Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Dinomano #81903 üzenetére
A Google csodákra képes...
A PS3 Brewology oldalon, ha rákeresel, ott elérhető. -
Oldman2
nagyúr
-
válasz
Dinomano #81897 üzenetére
Igen, ez egy opció a fejlesztőknek lemezes játékok esetén. Azért másolnak fel fájlokat a vinyóra, mert utána ezek elérése sokkal gyorsabb lesz, mint optikai lemezről.
Az változó, hogy melyik játék mennyi adatot másol át, van amelyik semmit, ritkábban pedig szinte az egészet.Ezért is a játékok digitális változata a leghelytakarékosabb. Azoknál még a frissítések sem foglalnak extra helyet, mert telepítéskor felülírják a régebbi fájlokat.
-
válasz
Dinomano #81895 üzenetére
Mikor egy lemezes játék első indításkor fájlokat másol a konzolra, az egy teljesen felesleges adatduplikálás, ha egyszer amúgy is a vinyóról van becsatolva és futtatva.
Technikailag a fájlok sima hard linkek, amik az adatra mutatnak, és ugyanazon adatra mutathat több hard link is. Tehát ha a másolat fájlt kicseréled az eredeti adatra mutató fájlra, akkor nem fog kétszeres helyet foglalni.Ezt amúgy néha tévesen symlink-nek hívják itt PS3 fronton, de igazából az egy kicsit más dolog. Viszont nem igazán hoztak létre hozzá homebrew progit, az FTP pedig nem támogatja a hard link létrehozást.
A ManaGunZ fájlkezelője ugyan tud ilyen linkeket létrehozni, viszont eléggé pepecselős egyenként végigmenni a fájlokon. Szóval ez inkább csak érdekesség, és amúgy is ISO-ból célszerűbb futtatni. -
Dinomano
őstag
válasz
Kendek #81893 üzenetére
Decrypted ISO-kra cserélgettem én is azokat a game-ket, amik mappaszerkezetesen voltak meg.
1-2 letöltős oldalon megjelent több verzió is, helyspórolás esetén vannak pár gigával kisebb ISO-k. (En/Jap, csak angol stb.)(PS3-on nálam Fat 32-re formázott külső HDD-ról megy ISO-k egy része, a többi a gép belső HDD-én van.)
"Illetve a játék által a vinyóra másolt fájlokat akár le is lehet cserélni linkekre, így helyet lehet spórolni." - Ezt hogy érted? Mármint technikailag ez hogy van?
-
válasz
Oldman2 #81892 üzenetére
ISO-ként szinte minden futtatható, potenciálisan jobb olvasási teljesítménnyel, és külső vinyóról is. A konzolra felmásolás is gyorsabb, mivel csak egy nagy fájl.
A mappaszerkezetesek egyetlen előnye, hogy könnyedén módosíthatóak a fájlok, így pl. magyarítás az egyszerűen és gyorsan telepíthető. Illetve a játék által a vinyóra másolt fájlokat akár le is lehet cserélni linkekre, így helyet lehet spórolni.
A mappaszerkezetes formátum az ma már nem ajánlott, helyette ISO-t érdemes használni.
-
Oldman2
nagyúr
Érdekes kérdés:
Mi szól az iso és mi szól a Folder formátumok mellett/ellen? -
válasz
Oldman2 #81889 üzenetére
Nem tudom, de ha crypted az ISO, akkor biztos. Ezt nem túl nehéz leellenőrizni, mert PC-n csatolás után még egy PNG fájlt sem lehet megnyitni.
Vagy akár IRD-s ellenőrzést is le lehet futtatni.Viszont a DKEY adatbázisban megtalálni szinte minden kulcsot, szóval könnyedén elkészíthető belőle a titkosítatlan képfájl.
-
Oldman2
nagyúr
A 80010017 -es hibakód mindig a Crypted iso formátumra utal?
Vagy ez mást is jelezhet?
-
-
válasz
Kendek #81877 üzenetére
mármint mostmár más a helyzet ps4-en?
mert korábban voltak meglepetések, konkrétan emlékszem egy srácra, aki a witcher3-al pórul járt és ott azért nem egy órányi progress volt a bukta
azt tudom, hogy mostmár legalább a psn+ BF4 installom elindul a BF4 lemezemmel (miközben nincs psn+ előfizetésem). csak 10 évet kellett várni a feature-re
-
válasz
vm93hun #81882 üzenetére
Próba-szerencse, nekem MX500-zal nem volt szerencsém, miután NOR chip-es konzolra váltottam. XMB-n belül tapasztaltam belassulásokat és akadozásokat, amik 860 PRO-val nincsenek. De amíg a rendszer nem futott róla, csak a játékok, addig nem vettem észre semmi különösebbet.
-
válasz
Oldman2 #81880 üzenetére
Vannak bizonyos játékok, ahol némileg segít. A sima betöltésen felül ami jobban észrevehető, az a már játékon belüli textúra betöltés.
Meg általánosságban kevesebb az akadozás, de ez csak akkor igaz, ha megfelelő SSD lett beszerelve. Mivel sok típus problémás a konzollal, és akár sokkal lassabb is lesz, mint HDD-vel. -
Oldman2
nagyúr
HDD vs. SSD
Aki váltott SSD-re tapasztalt érdemi gyorsulást?
"Megéri" váltani SSD-re? -
válasz
vm93hun #81878 üzenetére
Igen, 1 TB a max ami biztonsággal használható.
De SSD esetén eléggé válogatós a konzol, vagyis nem mindegyik működik megfelelően. 860 PRO és 870 EVO az tuti jó, meg még az MX500-at szokták mondani, de az meg azért lutri, mert a hardver és a firmware is változott.
Ha a rendszer is erről fut, akkor nagyobb eséllyel jönnek elő az esetleges problémák. Gondolok itt akadozásokra, lassulásokra, de lehet sokkal komolyabb hiba is. -
vm93hun
aktív tag
válasz
Kendek #81877 üzenetére
Na jó, akkor hagyjuk ezt inkább a francba...
Nem haladtam vele annyira előre, meg nincs benne olyan statisztikai adat hogy ragaszkodjak hozzá.Más: tehát akkor azt mondtátok, hogy 1TB a max tárhely, amit fel tud dolgozni a konzol?
Ha igen, akkor feltuningolnám a most benne levő 256GB-s SSD egy 1TB-s WD Blue SSD-re. (maradnék OFW-n) -
válasz
vm93hun #81876 üzenetére
Az NPEB00049-et a BLES-00308-cal, de PS3 esetén a lemezes és a digitális változatok mindig eltérőek, vagyis csak akkor kompatibilisek a mentéseik, ha ez játékon belül megoldott.
PS4 esetén már más a helyzet, mert a lemezről bitre pontosan ugyanaz a pkg települ, mint amit digitális vásárláskor is letölt. Vagyis ott régión belül egyezik a Tilte ID, és így a mentések (meg minden) is kompatibilisek.
Amúgy lehet ezen segíteni Apollo Save Tool-lal, de persze ehhez HEN vagy CFW szükséges.
-
vm93hun
aktív tag
Store URL a psdeals.net-en a játék adatlapjáról kinyerhető még. A borítókép alatt van egy "Buy at PlayStation Store" link, arra ráhúzva az egeret felfedődik az URL:
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0006-NPEB00049_00-PDEADSPACE000001 (ez a Super Bundle linkje, a játék önállóan nem kapható)A lemezem kódja meg: BLES-00308
Mit kell összehasonlítsak a kettőből, hogy kiderüljön, hogy kompatibilisek-e egymással?
-
Dinomano
őstag
válasz
vm93hun #81869 üzenetére
Eléggé kaka, hogy nem akar működni a store-os mentés. Nem lehet, hogy mégis más verzió?
(NTSC/PAL) Még PS1-es időkben milyen jó volt, mikor fekete-fehéren indult a játék!
Starhawk: Majd én is akarok tenni vele egy próbát...Ha másért nem, csak azért mert exkluzív és nem csúnya játék. (A single player része gondolom a tutorial az online-hoz...) -
válasz
Oldman2 #81871 üzenetére
Mármint ezen weboldalon keresztül próbálod, böngészőben?
Időnként elő szokott fordulni, hogy ez-az nem megy, de ilyenkor érdemes megpróbálni másik internetkapcsolaton keresztül is.
Nálam nem egyszer volt már olyan, hogy vezetékes neten keresztül nem ment a böngészős, illetve az appos bejelentkezés, de mobilnetre váltva meg semmi gond. -
Oldman2
nagyúr
apropó AppStore...
Próbáltam egy új Playstation account-ot létrehozni, de a végén elakad a folyamat, az Online ID megadása után a Next-re azonnal "The connection to the server timed out" üzenet jön.
Napok óta. Nem lehet regelni? -
válasz
vm93hun #81869 üzenetére
ha ez segít: a sony ezen kreténállatsága a ps4 korszakban is megmaradt
nem tanulnak ezek semmiből, szalad a szekér, nincs ok "fejlődni"
nagyon oda kell figyelni a kódokra.... pontosabban kellett, amíg volt böngészős store, ahol az URL alapján láthattad, hogy az kompatibilis lenne-e a lemezeseddel. mivel már csak ps3 app store van, innentől ez oroszrulett. for the players
-
vm93hun
aktív tag
Konklúzióként akár ez is levonható.*
A lényegi mondanivaló, hogy a lemezes verzióval létrehozott mentést nem olvassa be a digitális verzió. Amit kicsit furcsállok, mert a God of War mentést feltöltve a Cloudba, majd azt beimportálva a PSNow verzióba simán megy tovább a móka.Csak már nagyon
részegfáradt voltam ahhoz, hogy szavakba öntsem azt az agyf@szt, amit ekkor kaptam, (volt előtte ezen kívül más baromság is, amit digitális barlanglakóként csak most sikerült felfedeezni) ezért inkább kommentár nélkül ebben a montázs formájában posztoltam ki.*Itt még csak az sem áll fenn, hogy más régiójú verziót árulnak a Storeban (mert amúgy kapható NTSC-s termék is a magyar boltban), hiszen az indítás után ugyanazokat a nyelveket lehet kiválasztani, mint a lemezes verzióban:
Angol/Lengyel/Orosz/Magyar/Cseh -
vm93hun
aktív tag
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Figyeljetek oda rá...
-
-
szika87
aktív tag
Ps3 fat forrósodik mint állat a tv szekrény rekeszébe...eddig "szabad" térben volt és nem volt probléma. Most viszont a nappali felújítás és átalakítás miatt, a tv szekrénybe kényszerült a ps3, itt viszont olyan hangja van mint egy repülőnek, hogy tudja tartani a 67 fokot amit beállítottam neki.
Fél megoldás, hogy kihúzom félig a rekeszből mikor éppen használom, így sokat javult de még ez sem az igazi. Korábban kb 34-37%on ment a ventilátor benne, ami kellemesen halk volt, és lehetett filmezni és játszani mellette, most viszont akkora hangja van hogy a konyhából is hallani, zavaró.. De azt se szeretném hogy YLOD legyen belőle.
Valaki használt esetleg ilyen USB-ről üzemeltethető ventiről, tapasztalatok?Köszönöm
-
Dinomano
őstag
Feltettem a PS3-ra Uncharted 1, 2 és 3. részt, repack verzióban. Kb. 8, 13 és 15 gigásak. Mindhárom működik. (Legalábbis az első öt percben nem volt gondom egyikkel sem, elindultak.)
Ami érdekes: Webman-ban csak az Uncharted 2 és 3 látszik, Multiman-ban pedig az Uncharted 1 és Uncharted 3.2008-as Prince of Persia-ból az EU verzió (Amire azt írja nyelv opcióban, hogy Russian és Poland) tartalmaz magyar nyelvet?
-
Dinomano
őstag
Maga, mint játék nem volt rossz a kettő sem. (Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy 45-46 évesen már nem én vagyok a célközönség. Valamint a UBI játékai nem is másznak bele nagyon komolyabb témákba a játékaikban. Kivétel talán a Watch Dogs meg az AC Origins, ahol mertek pici drámát vinni a dolgokba.)
Nekem Legion még vissza van, megvan XSS-re, de még nem vittem végig. -
válasz
Dinomano #81844 üzenetére
"Mennyivel jobb volt az első, mint a WD2! Komoly, mature story, földhözragadtabb játékmenet. A második részben meg jöttek a 'hüje hipster gyerekek, a majom ruháikkal, maszkjaikkal, pózolgatással."
sokkalsokkalsokkalsokkal! ezerszer inkább bele tudtam magam élni, igen.
viszont a második humora, a hangsulyosabb párhuzam a googleel és a többi nagy tolvajcéggel azért azon is sokat segített... három platinámból az egyik
ami igazán drámai visszaesés, az a harmadik rész... élveztem, nem volt elnyujtva, gyorsan túl lehetett rajta lenni és ... London
kb ennyit tudott, de nem óriási gond, ha sose jön negyedik rész (hacsak nem az elsőt vinnék tovább)
amugy ha az x360ast kibírtad, akkor a ps3ast is kifogod
-
Dinomano
őstag
Azért az durva, hogy olyan gépekről beszélünk (PS3, X360), amikre első játékok között volt pl. Quake 4, Doom 3, HL 2. Aztán a vége felé milyen címek jelentek meg rájuk?
MGS V, Watch Dogs, GTA V, Alien isolation stb. (Vagy csak PS: Uncharted 3, LoU, Gow Absolution, Killzone 2-3, Resistance 3)
Meg ma már nevetséges kimondani, hogy 512 mega RAM-al üzemeltek. -
Dinomano
őstag
válasz
kissbill #81838 üzenetére
Nem tudom, de az a bajom, mint a régi Final-ek nagyon részével, hogy játszol-játszol, és a semmiből jön egy boss, ami két másodperc alatt elkeni a csapat száját. ..és akkor indulhat a grindelés, a meló. Azért, hogy továbbvíve a játékot, 2 óra múlva megint ott tarts, hogy szétütik a csapatot.
Arty:
Anno X360-on játszottam ki a WD1-et. Lehet, hogy PS3-as kijátszás lesz. Mennyivel jobb volt az első, mint a WD2! Komoly, mature story, földhözragadtabb játékmenet. A második részben meg jöttek a 'hüje hipster gyerekek, a majom ruháikkal, maszkjaikkal, pózolgatással. -
válasz
Payphone #81842 üzenetére
az nagyon durva, hogy a ps4 verzióhoz képest kb a felbontás kisebb és a frém rosszabb, de egyéként összlátványra pazar a ps3as is, ez nem is kérdés!
nekem nem tünt rossznak a wolf se (és a rage se), nyilván nem WD-nek néz ki, de a 60fps nagyon élvezetes és egy idő után a rosszabb grafot megszokod
-
Payphone
tag
Én fél éve vittem gégig a WD1-et PS3-on. Kocsizás közbe tényleg borzasztó. De amúgy meg egész durva számomra hogy egyáltalán megmozdul rajta, és még mindig jobb mint a 60FPS-es wolfenstein mert az hiba 60 ha olyan pixeles hogy a szemed kiesik
Azért egy Last of us még mostis elég bruál jól néz ki rajta és stabil is. Még a God of War 3 az ami nekem nagyon élesnek tűnik. Persze sony ezis de akkor is
Basszus madjnem 20 éves a gép
-
én régebben nem tudtam, hogy ez sima fps/tps játékokban is előjöhet... tehát emiatt nem gondoltam, hogy amit a wd1 közben tapasztalok az AZ!
aztán most a WD1 kapcsán, hogy a ps3as rossz élmény után a 360as is problémás lett, kezdtem utánajárni kicsit....
és életemben rengeteg esetben játszottam rossz frémmel játékot, sose jött soha elő a probléma! de mindig van egy első....
tehát nem önmagában a frém a baj, ez fix, de nem jártam eléggé utána, hogy akkor mi.... és ráadásul ez emberfüggő is, mivel én túlvagyok az xboxos HL2-n, ami 10fps alatt fut nagyon sok esetben, SEMMI bajom nem volt tőle (vele annál inkább
), míg az erre kimondottan érzékeny haver fél perc után öklendezett (ő az FPS nézetben bármitől rosszul van - frém, fov, inputlag, mindegy ... )
-
A motion sicknesst vicces, hogy emlegeted, mert pont tegnap beszéltünk róla. A feleségemnek alapjáraton nincs, simán játszik bármilyen játékkal (sima és VR is), de tegnap meglátta, hogy hogy fut az Enslaved: Odyssey to the West PS3-as változata az endgame közelében, és szabályosan rosszul lett. Nekem is kellemetlen volt nézni az (instabil
) 15 FPS-t időnként, pedig edzettnek mondanám magam.
Amúgy jó játék nagyon, meglett a platina is, de ha valakit érdekel, inkább PC-n játssza.
-
válasz
Dinomano #81837 üzenetére
WD1 újra.... biztos?
Én nagyon szeretem, végigjátszottam anno pécén és tavaly újráztam a PS4-est PS5-ön. Gondoltam poén lenne a ps3-ast is végigtolni, megvettem és.... nos, konkrétan hányingerem van, olyan a szaggatás autózás közben (és azért sokat kell itt autózni is
)... felteszem ez a motion sickness, de csak tipp, mert nekem nincs olyanom, még VR-ban sem igazán, de EBBEN fizikai rosszullétet okoz az fps.
Persze nem nyugodtam bele, akcióban megvettem a 360as változatot is, hátha ezesetben is jobb a boxos, de az se jobb sokkal (picit, talán). Úgyhogy most ott tartok, hogy a harmadik végigjátszásom lehet h XSX-en lesz (az xbox one változat azon 60fps-el megy) és a gen7-es végigjátszás kimarad kompletten.
Ha ismered a ps3-as WD1 állapotát és téged nem zavar, akkor nem szóltam, de ha nem és éppen megvennéd vagy valami... gondold át
Ami fura: a mai napig megy az online része a játéknak és mások is játszanak vele
Tehát simán bejött multhéten a hacker az én "szingli játékomba", hogy majd meghekkel... ami őrületesen jó játékelem (segíthet neked, vagy a rendőröknek akár!).
-
Dinomano
őstag
Final Fantasy XIII-at elengedtem. Régen még elvoltam a grindeléssel, de az utóbbi pár évben rühellem. Beletettem 8 órát a játékba, de nem viszem tovább.
Tervben van a régi nagy nevek kijátszása újra: Uncharted 1-2-3, LoU, Resistance 3, Killzone 1-2-3, Tomb Raider 2013, GTA V, Sly Cooper, esetleg újra Watch Dogs 1.
-
Dinomano
őstag
Igen, közben rájöttem, mert a program, amivel csinálom, sem engedte a dolgot.
Gondolom ISO formátum kedvezőbb a HDD-nek/Pendrive-nak, mivel nem sok-sok file-al kell dolgoznia, mint könyvtár mappánál. Vagy ennek nincs jelentősége?
(Közben RePack-eket tesztelgettem, amiket eddig próbáltam, működtek.) -
Dinomano
őstag
FAT 32-es HDD-re darabolva teszem az ISO-kat. Tennék fel GAMES könyvtárba kicsomagolt ISO-kat. Ebben az esetben is működik az, hogy eldarabolom a nagyobb file-okat? Vagy csak a darabolt ISO-k működnek?
-
Petyka3
aktív tag
Arra van magyarázat, ha játékokat másolok a HDD-re, akkor jelentősen, nem a játék méretével, hanem többel csökken a szabad terület?
-
Oldman2
nagyúr
Ezt a jelenséget, ami csak bizonyos témák beállítása mellett jelentkezik, mi okozhatja?
Video -
Dinomano
őstag
válasz
Kendek #81814 üzenetére
WebMAN-nél kell az újraindítás, a refresh nálam pl. (HEN-es Superslim) nem szokott eredményre vezetni.
Én még használok Multiman-t is, az látja azonnal a változást.PKG formátumú játékok esetén: RAP megy "exdata" folderbe, a PKG a "packages"-be, majd telepíteni kell a PKG-t a package manager-ben.
-
válasz
vargalex #81821 üzenetére
A C00-s játékokhoz rendszerint nem kell. Ezek olyanok, hogy alapból próbaváltozatosak, de megfelelően elnevezett .edat fájl jelenlétében teljes értékűekké válnak.
Persze a Superfrog az nem ilyen, ahhoz kell a .rap fájl is, különben nem indítható. Illetve CFW esetén patch-elt eboot is jó helyette. -
válasz
vargalex #81815 üzenetére
Sajnos rendszerint nem működik, vagyis ténylegesen nem tölti újra az XMB-t. Akkor jó, mikor pár másodpercre elsötétedik a kép, anélkül nem lesznek új ikonok.
De amúgy lehet külön is telepíteni a Reload XMB addon-t, az rak ki hozzá ikont. Futtatáskor annyit csinál, hogy elindul majd automatikusan be is záródik, és így kényszeríti újratöltésre az XMB-t. -
vargalex
félisten
válasz
Oldman2 #81813 üzenetére
Pedig elvileg a Superfrog-hoz van RAP file... Méghozzá
EP4064-NPEB01316_00-SUPERFROG0000000.rap
néven kell bemásolni a/dev_hdd0/exdata
könyvtárba. A RAP file nélküli indításkor rögtön panaszkodik, hogy újítsd meg a licence-t a PS Store-ban, hiszen a HEN nem tudja legenerálni azt...Szerk:
#81814 Kendek: ezért is írtam, hogy a WebMAN MOD-nál az XMB refresh-es menüt célszerű választani. Persze elképzelhető, hogy akkor sem tölt újra teljesen...[ Módosította: Kendek ]
-
válasz
Oldman2 #81811 üzenetére
Valószínűleg csak annyi a probléma, hogy refresh után az XMB nem töltődik automatikusan újra, addig pedig nem jelennek meg az új játékok. De ha valamit elindítasz és bezársz, vagy újraindítod a konzolt, akkor meg fognak jelenni.
Addig is a webMAN MOD webes felületén látni és csatolni lehet ezeket a játékokat. -
vargalex
félisten
válasz
Oldman2 #81811 üzenetére
ISO-t, folder nem nagyon szoktam használni, de elvileg a Refresh webMAN Games & XMB kiválasztása után meg kell jelennie. Az ISO-kat pedig talán mount-olni kell.
A pkg esetén pedig szükséged van a RAP file-ra, amit a /dev_hdd0/exdata alá kell másolnod a megfelelő néven.
-
Oldman2
nagyúr
Volt egy CFW-s gépem, most bekerült a családba egy HEN-es Super Slim.
Nem tudom mit "rontok el", de a CFW-n működő megoldások itt nem működnek. Mire gondolok?
Pl. felmásolok egy iso-t a hdd/PS3ISO mappába, vagy felmásolok egy Folder formátumú játékot a hdd/game/ alá, majd frissítem a Webman-t, de egyik sem jelenik meg a listákban.
Feltelepítek egy pkg-t, ami ugyan megjelenik rendesen, de nem indul el. CFW-n elindult.
Mindez HEN sajátosság, vagy én rontok el valamit? -
Petyka3
aktív tag
Sziasztok, Média távirányító milyen ársávban mozog a használt piacon?
-
válasz
Oldman2 #81805 üzenetére
Ezért is próbáltam én is a legjobban válaszolni a kérdésedre.
Az off-ba lévőt meg csak szimplán ide írtam, mivel témához kapcsolódott.
#81806 Vladi: Pontosan, aminek a gyártási éve 2010 arra fix telepíthető, 2011-es kiadásoknál már lutri (ezért kell MinVerChk vagy ps3toolset-et megnézni, hogy kompatibilis-e, vagy nem).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Kalacskepu #81804 üzenetére
Érdekelt a különbség, nekem már most megérte feltenni a kérdést, köszönöm az eddigi válaszokat.
-
válasz
Oldman2 #81803 üzenetére
Egy átlag felhasználónak akit csak a játékok érdekelnek ennyi a lényeges.
Sokkal több mindenre képes maga a CFW (pl: Overclock, Factory Service Menu (új blu-ray társításnál hasznos), Dual Boot stb). Itt van egy elég jó kis összehasonlítás.
Mondjuk ez meg már csak személyes vélemény, de sose értem ha valakinek CFW kompatibilis gépe van, akkor miért HEN-t telepít.
Ez nem feltétlen rád irányul, hanem így mindenkire.
-
Oldman2
nagyúr
A HEN és a CFW között mi a tényleges használati különbség?
Lehet/érdemes ezek esetében arról beszélni, hogy "jobb" valamelyik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Ringfit Adventure
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest