- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- One mobilszolgáltatások
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjShockh89
tag
Na igen. Ezzel én is így vagyok most. A következő telefonom biztos, hogy nem Xiaomi lesz...
DjShockh89: Mennyibe kerül egyébként az akku és csere kompletten?24900FT munkadíjjal együtt itt Budapesten.
-
AthlonXP
őstag
Szerintem ezt direkt is csinálják.
Nekem AI chatbot használatakor lassul be, melegszik a teló, plusz sokkal jobban merül a frissítés óta.
Ez van sajnos.
Cserélni pedig akkor se fogok még.
De az is biztos, hogy xiaomit lehet elengedem, inkább olcsóbban poco vagy drágábban samsung vagy pixel.
Esetleg motorola.Na igen. Ezzel én is így vagyok most. A következő telefonom biztos, hogy nem Xiaomi lesz...
DjShockh89: Mennyibe kerül egyébként az akku és csere kompletten? -
DjShockh89
tag
Sziasztok!
Tegnap adtam még egy esélyt a telefonnak egy új akkuval. 3 éves lesz a telefon decemberben. Ennyit megérdemel. Akkun kívül más bajom nem volt vele. -
margithid
veterán
A kamera része, leginkább a videós, tényleg rosszabb lett a frissítés óta, fentebb írtam is. De mostanában, normál használat mellett is meg, megakad a telefon egyre többet. Böngészés közben, pl. facebook közben ( chrome-on kersztül, az appot nem használom ) görgetés közben szokott akadni, de ugyan ez van instagram és tiktok közben is, galéria nézegetésekor van, hogy másodpercekig kell várni, hogy betöltse a képek vagy videók előnézeti képeit, pedig nincs túl sok média most a telefonon, pár hete mentettem le róla.
Ahogy idősödik a telefon, úgy lesz egyre inkább lassabb, megszaprodnak az akadozások, várakozások a műveletek végrehajtása közben, stb.
Szóval tök jó, hogy 5-7 évig van támogatás ma már a telefonokra, csak arról nem beszél senki, hogy a 3.-4. frissítés után már úgy belassúl, olyan feladatok végrehajtásakor, amiket korábban gond nélkül csinált, hogy sok esetben az már bosszantóvá válik!
Inkább akkor legyen csak 3 évig frissítve a telefon, de akkor őrizze meg sebességét végig!
Semmit nem érek a 7 éves támogatással, ha addigra szinte használhatatlanul belassul a gép!
Szerintem ezt direkt is csinálják.
Nekem AI chatbot használatakor lassul be, melegszik a teló, plusz sokkal jobban merül a frissítés óta.
Ez van sajnos.
Cserélni pedig akkor se fogok még.
De az is biztos, hogy xiaomit lehet elengedem, inkább olcsóbban poco vagy drágábban samsung vagy pixel.
Esetleg motorola. -
AthlonXP
őstag
Nekem kezd kicsit elegem lenni a telóból

Ujjlenyomatos képernyő feloldásnál is láthatóan nem fluid frissítés óta. Az előbb videózás közben 15 másodpercnél totál lefagyott az egész, újra kellett indítanom.
Szerintetek egy gyári beállítás visszaállítása segítene? Rohadtul nincs hozzá amúgy kedvem, de ha ez az egyetlen megoldás, akkor valamikor sort kerítenék rá.
A kamera része, leginkább a videós, tényleg rosszabb lett a frissítés óta, fentebb írtam is. De mostanában, normál használat mellett is meg, megakad a telefon egyre többet. Böngészés közben, pl. facebook közben ( chrome-on kersztül, az appot nem használom ) görgetés közben szokott akadni, de ugyan ez van instagram és tiktok közben is, galéria nézegetésekor van, hogy másodpercekig kell várni, hogy betöltse a képek vagy videók előnézeti képeit, pedig nincs túl sok média most a telefonon, pár hete mentettem le róla.
Ahogy idősödik a telefon, úgy lesz egyre inkább lassabb, megszaprodnak az akadozások, várakozások a műveletek végrehajtása közben, stb.
Szóval tök jó, hogy 5-7 évig van támogatás ma már a telefonokra, csak arról nem beszél senki, hogy a 3.-4. frissítés után már úgy belassúl, olyan feladatok végrehajtásakor, amiket korábban gond nélkül csinált, hogy sok esetben az már bosszantóvá válik!
Inkább akkor legyen csak 3 évig frissítve a telefon, de akkor őrizze meg sebességét végig!
Semmit nem érek a 7 éves támogatással, ha addigra szinte használhatatlanul belassul a gép!
-
-Rolika-
senior tag
Nekem kezd kicsit elegem lenni a telóból

Ujjlenyomatos képernyő feloldásnál is láthatóan nem fluid frissítés óta. Az előbb videózás közben 15 másodpercnél totál lefagyott az egész, újra kellett indítanom.
Szerintetek egy gyári beállítás visszaállítása segítene? Rohadtul nincs hozzá amúgy kedvem, de ha ez az egyetlen megoldás, akkor valamikor sort kerítenék rá.
-
HB1977
csendes tag
Ha az akku kapacitása gyorsan esik, akkor az valóban lehet az akku elhasználódásának jele.
A hétvégén még kevesebbet használtam és úgy maradt 80 % körül így azt gondolom nem az akkuval van gond.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Így pár nap után ki merem jelenteni hogy az üzemidő nemhogy javult hanem romlott hasonló használat mellett mint korábban most 30% körül van estére.Ami elég gyenge, lehet az aksi kezdi megadni magát mert pár hívás 1-2 óra zenehallgatás de semmi facebook max némi messenger és így lemerül...( már volt pár újraindítás az upgrade óta)
Ha az akku kapacitása gyorsan esik, akkor az valóban lehet az akku elhasználódásának jele.
-
HB1977
csendes tag
Így pár nap után ki merem jelenteni hogy az üzemidő nemhogy javult hanem romlott hasonló használat mellett mint korábban most 30% körül van estére.Ami elég gyenge, lehet az aksi kezdi megadni magát mert pár hívás 1-2 óra zenehallgatás de semmi facebook max némi messenger és így lemerül...( már volt pár újraindítás az upgrade óta)
-
AthlonXP
őstag
Hello. Törölni kell a Kamera alkalmazás adatait és utána már jó lesz.
Próbáltam, de a 4k videó felvétel, gyakorlatilag használhatatlan. Normál, 1x-es kamera használattal, ha nem mozgatom a telefont, vagy csak lassan fordulok vele oldalra, akkor még csak, csak működik, néha megröccen picit. Ha kicsit gyorsabban fordítom a telót, akkor rögtön megakad 1-2 másodpercre. Ha felvétel közben átváltok a 2x-es zoomra, ott gyakorlatilag annyira el kezd szaggatni, akadozni, hogy használhatatlanná válik. Kilépni alig tudtam az alkalmazásból utána, alig reaágált bármire is a telefon, a kamera képe 4-5 másodpercenként frissített képet, annyira akadt!
1080p-ben még 60fps mellett is, azt mondom, hogy használható, ott nem csinál ilyeneket. Na de korábban 4k-ban sem, csak a frissítés óta.
Nem mintha ez most olyan nagy tragédia lenne, mert amúgy is nagyon ritkán csinálok 4k videókat, csak hát ennek nyilván nem így kéne működnie...
-
Genesistibi
tag
-
AthlonXP
őstag
A kamera nálam is szaggatott most, amikor használni akartam fényképezés és videózás közben is. Sose csinálta még, mióta megvan a telefon.
-
ONEFREE
aktív tag
Most jött meg.
-
ONEFREE
aktív tag
Nálam még mindig semmi.

-
-Rolika-
senior tag
Nálam is fent van az új verzió. :-) Egyelőre nem érzek nagy változást max egy picit jobb az aksi idő de a blucucc viszont bénázik kissé.A fantasztikus QCY fülesem töltőtokja nem igazán tud csatlakozni miközben a füles okés, igaz korábban a Redmi Buds 5 promat sem mindig szerette pedig ők tesók. Más tapasztalt bármi érdekességet?
Aksi idö nálam is mintha jobb lenne. Viszont vannak néha beröccenések. Hétvégén a macsekot videóztam és amikor ráböktem a 2x-es zoomra, akkor kb alig tudtam bezárni az appot is, azt hittem lefagyott.
-
HB1977
csendes tag
Nálam is fent van az új verzió. :-) Egyelőre nem érzek nagy változást max egy picit jobb az aksi idő de a blucucc viszont bénázik kissé.A fantasztikus QCY fülesem töltőtokja nem igazán tud csatlakozni miközben a füles okés, igaz korábban a Redmi Buds 5 promat sem mindig szerette pedig ők tesók. Más tapasztalt bármi érdekességet?
-
AthlonXP
őstag
Widgeteket nem tudom, én csak a gyárit használom, de azt vettem észre, hogy kevésbé merül az akksi, mióta felkerült az új rendszer. Mikor megjött végre a frissítés, akkor feltöltöttem 100%-ra a telót és úgy kezdtem telepíteni. Utána 30.5 órával később raktam újra a töltőre, akkor volt 20%-on a telefon. Most 15 órával később, 83%-on áll. Aktv AOD mellett, folyamatosan bekapcsolt Wi-FI-vel...
A frissítés előtti hetekben már egyébként eléggé gyorsan merült a teló, már kezdtem azt hinni, hogy hamarosan kuka lesz az akksi, mert reggeli 100%-ról, estére már igencsak tölteni kellett, ez most eléggé megváltozott jó irányba, pedig semmit nem töröltem, vagy állítottam a telefonon a frissítés óta, sőt, az elmúlt 1-2 hónapban sem.
-
dzsordzs69
senior tag
Frissítés óta egyik widgetem sem frissül. Ha leveszem és újra kirakom, akkor jó, az aktuális állapotot mutatja, de ott beragad. Van valami plusz beállítás erre, vagy bug?
(A gyári óra-időjárás megy, a külső appoké nem)
-
Mika1227
őstag
Nekem is frissült tegnap 3.0.3.0 független 13T
-
Franky74
aktív tag
Páromnak is frissült 3.0.5-re a 13T.
-
dzsordzs69
senior tag
Nekem is megjött tegnap a globalra.
-
AthlonXP
őstag
13T, Tkomos, még mindig semmi, 2.0.216
-
margithid
veterán
Nekem is már jön le!
Itt volt az ideje
-
Bep
őstag
-
sajp63
tag
-
sajp63
tag
Ma reggel sdobta fel, szlovak regio.

-
Promi
aktív tag
Nálam is jön frissítés Pro -ra 3.0.7.0 WMLEUXM 6.5GB
-
Bep
őstag
-
Pocak89
senior tag
-
Bep
őstag
-
Pocak89
senior tag
Hoppá most dobta fel. Global beta rom
-
AthlonXP
őstag
A folyamatos AOD volt ez egyik fő szempont is, amikor ezt vettem és én teljesen elégedett vagyok vele. Nappal, folyamatosan mutatja este, vagy teljes sötétségben, meg ha meg akarom nézni, akkor csak koppintok a kijelzőn és mutaja is ( pl. mikor felkelek este vmiért és csak úgy ránézek egy pillanatra a kijelzőre ), ha meg értesítés van, akkor sötétben sem kapcsol ki. Szerintem ez így teljesen rendben van.
Sok gyártónál csak annyit tesz, hogy koppintasz a kijelzőn és akkor mutatja az AOD-t 10-20 másodpercig aztán kikapcsolja, mégis hírdetik, hogy AOD képes a telefon! Na az ilyet én betiltanám és büntetném, mert ez erősen a vásárlók megtévesztése kategóra már nálam, hiszen a 10-20 másodperces kijelzést AOD-nek hívni, egyszerűen hazugság és dühítő is!
De ahogy írtam korábban, emiatt a frissítéses hülyeségük miatt, biztos, hogy ez volt az utolsó Xiaomi telefonom! Semmire nem megyünk a hosszú termék támogatással, ha fél-egy éves lemaradással kapjuk meg a fő verziókat a többiekhez képest! Bár a sima biztonsági frissítések is hónapokat szoktak késni, szóval mindegy is.
-
Bep
őstag
Nem vagyok nagy zseni ezügyben telefonok terén (biztos kijavít valaki majd), de kicsit kutakodtam, mert szeretem a 13T-t.
Elvileg a Indonéz régióban probléma volt a HyperOS 3-al sima 13T-n. Melegedett nagyon és összeomlott. A 3.0.2.0-vel ami most van 3.0.1.0 után, a háttérfolyamatokat korlátozta vagy mi, ezen része visszatért a hyperos2-höz, hogy tudjon a telefon működni. Ez így működőképes elméletileg a telefonon.
Talán a mi régiónkba is eljön így lassan.
-
HB1977
csendes tag
Igen, energia takarékossági okokból gondolom.
Ilyenkor feltételezi a rendszer, hogy este van, az ember alszik, vagy a zsebben van a telefon és ilyenkor ugye amúgy sem látja/nézi a kijelzőt, akkor meg minek menjen az AOD...
Más esetben meg amúgy végig működik, nem úgy, mint némely más gyártóknál pl., akik behazudják az AOD-t, ami annyit tesz náluk, hogy a kikapcsolt kijelzőn koppintasz és bekapcsolja az "AOD-t" 10 másodpercre és annyi. Ez az inkább bosszantó, nem az amit a Xiaomi csinál.
Mondjuk a frissítési gyakorisága, ami inkább már ritkaság, na az viszont már egyenesen dühítő!
Na igen de pl. a párom Samu A56 Tcomtól kb fele annyiba került csodája tudja bírja folyamatosan tehát úgy igazából AOD-ot... Illetve igen engem is pont az zavar hogy leginkább a frissítések miatt és a hosszú támogatottság szempontjából vettem de nagyon lassan jön rá minden is...
-
AthlonXP
őstag
Akkor láttam, hogy az AOD kikapcsol, ha sötétben van a teló, pl. este.
Igen, energia takarékossági okokból gondolom.
Ilyenkor feltételezi a rendszer, hogy este van, az ember alszik, vagy a zsebben van a telefon és ilyenkor ugye amúgy sem látja/nézi a kijelzőt, akkor meg minek menjen az AOD...
Más esetben meg amúgy végig működik, nem úgy, mint némely más gyártóknál pl., akik behazudják az AOD-t, ami annyit tesz náluk, hogy a kikapcsolt kijelzőn koppintasz és bekapcsolja az "AOD-t" 10 másodpercre és annyi. Ez az inkább bosszantó, nem az amit a Xiaomi csinál.
Mondjuk a frissítési gyakorisága, ami inkább már ritkaság, na az viszont már egyenesen dühítő!
-
HB1977
csendes tag
Akkor láttam, hogy az AOD kikapcsol, ha sötétben van a teló, pl. este.
Igen így van ami külön vicces vagy inkább bosszantó...
-
HB1977
csendes tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nekem már vagy 10 éve, lehet több Xiaomim van az első még Kínából érkezett...
Lehet jövőre váltok nekem az Always-On Display alap már ezen is zavar hogy kikapcsol egy idő után szal valami olyan közepes hárdveres cucc lesz az utód Honor vagy valami alap pixel a Motok is tetszenek de a szervízes haverom nem sok jót mondott róluk mondjuk a Xiaomikról sem de nekem eddig bevált a márka más cuccom is van tőlük.Akkor láttam, hogy az AOD kikapcsol, ha sötétben van a teló, pl. este.
-
dannyl
veterán
Lehet jövőre váltok nekem az Always-On Display alap már ezen is zavar hogy kikapcsol egy idő után szal valami olyan közepes hárdveres cucc lesz az utód Honor vagy valami alap pixel a Motok is tetszenek de a szervízes haverom nem sok jót mondott róluk mondjuk a Xiaomikról sem de nekem eddig bevált a márka más cuccom is van tőlük.Nem kapcsol ki az AoD, ha úgy van beállítva.
-
Doky1988
senior tag
A kamerája baromi jó a 17t pronak. Mondom ezt egy Nikon Z5 II mellett. Kijelző és akksi is, stb. Beszámíttattam a 13t-t, plusz bónusz.
Egyedül a hyperOS 3 nem változott a mindennapos használat során érződően. Talán akkor majd a 4 amiből kigyomlálják a miui alapokat. Sokat nem kell várni a 3-tól sajnos. A legtöbb inkább hype vagy xiaomi alkalmazásokkal működik.Nah örülök neki, hogy jobb a kamera
Mondjuk én nem nagyon fotózok, nekem a kamera kimeríti az egyszerű "klikk" fotózást
De nyilván biztos sokkal szebb képet meg jobbat csinál. Nekem fontosabb a rendszer, telefon gyorsaság. Nem rosszak a Xiaomik, 9T Prom még cégesautóba GPS-ként működik. 11T Prom viszont fiókba lapul, aksi már olyan gyenge, hogy kb magától nullára merül kikapcsolt állapotban is, cserélni kellene, egyébként a telefon patika. 1 gondom van még a 13T Proval, hogy alig találok már rá kijelző fóliát normálisat. Nillkint használtam mindigis, a 11T Pro, 13T Pro, 14T Pro -nak ugyanaz a kijelző mérete, így 14T Pro Nillkin üvegfólia van most is rajta, teljesen megfelel. Tokot meg Nillkin CamShieldet használok már ezer éve
Kicsit nehezebb, bunkóbb, de 1 karc nincs a telón sehol, pedig esett már eleget 
-
M0RGI
őstag
Lehet jövőre váltok nekem az Always-On Display alap már ezen is zavar hogy kikapcsol egy idő után szal valami olyan közepes hárdveres cucc lesz az utód Honor vagy valami alap pixel a Motok is tetszenek de a szervízes haverom nem sok jót mondott róluk mondjuk a Xiaomikról sem de nekem eddig bevált a márka más cuccom is van tőlük.Dehát van olyan opció hogy: mindig. Az is kikapcsol?
-
HB1977
csendes tag
Lehet jövőre váltok nekem az Always-On Display alap már ezen is zavar hogy kikapcsol egy idő után szal valami olyan közepes hárdveres cucc lesz az utód Honor vagy valami alap pixel a Motok is tetszenek de a szervízes haverom nem sok jót mondott róluk mondjuk a Xiaomikról sem de nekem eddig bevált a márka más cuccom is van tőlük. -
M0RGI
őstag
Én a Mi 9T Pro óta vagyok Xiaomis, lett 11T Pro, 13T Pro egyelőre.. a 13T Proval még úgy elvagyok, nincs igazából bajom vele. Gondolkodtam a 17T Pron, de nekem úgy a 11T Pro után sem volt igazán, "hú de f@sz@" ez az új telefon érzés.. Semmi újdonság, ugyanaz csak újabb készülék meg gyorsabb picit.
A kamerája baromi jó a 17t pronak. Mondom ezt egy Nikon Z5 II mellett. Kijelző és akksi is, stb. Beszámíttattam a 13t-t, plusz bónusz.
Egyedül a hyperOS 3 nem változott a mindennapos használat során érződően. Talán akkor majd a 4 amiből kigyomlálják a miui alapokat. Sokat nem kell várni a 3-tól sajnos. A legtöbb inkább hype vagy xiaomi alkalmazásokkal működik. -
Doky1988
senior tag
Szintúgy.
Szánalmas, amit csinálnak ezzel a telefonnal. Már minden modellre kijött a frissítés, ezzel az eggyel xarakodnak csak!
Ez volt az első és úgy tűnik, az utolsó Xiaomi telefonom is. Mondjuk anno ezt is azért vettem, mert ehhez még volt töltő adapter és tetszett az ismerőseim Xiaomi telefonja, na meg jól hangzott a hosszú termék támogatás is így gondoltam, akkor kipróbálom én is.
Ez utóbbi nálam erős szempont volt, mert én 4-5 évente szoktam telefont cserélni, ezért nem árt, ha sokáig friss a rendszer rajta.
Legközelebb szerintem Samsungot veszek, aztán majd meglátom még mi lesz.
Mivel szolgáltatótól veszem a részlet fizetési lehetőségek miatt, így ahhoz vagyok kötve, abból tudok választani, ami van...
Apunak, november végén, vettem egy A56-ot, szinte havonta jönnek rá a frissítések.
Én a Mi 9T Pro óta vagyok Xiaomis, lett 11T Pro, 13T Pro egyelőre.. a 13T Proval még úgy elvagyok, nincs igazából bajom vele. Gondolkodtam a 17T Pron, de nekem úgy a 11T Pro után sem volt igazán, "hú de f@sz@" ez az új telefon érzés.. Semmi újdonság, ugyanaz csak újabb készülék meg gyorsabb picit.
-
AthlonXP
őstag
Szintúgy.
Szánalmas, amit csinálnak ezzel a telefonnal. Már minden modellre kijött a frissítés, ezzel az eggyel xarakodnak csak!
Ez volt az első és úgy tűnik, az utolsó Xiaomi telefonom is. Mondjuk anno ezt is azért vettem, mert ehhez még volt töltő adapter és tetszett az ismerőseim Xiaomi telefonja, na meg jól hangzott a hosszú termék támogatás is így gondoltam, akkor kipróbálom én is.
Ez utóbbi nálam erős szempont volt, mert én 4-5 évente szoktam telefont cserélni, ezért nem árt, ha sokáig friss a rendszer rajta.
Legközelebb szerintem Samsungot veszek, aztán majd meglátom még mi lesz.
Mivel szolgáltatótól veszem a részlet fizetési lehetőségek miatt, így ahhoz vagyok kötve, abból tudok választani, ami van...
Apunak, november végén, vettem egy A56-ot, szinte havonta jönnek rá a frissítések.
-
HB1977
csendes tag
Nálam még a februári patch virít... Sehol semmi...
-
Bep
őstag
Sima 13T-re lehet egyből a HyperOS 4 jön egyből
Mivel jött security patch, 3 még lehet pár hónap
-
M0RGI
őstag
Sziasztok! Én végül a 17T pro-ra váltottam, kap egy utolsó esélyt a Xiaomi. A telefon szuper jó, a HyperOS3 meg olyan amilyen. Le van maradva fényévekkel. Kinézetet érintő testreszabhatóság alig, ikonok, témák, zárképernyő típus minimális. Utóbbiból amiket lehet készíteni azok értelmetlenek. Nincs a mappa átmérezhetőség sem, stb. Talán majd a HyperOS4 jó lesz amiből teljesen kigyomlálják a MIUI hozományokat.
-
Doky1988
senior tag
nekem beváltak, mind mobilhoz, mind dell és lenovo notihoz a toocki-s 140W-os asztali töltővel prímán elvan, igaz az a mobilt ilyen 20-25W-tal tölti mindegy milyen kábellel, de jobb is, ennél gyorsabban amúgy sem szeretem ha töltődik, ha gyorsan kell feltölteni akkor a sajátja, vagy irodában a csak 60W-os utángyártottat használom.
anno alin a 60-90-120W-os, ~gyári töltők ilyen 2500-3500ft-ért voltak, és tényleg képesek tölteni annyi W-tal ami meg volt adva.Okker, köszi az infót
-
csaba17
senior tag
nekem beváltak, mind mobilhoz, mind dell és lenovo notihoz a toocki-s 140W-os asztali töltővel prímán elvan, igaz az a mobilt ilyen 20-25W-tal tölti mindegy milyen kábellel, de jobb is, ennél gyorsabban amúgy sem szeretem ha töltődik, ha gyorsan kell feltölteni akkor a sajátja, vagy irodában a csak 60W-os utángyártottat használom.
anno alin a 60-90-120W-os, ~gyári töltők ilyen 2500-3500ft-ért voltak, és tényleg képesek tölteni annyi W-tal ami meg volt adva. -
Doky1988
senior tag
Jahm, jól felment az ára. Itthon Essager 120w -m van, működik vele a gyorstöltés. Kocsiba meg még Baseus 100w-m van. Jók ezek a Toockik?
-
csaba17
senior tag
csaba17
Tooczkihoz tudsz nekem linket adni?
#5919 Emu:
Nekem a 13T Pro-ba még gari alatt cserélve volt az USB panel, bedugtam a kábelt, hol töltött hol nem, van ezer féle kábelem minddel azt csinálta, majd kiderült, hogy szétvan kopva a csatlakozóm, szóval új csatlakozó lett.. De meginn kezdi... Aksim még úgy ahogy.. Haver ugyanígy járt a 11T Proval.. ott is ez volt, már nem működött csak a normál töltés, még a gyorstöltés se... -
Doky1988
senior tag
csaba17
Tooczkihoz tudsz nekem linket adni?
#5919 Emu:
Nekem a 13T Pro-ba még gari alatt cserélve volt az USB panel, bedugtam a kábelt, hol töltött hol nem, van ezer féle kábelem minddel azt csinálta, majd kiderült, hogy szétvan kopva a csatlakozóm, szóval új csatlakozó lett.. De meginn kezdi... Aksim még úgy ahogy.. Haver ugyanígy járt a 11T Proval.. ott is ez volt, már nem működött csak a normál töltés, még a gyorstöltés se... -
Emu
őstag
Sziasztok!
Lassan 3 éves lesz a 13T, és sajnos utolért a szokásos telefonbetegség...akkut kellene cserélni benne. Problémák: töltés közben melegszik, erős használat közben melegszik, illetve a munkaidőt már csak épphogy bírja.
Mivel nincs vele komoly gondom, ezért adni akarok neki még egy kis plusz élettartamot akku cserével, de itt helyben (Győr) senki nem tudja megcsinálni, úgy hogy IP védett maradjon a telefon. Hivatalos szervizzel ilyen tekintetben van valakinek tapasztalata? Ők meg tudják csinálni/mennyi felárat kérnek érnek?Köszönöm!
-
margithid
veterán
Én szerintem elengedem a kínaiakat.
Vagy samsung vagy pixel, majd kivárok egy leárazást, vagy kifutó modelt.
Mondjuk mostanában még nem szeretnék cserélni, jó lesz az 2028-ban is, remélhetőleg frissítve lesz addig a 13T. -
M0RGI
őstag
Nekem is ez volt az utolsó xiaomi/poco telefonom.
Inkább egy samsung A5 sorozat vagy egy kifutó S sorozat.
Nekem fontosak a frissítések, főleg a biztonsági.
Azért remélem ezt és a következő android frissítést meg fogjuk kapni, de ilyen csúszások elég viccesek, főleg egy egykor volt csúcstelefonnál.Nekem is ez lesz az utolsó Xiaomim, pedig szemeztem a 17T proval. Talán Honor vagy Oppo lesz az utód, sokkal jobb a rendszerük is, egyszerűen a HyperOS nem akar fejlődni, mint azok. Csak hát a jobbak 350e körül vannak, így egyelőre nem tudom mi legyen az utód.
-
csaba17
senior tag
Köszi a tippet, én eddig essager kábelt használtam, most lecseréltem egy zsír új toocki-ra, ugyanúgy van rajta led kijelző, usb A to C, ezzel rendben tölt.
Nemtom mi lelte de így most okés. -
Doky1988
senior tag
Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy nem gyári töltő(8-9 éves ugreen gyorstöltő, max 18W) és a gyárin kívül mindegy milyen kábellel 5-7W-nál gyorsabban nem tölt, olykor ki is írja, hogy lassú töltés.
Nem gyakran használom, sztem utoljára fél éve, általában a hosszabbítóban lévő usb aljzatokat használom ami 7-8W-al tölt, de itthonról melózok, elég.
De előtte a usb-s wattmérő is 14-15W-ot írt meg az egyik kábelen van kis kijelző, az is.
Most csak akkor váltott át a fent írt ugreen töltővel gyorstöltésre(amit a mobil is kiírt) ha a gyári kábelt használtam.
hyperos 3.0.3.0 13t proÉn a gyári töltőfejet használom, illetve Essager 120W kábelt. Semmi gond vele. Tudja a 120w töltést is. Kábelt aliról rendeltem.
-
csaba17
senior tag
Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy nem gyári töltő(8-9 éves ugreen gyorstöltő, max 18W) és a gyárin kívül mindegy milyen kábellel 5-7W-nál gyorsabban nem tölt, olykor ki is írja, hogy lassú töltés.
Nem gyakran használom, sztem utoljára fél éve, általában a hosszabbítóban lévő usb aljzatokat használom ami 7-8W-al tölt, de itthonról melózok, elég.
De előtte a usb-s wattmérő is 14-15W-ot írt meg az egyik kábelen van kis kijelző, az is.
Most csak akkor váltott át a fent írt ugreen töltővel gyorstöltésre(amit a mobil is kiírt) ha a gyári kábelt használtam.
hyperos 3.0.3.0 13t pro -
margithid
veterán
-
cesna
csendes újonc
Ma megjött a júliusi biztonsági frissítés, úgyhogy várakozó álláspontra helyezkedtem...2.0.217.0.VMFEUXM
-
aprokaroka87
nagyúr
Ahogy elnézem a Xiaomi 13 szériából a 13T és a Lite verziók frissítése eléggé nincs meg.
A lite legalább már megkapta a Hyperos 3 verziót, igaz Android 15-el, aminek én meg nem látom értelmét mert szerintem még Android 16 még ott kellene hogy legyen rajta -
barano
csendes tag
Hja, könnyű így hét éves (vagy mennyi volt) supportot ígérni...
-
Mika1227
őstag
-
Bep
őstag
-
anitanagy
csendes újonc
13T
OS2.0.217.0.VMFEUXM
Security patch to July 2026 -
zsolt501
nagyúr
-
Joc24
tag
-
dannyl
veterán
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
Buster17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14"FHD 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 3060 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 I i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD TOUCH I W11 I Gari
- ITT RITKÁN ÉLILYEN! Alienware m18 R1 18" R9 7845HX 64GB 2000GB Nvidia RTX 4080 FHD+ 480 Hz 1év gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- Add el nekünk!Apple iPhone 16e/16/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max