- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
supertrezi
aktív tag
A nagyított ikonokat nem tudom, miért nem veszik végre kisebbre. Így nagyon nagyok, ráadásul egy sorba 2 és fél fér ki... Kisebb kéne belőlük, s férjen el 3. Nekem legalábbis jobban tetszene.
-
Linkin1994
senior tag
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Nikaré
őstag
válasz
supertrezi #856 üzenetére
Ez nem jó mert én sem!
-
Linkin1994
senior tag
Új update
-
baandii
senior tag
sziasztok!
sajnos kiesett a telefonom a zsebemből és megsérült a bal alsó sarokban a kijelző. tudtok olyan céget budapesten aki kicseréli és gyári alkatrészt használ. -
supertrezi
aktív tag
Most épp sehol se látom, de ettől még visszatérhet később a kínálatba. Persze erre nincs garancia.
-
Darellus92
aktív tag
Sziasztok,
Tudok még valahol ilyen telefont venni?
HTC = Help This Company
-
supertrezi
aktív tag
-
Yeffy
veterán
válasz
supertrezi #849 üzenetére
Nekem az ertesitesi redony (vagy mi annak a neve) A10-11 idejeben volt a top. Az jol is nezett ki, nem foglalt 5 km helyet minden "kapszula", ki tudtal sok mindent rakni kis helyre, meg ugy az egesz jobban mukodott. De hat ez van, ebbol fozunk most.
Egyetlen dolog, amire azt mondom, h azota hasznos valtozas lett szamomra, h a BT widgeten lehet latni az aktualisan csatlakoztatott fules toltottsegi allapotat. Csak ehhez megint sok hely kell, mert 4 ikonhelyet kell elfoglalnia, h mindent kiirjon, ha kisebbre allitom, nem latom ezt a funkciot. 😒
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
vikla007
aktív tag
A főképernyőn működik jobbra húzásnál a google alkalmazás? gyári launcher esetén...
-
Yeffy
veterán
válasz
supertrezi #847 üzenetére
Epp irni akartam, h en nem erzek rajta valtozast (egyelore), de en is ujrainditottam, miutan lefrissitette magat. Nagyobb update-ek utan kulonosen hasznos tud lenni.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
supertrezi #846 üzenetére
Hmm, mintha megjavult volna. Tiszta hülye volt, de elképzelhető, hogy még állítgatta magát a frissítés után. Bár újraindítottam, ami lehet jót tett neki. Rámhozta a frászt, az biztos.
-
supertrezi
aktív tag
Látom, a fényérzékelést sikerült úgy megcsinálni, hogy ha nem csillár alatt ülök, akkor kényelmetlenül alacsonyra veszi a fényerőt azonnal. Ez igen... Abszult nem értem, minek kellett ebbe belepiszkálni. Tökéletes volt, ahogy volt. Borzalmas... Kár volt feltennem.
[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
És végre,(én már nagyon vártam)..
-
JayZ
tag
Nálam oké a wifi 6 nothing os3-on, Telekom saját optikai netes routere.
-
pataig
tag
Aki felrakta a Nothing Os 3.0-t érez jelentős különbségeket?
Esetleg pozitív és negatív változások?
Előre is köszönöm. -
LógaGéza
veterán
válasz
DomToretto #838 üzenetére
241028, szóval frissült
Akkor meg is nézem.
Köszi
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Yeffy
veterán
válasz
DomToretto #835 üzenetére
Na, ez is megjott. Majd vmikor feldobom, sztem a ket unnep kozott.
-
DomToretto
tag
Én nem tudom a bétának mi volt a száma
-
LógaGéza
veterán
válasz
Linkin1994 #836 üzenetére
Mi a build number? Kíváncsi vagyok ugyanaz-e mint a Beta.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Linkin1994
senior tag
válasz
DomToretto #835 üzenetére
Yep [kép]
-
DomToretto
tag
Nothing OS3 elérhető.
-
pataig
tag
válasz
indy1984 #833 üzenetére
Helló!
Az akku idő szerintem nagyon jó ezen a telefonon.8sőt nem csak az akkuidő, hanem minden más is....nekem)
A fényképek minősége függ attól, hogy mihez hasonlítod. Szerintem az sem rossz, de nyilván nem a csúcskategóriához kell hasonlítani. Talán a Youtube-on találsz összehasonlító videókat, amik segítenek, vagy itt ha valaki hasonlóról váltott esetleg.
Egyébként ha neten rendeled, akkor élhetsz a visszaküldési lehetőséggel, ha nem jön be. -
indy1984
csendes tag
Sziasztok.
Segitsetek mert megőrülök...
Úgy néz ki a mostani telóm (Mi 10T Pro) kezdi megadni magát, s új telefon után nézek.
Eddig a Xiamoi 13T Pro / Xiamoi 14T / Nothing Phone 2 -t néztem, de talán az utóbbi tetszene a legjobban, csak kissé tartok a képminőségétől + az akksiidőtől -> ezek nagyon fontosak.
Kaphatnék több infót ezekról légyszi, illetve még más fontos tudnivalókról ezzel a telcsivel kapcsolatban?
(nem vagyok 1 heavy user, nem játszom a telón - a 10T Pro kb 2 napig is elment nálam) -
pataig
tag
Helló!
Nekem 12/256 Gb-os változat van és az én használati szokásaimnak teljesen megfelel. Az akku üzemidő nagyon jó, s maga a készülék is mindere is jó. A fényképek minősége függ attól, hogy mihez hasonlítod. Szerintem az sem rossz, de nyilván nem a csúcskategóriához kell hasonlítani. -
ginola
addikt
Sziasztok!
200000 ft környékén ez a telefon nagyobb gigás változatban jó vétel? Fontos lenne a jó minőségű fényképek készítése és a viszonylag hosszú üzemidő. -
Nikaré
őstag
Korábban minden ment.
HMS fent sem volt.
Most feltettem, de nem jönnek az értesítések, csak a hívásokat dobja át az órára.
Minden jogosultságot megadtam.De itt nem enged tovább.
Azt fogom tenni, hogy mindet törlök, az órát gyári visszaállítasra küldöm. Aztán remélem, hogy jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
nervex88
csendes tag
válasz
Linkin1994 #819 üzenetére
Érdekes hogy említi a Vowifi-t. Nekem a menüben még csak a kapcsolója sem jelenik meg Vodafone hálózaton. Másnak tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
-
Linkin1994
senior tag
Új update
-
JayZ
tag
12 giga ramos modellt vegyél mindenképp. Én azt vettem észre, hogy ha már akku menüben optimalizált (nem korlátlan, nem is korlátozott) az alkalmazásod, hajlamos újratölteni. Ugyanonnan folytatod ahol abbahagytad, de látsz egy kis loadingot. Nekem pl stocktwits csinálja ezt.
Nekem olyan 6-7 giga ram szokott használva lenni a 12ből max, átlag user vagyok, bankolok youtube linkedin messenger Chrome insta zene maps pörög minden.
Sajnos nincs recents menüben lakatos zárolási lehetőség mint motorolán vagy one pluson, ami nekem őszintén szólva hiányzik, de nem zavaró. Nagyon fapados, optimalizált a rendszer, ufs 3, a snapdragon 8 plus gen 1 meg nem egy mai gyerek, de az mint pár éve a 870 vs 865 volt, egy jó chip lett még jobb. Van benne hűtőfelület is gazdagon, nem melegszik. Egy ár érték bajnok telefon szerintem. Motorolákon is sajnos már nem az a felület van, amit eddig megszoktunk, kicsit más mint a gyári android és nekem nem tetszik. Android purist voltam mindig is. Pixel 9 pro/xl sem rossz, de ott sincs lakatos motyó. Meg persze az drágább mint a nothing, nem biztos hogy számodra indokoltan (fotózás nem igazán érdekel, nincs gyerekem hogy folyton fotózzak)
[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
Én nem tapasztaltam ilyesmit, a frissítések gyakoriak, tudsz hibát bejelenteni, szerintem szoftveres támogatás oldalról korrekt.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! OnePlus 7T Pro telefonom lehetséges utódját keresem, és szimpatikus ez a készülék. Olvasgatom a 2a fórumot is, és érdeklődnék, hogy a 2-es esetén előfordult e valakinél mobilhálózat eldobás, vagy hasonló anomália, illetve a navigáció mennyire pontos, stabil? A jelenlegi készülékem mindenben hozza a számomra elvártakat, de már 4 és 1/2 éve nyúzom, 1 éve pedig velem van melegben, hidegben futárkodás közben is, szóval egy szintén hosszú távra tervezett vásárlás a cél. Előre is köszönöm.
-
Nikaré
őstag
NF2 -nek van saját galériája és fájl kezelője?
A Google variáció nem kellene. -
Oliver92
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy megoldható e az alábbi a nothing phone 2a telefonomon.
Előzőleg pixel 7 pro -t használtam, ahol ha az alsó 3 navigációs virtuális gombból a kockával váltani akartam a megnyitott alkalmazások között, ha hosszan rányomtam az egyikre, lehetett a szöveget másolni és a képet menteni, mint amikor Google lens -el teszem ezt egy képnél. Megoldható a nothing phone -on is szerintetek? Köszönöm. -
DomToretto
tag
Értesítési sàv elrejtése/megjelenítése melyik menüben van?
-
nervex88
csendes tag
Decemberben jön az OS 3.0! Jövő hónapban indul az open beta.
https://www.youtube.com/watch?v=WSDhWGNOtyU&t=133
Mit szóltok az újításokhoz? Ti kipróbáljátok majd a bétát ha lesz rá lehetőség?
Szerintem nagyon fincsi lesz
[ Szerkesztve ]
Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A LED fénycsíkok és effektek a leglátványosabbak a Nothing második készülékén is, a csilivili hátlap viszont korrekt teljesítménnyel és letisztult szoftverrel párosul. OnePlus újratöltve?
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest