Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Üdv!
Mint mostanra arról bizonyára már mindenki értesült, a 4iG cégcsoport 2025 január 1.-től kivezeti a magyarországi piacról a Vodafone, a DIGI, az Antenna Hungária és az Invitech márkákat. A társaságok ezt követően egységesen One márkanév alatt nyújtják tovább szolgáltatásaikat, így a PROHARDVER! fórum topikjait is a változásokhoz igazítva, ezt a topikot most bezárjuk. Az itteni rengeteg hasznos tartalom természetesen nem vész el, továbbra is olvasható, kereshető és linkelhető marad. Köszönjük mindenkinek aki itt volt!
Folytatás a One mobilszolgáltatások topikban.
További jó fórumozást, és BÚÉK Mindenkinek!
-
Marcsello31
őstag
Hehe. Nálam is kezdi már a kapcsolat bontogatást, 3perce ment el a net, de visszajött, a hálózati nèv nem változott.
-
Bl.Gyo.
őstag
20:23, megint elment a hálózat.
-
TomPack
őstag
Azt hittem, hogy Tuti+ -al nem lehet csak maximum 100/20-at mérni!
(Kispest kertváros, de a torony kb 1500m-re panelházas övezetben van egy panelház tetején)
-
válasz
Marcsello31 #86866 üzenetére
Boldogabb lennék, ha nem csinálnának semmit.
-
-
simpley
őstag
De App geht nimma.
-
dzf007
aktív tag
Akkor most már korlátlan a net január 2. 7:00- ig? Valaki nézte már?
-
Marcsello31
őstag
Egyenlőre minden zöld nálam. Lehet csak túl lihegem az apn tèmát, ès meghagyják nálam is, mondván "hűséges előfizetőjük vagyok" eddig minden számlát azonnal kifizettem.
Láttam az új kommenteket a Facebook one oldalán.
Már jött is egy panasz hogy fostalicska az új firmware az one tv boxokon. Mèg 4 perc a Szundi ig. -
Marcsello31
őstag
hegesztik a rendXerst
.
-
dredjudge84
őstag
Amúgy most ma mértem sokat és a tapasztalat a következő.
XXL kártyával max 140-142 megabit volt a plafon, míg flotta kártyával 180 megabit. Tehát a múltkor rosszul írtam, a 180-at a flotta kártyával mértem. Úgy látszik XXL esetén 150-nél húzták meg a határt.
Marcsello : a standardnet nálam is megy továbbra is, pedig 2 napja kértem új kártyát xxl-hez mert elhagytam a régit. Szerencsére sikerült free-be megoldani kicsit kamuztam hogy vacakol a kártya, és a telefonos üfsz technikus javasolta a cserét.
-
dredjudge84
őstag
válasz
ArthurShelby #86842 üzenetére
meg a B1-re. 😆
-
dzf007
aktív tag
Kezdődik.. voda app off..kidobott, nem lehet belépni, szerver hiba..
-
Marcsello31
őstag
üdv! Bl.Gyo! Nálam még nem ment el a net, és meg maradt a standard net is,
Szerintem ha lesz leállás is az csak ma éjjel vagy holnap valamikor.
Vagy folyamatosan toszogatják a tornyokat, és idővel mindenhova elérnek.
Nekem változóan kapcsolják le a B1et esténként, olyankor káosz van.ArthurShelby Nem véletlenül
A játékok miatt kellene ez az opció, máshoz nem nagyon,
főleg a pcn futó játék szerverek miatt, konzolnál sem igen kellene, mert ott egyből egy szerverre lép fel a konzol, Annak csak örülnék ha megmarad,
Ha natba lépek, pár játéktól elbúcsúzhatok ha én akarok szervert nyitni.simpley : Akkor így jártunk, bár szerintem kicseszés lenne a régi előfizetőkkel szemben,
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem éjfél környékén jön valami. -
Bl.Gyo.
őstag
Nekem 11kor elment az egész hálózat, pedig sose szokott. Valamit babrálnak lehet. Router újraindítás után lett jó újra. Azt hittem most lőtték le a standardnet-et. Másnál nem ment el a hálózat?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Marcsello31 #86840 üzenetére
Nagyon rá vagy kattanva a standard net-re.
Valószínűleg megmarad, de ezt hivatalosan nem fogják neked (tudni) megerősíteni.
-
simpley
őstag
válasz
Marcsello31 #86840 üzenetére
alapjáraton is az én tudomásom szerint a standardnet csakis a flottásoknak, üzleti előfizetőknek lesz elérhető a későbbiekben.
-
Marcsello31
őstag
hehe, gondolom azért hogy az új kártyákat szórják majd ki január 2ától,
Meg ne hogy valaki megszerezzen még egy régebbi simet amin fut a standard net.
Szerintem ilyen kékes színű simkáryák lesznek one felirattal.
Kaptam emailt a vodátol hogy ha leállna a net, indítsam újra routert, vagy a telefont.
Apn beállításokról most sem jött hír tőlük, pedig már lehet hogy ki idegeltem őket az emailjeimmel. _vicc volt_
Azt hittem hogy gatya lesz a netünk így szilveszter estéje előtt, de nem, egész jól megy,
Majd talán este, de hát szilveszter van olyankor iszunk, "csap vizet"
Külföldi internethez meg talán ez jól jöhet,
én mindig ki lövöm a telóm olyankor ha nem itthon vagyok éppen.
[link] -
-
thomas77
senior tag
-
thomas77
senior tag
válasz
#85512448 #86829 üzenetére
Ha van egy valamirevaló 5G kapcsolatod, és nyomsz egy speedtestet, simán forgalmaz 1GB-ot a teszt. Tesztenként 3 milla...
Persze van valamiféle költség limit rendszer szinten is, ha jól emlékszem. De azt már a repülő mód kikapcsolása utáni pár másodpercben eléred úgy, hogy még semmi hasznosat nem csináltál a telefonoddal. A háttérben futó folyamatok már komoly számlát csinálnak másodpercek alatt. -
zzola
titán
Tegnap voltam Intersparban és Sparban, eltűntek a Voda feltöltős kártyák a polcokról.
-
thomas77
senior tag
Ausztráliában roamingolva tényleg 2 893,71 Ft/MB az adatforgalom díja világ napijegy nélkü?
Ezzel a tarifával pár másodperc alatt el tudja költeni az ember egy ház árát. -
dredjudge84
őstag
válasz
Marcsello31 #86824 üzenetére
Te nagyon rugózol ezen.
-
Marcsello31
őstag
válasz
dredjudge84 #86823 üzenetére
Felfelé korlát szerintem nincs, nem is kel.ha amúgy is le van
Terhelve.
Kíváncsi leszek hogy holnapután át kerülök e teljes NAT internetbe. Bánja már a tököm, csak használható legyen.
De izgulok . _vicceltem_ -
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84 #86821 üzenetére
XXL csomaggal mérted?
-
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84 #86813 üzenetére
Az XXL csakis 4G-t tud, nem? Ezt írták már itt többen.. a 160-180 Mbit/sec, az meg már inkább 5G-n elérhető sebesség a legalábbis a Vodánál...
-
Marcsello31
őstag
válasz
csaszi75 #86808 üzenetére
Nem tudom hogy ki kerülhető e a qos, ha az lenne, lehet már mások írták volna ezt, azt látom hogy a torrent megy alatta, meg minden más is, nekem nincs mac pcm sem apple telefonom, csak android, windows.A forgalom detektálása nem tudom hogy müködik vagy hogy mivel figyelik, szerintem látni látnák a forgalmat, csak nem tudják beazonosítani,
mivel kódolt hálózatot használunk ilyenkor,
"VPN encryption is a process that scrambles your online data so that no unauthorized party can view it or use it in any way. This way, you not only protect your information but also conceal your identity. Strong encryption is a fundamental feature of any VPN — it's what makes them secure and private"
Szerintem mindegy a qosnél, ha állandó forgalom van akkor is érzékelik és így stopped van, én nem merem kipróbálni.
-
dchard
veterán
válasz
csaszi75 #86808 üzenetére
A VPN-en kívüli forgalmat sem lehet detektálni ha eleve titkosított (a torrent például ilyen ha jól be van állítva), csak fingerprint-elni. Ha valaki ezt belerakja egy VPN-be, ugyanúgy fingerprint-elhető marad, csak akkor az egész tunnel-t vissza fogják húzni, lévén a VPN egy darab socket-nek látszik kifelé. Arról már nem is beszélve, hogy ez nem QoS hanem traffic shaping
-
sanzi1982
tag
Mi a magyarázata hogy a Netmonster listázza az ex-Digis(Pro-M) cellákat?
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marcsello31 #86807 üzenetére
A VPN-t inkább azokkal a csomagokkal kellene próbálni, ahol van qos
A VPN-en belüli forgalmat lehet detektálni? Nem pont erre van az Apple féle privát átjátszó?
-
Marcsello31
őstag
Találtam egy egész jól használható vpn szolgálatást, "ingyeneset, ami nagyon jól megy a vodafone mobilnet xxl díj csomaggal, nagyon jól el rejti az ipcímünket, és ingyenes!
[link] próbáljátok ki.
-
4Grider
nagyúr
válasz
dredjudge84 #86803 üzenetére
Van itthon olyan mobilszolgáltató, aki nem sorolja hátra a torrentet?
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #86798 üzenetére
Nincs dedikált sávszélessége az otthonneteseknek. Azért szeretik a mobilszolgáltatók (is) a röghöz kötést, mert így tervezhető legalább ezeknek az előfizetőknek a helyi bázisállomásokra jutó terhelése. A sok tucat (esetenként több száz) cella között mozgó előfizetők nagyságrenddel nagyobb számítási igényt jelentenek ugyanannyi adat letöltése mellett.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest