Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz rayoliviero #7064 üzenetére
1 pont = 1 Ft
-
addikt
válasz rayoliviero #11200 üzenetére
Szia!
Szerintem sétálj be egy T-üzletbe, váltsd át havidíjas előfizetésre a Dominódat, de mondd el azt is, hogy készüléket akarsz hozzá majd rendelni a Webshopból.
Vagy válaszd ezt a lehetőséget, bár ez 10x bonyolultabb, illetve időigényesebb!
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz rayoliviero #11200 üzenetére
Webshopon Domino átváltás és készülékvásárlás egyszerre nem megy.
Alternatív megoldás: előbb váltsd előfizetésre, utána készülékváltással vásárolja a Webshopon. Amire érdemes figyelni, hogy ha nincs legalább aranykártyád, akkor nem éri meg, illetve ha tarifahűséggel vennél készüléket, az készülékváltással a Webshopon nem működik.Entschuldigung! Nem figyeltem, hogy a következő oldalon van még HSZ, és hogy dedike már válaszolt.
propaganda
De lehet. A sima konstrukciót válaszd, ne azt, ahol valamilyen díjcsomagra is hűséget kell vállalni.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Soulfly842
addikt
válasz rayoliviero #22427 üzenetére
Ha a 21 hónap megvan, akkor személyesen is lehet már
(#22428) Vangelis
1430 írt egy áthidaló megoldást, ami működik viszont
Dominóból MobilOtthon Prémiumra váltás, majd minőségi készülékcsere (tehát nem újjal).
-
djculture
félisten
válasz rayoliviero #22486 üzenetére
Hát üdv a való világban, az adók adója miatt emelkednek folyton az árak.
-
Zoty4
őstag
válasz rayoliviero #22535 üzenetére
windowsos telot nem mernék, azért számomra egyértelmű volt hogy androidos
meg nem tudom neked mennyi idős az anyukád, de az enyém már közel 60, ezek a wines ikonok totál nem az ő korosztályának valók[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz rayoliviero #22620 üzenetére
igen, én is így szoktam, 3 előfizetésem van, és mindig összevontan vásárolom le a pontokat, ha új telefont veszek valamelyik előfizetésre!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz rayoliviero #22620 üzenetére
Ha egyben érkezik a számla a hívósámokról (egy azonosítón, ún. folyószámlán vannak), akkor összelehet vonni a pontokat.
-
tylerddd
veterán
válasz rayoliviero #22627 üzenetére
Csak egy kérdés a témában, a kérdésedre sajnos nem tudom a választ: lejárt garis készüléket 10k-ért függetlenít a T-mobile hivatalosan?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
1430
senior tag
válasz rayoliviero #22627 üzenetére
Ha te vetted, csak te kérheted a függetlenítést (hálózati korlátozás feloldása), ami 15 ezer Ft (díjszabás 5.2), és amíg van hűség, addig a kötbért is ki kell fizetni, ami a készülékvásárláshoz kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
bobooo
addikt
válasz rayoliviero #23118 üzenetére
Be kell telefonálni a T-Mobilehoz "aktiválni". Legalábbis nyáron nekem is ezt kellett..
-
addikt
Mert bárki beletehetné a telefonjába, Te pedig fizethetnéd. Tehát pusztán biztonsági okai vannak!
Jó szerencsét!
-
addikt
Teljesen érthető,hogy aktiválni kell.A szolgáltató honnan tudja,hogy Te meddig akarod használni a régi kártyát-telefont.
Amikor aktiválod természetesen a régi megszűnik működni."Aki ad,az nyer"
-
Soulfly842
addikt
válasz rayoliviero #24856 üzenetére
Ugyanaz a tarifakategória, tehát kötbér nem fog terhelődni. Ha bizonytalannak érzed magad akkor hívd fel a 1430-as számot, vagy menj be egy üzletbe, ahol ugyanezt a megerősítést fogod kapni a telefonos ügyintézőtől/értékesítőtől.
-
DiVaD
senior tag
válasz rayoliviero #29141 üzenetére
A quick-et is regisztrálni kell! Úgy mint a többi áruházláncos/benzinkútos SIM-et. Ha nem regisztrálod, akkor emlékeim szerint X nap után használhatatlan lesz (vagyis inkább úgy mondom, ha kamu adatokat adsz meg).
-
djculture
félisten
válasz rayoliviero #29141 üzenetére
Vastagsága biztos hogy egyforma azért is létezik rá nanoról microra átalakító. Viszont én ilyen csomagokban még nem láttam nano kártyát maximum akkor ha készülékcsomagban olyan készülék volt amihez az kell.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37118 üzenetére
nem hiszem, hogy a magyarországi t-mobile-on múlik, hogy mennyit kap. ugyanakkor az is lehet nem igazán akar iphone-okat értékesíteni már. eléggé macerás lehet nekik a mindenféle hülye okok miatti teljes készülékcsere
-
Vangelis
nagyúr
válasz rayoliviero #37121 üzenetére
Vagy a vodától nem veszi senki ....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kezdő
senior tag
válasz rayoliviero #37118 üzenetére
Iphone 5 megszűnt létezni, helyette van az 5C, Iphone 4S az aktuális olcsó Iphone csak és kizárólag 8GB-os méretben.
Nézz utána a dolgoknak mielőtt háborogsz.
Az 5S pedig világszinten hiánycikk, viszik mint a cukrot, ennek ellenére hivatalos magyarországi Apple az aktuális információ szerint 3-5 munkanapon belül tudja neked szállítani..... -
kezdő
senior tag
válasz rayoliviero #37126 üzenetére
Mert a meglévő készleteiket értékesítik még.
Az Apple leállt az Iphone 5 gyártással. Az 5C egy az egyben megegyezik az 5-össel csak műanyag borítást kapott. Ezért is a 4S 8GB az új olcsó modell és nem az 5 8GB. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #37128 üzenetére
De értsd már meg, hol az 5-ről, hol az 5s-ről beszélsz.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz rayoliviero #37132 üzenetére
Értem.
Amúgy nincs olyan lehetőség a T-nél, hogy előrendelés? -
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37122 üzenetére
de kit érdekel németország? hogyan hasonlíthatsz minket hozzájuk? németország egy "kicsit" nagyobb és meghatározóbb piac, semmint hogy megengedhesse magának az apple, hogy ott készlethiány legyen! magyarország egy nulla. csoda, hogy tudják, hogy létezünk a földön. az az elsődleges, hogy a főbb piacok el legyenek árasztva a termékkel. pont nem érdekli őket, hogy mekkora készlet van itt! főleg azokután, hogy nálunk az egyik legnagyobb arányú a garanciális cserék száma (szégyen). örülj, hogy egyáltalán lehet majd kapni hivatalos forrásból. max várnod kell még pár hetet (szerintem nem lesz tőle bajod.)
vodafone-nál pedig azért van készleten (ha van egyáltalán: felhívtad, tényleg van?), mert a vodafone előfizetők nem potenciálisan iphone vásárlók. de ebbe most ne menjünk bele miért állítom ezt, próbáld meg elhinni, hogy tényleg így van.
[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
válasz rayoliviero #37145 üzenetére
Hacsak nem valami brutál csomag mellé akarod venni, akkor érdemesebb az apple.hu-ról beszerezni.
Te magad is írtad, hogy alig olcsóbb a T-nél, cserébe függő a teló......
Használtpiaci értéke is jóval nagyobb lesz ha független -
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #37147 üzenetére
A használtpiaci ára nem fontos, mert barátnőm nem adná el a telót évekig. Mire másikat venne kb. 3 év vagy 4 is akár. Utána is lehet, hogy nem eladná, hanem elajándékozná.
Ha én használnám, akkor független lenne ebben az esetben. -
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37144 üzenetére
először is sajnálom, de nem érzem át a problémádat. másodszor én amikor az iphone 5-ömet rendeltem tavaly már december volt. ha jól emlékszem 7-e. és simán megkaptam másnap. pedig amint írod ugyanez volt a helyzet. majd amit rendeltem visszaadtam, mert hibás volt (online rendelés, 8 napon belüli elállás) és rendeltem egy másikat. azt is megkaptam másnap.
onnan gondolom, hogy millió számra fogy az iphone, már megjelenés előtt az előrendeléseknél. ezt a főbb piacokon teljesíteniük KELL. különben ciki. ez pármillió telefon. a boltok polcait is fel kell tölteni. ez ha jól sejtem nem csak a saját boltokat jelenti, hanem azért a fontosabb premium reseller partnereknek is kell azért jutattni (nem, ez nem handrás). majd jönnek a szolgáltatók. ez megint pármillió telefon. és most pedig jön a karácsonyi roham, ahol újfent a fontosabb piacok igényeit fogják először kielégíteni. amúgy pedig itt egy cikk ezzel kapcsolatban. ez alapján és ha azt vesszük amit mondasz, hogy mindig ezt csinálja az apple, akkor karácsony előttre fel lesznek töltve a készletek mindenhol. vásárlót az apple sem akar veszíteni ne aggódj. de az neki édesmindegy, hogy novemberben veszed meg, vagy december 20-án. mert meg fogod venni.
-
Vangelis
nagyúr
-
313313
addikt
válasz rayoliviero #37269 üzenetére
Nem, nem ott dolgozik, ő a webshopMágus
Ha valami van a rendszerrel, mindig őt cinkelik...Szerk.: helyesírás
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
nagyúr
válasz rayoliviero #37269 üzenetére
dehogy.... nem szóltak , hogy kellenék
-
Vangelis
nagyúr
válasz rayoliviero #37317 üzenetére
szállítás alatt.
De meg tudod nézni a GLS honlapján, hogy mi van a csomaggal!
-
Vangelis
nagyúr
válasz rayoliviero #37322 üzenetére
Leírtuk itt már, hogy hogy lehet...
Üsd be, hogy GLS meg csomag....
-
South Velen
addikt
válasz rayoliviero #37326 üzenetére
Kiszállításra vár-t jelez, de odaadták a futárnak??
Mert nekem is ezt jelzi, bár én PPP-re kértem, de valami óriási fejetlenség van. Kezdve azzal, hogy lemondtam egy rendelést éjfél körül, de még ugyanúgy szállításra vár, mint ez a rendelésem. Szinte ki van zárva, hogy még most fogják leadni a futárnak éjnek idején. A webshop is, hol működik hol nem
-
lord.lakli
őstag
válasz rayoliviero #37340 üzenetére
Mi ugyanígy jártunk október 30-án. Ráadásul volt raktáron és 1 héttel későbbre kértük a szállítást. Aznap szabin voltam, hogy tuti át tudjam venni. 17-kor gondolkodtam és telefonáltam mi van. T-mobile állította feladta a csomagot és meg kell érkeznie, de hívjam GLS-t. GLS zenéjére ráment több mint 30 percem az occó T-s percdíjakkal Sikerült elérni őket és kiderült, hogy azért kaptam lassan ügyintézőt, mert a vonalak már lefüstöltek, mert rengeteg T-s ügyfél hívja őket, hogy hol a beígért csomag. Kiderült, hogy a T kamuzott egy nagyot, mert nem is adták fel, de szólni sem tudtak.
(#37341) Schizoka: Nézd meg a HTML kódot.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz rayoliviero #37347 üzenetére
Ténleg könyebb onlány...
Nem kell telefonálgatni,.
-
MarKoo
őstag
válasz rayoliviero #37340 üzenetére
Én most tervezek reklamálni, hogy 2 hétig hitegettek, hogy majd lesz telefon és felhívnak ha kapnak, aztán 35k-val drágábban adják el...
[ Szerkesztve ]
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Planz
tag
válasz rayoliviero #37350 üzenetére
mert aztan a 4g k*rvara ki van epitve..
-
MarKoo
őstag
válasz rayoliviero #37350 üzenetére
Gusztustalan társaság, most beszélek velük. Nem nagyon érti az ügyfélszolgálatos, hogy miért tartom nevetségesnek hogy hetekig hitegetnek és leszop@tnak 35k-val.
-
MarKoo
őstag
válasz rayoliviero #37357 üzenetére
Megírattam a reklamációt, de érezhetően még az ügyintézőnek állt feljebb, holott 2 percenként hangsúlyoztam, hogy én nem rá haragszom, csak neki mondom el a problémám. A lényeget természetesen nem írta bele, hogy a kollégái megígérték hogy félretesznek egyet és elküldik. Ne ígérjenek ilyet, vagy ha igen viseljék a következményeit ellenkező esetben. Ha ezt elutasítják, írok még egy levelet, amiben reklamálok a reklamációmat felvevő ember ellen is, hogy nem azt írta amit elmondtam... Ez a cigánykodás amit a krva Apple termékek körül csinálnak, nevetséges.
-
MarKoo
őstag
válasz rayoliviero #37360 üzenetére
Jah és természetesen csak holnap, vagy holnapután küldik a telefont, mert amit tegnap 10 előtt megrendeltem azt még csak ma 12:31-kor tudták átadni a futárnak. Mióta leváltották a vezetőket egyre szánalmasabb társaság lesz. A telefonáraik az egekben...
-
cserry193
tag
válasz rayoliviero #37383 üzenetére
Igen, ezt én sem értem.
@polonic
@club1
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor lesz egy utam SIM kártyát intézni...dejó! -
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #37390 üzenetére
Haverom azt mondta, hogy neki nem küldtek.
-
cserry193
tag
válasz rayoliviero #37437 üzenetére
Nekem is kükdtek végül NanoSIM-et, járt hozzá az A!4-es lap is,hogy hogyan kell aktiválni. Minden szép és jó volt addig, míg mondta a nő, hogy nem engedi aktiválni a rendszer. 10 perc várakozás után mondta, hogy majd visszhív, mert nem tudják hogy mi lehet a gond. Jó, vissza is hívott rá egy fél órára, hogy utánanéztek a dolognak más osztályon is, de valószínűleg a SIM-mel van a gond, szóval cseréljem ki személyesen egy T- pontban.. Tök jól jártam
-
cserry193
tag
válasz rayoliviero #37440 üzenetére
Az 5 számjegyű kód hiányában csak személyesen lehet aktiválni, és akkor ott egyben adnak egy új kódot it.
Esetleg itt próbáljatok kérni egy új jelszót hozzá,hátha úgy sikerül -
cserry193
tag
válasz rayoliviero #37458 üzenetére
Én is ezt a számot hívtam, és nekem kérték az 5 jegyű kódot, ami az előfizetéshez tartozik..
-
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37458 üzenetére
gondolom, ha t-pontban veszed a készüléket más az eljárás sim kártya cserénél, azért nem tudták a t-pontban hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen házhoz kérted a cuccot. amúgy nekem anno volt a telefon mellé a számlákkal együtt egy szép nyomtatott A4-es leírás, hogy mi a teendő az új simkártyával. neked nem adtak ilyet? vagy olvastam, hogy lehet már nem küldenek számlát meg semmit, mert drága a papír és fogynak a fák, akkor valószínünek tartom, hogy online megtalálható ugyanez. vagy a kártyán is ha jól emlékszem le van írva mi a teendő. értem én, hogy te ilyen "adj uram de mindjárt és azonnal" típusú ember vagy, de vannak azért dolgok amiket meg lehet oldani magadtól is, csak körbe kell nézni és el kell olvasni a teendőket és nem feltétlenül mindenki másnak a hibája, ha nem megy pillanatok alatt minden (pl. nem a telekom hibája, hogy a barátnőd nem tudja az 5 jegyű kódját, vagy nem állította be soha. vagy az a bank hibája, ha nem emlékszik a bankkártyájanak a pin kódjára?)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rayoliviero #40973 üzenetére
Szerintem tökéletesen.
Bár ezektől is egyre több trógerség kerül ki...
Jó szerencsét!
-
Vangelis
nagyúr
-
club1
veterán
válasz rayoliviero #41251 üzenetére
Emelt díjas sms-ek. Ritkán jársz a letiltással rosszul...
-
quailstorm
nagyúr
válasz rayoliviero #46462 üzenetére
ezerötnél én fél évre emlékszek, de lehet azóta változott...
Sajna eléggé levitték az időket. 3k-ért kapsz egy évet. Az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis lesz Pixel 9a? Ezeken a fotókon állítólag a telefon van
- Politika
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika