Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sinesol
veterán
A probléma eleve ott van, hogy nincsenek fékek/kontroll, ezért kell a veto, ami kb. az egyetlen megoldás blokkolni valamit, ami nem tetszik. Ha sima minősitett többség lenne, akkor lehet sokan kilépnének, mert mindent a fejük felett döntenének el, eleve a britek is amiatt léptek ki, hogy a francia-német tengely pár kis állammal karöltve eldöntötte mi legyen, aztán nekik nem sok szavuk volt.
Őszintén szolva elcseszett az EU egész felépitése, arra sem nagyon jó, amire eredetileg kitalálták, kb. 0-rol kéne ujrakezdeni az egészet, ha egyáltalán lesz még rá igény. -
Busterftw
nagyúr
Persze, hogy marhaság a kérelem, az ISP az internet szolgáltatásért kap pénzt, ebből nyilván kell fejleszteni a hálózatot/infrastruktúrát ,hiszen ez a dolguk, ebből lesz több előfizető.
Ha nem élnek meg (bevételek alapján bővebben megélnek), akkor emeljenek árat.
-
Narxis
nagyúr
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Én csak arra utaltam, hogy az EU nem abban a felfogásban lett szervezve amilyet a mai világ sajnos vagy nem de megkíván. A vétó rendszert sose lett volna szabad engedni, minősített többség aztán szevasz. Akinek nem tetszik annak meg kívül tágasabb. Megnézném a fejét a sok huxitolonak mikor csomagolnának a németek és kínaiak.
-
Sinesol
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nehéz nem észrevenni, hogy mennyire elhibázott döntéseket hoz az eb, aminek aztán az emberek isszák meg a levét. Szinte minden külföldi média arról ir most, hogy mennyire nullába rakta Trump az EU-t, egy számunkra kifejezetten előnytelen megállapodás, amiért ráadásul még fizetnünk is kell százmilliárd eurós beruházásokkal. Ha most ebben benne van, hogy érintheetlenek a nagy amcsi cégek, akkor bizony az emberek fogják megfizetni a plusz költségeket. Hurrá...
Halkan jegyzem meg, hogy az M1 nézésénél semmivel sem jobb az, ha szentnek tekinted az EU-t és vakon bologatsz, csak mert az épp az ellenzéki propaganda. -
Mondhatjuk, hogy a cikkíró rekordot döntött clickbait cím-félrefordítás kategóriában?
-
Nergalos
aktív tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Ja, csak onnan tudom..
csak azt nézem és nyugger is vagyok.
Ma is végignéztem az M1-et Budipesttől Győrig meg vissza is. -
Nergalos
aktív tag
Hja, az eb dönt? Akkor lehet, hogy az emberek fogják fizetni nem a cégek.
-
BE4GLE
aktív tag
Nem tök mindegy melyik cégre vetik ki az adót? Végeredményben nem a cégtulajdonos zsebe bánja majd, hanem mienk. A háttérben megbújó személyek közvetlen adóztatása célszerűbb.
-
E.Kaufmann
veterán
Nagy európai telkó cégek örüljenek, hogy van tartalom és szolgáltatás, amiért megéri előfizetni az internetre a pór népnek is, nem csak maradtt a szakik játszótere.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak azt nézem és nyugger is vagyok.
Ma is végignéztem az M1-et Budipesttől Győrig meg vissza is.