- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xandrush0831 #3834 üzenetére
Ha a takaró mintás és éles, akkor azt veszi célnak. Arcra kell a kijelzőn koppintani. Vagy pedig addig mozgatod, míg nem magától veszi az arcot.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
xandrush0831
tag
Sziasztok, azzal lehet valamit kezdeni hogy rossz helyre fókuszál a telefon? Feleségem telefonja csinálja. Például fotót szeretne csinálni a kisgyerekről, de nem hajlandó az arcát fókuszálni. Helyette a 3 centivel feljebb lévő takaró tűéles, pedig nem arra koppint a kijelzőn. Ez valami beállítási gond lehet, vagy hardveres hiba?
-
ABDUL96
tag
-
ABDUL96
tag
válasz
Paladin1492 #3827 üzenetére
Mostmár negyedévente fog talán kapni, ha jól emlékszem.
Nekem mostanába jött pár napja az Októberi Biztonsági Frissités,
Igy nem merem frissíteni félek az enyém is kuka lesz és most új telót emiatt nem vennék. -
Üdv! Meddig kap még, biztonsági frissítéseket a telefon?
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Polarstar #3818 üzenetére
SPen ki/be húzást megpróbáltam,de sajna semmi eredmény.
Szerintem semmi adat nem tűnt el, egyszerűen nincs KIJELZŐ VILÁGÍTÁS.
Amikor feloldom ujjlenyomattal, hallani a feloldási kattanást is, és a lezárási kattanást is.
Ergo működik, csak nem látni semmit...
Nem tudom melyik frissítés volt, ma reggel dobta fel. Asszem 2-300megás méretű volt csak.Ez szerintem kijelzőcsere lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Ma reggel le frissített a telóm, azóta nincs kép egyáltalán...
Ilyen még nem fordult elő 2 év alatt...
Minden működik, csak nem látni semmit. -
ma hívtam a szervízt hogy sikerült e beszerezni az alkatrészt.
hátlap + aksi.
mondja a foszer hogy hiány cik és nem tudja mikor jön meg mondom az faja..
mérgemben rá kerestem kapásból elsőre találtam hozzá hátlapot és aksit gyárit. holnap fel hívom hogy kapott e választ a központol mert ha nem én meg rendelem hozzá az alkatrészt be is viszem neki de akkor meg várom míg meg csinálja...Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
gjoco1
addikt
Szia !
Nekem volt kettő ilyen telcsim és cserélem is mindkettőben akkumlátort és az egyiken hátlapot . Hátlapot mindíg rendelek pluszban az esetleges törés miatt , amikor leszedegetem , de nem minden esetben pókhálósodik be . Az első cserínél az utolsó két miliméterenél a jobb sarkánál már " siettem " és azonnal végigfutott a pókháló a hátlapon .
Másodiknál már gyönyörűen lejött és meg is maradt a fiókban egy bontatlan fekete hátlap . Nem gyári ( nincs rajta az apróbetűs felírat ) , de jó minőség . Neten lehet rendelni gombokért ( nem Ali és társai ) . persze a gyári drágább . A kamerasziget üveggel együtt benne van Szervízben precízebb melegítő cuccuk van és sérülés mentesen leszedik és nem kell hátlap . Hacsak el nem számolják papíron , mint új . .
Egyedül az NFC csippet kell átteni .
Samsung akkut szintén a netről rendelek . T 7-8 ezres ragasztó szintén fillérekért kapható . Amúgy külön szintén kapható csak a kamera sziget üveggel együtt . .Szerintem a 3,8 éves vasra már nincs semmi fogyivédelmi hókuszpók . . De persze , ha viszed megmondják . Ha jól tudom az akkura 12 hónap ellátási jog ( garancia ) van .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
válasz
Polarstar #3802 üzenetére
Mikor meg vettem az első huzásom a boltbol kijővet meg kapta a 200micronos foliát azt az uv sat és + egy tokot ami elég stabil tartást ad az 1 kezes hasznalathoz és a 4 év alatt a tokbol solat nem volt kimt pár alkalomal mikor eszembe jutot hogy lehet hogy poros a drága. Söt a hátlapon lévő folia még mindig rajta van.
Tegnap este kivetem hogy meg nézem milyen dzsuvás és kb 4 nappal ezelött kapot új foliát 150micron osat betekintés gátlosat mert most nincs tervben a telefoncsere.
Meg néztem 14k az aksi , a kamera szigetemen van 1 karc de fotozáskor nem látszik viszont azt nem tudom hogy a szigeten külön cserélhetőe az üveg vagy hátlapal egyűt van.
De ha úgy nézem Gyári új hátlap + aksi durván 34k + munkafíj bár nagy erőfeszités a hátlaphoz nem kell mert kézel leszedem róla max az aksi csere lehet fickosabb mert bele van ragasztva a készülékbe és érdekes hogy a kijelző felé puposodik meg és ezáltal az aksit kiemelve nyomta le a hátlapot.
Azért a samsung szervízbe berobogok így vele hogy hát neharagudjatok meg 2020 decemberében vettem a készüléket és nincs 4 éves de az aksi felpuposodik egy 560.000ft os készülékben 3 és 8 honapos telefonban? Vajon erre van e valami fogyasztovédelmis faszság? 😅[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Ilyent még ismerősöknél sem hallottam. Ettől függetlenül logikus, hogy ragasztást fog kérni és minden mehet tovább.
Amúgy hihetetlen. Szombaton láttam, hogy több kereskedő még most is 160-170 ezerért sorolja be őket. Én ez alatt vettem anno. Szóval jó kis gép. Vigyázok rá nagyon.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Sziasztok.
Volna egy kis probléma a 4 éves note 20 ultra 5 g mel.
Még pedig hogy a hátlapot simán le tudom szedni.
Aksin nem látszik.semmisem nincs meg puposodva ..
Arra gondolok hogy a ragasztó elegedett... vajon ez lehet séges?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Jó kis mobil ez. Ma megint jelzi az új frissítést.
-
gjoco1
addikt
Hát ha nem szeretnéd megtartani és ráköltesz xy pénzt , az eladáskor negyot nem fohsz rajta szakítani . . Ahogy $atirka mondja az aprón most 100-150 között mozog állapottól és felszereltségtől függően .
A " viszonteledók " 90 környékén talán elviszik . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
tvamos
nagyúr
Amugy, ha megjavitom/megjavittatom ezt a telot, akkor el lehet adni penzert? Er ez meg valamit? Egy taviranyitos autot adtam erte, es egy kicsit mar sajnalom a tranzakciot. (Azt nem akarom, hogy megjavittatom 100 ezerert, es el lehet adni 50-ert.)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Nem, ez ilyen lila, vagy mi.
Latok ilyen TFT kijelzot is. Ezt nem lehet valahol olcsobban megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Nagyon szívesen !
Amúgy a Notebook nekem bejött eddig . Nagyon jók árban és ha van készleten nekik cucc két nap alatt leszállítják .
Fehér színű a telcsid ? Mert amit linkeltél az fehér kerettel van .
Bár ha megegyezel a kijelzős sráccal , megoldják hogy a saját keretebe átteszik . . . ( nekem keretet kellett volna cserélni a meglévő kijelzőmmel és piszok jó árat mondott ) . Csak változott a felállás . Eladtam a vasat úgy ahogy volt . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
tvamos
nagyúr
Koszi! Irtam neki.
#3787Polarstar
"Célszerű kijelzőt cserélned." Ez meglehetosen rosszul hangzik. Mennyi lehet egy kijelzo csere? Ezt a kijelzot latom legolcsobban. Jo lehet ez? Vagy van ennel olcsobban valahol?*** Jol esett volna, ha csak kicserelek valam IC-t, vagy csatlakozot valamelyik PCB-n, es megyunk tovabb. Nem kepvisel szamomra tul nagy erteket ez a keszulek.
[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Ma kaptam egy ilyen telefont, aminek az a gondja, hogy nem megy az erintes a kepernyon. Csinaltam wipe-ot recovery modbol de persze nem segitett. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy megjavuljon? Vagy ki kell cserelnem a kijelzot?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bbendre
őstag
, megkopogtatom " - mintha lötyögne...
Ez az optikai stabilizátor.Kapcsold be a kamerát és nézd meg minden lencsénél (Zoom), hogy akkor is lötyög amikor használod a kamerát és a lencsét
Ha akkor is lötyög amikor a kamera aktív és zörög akkor gond van az otikai stbiliázátorral[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Plz
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni..
Ha volt hasonló kérdés , az elmúlt közel 4000hsz-ban, akkor bocsánat..
Adott egy note 20 ultra.
Kamera egy idő óta nem fókuszál alapból, csak ha kicsit ,, megkopogtatom " - mintha lötyögne...- az üveget és úgy.
Ezt szoftver újra rakása vajon megoldja, vagy hardveres dolog?
Nagyon köszönöm előre is.... !
Üdv mindenkinek! -
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Belaktam az " új " Samsung galaxy Note 20 U telcsim . Tegnap felpattintottam a Nova Launchert is . A Samu Note 10 + nál nem tapasztaltam a kezdőképernyóről megnyitott alaklamazásoknál a kijelő szélén körbe megjelenő " animációt " .
Tudjátok esetleg , hogy ezt a Nova hozta ? Gyári ONE UI n nem vettem észre .
Nóóóóórmális ez így ?
[Videó]Köszi !
-
gjoco1
addikt
válasz
TODI1111 #3763 üzenetére
Igen , sajnos erre nem is gondoltam basszus . Bár valahol sejthettem volna . . . Redmi A13 és MIUI 14 en még ezek , amkiet az előbb felsoroltam , kivéve a Cube , mind ment . HyperOS en már nem . Itt ismét lett egy telefon csere .
Kizárólag a HOS miatt . .
Mi téves ?
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Mióta GDPR van azóta az összes külsős alkalmazás kaki.
Egyébként abszolút nem bonyolut a [csc csere] Annyi a változás, hogy az újabb Samfwtool verzióban már az MTP fül alatt kell keresni a change csc-t.
[Saját tapasztalat]
A kérdés inkább az, hogy ugyan az a csc lista van-e itt is mint a 23 vagy 24 szériánál.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Nekem amit cseréltem Note10+ ról , annak is már gyengélkedik . Hétfőn berendelek egyet és cserés lesz . Tudom ezek már nem lesznek olyanok , mint ami gyárilag volt benne .
Amúgy nem is ezért jöttem . . .
70% os belakásnál tartok . Jönnek majd a Kustom ( KWGT - KLWP - Nova ) cuccok telepítései és azokkal majd a " finom hangolás " .
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem . Látom 13 alatt kicsit változak a dolgok , ami így természtes. ( mondjuk vannak fájó dolgok . A11 es app jeim egy része innentől kuka .Kersenem kell 13ra hangoltakat , ha van . . .
)
Mindenkihez irányítanám a kérdésem :
Nova Launcher ( még azt sem tettem fel és ha nem , akkor nem kínlódok ) gesztus vezérlés ennél megy hibátlanul ? Ha nem , akkor nem is kílódok vele .
Egy igazán láma kérdés : nem jöttem rá még , így inkább kérdezek .
Értesítéseknél akár hogy állítgatom ( persze lehet nem jó irányban keresem ) csak az adott értesítés alkalmazás ikonja jön a kezdőképernyőre és arra bökve elő jön a " lebegő ablak " . Ezt nem így szeretném , hanem a " hagyományos " a kijelző felső részén a szokásos módon . Hol tudom átállítani , ha lehet ?Cube ACR t használtam és természetesen egy régebbi verziót , mert teljesen jól ketyegett Note 10 + on , de sajna itt letérdel . Tudnátok valamit ajánlani , ami mókolás nélkül teszi a dolgát ?
Hirtelen és egyenlőre időhiány miatt itt tartok . . . . Alap belakás úgy ahogy megvan .
Bizosan lesz még egy két kérdésem .Köszi !
-
erzol
őstag
Nálam ma jött el a váltás egy s23 ultrára.
Nehezen bírta már a nóta akksija az egy napot a felhasználási szokásaimmal.
Amúgy hibátlan teló.
Minden jót nektek a további használathoz. -
Jó kis gép ez a Note 20 ultra.
Haverom vett egy drága ájfont... Most meg megy a boltba.. Mit látok! Tollas mobil??
Kérdem, mi lett az ájfonnal?
"Visszament " "Megtollasodtam" .
Naszóval jó ez a tollas cucc. Tetszik neki is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ezzel kapcsolatban Samsung boltban kellene érdeklödnöd, vagy esetleg netes ügyfélszolgálat. Nem használok ájfont.
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Jó reggelt. Almáról költözöm át egy egy kicsit Note 20 Ultra készülékbe, olvastam, hogy az elején felkínál a Samsung lyan opciót, hogy költözés Iphone-ról, eSIM-em is van, ebben az esetben, hogyan működik? Gondolom majd aktíválni kell a Samsung telefonon?
-
brsanya
csendes tag
Bocsánat. Hibáztam.
-
$atirka
őstag
válasz
MikeWazowski #3738 üzenetére
Jahh, pont 130ért adtam el
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
brsanya
csendes tag
Sziasztok. Sajnos egy esés során sérült a kijelző. Mibe fáj ennek cseréje?
-
Gyula84
veterán
válasz
Leslie1966 #3733 üzenetére
batterystats reset re gondoltam , de lehet egyre gondolunk, vagy ez nem erre való?
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Megint új frissítés!
-
Gyula84
veterán
válasz
haligali72 #3730 üzenetére
*#9900# én ezt találtam, bejön egy menü és ott kikeresed
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
-
-
Rocko007
aktív tag
2020. oktoberben vettem a telefonomat, intenziven munkara hasznalom. Kaptam egy felugro ertesitest, hogy az akku degradalodott es keressem fel a szervizt. Felkerestem, kapott egy uj akkut es 2 het utan ujra feldobta ezt a hibat. Meg egyszer ki lett cserelve az akku gyarira, viszont tovabbra se jo, a diag kidobja az emlitett hibat.
Erdemes tovabbi magiaval probalkozni, belemenni alaplap-atvezetokabel-toltesvezerlo etc. hibajavitasba? Vettem egy S24U-t a helyere, de a csaladban szivesen hasznalnak meg tovabb ha ki lehetne biztosan javitani vagy inkabb hibas keszulekkent hirdessem meg alkatresznek? Megkimelt, szep allapotu keszulek. Mit tennetek?
-
sveczo
tag
Sziasztok! Vodás a készülék. Van mellette egy samsung tab a8. Vidéken a tabon vígan van térerő. A nótán meg semmi... Elég régi már a sim benne. Csere esetleg megoldás lehet? Vagy esim-re váltás? Előre is köszi!
-
$atirka
őstag
válasz
haligali72 #3719 üzenetére
Abból lett a Módok...
Gondolom az újabb droid/ui hozta magával, ami n10-re már nem érkezett."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
válasz
haligali72 #3719 üzenetére
Őszinte leszek. Ezeket az okoska baromságokat írtottam le az első percekben a gépről.
Minden ilyen sz.rnak azonnal pusztulnia kellett a gépről ami nem engem szolgál.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
válasz
haligali72 #3717 üzenetére
Hát hallod, ezt most nem tudom. Anno a Note 9-nél megvolt. De ezt a mobilt patikában kaptam és azóta is az.
-
válasz
haligali72 #3715 üzenetére
Ok. Diagnosztika. Az meg fogja mondani hol a hiba.
-
válasz
haligali72 #3713 üzenetére
Diagnosztika pár dolgot szépen megmondana. Akksi cseréről a bizonyíték, szla van? Bemondás nem szokott elég lenni.
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
A napokban kaptam egy Note20 ultrát törött hátlappal, amit kicseréltettem. Az akku a kijelzővel együtt néhány hónapja lett cserélve, így most tökéletesen néz ki, viszont van pár idegesítő dolog ami a Note10 plusznál nem volt.
1. Észrevettem hogy a dupla koppintásos felébresztés a képernyő közepén nem dolgozik, pedig nincs rajta fólia, az ujjlenyomat olvasó meg minden más ok. A széleken, lent és fent dolgozik.
2. Nagyon gyorsan merül, 3 óra kijelző idő után 5%. A samsung membersben lefutattam az akku diagnosztikát és azt írja fontos teendő, gyenge akkumulátor, viszont az előző tulaj 3 hónapja cseréltette az akut és a kijelzőt is.
3. Kipróbáltam az ArZone applikációban a magasság mérést és fél perc után túlmelegedett.
Kérdezni szeretném tőletek hogy ez normális?
Köszönöm. -
$atirka
őstag
Léptem 24U-ra hirtelen felindulásból.
Remélem nem bánom meg...
Köszönöm itt mindenkinek!"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Speed®
titán
Friss tapasztalat nálam is, okozott némi fejtörést,
szerencsére az előző tulaj rákérdezett és bingó ;p
Végül kiműtöttem a mágnest, kész a kombó-tok..
Normális flipes jó áron nem volt, 2in1 megoldás..
Jobb is így, a belső egy strapadarab, nyugi van ;p -
Sziasztok! Olyan tévképzet gyötör, hogy frissült a Note20 ultra OneUI 6-ra, azaz megkapta a droid 14-et vagy 2 hónapja. Ez igaz?
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Viccrovat
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest