekem azért fontos volt, ha valami miatt garanciáztatni kell, akkor talán nem egy hátsó kis sufniban cseréli egy random hozzá nem értő személy a meghibásodott alkatrészt egy utángyártott filléres vacakra, hanem mindez egy rendes szervizben történik meg. -
Robi04
csendes tag
Kedves szilimi!
Megkérdezhetem, hogy hol vetted az X5 pro-t?
Én is ezen a telon agyalok, csak egyelőre nem tudom hol vegyem meg. Vannak oldalak, amik furcsán olcsók, illetve félek a garanciától is. Gyártó garancia vagy nem az?
Kitudnál segíteni, de igazából bárkitől elfogadok egykét jótanácsot -
szilimi
csendes tag
Sziasztok! 1 hete vagyok viszonylag boldog tulaja X5 pro-nak. Az 1-2. töltésnél még minden rendben volt, aztán rádugtam a töltőre, és semmi, pár próbálkozás után lassan (nem gyorstöltéssel) elkezdett ki-be kapcsolva(a töltés kapcsolt ki-be) tölteni. Kicsit erősebben benyomva elindult a gyorstöltés, de csinálta továbbra is a ki-be kapcsolást(8-10 töltési ciklussal töltödött fel 100%). Ma reggel egyáltalán nem vette az áramot, csak újraindítás után. Gondolom ez nem fog megoldódni, mert nem olvastam hasonló problémát? Sajnos vissza kell vinnem, mert amúgy szuper teló, csak ez egy kicsit beárnyékolja az örömömet.
-
HollyBoni
veterán
válasz
beach head #379 üzenetére
A hangszóró szvsz elég gáz. Pl. X3 Pro-hoz képest erezheto visszalépés. Ez a Dolby Atmos dolog valamit javít, de én speciel fulessel nem szeretem bekapcsolni, folyamatosan ki-be kapcsolgatni meg nincs kedvem.
De persze elviselhető, arra jó hogy néha megnézz valami videót, de nálam ez az egyik gyenge pontja a telónak. -
Pityu.
nagyúr
válasz
beach head #379 üzenetére
Szerintem ez embere válogatja kinek milyen a megítélése,igaz nem ilyen telefonom van de tuti nem szól rosszul volt anno poco x3 prom volt aki azt is fikázta.Ez olyan,hogy van akinek egy renault megane jó autó de van akinek meg csak egy ferrari de ettől a renault még nem rossz.Egyébként a gsmarenán azt írták elég jól szól a hangszórója.
-
beach head
senior tag
Tényleg dobozhangu a telefon?
-
HollyBoni
veterán
Nyilván nem feltétlen attól jó egy kép hogy jó minőségű. Lehet én érzékenyebb vagyok erre, de nekem még egy 21" körüli monitoron is kellemesebb visszanézni a normális, nagyobb szenzoros fényképezővel készült képeket, nem hogy TV-n. Igazából ennyi. De lerágott csont ez a téma, maradjunk annyiban hogyha neked az X3 Pro kamerája megfelelt, akkor ez még jobban fog tetszeni.
-
Pityu.
nagyúr
Nem kell rootolni de nincs google playn mert eredetileg a googel pixel telefonokhoz van a szoftver és vannak önkéntes emberkék akik portolják más telefonokra.Leginkább snapdragonos procikkal megy jól de van mediatek procira is csak azzal nem minden működik nekem az volt a redmi note 8 viszont ha portolták egy eszközre ami snapdragonos akkor rendesen működik.
Itt keresd ki a poco F5-öt aztán lesznek linkek -
Pityu.
nagyúr
válasz
HollyBoni #370 üzenetére
Vagyis olyan objektívet rak fel az ember amilyenre pénze van
mert ugye fényképezőgépre egy vagyont el lehet költeni ha komolyabb cuccokat akar az ember.Én most,hogy tavaly meg idén romániában voltam csak telefon volt nálam és jó képek születtek,nem tudom te hogy vagy vele de 200centis tv-n nézed a képeket meg még rájuk is nagyítasz?Majd megnézem a telegram oldalát csak először még egy telefon kéne hozzá,mert gondolom nokia 5310-hez nincsen google camera port
-
HollyBoni
veterán
Ez jó kérdés, ezért írtam idezojeleket.
Én csak hobbiból fotózok magamnak, de azért is vettem megint fényképezőt mert úgy éreztem a telefon visszafog. Elsősorban képminőségben (szvsz tök mindegy milyen telóról van szó, egy akármilyen 10 éves APSC gép normális obival ég es föld képminőségben telefonokhoz képest, persze nem telefon kijelzo meretben nézve), meg azért hogy ne legyen megkötve a kezem manualis beállításoknal, illetve ugye obibol is olyat rakok fel amit szeretnék.
Ha konkrétan azért indulok el valahová hogy leginkább fotozzak, oda nekem kevés egy telefon, nem csak az X5 Pro. Viszont arra tökéletes hogy mindig nalam van, és kulturált minőségben tudok pillanatokat megörökíteni.
De számodra szerintem az a legjobb összehasonlítás hogy az X3 Pro-tol feltűnően jobb a főkamera. Nekem legalábbis az első fotóknal már feltűnt.
GCam ügyben nézz szét a Poco X5 Pro Gcam Telegram csoportban, ott van egy rakat config és mintakep. -
Pityu.
nagyúr
válasz
HollyBoni #368 üzenetére
Kérdés mit nevezünk komolyabb fotózásnak,hobbiból fotózok van gépem is de sokszor telefon van nálam.Azért kis utómunkával elég jó képek jöttek ki az X3 Pro-ból szóval ha azt mondod annál valamennyivel jobb akkor már rossz nem lehet.
Ha már csak ilyen képeket lehet vele csinálni már megérte -
HollyBoni
veterán
X3 Pro-hoz képest érezhetően jobb a főkamera, a nagylato ugyanaz asszem (itt is gyatra). A gyári app túltolja az elesitest és zajszurest, sokszor a szaturációt is. A GCam itt is nagyon sokat dob a minőségen. Én meg akkor probalgattam mikor alig voltak config-ok és meguntam (meg közben vettem egy fenykepezőt), de most már sok config van Telegram-on, biztos van ami stabil és minden működik.
Szvsz a főkamera teljesen vállalható, ha nem akarsz "komolyabban" fotózni meg pixelt kukkolni. -
Pityu.
nagyúr
Milyen problémát észleltél a képminőséggel kapcsolatban?Engem érdekelne mert én is ezen a telefonon agyalok vegyem ne vegyem.Esetleg amit rossznak ítélsz meg egy kettőt feltölthetnél,hogy megnézzem a minőséget.
És ez még a gyári kamera appal?Nem rosszak google camerával akkor még jobb is lenne biztos.
-
Hompi01
tag
Sziasztok tudnátok esetleg fényképet linkelni amit a telefonnal csináltatok mert a miénk képei hagynak kivetni valót maguk után. 🤔
-
shootme2
senior tag
-
-
shootme2
senior tag
válasz
beach head #347 üzenetére
Szia!
Nekünk kettő van belőle itthon. Közel fél évesek még nem volt velük semmi gond. Nem indult újra magától egyik sem és a közelség érzékelő is szuper. Szinte ugyanaz a két telefon (eredetileg ez egy redmi note 12 pro speed edition csak errefelé Poco néven jött) csak a processzor és a kamera más. A poco snapdragon 778g processzora egy picit erősebb (kb 5%) a kamera is nagyon hasonló. Itt egy összehasonlító teszt.
Egyikkel sem jársz rosszul azt vedd amelyikhez könnyebben/olcsóbban hozzájutsz. -
Pityu.
nagyúr
Isten igazán az a gáz,hogy új telefon az android 13 már megjelent tehát alapból annak kéne rajta lenni és akkor 14-15 androidot megkaphatná így meg csak a 14-et fogja kicsit csalásnak érzem. De te a miui ról beszélsz én meg az androidról és igen miui 14 van rajta alapból de android 12-vel.
-
Pityu.
nagyúr
Google camera port nincs még x5 pro-hoz?Itt a lsitában legalábbis nincs említve
-
Pityu.
nagyúr
Nézegettem az árúkeresőt meg az árakat lehetséges az,hogy aqua shopban már 126Eft ért hivatalos gyártói garancia legyen a telefonon?
-
Pityu.
nagyúr
Úgy olvastam,hogy android 12-vel jön csomagba a telefon aztán lehet rá tölteni a 13 mat de akkor most honnan kell számolni hány androidot kap 13-14 vagy 14-15 ig megkapja?
-
ddsteel
aktív tag
Igen, állatira bejön. Gyönyörű képeket csinál, nagyon gyors, semmii hiba, flottul megy minden, az ujjlenyomatot akkor is érzi, ha alig érintem meg.
@beach head: A note 12ről nincs tapasztalatom, szerintem szinte ugyanaz a két teló. Ez egy egész picit könnyebb és a kamerája 2x olyan jó, bár asszem ebben nincs mozgásstabilizátor videózáshoz... -
beach head
senior tag
sziasztok a redmi note 12 pro es ekozott vacilalok.
mennyire jellemzo barmi hiba erre a telefonra? (ujraindulas, kozelseg erzekolo hiba, kihangositt hivasnal/ videohivasnal hallanak e rendesen?) -
ddsteel
aktív tag
válasz
Chesterfield #344 üzenetére
Szia, nekem elvileg holnap érkezik, az árukeresőről kiválasztottam az első legolcsóbbat, ahol cég nevére is lehet kérni számlát és utánvéttel hozzák, abból olyan nagy baj nem lehet. Volt még pár cégnél olcsóbban, de ott csak magánszemélyeknek adnak el. Magánszemélynek olyan 108-109E körül van a minimum, cégnek 114E, ha jól láttam.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani boltot, ahonnan érdemes megrendelni jó áron?
köszönöm
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
A közelségérzékelő jól működik ebbe na típusban ? vagy ebben csak virtuális van ? -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen Gcam-ot használ és honnan tölti le?
Köszönöm a segítséget
-
csp01
tag
válasz
beach head #338 üzenetére
Ezt már korábban valaki betette ide vagy a másik topikjába. Hátha segít a döntésben.
-
beach head
senior tag
sziasztok, ezt a telot vagy a redmi note 12 prot javasolnatok inkabb? a kulonbseg kb annyi ha jol neztem h ennek 100valahany mpxes a kameraja a redmie pedig 50mpx. csak abban emlitenek optikai kepstabilizatort. minen egyeb (kijelzo, hangszoro, soc teljesittmeny) ugy latom azonos. mit javasoltik?
ezekben mar van dedikalt kozelseg szenzor? -
Kiss_R
tag
Hol lehet azt a beállítást módosítani, hogy a telefon a háttérkép színéhez igazítsa a menük, billentyűzet, keresősávok stb színeitt? Sehol nem találom, pedig már feltúrtam az egész beállítások menüt, jó lenne kikapcsolni.
-
HollyBoni
veterán
Nekem is mostanában elkezdett pár nap után szaggatni a menü meg úgy kb. minden (mintha visszavenném 60hz-re a kijelzőt), de egy reboot megoldja.
-
kismartona
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #334 üzenetére
Persze, visszaállítás már visszaküldés előtt.
X5 Pro 22101320G Miui 14.0.1
Nem hiszem hogy hamisítvány lenne.. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kismartona #333 üzenetére
Gyári beállítás vissza állítása megvolt?
Biztosan Poco x5 pro a telefon?
nem valami hamisítvány vagy hasonló? -
kismartona
csendes tag
Sziasztok!
A topicot pörgetve úgy látom, hiába kérdezem, hogy volt-e valakinek ilyen problémája, de öcsém vett egy ilyen telót és egy hét után szaggat a menükben görgetéskor (főoldalon is), szaggat/recseg a hang
Hazai gsm shopban vette, visszaküldte garira, majd több mint egy hónap múlva küldték vissza, beírva a lapra hogy egy alkatrész cserélve. Full lemerülve...
Feltöltés/bekapcs után uggyanuuuuugy szaggat-laggol görgetéskor, és recseg a hang.
Vmi ötlet/tapasztalat, hogy haladhassunk ezzel???
Sajnálom, mert a topicot látva 1000/1-et kifogta -
leslieearth
tag
válasz
Blizzardking #331 üzenetére
igen, első körben elég ha az optimalitzáció kikapcsolását írja le, vki valaki aztán meglátom mit nyerek és mit veszítek vele.
réges régen egy messzi-messzi galaxisban jó kedvvel bőséggel romolgattam a moto defy meg galaxy s3 telókat, azóta nem. ha adatvesztés nélkül lehet oprendszert cserélni, akkor lehet belevágok, de már a bl-nyitáshoz is teljes reset kell, azt meg nem szeretném egyelőre, nincs (már) kedvem napokon keresztül nyomogatni a telót míg újra belakom.
-
Blizzardking
őstag
válasz
leslieearth #330 üzenetére
Ha a menüben csak azt tudod kiválasztani hogy 10 másodperc, akkor ezen a rendszeren csak úgy lehet always, hogy kikapcsolod a xiaomi optimalizációt. Ha neked ez elég, leírhatjuk hogy kell, de ezzel veszítesz funkciókat a gyári állapothoz képest. Az igazi megoldás feltenni egy másik oprendszert amiben minden faszán működik. Ahhoz szájbarágós megoldás kicsit necces ha még sosem csináltad.
-
leslieearth
tag
sziasztok!
2 hete én is bitorlok egy ilyen telót, sima poco x3-ról tértem át. kellemes, pörgős, nagy gond az előddel se volt, de az akku érezhetően gyengült már.kérdésem az AOD-ra irányulna, szóba került itt már, h valami trükkel az 'A' betű az valódi always lesz
le tudná ezt a folyamatot írni valaki légyszi szájbarágósan? teló amúgy aliról van global rommal (14.0.2.0 - TMSEUXM)
kösziiii!!!
-
HollyBoni
veterán
Van valamilyen bevált fólia ami nem túl vastag, nem "zavar" nagyon de azért véd is valamit? Szerintem én nem vigyázok a telóra, de a gyári nagyon hamar tiszta karc meg sérülés lett.
-
Kiss_R
tag
Üdv!
Lehet tudni, hogy az Emag hivatalos forgalmazója a Poco telefonoknak (garanciáztatás miatt érdekel)? Tervezek ilyen telefont venni, és ott közel 20k-val olcsóbb, mint a Xiaomi boltban, viszont a google olyat dobott ki, miszerint hivatalos forgalmazó az Emag is. Ez így furcsának tűnik. Vagy csak a kedvezőbb ár az ára az esetleges idegbajnak, amivel az Emagon történő garanciáztatás zajlik? -
amdboy
senior tag
válasz
spetya72 #321 üzenetére
Xxl Gsm. Már vettem ott készüléket és garanciával sem problémáztak. Ezért vettem ezt is ott. Egy dolog viszont van. Rafkósak az eladásnál. A honlapon a telefon amit rendeltem 120 ezer ft-ba került. Felhívtak, hogy 4 hèt mire szállítják ezen az áron. Viszont ha fizetek 132 ezer ft-ot akkor 2 órán belül át tudom venni. Tehát +12 ezerért valahogy idevarázsolták fénypostával valahonnan a világ másik feléről
-
spetya72
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani megbízható üzletet ahol az esetleges garanciális problémát normálisan kezelik? Nem igazán bízom a no-name üzletekben, mi van ha holnap bezár, megszűnik? Gondolom nincs magyarországi központi szerviz, az olcsóbb beszerzési helyek szürke importosak, és csak saját bolti garancia van, ha van. -
HollyBoni
veterán
Nem tudom hogy Spotify hiba vagy mi okozza, de mostanában sokszor előfordul hogy számváltásnál random feltolja maxra a hangerőt magától, aztán mikor az oldalsó gombbal halkitok, egy klikk után már visszaugrik ugyanarra a jóval halkabb hangerőre mint előtte. Csinálja vezetékes fülessel is meg BL hangszóróval.
Másnál is előjött már ez? Buszon félálomban elég idegesitő tud lenni. -
tsiga18
tag
Ma beszereztem és be is laktam egy 256GB/8GB fekete színű X5 pro-t. X3 Pro-ról váltottam, meglepődtem hogy fürgébbnek tűnik használat közben az új.
Egyelőre nincs melegedés nálam, Zero Cityvel játszok, akku is nagyon jól bírja illetve a kijelző is jobban tetszik.
-
amdboy
senior tag
Uodate... Meglett
-
amdboy
senior tag
Sziasztok.Több gmailos fiókot használok ès van amit már nem. Hogyan lehet véglegesen törölni a telefonról?
-
amdboy
senior tag
sziasztok! A mai napon 3x kellett újrainditani a tlefont mert hivás után sötét maradt a kijelző. Mos már kezd kissé bosszantani a dolog. Érdemes ez miatt gariba vissza vinni? Mert a probléma az, hogy teljesen random amikor csinálja, és nem biztos, hogy meg tundám mutatni
vagy esetleg valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?
-
Blizzardking
őstag
Nekem nem. Ha a zsebemben feloldom és utána veszem ki, fel van oldva. Kipróbáltam többször is oda vissza, ellenőriztem hogy be van-e kapcsolva a zseb mód. Amúgy annyira biztosan nem lehet hozzáérni a gombhoz, hogy én be se kapcsolom a zseb módot, minek menjen a szenzor feleslegesen.
-
shootme2
senior tag
válasz
Blizzardking #311 üzenetére
Lehet vagy csak nincs bekapcsolva a zseb mód.
Két ilyen telefon van itthon és mind a kettő a fent leírt módon működik és az előd Redmi Note 9S is ilyen volt.
Adikosa: Elég egy papírzsebkendővel letakarni hogy aktiválódjon. Blizzardking custom romot használ előfordulhat hogy az a gond.
-
HollyBoni
veterán
A főkamera nem rossz. Nem csúcs kategória, de elég jó. A nagylató sajna ugyanaz mint ami sok régebbi Xiaomi mobilban is benne van, elég gyatra.
A GCam sokat dob a képeken, de próbálgatni kell melyik jön be és melyik működik jól. A gyári kamera app szerintem sokszor túltolja az elesítést és zajszűrést.
-
juve600
nagyúr
válasz
Blizzardking #307 üzenetére
-
Blizzardking
őstag
Azt írja a pocket mode hogy a képernyő gesztusokat tiltja le. Nekem ilyenek nincsenek beállítva. Feloldani fel lehet akkor is, ha a zseb mód be van kapcsolva, és le van takarva a közelség szenzor. Ugyanakkor ennek az oldalsó gombja eléggé be van süllyesztve, szerintem zsebben nem tud benyomódni. Lehet állítani hogy érintésre vagy megnyomásra oldjon fel.
Juve - én azt mondanám az átlagosnál jobb. Gcam-mal pláne. Csak fórumokon látom, fel se raktam annyira jó nekem a stock cam.
-
juve600
nagyúr
fényképező része milyen ?
-
Adikosa
tag
Sziasztok, valaki le tudná tesztelni, hogy működik-e a zsebmód a telefonban? Mostani P30-amban szeretem, ha le van takarva a közelség érzékelő, nem lehet feloldani, hanem kiírja hogy véletlen érintés megakadályozva. Jó lenne ha az X5 pro is tudná ezt. köszi
-
amdboy
senior tag
válasz
Blizzardking #303 üzenetére
Miui global14 .0.1
Android verzió: 13. TKQ 1.221114.001
-
Blizzardking
őstag
Milyen az a "gyári" rom? Melyiken vagytok? Nem tudom például EEA romból van-e már A13-as. Nekem a hívásrögzítő és a végtelen ideig ottmaradó AOD volt ami miatt az EU mellett döntöttem. EEA A12-vel jött a teló, de nem sokáig volt a 3 mp után kikapcsoló ADO miatt. Most úgy van beállítva, hogy alapban nincs aod, és ha jön értesítésem akkor kint marad egy ikon. Kb a led-et kellett kialakítani aodból
Tudom hogy gáz hogy ilyenekkel sz_pni kell, de egyszer kell megcsinálni és utána fxán működik.
szerk: zolya1973-nak is ment
-
HollyBoni
veterán
Szerintem megértettelek. Tudom az hogy random felébred a képernyő telefonálás közben meg az hogy sötét marad nem pontosan ugyanaz a hiba, de gondolom van összefüggés a kettő között, és mikor azt írta a kolléga hogy itt már nincs baj a proximity szenzorral, akkor mindkét hibajelenségre gondolt.
Nekem szimplán a te hsz-ed jött le úgy mintha ezen a fórumon nem is lehetne másról beszélni, ennyi. -
amdboy
senior tag
válasz
HollyBoni #299 üzenetére
Nem teljesen èrtettèl meg. Felvázoltam egy dolgot ès egy mègis egy másik probléma került teritèkre. Nyilván nem gond, csak próbáltam èrdeklödni, hogy esetleg másnál van e ilyesmi. De ahogy látom nem egyedi eset.. Hála az ègnek nem gyakran de előfordul. Egyèbkènt nekem is full gyári romom van ès ha lenne normális főzött rom akkor sem biztos, hogy váltanèk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Felárral és fontos hibajavítással maradt a Poco X a középkategória egyik kulcsajánlata.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest