- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz csako #131351 üzenetére
Nincs ott jobb fent semmi. Alul jelenik meg kicsi kék buborék, amikor arra rányomok, olyankor átvált üzenet előkészítőbe, és fent keyboard előhozó ikon jelenik meg olyankor. A keyboard-on már van settings is meg 3 vízszintes pötyike is, de azok mind csak gépelés, keyboard, language ilyemiket állítanak. A google lap is azt írta, amit te, de nem találom, amire utalnak. Még screent csinálni sem tudok arról a messages appról, mert abban az üzemben a screenelés nem működik. Így most nem tudom megmutatni sem, ha esetleg nagyon félreértettük egymást.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
válasz Doky586 #131354 üzenetére
Mégis sikerült lescreenelni az üzenetek app-ot. Én ezt látom:
A kisatírozások a kimenő és beérkező üzenetek. Jobb fent meg az a 3 pöttyös mező a hangerő szabályozó - galaxy-n a screen a hangerő + kikapcs gombok együttese, és ügyetlen vagyok vele[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
MadMancs
veterán
válasz Doky586 #131335 üzenetére
Sms rész nem igaz.
Ha letiltok egy számot sms is egy blokkolt mappába kerül, és míg ott el nem olvasom nem megy vissza kézbesítési jelzés. Próbáltam. S21 ultra.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Corleone33
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy messengeres "korlátlan adatforgalom applikáción belül" dologba a Messengeren keresztül történő hanghívás is beleszámít vagy az már nem? (Magenta 1-es csomag)
Bocsi ha hülye kérdés, csak szeretnék biztosra menni
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
AnonymusX
senior tag
válasz Corleone33 #131362 üzenetére
Nem. Régi csomagok oldalán olvasható:
"Messenger és WhatsApp esetén csökkenteni fogja adatkeretedet pl. a kapott és küldött videók és hangüzenetek meghallgatása, letöltése, a beszélgetés során megosztott külső hivatkozások (pl. cikkek, weboldalak, videómegosztókra mutató linkek) megnyitása, vagy a hang- és video hívás."
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Doky586 #131361 üzenetére
Nem. Sms nél nincs olvasási visszaigazolás. Az csak RCS vel jött be. Tiltottam saját céges számom. Küldtem sms magamnak arról. Csak simán elküldve volt a státusz. Megnyitottam blokkolt mappaból sms direkt egy jó félóra múlva, másik telón egyből jött értesítés hogy kézbesítve, és egyből kézbesitettre váltott státusz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül hosszabbítok 2év hűséget új készülék vásárlással, akkor jár a 22000ft cyber kedvezmény? Vagy csak akkor jár, ha a weben adom le a rendelésemet? -
totron
addikt
Titeket is megtalálnak hanghívásos ajánlattal?
-
totron
addikt
válasz bksgbr #131369 üzenetére
Nem tudom mihez van köze, nem derült ki, majd felveszem, ha alkalmas lesz. 10+ éve vagyok kártyás, korlátlan nettel, gondolom a mai üzleti trendnek és érdeknek megfelelően át kívánnának mozdítani valamelyik véges adatforgalmú, hűségidős rettenetbe. Abból pedig nem esznek, legalábbis remélem. Mondjuk a percdíj tényleg ritka pocsék, de a net ideális, azt használom, a duma kevés.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
1GB adatmennyiség, belföldön és EU roaming helyzetben. -
UHHH
senior tag
Az érzés, amikor miattad változik az ÁSZF: PRICELESS!
Facebook Telekom privi, amikor rákérdeztem, hogy az ÁSZF-ben az van, hogy a Telekom appból is lehet bekapcsolni a 10 nap hangot, mivel messze élő idős rokonunk nem tud sms-t küldeni: -
hkari
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a telekom mobilneten képes-e a dyndns működni? Ideiglenesen kellene egy Wifi-s hőmérőt, és egy kapcsolót elérnem.
Köszi a segítséget!
-
snooze
veterán
sziasztok!
tegnap feltöltöttem az egyenleget,volt 200mega maraton net,vásároltam marathon 1G-t,azt irja,hogy nov 23án lejár!azt miért?link[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
huan
őstag
Sziasztok,
Telekomos Sagemcom F@st 5655v2 -t hogyan tudnám távolról mobilnettel elérni és újraindítani, ha szükséges?
Köszi -
lugosi
MODERÁTOR
Emlékszem, hogy korábban volt már róla szó, de légyszi erősítsétek meg (vagy cáfoljátok), hogy jól tudom-e.
A fő simre érkező hívások a multisimen is kicsörögnek, de a fő simre érkező sms a multisimen nem jelenik meg. Jól írom?
-
snooze
veterán
válasz kovacsmi_74 #131380 üzenetére
ok..thx..de akkor odairhatták volna már,hogy 2023..🤔😊 mivel tegnap is ezt irta..
GO Gunners!!!
-
SzGee
aktív tag
Most adategyeztettem két telefonszámra, új személyivel (kb 2 hónapos) és új lakcímkártyával, minden flottul ment, nem volt fennakadás
Picit be is csokiztam amiatt, amit írtatok, ezért egy nappal előrehoztam, ha gubanc lenne holnap el tudjak menni személyesen, de szerencsére nem lesz rá szükségIf you leave me, can I come, too?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Tompika777 #131381 üzenetére
Köszi!
-
bul07
nagyúr
Hátha tudok segíteni
Egy önkormányzatos flottában vagyok
Szerintetek ehhez lehetne kérni multisim-et vagy adatmegosztó sim-et?Vagy így nem lehet megmondni és keressem meg a kapcsolattartót
Csak nem akarnám addig zargatni míg konkrét ügy nincs
Dilemma
Jelenleg 3222Ft (korlátlan hívás sms, 2GB)
Meg van egy IQ korlátlan net ~5000Ft, egy routerbeMegnéztem 8450Ft lenne az önkormányzatosba a korlátlan hívás, sms, net,
Na de nekem úgy kellene hogy a routerbe be tudjam tenni a sim-et mert laptopról használnám a korlátlan net-et, hospot nem játszik nem kínoznám ezzel a telefont
Ezért gondoltam multisim-re vagy adatmegosztó sim-re[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zoltanz
nagyúr
Előfizetésem internet adatmennyiséget is tartalmaz, kértem eseti bővítést is. Közben az előfizetés hónapot lépet, az új periódusban melyiket kezdi el fogyasztani? (esetiből maradt még 30 napból.) Köszi!
-
troland26
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új készüléket apámnak ami nano simes viszont neki még a régi "nagy" méretű sim kártyája van . Még mindig Telekom szaküzletbe cserélik , ha szükséges ? -
Cs1csó
félisten
válasz troland26 #131396 üzenetére
Igen a kártya tulajdonosa személyi igazolvánnyal (talán lakcímkártya is kell) Telekom bolt és ingyen cserélik. (Ha megoldható legyen a régi teloban a kártya mert az ügyintéző fog még indítani egy utolsó hívást) aztán ad egy új kártyát ami mehet bele az új telefonba és kész. A régiben meg megnézhetőek a telefonszámok de már hívást ugye nem lehet indítani már róla. (A számokat manuálisan kell atmasolni esetleg ha Androidos telefon akkor ugye fog kelleni gogglefiok és ott is pl. asztali PC-n billentyűzettel is a böngészőben megnyitott fiókban e lehet gépelni a kontaktokat. )
[ Szerkesztve ]
-
ballazol
senior tag
Hali!
Ha a hűségidőt le szeretném mondani, mikor kell bemennem a t-mobile-hoz, amennyiben 2023. 02. 03-áig szól a hűség?
Köszi!
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest