Hirdetés
- IFA 2026: Itt a Luna Ring fejlesztőinek képernyőmentes fitneszkarkötője
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Z11xa néven futott be az iQOO Z11x egyik kiszerelése – és még az ára is más
- Végre minden kiderült a Huawei Pura X View-ról: kijelző, kamerák, ár és rajt
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Xiaomi Pad 9 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- IFA 2026: Kipróbálnám, milyen ezzel a telefonomon éjszakát vagy madarat fotózni
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luck Dragon
támogató
Füles is érkezik a kollekcióhoz. [link]
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
-
Fancy-boy
addikt
-
kbyte1024
veterán
Szóval akkor marad minden a régiben és marad 7P.
Igen

-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Basszus és tényleg....
amúgy nincs bajom a moto-nál,már simán vettem volna ha nem sajnálnák ki a "vasat" belőle. Ha mego mint pl az Edge 60 pro az meg irreálisan magas árban van. -
kbyte1024
veterán
De van neki
Muti
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
kbyte1024
veterán
Oké ez szuper, de hogy jön ide Attila ?
Ááááá de telea....kikapcsolom ezt a szövegjavítót pill
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
De jó ...
Attila még megtehetem mondjuk

-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Nem kell az neked, ott a Pad 7 Pro.
Ha nem az 512gigás pro-t vettem volna meg mar úton lenne a Oneplus pad 2
csak azért nem bántam meg a vásárlást 
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Megéri ez a két nap kedvéért, amíg még nem szeretnél másikat?
Jó kérdés......de mit vegyek?
most nagyon akciós a Oneplus pad 2 durván olcsó,viszket a kezem 
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
Nekem ez tetszik.
Ha felbosszantom magam, jól megveszem asszonytársnak!
-
Bareszotron
aktív tag
A Motorolának van szebb óra stílusa ettől, nem értem miért ezt rakják alapnak és még ezzel is reklámozzák
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Nem estek túlzásba a díszítéssel, de pont így kellemes.
Hm....,pinkibe király lenne
-
Luck Dragon
támogató
Nem estek túlzásba a díszítéssel, de pont így kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, 6 hónap garancia!
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plusz 5G, 6/128GB, 6 hónap garancia!
- BONTATLAN Google Pixel 9a Iris 5G 128GB 8GB RAM (1 Év gyári gari) Bolti ár:160k
- Szép állapotú! Samsung Galaxy A26 6/128GB, 100% akkumulátor, 6 Ciklus, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú! Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB, 12 hónap garancia!
- 311 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 6 FÉLE GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP (AUGUSZTUS) -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Megkímélt Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 12/512GB Kártyafüggetlen, Titanium grey, 12 hónap garancia

amúgy nincs bajom a moto-nál,már simán vettem volna ha nem sajnálnák ki a "vasat" belőle. Ha mego mint pl az Edge 60 pro az meg irreálisan magas árban van.