- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz
rayoliviero #121897 üzenetére
Igen.
-
balinlin
senior tag
válasz
rayoliviero #121897 üzenetére
Telekom fiókban megy simán.
-
balinlin
senior tag
válasz
rayoliviero #121894 üzenetére
Vissza tudsz menni, annyi a lényeg, hogy a vállalt költési szintet el kell érned.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
rayoliviero #121894 üzenetére
Szerintem "visszamenőleg" nem tudsz díjcsomagot váltani.
-
Kaba
veterán
válasz
rayoliviero #121463 üzenetére
Bolti vásárlásnál lehet ennyi átfutási idő.
-
Kaba
veterán
válasz
rayoliviero #121453 üzenetére
Az üzleti raktárkészlet nem látható,csak a webes.
Jobban jársz,ha online rendelsz,így megillet a 14 napos elállás és az esetleges online kedvezményt is megkapod a termékre (amit az üzletben nem kapsz meg).A szerződésre járó készülékkedvezmény az mindkét esetben egyforma. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #121450 üzenetére
Nem, chaten kérdezz rá.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
rayoliviero #121450 üzenetére
Leginkább sehogy. 1414-en talán megtudják mondani.
-
Kaba
veterán
válasz
rayoliviero #121362 üzenetére
Csak magánszemélyként jár a 3 év jótállás.A céges jótállás továbbra is 1 év
-
válasz
rayoliviero #108707 üzenetére
Lehet, naptári havonta egy alkalommal van rá lehetőség.
Wx: Szia, Semmi extra, ha nincs hálózati zár a készüléken, akkor csak beteszed az eltérő SIM kártyát és használod.
-
válasz
rayoliviero #103861 üzenetére
Úgy tudom a régi pontrendszer megszűnt már.
-
válasz
rayoliviero #100918 üzenetére
Igen, ha platina vagy arany kiemeltségű előfizetésről van szó, akkor a 24 hónapos hűségből elég letelnie 21 hónapnak és lehet a hűség meghosszabbításával új készüléket vásárolni - ha nincs platina vagy arany kiemeltség, akkor legkorábban a 24 hónapos hűség letelte előtt 30 nappal kivitelezhető -, de arra érdemes figyelni, hogy ez a kedvezmény csak az előfizetésre aláírt hűségre vonatkozik, a díjcsomag kapcsán a költési szintre nem, ott kivárandó a 24 hónap letelte, addig ne válts a vállalt összeg alá.
-
viera
őstag
válasz
rayoliviero #100918 üzenetére
Igen,most is így van.
-
thomas77
senior tag
válasz
rayoliviero #98243 üzenetére
Redmin egyiken sem működik egyelőre. Nekem 4X-em van. Van kapcsolóm is, de semmi. S7-en és SE-n hibátlanul működik.
Ha minden igaz, csak azokon a támogatott készülékeken megy a VoLTE, amik rajta vannak a Telekom listáján. -
válasz
rayoliviero #98240 üzenetére
Nem kapcsolják ki karbantartás vagy hasonló miatt az előfizetésen, csak ha külön kéred.
A telefon nem stimmelhet akkor valami miatt. -
glacious
addikt
válasz
rayoliviero #98230 üzenetére
Nekem Xiaomi telóval még nem sikerült használni, pedig minden feltétel adott volt.
-
válasz
rayoliviero #98236 üzenetére
Az előfizetésen bekapcsoltattad az ügyfélszolgálattal a VoLTE funkciót?
A telefonodban van szoftveres VoLTE kapcsoló? -
KZP
őstag
válasz
rayoliviero #98236 üzenetére
Hívd fel a Telekom-ot, mondd, hogy Samsung S8/9 telefonod van, és szeretnéd, ha bekapcsolnák az előfizetéseden a 4G hang szolgáltatást.
-
válasz
rayoliviero #98230 üzenetére
Működik és nem feltétel, sok más gyártó készülékével is használható, ha az hardveresen és szoftveresen is tudja.
A Telekom honlapján ha rányomsz a 4G hanghívásra képes készülékek listájára, akkor lesz ott a Samsung és Apple mellett Huawei és Sony is, de ezek csak a szolgáltatónál kapható készülékek, viszont az sem feltétel, így más gyártók és típusok is szóba jöhetnek, ha a feltételek adottak.
Én Huawei Mate 10 Pro-val használom november közepétől, januárig egy egykártyás Telekomossal tettem, azóta pedig kétkártyás, nem a Telekomnál vásárolttal. -
válasz
rayoliviero #97306 üzenetére
Sajnos még mindig nem. Nem tudjuk.
-
válasz
rayoliviero #96596 üzenetére
Pedig van benne ráció, jól kitalálták, mert egyrészt csak arany/platina kiemeltséggel lehet a 24 hónapos hűség esetén hűséget hosszabbítani és úgy készüléket venni 21 letelt hónaptól, másrészt ez a kedvezmény csak az előfizetésre vonatkozik, a költési szintre nem, utóbbinál marad a 24 hónap.
Az meg a készülék pontos típusának, aktuális árának és a költési szintnek a függvénye lehet, hogy megéri a szolgáltatónál venni vagy sem, néha olcsóbban adják, mint bármely más hivatalos viszonteladó, máskor meg drágábban.
A függetlenség nem lehet szempont, mivel a Telekom egyrészt már szinte minden készüléket hálózati zár nélkül forgalmaz, másrészt díjmentesen függetlenít a vásárlási konstrukciótól függetlenül, hűség alatt és még részletfizetés esetén is. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #96596 üzenetére
Készüléket régóta nem éri meg szolgáltatótól venni...
(esetleg, ha kihasználod a Magenta1 vagy teljesen korlátlan csomagokat) -
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #96594 üzenetére
Válthatsz díjcsomagot, a vállalt tarifa hűség feltételeit figyelembe véve.
Készüléket a lejárat előtti 3. hónaptól tudsz venni. -
válasz
rayoliviero #95562 üzenetére
Igen, azt is függetlenítik.
Melack: Szia, Személyesen tudod intézni T-Pontban, mivel a SIM kártya cseréjével jár a váltás.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #89707 üzenetére
1. csomagolástól számított 2 év (rá van írva)
2. 10db
-
Watto1991
senior tag
válasz
rayoliviero #87949 üzenetére
Az első hónapra automatikusan megkapja mindenki az epack kedvezményt, talán ezt jelenti.
-
válasz
rayoliviero #85711 üzenetére
Azzal kitörölheted, max a vevő bepalizására való
-
gianone
őstag
válasz
Akkor gugli adásvételi doc...
És lőn, dobja is rögtön.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Az ellen feleslegesen papirozol, max kitörölheted vele.
Amíg nincs befizetve a hátralék, nem érsz el vele semmit.
Nem fogják neked levenni a tíltásról. -
enginev3.0
félisten
válasz
rayoliviero #84658 üzenetére
Volte miatt?
-
jozsi968
tag
válasz
rayoliviero #84513 üzenetére
Nem domino fix plusz, hanem domino fix extra,de igen 990 forintba kerül, nincs havi díj és később feltölthető már ha akarod mert akár vásárolhatsz újabb kártyát is.
-
radio100jozs
őstag
válasz
rayoliviero #84513 üzenetére
Igen online rendelésnél és házhoz szállításnál ennyi, és ebben van 80 perc belföldi lebeszélhetőség, és 1 GB internet, meg 5 SMS, és ezt 1 évig tudod felhasználni. Ne lepődjél meg, ha nulla az egyenleget mutat a kártya, a fent írtak attól még működnek.
Most amúgy más szolgáltatóknál is 0 Ft-ért ingyen viszik ki a feltöltős kártyát, bár ott nincs is benne semmi, azaz utána fel kell tölteni egyenleggel.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #84162 üzenetére
Ha a 2018 decemberig tartó hűség készülék vásárlás miatt keletkezett, akkor nem tudsz most készüléket venni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #73780 üzenetére
A telekom alkalmazás a benne foglalt adatkeretedből hátralevő forgalmat mutatja.
Ha volt megrendelve külföldi netcsomag (Travel&Surf főként), akkor az érvényessége alatt a Telekom app elvileg mutatta mennyi van még vissza, hasonlóan a belföldihez.Ha nem volt ilyen csomagod, akkor csak fizetős lekérdezéssel (talán a 1741 felhívása) tudod lekérdezni(esetleg 1430on ügyintézővel).
Vagy megvárod a következő számlát, s látni fogod benne. -
Teko001
őstag
válasz
rayoliviero #65024 üzenetére
Ez van maximum legközelebb ahhoz, amit te szeretnél. Illetve van hasonló még, de az csak adat (ez meg minden ami nem adat).
-
válasz
rayoliviero #63350 üzenetére
nyomj egy újraindítást a telefonra, hátha csak annyi a gond.
-
válasz
rayoliviero #63348 üzenetére
van olyan, hogy lte alap net szolgáltatás.
amennyiben még az önkiszolgáló felületén vagy, ott normális, hogy 3g kerül kijelzésre, mert a telefonálás, sms, önkiszolgáló és még még néhány funkció nem működik lte hálón. -
válasz
rayoliviero #54306 üzenetére
telefonon módosítják, ha a rendszer nem engedi valami miatt, én sem tudtam anno mozaikról move díjcsomagra ugrani a my t-mobile felületen, valami beragadt régi gprs adatopció miatt, de az ügyintéző megoldotta a problémát.
lugosi; ahol a mobilinternethez hozzáférést lehet beállítani, ott kell ellenőrizni a kapcsolók állását, mert alapban minden engedélyezve van, de jellemzően a fele sem kell.
-
válasz
rayoliviero #54306 üzenetére
Hívd fel a 1430-at, ilyenkor is hívható és ingyenes Telekomos számról. Ők tudnak csak segíteni ilyen esetben.
-
válasz
rayoliviero #53354 üzenetére
az alapcsomag dönti el, a bővítő ahhoz igazodik.
a move m díjcsomagban nem engedélyezett a voip, amin a netplusz (l) bővítő sem változtat.
amennyiben olyan díjcsomagod lenne, amiben nincs voip korlátozás, úgy a bővítővel is menne. -
erdoke
titán
válasz
rayoliviero #53332 üzenetére
Aktiváláskor újraindítja az alap adatot is. A havi első aktiváláshoz jóváírják a belépési díjat, de többek szerint a többihez is.
-
válasz
rayoliviero #53332 üzenetére
a bővítő aktiválásakor az alapban adott keretet is újra megkaptad.
egyszer kell csak kifizetned - azt is csak törthavi módozatban, de a keretet viszont az egészet adják -, a belépési díj havonta egyszer jóváíródik, akkor kellene csak fizetni, ha többször is aktiválnád a hónapban. -
válasz
rayoliviero #51612 üzenetére
igaz, csak facetime alatt próbáltam, de nálam is működik a hang-, illetve a videóhívás is mindegyik kapcsolódó előfizetésemen, pedig a díjcsomag - ami kizárja a 2013. november 1-je előtti aktiválást is -, és az ahhoz igazodó bővítő sem támogatja hivatalosan.
nem igazán használom, mert adott a családbarát...stb opció, de jó tudni, hogy (egyelőre) nem megy rendesen a voip tiltás.
egy dologra kellett csupán rájönnöm, hogy amikor nem működik a voip, akkor miért, a hálózati módokkal van összefüggésben, és mióta ezt kitapasztaltam, azóta csak egy kapcsoló átpöttyintésére van szükség a telefonon, azt követően már nem is aktív a voip tiltás adott hálózati módban.
azt sem bánom, ha idővel javítják a hibát, nem hiányozna a voip.zsolidodd; szia, engem sosem hívtak emiatt, megrendeltem és 1 - 2 napon belül küldték a csomagot.
-
válasz
rayoliviero #51610 üzenetére
igen; link
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #51399 üzenetére
Közben írtak mailt, hogy délután jön.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
rayoliviero #51395 üzenetére
Milyen telót rendeltél most?
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #51395 üzenetére
NetPlusz csomagok nem hűség idősek,azt bármikor lemondhatod.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #51392 üzenetére
Meg is találtam a nyomtatványt
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #51392 üzenetére
Igen.
De egyébként lehet hogy tesznek a csomag mellé egy csere kártyát meg egy tájékoztatót amiben le lesz írva egy telefon szám amit felhívsz és az ügyintéző kéri majd a teló számodat meg az új kártyán található számokat és pikk-pakk lecseréli. Nekem legalább is tettek mellé microsSIM kártyát annak ellenére hogy micro SIM kártyám volt. -
törölt tag
válasz
rayoliviero #51390 üzenetére
Szállítás alatt azt jelenti, hogy a csomagot a futárnak átadták és holnap megkapod, és holnap reggel küldik az emailt és az sms-t is. Tapasztalat.
-
válasz
rayoliviero #51225 üzenetére
egy jelenleg meglévő, meghatározott kiemeltséggel rendelkező előfizetés mellé társítható a társkártyás előfizetés, tehát a társkártya feltétele egy "főkártya", és utóbbit is muszáj megtartani, mert ha az ugrik, akkor bukó a társkártya is.
ja, az mindegy, hogy a "főkártya" előfizetése milyen díjcsomagban van. -
foxymaci
senior tag
válasz
rayoliviero #51201 üzenetére
De jól gondolod már hosszabíthatsz ha szeretnél
-
erdoke
titán
válasz
rayoliviero #51198 üzenetére
Válthatsz, de kivezetett díjcsomagnál horror árat ír a hosszabbításra. Tehát előbb díjcsomagot kell váltanod, utána hűséget aláírnod.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #51183 üzenetére
A leváltással vigyázz, ha ikon400ra van tarifahűséged, akkor 24 hónap letelte előtt tudtommal nem válthatsz kisebb havidíjra kötbérfizetés nélkül.
új telefont is a 21 hó letelte után azonos vagy magasabb havidijú tarifával vehetsz, esetleg ikon400ban maradsz a 24. hó végéig és csak 2 év előfizetésre vállalt hűséget vállalsz, majd ha letelik a 24 hó leváltasz MoveM-be... -
válasz
rayoliviero #51181 üzenetére
akkor a 24 hónapos hűségből 21 letelt hónaptól már lehet hosszabbítani.
annyi, hogy bizonyos telefonoknál bekérhetik a le nem tudott hónapokat, iphone esetén nem kellett kifizetnem anno, de régebben volt olyan telefon, amire 1000 ft/hónapot rányomtak, de akkoriban is csak azért vettem észre, mert pont 18 hónap leteltével hosszabbítottam és a + 6000 ft-ot külön írták. -
válasz
rayoliviero #51162 üzenetére
régen a 24 hónapos hűségből már 18 letelt hónaptól lehetett hosszabbítani, ha arany vagy platina kiemeltségről volt szó, ez lett 21 hónapra szigorítva, kiemeltség nélkül legkorábban 30 nappal előtte kivitelezhető.
djculture; azt ő tudja a felhasználói szokásai alapján, mert a surf percdíja olcsóbb, és akár úgy is megérheti neki, ha a surf mellé aktiválja az olcsóbb, 690 ft-os bővítőt, és máris nem átbszás, mert cserébe olcsóbbak a netes opciók, nem is kevéssel, nagyobb keretűnél már bőven a surf 890 ft-os díja felett lehet megtakarítani vele.
-
válasz
rayoliviero #47576 üzenetére
Töltsd le a Travel&Surf alkalmazást. Ott meg tudod nézni, hogy aktiválva van-e az adatroaming. Ha aktiválva van nálad a World GPRS csomag (adatforgalom alapon számláz), láthatod, hogy hány Ft-ot neteztél el. De alapértelmezetten le van tiltva az adatroaming mindenkinél.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #47453 üzenetére
Erre valaki?
-
válasz
rayoliviero #46462 üzenetére
1500 ft = 180 nap rendelkezésre állási idő
2500 - 10000 ft = 366 nap, 15000 ft = 488 nap
*102# majd hívás indítása, és kiírja az egyenleg mellett a lejáratot is. -
quailstorm
félisten
válasz
rayoliviero #46462 üzenetére
ezerötnél én fél évre emlékszek, de lehet azóta változott...
Sajna eléggé levitték az időket. 3k-ért kapsz egy évet. Az tuti. -
club1
veterán
válasz
rayoliviero #41251 üzenetére
Emelt díjas sms-ek. Ritkán jársz a letiltással rosszul...
-
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #41158 üzenetére
Rendeld meg neten.
-
válasz
rayoliviero #40973 üzenetére
Szerintem tökéletesen.
Bár ezektől is egyre több trógerség kerül ki...
-
Onderon
senior tag
válasz
rayoliviero #37458 üzenetére
gondolom, ha t-pontban veszed a készüléket más az eljárás sim kártya cserénél, azért nem tudták a t-pontban hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen házhoz kérted a cuccot. amúgy nekem anno volt a telefon mellé a számlákkal együtt egy szép nyomtatott A4-es leírás, hogy mi a teendő az új simkártyával. neked nem adtak ilyet? vagy olvastam, hogy lehet már nem küldenek számlát meg semmit, mert drága a papír és fogynak a fák, akkor valószínünek tartom, hogy online megtalálható ugyanez. vagy a kártyán is ha jól emlékszem le van írva mi a teendő. értem én, hogy te ilyen "adj uram de mindjárt és azonnal" típusú ember vagy, de vannak azért dolgok amiket meg lehet oldani magadtól is, csak körbe kell nézni és el kell olvasni a teendőket és nem feltétlenül mindenki másnak a hibája, ha nem megy pillanatok alatt minden
(pl. nem a telekom hibája, hogy a barátnőd nem tudja az 5 jegyű kódját, vagy nem állította be soha. vagy az a bank hibája, ha nem emlékszik a bankkártyájanak a pin kódjára?)
-
cserry193
tag
válasz
rayoliviero #37458 üzenetére
Én is ezt a számot hívtam, és nekem kérték az 5 jegyű kódot, ami az előfizetéshez tartozik..
-
cserry193
tag
válasz
rayoliviero #37440 üzenetére
Az 5 számjegyű kód hiányában csak személyesen lehet aktiválni, és akkor ott egyben adnak egy új kódot it.
Esetleg itt próbáljatok kérni egy új jelszót hozzá,hátha úgy sikerül -
cserry193
tag
válasz
rayoliviero #37437 üzenetére
Nekem is kükdtek végül NanoSIM-et, járt hozzá az A!4-es lap is,hogy hogyan kell aktiválni. Minden szép és jó volt addig, míg mondta a nő, hogy nem engedi aktiválni a rendszer. 10 perc várakozás után mondta, hogy majd visszhív, mert nem tudják hogy mi lehet a gond. Jó, vissza is hívott rá egy fél órára, hogy utánanéztek a dolognak más osztályon is, de valószínűleg a SIM-mel van a gond, szóval cseréljem ki személyesen egy T- pontban..
Tök jól jártam
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #37390 üzenetére
Haverom azt mondta, hogy neki nem küldtek.
-
cserry193
tag
válasz
rayoliviero #37383 üzenetére
Igen, ezt én sem értem.
@polonic
@club1
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor lesz egy utam SIM kártyát intézni...dejó! -
MarKoo
addikt
válasz
rayoliviero #37360 üzenetére
Jah és természetesen csak holnap, vagy holnapután küldik a telefont, mert amit tegnap 10 előtt megrendeltem azt még csak ma 12:31-kor tudták átadni a futárnak. Mióta leváltották a vezetőket egyre szánalmasabb társaság lesz. A telefonáraik az egekben...
-
MarKoo
addikt
válasz
rayoliviero #37357 üzenetére
Megírattam a reklamációt, de érezhetően még az ügyintézőnek állt feljebb, holott 2 percenként hangsúlyoztam, hogy én nem rá haragszom, csak neki mondom el a problémám. A lényeget természetesen nem írta bele, hogy a kollégái megígérték hogy félretesznek egyet és elküldik. Ne ígérjenek ilyet, vagy ha igen viseljék a következményeit ellenkező esetben. Ha ezt elutasítják, írok még egy levelet, amiben reklamálok a reklamációmat felvevő ember ellen is, hogy nem azt írta amit elmondtam... Ez a cigánykodás amit a krva Apple termékek körül csinálnak, nevetséges.
-
MarKoo
addikt
válasz
rayoliviero #37350 üzenetére
Gusztustalan társaság, most beszélek velük. Nem nagyon érti az ügyfélszolgálatos, hogy miért tartom nevetségesnek hogy hetekig hitegetnek és leszop@tnak 35k-val.
-
Planz
tag
válasz
rayoliviero #37350 üzenetére
mert aztan a 4g k*rvara ki van epitve..
-
MarKoo
addikt
válasz
rayoliviero #37340 üzenetére
Én most tervezek reklamálni, hogy 2 hétig hitegettek, hogy majd lesz telefon és felhívnak ha kapnak, aztán 35k-val drágábban adják el...
-
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #37347 üzenetére
Ténleg könyebb onlány...
Nem kell telefonálgatni,.
-
lord.lakli
őstag
válasz
rayoliviero #37340 üzenetére
Mi ugyanígy jártunk október 30-án. Ráadásul volt raktáron és 1 héttel későbbre kértük a szállítást. Aznap szabin voltam, hogy tuti át tudjam venni. 17-kor gondolkodtam és telefonáltam mi van. T-mobile állította feladta a csomagot és meg kell érkeznie, de hívjam GLS-t. GLS zenéjére ráment több mint 30 percem az occó T-s percdíjakkal
Sikerült elérni őket és kiderült, hogy azért kaptam lassan ügyintézőt, mert a vonalak már lefüstöltek, mert rengeteg T-s ügyfél hívja őket, hogy hol a beígért csomag. Kiderült, hogy a T kamuzott egy nagyot, mert nem is adták fel, de szólni sem tudtak.
(#37341) Schizoka: Nézd meg a HTML kódot.
-
South Velen
addikt
válasz
rayoliviero #37326 üzenetére
Kiszállításra vár-t jelez, de odaadták a futárnak??
Mert nekem is ezt jelzi, bár én PPP-re kértem, de valami óriási fejetlenség van. Kezdve azzal, hogy lemondtam egy rendelést éjfél körül, de még ugyanúgy szállításra vár, mint ez a rendelésem.
Szinte ki van zárva, hogy még most fogják leadni a futárnak éjnek idején. A webshop is, hol működik hol nem
-
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #37322 üzenetére
Leírtuk itt már, hogy hogy lehet...
Üsd be, hogy GLS meg csomag....
-
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #37317 üzenetére
szállítás alatt.
De meg tudod nézni a GLS honlapján, hogy mi van a csomaggal!
-
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #37269 üzenetére
dehogy.... nem szóltak , hogy kellenék
-
313313
addikt
válasz
rayoliviero #37269 üzenetére
Nem, nem ott dolgozik, ő a webshopMágus
Ha valami van a rendszerrel, mindig őt cinkelik...Szerk.: helyesírás
-
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #37267 üzenetére
Nem én voltam
-
Onderon
senior tag
válasz
rayoliviero #37144 üzenetére
először is sajnálom, de nem érzem át a problémádat. másodszor én amikor az iphone 5-ömet rendeltem tavaly már december volt. ha jól emlékszem 7-e. és simán megkaptam másnap. pedig amint írod ugyanez volt a helyzet. majd amit rendeltem visszaadtam, mert hibás volt (online rendelés, 8 napon belüli elállás) és rendeltem egy másikat. azt is megkaptam másnap.
onnan gondolom, hogy millió számra fogy az iphone, már megjelenés előtt az előrendeléseknél. ezt a főbb piacokon teljesíteniük KELL. különben ciki. ez pármillió telefon. a boltok polcait is fel kell tölteni. ez ha jól sejtem nem csak a saját boltokat jelenti, hanem azért a fontosabb premium reseller partnereknek is kell azért jutattni (nem, ez nem handrás). majd jönnek a szolgáltatók. ez megint pármillió telefon. és most pedig jön a karácsonyi roham, ahol újfent a fontosabb piacok igényeit fogják először kielégíteni. amúgy pedig itt egy cikk ezzel kapcsolatban. ez alapján és ha azt vesszük amit mondasz, hogy mindig ezt csinálja az apple, akkor karácsony előttre fel lesznek töltve a készletek mindenhol. vásárlót az apple sem akar veszíteni ne aggódj. de az neki édesmindegy, hogy novemberben veszed meg, vagy december 20-án. mert meg fogod venni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #37147 üzenetére
A használtpiaci ára nem fontos, mert barátnőm nem adná el a telót évekig. Mire másikat venne kb. 3 év vagy 4 is akár. Utána is lehet, hogy nem eladná, hanem elajándékozná.
Ha én használnám, akkor független lenne ebben az esetben. -
kezdő
senior tag
válasz
rayoliviero #37145 üzenetére
Hacsak nem valami brutál csomag mellé akarod venni, akkor érdemesebb az apple.hu-ról beszerezni.
Te magad is írtad, hogy alig olcsóbb a T-nél, cserébe függő a teló......
Használtpiaci értéke is jóval nagyobb lesz ha független -
Onderon
senior tag
válasz
rayoliviero #37122 üzenetére
de kit érdekel németország? hogyan hasonlíthatsz minket hozzájuk? németország egy "kicsit" nagyobb és meghatározóbb piac, semmint hogy megengedhesse magának az apple, hogy ott készlethiány legyen! magyarország egy nulla. csoda, hogy tudják, hogy létezünk a földön. az az elsődleges, hogy a főbb piacok el legyenek árasztva a termékkel. pont nem érdekli őket, hogy mekkora készlet van itt! főleg azokután, hogy nálunk az egyik legnagyobb arányú a garanciális cserék száma (szégyen). örülj, hogy egyáltalán lehet majd kapni hivatalos forrásból. max várnod kell még pár hetet (szerintem nem lesz tőle bajod.)
vodafone-nál pedig azért van készleten (ha van egyáltalán: felhívtad, tényleg van?), mert a vodafone előfizetők nem potenciálisan iphone vásárlók. de ebbe most ne menjünk bele miért állítom ezt, próbáld meg elhinni, hogy tényleg így van.
-
válasz
rayoliviero #37132 üzenetére
Értem.
Amúgy nincs olyan lehetőség a T-nél, hogy előrendelés? -
válasz
rayoliviero #37128 üzenetére
De értsd már meg, hol az 5-ről, hol az 5s-ről beszélsz.
-
kezdő
senior tag
válasz
rayoliviero #37126 üzenetére
Mert a meglévő készleteiket értékesítik még.
Az Apple leállt az Iphone 5 gyártással. Az 5C egy az egyben megegyezik az 5-össel csak műanyag borítást kapott. Ezért is a 4S 8GB az új olcsó modell és nem az 5 8GB. -
kezdő
senior tag
válasz
rayoliviero #37118 üzenetére
Iphone 5 megszűnt létezni, helyette van az 5C, Iphone 4S az aktuális olcsó Iphone csak és kizárólag 8GB-os méretben.
Nézz utána a dolgoknak mielőtt háborogsz.
Az 5S pedig világszinten hiánycikk, viszik mint a cukrot, ennek ellenére hivatalos magyarországi Apple az aktuális információ szerint 3-5 munkanapon belül tudja neked szállítani..... -
Vangelis
félisten
válasz
rayoliviero #37121 üzenetére
Vagy a vodától nem veszi senki
....
-
Onderon
senior tag
válasz
rayoliviero #37118 üzenetére
nem hiszem, hogy a magyarországi t-mobile-on múlik, hogy mennyit kap. ugyanakkor az is lehet nem igazán akar iphone-okat értékesíteni már. eléggé macerás lehet nekik a mindenféle hülye okok miatti teljes készülékcsere
-
djculture
félisten
válasz
rayoliviero #29141 üzenetére
Vastagsága biztos hogy egyforma azért is létezik rá nanoról microra átalakító. Viszont én ilyen csomagokban még nem láttam nano kártyát maximum akkor ha készülékcsomagban olyan készülék volt amihez az kell.
-
DiVaD
senior tag
válasz
rayoliviero #29141 üzenetére
A quick-et is regisztrálni kell! Úgy mint a többi áruházláncos/benzinkútos SIM-et. Ha nem regisztrálod, akkor emlékeim szerint X nap után használhatatlan lesz (vagyis inkább úgy mondom, ha kamu adatokat adsz meg).
-
Soulfly842
addikt
válasz
rayoliviero #24856 üzenetére
Ugyanaz a tarifakategória, tehát kötbér nem fog terhelődni. Ha bizonytalannak érzed magad akkor hívd fel a 1430-as számot, vagy menj be egy üzletbe, ahol ugyanezt a megerősítést fogod kapni a telefonos ügyintézőtől/értékesítőtől.
-
Daffni2
addikt
válasz
rayoliviero #23118 üzenetére
Teljesen érthető,hogy aktiválni kell.A szolgáltató honnan tudja,hogy Te meddig akarod használni a régi kártyát-telefont.
Amikor aktiválod természetesen a régi megszűnik működni. -
válasz
Mert bárki beletehetné a telefonjába, Te pedig fizethetnéd. Tehát pusztán biztonsági okai vannak!
-
bobooo
addikt
válasz
Be kell telefonálni a T-Mobilehoz "aktiválni". Legalábbis nyáron nekem is ezt kellett..
-
1430
senior tag
válasz
rayoliviero #22627 üzenetére
Ha te vetted, csak te kérheted a függetlenítést (hálózati korlátozás feloldása), ami 15 ezer Ft (díjszabás 5.2), és amíg van hűség, addig a kötbért is ki kell fizetni, ami a készülékvásárláshoz kapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest