Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syler123
veterán
-
-
Lemardt a videot az Aliexpress Chuwi Eu storenak készítettem, ők kértek teszt videot. De előtte addig míg nem utaltam az Európai jogszabályra.
Dispute mar nem nyitható, 15 nap után derült ki a hiba.A cuwi support addig nem válaszolt, míg nem kommenteltem a Facebbokon hogy rossz. Na persze a válasz semmit sem ért
A 2 TB4 nvme Enclosure bizonyítottan tudja a 40 megabitet, nem lehet mindkettő hibás de lesz video arról majd hogy mindkettő megy 40 mbittel
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Az AI művelt ki
:Hiába Aliexpress, mivel Eu warehouse árulta, az európai jogszabályok vonatkoznak rá. 2 év garancia, az első évben neki kell bizonyítani hogy jó. És igen elég itthon beadni kötelesek elindítani az eljárást
Majd meglátjuk de allítólag 70+80%ban ha már segít ha tisztában vagy az európai törvényekkel és megírod nekik.De 2 auboxom van egyikkel sem műkdik az 2 gép.
De egyforma nem latáod a különbséget úgy néz ki
Most nem de jövő hétvégén tudom pótolni egy Asus notebookkal azon menni fog, de nincs itthon TB3 portja van.Egyébként annak örülnék a legjobban ha egy Bios frissítés megoldaná. De lehet teljesen el van tolva és nincs kiépítve a Tb4 chip és az USB C kapcsolat.... Gyanús hogy olcsóbban eladható DDR4 ellenére eltűnt főleg az europai üzletekből
-
Ezt a videót pontosan kinek készítetted?
A kínai kereskedők nem néznek youtube videót, pl. az alin dispute nyitás után van lehetőséged videót feltölteni a hibás teljesítés alátámasztására, csak azt fogadják el. Ilyen nagyméretű videót viszont esélyed sincs feltölteni

A fogyasztóvédelmen a magyar fogyasztóvédelmet érted?
Szerintem nekik semmi joghatóságuk sincs egy kínai kereskedő irányában, ha bármi érdemi választ adnak, az legfeljebb az lesz, hogy fordulj a kínai hatósághoz.
A videót nem néztem végig, az benne van, hogy az adott SSD másik gép TB4 portjában ugyanezen körülmények mellett tudja a magasabb sebességet? Ha nincs benne, akkor sajnos ez a videó nem bizonyít semmit

-
Cikkben írtam is meg mutattam, hogy is néz ki egy BC-250 rack
lassan 4 éve GPU ínségben MI 8 bordáit hajtogattuk
Egyébként megy még mindkettő...Mi 8 is AI számoló cucc volt 4 éve meg van, mennek 2 évet intenzíven...133 USD volt nekem, a BC 250 annyiból nem jön ki semmi....
Na meg a lényeg, hogy kíváncsi vagyok, na meg a kihívás a moddolásban
Bordahajtogatót kinyomtattuk, használtam is de az nem vágja le a kép túl "illuzórikus"
Jó nagy meló, meg sebek a kézen garantáltak.. -
válasz
syler123
üzenetére
Dehogy nem, kivágtam:
Cikkben írtamKáosz meg a front USB-k, nyomódomb miatt van. kell relay, segédtáp stb, a jó kis táp DIY de 12V-os sokkal stabilabb telesítményt ad- ami a BC 250-nek kell- mint egy olcsóbb FLEX PSU
-
syler123
veterán
Tudod hogy így nem megy be levegő a lamellák közé? Láttam ezzel a lappal érdekes megoldásokat, olyat is, hogy szikével szétvagdosta erről az oldalról a lamellákat és kihajtogatta (Nem nézett ki szépen, mintha a kutya rágta volna szét). Azt sem értem amúgy hogy mi a francért zárták le, a végéről kellene befújni notiventivel kb.
Kívülről szép, de az a kábelkáosz
Ilyet is találtam, csak egy ötlet, ha jobb hűtés kellene.
-
AI sokat segít, nagy szép angol levelet fogalmaz a pontos törtvényt cikkezve
Egyénként nem kell mást tenned, mint pontosan leírva a magyar (EU) fogyasztóvédelemnél feljelenteni őket. 15 nap nekem lejárt így csak ez az egy út van...
Na pedig azt gondoltam a Ryzen jobb lesz
, az USB 4.0 megy, oda lehet TB4-en a videoban mutatott caseket kicsit moddolva eGPU-t csatlakoztatni.
Igazából annyira nem is fontos, az eGPU, de hogy nem megy az USB4/TB4 azt mutatja a BIOS nagyon el van cseszve.Más
Kész az AMD Bc-250 ház project is, meg jött végre a Relay, USB átalakítók és a Mean Well LOP 250-12 táp, crimpelő fogó, 6pin.8pin eGPU kábel.
Igaz nem mini, de egy jó kis midi Linux játékPC

belül:

Jobb, mint a 1660 Ti és van ray tracing is -
YxVs
senior tag
Sok szerencsét hozzá.
Küldöm üdvözletem én is nekik...
Decemberben én is játszadoztam egy Aubox-szal, igaz az Ryzen volt.
Nem ismerte fel az Oculinken csatlakoztatott eGPU-t. Írtam a supportnak, és a hivatalos fórumra is.
A professzionális válasz az volt, hogy keressek rá a Google, vagy Youtube-on.
Mondom köszi, ennél szakmaibb választ esetleg kaphatnék? Erre rögtön letiltottak a fórumról, és törölték a hozzászólásom...
A kattogó ventilárorról nem is beszélve, amit a buta BIOS-ban szintén nem lehetett konfigurálni, hiába állítottam a venti profilon bármit is, semmi nem változott.
Azért ha eljutottál valameddig az igazságszolgáltatás útján, azt kérlek majd írd le itt. Nem gondolom, hogy innen könnyű lenne egy kínai céggel felvenni a kesztyűt. -
Kínaiaknak készítettem egy részletes teszt videot a problémáról:
ha nem akarnak ezután sem problémát rendezni megy a feljelentés a fogyasztóvédelemhez (még soha életemben nem jelentettem fel senkit sem, 1x el kell kezdeni) . Ai majd szép levelet fogalmaz
-
-
válasz
gulyasa
üzenetére
Bocs telefonnal nem sikerült
UH25 Pro (Silver)
Alin van amikor 60 USD alatt is kilehet fognai (vagy van kupon időnként)
PL ali
Youtube teszt
Usb 1 db 2.5" HDD és egy M2 SATA vagy NVME SSD részére. Igaz csak 1x USB 3.2 azaz 10 0000Mbit, de egy SATA SSD az ennek a fele
De belemegy 2 db, kis helyet foglal (gép alatt) Mac M1-2-höz tervezve, de bármely miniPC alá mehetVannak gyorsabb TB3 /TB4/USB4 vagy USB C 3.2 2x tokok is (csak NVME SSD)
PL ASM2464PD chippel (AMD-vel tudi, Intellel lehet TB4 felismerésbengond ha bugos a BIOS)
plVagy MINI M4-hez (de ha a miniPC is olyan széles belemegy az is, de drágább
Pl Chuwi Aubox is belmegy gumi talp levétele után (na pesze az AMD-s mert Intelen kamu/bugos a TB4 port)De ha elég a felő sebessége (10 megabit), izlésesen ott van a gép alatt, 2 + háttértár + hub USB, SD stb
Mac Minihez 20x féle van széles ár tartományban, küllemben ahhoz igazítva, de máshoz is jó általában.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Használt Brix Intel nuc nálam átlagban 2-3 évet bír de 0-24 ben mennek Nasként
Hasznalt markas mini meg 3-4 generációval régebbi van a kínaival egy árban, de orodai munkata tökéletesek
Xhuwi aubox jó is lehetne ha nem lenne ennyre hibás Biosa-a, és teljesen 0 a support
-
válasz
gulyasa
üzenetére
Noname kínainál nincs, ha Eustore akkor az Eu törvények.
Alin megadott Jogi képviselő cég pl nem találja az eladó céget .... Szóval közdelmes
Minisforum boiztosan több supportot ad, de drágábbelviekben vonatkoznak rájuk
Hdd és ssdre megoldás lehet egy ilyen ha 10mbit elég
-
scream
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Arra ott van a válasz, hogy igen, volt. Az egyik érkezésnél se kapcsolt már be, a másik meg 1 év 2 hónál elköszönt egyik pillanatról a másikra (UPS mögött volt végig).
> rettegni mindentől lehet de totál felesleges
-
scream
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Általában vagy már hibásan érkezik - gyenge QC miatt - vagy éppen, hogy kibírja az első évet és utána egyik pillanatról a másikra elhalálozik - esetemben az alaplapra forrasztott CPU.
Nekem volt mind a kettőhöz "szerencsém", de nyilván, olcsó húsnak...
Érdekes módon az USFF gépek (Tiny/Mini/Micro), amiket használok/környezetemben managelek, mind hibátlanul mennek 5-6 éve (és már akkor is használtan lettek véve, gyári garanciával).
Jelenleg napi asztali használatra egy M4 Mini-m van, amivel elégedett vagyok, előtte egy Beelink SER8 volt, ami tetszett volna, ha nem lett volna pár fura dolga/adottsága: pl. gyári WiFi tervezés, amit később orvosoltak, ha írtál a supportnak, vagy a kínai piacos APU (R7 8745HS), ami "hivatalosan" nincsen consumerek felé támogatva AMD oldalról, vagy az alvó módban fel-fel pörgő venti (hiába volt bármilyen, amúgy elég jól testreszabható és szabályozható venti profil állítva rá). SER9-cel már nem volt kedvem próbálkozni + nem tetszett a beépített mic array.
Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy használt üzleti szériás USFF vagy Mac Mini M1 (nyilván, aki nem kedveli a macOS-t, annak nem) > új, csili-vili (mmint friss hw) kínai, ha valaki pénztárcabarát gépet keres, hosszútávra.
-
azbest
félisten
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A t8 plusnál könnyű azt hinni, hogy tönkremegy

Mert ha lemerül a cmos elem, vagy lehúzzuk az alaplaptól, utána nem bootol és nem ad képet. Valójában valsz a bios kérdez valamit, de olyan felbontással vagy módon, hogy nem látszik a képernyőn még kép és vakon kell megnyomni a megfelelő gombot, hogy továbbmenjen

-
Pferi
senior tag
válasz
gulyasa
üzenetére
Szia!
Egy ismerősömnek ezt a gépet rendeltük, 1 hét használat után maximálisan meg van vele elégedve. 4k filmnézés, netezés amire használja.
32 giga ddr4, 512 Nvme ssd van benne, és van egy 2,5" os ssd hely és kábel is van amivel az alaplapra csatlakoztatod a 2,5"-os ssd-t.
Amikor 3 hete rendeltük még 117.000 volt kuponnal, most már kicsit drágább.
Hosszú távú tapasztalata még nincs vele, de hazt vesszük hogy 32 giga ddr4 és 512 ssd most kb. 60-70000 Ft, ahhoz képest nem rossz ár.
[link] -
gulyasa
őstag
Kezdőként minipc beszerzését tervezem. Tudom, nem a legjobb időszak ez a RAM/SSD árak elszállásával, de különböző okoból - amiket most nem részleteznék - pont mostantól lesz szükségem rá...
Barebone irányba indulnék és az itt visszaolvasgatás alapján a Gigabyte Brix-ek eléggé bejövősnek tűnnek a számomra De még nem tudom, hogy ár-érték arányban, melyik változattal jönnék ki jobban, hiszen még a "dobozba/dobozhoz" be kell szerezni memóriát, tárhelyet, tápot is, stb.?
A fő cél: némi "office", internet, valamint 4K DV/HDR videók, streamek lejátszása. Legyen a "téglában" SSD foglalaton kívül 2.5" HDD hely is. Legyen csendes, üzembiztos és a support háttérsem lenne
Tapasztalat alapján a fenti célra, melyik típust ajánlanátok?
-
Teljesen bugos a CHUWI Aubox Intel BIOS-a, sajna a ASM2462PD MPtoolos fw frissítése sem segít, mert nem az az alapvető baj. AI-k bevittek a málnásba, minden írtak, végüla CHATGPT tudta jül hogy az MPToolal biztonsági fw mentést nem lehet csinálni, tiltott, csak másikat rátenni.
Oldalsó USB C 3.2 legalább 2x10 Megebitet tud a NVME tokokkal. DE eGPU felejtősSzóval kerüljétek az Intelest ha kell ZSB4 vagy TB4. AMD-s változaton megy.
-
azbest
félisten
vivobook s14 tb4 portokkal, bedugva sajnos most nem tudom kipróbálni, mert épp másba van téve az egpu dokk tápegysége [kép]
Amikor Win10 -et is használtam, azon volt kavarás, hogy mindig frissítgetni kellett a tb drivert, mert elromlott a win frissítésekkor. Meg ott külön toolokat lehetett telepíteni TB-hez. A win11 meg máshogy kezeli, eszközkezelőben is máshová teszi, ha látja (ha jól emlékszem system devices ágra ) és usb4-nek hívja az inteles tb-t is.
-
Nem akarok unalmas lenni, de most azt az infot kaptam most - pedig már napok óta beszélgetünk az AI-val , hogy ismert (?) az inkompatibilitás az ASmedia Asm2464pd CHIPSET ÉS AZ iNTEL RAPTORLAKE mobil TB controller között , AMD-vel szépen megy, és esetleg firmware frissítés megoldhatja
Lehet akkor nem is a CHUWI saját hibája a dolog.... -
Akinek van Inteles USB4/TB4-es gépe meg tudná nézni, hogy TB4-es eszköz nélkül is listáz a hwinfo USB4 vezérlőt, USB portoknál USB 4.0-át?
-
Azért is vagyok bizonytalan a ThunderBolt 4.0 ügyben mert soha sem volt eddig olyan gépem, és nem láttam a megfelelő kapcsolat hatására hogy alakul át az USB 3.2 TB4 kapcsolattá.
-
2 CHUWI Aubox gép van, mindkettő Intel, egyiken sem megy (pedig erősen gondolkodtam az AMD-ben, ott tesztek szerint megy), más sajna nincs. Holnap jön egy másik TB4 case, másik gyártmány, ugyan az a chipset azzal meg tudom próbálni, jövő hét végén megyek a faimhoz neki TB3-as ASUS notija van. (nagy faim asus notijáról lespórolták a TB portokat, csak USB 3.2 van)
Én tele vagyok retro cuccokkal, 775/1366/2011-3 (kínai), mini PC-k, de gen 5-7 max....-
Ha lenne persze rádugtam volna már, de lehet elemegyek egy ismerős üzletbe......
-
azbest
félisten
az usb4 nvme ház ugyanazzal a kábellel megy gyors módban más gépre dugva?
Amúgy az külön szivatás, hogy usb4/thuderbolt port nem kompatibilis a usb3.2 20GBps móddal, csak a 10-zel. Vettem anno 20-as nvme házat és se az intel se az amd ilyen portomon nem 20-szal megy, mert két sávos mód helyett csak 1 sávosan kompatibilisek visszafele, valsz a szabvány szerint.
-
Na persze csak kamu választ kaptam, küldtek egy diskmark screeshotot, nekünk megy. De nem írtak mást bios version atb
Írtam válasz kérdést....
-
Alin megadott jogi képviselő kapufa lett-eddig csak ő válaszolt - nem található az eladó cég ....
AI spanommat (perplexity) értekeztem, ő adta a tanácsot. A problémát írjam meg nini PC-s fórumokra, meg CHUWI rajongói facebook oldalra, írtam utóbbi nem igazán jó, akkor írjam meg a CHUWI facebook reklám okdalára a gép bejelentéshez, mert azt figyelik
Na hamarosan reagáltak is rá segítünk.. ( a support maeil-re napok óta nem volt válasz), írtam a service@chuwi.com nem válaszol , addajnak olyan emailt amire válaszolnak, 1 órán belül jött a levél az eredeti kérdésre. Szóval a negatív dolog nem tetszik nekik...
lehet így sem lesz belőle semmi, de legalább már reagálnak... -
Köszönöm, elég gagyi megoldás.,. Ezt én is meg tudom utólag, de nem fúrnám szét az alu házat, inkább megpróbalnék nyomtatni egy oculink kimenetes helyettesítő tetőt.
Sajna USB 4 TB4 nem megy... Elérhető teszt meg a 13900 as gépröl nincs. Chuwi support nem válaszol semmit (egy automata üzeeet jött, hogy hétvége van, de azóta semmi)Donki Hóte
Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, csal lefordított reklámszövegek
-
azbest
félisten
Amúgy de, fizikailag foglalja egyik m.2 slotot [link]
A nem oculinkes és az oculinkes közt lehet az a különség, hogy ki van-e vágva a házon a lyuk és adnak e vele olyan kártyát, amit egyik ssd helyére tehetsz.
Más gyártónál is csinálják így, talán minisforum gépekhez gyakori megoldás ez. Amúgy praktikusabb, mintha fixen elvesz sávot. Bár az én m7 és k8 plus masinámon van fix oculink, de mellette van még két 4 sávos pcie és még két usb4 port.
Ha minden kötél szakad odahekkelhető nem gyári kártyával talán az m.2-be, pl kábeles kivezetős változatban, de nem biztos, hogy van hol kivezetni. Ja a chuwi gépen pont a ház tömör oldala felé néz, nem az alja felé, így onnan nincs rés sem.
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Biztosan, de ezt hiszem nem az a gyenge pont, mivel a SSD case "gyári" kábelével próbálom.
van egy OCULINKES újabb változat is 13900HK-s gépből , annál írják"Please note: The OCuLink port is only available on select AuBox i9-13900HK models. Availability may vary by configuration. Using the OCuLink will occupy one M.2 SSD slot."
Nem fizikailag foglalja, csak gondolom a PCI 4x sávot.
De a TB4/USB 4-re nem írja és ki is vettem a 2. NVME SSD-t amit beletettem-háta az a gond, de sajnos nem
Gáz hogy a kínaiak nem foglalkoznak a problémámmal a gyártó és az EU store sem.
tanulság, hogy max. nevesebb kínait lehet bevállalni. (Pl One Plus Tab 3 szintén jó áron teljesen tipp-topp) vagy mini gépben (Minisforum stb)UI
tesztek szerin az AMD-s változatban megy az USB 4 kicsit olcsóbb is volt, gondolkodtam is melyik legyen, hát rosszul döntöttem... (magyar "teszt" azt írta az Intel Oculinkes (hát nem)Persze most a 32 GB RAM és az 1TB SSD majd annyi mint a teljes gép volt. ...
-
-
válasz
syler123
üzenetére
Számos minipc-t használtam Brix, Intel Nuc de mind olcsóbb, használt cucc, általában xpenology fut rajtuk.
Jó kis gépek de 4-8 évesek.
Van egy Minisforum mini PCm , nagyon jól néz ki, annak is Xbox APU az alapja, sajna a GPU ki van ütve, PCI meg 2.0 16x , azaz lassúcska a VGABc 250 kicsit nagyobb, de benn van az eGPU

-
Kanadaból olcsóbb, mint USA+ból, de én Aliexpressen vettem 143 USD volt a listaár, de volt 10 USDs kupon is.
Én is azért választottam az Alit mert onnan minden papirmunka nélkül jön. (Meg olcsóbb is volt)3D nyomtatott házon is gondolkodtam de ami tetszett abba nincs RAM hűtés. Egy masikat picit moddolva lehetséges, de filament áron vettem egy újszerű alu itx házat, picit nagyobb, de így mindkét oldal hűtött
-
syler123
veterán
válasz
szkaroly
üzenetére
Veled sem lehet egyszerű jól kijönni

Őszintén sajnálom, ha megbántottalak azzal, hogy a nickneved kimásolása során hibát vétettem és az S betűt nem másoltam ki. Később beállok a sarokba és megpróbálok megbánást és bűnbánatot gyakorolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1. Nem bonyolult... Gondolná az ember
Na de a válasz: ha van gyereked, unokád, aki tanul / barát, aki oktatásban dolgozik az megveszi neked.2. kár veled vitatkozni, mert nem éri meg. Vásárold meg a legolcsóbb dzsunka PC-t Xiangcsengtől, egészen biztosan jobb, mint más márkásabb darabok.
Egyébként engem ilyen szinten nem érdekel ki mit vesz, csak leírtam a véleményem, hogy részemről nem ajánlott ez a PC, bármelyik másik márkásabb, support-al rendelkezőt merném csak ajánlani.
Konkrétan alig van hozzászólásom, azok pedig a megvásárlástól, a megbánásig tartottak, nem a Mac mini ajánlásokból

-
szkaroly
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Először is nem zkaroly hanem szkaroly!
1. Oktatási kedvezménnyel hogy vegyem meg 50 évesen?
2. Persze hogy leírhatja mindenki a véleményét, de te gyakorlatilag álladóan a Mac mini-t propagálod és ez már nagyon unalmas. Amellett csak egy szűk réteg igényeit elégíti ki. A nagy többség itt a 120-130 ezres kategóriában gondolkozik, nem 280 ezerben. Ha a 24/512-es opciót választom akkor meg 480. Nekem a Minisforum (igaz áprilisban) 32/512 konfigban 78 rugó volt. -
syler123
veterán
Oktatási kedvezménnyel 230 (bárki megveheti így). A biosba pedig nem igazán látunk bele, azt tesz bele amit akar a GMKTEC. Ráadásul idővel a procikhoz 1000+1 sérülékenység kerül elő, amit itt nem foltoznak be.
zkaroly: Nekem ez a véleményem, neked más. Ugyanannyi jogom van leírni, mint neked. Tudtommal ez minipc topic és nem kínai mini pc topic.
Itt szerintem nem velem van a baj, csak a lelketekre vettétek, hogy ezt a kínai pc-t kacatnak neveztem. Megvettem, szétszedtem, használom. Nem tapasztalat nélkül állítom ezt.
Volt nálam egy Gigabyte Brix is, egész más kézbe venni, mint pl a GMKTEC-et és van hozzá support is.kenand: A BC250-hez vannak fent egész jó 3d nyomtatható házak, bár mini-nek nem nevezném.
-
Nekem még szerencsém volt, decemberben megvettem a BC 250-et 133 USD-ért (küldéssel, ÁFÁ-val). Bár Flex táppal megy egy most, egy Mean Well lop 300-at várok hozzá, de lassan jön. Kisebb és stabilabb.
Sajna a noname kínai miniPC-k olcsók, de szokásosan kidobnak egy félkész gépet, fele sem működik annak amit írnak, aztán kiadnak egy új változatot (a hibák egy része marad), a support meg gyakorlatilag 0-a . De ha a hibáival együtt tud élni az ember jó ár/érték arányban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Robot fűnyírók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Eladó Konfig I7 7700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Dr. Chatgpt nem szentírás, elég gyakran sületlenségeket ír, persze, aki valamennyire is ért a témához rögtön tudja, hogy mi az ami nem okés.

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)