- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
100 perc. -
r3dsnake
nagyúr
Tárgytalan
-
Gabesz87
veterán
válasz
dptrsk #137968 üzenetére
Chat-en beszéltem ma ügyintézővel, és kiderült, hogy valóban nem aktuális portfóliós a csomag, viszont nem a mobilokkal van a bibi, hanem az otthoni net a hunyó! Ki a fene gondolta volna, mert júliusban lett bekötve. "Gigaerős Net 1000/1000 díjcsomag 202209" néven fut a jelenlegi, most meg látom ilyen Gigaerős Optika Net 1000 csomag van. Majd júlisban, ha lejár a hűségidő, aktualizálom.
-
UHHH
őstag
Telekom app: Nem nyertem, pedig rengeteg % esélyem volt! [kép]
-
bsh
addikt
válasz
Tompika777 #137983 üzenetére
üdv!
épp tegnap volt "szerencsém" a telekom ügyfélszolgálattal beszélni erről (vanda...) és azt mondták végül, hogy üzleti mobilnet előfizetéshez sincs publikus ip cím, semmilyen formában nem lehetséges. ezen dobtam egy hátast, ez tényleg így van? még külön fizetős szolgáltatás (pl. fix ip cím) formában sem lehetséges? (az ügyintéző szerint nem) ezt így nehezen tudom elhinni. -
-
btudos
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #137985 üzenetére
Mint üzleti ügyfél, nincs múltad, a lakossági előélet nem számít, mivel jogi személyként kötsz szerződést.
-
Sziasztok!
Adott Gipsz Jakab, lakossági ügyfél, aki Gipsz Jakab egyéni vállalkozó is egy személyben. Ha szeretne a vállalkozásához egy üzleti előfizetést, akkor az új ügyfeleknek járó ajánlatokat látja, vagy beleszámít a lakossági ügyfélmúlt?
Előre is köszönöm!
-
fkenny
senior tag
válasz
Tompika777 #137983 üzenetére
Köszönöm! Akkor számolnom kell egy SDWAN megoldással is
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy butyuta (sőt biztosan) kérdést teszek fel, de sosem lehet tudni. Régebben (10+éve) volt sok olyan titkos csomag a szolgáltatónál amit lehetett pult alól kérni. Létezik még ez a gyakorlat? Konkrétan egy új előfizetést szeretnék :
A családban van már TV+ vezetékes net előfizetés 10+ sok éve, de ez külön előfizetésként kellene kezelni.
Továbbá egy kevésbé bugyuta kérdés, a plus adat SIM kártyák CGNAT mögöttiek? -
tibike8
őstag
válasz
Winne #137978 üzenetére
Na igen, ott dolgoztam én is vagy 8 évvel ezelőttig.
Csak idegesítő az ellentmondásos tájékoztatás. Chaten szoktam intézni a dolgokat mert azt a legegyszerűbb elmenteni. Volt, hogy mondja az üszis srác este 9-kor, hogy 90 perc múlva írjak megint mert be vagyok lépve online. Na most 22 óráig van üszi... Aztán mikor az SD jegyet vette fel egyikük, mondja a 72 órát meg, hogy a chaten érdeklődjek. Később más már 2 hetet írt és majd kapok SMS-t... Ez az igazi ügyfélélmény... -
tibike8
őstag
Sziasztok! Adott egy magenta 1 csomag ami minden részére hűséget vállalva hoznék ki egy készüléket. Na most az otthoni részre nem lehet váltani valami hiba miatt. A webshopban sem meg az ügyintéző sem tud váltani. Hibajegyet vettek fel rá 4 napja. Akkor mondták a sablon 72 órát meg, hogy chaten érdeklődjek. 4 napra sem történt semmi, de akkor már 2 hetet mondtak és majd SMS-ben értesítenek. Mivel jó lenne a 15-ig ezt lezongorázni mert addig lehet igénybe venni azt, hogy a T átvállalja az első havi részletet, szerintetek mit lehetne tenni, ha 15-ig nem oldják meg a hibát? Kérjek jóváírást az első havi részletből mert hát nem az én hibám miatt nem lehetett váltani?
-
zaskar
senior tag
válasz
4Grider #137970 üzenetére
Ez logikusan hangzik, viszont a flottás csomag főleg percdíjakban jobb, én pedig keveset beszélek. Mondjuk a másodperc alapú számlázást sajnálnám. Egyébként nagyjából hasonló árú csomag rakható össze publikusban is, ráadásul több mobilnettel. Szóval annyira nem lenne veszteséges a váltás, csak kérdés, hogy érdemes-e foglalkozni vele. De ezt tényleg csak akkor tudom meg, ha bemegyek hozzájuk.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! 12 éve vagyok előfizető, mind otthoni, mind mobil vonalon. Talán egyszer vettem még telefont a Telekom-tól 2 év hűséggel. Magenta 1-ben vagyok, viszont a mobilcsomagom egy flottás csomag, így csak minimális kedvezmény járna készülék vásárlásakor. A havi számlám (telefon, TV, mobil, internet) átlagosan 15-18 ezer Ft. Ha váltanám a mobil csomagot a flottásról publikusra (hasonló árszinten maradva), elképzelhető, hogy nagyobb kedvezményt kapnék? Vagy emiatt felesleges, nem jelentene semmit?
-
-
Gabesz87
veterán
Ezt légyszi valaki magyarázza el, mert nem értem. Ha bármilyen eszközt meg szeretnék nézni, megkérdezi, hogy csak nézelődöm, vagy előfizetésem mellé szeretném.
És ha az előfizumra kattintok, ezt az üzit kapom:
Mobil M+Net 10GB előfizum van. Mit kellene módosítani, meg miért? És miért kéne kötbért fizetni, ahhoz hogy én megnézzem pl. egy TV konstrukcióit. Holott most is hűségidőm van
Magenta1-ben van 2 mobil (mindkettő Mobil M+10GB u.a. a hűségidő) ill. egy otthoni net+alap tel. 2024.07.13 hűséggel (ezek másik címen vannak - belvárosi lakásban albérlőinknek). -
Curtain
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #137964 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
-
válasz
Curtain #137963 üzenetére
Még egy apróság. Leadásnál a munkalapra írasd rá, hogy milyen állapotban van a készülék külleme. (Pl karcmentes, kifogástalan állapot)
Nekem anno összekarcolták a szervizben, de leadásnál szemrevételezve lett és szerepelt a papíron , hogy karcmentes. Kicserélték a készüléket. -
Curtain
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #137962 üzenetére
Köszönöm ez megnyugtató!
-
-
Curtain
senior tag
válasz
szabonagyur #137958 üzenetére
Semmit sem csináltam vele. Nem feszegettem vagy ilyenek. Egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni a gyorstöltés, a pc-vel való kapcsolat, és a gyári type c-jack átalakító sem működik. Tölteni tölt, de csiga lassan. A port olyan tiszta mint új korábban, víz alatt sohasem volt a telefon.
-
-
Curtain
senior tag
Valaki garanciáztatott már a telekomnál (vagy közvetlenül márkaszervízben) samsung telefont hibás usb csatlakozó miatt? Csak mert olvasgatva a jótállási feltételeket benne van hogy kizáró ok lehet ha a "készülék rendszercsatlakozója sérült" Elképzelhető hogy nem javítják garanciában az usb csatlakozót?
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kerdesem lenne hogy a jelenlegi nagyon regi elofizetes csomagom Magenta 1-ben van. Mobil+ 2 internet, 2 TV, 1 telefon. Ha atvinnem masik szolgaltatohoz(netfone) a mobilt, attol azon az 5 szolgaltatason maradnak az arak, vagy boritja a 30% kedvezmenyt? (Ugy emlekszem ugy volt regen, mikor kotottem)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest