- Milyen okostelefont vegyek?
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hol van még a Pixel 9a?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz zaskar #12918 üzenetére
Szia!
December 1-jén nullázni kellett volna a számlálót, mivel a T a te díjcsomagodban elsejétől a hónap utolsó napjáig számláz.
Érdemes ellenőrizni a My-t-ben, hogy a GPRS limit szolgáltatás aktív-e! (Vagy -GPRSLIMITTILTO a 1430-ra, SMS-ben!)
Továbbá vedd figyelembe, hogy ezt a "bónuszt" az adatforgalmi értesítő rendszer nem veszi figyelembe (értsd "nem is tud róla").Forrás: [link]
Jó szerencsét!
-
addikt
-
legenda
-
legenda
válasz zaskar #15761 üzenetére
én január végén vettem i4s telefont a t-nél, előtte már volt egy emelés, tehát olcsóbban is vehettem volna korábban, de a vásárlást követően is emeltek még, így az vigasztal valamennyire, hogy azért nem a legdrágább áron vettem...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz zaskar #18710 üzenetére
Igen, folyamatosan aktív marad, míg le nem mondod, és addig hónapról - hónapra az 1GB-tal nagyobb keretet kapod meg hó elején.
Dave1984
Aki készülék árából kapott kedvezményt a hűségért cserébe, az nem bonthat kötbér fizetése nélkül, mert a kapott kedvezményt nem érinti a változás.
Ha azért vállaltál volna hűséget, hogy például 10%-kal kevesebb legyen a havidíj, akkor a hozzá tartozó kötbért nem kellene kifizetned, de esetedben ilyen nyilván nem áll fenn.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
gabo89
senior tag
-
-
talamasca
senior tag
válasz zaskar #58193 üzenetére
Postai levél vagy email?
Én is Ikon 200-ban vagyok, decemberig hűséggel.Felhívtam őket, azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy még csak most kezdték el a kiértesítést és májustól lesz váltás. De azt mondta, hogy ez még nincs kiforrva.
Nem tudom miért (de, persze tudom, mert nekünk előnyös a díjcsomag anyagilag) nem várnak, míg kifut az utolsó "hűséges" előfizető is...
Mivel nem leszek köteles váltani és a hűségre kötött konstrukciót kivezetik, számomra ez azt jelenti, hogy elköszönünk egymástól...“Black as midnight on a moonless night.”
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz zaskar #58206 üzenetére
Ja, ott azt írták, hogy 14 napon belül felmondhatod a szerződést, ha nem mondod fel, akkor tovább él az előfizetés az ő feltételeikkel.
talamasca: "számomra ez azt jelenti, hogy elköszönünk egymástól"
Ha nem telt még le a hűségidőd a díjcsomagon, akkor erre már nincs lehetőséged, csak 14 napig volt a legutóbbi számla kézhezvétele után (nekem március 1.)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
club1
veterán
válasz zaskar #58226 üzenetére
Ebből az egészből csak az nem felel meg a hatályos jogszabályoknak, hogy ha a szolgáltató megszüntet egy csomagot, akkor nem határozhatja meg, hogy milyen csomagba tedd át magad. Tehát ilyenkor nem ragaszkodhat a tarifahűséghez, csak a készülékhűséghez, és utóbbihoz sem szabhatja meg, hogy mit válassz. Természetesen ez csak akkor van így, ha a csomagodat ténylegesen megszüntetik, és te eredetileg arra a csomagra írtál alá.
-
veterán
válasz zaskar #58226 üzenetére
Fasza..bár a net jobban kijön, eddig 7200-at fizettem az Ikon 200 LTE + Net&Roll 1 GB bővítőért, így volt 2 GB-om, most 7780-at fogok a Move M + NetPlusz XL-ért, így lesz 3,5 GB-om. Annyira nem rossz, csak ugye a percdíjak és a lebeszélhetőség sokkal kedvezőtlenebb...lassan lehet elgondolkodom a Nextre váltáson.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
V.Stryker
nagyúr
-
Vangelis
nagyúr
válasz zaskar #58802 üzenetére
Rakasd át telefonon.... nem menj ilyen helyre.. sokszor nem csinálnak semmit, mert fosnak mindentől...
De amikor újra vagy újat kötni kell akkor próbálnak naprakészek lenni
Nekem volt, hogy nem akarták átváltani dominósra mert meg van nekik szabva, hogy havonta max mennyit lehet.... érdekes....
Azért nagy nehezen csak megoldották. Mert pl kevés kártyát kapnak hozzá stb sablon szöveg.
Nem szabad hagyni magad...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
313313
addikt
-
SUPREME7
őstag
válasz zaskar #68799 üzenetére
Semmit. Mit csinálhatna? A meghirdetett áron a meghirdetett terméket megveszed, utána az a te tulajdonod. (max a belsős dolgozókra vonatkozhat ez a szöveg, mert őket nyilván tudják szankcionálni) Ha nagyon el akarnák dugni ezt a dolgot akkor megtehetnék, de nekik még így is megéri kiszórni.
Dolgoztam olyan helyen ahol a vezetők annyira sz@rrágók voltak, hogy tilos volt a kiállított cuccokat eladni. Ha a kiállított cucc elfogyott és megszűnt a forgalmazás akkor ment bezúzásra.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zaskar #68799 üzenetére
jelezheti például a megfelelő szervnek, hogy gazdasági tevékenységről lehet szó, aztán lehet vizsgálódni, csapdába esni pedig nem nehéz, ha valaki nincs kellően képben a vonatkozó szabályozás terén.
érdemes elolvasni; link
negatív irányból írva/értve; viszonylag könnyű megfelelni a gazdasági tevékenység feltételeinek, emiatt könnyű elcsúszni az áfa-alanyiságon.Vangelis; a fentiekről beszélek, akik megveszik és utána rendre hirdetik/eladják az aprón a cuccokat.
aki magának veszi, vagy ajándékba, azzal semmi gond![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz zaskar #69213 üzenetére
Azért visszaküldés előtt tartsd szem előtt, hogy többen beszámoltak itt fórumon, hogy online vásárlás miatti elálás(ok) után(előfizetés) neten nem bírtak kedvezményes áron készüléket venni. Szolgáltató nem engedte, elállásokra hivatkozva....
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
-
-
veterán
-
veterán
válasz zaskar #121459 üzenetére
Sajnos jobban jársz, ha ilyen esetekben inkább a weboldalon tájékozódsz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen